Connect with us

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

11 μυστικά για να κοιμάστε καλύτερα κατά τη διάρκεια της πτήσης

Published

on

Υπάρχει τρόπος να κοιμηθεί κανείς με άνεση κατά τη διάρκεια της πτήσης;

Με αφορμή μια ερώτηση που έθεσε χρήστης του διαδικτύου στη πλατφόρμα Quora ρωτώντας ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κοιμηθεί κανείς μέσα στο αεροπλάνο, ο Richard Guy, συχνός επιβάτης της οικονομικής θέσης εκθέτει τους τρόπους που έχει ανακαλύψει ότι προσφέρουν άνεση ύπνου στους αιθέρες.

Δείτε τι προτείνει…

-Αν ο ύπνος είναι προτεραιότητα, κλείστε θέση στο παράθυρο. Έτσι, δεν θα σας εμποδίζουν οι άλλοι επιβάτες τεντώνοντας τα πόδια τους ή πηγαίνοντας στην τουαλέτα.

-Έχετε μαζί σας ένα μαξιλάρι στο οποίο θα κάθεστε, ανεβάζοντας έτσι τη βάση της σπονδυλικής σας στήλης επάνω από τη θέση. Είναι το αντίθετο της οσφυϊκής υποστήριξης, όμως το ντιζάιν των καθισμάτων του αεροσκάφους προκαλεί πόνο στον κόκκυγα.

-αγοράστε ένα μαξιλάρι για το λαιμό. Τα επίπεδα είναι τα πιο αναπαυτικά.

-αποκτήστε ακουστικά αυτιών που δεν προκαλούν θόρυβο. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ακόμη και χωρίς να ακούτε μουσική. Αν δε μπορείτε να κοιμηθείτε, βελτιώνουν επίσης την παρακολούθηση ταινιών. Αλλιώς, φορέστε ωτοασπίδες.

-βγάλτε τα παπούτσια σας

-τυλιχτείτε με μια κουβέρτα, όμως έχετε τη ζώνη ασφαλείας έξω από την κουβέρτα, με το κούμπωνα να φαίνεται. Έτσι, το πλήρωμα δεν θα ενοχλήσει.

-περιμένετε μέχρι μετά την ολοκλήρωση της απογείωσης. Λόγω της πτώσης της πίεσης, οι περισσότεροι επιβάτες κοιμούνται κατά τη διάρκεια της απογείωσης, όμως είναι πολύ πιθανό να ξυπνήσετε σύντομα για ποτά ή από επιβάτες που μετακινούνται και είναι δύσκολο να ξανακοιμηθώ. Γι αυτό πριν κοιμηθώ περιμένω τα ποτά.

-Πηγαίνετε στην τουαλέτα πριν κοιμηθείτε για να μην χρειάζεται να ξυπνήσετε.

-Είμαι κοντός και επομένως μπορώ να παίρνω μερικές στάσεις στον ύπνο. Διπλώνω το τραπέζι σαν να πρόκειται να φάω, βάζω το μαξιλάρι λαιμού στο τραπεζάκι με το μισό να ακουμπά στο πρόσωπό μου και το άλλο μισό να με προστατεύει από το μπροστινό κάθισμα, σταυρώνω τα χέρια μου και τα ακουμπάω στα πόδια μου κάτω από το τραπεζάκι.

-Άλλες 2 στάσεις, που όμως μπορεί να μην αρέσουν στο πλήρωμα, είναι: γεμίστε το χώρο μεταξύ της θέσης σας και της μπροστινής με τσάντες με μαλακά υλικά στο επάνω μέρος. Σπρώξτε τη θέση σας όσο το δυνατό περισσότερο πίσω με το βάρος σας ενώ κάθεστε στο μπροστινό μέρος του καθίσματος, και τοποθετήστε σταυρωμένα τα πόδια σας επάνω στα πράγματα. Βάλτε μια μαλακή υποστήριξη στο πίσω μέρος της θέσης και ένα μαξιλάρι λαιμού γύρω από το λαιμό σας και ξαπλώστε πίσω.

-Ή, αν πρόκειται για μεγάλη πτήση, όπου το πλήρωμα ξεκουράζεται κάποιες ώρες αφού σβήσουν τα φώτα, πηγαίνετε στο πίσω τμήμα του αεροσκάφους και ελέγξτε αν υπάρχει κενό μεταξύ της τελευταίας γραμμής θέσεων και του χωρίσματος. Κοιμηθείτε στο κενό, στο πάτωμα, αν υπάρχει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα γαστρονομικό γεύμα στη… στρατόσφαιρα, το στοίχημα ενός σεφ για το 2025

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Ένα γεύμα πολλών αστέρων στην άκρη του διαστήματος: αυτό είναι το στοίχημα του σεφ Ράσμους Μουνκ, με ορίζοντα το 2025, που στοχεύει να οδηγήσει τη δανέζικη γαστρονομία σε μια νέα διάσταση, σύμφωνα με ανακοίνωση του εστιατορίου του.

«Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί πάνω στο διαστημικό σκάφος Neptune της Space Perspective (…) όπου έξι επιβάτες θα επανακαθορίσουν τη γαστρονομία απολαμβάνοντας το γεύμα μιας ολόκληρης ζωής παρατηρώντας την ανατολή του ηλίου στην καμπύλη του πλανήτη μας», αναφέρει σε ένα δελτίο τύπου το εστιατόριο Αλχημιστής, βραβευμένο με δύο αστέρια Μισελέν.

Το εστιατόριο αυτό αποτελεί μέρος της νέας γαστρονομικής σκηνής στη Δανία, η οποία ήταν ανύπαρκτη πριν από δύο δεκαετίες και που πλέον εγκωμιάζεται για την εφευρετικότητά της.



Καταβάλλοντας το ποσό των 495.000 δολαρίων ανά εισιτήριο (453.000 ευρώ), οι έξι τουρίστες θα επιβιβαστούν για έξι ώρες σε μια διαστημική κάψουλα με συμπίεση, η οποία θα υψωθεί στην στρατόσφαιρα, σε απόσταση 30 χιλιομέτρων πάνω από τη στάθμη της θάλασσας χάρη στο SpaceBalloon, που προωθείται με κυψέλες υδρογόνου.

Ο 32χρονος Ράσμους Μουνκ, που δηλώνει παθιασμένος θαυμαστής του διαστήματος, θα συμμετάσχει στο ταξίδι.

Υποσχέθηκε ένα μενού εμπνευσμένο «από τον ρόλο της εξερεύνησης του διαστήματος τα τελευταία 60 χρόνια στην ιστορία της Ανθρωπότητας και τον αντίκτυπο που είχε στην κοινωνία μας, τόσο σε επιστημονικό όσο και σε φιλοσοφικό επίπεδο».

Μοναδικός περιορισμός είναι ότι δεν θα μπορεί να “πυρπολήσει” τα εδέσματα, σερβίροντάς τα φλαμπέ.



Πολλά στοιχεία θα προετοιμαστούν στην κουζίνα του σκάφους απ΄ όπου θα απογειωθεί η κάψουλα, διευκρίνισε ο Αλχημιστής, το πέμπτο καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο το 2023, σύμφωνα με τον οδηγό World’s Best 50 Restaurants.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γυναίκα 103 ετών συνελήφθη καθώς οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και ασφάλιση

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Μια Ιταλίδα 103 ετών συνελήφθη ενώ οδηγούσε, μέσα στη νύχτα, με… ληγμένο δίπλωμα και χωρίς ασφάλιση, καθώς αποφάσισε ότι ήθελε «να επισκεφθεί φίλους» της κοντά στη Φεράρα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η ώρα ήταν 1, μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς την Δευτέρα, όταν οι καραμπινιέροι έλαβαν μια κλήση για επικίνδυνη οδήγηση στο κέντρο του Μποντένο, μιας κοινότητας 13.000 κατοίκων στην Εμίλια Ρομάνα.

Η περίπολος που έφτασε στο σημείο εντόπισε γρήγορα το εν λόγω αυτοκίνητο. Η έκπληξη των καραμπινιέρων όμως ήταν μεγάλη όταν ανακάλυψαν την ημερομηνία γέννησης της οδηγού: 1920, ήταν δηλαδή πάνω από 103 ετών, όμως ακόμη ικανή να καθίσει στο τιμόνι και να οδηγήσει μέχρι το Μποντένο για να δει τους φίλους της.



Λόγω της προχωρημένης ώρας, η γηραιά κυρία, που οδηγούσε μολονότι το δίπλωμά της έληξε πριν από δύο χρόνια, «ήταν αποπροσανατολισμένη και διέτρεχε συνεχώς τους ίδιους δρόμους».

Στην Ιταλία, μετά τα 80, οι οδηγοί πρέπει να επισκέπτονται γιατρό κάθε δύο χρόνια προκειμένου να ανανεώνουν το δίπλωμά τους.

Οι καραμπινιέροι έκαναν μόνο μια προφορική επίπληξη στην υπεραιωνόβια και τη συνόδευσαν στο σπίτι της.

Η ίδια πάντως δεν είναι καθόλου έτοιμη να μείνει στο σπίτι της, παρά την περιπέτειά της: «Θα αγοράσω βέσπα ή σκούτερ», είπε η Τζουζεπίνα Μολινάρι ή «Τζόσε» χαϊδευτικά, μιλώντας στην τοπική εφημερίδα La Nuova Ferrara.

Στο μεταξύ, κυκλοφορεί με ποδήλατο.



Η ιστορία της δυναμικής ηλικιωμένης προκάλεσε τον θαυμασμό του δημάρχου της Φεράρα, Άλαν Φάμπρι, ο οποίος κατάγεται από το Μποντένο: «Εγώ θα της έδινα παράσημο αντί για πρόστιμο (…) Το να έχει κανείς τέτοια εσωτερική δύναμη δεν είναι συνηθισμένο και μου δίνει ελπίδες για τα δικά μου γεράματα», έγραψε στη σελίδα του στο Facebook.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 11χρονος που οδηγούσε μια BMW σέρνοντας ένα… κλεμμένο τροχόσπιτο

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε έναν 11χρονο που οδηγούσε μια BMW σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο, ρυμουλκώντας ταυτόχρονα ένα… κλεμμένο τροχόσπιτο.

Οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν ότι κλάπηκε ένα τροχόσπιτο από ένα κάμπινγκ κοντά στο Θερσκ της βορειοανατολικής Αγγλίας και ενημερώθηκαν ότι το ρυμουλκούσε μια μαύρη BMW.

Αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Μ1 που συνδέει το Λονδίνο στα νότια με το Λιντς στα βόρεια.



«Δεν περιμέναμε να βρούμε έναν μικρό μαθητή στο τιμόνι», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η αστυνομία του Βόρειου Γιορκσάιρ. Η νόμιμη ηλικία από την οποία επιτρέπεται η οδήγηση στη Βρετανία είναι τα 17.

Ο 11χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για σειρά αδικημάτων, όπως κλοπή, διάρρηξη και παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, συμπεριλαμβανομένης της επικίνδυνης οδήγησης.



Αφέθηκε ωστόσο ελεύθερος υπό όρους μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα πίτμπουλ πήρε μόνο του το τρένο και ταξίδεψε στη Βενετία!

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Ένα πίτμπουλ οκτώ μηνών, με το όνομα Ρόκυ, ανέβηκε μόνο του το σαββατοκύριακο σ’ ένα τρένο και ταξίδεψε μέχρι τη Βενετία, σύμφωνα με τοπικές εφημερίδες στην Ιταλία.

Ο σκύλος ανέβηκε στο τρένο στο σταθμό του Πορτογκρουάρο, στο ανατολικό Βένετο, κάθισε σε μια θέση και… απόλαυσε το ταξίδι κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο προς μεγάλη έκπληξη των επιβατών, μερικοί από τους οποίους τράβηξαν φωτογραφίες τις οποίες ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του σκύλου είχε εκπαιδεύσει τον Ρόκυ να ανεβαίνει μόνος του στα δημόσια μέσα μεταφοράς για να εντυπωσιάζει τις γυναίκες.

Η αστυνομία των σιδηροδρόμων περίμενε τον Ρόκυ όταν το τρένο έφθασε στο σταθμό Σάντα Λουτσία της Βενετίας και τον οδήγησε σ’ ένα καταφύγιο σκύλων στην περιοχή του Μέστρε, όπου έφθασε για να τον… παραλάβει ο ιδιοκτήτης του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – ANSA

Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιστορικός της γαστρονομίας πυροδοτεί διαμάχη με επίκεντρο την… καρμπονάρα

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Το φαγητό αποτελεί σίγουρα σοβαρή υπόθεση στην Ιταλία, αφού είναι κομμάτι της εθνικής ταυτότητάς της και αυτό αποδεικνύεται από το εύρος που έχει λάβει μια διαμάχη, η οποία ξέσπασε για το πώς φτιάχνεται η σάλτσα ζυμαρικών καρμπονάρα.

Ο Λούκα Τσεζάρι, ένας ιστορικός γαστρονομίας και συγγραφέας από την Μπολόνια, βρέθηκε αντιμέτωπος με σωρεία αρνητικών σχολίων και ύβρεων, αφότου ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram, όπου παρουσίαζε αυτό που κατά τη γνώμη του είναι η αυθεντική εκδοχή της καρμπονάρας, που θεωρείται ένα κλασικό πιάτο της ρωμαϊκής μαγειρικής.

Απορρίπτοντας τα συνήθη συστατικά ιταλικό πεκορίνο, γκουαντσάλε, τα οποία αναμειγνύονται με αυγά για να δημιουργηθεί η διάσημη κρεμώδης σάλτσα των ζυμαρικών, η καρμπονάρα που παρουσίασε ο Τσεζάρι παρασκευάστηκε με ελβετικό τυρί γκρουγιέρ, σκόρδο, μπέικον και τηγανιτά αυγά.

Ο συγγραφέας είπε πως ανέτρεξε στην αυθεντική συνταγή που είχε δημοσιευτεί σε ένα ιταλικό περιοδικό μαγειρικής πριν από σχεδόν 70 χρόνια και επιχειρεί να δείξει πως η συνταγή αυτή εξελίχθηκε με το πέρασμα των δεκαετιών.

«Απλά ξανάφτιαξα την καρμπονάρα του 1954, την πρώτη που παρουσιάστηκε στο περιοδικό ‘Cucina Italiana’. Δεν είναι λάθος μου εάν αυτή ήταν η συνταγή καρμπονάρας!», τόνισε σε δηλώσεις του στο Reuters.

«Με την πάροδο των χρόνων, μια σειρά διαφορετικών συνταγών καρμπονάρας έχει εμφανιστεί, μεταξύ άλλων εκείνες με προσούτο τη δεκαετία του 1950. Στις ΗΠΑ μπορείς να βρεις ακόμα και εκδοχές με αχιβάδες ή μανιτάρια».

Ο Αλμπέρτο Γκράντι, ένας άλλος ιστορικός γαστρονομίας ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο επικρίσεων, επειδή αμφισβήτησε τις καθιερωμένες γαστρονομικές παραδόσεις, έσπευσε να υπερασπιστεί τον Τσεζάρι.

Σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, κατήγγειλε ένα είδος «γαστροεθνικισμού που μας εμποδίζει από το να σκεφτούμε λογικά σχετικά με τα θέματα της κουζίνας μας».

Άλλα παραδείγματα του τι οι Ιταλοί θεωρούν «γαστρονομική αίρεση» είναι το να συνδυάζονται τα ζυμαρικά με κέτσαπ ή να προστίθεται ανανάς στην πίτσα, μαζί με τη ρητή απαγόρευση του να παραγγέλνει κανείς καπουτσίνο μετά το μεσημεριανό.

Ο Τσεζάρι δηλώνει ότι δεν θα πτοηθεί από τις αντιδράσεις και είναι έτοιμος να οξύνει την όποια γαστρονομική αντιπαράθεση.

«Αυτό ήταν μονάχα το πρώτο βίντεο… Προετοιμάζω ένα καινούργιο για την παραδοσιακή ναπολιτάνικη πίτσα από το 1800 με όστρακα!».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters

Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιλιάδες έργα τέχνης και αντικείμενα έχουν χαθεί από μουσεία της Σκωτίας

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Από δεκάδες εκατομμύρια έργα τέχνης και αντικείμενα από συλλογές γκαλερί και μουσείων της Σκωτίας, χιλιάδες έχουν χαθεί.

Το BBC Scotland News ζήτησε από τα πιο δημοφιλή πολιτιστικά ιδρύματα αρχεία με αντικείμενα που έχουν χαθεί, κλαπεί και εξαφανιστεί. Οι απαντήσεις δείχνουν ότι ένα ευρύ φάσμα εκθεμάτων, από αρχαία λείψανα μέχρι ακριβά έργα τέχνης, δεν έχουν καταγραφεί.

Πολλοί από τους διευθυντές μουσείων και γκαλερί της Σκωτίας, με τους οποίους επικοινώνησε το BBC, υποστήριξαν ότι τα περισσότερα από τα αντικείμενα που λείπουν είναι θύματα κακής τήρησης αρχείων και όχι εγκληματικών προσπαθειών.

Μεταξύ των εκθεμάτων που έχουν εξαφανιστεί είναι και κάποια… αρκετά περίεργα.

Από το Μουσείο Ζωολογίας Hunterian στη Γλασκώβη εκλάπη ένα κρανίο δελφινιού κάποια στιγμή μεταξύ 2010 και 2021.

Ένα μεγάλο μπουκάλι με την ένδειξη «δηλητήριο» λείπει από τη γκαλερί Rozelle House στο Άυρ.

Το Εθνικό Μουσείο της Σκωτίας αναφέρει ότι στολή πιλότου, γυαλιά και τζάκετ πτήσης κλάπηκαν τον Νοέμβριο του 1986 – μια ληστεία που ίσως επηρεάστηκε από το γεγονός ότι η πρώτη ταινία «Top Gun» κυκλοφόρησε λίγες εβδομάδες πριν.

Το 2022 οι υπεύθυνοι του Βασιλικού Βοτανικού Κήπου στο Εδιμβούργο κατήγγειλαν πέντε περιπτώσεις απόπειρας κλοπής φυτών και σπόρων. Το προσωπικό κατάφερε να αποτρέψει την αφαίρεση σπάνιων ειδών.

Πιθανώς το πιο πολύτιμο αντικείμενο που λείπει αυτή τη στιγμή από τα μουσεία και τις γκαλερί της Σκωτίας είναι ένα γλυπτό αξίας τριών εκατομμυρίων αγγλικών λιρών του παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη Auguste Rodin.

Πάντως υπήρξαν και περιπτώσεις επιστροφής εκθεμάτων που εκλάπησαν. Ο οργανισμός Μουσείων Glasgow Life Museums ανακοίνωσε ότι πρόσφατα επιστράφηκε ένας πίνακας που έλειπε για περισσότερα από 30 χρόνια.

Το έργο «Children Wading», ζωγραφισμένο από τον Ρόμπερτ Γκέμελ Χάτσισον το 1918, κλάπηκε από το Μουσείο Παιδικής Ηλικίας στο Κάστρο Haggs το 1989, αλλά βρέθηκε αφού τέθηκε προς πώληση σε δημοπρασία από έναν ανυποψίαστο πωλητή.

Πολλοί οργανισμοί αναφέρουν ότι η κακή τήρηση ιστορικών αρχείων και το έργο – μαμούθ της ψηφιοποίησης αυτών των αρχείων δείχνουν ότι τα περισσότερα αντικείμενα που λείπουν, δεν έχουν κλαπεί, απλά δεν ήταν καταγεγραμμένα σωστά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Continue Reading
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ16 ώρες ago

Ένα γαστρονομικό γεύμα στη… στρατόσφαιρα, το στοίχημα ενός σεφ για το 2025

ΕΙΔΗΣΕΙΣ19 ώρες ago

Ισλανδία: Συνεχίζεται η ηφαιστειακή δραστηριότητα στη χερσόνησο Ρέικιανες

ΓΕΡΜΑΝΙΑ20 ώρες ago

Γερμανία: Εφικτός ο κλιματικός στόχος του 2030, εκτιμά η κυβέρνηση

ΓΕΡΜΑΝΙΑ22 ώρες ago

Γερμανία: Το πείραμα της εβδομάδας τεσσάρων ημερών εργασίας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ24 ώρες ago

Μελέτη: Το 43% του παγκόσμιου πληθυσμού επηρεάζουν οι νευρολογικές παθήσεις

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Γυναίκα 103 ετών συνελήφθη καθώς οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και ασφάλιση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Ισλανδία: Νέα έκρηξη του ηφαιστείου της χερσονήσου Ρέικιανες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Έρχεται το EU wallet για τους πολίτες των χωρών μελών της ΕΕ

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ2 ημέρες ago

ΟΕΚ Γερμανίας: Είναι σημαντικό το κράτος να ακούει τις φωνές και τις ανάγκες κάθε κοινότητας του Απόδημου Ελληνισμού

ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες ago

Προβολή της Μήλου στη διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες ago

Ανοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα της επιστολικής ψήφου για τις Ευρωεκλογές 2024

ΥΓΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Ο ετήσιος προσυμπτωματικός έλεγχος για καρκίνο του μαστού από τα 40 σώζει ζωές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας απεργούν 28 Φεβρουαρίου

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Νέα 24ωρη απεργία του προσωπικού εδάφους της Lufthansa την Τρίτη

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες ago

Γερμανία: Απεργίες στα τοπικά μέσα μεταφοράς για την επόμενη εβδομάδα αποφάσισε η Ver.di

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μονάχου: “Ο εμπαιγμός δεν έχει τέλος”!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Σε εξέλιξη η νέα απεργία στα αεροδρόμια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ3 εβδομάδες ago

Έρευνα: Ο αστεροειδής Δίμορφος μετά το πείραμα της NASA

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 εβδομάδες ago

Γερμανία: Νέα απεργία του προσωπικού εδάφους της Lufthansa

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες ago

Γερμανία: Ψηφίστηκε από την Bundestag η μερική νομιμοποίηση της κάνναβης

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis