Επικοινωνήστε μαζί μας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Η GreekBaskets Düsseldorf κατέκτησε το κύπελλο κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η GreekBaskets Düsseldorf κατέκτησε το Champions League der Kreismeister δηλαδή το Τουρνουά των Kreisliga πρωταθλητών του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας (NRW)  στο Velbert μετά από 6 αγώνες πήρε το κύπελλο σκορπίζοντας περηφάνεια και θαυμασμό για το κατόρθωμά της.

Στο Champions-League πήραν μέρος ομάδες από όλο το κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας (NRW)από το Άαχεν έως το Μπίλεφελντ και από το Ιζερλον έως την Κολωνία και το Ντόρτμουντ.

Αν και έλειπε όλοι σχεδόν η Frontline της ομάδας,  οι παίχτες που πήγαν στο τουρνουά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Με μπάσκετ που χαίρεσαι  να βλέπεις και που από την νέα σαιζόν οι φίλαθλοι θα το απολαμβάνουν στο πρωτάθλημα της Bezirksliga, η ελληνική ομάδα κατέκτησε αήττητη το κύπελλο με 6 νίκες και καμία ήττα.

Έτσι μετά τo Κύπελλο Περιφέρειας Kreispokal  θα προσθέσει ακόμη ένα αστεράκι στην φανέλα της για το Κύπελλο κρατιδίου Ρηνανίας Βεστφαλίας.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Η διάταξη όπως ψηφίστηκε, για τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών στο εξωτερικό

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Με τροποποίηση επί της αρχικής ψηφίστηκε η  διάταξη για τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών στο εξωτερικό.

Ειδικότερα η διάταξη, όπως ψηφίστηκε στη Βουλή, με όλες τις διορθώσεις, έχει ως εξής:

 

Άρθρο 95

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών στο εξωτερικό

  1. Η παρ. 4 του άρθρου 16 του ν. 4415/2016 (Α ́ 159) αντικαθίσταται ως εξής:

«4. α) Οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που αποσπώνται στις ελληνόγλωσσες μονάδες του εξωτερικού, κατά το διάστημα της απόσπασής τους, εφόσον κατέχουν οργανική θέση σε σχολείο στην Ελλάδα, διατηρούν τη θέση αυτή κατά το διάστημα της απόσπασής τους και επιστρέφουν σε αυτή μετά τη λήξη της απόσπασής τους. Σε περίπτωση που η απόσπασή τους παρατείνεται πέραν των πέντε (5) ετών, τότε, με την έναρξη του έκτου συνεχόμενου σχολικού έτους απόσπασης, η οργανική θέση που κατέχουν θεωρείται κενή, με τις συνέπειες που ορίζονται στην παρ. 9 του Κεφαλαίου Γ ́ του άρθρου 16 του ν. 1566/1985 (Α ́167) και τίθενται στη διάθεση των οικείων διευθύνσεων εκπαίδευσης από τις οποίες αποσπάστηκαν.

β)Κατά τη διάρκεια του έτους λήξης της απόσπασής τους μπορούν να υποβάλουν αίτηση μετάθεσης για οποιαδήποτε περιοχή μετάθεσης, εφόσον είχαν υπηρετήσει ένα έτος στο σχολείο της οργανικής τους θέσης.

γ) Οι εκπαιδευτικοί που κατά το σχολικό έτος 2017- 2018 αποσπάστηκαν και έχασαν την οργανική τους θέση μπορούν να υποβάλουν αίτηση-δήλωση τοποθέτησής τους στο σχολείο όπου είχαν την οργανική τους θέση, μέχρι τις 31.8.2018.

Σε περίπτωση που η οργανική θέση έχει καλυφθεί με μετάθεση άλλου εκπαιδευτικού, ο αποσπασμένος εκπαιδευτικός παραμένει στην οικεία Διεύθυνση ως υπεράριθμος»

2. Καταργούνται οι εξής διατάξεις:

α) Η παρ. 3 του άρθρου 8 του ν. 2817/2000 (Α ́ 78).

β) Η παρ. 4 του άρθρου 18 του ν. 4027/2011 (Α ́ 233), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Συμμετοχή υποψηφίων Ελλήνων του Εξωτερικού στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών Αξιωματικών και των Σχολών Αστυφυλάκων

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Το Υπουργείο Εσωτερικών, ανακοίνωσε την προθεσμία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων Ελλήνων του εξωτερικού για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Σχολών Αξιωματικών και των Σχολών Αστυφυλάκων λήγει στις 27 Ιουλίου 2018.

Οι Έλληνες του Εξωτερικού και τα τέκνα Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό που θέλουν να είναι υποψήφιοι για τις Σχολές Αξιωματικών και τις Σχολές Αστυφυλάκων θα πρέπει σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη να υποβάλλουν την αίτηση με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά το αργότερο μέχρι τις 27-07-2018 και ώρα 15:00 στο Αστυνομικό Τμήμα της κατοικίας ή διαμονής τους στην Ελλάδα ή στα Προξενεία της Ελλάδας στις χώρες που διαμένουν.

Συνέχεια

Like us on Facebook

ΕΛΛΑΔΑ1 εβδομάδα πριν

Έρχεται το 7ο Διεθνές Air/Sea Show στην Καβάλα (VID)

LIFE STYLE3 εβδομάδες πριν

Έφυγε από τη ζωή ο Χάρρυ Κλυνν (VID)

Europolitis TV3 μήνες πριν

Για δράσεις στην Ευρώπη σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών δεσμεύεται ο Περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης (VIDEO)

Europolitis TV3 εβδομάδες πριν

Εκδήλωση προς τιμή του Μητροπολίτη Γερμανίας Αυγουστίνο με αφορμή τα 80α του γενέθλια

©Europolitis
Europolitis TV4 εβδομάδες πριν

2ο Ελληνικό Φεστιβάλ Ντύσσελντορφ (Εναρξη)

Europolitis TV1 μήνα πριν

Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στο Ντύσσελντορφ Μαρία Παπακωνσταντίνου «Είμαστε πολλοί, είμαστε ορατοί»

Europolitis TV3 μήνες πριν

Ποντιακή Εστία Στουτγκάρδης -Πολιτιστικός Σύλλογος Χανίων «Βιγλάτορες» (VIDEO)

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 μήνες πριν

Νυρεμβέργη: Παρακαταθήκη στις γενεές, ο πρώτος ελληνόγλωσσος πλοηγός επισκέπτη (Γοητεία και βία) σε μουσείο της Γερμανίας (Video)

Europolitis TV5 μήνες πριν

Κοπή πίτας των Βλάχων…Χιλιάδες χορευτές από όλη την Ελλάδα (VIDEO)

ΕΛΛΑΔΑ5 μήνες πριν

Κοπή πίτας των Βλάχων…Χιλιάδες χορευτές από όλη την Ελλάδα (VIDEO)

Εγγραφή στο Newsletter