Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αστρονόμοι παρατήρησαν τον μικρότερο εξωπλανήτη με υδρατμούς στην ατμόσφαιρά του

Published

on

Καλλιτεχνική άποψη του εξωπλανήτη GJ 9827d, που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον ερυθρό νάνο GJ 9827.

Photo Credit: NASA, ESA, Leah Hustak and Ralf Crawford (STScI)

Χρησιμοποιώντας το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble της NASA και της ESA, αστρονόμοι παρατήρησαν τον μικρότερο εξωπλανήτη, όπου έχουν ανιχνευθεί υδρατμοί στην ατμόσφαιρά του.

Το Hubble παρατήρησε τον πλανήτη GJ 9827d κατά τη διάρκεια έντεκα διελεύσεων, κατά τις οποίες ο πλανήτης πέρασε μπροστά από το άστρο του, σε χρονική διάρκεια τριών ετών.

Ο πλανήτης ολοκληρώνει μια τροχιά γύρω από ένα άστρο ερυθρό νάνο κάθε 6,2 ημέρες. Το αστέρι GJ 9827 βρίσκεται 97 έτη φωτός από τη Γη στον αστερισμό των Ιχθύων.

Με διάμετρο περίπου διπλάσια από τη Γη, ο πλανήτης GJ 9827d δείχνει ότι πιθανοί πλανήτες με ατμόσφαιρες πλούσιες σε νερό θα μπορούσαν να υπάρχουν σε άλλα σημεία του γαλαξία μας.

Ωστόσο, διευκρινίζεται ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε εάν το Hubble μέτρησε φασματοσκοπικά μια μικρή ποσότητα υδρατμών σε μια ατμόσφαιρα πλούσια σε υδρογόνο ή εάν η ατμόσφαιρα του πλανήτη αποτελείται κυρίως από νερό και διατηρήθηκε έπειτα από μια αρχική ατμόσφαιρα υδρογόνου/ηλίου που εξατμίστηκε λόγω αστρικής ακτινοβολίας.

Εάν ο πλανήτης έχει υπολείμματα ατμόσφαιρας πλούσιας σε νερό, τότε θα πρέπει να έχει σχηματιστεί πιο μακριά από το άστρο του, όπου η θερμοκρασία είναι κρύα και το νερό είναι διαθέσιμο με τη μορφή πάγου.

Σε αυτό το σενάριο, ο πλανήτης θα είχε μετακινηθεί πιο κοντά στο αστέρι και θα είχε λάβει περισσότερη ακτινοβολία και στη συνέχεια το υδρογόνο θερμάνθηκε και διέφυγε ή βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία διαφυγής από την ασθενή βαρύτητα του πλανήτη.

Η εναλλακτική θεωρία είναι ότι ο πλανήτης σχηματίστηκε κοντά στο καυτό αστέρι, με ένα ίχνος νερού στην ατμόσφαιρά του.

Η ανακάλυψη του Hubble ανοίγει την πόρτα στη μελέτη του πλανήτη με περισσότερες λεπτομέρειες και αποτελεί έναν καλό στόχο προκειμένου το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb να αναζητήσει με υπέρυθρη φασματοσκοπία άλλα ατμοσφαιρικά μόρια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

LEGENDS 2004 εναντίον UEFA ALL STARS στις 11 Ιουλίου στο Έσσεν

Published

on

Από

Photo credits: pixabay

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί στις 11 Ιουλίου στο Έσσεν (Stadion Essen), μεταξύ της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου του 2004 (Legends 2004) και των σημαντικότερων Ευρωπαίων ποδοσφαιριστών της γενιάς του 2004 (UEFA All Stars)!

Ο αγώνας αυτός, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα σηματοδοτήσει την κορύφωση των εορτασμών για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του EURO 2004 στην Πορτογαλία και, προφανώς, θα αποτελέσει μία πρώτης τάξης ευκαιρία για τους Έλληνες στη Γερμανία να γνωρίσουν από κοντά τον Όττο Ρεχάγκελ και ΟΛΟΥΣ τους διεθνείς της ομάδας που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης και να γιορτάσουν μαζί τους.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νεώτερες πληροφορίες από τους διοργανωτές για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα.


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σολτς: Η απάντηση στις επιθέσεις εναντίον πολιτικών είναι να ψηφίσετε στις ευρωεκλογές

Published

on

Από

Photo credits: TobiasRehbein / pixabay

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς κάλεσε σήμερα τους Γερμανούς να ψηφίσουν για να υπερασπιστούν «τη δημοκρατία», την ώρα που στη χώρα αυξάνονται οι επιθέσεις εναντίον πολιτικών εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις ευρωεκλογές, που θα διεξαχθούν στις 9 Ιουνίου.

«Οι επιθέσεις ενάντια στη δημοκρατία μάς αφορούν όλους. Δεν μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια όταν πολιτικοί (…) δέχονται βίαιες επιθέσεις, όταν προεκλογικές αφίσες καταστρέφονται», τόνισε ο Σολτς σε μήνυμά του μέσω βίντεο που μεταδόθηκε με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης. «Μία απάντηση που κάθε ένας από εμάς μπορεί να δώσει είναι αρκετά απλή: να πάει και να ψηφίσει!», πρόσθεσε ο Γερμανός καγκελάριος.

Η επιστολική ψήφος έχει ξεκινήσει ήδη στη Γερμανία, στην πιο πολυπληθή χώρα της ΕΕ, ενώ για πρώτη φορά θα μπορέσουν να ψηφίσουν οι πολίτες από 16 ετών.

Η αύξηση των βίαιων επιθέσεων, των προσβολών και των απειλών εναντίον πολιτικών έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στη χώρα τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από μια σειρά περιστατικών.



Το πιο πρόσφατο από αυτά σημειώθηκε την Τρίτη, όταν ένας άνδρας χτύπησε στο κεφάλι την πρώην δήμαρχο του Βερολίνου Φραντσίσκα Γκίφαϊ, στέλεχος των Σοσιαλδημοκρατικών (SPD) του κόμματος του Σολτς, την ώρα που εκείνη βρισκόταν σε βιβλιοθήκη στη γερμανική πρωτεύουσα.

Για το περιστατικό συνελήφθη ένας 74χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν ήδη γνωστός στις αρχές, καθώς κατά το παρελθόν έστελνε υβριστικές επιστολές σε πολιτικούς, ενώ ήταν αρνητής του κράτους.

Το πιο σοβαρό περιστατικό αφορά τον ευρωβουλευτή Ματίας Έκε, επίσης του SPD, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά την προηγούμενη εβδομάδα, όταν του επιτέθηκαν τέσσερις άνθρωποι την ώρα που έκανε αφισοκόλληση στη Δρέσδη της Σαξονίας.

Χθες το βράδυ, ο υπουργός Οικονομικών Κρίστιαν Λίντνερ αναγκάστηκε να διακόψει ομιλία του στο πλαίσιο του Ψηφιακού Φεστιβάλ στο Αμβούργο, όταν στην αίθουσα της εκδήλωσης ενεργοποιήθηκε «βόμβα» έντονης δυσάρεστης μυρωδιάς.



Στο σημερινό του μήνυμα ο Σολτς επέκρινε το πρόγραμμα του ακροδεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), το οποίο φαίνεται να συγκεντρώνει το 15% στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, και να βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από τους Χριστιανοδημοκράτες (CDU-CSU).

«Η Ευρώπη μας είναι πάρα πολύ πολύτιμη για να την αφήσουμε σε αυτούς που θέλουν να την καταστρέψουν», κατέληξε ο Σολτς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP – dpa


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με την Ελλάδα και τη Μαρίνα Σάττι στον αποψινό Β’ Ημιτελικό της Eurovision

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: Διεύθυνση Απόδημου Ελληνισμού ΕΡΤ

Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, στις 22:00, στον Β’ Ημιτελικό, εμφανίζεται η Ελλάδα στην 3η θέση, με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «ZARI», να διεκδικεί το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Τελικό.

Τον Β’ Ημιτελικό και τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision θα σχολιάσουν οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β΄ Ημιτελικό: Μάλτα, Αλβανία, Ελλάδα, Ελβετία, Τσεχία, Γαλλία, Αυστρία, Δανία, Αρμενία, Λετονία, Ισπανία, Άγιος Μαρίνος, Γεωργία, Βέλγιο, Εσθονία, Ιταλία, Ισραήλ, Νορβηγία, Ολλανδία.

Στον Β’ Ημιτελικό, από τις «Big Five» εμφανίζονται και ψηφίζουν η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον Τελικό.

Πηγή φωτογραφίας: Διεύθυνση Απόδημου Ελληνισμού ΕΡΤ

Τη μουσική του τραγουδιού «ZARI», που παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. 

Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Β’ Ημιτελικό (9 Μαΐου) και τον Τελικό (11 Μαΐου) μπορείτε να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Καλή επιτυχία, Ελλάδα! Καλή επιτυχία, Μαρίνα!


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΣΕ: Ελπιδοφόρα μηνύματα από τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών στην ΟΛΜΕ

Published

on

Από

Photo credits: Pexels / pixabay

Την ικανοποίησή της από τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών, στο 21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ, εκφράζει η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών.

Τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών “αποτυπώνουν την ενίσχυση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών, που σημειώνει άνοδο σε ψήφους, σε ποσοστά και αντιπροσώπους” σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΑΣΕ και προσθέτει:

“Οι σημαντικοί αγώνες που αναπτύχθηκαν το προηγούμενο διάστημα στον κλάδο ενάντια στην κυβερνητική πολιτική μπορούν να έχουν συνέχεια, με ομοσπονδία αγωνιστική, στήριγμα και οργανωτή των αγώνων των εκπαιδευτικών.

Το ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής δυναμώνει, και πρέπει να εκφραστεί αποφασιστικά με αλλαγή των συσχετισμών στην Ομοσπονδία, δίνοντας ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική πολιτική της Ν.Δ., που τσακίζει τα εισοδήματα μας, αντιμετωπίζει τις πραγματικές μας ανάγκες ως κόστος, βάζει πάνω από την αξία της ζωής το κέρδος”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών παραθέτει τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, σε 29 ΕΛΜΕ από τις 87, για το 21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ:

“Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ένα καλό πρώτο βήμα στην προσπάθεια του κλάδου να γκρεμίσει τις δυνάμεις του κυβερνητικού συνδικαλισμού, αλλά και να βάλει στο περιθώριο τις δυνάμεις που συμπορεύτηκαν μαζί τους. ΔΑΚΕ, ΣΥΝΕΚ, ΠΕΚ έχουν συναποφασίσει την πλειοψηφία των αποφάσεων της ΟΛΜΕ τα τελευταία χρόνια, με παραλλαγές βεβαίως στη φρασεολογία, συγκλίνουν πολιτικά γιατί ακολουθούν τον ίδιο δρόμο, δεν αμφισβητούν την πολιτική της ΕΕ που είναι η γενεσιουργός αιτία της αντιλαϊκής και αντιεκπαιδευτικής πολιτικής και εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. (βλ. δημοσιονομική πολιτική, ακρίβεια, ιδιωτικά πανεπιστήμια, αξιολόγηση-κατηγοριοποίηση, αυτονομία σχολικής μονάδας κτλ.). Αυτές οι δυνάμεις «τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια» των εκπαιδευτικών σε κάθε μεγάλη μάχη που δίνει ο κλάδος ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης.

Στις εκλογές για την ομοσπονδία πρέπει να ηττηθούν όλοι όσοι έχουν ευθύνη για την αναντιστοιχία που όλοι αναγνωρίζουμε ανάμεσα στις ανάγκες, τις προσδοκίες και τις διαθέσεις των εκπαιδευτικών και στη στάση της πλειοψηφίας της ΟΛΜΕ.

Εδραιώνουμε αυτό το βήμα στις αρχαιρεσίες που ακολουθούν το επόμενο διάστημα!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, να συμπορευτούμε μαζί για να αλλάξει επιτέλους η κατάσταση στην ΟΛΜΕ! Να δοθεί συνέχεια στις μικρές και μεγάλες μάχες μέσα και έξω από τα σχολεία. Με πείσμα, μαχητικότητα και αισιοδοξία δίνουμε τη μάχη για να φέρουμε τα ΠΑΝΩ/ΚΑΤΩ στην Ομοσπονδία, για να νικήσει η ελπίδα, για να ανοίξει ο δρόμος για πραγματική αλλαγή των συσχετισμών!” καταλήγει η ανακοίνωση της ΑΣΕ.


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλειστό για ακόμα μια χρονιά το «Ναυάγιο» στη Ζάκυνθο

Published

on

Από

Photo credits: acconsulenze / pixabay

Κλειστή θα παραμείνει για ακόμα μια χρονιά η διασημότερη παραλία της Ζακύνθου, το θρυλικό «Ναυάγιο», σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση που υπέγραψαν στις 2 Μαΐου οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Νησιωτικής Πολιτικής και Τουρισμού.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε και κατόπιν της εισήγησης του προέδρου του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας, Ευθύμιου Λέκκα, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία και η προσέγγιση-αγκυροβολία πλωτών μέσων, ούτε και η λήψη θαλάσσιου λουτρού από λουόμενους στη θαλάσσια περιοχή εσωτερικά της νοητής γραμμής, η οποία ενώνει τα δύο άκρα (βόριο και νότιο) του Όρμου, ενώ όσον αφορά το πάνω μέρος, απαγορεύεται η πρόσβαση στο κορυφαίο τμήμα του πρανούς και στο πλάτωμα πάνω από την διάσημη παραλία:

Η απόφαση απαγορεύει τη θέαση του ναυαγίου και την προσέγγιση σε απόσταση μικρότερη των 10 μέτρων από το πρανές του βράχου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας ζητά το CDU

Published

on

Από

Photo credits: boo_ist_online / pixabay

Την σταδιακή επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας ως απάντηση στην απειλή της Ρωσίας, περιλαμβάνει στο νέο βασικό πρόγραμμά του το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα (CDU).

Στο συνέδριο του κόμματος που πραγματοποιείται στο Βερολίνο, οι σύνεδροι ψήφισαν υπέρ της κατάργησης της αναστολής της υποχρέωσης στράτευσης, η οποία είχε αποφασιστεί το 2011.

Σύμφωνα με το σχετικό ψήφισμα, λόγω των σημαντικών ελλείψεων των ενόπλων δυνάμεων σε προσωπικό, το CDU τάσσεται υπέρ της σταδιακής επιστροφής στην υποχρεωτική στρατιωτική θητεία, προκειμένου η Μόσχα να λάβει το μήνυμα ότι η Γερμανία είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τον εαυτό της.



Μακροπρόθεσμα, όμως, ο στόχος παραμένει η επιβολή της 12μηνης κοινωνικής υπηρεσίας για όλους, όπως είχε αποφασιστεί στο προηγούμενο συνέδριο του CDU, διευκρινίζεται.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει μέχρι τώρα απορρίψει το ενδεχόμενο επαναφοράς της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, ωστόσο ο υπουργός ‘Αμυνας Μπόρις Πιστόριους τάχθηκε πρόσφατα υπέρ της επανεισαγωγής της, λόγω των ελλείψεων σε προσωπικό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΓΕΡΜΑΝΙΑ9 ώρες ago

LEGENDS 2004 εναντίον UEFA ALL STARS στις 11 Ιουλίου στο Έσσεν

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ10 ώρες ago

Σύστημα τεχνητής νοημοσύνης προβλέπει με ακρίβεια τη δομή πρωτεϊνών και άλλων βιομορίων

ΓΕΡΜΑΝΙΑ13 ώρες ago

Σολτς: Η απάντηση στις επιθέσεις εναντίον πολιτικών είναι να ψηφίσετε στις ευρωεκλογές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ15 ώρες ago

Με την Ελλάδα και τη Μαρίνα Σάττι στον αποψινό Β’ Ημιτελικό της Eurovision

ΕΙΔΗΣΕΙΣ16 ώρες ago

ΑΣΕ: Ελπιδοφόρα μηνύματα από τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών στην ΟΛΜΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Κλειστό για ακόμα μια χρονιά το «Ναυάγιο» στη Ζάκυνθο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 ημέρες ago

Γερμανία: Επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας ζητά το CDU

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 ημέρες ago

Γερμανία: Μια γερουσιαστής δέχτηκε επίθεση στο Βερολίνο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Αναβλήθηκε η πρώτη επανδρωμένη δοκιμαστική πτήση του διαστημοπλοίου Starliner

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Απόψε ο Α’ ημιτελικός της Eurovision 2024

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου του 2004 θα γιορτάσει την 20η επέτειο κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Κυπέλου με την ομογένεια της Γερμανίας

auf Deutsch3 εβδομάδες ago

Eine informative Presseveranstaltung für den Naxos g.U. Graviera fand mit großem Erfolg im Illuseum in Berlin statt.

Europolitis TV3 εβδομάδες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Copernicus: Ρεκόρ θερμοκρασιών για δέκατο συνεχή μήνα

Deutsch7 ημέρες ago

Litanei des Epitaphs in der Griechische Gemeinde Erlangen

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Δυνατότητα άσκησης του εκλογικού δικαιώματος με επιστολική ψήφο στους εκλογείς της ΕΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Ηλεκτρονικά η δήλωση απώλειας διαβατηρίου μέσω του gov.gr

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες ago

Σε εξέλιξη η “Εβδομάδα Ταχύτητας” στη Γερμανία

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες ago

Πολύ μικρό το ποσοστό χιονοκάλυψης στην Ελλάδα τον φετινό χειμώνα

ΑΝΑΚ/ΣΕΙΣ2 εβδομάδες ago

KKE: Στη Γερμανία ο Δ. Κουτσούμπας στις 9 – 11 Μάη

Europolitis TV3 εβδομάδες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV1 μήνα ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV11 μήνες ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV3 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis