Μικρές Αγγελίες - Kleinanzeigen                Επαγγελματικός Οδηγός - Branchenbuch

  

Google Translation: Βελτιώνει τις μεταφράσεις στα ελληνικά

Το ζευγάρι γλωσσών Ελληνικά – Αγγλικά προστέθηκε στη νέα πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης και υπολογιστικής μάθησης της Google η οποία βελτιώνει σημαντικά τη δημοφιλή υπηρεσία «Μετάφραση Google», φέρνοντας τις αυτόματες μεταφράσεις κοντά σε αυτές των ανθρώπινων μεταφράσεων.

Αυτό σημαίνει ότι οι μεταφράσεις από και προς τις δυο αυτές γλώσσες θα είναι ακριβέστερες και συντακτικά ορθότερες με το σύστημα να μαθαίνει με την χρήση που γίνεται.

Η  «νευρωνική μηχανική μετάφραση», όπως την αναφέρει η Google, είναι πολύ πιο αξιόπιστη από το παλιό σύστημα που βασίζεται φράσεις και λέξεις μια και πλέον μεταφράζονται ολόκληρες προτάσεις κάθε φορά και όχι τμήματα μιας πρότασης. Η όλη διαδικασία όπως προαναφέραμε βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση, κάτι το οποίο εξηγείται στο ειδικό blog της Google, ένα γεγονός που οδηγεί σε μεταφράσεις που είναι πιο ακριβείς και πιο κοντά στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι εκφράζονται, μια και γίνεται προσπάθεια να μεταφερθεί το νόημα μιας ολόκληρης πρότασης.

Υποστηρίζονται πλέον αρκετά ζευγάρια γλωσσών από την νέα πλατφόρμα Τεχνητής Νοημοσύνης της Google, συμπεριλαμβανομένου των Κινέζικων – Αγγλικών, ένα από τα πιο δύσκολα ζευγάρια, και αν πάρουμε υπόψη μας ότι η υπηρεσία μετάφρασης της Google είναι από τις πιο δημοφιλείς, με εκατομμύρια χρήστες να την χρησιμοποιούν καθημερινά, αντιλαμβανόμαστε την κλίμακα της τεχνολογικής προσπάθειας που απαιτείται για να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης.

Οι νέες δυνατότητες στην αυτόματη μετάφραση της ελληνικής γλώσσας είναι διαθέσιμες σε όλες τις πλατφόρμες που βρίσκεται το Google Translate: σε iOS, σε εφαρμογές Android, στο translate.google.gr και μέσω της αναζήτησης Google. Θα είναι δε επίσης διαθέσιμες και για την αυτόματη μετάφραση σελίδων στον Chrome.

Η Ελληνική Εφημερίδα στην Ευρώπη-

DIE GRIECHISCHE ZEITUNG IN EUROPA

Am Schomm 40, 41199 Mönchengladbach  
Telefon: +49 2166 64 78 733 
E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Εγγραφή σε Newsletter

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα του Europolitis.eu
captcha 
×

Το Europolitis.eu χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. OK     Διαβάστε περισσότερα...