Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 29 Οκτωβρίου – Μία ώρα πίσω οι δείκτες των ρολογιών

Published

on

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Μεθαύριο Κυριακή, 29 Οκτωβρίου, οι δείκτες των ρολογιών θα γυρίσουν μία ώρα πίσω, δηλαδή από 04:00 π.μ. σε 03:00 π.μ.

Σε σχετική ανακοίνωση το υπουργείο Μεταφορών αναφέρει ότι την Κυριακή “λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας, ως ισχύει σύμφωνα με την οδηγία 2000/84/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ε.Ε. της 19ης Ιανουαρίου 2001, σχετικά με τις διατάξεις για τη θερινή ώρα.

Ως εκ τούτου οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα πίσω, δηλαδή από 04:00 π.μ σε 03:00 π.μ.»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προσωρινή απαλλαγή από τον έλεγχο της στρατολογικής κατάστασης των Ελλήνων του εξωτερικού

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗΣ

Οι Έλληνες του εξωτερικού – πλην των λιποτακτών – που έρχονται στην Ελλάδα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για την εκλογή των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι οποίες θα διεξαχθούν την 9η Ιουνίου 2024, απαλλάσσονται από τον έλεγχο της στρατολογικής τους κατάστασης.

Τα παραπάνω ισχύουν για το διάστημα από 1ης Ιουνίου 2024 μέχρι και 16ης Ιουνίου 2024.

Η ποινική δίωξη των, κατά την προηγούμενη παράγραφο, απαλλασσομένων και διατελούντων σε ανυποταξία αναστέλλεται για το χρονικό διάστημα που ισχύει η απαλλαγή αυτή.

Αυτά προβλέπει κοινή απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (29 Απριλίου – αρ. ΦΕΚ 2532-τεύχος δεύτερο) οπότε τέθηκε σε ισχύ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΟΔΥ: Οδηγίες προφύλαξης από την αφρικανική σκόνη

Published

on

Από

Photo credits: Fotos-GE / pixabay

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται συχνή εμφάνιση του φαινομένου της αερομεταφοράς αφρικανικής σκόνης στη χώρα μας, το οποίο δύναται να επιβαρύνει την υγεία των πολιτών, ειδικότερα των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Το φαινόμενο αναμένεται να επανέρχεται περιοδικά ενώ παρατηρείται κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων εποχών. Με κύριο γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας (ΕΟΔΥ) ενημερώνει και συνιστά μέτρα προστασίας από την αφρικανική σκόνη.

Τι είναι τα νέφη αφρικανικής σκόνης και από τι αποτελούνται

Η μεγάλης εμβέλειας (χιλιάδες χιλιόμετρα) αερομεταφορά σκόνης της ερήμου γύρω από τον πλανήτη είναι ένα φυσικό φαινόμενο, το οποίο παίζει κεντρικό ρόλο στη σύνθεση της ατμόσφαιρας και στο περιβάλλον, καθώς και στη διαμόρφωση των καιρικών συνθηκών και του κλίματος.

Τα επεισόδια μεταφοράς σκόνης είναι κατά κανόνα εποχικά. Στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ειδικότερα, τα επεισόδια σκόνης είναι συχνότερα την άνοιξη.

Η αφρικανική σκόνη που μπορεί κατά περιόδους να επηρεάζει τη χώρα μας προέρχεται κατά κύριο λόγο από την έρημο Σαχάρα της Βόρειας Αφρικής και αποτελείται από σωματίδια άμμου και σκόνης διαφόρων μεγεθών.



Η σύσταση των σωματιδίων εξαρτάται τόσο από την πηγή τους όσο και από τη διαδρομή/τροχιά που θα ακολουθήσουν και μπορεί να περιλαμβάνει χημικές ουσίες (ανόργανες και οργανικές) και μικροοργανισμούς (ιούς, βακτήρια, μύκητες).

Η ενσωμάτωση μικροοργανισμών δεν θα πρέπει να προξενεί ανησυχία γιατί οι αερομεταφερόμενοι μικροοργανισμοί αποτελούν σύνηθες συστατικό της ατμόσφαιρας και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Επιπλέον, δεν υπάρχουν έως σήμερα επαρκή επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η πιθανή διασπορά παθογόνων μέσω της μεταφοράς σκόνης προκαλεί και μετάδοση λοιμωδών νοσημάτων.

Ποιος ενδέχεται να κινδυνεύει από την αφρικανική σκόνη

Η αφρικανική σκόνη δύναται να επηρεάσει οποιονδήποτε αλλά ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος για ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, όπως: Παιδιά και μωρά, Άτομα >65 ετών, Άτομα με χρόνιες παθήσεις του αναπνευστικού, κυρίως βρογχικό άσθμα και Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) και Άτομα με χρόνιες καρδιαγγειακές παθήσεις.

Πιθανά συμπτώματα από έκθεση στην αφρικανική σκόνη

Η έκθεση στην αφρικανική σκόνη έχει συσχετιστεί με: Ερεθισμό των ματιών (φαγούρα, υγρά μάτια, δακρύρροια), Ερεθισμό του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος (όπως της μύτης και της στοματικής κοιλότητας – ρινική καταρροή, φτέρνισμα, πονόλαιμος, βραχνάδα), Ερεθισμό του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος (δυσκολία στην αναπνοή ή δύσπνοια, επίμονος βήχας με ή χωρίς απόχρεμψη, θωρακικό άλγος), Επιδείνωση αλλεργικών αντιδράσεων (ερυθρότητα δέρματος, φαγούρα).

Επίσης, η αφρικανική σκόνη έχει συνδεθεί με αυξημένες επισκέψεις στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών των νοσοκομείων για: Παρόξυνση βρογχικού άσθματος, Παρόξυνση Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ), Οξέα Καρδιαγγειακά νοσήματα.



Τι μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας

Μείνετε ενημερωμένοι. Παρακολουθήστε τις αναφορές για την ποιότητα του αέρα και τις μετεωρολογικές προβλέψεις για να γνωρίζετε πότε τα επίπεδα αφρικανικής σκόνης αναμένεται να είναι υψηλά.

– Όταν τα επίπεδα της σκόνης είναι υψηλά, λάβετε μέτρα:

α). Περιορίστε τις δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους.

§ Περιορίστε στο ελάχιστο δυνατό τις δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους ή τις άσκοπες μετακινήσεις.

§ Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, όπως το σπίτι ή το γραφείο. Εάν κρίνεται απαραίτητο να βγείτε έξω ελαχιστοποιήστε τον χρόνο για μετακινήσεις και την παραμονή σε υπαίθριο χώρο.

§ Προτιμήστε το αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σας. Συστήνεται να διατηρείτε τα παράθυρα κλειστά και να έχετε ενεργοποιημένο το σύστημα εξαερισμού σε λειτουργία εσωτερικής ανακύκλωσης.

§ Αποφύγετε την έντονη σωματική εργασία ή αθλητική δραστηριότητα, όπως ποδηλασία, τρέξιμο ή περπάτημα σε υπαίθριους χώρους, αθλητικές προπονήσεις ή και αγώνες σε ανοικτούς χώρους (κολυμβητήρια, γήπεδα, στάδια). Μεταφέρετε τέτοιες δραστηριότητες σε κατάλληλες κλειστές αθλητικές αίθουσες ή αναβάλετέ τις για άλλες ημέρες, εφόσον είναι εφικτό.

β). Χρησιμοποιήστε μάσκες υψηλής αναπνευστικής προστασίας. Όταν βγαίνετε έξω, ειδικά σε συνθήκες υψηλών συγκεντρώσεων σκόνης, συστήνεται να φοράτε μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2/ KN95/N95) για να μειώσετε την εισπνοή σωματιδίων.



γ). Πάρετε μέτρα για να βελτιώσετε την ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους.

§ Διατηρήστε σε καλό επίπεδο την ποιότητα αέρα στο σπίτι, στο γραφείο, κ.λπ.

§ Ελαχιστοποιήστε τη διείσδυση εξωτερικού αέρα, διατηρώντας κλειστά -όσο γίνεται- τα παράθυρα και τις πόρτες.

§ Βελτιώστε τη μόνωση των εσωτερικών χώρων (χαραμάδες θυρών και παραθύρων) για να εμποδίσετε την είσοδο της σκόνης στον εσωτερικό χώρο.

§ Ενεργοποιήστε έγκαιρα τη συσκευή καθαρισμού αέρα -εφόσον υπάρχει- και βεβαιωθείτε ότι έχει τα κατάλληλα φίλτρα και λειτουργεί κανονικά.

§ Καθαρίστε με υγρό πανί επιφάνειες επαφής, όπως τραπέζια και πάγκους, και σφουγγαρίστε το δάπεδο.

§ Αποφύγετε δραστηριότητες που επιδεινώνουν την ποιότητα αέρα στους εσωτερικούς χώρους, όπως κάπνισμα, χρήση ηλεκτρικής σκούπας, μαγείρεμα με γκάζι, άναμμα κεριών και τζακιών.

δ). Μείνετε ενυδατωμένοι. Πίνετε άφθονο νερό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

LEGENDS 2004 εναντίον UEFA ALL STARS στις 11 Ιουλίου στο Έσσεν

Published

on

Από

Photo credits: pixabay

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί στις 11 Ιουλίου στο Έσσεν (Stadion Essen), μεταξύ της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου του 2004 (Legends 2004) και των σημαντικότερων Ευρωπαίων ποδοσφαιριστών της γενιάς του 2004 (UEFA All Stars)!

Ο αγώνας αυτός, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα σηματοδοτήσει την κορύφωση των εορτασμών για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του EURO 2004 στην Πορτογαλία και, προφανώς, θα αποτελέσει μία πρώτης τάξης ευκαιρία για τους Έλληνες στη Γερμανία να γνωρίσουν από κοντά τον Όττο Ρεχάγκελ και ΟΛΟΥΣ τους διεθνείς της ομάδας που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης και να γιορτάσουν μαζί τους.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νεώτερες πληροφορίες από τους διοργανωτές για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα.


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σολτς: Η απάντηση στις επιθέσεις εναντίον πολιτικών είναι να ψηφίσετε στις ευρωεκλογές

Published

on

Από

Photo credits: TobiasRehbein / pixabay

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς κάλεσε σήμερα τους Γερμανούς να ψηφίσουν για να υπερασπιστούν «τη δημοκρατία», την ώρα που στη χώρα αυξάνονται οι επιθέσεις εναντίον πολιτικών εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις ευρωεκλογές, που θα διεξαχθούν στις 9 Ιουνίου.

«Οι επιθέσεις ενάντια στη δημοκρατία μάς αφορούν όλους. Δεν μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια όταν πολιτικοί (…) δέχονται βίαιες επιθέσεις, όταν προεκλογικές αφίσες καταστρέφονται», τόνισε ο Σολτς σε μήνυμά του μέσω βίντεο που μεταδόθηκε με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης. «Μία απάντηση που κάθε ένας από εμάς μπορεί να δώσει είναι αρκετά απλή: να πάει και να ψηφίσει!», πρόσθεσε ο Γερμανός καγκελάριος.

Η επιστολική ψήφος έχει ξεκινήσει ήδη στη Γερμανία, στην πιο πολυπληθή χώρα της ΕΕ, ενώ για πρώτη φορά θα μπορέσουν να ψηφίσουν οι πολίτες από 16 ετών.

Η αύξηση των βίαιων επιθέσεων, των προσβολών και των απειλών εναντίον πολιτικών έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στη χώρα τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από μια σειρά περιστατικών.



Το πιο πρόσφατο από αυτά σημειώθηκε την Τρίτη, όταν ένας άνδρας χτύπησε στο κεφάλι την πρώην δήμαρχο του Βερολίνου Φραντσίσκα Γκίφαϊ, στέλεχος των Σοσιαλδημοκρατικών (SPD) του κόμματος του Σολτς, την ώρα που εκείνη βρισκόταν σε βιβλιοθήκη στη γερμανική πρωτεύουσα.

Για το περιστατικό συνελήφθη ένας 74χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν ήδη γνωστός στις αρχές, καθώς κατά το παρελθόν έστελνε υβριστικές επιστολές σε πολιτικούς, ενώ ήταν αρνητής του κράτους.

Το πιο σοβαρό περιστατικό αφορά τον ευρωβουλευτή Ματίας Έκε, επίσης του SPD, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά την προηγούμενη εβδομάδα, όταν του επιτέθηκαν τέσσερις άνθρωποι την ώρα που έκανε αφισοκόλληση στη Δρέσδη της Σαξονίας.

Χθες το βράδυ, ο υπουργός Οικονομικών Κρίστιαν Λίντνερ αναγκάστηκε να διακόψει ομιλία του στο πλαίσιο του Ψηφιακού Φεστιβάλ στο Αμβούργο, όταν στην αίθουσα της εκδήλωσης ενεργοποιήθηκε «βόμβα» έντονης δυσάρεστης μυρωδιάς.



Στο σημερινό του μήνυμα ο Σολτς επέκρινε το πρόγραμμα του ακροδεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), το οποίο φαίνεται να συγκεντρώνει το 15% στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, και να βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από τους Χριστιανοδημοκράτες (CDU-CSU).

«Η Ευρώπη μας είναι πάρα πολύ πολύτιμη για να την αφήσουμε σε αυτούς που θέλουν να την καταστρέψουν», κατέληξε ο Σολτς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP – dpa


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με την Ελλάδα και τη Μαρίνα Σάττι στον αποψινό Β’ Ημιτελικό της Eurovision

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: Διεύθυνση Απόδημου Ελληνισμού ΕΡΤ

Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, στις 22:00, στον Β’ Ημιτελικό, εμφανίζεται η Ελλάδα στην 3η θέση, με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «ZARI», να διεκδικεί το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Τελικό.

Τον Β’ Ημιτελικό και τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision θα σχολιάσουν οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β΄ Ημιτελικό: Μάλτα, Αλβανία, Ελλάδα, Ελβετία, Τσεχία, Γαλλία, Αυστρία, Δανία, Αρμενία, Λετονία, Ισπανία, Άγιος Μαρίνος, Γεωργία, Βέλγιο, Εσθονία, Ιταλία, Ισραήλ, Νορβηγία, Ολλανδία.

Στον Β’ Ημιτελικό, από τις «Big Five» εμφανίζονται και ψηφίζουν η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον Τελικό.

Πηγή φωτογραφίας: Διεύθυνση Απόδημου Ελληνισμού ΕΡΤ

Τη μουσική του τραγουδιού «ZARI», που παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. 

Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Β’ Ημιτελικό (9 Μαΐου) και τον Τελικό (11 Μαΐου) μπορείτε να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Καλή επιτυχία, Ελλάδα! Καλή επιτυχία, Μαρίνα!


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΣΕ: Ελπιδοφόρα μηνύματα από τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών στην ΟΛΜΕ

Published

on

Από

Photo credits: Pexels / pixabay

Την ικανοποίησή της από τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών, στο 21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ, εκφράζει η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών.

Τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών “αποτυπώνουν την ενίσχυση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών, που σημειώνει άνοδο σε ψήφους, σε ποσοστά και αντιπροσώπους” σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΑΣΕ και προσθέτει:

“Οι σημαντικοί αγώνες που αναπτύχθηκαν το προηγούμενο διάστημα στον κλάδο ενάντια στην κυβερνητική πολιτική μπορούν να έχουν συνέχεια, με ομοσπονδία αγωνιστική, στήριγμα και οργανωτή των αγώνων των εκπαιδευτικών.

Το ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής δυναμώνει, και πρέπει να εκφραστεί αποφασιστικά με αλλαγή των συσχετισμών στην Ομοσπονδία, δίνοντας ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική πολιτική της Ν.Δ., που τσακίζει τα εισοδήματα μας, αντιμετωπίζει τις πραγματικές μας ανάγκες ως κόστος, βάζει πάνω από την αξία της ζωής το κέρδος”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών παραθέτει τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, σε 29 ΕΛΜΕ από τις 87, για το 21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ:

“Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ένα καλό πρώτο βήμα στην προσπάθεια του κλάδου να γκρεμίσει τις δυνάμεις του κυβερνητικού συνδικαλισμού, αλλά και να βάλει στο περιθώριο τις δυνάμεις που συμπορεύτηκαν μαζί τους. ΔΑΚΕ, ΣΥΝΕΚ, ΠΕΚ έχουν συναποφασίσει την πλειοψηφία των αποφάσεων της ΟΛΜΕ τα τελευταία χρόνια, με παραλλαγές βεβαίως στη φρασεολογία, συγκλίνουν πολιτικά γιατί ακολουθούν τον ίδιο δρόμο, δεν αμφισβητούν την πολιτική της ΕΕ που είναι η γενεσιουργός αιτία της αντιλαϊκής και αντιεκπαιδευτικής πολιτικής και εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. (βλ. δημοσιονομική πολιτική, ακρίβεια, ιδιωτικά πανεπιστήμια, αξιολόγηση-κατηγοριοποίηση, αυτονομία σχολικής μονάδας κτλ.). Αυτές οι δυνάμεις «τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια» των εκπαιδευτικών σε κάθε μεγάλη μάχη που δίνει ο κλάδος ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης.

Στις εκλογές για την ομοσπονδία πρέπει να ηττηθούν όλοι όσοι έχουν ευθύνη για την αναντιστοιχία που όλοι αναγνωρίζουμε ανάμεσα στις ανάγκες, τις προσδοκίες και τις διαθέσεις των εκπαιδευτικών και στη στάση της πλειοψηφίας της ΟΛΜΕ.

Εδραιώνουμε αυτό το βήμα στις αρχαιρεσίες που ακολουθούν το επόμενο διάστημα!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, να συμπορευτούμε μαζί για να αλλάξει επιτέλους η κατάσταση στην ΟΛΜΕ! Να δοθεί συνέχεια στις μικρές και μεγάλες μάχες μέσα και έξω από τα σχολεία. Με πείσμα, μαχητικότητα και αισιοδοξία δίνουμε τη μάχη για να φέρουμε τα ΠΑΝΩ/ΚΑΤΩ στην Ομοσπονδία, για να νικήσει η ελπίδα, για να ανοίξει ο δρόμος για πραγματική αλλαγή των συσχετισμών!” καταλήγει η ανακοίνωση της ΑΣΕ.


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 ώρες ago

Εκ γενετής κωφό μωρό ξαναβρήκε την ακοή του χάρη σε γονιδιακή θεραπεία

ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες ago

Vanity Fair και Conde Nast Traveller προτείνουν Ίο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ10 ώρες ago

Δραματική αύξηση καρκίνων του παχέος εντέρου σε νέους την τελευταία 20ετία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ11 ώρες ago

Προσωρινή απαλλαγή από τον έλεγχο της στρατολογικής κατάστασης των Ελλήνων του εξωτερικού

ΕΙΔΗΣΕΙΣ13 ώρες ago

ΕΟΔΥ: Οδηγίες προφύλαξης από την αφρικανική σκόνη

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ημέρα ago

LEGENDS 2004 εναντίον UEFA ALL STARS στις 11 Ιουλίου στο Έσσεν

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ1 ημέρα ago

Σύστημα τεχνητής νοημοσύνης προβλέπει με ακρίβεια τη δομή πρωτεϊνών και άλλων βιομορίων

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ημέρα ago

Σολτς: Η απάντηση στις επιθέσεις εναντίον πολιτικών είναι να ψηφίσετε στις ευρωεκλογές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Με την Ελλάδα και τη Μαρίνα Σάττι στον αποψινό Β’ Ημιτελικό της Eurovision

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

ΑΣΕ: Ελπιδοφόρα μηνύματα από τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών στην ΟΛΜΕ

Europolitis TV3 εβδομάδες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV1 μήνα ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV11 μήνες ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV3 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis