Connect with us

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πρώτα επιστημονικά δεδομένα από την διαστημική αποστολή Euclid

Published

on

Οι πρώτες παρατηρήσεις στόχευσαν 17 αστρονομικά αντικείμενα, από κοντινά νέφη αερίου και σκόνης έως μακρινά σμήνη γαλαξιών. Photo credits: AstroNorm / pixabay

Πέντε εντυπωσιακές νέες όψεις του σύμπαντος, τις οποίες «αιχμαλώτισε» η διαστημική αποστολή Euclid του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) δημοσιεύθηκαν σχεδόν έντεκα μήνες μετά την εκτόξευση της αποστολής.

Οι νέες εικόνες συνοδεύουν τα πρώτα επιστημονικά δεδομένα της αποστολής που επίσης δημοσιοποιούνται σήμερα και δέκα προσεχείς επιστημονικές εργασίες.

Οι πρώτες παρατηρήσεις του διαστημικού τηλεσκοπίου στόχευσαν 17 αστρονομικά αντικείμενα, από κοντινά νέφη αερίου και σκόνης έως μακρινά σμήνη γαλαξιών και αποκάλυψαν πάνω από έντεκα εκατομμύρια αντικείμενα στο ορατό φως και επιπλέον πέντε εκατομμύρια στο υπέρυθρο φως.



Το τηλεσκόπιο στοχεύει να αποκαλύψει τα μυστικά του σκοτεινού σύμπαντος. Θα χαρτογραφήσει δισεκατομμύρια γαλαξίες σε περισσότερο από το ένα τρίτο του ουρανού, θα εξερευνήσει πώς σχηματίστηκε και εξελίχθηκε το σύμπαν και θα μελετήσει τα πιο μυστηριώδη συστατικά του: την σκοτεινή ενέργεια και την σκοτεινή ύλη.

Σύμφωνα με την ESA, οι εικόνες που λαμβάνονται από αυτό το διαστημικό τηλεσκόπιο είναι τουλάχιστον τέσσερις φορές πιο ευκρινείς από εκείνες που μπορούμε να πάρουμε από επίγεια τηλεσκόπια.

Σημειώνεται ότι η αποστολή Euclid λειτουργεί από την ESA σε συνεργασία με τη NASA. Η κοινοπραξία Euclid αποτελείται από περισσότερους από 2.000 επιστήμονες από 300 ινστιτούτα σε 15 χώρες της Ευρώπης, των ΗΠΑ, του Καναδά και της Ιαπωνίας και είναι υπεύθυνη για την παροχή των επιστημονικών οργάνων και την ανάλυση των επιστημονικών δεδομένων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι νέοι δασμοί στις εισαγωγές κινέζικων ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα επιβραδύνουν τις πωλήσεις στην ΕΕ

Published

on

Από

Οι δασμοί της ΕΕ πιθανότατα θα μειώσουν τις εισαγωγές από την Κίνα κατά ένα τέταρτο ή περίπου 4 δισεκατομμύρια δολάρια. Photo credits: 0532-2008 / pixabay

Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να εφαρμόσει υψηλότερους δασμούς στα κινέζικα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα (EV) που εισάγονται στην Ευρώπη θα επιβραδύνει την ώθηση των πωλήσεων τους στην αγορά, ανέφεραν αναλυτές της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο εκτελεστικός βραχίονας της ΕΕ, έχει δηλώσει ότι θα επιβάλει πρόσθετους δασμούς στα εισαγόμενα κινεζικά ηλεκτρικά οχήματα από τις 4 Ιουλίου 2024, λόγω των «υπερβολικών» κρατικών επιδοτήσεων που παρέχει η κυβέρνηση της Κίνας στις κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες, για να μειωθεί η τελική τιμή πώλησης τους.

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αυτή η πρακτική συνιστά «αθέμιτο ανταγωνισμό».

Η ιδιοκτήτρια της MG, SAIC πρόκειται να πληγεί περισσότερο, αφού η ΕΕ δήλωσε ότι η κρατική εταιρεία δεν συνεργάστηκε με την έρευνά της για τις κρατικές επιδοτήσεις της Κίνας.



Οι υψηλότεροι δασμοί στοχεύουν στα EV και θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε περισσότερες εξαγωγές στην Ευρώπη plug-in υβριδικών αυτοκινήτων που κατασκευάζονται από την Κίνα, αναφέρει το Bloomberg

Η SAIC θα πληρώσει επιπλέον δασμούς 38,1%, ενώ η ιδιοκτήτρια της Volvo, Geely, αντιμετωπίζει αύξηση των τιμολογίων κατά 20% και η BYD θα πληρώσει 17,4%.

Τα νέα τιμολόγια θα προστεθούν στο υφιστάμενο τιμολόγιο της ΕΕ του 10%, πράγμα που σημαίνει ότι η SAIC θα καταλήξει να πληρώνει 48,1% για EV που εξάγονται στην Ευρώπη, αναφέρει το Automotive News Europe.

Ο αντίκτυπος δεν περιορίζεται στις κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες.

Σχεδόν το ένα πέμπτο των πλήρως ηλεκτρικών οχημάτων που πωλήθηκαν στην ΕΕ πέρσι κατασκευάστηκαν στην Κίνα, στις αποστολές κυριαρχεί η Tesla, η οποία εισάγει το σεντάν Model 3 από τη Σαγκάη. Η BMW, η Volvo και η Dacia της Renault εξάγουν επίσης σημαντικό αριθμό οχημάτων.



Οι δασμοί της ΕΕ πιθανότατα θα μειώσουν τις εισαγωγές από την Κίνα κατά ένα τέταρτο ή περίπου 4 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το γερμανικό Ινστιτούτο του Κιέλου για την Παγκόσμια Οικονομία, αναφέρει το Reuters.

Η Mercedes, η BMW και η VW επικρίνουν τους υψηλούς δασμούς της ΕΕ στις εισαγωγές κινεζικών EV.

Οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν αντίμετρα στην Κίνα για τους νέους δασμούς της ΕΕ στις κινεζικές εξαγωγές ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκές εταιρείες σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν μεταχειρισμένα LCV τα επόμενα χρόνια

Published

on

Από

Photo credits: barnafe / pixabay

Το 38% των εταιρειών στην Ευρώπη σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν μεταχειρισμένα LCV (βαν) μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Πρόκειται για ένα σημαντικά υψηλότερο ποσοστό από το σημερινό 19%, με αποτέλεσμα τα επόμενα χρόνια τα μεταχειρισμένα LCV να αντιπροσωπεύουν πάνω από το 57%.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του φετινού Βαρόμετρου Στόλου και Κινητικότητας, που δημοσιεύτηκε από το Παρατηρητήριο Κινητικότητα Arval, η χρήση μεταχειρισμένων LCV σήμερα είναι υψηλή στην Ελλάδα (48%), τη Φινλανδία (40%) και τη Δανία (39%).

Η προβλεπόμενη αύξηση της χρήσης μεταχειρισμένων LCV θα ωθήσει αρκετά πιο ψηλά τα συγκεκριμένα ποσοστά τα επόμενα χρόνια.



Τα μεταχειρισμένα LCV έχουν χαμηλά ποσοστά στην Ολλανδία (7%), την Πολωνία (9%) και την Ιταλία (9%). Η τάση είναι σε γενικές γραμμές παρόμοια και στις άλλες μεγάλες αγορές της Ευρώπης.

Ο πιο πιθανός λόγος που συμβαίνει είναι ότι από την περίοδο της πανδημίας, η προσφορά νέων βαν έχει περιοριστεί και ως εκ τούτου οι περισσότεροι στρέφονται προς εναλλακτικές πηγές κάλυψης των αναγκών τους, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς μεταχειρισμένων.

Η αγορά μεταχειρισμένων βαν είναι αρκετά συνηθισμένη και είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να καλυφθούν οι ανάγκες των εταιρειών.



Από την άλλη, οι εταιρείες επεκτείνουν συνεχώς τους κύκλους αντικατάστασης των οχημάτων τους, γνωρίζοντας ότι τα φορτηγά έχουν δυνητικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ακόμα και αν η συντήρησή τους γίνεται περισσότερο προβληματική με την πάροδο του χρόνου.

Τέλος, οι τιμές των νέων φορτηγών αυξάνονται αρκετά γρήγορα τα τελευταία χρόνια και έτσι η αγορά μεταχειρισμένων παρέχει έναν τρόπο για τη μείωση του κόστους απόκτησης σε μια εταιρεία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες αναθεωρούν τα προγράμματά τους

Published

on

Από

Πέρσι πουλήθηκαν στην Ευρώπη περίπου 300.000 αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα κινεζικής κατασκευής. Photo credits: Didgeman / pixabay

Οι κορυφαίες ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες ανησυχούν για τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν στον όγκο των πωλήσεων τους από την είσοδο των φθηνών κινέζικων μοντέλων στην ΕΕ.

Ωστόσο είναι αισιόδοξοι, καθώς εκτιμούν ότι μπορούν να υπερασπιστούν το μερίδιο της αγοράς που τους αναλογεί, αναφέρει το Automotive News Europe.

Οι πωλήσεις των μοντέλων κινεζικής κατασκευής (αμιγώς ηλεκτρικών και εσωτερικής καύσης) έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια.

Πέρσι πουλήθηκαν στην Ευρώπη περίπου 300.000 αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα κινεζικής κατασκευής, ενώ το 2021 είχαν πουληθεί 150.000, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του Rhodium Group.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένεται να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα μιας έρευνας σχετικά με την υποστήριξη του Πεκίνου στην εγχώρια βιομηχανία ηλεκτρικών οχημάτων, με τη δυνατότητα να αυξηθούν οι δασμοί σε περίπου 30% από το τρέχον 10%, σύμφωνα με δημοσιεύματα.



Ενώ οι ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες αναμένουν την απόφαση της Επιτροπής για τους πρόσθετους δασμούς, προετοιμάζονται να ανταγωνισθούν τα κινέζικα μοντέλα στον τομέα της τεχνολογίας καθώς δεν μπορούν να τα ανταγωνισθούν στις τιμές.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Hyundai, το VW Group και η Renault δηλώνουν ότι θα παίξουν με τις δυνάμεις τους για να υπερασπιστούν το μερίδιο αγοράς τους, αλλά ζητούν ίσους όρους ανταγωνισμού καθώς η ΕΕ ετοιμάζεται να αποφασίσει για νέους δασμούς.

Επίσης οι ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να μειώσουν το κόστος εξέλιξης και κατασκευής των νέων μοντέλων. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανάπτυξη μίνι εντέρων θα μπορούσε να βοηθήσει σε νέες θεραπείες για τη νόσο του Crohn

Published

on

Από

Photo credits: felixioncool / pixabay

Επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ δημιούργησαν «μίνι έντερα» στο εργαστήριο για να βοηθήσουν στην κατανόηση της νόσου του Crohn και στην εύρεση ακριβέστερων και πιο εξατομικευμένων θεραπειών.

Η νόσος του Crohn είναι μια μορφή φλεγμονώδους νόσου του εντέρου που προσβάλλει περίπου έναν στους 350 ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο, από τους οποίους ο ένας στους τέσσερις παρουσιάζει την ασθένεια πριν από την ηλικία των 18 ετών.

Ακόμα και στην ήπια μορφή της μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα που έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής, όπως πόνο στο στομάχι, διάρροια, απώλεια βάρους και κόπωση ή να οδηγήσει σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι ένα άτομο διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξει την πάθηση εάν ένας συγγενής πρώτου βαθμού πάσχει από τη νόσο του Crohn, ωστόσο η επιτυχία στον εντοπισμό γενετικών παραγόντων κινδύνου είναι περιορισμένη.



«Ο αριθμός των κρουσμάτων της νόσου του Crohn και των άλλων ιδιοπαθών φλεγμονωδών νοσημάτων του εντέρου αυξάνεται δραματικά παγκοσμίως, ιδίως μεταξύ των μικρότερων παιδιών, αλλά παρά τις δεκαετίες έρευνας, κανείς δεν γνωρίζει τι τις προκαλεί. Μέρος του προβλήματος είναι ότι είναι δύσκολο να μοντελοποιηθεί η ασθένεια», εξηγεί ο καθηγητής Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ και επικεφαλής της έρευνας, Ματίας Ζιλμπάουερ.

Στην έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Gut», οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν βλαστικά κύτταρα από έντερα που δώρισαν 160 ασθενείς για να αναπτύξουν περισσότερα από 300 οργανοειδή (τρισδιάστατες καλλιέργειες κυττάρων που μιμούνται βασικές λειτουργίες ενός συγκεκριμένου οργάνου) στο εργαστήριο, τα οποία θα τους βοηθήσουν να κατανοήσουν καλύτερα την πάθηση.



Τα δείγματα δόθηκαν από ασθενείς, κυρίως παιδιά και έφηβους, με νόσο του Crohn και ελκώδη κολίτιδα, καθώς και από ασθενείς που δεν είχαν προσβληθεί από κάποιο νόσημα.

Χρησιμοποιώντας τα οργανοειδή, οι επιστήμονες εντόπισαν ότι το επιθήλιο, ο ιστός που καλύπτει τα έντερα των ασθενών έχει διαφορετικά επιγενετικά μοτίβα στο DNA τους σε σύγκριση με αυτά των υγιών ατόμων.

Τα οργανοειδή, επισημαίνουν οι ερευνητές, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη και δοκιμή νέων θεραπειών και για την προσαρμογή των θεραπειών σε μεμονωμένους ασθενείς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιαπωνία λανσάρει δική της εφαρμογή γνωριμιών για να ανακόψει τη μείωση των γεννήσεων

Published

on

Από

Photo credits: sasint / pixabay

Η μητροπολιτική κυβέρνηση του Τόκιο θα λανσάρει φέτος το καλοκαίρι τη δική της εφαρμογή γνωριμιών, με την ελπίδα ότι αυτό το εργαλείο θα βοηθήσει να ανακοπεί η μείωση στον αριθμό των γεννήσεων που έχει καταστεί «κρίσιμη» για την Ιαπωνία.

Για να εγγραφούν, οι χρήστες θα πρέπει να καταθέσουν έγγραφα που θα αποδεικνύουν ότι είναι νομικά άγαμοι και να υπογράψουν επιστολή στην οποία δηλώνουν ότι αναζητούν την αδελφή ψυχή τους για να παντρευτούν.

Θα απαιτηθεί επίσης… φορολογική δήλωση για να αποδείξουν τα ετήσια εισοδήματά τους. Οι εφαρμογές γνωριμιών στην Ιαπωνία συχνά προϋποθέτουν την υποβολή δήλωσης εισοδήματος.

Στην Ιαπωνία δεν είναι ασυνήθιστο οι δήμοι να οργανώνουν εκδηλώσεις γνωριμιών με σκοπό τον γάμο. Αλλά είναι ακόμα σπάνιο να λανσάρουν τη δική τους διαδικτυακή εφαρμογή για το θέμα αυτό.



Το σχέδιο του Τόκιο προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια στα γιαπωνέζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Πρέπει η κυβέρνηση να το κάνει αυτό με τους φόρους μας;» διερωτήθηκε ένας χρήστης.

Ωστόσο, άλλοι δηλώνουν ότι ενδιαφέρονται διότι νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια με μια επίσημη εφαρμογή.

Η μείωση του ποσοστού των γάμων στην Ιαπωνία είναι βασικός παράγοντας για τη πτώση των γεννήσεων στη χώρα, με τις γεννήσεις εκτός γάμου να είναι ελάχιστες, γύρω στο 2%, σύμφωνα με έκθεση του ΟΟΣΑ στις αρχές του 2024.

Οι γεννήσεις στην Ιαπωνία μειώθηκαν πέρυσι για όγδοη συνεχή χρονιά και ο αριθμός των θανάτων ήταν περίπου δύο φορές υψηλότερος από αυτόν των γεννήσεων στη χώρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τέταρτη δοκιμαστική πτήση του διαστημοπλοίου Starship

Published

on

Από

Photo credits: RJA1988 / pixabay

Το διαστημικό σκάφος Starship, που προορίζεται για αποστολές στη Σελήνη και στον Άρη, κατάφερε για πρώτη φορά να προσθαλασσωθεί στον Ινδικό Ωκεανό, ανακοίνωσε η εταιρεία SpaceX αφού ολοκληρώθηκε η δοκιμαστική πτήση του, διάρκειας περίπου μίας ώρας.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της πτήσης πάντως φάνηκε ότι το διαστημόπλοιο έχανε κάποια κομμάτια του, προτού να ολοκληρώσει την πορεία του.

«Συγχαρητήρια στη SpaceX για την επιτυχημένη δοκιμαστική πτήση του Starship», ανέφερε ο Μπιλ Νέλσον, επικεφαλής της NASA. «Κάναμε ένα ακόμη βήμα για την επιστροφή της ανθρωπότητας στη Σελήνη», πρόσθεσε.

Αυτή ήταν η τέταρτη δοκιμαστική πτήση του Starship, στόχος της οποίας ήταν να επιστρέψει με ασφάλεια το διαστημόπλοιο στη Γη, αφού οι τρεις προηγούμενες απέτυχαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP – Reuters


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες ago

Επεμβάσεις αποκατάστασης και ανάδειξης των Ανατολικών Θερμών στους Δελφούς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ19 ώρες ago

Φιγούρα δράσης του «Star Wars» πωλήθηκε σε τιμή ρεκόρ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ21 ώρες ago

Γερμανία: Η υπηρεσία εσωτερικών πληροφοριών παρακολουθεί την αύξηση των ακροδεξιών εξτρεμιστών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ22 ώρες ago

Κλιματική αλλαγή και ελληνοποιήσεις «χτυπούν» το ελληνικό μέλι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ23 ώρες ago

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Οι πρώτες εκτιμήσεις για βαθμολογίες και βάσεις

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Γέννησε η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα μετά από μεταμόσχευση ωοθηκών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

«Δεξαμενή ταλέντων» για πρόσληψη ατόμων από τρίτες χώρες ενέκρινε το Συμβούλιο της ΕΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Οι νέοι δασμοί στις εισαγωγές κινέζικων ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα επιβραδύνουν τις πωλήσεις στην ΕΕ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 ημέρες ago

Γερμανία: Το 51% υπέρ της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών

ΥΓΕΙΑ2 ημέρες ago

Τριπλασιάστηκε ο αριθμός των ατόμων άνω των 65 ετών με διαβήτη τύπου 1

BUSINESS-Kleinanzeigen3 εβδομάδες ago

Griechisches Restaurant zu vermieten

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Λογοτεχνικό βραδινό 18 Μάη 2024, στο Κρέφελντ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ3 εβδομάδες ago

easyJet: 22 νέα απευθείας δρομολόγια προς την Ελλάδα από το εξωτερικό

Διατροφή4 εβδομάδες ago

Υπέρταση: Ποια διατροφική προσέγγιση βοηθά στον έλεγχό της

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Οι καταρρακτώδεις βροχές προκάλεσαν πλημμύρες στα νοτιοδυτικά

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Συμμετοχή της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας σε Προγράμματα του Δήμου Μονάχου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ3 εβδομάδες ago

Τα πρώτα επιστημονικά δεδομένα από την διαστημική αποστολή Euclid

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες ago

Βαυαρική Κρατική Έκθεση Κήπου 2024 στην κωμόπολη Kircheim κοντά στο Μόναχο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Μεσόγειος: Η άνοδος της στάθμης των υδάτων απειλεί τους υγρότοπους

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Το παγκόσμιο προσδόκιμο ζωής αναμένεται να αυξηθεί κατά σχεδόν πέντε χρόνια έως το 2050

Europolitis TV2 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV3 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV3 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis