Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γερμανοί βουλευτές: Πάρτε αποδείξεις από τις διακοπές σας στην Ελλάδα και θα σας δώσουμε μπόνους

Published

on

«Ήλιος εναντίον ελληνικής χρεοκοπίας». Υπό αυτόν τον τίτλο, η γερμανική εφημερίδα Bild παρουσιάζει την πρόταση δύο Γερμανών βουλευτών του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, του Ρούντιγκερ Κρούζε και του Άξελ Φίσερ για την… τόνωση της ελληνικής οικονομίας και την αύξηση των κρατικών εσόδων.

Η πρόταση τους είναι η εξής: Όποιος Γερμανός κάνει μέσα στα επόμενα τρία χρόνια διακοπές στην Ελλάδα, θα πρέπει να παίρνει από παντού αποδείξεις και στη συνέχεια υποβάλει τα έξοδά του (πχ. για το ξενοδοχείο ή το εστιατόριο) στο κράτος ώστε να πάρει επιστροφή έως και 500 ευρώ ανά άτομο.

Θέτουν δε και  τρεις προϋποθέσεις για την ισχύ του μέτρου: το ποσό δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 500 ευρώ, η καταβολή θα πρέπει να έχει γίνει με πιστωτική κάρτα και όχι σε ρευστό και οι αποδείξεις να είναι θεωρημένες από την ελληνική εφορία.

Με αυτόν τον τρόπο, υποστηρίζουν οι δύο βουλευτές, θα διασφαλιστεί ότι το ποσό θα φορολογηθεί στην Ελλάδα και θα αποτελέσει ένα καλό κίνητρο για να τονωθεί η φορολογική συνείδηση και να δοθεί ώθηση στην αλλαγή του όλου του συστήματος «μιας και δεν έχει κανένα νόημα να δίνονται συνεχώς χρήματα εκ των άνω». Έτσι και οι Γερμανοί θα έχουν κάποιο όφελος από το ελληνικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα, λένε οι βουλευτές του κόμματος.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στις αρμόδιες Αρχές το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων Ελλήνων του εξωτερικού

Published

on

Από

Photo credits: geralt / pixabay

Παραδόθηκε στις αρμόδιες Αρχές το πόρισμα της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου του υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με την διαρροή προσωπικών δεδομένων Ελλήνων του εξωτερικού.

Από το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών ανακοινώθηκε ότι η Μονάδα Εσωτερικού Ελέγχου του υπουργείου πραγματοποίησε πλήρη έλεγχο που κατέληξε σε εκτενές πόρισμα, το οποίο η υπουργός Νίκη Κεραμέως και ο αναπληρωτής υπουργός Θοδωρής Λιβάνιος παρέδωσαν την Παρασκευή 26 Απριλίου στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και στον πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, προς διευκόλυνση των ερευνών τους.



Κεντρικό στοιχείο τού πορίσματος είναι η διακρίβωση, κατά το χρονικό διάστημα Μαΐου-Ιουνίου 2023, μη θεσμικά προβλεπόμενης διακίνησης, εντός του Υπουργείου Εσωτερικών, προσωπικών δεδομένων Ελλήνων πολιτών που ζουν στο εξωτερικό και είχαν εγγραφεί για να ψηφίσουν στις βουλευτικές εκλογές του 2023.

Στο πόρισμα συστήνονται πειθαρχικές ενέργειες στη βάση των ευρημάτων. Περιλαμβάνονται επίσης συστάσεις για την περαιτέρω ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας σε σχέση με την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.



Όπως τονίζεται από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών, «από την πρώτη στιγμή, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου δήλωσε ότι θα διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση των καταγγελιών για αποστολή e-mail σε Έλληνες πολίτες που κατοικούν στο εξωτερικό. Ακριβώς γι’ αυτό, την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά τις καταγγελίες πολιτών, η κα. Κεραμέως και ο κ. Λιβάνιος, έδωσαν εντολή για διενέργεια εσωτερικού ελέγχου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Continue Reading

ΑΝΑΚ/ΣΕΙΣ

KKE: Στη Γερμανία ο Δ. Κουτσούμπας στις 9 – 11 Μάη

Published

on

Από

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τη Γερμανία την Πέμπτη 9, την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Μάη.  

Την Πέμπτη 9 Μάη στις 16:00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Μόναχο  (Münchner Künstlerhaus, Lenbachplatz 8, Maxburgstrasse, 80333 München), με θέμα: «Στις Ευρωεκλογές οι Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία ψηφίζουμε ΚΚΕ. Για δουλειά με δικαιώματα – Για να μην κλείσει κανένα ελληνικό σχολείο – Τιμωρούμε τα κόμματα της ΕΕ και του συστήματος».



Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις από εργαζόμενους που συμπορεύονται με το ΚΚΕ και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην 9η Μάη, μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών.

Την Παρασκευή 10 Μάη στις 20:00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Ντίσελντορφ (Ενοριακό Κέντρο Αγίου Ανδρέα, Am Schönenkamp 1, 40599 Düsseldorf), με θέμα: «Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση! Σπάμε τα δεσμά της ΕΕ! Για την Ελλάδα και την Ευρώπη του Σοσιαλισμού, την Ευρώπη των εργατών, των αγροτών, των λαών!» 



Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις από εργαζόμενους που συμπορεύονται με το ΚΚΕ και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι, με ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φυσική και χημεία αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβουν ενάλια ευρήματα

Published

on

Από

Photo credits: romerorc / pixabay

Ένα προϊστορικό ναυάγιο, συνεχίζει έως σήμερα να αποκαλύπτει ιστορικές πληροφορίες. Το φορτίο που μετέφερε στο ταξίδι του από την περιοχή της Συροπαλαιστίνης προς Μυκηναϊκά λιμάνια του Αιγαίου «απαντά» – μεταξύ άλλων – σε σημαντικά ερωτήματα για την αρχαία τεχνολογία και κυρίως για τη ναυπηγική.

Πρόκειται για το ναυάγιο του Ουλουμπουρούν, το πλουσιότερο προϊστορικό ναυάγιο στην Ανατολική Μεσόγειο, το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο διάλεξης που πραγματοποιήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, με σκοπό να δείξει τη χρησιμότητα της ενάλιας αρχαιολογίας και της αρχαιομετρίας.

«Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παράδειγμα εφαρμογής αρχαιομετρικών μεθόδων, οι οποίες άρχισαν από τότε που τελείωσε η ανασκαφή το ‘94 και συνεχίζονται έως σήμερα αφού προστίθενται διαρκώς κι άλλες μέθοδοι κι άλλοι επιστήμονες και έτσι προχωράει τόσο η έρευνα στην αρχαιομετρία όσο και τα συμπεράσματα για την αρχαιολογία», δήλωσε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης, η ομότιμη Διευθύντρια Ερευνών του Ινστιτούτου Ιστορικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΙΙΕ/ΕΙΕ) Δρ Άννα Μιχαηλίδου.



Όπως τόνισε, το συγκεκριμένο ναυάγιο έδωσε πολύ και ποικίλο υλικό, ειδικά σε πρώτες ύλες, με αποτέλεσμα από την ανάλυσή του να συμπληρώνονται παλαιότερα συμπεράσματα και να προκύπτουν νέα.

«Το ναυάγιο του Ουλουμπουρούν έδωσε περισσότερες από 350 πλάκες χαλκού – που εμείς τα λέμε τάλαντα, έδωσε κασσίτερο, που είναι πολύ σπάνιο να τον βρεις γιατί είναι ένα από τα πιο ακριβά μέταλλα, καθώς επίσης ρητίνη και γυαλί, το οποίο είναι η αρχαιότερη συνθετική ύλη».

Οι ερευνητές με βάση αυτά τα στοιχεία αναζητούν το πώς προέκυψε αυτή η πρώτη ύλη, τις εμπορικές διαδρομές που έκανε για να φτάσει στον προορισμό της και ποιος ήταν αυτός, το πώς κωδικοποιήθηκε για να μπορέσει να διακινηθεί και να υπολογιστεί το βάρος και η ποσότητά της και πολλές ακόμα πληροφορίες.



Η διάλεξη με τίτλο «Αρχαιομετρία & ενάλιες αρχαιότητες – Uluburun, η έρευνα στο πλουσιότερο προϊστορικό ναυάγιο στην Ανατολική Μεσόγειο», πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης «Αρχαιομετρώντας τον Πολιτισμό» του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, που περιλαμβάνει διαλέξεις και ανοιχτά εργαστήρια με αντικείμενο τη μελέτη των αρχαιοτήτων από τη σκοπιά των φυσικών επιστημών (χημείας, φυσικής, βιολογίας κ.α.).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Eurostat: Πολύ χαμηλό το ποσοστό απασχόλησης για Ελληνίδες και Έλληνες παρά τα προσόντα τους

Published

on

Από

Photo credits: uslikajme / pixabay

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το 2023, ενώ οι Ελληνίδες και οι Έλληνες συγκαταλέγονται μεταξύ των Ευρωπαίων με προσόντα ανώτερα από τα απαιτούμενα για τις θέσεις απασχόλησής τους, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, το ποσοστό απασχόλησης των πολιτών στην ΕΕ το 2023 κατέγραψε νέο υψηλό ρεκόρ, με τους απασχολούμενους ηλικίας 20 έως 64 ετών να ξεπερνούν το 75% (195,3 εκατομμύρια), σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat.

Το ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ το 2023 είναι το υψηλότερο που καταγράφηκε από την έναρξη καταγραφής στοιχείων το 2009 και σηματοδοτεί τρία συνεχή έτη αύξησης, μετά την πτώση της απασχόλησης στο 72% το 2020, λόγω της πανδημίας.

Μεταξύ των χωρών της ΕΕ με τα υψηλότερα ποσοστά απασχόλησης είναι η Ολλανδία (84%), η Σουηδία (83%) και η Εσθονία (82%), ενώ τα χαμηλότερα ποσοστά καταγράφηκαν στην Ιταλία (66%), στην Ελλάδα (67%) και στη Ρουμανία (69%).



Το 2023, το ποσοστό των απασχολουμένων στην ΕΕ με υψηλά προσόντα (υπερπροσόντα) ήταν 22%, με 21% για τους άνδρες και 23% για τις γυναίκες.

Σημειώνεται ότι ως απασχολούμενοι με «υπερπροσόντα» ορίζονται τα άτομα με τριτοβάθμια εκπαίδευση τα οποία απασχολούνται σε επαγγέλματα που δεν απαιτούν τόσο υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης.

Τα υψηλότερα ποσοστά υπερπροσόντων στην ΕΕ καταγράφονται στην Ισπανία (36%), στην Ελλάδα (31%) και στην Κύπρο (30%), ενώ τα χαμηλότερα ποσοστά καταγράφηκαν στο Λουξεμβούργο (5%), στη Δανία και στην Τσεχία (13%).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Η κυβέρνηση αναθεωρεί την εκτίμηση ανάπτυξης στο 0,3%

Published

on

Από

Photo credits: HOCKULUS / pixabay

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αναθεώρησε επί τα βελτίω την πρόβλεψή της για την ανάπτυξη της γερμανικής οικονομίας από το 0,2% στο 0,3% για το τρέχον έτος.

Για «σημείο καμπής» έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ.

Ανακοινώνοντας την εαρινή πρόβλεψη για την πορεία της οικονομίας, ο κ. Χάμπεκ τόνισε ότι από τις αρχές του έτους διαπιστώνεται ανάκαμψη, έπειτα από δυο χρόνια στασιμότητας, η οποία οφείλεται κυρίως στις υψηλές τιμές της ενέργειας.

Η μικρή βελτίωση της πρόβλεψης «δεν αποτελεί βεβαίως λόγο να είμαστε ικανοποιημένοι ή να μην συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας» της Γερμανίας, πρόσθεσε ο υπουργός Οικονομίας και εξήγησε πόσο σημαντική είναι η μείωση των τιμών της ενέργειας – και επειδή οι καταναλωτές, χωρίς τους υπέρογκους λογαριασμούς, μπορούν και πάλι να διαθέσουν περισσότερα χρήματα στην κατανάλωση.



Η κυβέρνηση εκτιμά ότι η αύξηση των εισοδημάτων και ο χαμηλός πληθωρισμός θα συνεχίσουν να στηρίζουν την οικονομία και το επόμενο έτος, για το οποίο προβλέπει ανάπτυξη ύψους 1%.

Προκειμένου η Γερμανία να επιστρέψει στα παλαιότερα επίπεδα ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας, ο κ. Χάμπεκ δήλωσε ότι απαιτούνται διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, κυρίως περιορισμό της γραφειοκρατίας, παροχή κινήτρων για περισσότερη εργασία και αύξηση των ιδιωτικών και των δημοσίων επενδύσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας από τον Πειραιά στην Μασσαλία

Published

on

Από

Photo credits: StockSnap / pixabay

Η Ολυμπιακή Φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα φιλοξενηθούν το προσεχές καλοκαίρι στο Παρίσι, θα παραδοθεί σήμερα (26/4) στους Γάλλους διοργανωτές κατά την διάρκεια ειδικής τελετής στην Αθήνα, πριν «επιβιβασθεί» αύριο (27/4) στο τρικάταρτο Belem, με προορισμό το λιμάνι της Μασσαλίας.

Σύμβολο ενότητας και ειρήνης, η Ολυμπιακή Φλόγα, που άναψε στις 16 Απριλίου στην Αρχαία Ολυμπία, θα παραδοθεί (18:30) στο Παναθηναϊκό Στάδιο, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα των διοργανωτών.

Σήμερα, η Ολυμπιακή Φλόγα θα κάνει μία… στάση στο εμβληματικό σημείο του Μαραθώνα, 42 χλμ. από την Αθήνα, αφού έχει διανύσει 5.000 χλμ. σε όλη την Ελλάδα, σε μία Λαμπαδηδρομία από 600 άτομα σε νησιά και αρχαιολογικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένου του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης της Αθήνας.



Στον ιστορικό χώρο του σταδίου που φιλοξένησε τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της σύγχρονης εποχής το 1896, η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί στον Τόνι Εστανγκέ, πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» από τον Σπύρο Καπράλο, πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Στην τελετή αυτή, η Ελληνίδα διεθνούς φήμης τραγουδίστρια, Νανά Μούσχουρη θα ερμηνεύσει τους εθνικούς ύμνους της Ελλάδας και της Γαλλίας.

Η Γαλλίδα υπουργός Αθλητισμού, Αμελί Ουντέα Καστερά και ο Πιέρ Ραμπαντάν, εκπρόσωπος του Δήμου Παρισίων, θα παρασθούν σε αυτήν την τελετή, που θα ολοκληρωθεί περίπου στις 19:25.

Στην συνέχεια, η Ολυμπιακή Φλόγα θα φθάσει στο λιμάνι του Πειραιά και θα «επιβιβασθεί» στο τρικάταρτο Belem το Σάββατο με προορισμό την Μασσαλία, στη νοτιοανατολική Γαλλία, όπου αναμένεται να την υποδεχθούν στις 8 Μαΐου, περίπου 150.000 άτομα.



Η Ολυμπιακή Φλόγα θα «εισέλθει» στην Γαλλία μέσω της Μασσαλίας, που ιδρύθηκε από τους Έλληνες το 600 π.Χ., όπως δήλωσε η Σάμια Γκάλι, αντιδήμαρχος της Μασσαλίας στις 16 Απριλίου.

Πριν μπει στο Παλιό Λιμάνι, το Belem θα «παρελάσει» σε όλο το λιμάνι της Μασσαλίας και θα συνοδεύεται από 1.024 σκάφη, ενώ έχουν προγραμματισθεί διάφορες δράσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Στις 9 Μαΐου, η Ολυμπιακή φλόγα θα αρχίσει το ταξίδι της στην Γαλλία από την Μασσαλία, με «επισκέψεις» στην βασιλική της Notre-Dame de la Garde και στο Stade Vélodrome.

Ακολούθως, θα διασχίσει ολόκληρη την χώρα, περνώντας επίσης από τις Αντίλλες και την Γαλλική Πολυνησία, για να φθάσει στο Παρίσι την ημέρα της Τελετής Έναρξης των Αγώνων, στις 26 Ιουλίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ5 ώρες ago

Η βιταμίνη D «κλειδί» για την ανοσία κατά του καρκίνου, διαπιστώνει έρευνα με επικεφαλής Έλληνα επιστήμονα

ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες ago

30 χρόνια Ακαδημαϊκής Αριστείας για το τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ9 ώρες ago

Στις αρμόδιες Αρχές το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων Ελλήνων του εξωτερικού

ΑΝΑΚ/ΣΕΙΣ9 ώρες ago

KKE: Στη Γερμανία ο Δ. Κουτσούμπας στις 9 – 11 Μάη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ11 ώρες ago

Φυσική και χημεία αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβουν ενάλια ευρήματα

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ1 ημέρα ago

Αυξημένες κρατήσεις προς την Ελλάδα από Ολλανδία και Βέλγιο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Eurostat: Πολύ χαμηλό το ποσοστό απασχόλησης για Ελληνίδες και Έλληνες παρά τα προσόντα τους

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ημέρα ago

Γερμανία: Η κυβέρνηση αναθεωρεί την εκτίμηση ανάπτυξης στο 0,3%

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας από τον Πειραιά στην Μασσαλία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

ΠΟΥ Ευρώπης: “Ανησυχητικά” ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων στις ηλικίες 11-15 ετών

Europolitis TV4 εβδομάδες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου του 2004 θα γιορτάσει την 20η επέτειο κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Κυπέλου με την ομογένεια της Γερμανίας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Αναθεωρείται πτωτικά η πρόβλεψη για ανάπτυξη το 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο με τις κλοπές τεχνουργημάτων

ΥΓΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Ο αέρας που αναπνέουμε και η καρδιαγγειακή μας υγεία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Έρευνα: Τα σκυλιά μπορούν να συνδέουν λέξεις με αντικείμενα

ΥΓΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Το αλκοόλ αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου ιδίως στις γυναίκες

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Νομιμοποίηση της κάνναβης, περιορισμένη και σε στάδια

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες ago

Μια ωραία κεφαλή αγάλματος Απόλλωνα στην Πανεπιστημιακή Ανασκαφή Φιλίππων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Ελληνικές εφαρμογές αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη για την παρατήρηση της Γης

Europolitis TV2 εβδομάδες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV4 εβδομάδες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV11 μήνες ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV3 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis