Connect with us

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Με τους ομογενείς γιόρτασε την Ανάσταση ο Αυστραλός πρωθυπουργός

Published

on

«Προσευχόμαστε για την Ελλάδα» υπογράμμισε ο Αυστραλός πρωθυπουργός Τόνι ‘Αμποτ μιλώντας σε χιλιάδες ομογενείς το βράδυ της Ανάστασης.

Στην Εκκλησία της Ανάστασης του Κυρίου της Ελληνικής Ορθόδοξης Ενορίας και Κοινότητας Kogarah του νότιου Σίδνεϊ παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία της Ανάστασης ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τόνι ‘Αμποτ με τη σύζυγό του Μάγκι και τον ομοσπονδιακό βουλευτή της περιφερείας και πρόεδρο της εν λόγω Κοινότητας Νίκο Βαρβαρή με τη σύζυγό του Ντορέτ.

Με την παραδοσιακή λαμπάδα της Ανάστασης ο κ. ‘Αμποτ ακολούθησε τους εκκλησιαζόμενους στο «δεύτε λάβετε φως» και αμέσως μετά το «Χριστός Ανέστη» κλήθηκε να ευχηθεί στους πάνω από 15.000 πιστούς που είχαν κατακλίσει το προαύλιο της εκκλησίας και τους γύρω χώρους.

Σε σύντομο μήνυμά του ο κ. ‘Αμποτ εξύμνησε την ελληνική παροικία της Αυστραλίας λέγοντας στους παριστάμενους πιστούς «Βλέποντας γύρω μου αυτό το πλήθος σκέφτομαι ότι τόσοι πολλοί σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι από την Ελλάδα κατέληξαν εδώ στην Αυστραλία προς μεγάλο όφελος της χώρας μας, της χώρας αυτής που μοιραζόμαστε όλοι, της χώρας που αγαπάμε, της χώρας που όλοι μας θέλουμε να βελτιώσουμε, έτσι αυτό το Πάσχα προσευχόμαστε για όλους μας, όπως κάνουμε κάθε Πάσχα, προσευχόμαστε για όλους τους τους χριστιανούς, προσευχόμαστε για όλους τους καλούς ανθρώπους, προσευχόμαστε για την Ελλάδα».

Ο κ. ‘Αμποτ έκλεισε το σύντομο μήνυμα του λέγοντας στα ελληνικά «Χριστός Ανέστη» και το πλήθος ανταποκρίθηκε σύσσωμο «Αληθώς Ανέστη», ενώ σε σύντομη δήλωσή του ο κ. ‘Αμποτ είπε «Είναι υπέροχο που βρέθηκα εδώ. Είμαι ευτυχής που ο Νίκος Βαρβαρής με προσκάλεσε απόψε σε αυτή τη θαυμάσια χριστιανική γιορτή».

Πηγή: protothema.gr

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Εκδηλώσεις μνήμης για τα 79 χρόνια από την απελευθέρωση του στρατοπέδου Ράβενσμπρουγκ

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: Hellenische Gemeinde zu Berlin e.V.

Εκδηλώσεις μνήμης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, με αφορμή τα 79 χρόνια από την απελευθέρωση του στρατοπέδου συγκέντρωσης Ράβενσμπρουγκ από τον Κόκκινο Στρατό.

Η κεντρική εκδήλωση μνήμης θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 έως τις 13:00.

Την εκδήλωση διοργανώνουν το Ravensbrück Memorial and Memorial, η Διεθνής Επιτροπή Ravensbrück και οι Δικοί μας φίλοι του Στρατοπέδου/ Freundeskreis Ravensbrück Berlin, με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ελλάδος, της Ελένης Winckel (IRK-ICR) Μέλους της Διεθνούς Επιτροπής Ravensbrück, καθώς και της Πηγής Μουρμούρη.

Μετά την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Tragende, θα γίνει συνάντηση μπροστά στην ελληνική μαρμάρινη πλάκα. Εκεί, ο κ. Κλουβάτος, πρόξενος της Ελλάδος στο Βερολίνο, θα απευθύνει έναν μικρό χαιρετισμό, θα αναγνωστούν τα ονόματα των πρώην Κρατούμενων και εν συνεχεία η Ελληνογερμανική χορωδία Πολυφωνία θα τραγουδήσει μεταξύ άλλων γνωστά τραγούδια από τον κύκλο Μάουτχάουζεν, που μελοποίησε ο
Μίκης Θεοδωράκης σε στίχους, του Ιάκωβου Καμπανέλλη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν θα υπάρχει οργανωμένη μεταφορά. Η μετάβαση στο Ράβενσμπρουγκ μπορεί να γίνει με ιδιωτικά μέσα ή Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.Το Ράβενσμπρουκ ήταν το μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης μόνο για γυναίκες στην Ευρώπη. Πάνω από 120.000 γυναίκες από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, Ανάμεσα στις κρατούμενες ήταν και εκατοντάδες Ελληνίδες.

Οι Φυλακισμένες στο Ραβενσμπρουκ ήταν αντιστασιακές, πολιτικές αντίπαλοι ή απλώς γυναίκες που δεν ταίριαζαν στην κοινωνία των Ναζί. Τουλάχιστον 30.000 γυναίκες πέθαναν μέσα στο στρατόπεδο. Άλλες σε θαλάμους αερίων, άλλες δια πυροβολισμού, άλλες κρεμάστηκαν, πέθαναν από την πείνα, τις ασθένειες ή δούλεψαν μέχρι θανάτου.

Η μεταχείρισή τους από άλλες γυναίκες, τις δεσμοφύλακες ήταν βίαιη και φρικιαστική. Βασανίστηκαν, χτυπήθηκαν ή δολοφονήθηκαν. Μάλιστα, είχαν δώσει ονόματα στις δήμιους τους: “Bloody Brygyda” και “Revolver Anna” είναι μερικά από αυτά.

Μετά τον πόλεμο, ήρθαν οι δίκες του 1945 για τα εγκλήματα πολέμου από τους Ναζί. Από τις χιλιάδες γυναίκες που εργάστηκαν ως δεσμοφύλακες, όμως, μόνο 77 έφτασαν σε δίκη και λίγες ήταν αυτές που καταδικάστηκαν.

Θεώρησαν τους εαυτούς τους αδαείς βοηθούς της Γερμανικής πατριαρχικής κοινωνίας. Οι περισσότερες άλλαξαν όνομα, έκαναν οικογένεια και δεν ξαναμίλησαν για το παρελθόν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα:

Ελένη Βίνκελ-Μωραΐτου, 01709859258

Πηγή Μουρμούρη, 01631580713


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δυνατότητα άσκησης του εκλογικού δικαιώματος με επιστολική ψήφο στους εκλογείς της ΕΕ

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: Dimitris Papamitsos

Τροποποιούνται / συμπληρώνονται διατάξεις του ν.5083/2024 αναφορικά με τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού δικαιώματος με επιστολική ψήφο για την εκλογή ευρωβουλευτών, με τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, από τους συναρμόδιους υπουργούς.

Με την τροπολογία:

Επιτρέπεται η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος με επιστολική ψήφο και από Ευρωπαίους πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους των εκλογέων Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με την οριζόμενη διαδικασία.

– Εισάγεται, εναλλακτικά, η δυνατότητα επιβεβαίωσης, από τον ανάδοχο παροχής ταχυδρομικών ή ταχυμεταφορικών υπηρεσιών, της ταυτότητας του εκλογέα με χρήση Προσωπικού Αριθμού Ταυτοποίησης (ΡΙΝ), κατά την παραλαβή των ειδικών φακέλων ψηφοφορίας και την επιστροφή της επιστολικής ψήφου.Επανακαθορίζεται η προβλεπόμενη, σε βάρος του αναδόχου ή των αναδόχων παροχής ταχυδρομικών ή ταχυμεταφορικών υπηρεσιών, ποινική ρήτρα σε περίπτωση παραβίασης της υποχρέωσης εξακρίβωσης της ταυτότητας του παραλήπτη από τον διανομέα. (Κατά τα ισχύοντα, ορίζεται στο ποσό των 10.000 ευρώ και προτείνεται στη διπλάσια της προβλεπόμενης στους Γενικούς Όρους Ανάληψης Μεταφοράς του αναδόχου αποζημίωσης για απώλεια φακέλου).

– Παρέχεται η δυνατότητα να πραγματοποιείται αποστολή ειδικών φακέλων ψηφοφορίας σε χώρες που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση.

– Προβλέπεται η δυνατότητα ειδοποίησης για διορισμό τους και με ηλεκτρονικό τρόπο, του προέδρου και των μελών των Επιτροπών Συλλογής Επιστολικής Ψήφου καθώς και του προέδρου και των μελών των Εφορευτικών Επιτροπών Διαλογής Επιστολικής Ψήφου και των αναπληρωματικών μελών αυτών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ψήφισμα συμπαράστασης στον εκλεγμένο Δήμαρχο Μπελέρη από τους Έλληνες Αιρετούς Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης

Το Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την εφαρμογή του Κράτους Δικαίου στην Αλβανία, σε σχέση με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν με την προφυλάκιση και την πρωτόδικη απόφαση για την επιβολή ποινής δύο ετών στον εκλεγμένο Δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη.

Η παραπάνω απόφαση τον εμποδίζει να αναλάβει τα καθήκοντά του, ενώ παράλληλα διατηρούσε μέχρι την πρόσφατη σύλληψή του, στη δημαρχία τον ηττηθέντα υποψήφιο, σημειώνει το Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών και προσθέτει:

Η Αλβανία, ως χώρα υποψήφια προς ένταξη στην Ε.Ε., οφείλει να σέβεται τα αποτελέσματα των εκλογών, να διαφυλάττει το δικαίωμα των πολιτών για δίκαιη δίκη έξω από κυβερνητικές παρεμβάσεις και να προστατεύει τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας”.Το Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης “εκφράζει τη συμπαράστασή του στον εκλεγμένο Δήμαρχο Φρέντι Μπελέρη και προσβλέπει ότι θα υπάρξει δίκαιη και αμερόληπτη δίκη στον δεύτερο βαθμό δικαιοδοσίας” καταλήγει το ψήφισμα των Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης.


Continue Reading

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ελληνική βραδιά στο Volksfest της Νυρεμβέργης

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: „ΦΙΛΟΣ“ α.Σ.

Με αφορμή τα 25 χρόνια αδελφοποίησης Νυρεμβέργης – Καβάλας, αλλά και την ευτυχή σύμπτωση ότι το Ελληνικό Πάσχα απέχει 5 βδομάδες από το καθολικό, προσκάλεσε η διοίκηση του πανηγυριού της Νυρεμβέργης να διοργανώσουν μια “Ελληνική βραδιά” την Πέμπτη μετά το καθολικό Πάσχα, την γνωστή σαν “διεθνή μέρα”.

Πηγή φωτογραφίας: „ΦΙΛΟΣ“ α.Σ.

Την ημέρα της έναρξης του πανηγυριού, στις 30 Μαρτίου, παρήλασαν όλοι οι Εθνικοτοπικοί σύλλογοι, η Ελληνική Κοινότητα Νυρεμβέργης και ο σύλλογος αδελφοποίησης „ΦΙΛΟΣ“, με τις εθνικοτοπικές ενδυμασίες, ζωντανεύοντας τα εγκαίνια.

Πηγή φωτογραφίας: „ΦΙΛΟΣ“ α.Σ.

Την Πέμπτη 4/4, από τις 18.00 (6.00 μμ), ξεκίνησε η ελληνική εκδήλωση.

Πηγή φωτογραφίας: „ΦΙΛΟΣ“ α.Σ.

Παρά την καταιγίδα κατά την διάρκεια της έναρξης παρουσιάστηκε ένα ποικίλο πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα, θέατρο, χορωδία και ζωντανή λαϊκή μουσική.

Πηγή φωτογραφίας: „ΦΙΛΟΣ“ α.Σ.

Η Ελληνική Κοινότητα Νυρεμβέργης και ο σύλλογος αδελφοποίησης „ΦΙΛΟΣ“ είχαν οργανώσει ένα περίπτερο με φυλλάδια, τουριστικό και πληροφοριακό υλικό.

Πηγή φωτογραφίας: „ΦΙΛΟΣ“ α.Σ.

Φυσικά τον πρώτο λόγο για τους επισκέπτες είχε το πατροπαράδοτο ελληνικό καλωσόρισμα. Μακεδονικό κρασί και Ούζο Καβάλας με ελίτσες, πιπεριές κτλ. έδιναν μια πρώτη γεύση ελληνικής φιλοξενίας.

Πηγή φωτογραφίας: „ΦΙΛΟΣ“ α.Σ.

Το πρόγραμμα θα τελείωνε, σύμφωνα με τους διοργανωτές, στις 21.30 (09.30 μμ) αλλά το κέφι, ο χορός, η ζωντάνια και το τραγούδι κράτησαν πολύ περισσότερο τους θαμώνες.

Πηγή φωτογραφίας: „ΦΙΛΟΣ“ α.Σ.

Η Ελληνική Κοινότητα Νυρεμβέργης και ο σύλλογος αδελφοποίησης „ΦΙΛΟΣ“ συγχαίρουν τους συμπατριώτες μας “για την ψυχή, ζωντάνια και εγωισμό που έβγαλαν παρουσιάζοντας ένα υπέροχο πρόγραμμα” ενώ, παράλληλα, ευχαριστούν ολόψυχα και τους Έλληνες εισαγωγείς που ήταν χορηγοί.

Πηγή φωτογραφίας: „ΦΙΛΟΣ“ α.Σ.

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Continue Reading

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Στη Βουλή των Ελλήνων για πρώτη φορά το έργο των Charter Schools της Αμερικής

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: Φίλιππος Φόρτωμας

Συνεχίζεται ο κύκλος παρουσιάσεων, ενημερώσεων και διάδρασης με φορείς της ελληνικής διασποράς, με πρωτοβουλία του βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππου Φόρτωμα, υπό την ιδιότητά του ως Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς.

Κατά την τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής, παρουσιάστηκε «Το έργο των Charter Schools της Αμερικής για την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό», μια ενέργεια η οποία συμβάλλει καθοριστικά στη διατήρηση της ελληνικής γλώσσας ως κυρίαρχου στοιχείου και κρίκου με τη νέα γενιά Ελλήνων της ομογένειας.

Στην Επιτροπή συμμετείχαν η κ. Στέλλα Κοκόλη, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελλήνων Εκπαιδευτικών Αμερικής και Μέλος του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου Παιδείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, η κ. Παναγιώτα Πεχλιβανίδου, Αναπληρώτρια Συντονίστρια Εκπαίδευσης στο Γενικό Προξενείο Νέας Υόρκης, η κ. Ιωάννα Λεκκάκου, Γενική Διευθύντρια του Odyssey Charter School στο Delaware, ο κ. Ματθαίος Σταμούλης, Γενικός Διευθυντής του Σχολείου «Ακαδημία Σωκράτης» στη Βόρεια Καρολίνα, η κ. Κωνσταντίνα Καπετανάκη, Εκπρόσωπος του Hellenic Classical Charter School στο Brooklyn και στο Staten Island, ο κ. Γεώργιος Καφκούλης, Πρόεδρος και συνιδρυτής των Archimedean Schools και η κυρία Σεβαστή Βαρυτιμίδου, Εκπρόσωπος της Αθηναϊκής Ακαδημίας στο Clearwater, η οποία συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Πηγή φωτογραφίας: Φίλιππος Φόρτωμας

Οι συμμετέχοντες μίλησαν για το έργο τους στο πλαίσιο των Charter Schools, το οποίο έχει στόχο τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής γραμματείας και του ελληνικού πολιτισμού σε Έλληνες μαθητές και μη και ενημέρωσαν τα μέλη της Επιτροπής με στοιχεία σχετικά με τις επιδόσεις των μαθητών αυτών που μετέχουν σε προγράμματα της ελληνικής παιδείας, ανεξαρτήτως της εθνικότητάς τους.

Στην συνέχεια ακολούθησε ένας εξαιρετικά γόνιμος διάλογος στο πλαίσιο της Επιτροπής σχετικά, τόσο με την δομή και τον τρόπο λειτουργίας των Charter Schools, αλλά και τον τρόπο χρηματοδότησής τους και τις δραστηριότητες των μαθητών που συμμετέχουν σε αυτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά κατά την οποία εισήχθη προς συζήτηση στην Επιτροπή θέμα σχετικό με την λειτουργία των Charter Schools και τον ρόλο τους στην διάδοση της ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού στην Αμερική, γεγονός που χαιρετίστηκε με εξαιρετική θέρμη εκ μέρους των εκπροσώπων των καθηγητών που συμμετείχαν στην Επιτροπή.

Πηγή φωτογραφίας: Φίλιππος Φόρτωμας

Μετά τη συνεδρίαση, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε σήμερα στην συνεδρίαση της Επιτροπής μας Έλληνες καθηγητές, οι οποίοι εργάζονται με στόχο να μεταλαμπαδεύσουν την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό όχι μόνο σε επόμενες γενιές Ελλήνων, αλλά και σε παιδιά με διαφορετικές εθνικότητες, δημιουργώντας κάθε μέρα χιλιάδες νέους πρεσβευτές της γλώσσας και του πολιτισμού μας, στα πέρατα του κόσμου.

Το έργο τους είναι τόσο σπουδαίο και η ανάδειξή του για πρώτη φορά στο πλαίσιο της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε, ώστε να ξεκινήσει ο δημόσιος διάλογος για την καταγραφή και αντιμετώπιση με την συμβολή της ελληνικής πολιτείας τυχόν ζητημάτων που αντιμετωπίζουν».


Continue Reading

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ενημερωτικές συναντήσεις της ΟΕΚ Γερμανίας με Κοινότητες

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: ΟΕΚ Γερμανίας

Συνάντηση των ελληνικών Κοινοτήτων Brühl, Aachen, Bergisch Gladbach και Κολωνίας πραγματοποιήθηκε στην έδρα της ΟΕΚ, στην Κολωνία, το Σάββατο 30 Μαρτίου.

Στην συνάντηση το Προεδρείο και το ΔΣ της ΟΕΚ εκπροσωπήθηκε από τον ταμία, Κοσμά Λουτσόπουλο.

Συζητήθηκε η κατάσταση στις κοινότητες, καθώς επίσης και η πορεία των κοινοτήτων προς το συνέδριο της ΟΕΚ, που έχει προγραμματιστεί για το τέλος Νοεμβρίου του 2024.

Επίσης συζητήθηκε η ανάγκη για όσο το δυνατόν στενότερη συνεργασία μεταξύ των κοινοτήτων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν κοινές προκλήσεις και να προωθηθεί η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια, να προγραμματιστούν πιθανές κοινές δράσεις για την προώθηση της ανταλλαγής απόψεων, κυρίως σε θέματα πολιτισμού και ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης, καθώς και για την ενίσχυση των κοινωνικών δικαιωμάτων των κατοίκων της περιοχής.

Ο στόχος είναι η δημιουργία και η εξασφάλιση δυναμικών και βιώσιμων κοινοτήτων, που θα μπορούν να αντιμετωπίσουν μαζί τις προκλήσεις που παρουσιάζονται.

Κλείνοντας, η ΟΕΚ ευχήθηκε στα νεοεκλεγέντα ΔΣ των κοινοτήτων καλή επιτυχία και συνεργασία!


Continue Reading
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες ago

Προβολή Νάξου και μικρών Κυκλάδων σε διεθνή ΜΜΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ10 ώρες ago

Προχωρά η αποκατάσταση του Αρχαίου Θεάτρου Δελφών

ΓΕΡΜΑΝΙΑ14 ώρες ago

Γερμανία: Με απαγόρευση κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τα Σαββατοκύριακα “απειλεί” το υπ. Μεταφορών

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ16 ώρες ago

Εκδηλώσεις μνήμης για τα 79 χρόνια από την απελευθέρωση του στρατοπέδου Ράβενσμπρουγκ

ΥΓΕΙΑ17 ώρες ago

Η διαβίωση κοντά σε χώρους πρασίνου συνδέεται με λιγότερα συναισθηματικά προβλήματα σε παιδιά προσχολικής ηλικίας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ1 ημέρα ago

Ανίχνευση συμπτωμάτων καρδιακής ανεπάρκειας με χρήση smartphone

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Copernicus: Ρεκόρ θερμοκρασιών για δέκατο συνεχή μήνα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ2 ημέρες ago

Η εργασιακή ανασφάλεια στους νέους ενήλικες συνδέεται με μετέπειτα αυξημένο κίνδυνο σοβαρών ασθενειών

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 ημέρες ago

Γερμανία: Νομιμοποίηση της άμβλωσης εντός των πρώτων 12 εβδομάδων της κύησης εισηγείται Επιτροπή

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ2 ημέρες ago

Νέοι κανόνες για την καταπολέμηση των εισαγωγών νοθευμένου μελιού στην ΕΕ

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες ago

ΓΕΝΕΣΙΣ / GENESIS.ev Σύλλογος Ελλήνων και Κύπριων ιατρών της Β. Ρηνανίας Βεστφαλίας: Οι Έλληνες γιατροί της N.R.W παρόντες στην ετήσια εκδήλωση του 2024

ΑΡΘΡΑ3 εβδομάδες ago

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Εξέταση αίματος ανιχνεύει με 83% ακρίβεια τον καρκίνο του παχέος εντέρου

BUSINESS-Kleinanzeigen4 εβδομάδες ago

EVERGETIKON at the BEAUTY exhibition
of DÜSSELDORF March 22-24

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

DÜSSELDORF: ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ – ΣΩΣΕ ΖΩΕΣ (28 ΜΑΡΤΙΟΥ)

ΒΙΝΤΕΟ2 εβδομάδες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Συνεχίζονται οι απεργίες στα αεροδρόμια

ΑΡΘΡΑ3 εβδομάδες ago

Απογοητευτικά τα νούμερα συμμέτοχής μέχρι τώρα από τους απόδημους

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες ago

Γερμανία: Η νομιμοποίηση της κάνναβης πέρασε και από την Bundestag

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ2 εβδομάδες ago

ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΤΑ ΜΥΡΟΛΟΓΙΑ* ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΝΤΟΥΒΑ ) Görlitz” Καλοκαίρι 1917

ΒΙΝΤΕΟ2 εβδομάδες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ11 μήνες ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV3 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Europolitis TV3 έτη ago

ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis