Επικοινωνήστε μαζί μας

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Πώς μπορείτε να κάνετε οικονομία στο σπίτι σας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η καθημερινή λειτουργία ενός σπιτιού είναι δαπανηρή από μόνη της, γιατί να την επιβαρύνουμε λοιπόν με περιττά κόστη;

Πόρτες και παράθυρα που μπάζουν αλλά και συσκευές που ρουφάνε ενέργεια σαν δαιμονισμένες ισοδυναμούν με πιο φουσκωμένους λογαριασμούς.

Το καλό είναι πως κάτι μπορούμε να κάνουμε για να περιορίσουμε τις «απώλειες» και να εξοικονομήσουμε τα πολύτιμα ευρώ μας…

Πρίζες και φορτιστές
Φορτιστές αφημένοι στην πρίζα και ηλεκτρικές συσκευές συνδεδεμένες στο ρεύμα καταναλώνουν συνεχώς ρεύμα, ακόμα και όταν είναι κλειστές. Καταναλώνουν μάλιστα τόσο ρεύμα που ισοδυναμούν με το 10% πάνω-κάτω της μηνιαίας κατανάλωσης ρεύματος.

Θερμοσίφωνας
Ότι δεν αφήνουμε τον θερμοσίφωνα όλη τη μέρα ανοιχτό δεν χρειάζεται καν να το πούμε. Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι μια καλή μόνωση στον θερμοσίφωνα και τις σωληνώσεις του μειώνει δραστικά την απώλεια της θερμότητας και μπορεί να εξοικονομήσει κάπου 4-9% από τα μηνιαία έξοδα για το ζεστό νερό.

Πλυντήριο
Το να πλένουμε τα ρούχα μας σε ζεματιστό νερό κοστίζει περισσότερο, καθώς καταναλώνουμε παραπανίσια ενέργεια για την επιπλέον θέρμανση του νερού. Αν πλένουμε με κρύο ή χλιαρό νερό, και στα ρούχα φερόμαστε καλύτερα αλλά και στην τσέπη μας. Οι έρευνες υποδεικνύουν ότι μπορούμε να εξοικονομήσουμε ακόμα και 50 ευρώ τον χρόνο.

Θερμοστάτης, η έξυπνη λύση
Μη χαλάτε τσάμπα λεφτά στη θέρμανση ή την ψύξη του σπιτιού όταν δεν είστε μέσα ή όταν κοιμάστε. Ένας προγραμματιζόμενος θερμοστάτης είναι εδώ η λύση, καθώς μπορεί να εξοικονομήσει ακόμα και 10% των μηνιαίων εξόδων ψύξης-θέρμανσης…

Φίλτρα αέρα
Ένα ακάθαρτο φίλτρο αέρα σε ιονιστές και κλιματιστικά μειώνει την αποδοτικότητα της συσκευής κατά 5-15%, καταλήγοντας σε μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Ελέγξτε τα φίλτρα τουλάχιστον μια φορά τον μήνα και ξεχάστε την περιττή κατανάλωση ρεύματος.

Ανεμιστήρας οροφής
Δεν είναι πρόβλημα, είναι λύση! Και μάλιστα και στην ψύξη και τη θέρμανση, καθώς το μυστικό εδώ είναι η ταυτόχρονη λειτουργία του με το κλιματιστικό ή το καλοριφέρ. Το καλοκαίρι, αφήστε τον να περιστρέφεται αντίθετα από την κίνηση των δεικτών του ρολογιού και δείτε τη θερμοκρασία του αέρα που φτάνει στο σώμα σας να πέφτει ακόμα και 4 βαθμούς Κελσίου. Όσο για τον χειμώνα, περιστρέψτε τον με τη φορά των δεικτών του ρολογιού ώστε να στέλνει κάτω τον θερμό αέρα και να σας ζεσταίνει περισσότερο.

Παράθυρα
Πόρτες και παράθυρα που μπάζουν αντιστοιχούν στο 10-25% του λογαριασμού ρεύματος! Βρείτε τρόπους να βουλώσετε τα κενά ή αντικαταστήστε τα με καινούρια ώστε να μην υπάρχουν απώλειες του θερμού ή του ψυχρού σπιτικού μικροκλίματος…

Αυλή
Ξέρατε ότι με το κατάλληλο φυσικό τοπίο έξω από τη μονοκατοικία μας μπορείτε να μειώσετε σημαντικά το ρεύμα που καταναλώνετε; Υπολογιστικά μοντέλα έχουν δείξει ότι με την κατάλληλη τοποθέτηση τριών δέντρων έξω από το σπίτι, που παρέχουν σκιά και μπλοκάρισμα του αέρα, μπορούμε να εξοικονομήσουμε ακόμα και 200 ευρώ τον χρόνο από το ενεργειακό κόστος…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναίκα αγόρασε μεταχειρισμένο καναπέ και βρήκε ένα σπάνιο Rolex

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Ο Πολ Αλτιέρι, ιδιοκτήτης της εταιρείας αγοράς και μεταπώλησης μεταχειρισμένων ρολογιών πολυτελείας, Bob’s Watches, αποκάλυψε μία απίστευτη ιστορία για ένα σπάνιο Rolex.

Μία γυναίκα στον Καναδά η οποία είχε αγοράσει πριν από τέσσερα χρόνια έναν καναπέ από κατάστημα μεταχειρισμένων επίπλων έναντι 25 δολαρίων, βρήκε ανάμεσα στα μαξιλάρια ένα vintage Rolex ρολόι αξίας 250.000 δολαρίων.

Συγκεκριμένα, το ρολόι είναι το εξαιρετικά σπάνιο μοντέλο Rolex Daytona 6241 “Paul Newman”. Όπως εξήγησε ο Πολ Αλτιέρι είναι βασιλιάς στον κόσμο των vintage ρολογιών.

Κατά την εύρεση του ρολογιού η γυναίκα δεν είχε τρόπο να εντοπίσει τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.

Κατάλαβε ότι ήταν μεγάλης αξίας – αν και δεν γνώριζε πόσο πολύτιμο είναι. Έτσι ήλθε σε επαφή με την Bob’s Watches για να το πουλήσει.

Δεν ήθελε να διακινδυνεύσει να χαθεί το ρολόι μέσω ταχυδρομείου, ούτε είχε τα χρήματα να πληρώσει για να ταξιδέψει η ίδια στην Καλιφόρνια, όπου εδρεύει η εταιρεία. Έτσι ο Πολ Αλτιέρι έστειλε έναν εμπειρογνώμονα για vintage Rolex ρολόγια στον Καναδά.

Ο εμπειρογνώμονας επιβεβαίωσε ότι το ρολόι είναι γνήσιο και εκτίμησε ότι η αξία του φθάνει τα 250.000 δολάρια.

Η γυναίκα πούλησε το ρολόι και όταν ρωτήθηκε που θα ξοδέψει τα χρήματα, δήλωσε ότι σχεδιάζει να “αγοράσει ένα σπίτι και να κάνει πλαστική στήθους”.

Λιγότερα από 3.000 μοντέλα 6241 παράχθηκαν σε μια τριετία μεταξύ 1966 και 1969.

Λιγότερα ήταν τα μοντέλα που κυκλοφόρησαν φέροντας την ονομασία Paul Newman από τον ηθοποιό του Χόλιγουντ. Ο ηθοποιός έτρεχε επίσης σε αγώνες αυτοκινήτου.

Ένα ίδιο Rolex που ανήκε στον Πολ Νιούμαν, πουλήθηκε σε τιμή ρεκόρ, 17,8 εκατομμύρια δολάρια το 2017 σε δημοπρασία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Συνέχεια

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι άνθρωποι τρώνε περισσότερο όταν δειπνούνμε φίλους ή οικογένεια

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Οι άνθρωποι τρώνε περισσότερο όταν είναι παρέα με φίλους ή με οικογένεια συγκριτικά με τις περιστάσεις που δειπνούν μόνοι τους. Αυτό δείχνει νέα έρευνα και το φαινόμενο αυτό αποκαλείται κοινωνική διευκόλυνση (social facilitation).

Η έρευνα έδειξε ότι αυτοί που δειπνούν με παρέα καταναλώνουν 48% περισσότερο φαγητό συγκριτικά με εκείνους που τρώνε μόνοι. Οι γυναίκες με παχυσαρκία καταναλώνουν πάνω από 29% περισσότερο φαγητό όταν τρώνε με παρέα, παρά όταν τρώνε μόνες τους.

Ειδικοί από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ ανέλυσαν δεδομένα από 42 υφιστάμενες μελέτες. Διαπίστωσαν ότι οι κοινωνικές περιστάσεις κατανάλωσης φαγητού συνδέονται με αυξημένη πρόσληψη τροφής.

Οι ερευνητές εξηγούν πως στα αρχαία χρόνια οι τροφοσυλλέκτες μοιράζονταν την τροφή για να εξασφαλίσουν την επιβίωση τους στις περιόδους επισιτιστικής ανασφάλειας.

Ο συγκεκριμένος μηχανισμός επιβίωσης ενδέχεται να διατηρείται μέχρι και σήμερα με αποτέλεσμα να τρώμε περισσότερο όταν είμαστε με φίλους ή με την οικογένεια για ποικίλους λόγους.

Πρώτον, επειδή η κατανάλωση τροφής με παρέα είναι συνήθως πιο ευχάριστη δραστηριότητα και τα άτομα αισθάνονται ότι ανταμείβονται περισσότερο.

Δεύτερον, επειδή οι κοινωνικές νόρμες καθιστούν την υπερβολική κατανάλωση τροφής αποδεκτή στο πλαίσιο της παρέας, αλλά όχι όταν είμαστε μόνοι.

Ένας τρίτος λόγος είναι ίσως ότι το να καθόμαστε όλοι μαζί για φαγητό ενδυναμώνει τους κοινωνικούς μας δεσμούς.

Η Έλεν Ράντοκ, της σχολής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Μπέρμιγχαμ, τονίζει ότι τα ευρήματα αυτά δεν επιβεβαιώνονται όταν αυτοί που τρώνε παρέα δε γνωρίζονται καλά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνέχεια

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μανιτάρι …γίγας, 11 κιλών, βρέθηκε στα Γρεβενά!

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Ένα μανιτάρι- γίγαντα, βάρους 11 κιλών, εντόπισε ο μανιταροσυλλέκτης Γεώργιος Γάκης σε ορεινή περιοχή των Γρεβενών.

Κατά την διάρκεια της Κυριακάτικης βόλτας στο βουνό, που συνηθίζει να κάνει είτε μόνος τους είτε με φίλους, ο κ. Γάκης βρήκε το μανιτάρι σε δασώδη περιοχή του ορεινού όγκου.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «το μανιτάρι στην τοπική ονομασία λέγεται “Πόπορδο” ή αλλιως “Λυκόπερδο το ασκόμορφο’’. Είναι γευστικότατο και είναι ένα από τα τρία είδη μανιταριών που γνωρίζω καλά και συλλέγω από τη φύση.

Άλλοι μανιταρόφιλοι συλλέγουν περισσότερα είδη».

Τα Γρεβενά δεν είναι τυχαίο ότι θεωρούνται ως η πόλη του μανιταριού, αφού στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν πάνω από 2.500 από τα συνολικά 7.000 είδη μανιταριών που έχουν καταγραφεί σε όλη την Ελλάδα.

Από τα Γρεβενά ξεκίνησε ο πρώτος οργανωμένος σύλλογος μανιταρόφιλων, για να εξελιχθεί στην συνέχεια σε ένα πανελλήνιο δίκτυο που έχει εκατοντάδες συλλέκτες και φίλους μανιταριών σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Συνέχεια

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι νάιλον συσκευασίες απελευθερώνουν δισ.μικροσωματίδια πλαστικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Τώρα που σιγά σιγά χειμωνιάζει, όλοι μας αρχίζουμε να αναζητούμε ένα ωραίο, ζεστό φλιτζάνι τσάι για να μας ζεστάνει. Όμως αυτή η ευχάριστη συνήθειά μας ενδέχεται να μην είναι το ίδιο ευεργετική για την υγεία μας.

Όπως προειδοποιούν ερευνητές του Πανεπιστημίου ΜακΓκιλ του Καναδά, τα φακελάκια «πυραμίδες» στις ατομικές συσκευασίες του τσαγιού (και συναφών ροφημάτων) από νάιλον και κατεργασμένο πολυαιθυλένιο (Pet), εξόν του ότι δεν είναι οι συνηθισμένες χάρτινες συσκευασίες, αφήνουν δισ. μικρο-και νανο-ίνες στην επαφή τους με το βραστό νερό, συνιστώντας δυνητική απειλή για τη ζωή μας. Και καλό είναι να το γνωρίζουμε.

Στη μελέτη που δημοσιεύεται στο περιοδικό Environmental Science and Technology, οι καναδοί ερευνητές μελέτησαν τέσσερα είδη συσκευασιών που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Αφαίρεσαν το τσάι και στην συνέχεια τις καθάρισαν. Ακολούθησε η εμβάπτισή τους σε νερό θερμοκρασίας 95ο C . Στο τέλος οι ερευνητές ανέλυσαν τα υπολείμματα.

Ανακάλυψαν έτσι πως σε έναν όγκο που αναλογεί σε ένα φλιτζάνι τσαγιού εκλύονται κατά μέσον όρο 11,6 δισ. μικροσωματίδια διαμέτρου άνω των 100 νανομέτρων και 3,1 δισ. νανοσωματίδια, με διάμετρο μικρότερη των 100 νανομέτρων.

Οι χημικοί κατόρθωσαν να εντοπίσουν πως τα σωματίδια αυτά αντιστοιχούν στα φίλτρα από νάιλον και Pet.

Αλλά ποια συνέπεια μπορούν να έχουν στην υγεία μας όλα τούτα τα μικρο-και νανο-σωματίδια που καταναλώνουμε;

Είναι δύσκολο να έχουμε σαφή απάντηση υπό τις παρούσες συνθήκες. Όμως οι επιστήμονες έχουν μελετήσει τις συνέπειες σε έναν μικροοργανισμό στο θαλάσσιο πλαγκτόν. Τον υδρόβιο ψύλλο. Και διαπίστωσαν πολλές διαφορές, τόσο στη συμπεριφορά, όσο και στην ανάπτυξή του. Ακόμα και το μέγεθός τους εξαρτάται από την ποσότητα των σωματιδίων που απορροφά.

Έτσι, οι επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό εξαρτώνται από την ποσότητα και τη συχνότητα της κατανάλωσης τσαγιού και ροφημάτων σε φίλτρα από πλαστικό. Δηλαδή είναι προτιμότερο να επιστρέψουμε στην συνήθεια του βρασίματος κανονικών φύλλων τσαγιού. Ή τουλάχιστον να χρησιμοποιούμε τα συμβατικά, χάρτινα, φακελάκια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Συνέχεια

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα 10 πιο περίεργα αντικείμενα που απαγορεύονται στο αεροπλάνο

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Σε γενικά πλαίσια όλοι, πάνω κάτω, γνωρίζουμε τι αντικείμενα απαγορεύεται να βάζουμε στις αποσκευές μας όταν ταξιδεύουμε με το αεροπλάνο.

Όπλα, μαχαίρια και υγρά σε μεγάλες ποσότητες αποτελούν ένα μεγάλο όχι.

Υπάρχουν, όμως μερικά αντικείμενα που απαγορεύονται και δεν τα γνωρίζει ούτε ο πιο έμπειρος ταξιδιώτης!

Ποια είναι αυτά;

1. Μπάλες μπιλιάρδου

Δεν είναι πολύ σίγουρο γιατί απαγορεύονται αλλά ίσως οφείλεται στο είδος του υγρού που έχουν μέσα.

2. Σπαθιά από αφρολέξ

Αν και επιτρέπονται στις παραδοτέες αποσκευές, απαγορεύονται στις χειραποσκευές. Ο λόγος, άγνωστος.

3. Λίπασμα

Απαγορεύεται οι επιβάτες να έχουν στις αποσκευές τους λίπασμα λόγω του κινδύνου έκρηξης.

4. Τηγάνι

Απ’ ότι φαίνεται μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά σε περίπτωση που χρησιμοποιηθούν ως όπλα.

5. Σπαθιά ξιφασκίας

6. Στέκα μπιλιάρδου

7. Βέλη

Θεωρούνται αιχμηρά αντικείμενα και δεν επιτρέπονται στην καμπίνα του αεροπλάνου.

8. Εύφλεκτα χρώματα

9. Γυάλινες σφαίρες χιονιού

Οι σφαίρες χιονιού που είναι αρκετά μεγάλες (στο μέγεθος μιας μπάλας τένις) επιτρέπονται μόνο στις παραδοτέες αποσκευές.

10. Κουπιά κανό και καγιάκ

Πηγή: huffingtonpost.gr

 

Συνέχεια

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διεθνής συναισθηματική «γλώσσα» των χρωμάτων και οι εξαιρέσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Οι άνθρωποι – ανεξάρτητα από τη χώρα τους – συσχετίζουν συνήθως τα χρώματα με τα ίδια συναισθήματα. Για παράδειγμα το κόκκινο με τον έρωτα και το θυμό, το πράσινο με τη φύση και το μαύρο με τη λύπη. Παρόλα αυτά, σε αυτή τη διεθνή «γλώσσα» των χρωμάτων υπάρχουν και εξαιρέσεις – ιδίως από τους Έλληνες!

Οι ερευνητές από τα πανεπιστήμια του Όκλαντ (Νέα Ζηλανδία), της Λοζάνης (Ελβετία) και του Μάιντς (Γερμανία), με επικεφαλής τον δρα Ντάνιελ Όμπερφελντ, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό Royal Science Open Science της βρετανικής Βασιλικής Εταιρείας επιστημών. Σύμφωνα με το “Science” και τη «Daily Mail», διοργάνωσαν online έρευνα με 711 συμμετέχοντες από τη Βρετανία, τη Γερμανία, την Ελλάδα και την Κίνα. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να πουν ποια από 20 διαφορετικά συναισθήματα συσχετίζουν με 12 χρώματα.

Τρία χρώματα εμπνέουν τα πιο δυνατά συναισθήματα σε όλο τον κόσμο: το κόκκινο, το μαύρο και το ροζ.

Το πιο «άχρωμο» συναισθηματικά χρώμα είναι το καφέ και στη συνέχεια το μωβ. Από όλα τα χρώματα, η στενότερη συναισθηματική «επένδυση» παγκοσμίως αφορά το κόκκινο χρώμα, λόγω της συσχέτισής του με τον έρωτα.

Έντονη και καθολική είναι, επίσης, η αρνητική συναισθηματική «φόρτιση» του μαύρου, αλλά σε μικρότερη ένταση από ό,τι το κόκκινο.

Διαπιστώθηκε ότι σχεδόν όλα τα χρώματα θεωρούνται είτε «καλά» (σχετίζονται με θετικά συναισθήματα) είτε «κακά» (αρνητικά συναισθήματα). Χαρακτηριστική εξαίρεση  αποτελεί το κόκκινο που συνδέεται τόσο με κάτι καλό (έρωτας – ευχαρίστηση) όσο και με κάτι κακό (θυμός – μίσος).

Το μωβ και το καφέ, δεν έχουν ούτε σαφή θετική ούτε σαφή αρνητική συναισθηματική απόχρωση.

Θετικά χρώματα θεωρούνται το κίτρινο, το άσπρο, το γαλάζιο, το ροζ, το πορτοκαλί και το πράσινο, ενώ αρνητικά το γκρι και το μαύρο.

Η συσχέτιση χρώματος – συναισθήματος

Οι Έλληνες είναι οι μόνοι οι οποίοι συσχετίζουν τόσο έντονα το γαλάζιο με την ανακούφιση και το ξαλάφρωμα. Επίσης, είναι οι μόνοι που σχετίζουν το μωβ πρωτίστως με τη λύπη.

Όλες οι χώρες συνδέουν στενά το κίτρινο με τη χαρά, με μοναδική εξαίρεση τους Έλληνες.

Από την άλλη, οι Γερμανοί συνδέουν το καφέ με την αηδία περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Οι Κινέζοι είναι αυτοί που βλέπουν πιο αρνητικά το άσπρο (παραδοσιακά φοράνε άσπρα στις κηδείες τους).

Στους Έλληνες το μαύρο χρώμα γεννά κατά σειρά λύπη, φόβο, μίσος, απογοήτευση, θυμό και ενοχή. Το κόκκινο συσχετίζεται κατά σειρά με τον έρωτα, το θυμό, τη χαρά και την ευχαρίστηση, ενώ το άσπρο με την ανακούφιση, τη χαρά και την υπερηφάνεια.

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι μπορούν – με τη βοήθεια συστήματος τεχνητής νοημοσύνης – να προβλέψουν με ποσοστό επιτυχίας 80% από ποιά χώρα προέρχεται κάποιος, ανάλογα με τον τρόπο που συσχετίζει τα χρώματα με τα συναισθήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Συνέχεια

Like us on Facebook

Advertisement Europolitis 24

Für mehr

Abonnieren Sie kostenlos unsere Mailingliste und erhalten Sie interessante Informationen zu Ihrem E-Mail-Posteingang.

Danke fürs Abonnieren.

Something went wrong.

Advertisement
ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες πριν

Εξαρθρώθηκε τεράστιο δίκτυο πειρατείας συνδρομητικών καναλιών

Europolitis TV5 ημέρες πριν

H Γενική Πρόξενος Μαρίας Παπακωνσταντίνου στην Anuga 2019(Video)

9ο Συνέδριο Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών2 εβδομάδες πριν

Επιμνημόσυνη δέηση στον τάφο του συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ1 εβδομάδα πριν

Η Ολλανδία αλλάζει το επίσημο όνομά της σε «Κάτω Χώρες»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 εβδομάδα πριν

Ανακαλούνται επεξεργασμένα κρέατα στην Ολλανδία

Europolitis TV3 εβδομάδες πριν

Στηρίζουμε Ελλάδα, στηρίζουμε Ήπειρο, είμαστε εδώ!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Η Γερμανική πόλη όπου μπορείτε να μείνετε δωρεάν για ένα μήνα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 ημέρες πριν

Αμβούργο: 23χρονος τραυμάτισε τρεις ανθρώπους με μαχαίρι

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ2 εβδομάδες πριν

Τα 10 πιο περίεργα αντικείμενα που απαγορεύονται στο αεροπλάνο

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ1 εβδομάδα πριν

Δυναμική παρουσία της Ελλάδος στην Γερμανία (Anuga 2019)

Europolitis TV5 ημέρες πριν

H Γενική Πρόξενος Μαρίας Παπακωνσταντίνου στην Anuga 2019(Video)

Europolitis TV5 ημέρες πριν

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης στον Ευρωπολίτη

Europolitis TV1 εβδομάδα πριν

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης στην Anuga

9ο Συνέδριο Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών2 εβδομάδες πριν

Επιμνημόσυνη δέηση στον τάφο του συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη

9ο Συνέδριο Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών2 εβδομάδες πριν

Τράπεζα Εδεσμάτων με υλικά και πιάτα του 17ου αιώνα

Europolitis TV4 μήνες πριν

38ο Φ.Π.Ε: Μητροπολίτης Ζάμπιας κ Ιωάννης Τσαφταρίδης

Europolitis TV4 μήνες πριν

Συνέντευξη: Του προέδρου Π.Σ.Κ Μανώλη Κουγιουμουτζή

Europolitis TV5 μήνες πριν

1ος Χορός Κρητικού Συλλόγου Μπήλεφελντ 11 Μάϊου 2019

Europolitis TV5 μήνες πριν

Η Ελλάδα επιστρέφει δυναμικά στις αγορές (Video – Foto)

Europolitis TV6 μήνες πριν

Μήνυμα του Μητροπολίτη Γερμανίας κ.κ Αυγουστίνου (Άγιο Πάσχα)

Advertisement Europolitis
Advertisement