Connect with us

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Στις 11-12 Ιουλίου το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο-Αντάμωμα Θεσσαλών

Published

on

Στην τελική της φάση εισέρχεται η υλοποίηση του πλάνου για το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο-Αντάμωμα Θεσσαλών.

Όπως ανακοίνωσε η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» η μεγάλη αυτή εκδήλωση για πραγματοποιηθεί το διήμερο 11-12 Ιουλίου στην Λάρισα.

Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» κ. Γεώργιος Βόμπρας και η Γενική Γραμματέας επίσης της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας κα Ρένα Γούλα-Ντόντου ενόψει του επικείμενου Συνεδρίου-Ανταμώματος, επισκέφθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στις έδρες τους στη Λάρισα, τον Μητροπολίτη Λάρισας και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο, Φορείς του Νομού καθώς και τον κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό, Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τον κ. Απόστολο Καλογιάννη, Δήμαρχο Λάρισας και συζήτησαν σε πνεύμα ιδιαίτερης καλής θελήσεως διοργανωτικές λεπτομέρειες και θέματα περιεχομένου του προσεχούς 7ου Συνεδρίου-Ανταμώματός μας.

Ένας πρώτος σχεδιασμός του προγράμματός του είναι εν συντομία ο εξής:

Την 11η Ιουλίου ημέρα Σάββατο α) από την έναρξη μέχρι τις 14.30 στο Ξενοδοχείο LARISSA . IMPERIAL θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο,
β) από το απόγευμα μέχρι το βράδυ θα πραγματοποιηθούν. Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας

Την 12η Ιουλίου ημέρα Κυριακή, μετά τον εκκλησιασμό θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση και οι λοιπές εργασίες της Συνομοσπονδίας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η Ολομέλεια της Λέσχης της Βενετίας

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας

Την εθνική πολιτική re-branding της Ελλάδας στο πλαίσιο της στρατηγικής για τη Δημόσια Διπλωματία και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας – καίρια γεωπολιτική θέση, σταθερή δημοκρατία, οικονομία σε ανάκαμψη, μεταρρυθμιστική δυναμική, ισχυρό επενδυτικό κλίμα και, φυσικά, απαράμιλλη πολιτιστική κληρονομιά -, ανέδειξε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, στο πλαίσιο της Ολομέλειας της Λέσχης της Βενετίας που πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Μαΐου 2025 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η Λέσχη της Βενετίας αποτελεί ένα άτυπο φόρουμ για τη Θεσμική Επικοινωνία, όπου εκπροσωπούνται σε επίπεδο ανώτατων αξιωματούχων πάνω από 30 χώρες – μεταξύ αυτών τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι υποψήφιες προς ένταξη χώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Συμβούλιο της Ευρώπης καθώς και άλλοι αρμόδιοι φορείς.



Η Ελλάδα ανέλαβε να φιλοξενήσει φέτος τη σημαντική αυτή διοργάνωση, με κύρια θέματα:

• Επικοινωνιακές προκλήσεις θεσμικής επικοινωνίας

• Επίδραση του ψηφιακού μετασχηματισμού και της Τεχνητής Νοημοσύνης στη σύγχρονη επικοινωνία

• Δημόσια Διπλωματία και Νation Βranding

Πηγή φωτογραφίας: Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας

Στην εναρκτήρια εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο Ζάππειο, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γιάννης Λοβέρδος απηύθυνε χαιρετισμό όπου συνεχάρη τη Λέσχη της Βενετίας για τη συμβολή της στην προώθηση της συνεργασίας και του διαλόγου σε θέματα διεθνούς επικοινωνίας.

Τόνισε δε πως σε μια εποχή μεγάλων επικοινωνιακών προκλήσεων, το Υπουργείο Εξωτερικών επενδύει στην ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Ελλάδας, αξιοποιεί εργαλεία εξωστρέφειας και τη σύγχρονη τεχνολογία και σφυρηλατεί ισχυρούς δεσμούς με τους Έλληνες της Διασποράς.

Πηγή φωτογραφίας: Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας

Η Γενική Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, κυρία Μάιρα Μυρογιάννη, επεσήμανε τον ρόλο του Υπουργείου Εξωτερικών και ειδικότερα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας στην προβολή της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό και υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας, της ανταλλαγής απόψεων και καλών πρακτικών και της εναρμόνισης των επικοινωνιακών στρατηγικών των κρατών μελών στη δημιουργία μιας συνεκτικής φωνής.

“Ως μέλη της ενωμένης Ευρώπης, ως διπλωμάτες, ως επαγγελματίες της επικοινωνίας έχουμε χρέος και αποστολή να ενισχύσουμε την κοινή ευρωπαϊκή φωνή, να μεταφέρουμε τα μηνύματα μας τόσο προς τους πολίτες των χωρών μας, όσο και προς τους πολίτες των τρίτων χωρών, και να φέρουμε τους πολίτες κοντά στις πολιτικές”, τόνισε η κυρία Μυρογιάννη.

Ο κ. Γιάννης Μαστρογεωργίου, Ειδικός Γραμματέας Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού στην Προεδρία της Ελληνικής Κυβέρνησης, σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον δημοσιογράφο κ. Φάνη Παπαθανασίου σχετικά με το σχέδιο για τη μετάβαση της Ελλάδας στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, ανέδειξε τις δυνατότητες και τους κινδύνους που παρουσιάζονται, καθώς και τον αντίκτυπο της τεχνητής νοημοσύνης στη σύγχρονη επικοινωνία.

Ο κ. Μαστρογεωργίου είναι συντονιστής του έργου της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τεχνητής Νοημοσύνης, μια πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με σκοπό τη διαμόρφωση μιας εθνικής στρατηγικής, που θα επιτρέψει στην Ελλάδα να αξιοποιήσει πλήρως τη δυναμική της τεχνητής νοημοσύνης, προς όφελος του ελληνικού λαού, της κοινωνίας, της οικονομίας και του περιβάλλοντος, και θα συμβάλει στην ενίσχυση της θέσης της χώρας μας στο διεθνές στερέωμα.



Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο κ. Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η κυρία Νιόβη Ρίγκου, επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Γενική Γραμματέας Συντονισμού της Προεδρίας της Κυβέρνησης, κα Παρασκευή Δραμαλιώτη, ο Γενικός Γραμματέας Ιθαγένειας του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Δημήτριος Κάρναβος, η Γενική Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής, κα Παυλίνα Καρασιώτου, ο Γενικός Γραμματέας Δικαιοσύνης, κ. Πέλοψ Λάσκος, και η Ειδική Γραμματέας Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, κα Αναστασοπούλου Ολυμπία, καθώς και Πρέσβεις και εκπρόσωποι διπλωματικών Αρχών της Αυστρίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας, της Ιρλανδίας, της Ουγγαρίας, της Πολωνίας, της Κύπρου, της Πορτογαλίας και της Σλοβακίας στη χώρα μας.


Continue Reading

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ανακοινώθηκαν οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών για τα σχολεία του εξωτερικού

Published

on

Από

Με την υπουργική απόφαση, ρυθμίζονται οι εκπαιδευτικές ανάγκες του εξωτερικού για τα σχολικά έτη 2025-2026, 2026-2027 και 2027-2028 και τα ημερολογιακά έτη 2026, 2027 και 2028 Νοτίου Ημισφαιρίου. Photo credits: Pexels / pixabay

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ανακοινώθηκαν οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών στις μονάδες εξωτερικού για το σχολικό έτος 2025-26, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Όπως επισημαίνεται, η σχετική υπουργική απόφαση, που υπεγράφη από την υπουργό, Σοφία Ζαχαράκη, εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης της δέσμευσής της για τον έγκαιρο προγραμματισμό ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.



«Στηρίζουμε έμπρακτα την ελληνόγλωσση εκπαίδευση στο εξωτερικό, ανακοινώνοντας νωρίτερα από ποτέ τις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών. Παράλληλα, εξασφαλίζουμε τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε σχετικά πιστοποιημένα επιμορφωτικά σεμινάρια στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), προκειμένου να ενταχθούν όσο το δυνατόν ομαλότερα στις χώρες υποδοχής, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό έργο», δήλωσε σχετικά η κ. Ζαχαράκη.

Συγκεκριμένα, με τη σχετική υπουργική απόφαση, ρυθμίζονται οι εκπαιδευτικές ανάγκες του εξωτερικού για τα σχολικά έτη 2025-2026, 2026-2027 και 2027-2028 και τα ημερολογιακά έτη 2026, 2027 και 2028 Νοτίου Ημισφαιρίου.



Με αυτόν τον τρόπο, σημειώνεται από πλευράς του υπουργείου Παιδείας, οι Αναπληρωτές Συντονιστές Εκπαίδευσης Εξωτερικού θα έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν τις τοποθετήσεις των αποσπασμένων εκπαιδευτικών στις εκπαιδευτικές μονάδες των χωρών ευθύνης τους για την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ατομικές υποστηρικτικές συναντήσεις από την Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου

Published

on

Από

Photo credits: Hellenische Gemeinde zu Berlin e.V.

Η ομάδα ασκούμενων ψυχολόγων στην Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου ξεκινάει μια νέα πρωτοβουλία, με στόχο την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των μελών της κοινότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, θα προσφέρονται δωρεάν ατομικές υποστηρικτικές συναντήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται στα ελληνικά, κατόπιν συνεννόησης μέσω e-mail στο: psych.hgb@gmail.com.

Οι συναντήσεις θα γίνονται στους χώρους της Ελληνικής Κοινότητας Βερολίνου (Mittelstr. 33, 12167) και είναι περιορισμένες σε αριθμό (μέχρι 5 ανά άτομο).



Στόχος των συναντήσεων είναι η ανοιχτή ακρόαση, ο διάλογος και η ψυχολογική ενδυνάμωση ενώ, όπως σημειώνεται, πρόκειται για υποστηρικτικό πλαίσιο και όχι για ψυχοθεραπεία ή διάγνωση.

Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν οι ασκούμενοι ψυχολόγοι:

Γεωργία Χατζηκωνσταντίνου (απόφοιτη Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών)

Ζωή Καραγιάννη (απόφοιτη Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών)

Όλγα Σαμαρά Χατζηαναστασίου (απόφοιτη Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών)

Ελευθέριος Ευαγγελοδήμος (απόφοιτος Πανεπιστημίου Κρήτης)



Η δράση απευθύνεται σε ενήλικες και υλοποιείται στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης των συμμετεχόντων.

Πρόκειται για μια δράση κοινωνικής προσφοράς της Ελληνικής Κοινότητας Βερολίνου, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς της μέριμνας για τη στήριξη της ελληνικής παροικίας.

Photo credits: Hellenische Gemeinde zu Berlin e.V.

Continue Reading

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Τα ζητήματα που απασχολούν την Ελληνική Κοινότητα Γκύτερσλο τέθηκαν στη συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης

Published

on

Από

Διακρίνονται από δεξιά προς αριστερά οι: κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, πρόεδρος της ελληνικής Κοινότητας Γκύτερσλο και περιχώρων, κ. Βασιλική Ζιάκα Πρόεδρος Ηπειρωτικού Συλλόγου Γκύτερσλο, κ. Ματτιας Τρεπερ, δήμαρχος Γκύτερσλο, κ. Μπακατσέλος Χρήστος, Αντιπρόεδρος θεσσαλικού Συλλόγου Γκύτερσλο, κ. Αθήνα Πηλιανίδου Γραμματέας ελληνικής Κοινότητας Γκύτερσλο, κ. Κωνσταντίνος Γιώτης, Αντιπρόεδρος Συλλόγου Ρούμελη ΟΒΛ και κ. Φρανκ Μέρτενς πρόεδρος συμβουλίου ενσωμάτωσης Γκύτερσλο. Πηγή φωτογραφίας: Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης

Με αντιπροσωπεία της Ελληνικής κοινότητας και των πολιτιστικών συλλόγων του Γκύτερσλο συναντήθηκε ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Matthias Trepper, στις 6 Μαΐου 2025.

Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι της ελληνικής κοινότητας του Γκύτερσλο κ. Παναγιωτόπουλος και κ. Πηλιανίδου, της ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Κουκουράβας, του Θεσσαλικού συλλόγου Γκύτερσλο Μετέωρα κ. Μπακατσέλος, του Ηπειρωτικού Συλλόγου Γκύτερσλο κ. Ζιάκα και του Συλλόγου Ρόυμελη ΟΒΛ κ. Γιώτης, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του συμβουλίου ενσωμάτωσης, κ. Μέρτενς, με σκοπό την ανάδειξη βασικών αιτημάτων και την ενίσχυση της συνεργασίας για τη βελτίωση των υποδομών που αφορούν τους πολιτιστικούς και κοινοτικούς φορείς.



Η συνάντηση ξεκίνησε με θερμό χαιρετισμό του Δημάρχου και των εκπροσώπων, οι οποίοι παρουσίασαν συνοπτικά τη δράση των συλλόγων και ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την ανοιχτή επικοινωνία.

Τονίστηκε ιδιαίτερα η ενεργή συμμετοχή της ελληνικής κοινότητας στο κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης.

Τα κύρια αιτήματα που τονίστηκαν στην συνάντηση:

  1. Ένας κοινός χώρος για την κοινότητα και τους συλλόγους
    Επισημάνθηκε η έλλειψη ενός κεντρικού χώρου για μαθήματα, εκδηλώσεις και συναντήσεις. Ένας τέτοιος χώρος θα ενίσχυε την ενσωμάτωση, την εθελοντική δράση και την πολιτιστική ανταλλαγή. Τέθηκε το ερώτημα: Υπάρχουν διαθέσιμα ακίνητα στον δήμο που θα μπορούσαν να παραχωρηθούν ή να ενοικιαστούν για αυτόν τον σκοπό;
  2. Προσιτή χρήση της Stadthalle (Δημοτική Αίθουσα)
    Οι υψηλές τιμές ενοικίασης δυσχεραίνουν τη διοργάνωση μη κερδοσκοπικών πολιτιστικών εκδηλώσεων. Ο Θεσσαλικός Σύλλογος σχεδιάζει ένα τριήμερο φεστιβάλ με συμμετοχές από όλη την Ευρώπη το φθινόπωρο του 2025. Ζητήθηκε η ταχεία διευθέτηση και ειδικές τιμές για πολιτιστικούς συλλόγους.
  3. Χρηματοδοτήσεις και στήριξη από τον δήμο
    Ο Ηπειρωτικός Σύλλογος ζήτησε πληροφορίες για διαθέσιμα προγράμματα επιχορήγησης, ειδικά σε θέματα ένταξης, νεολαίας και πολιτιστικής εκπαίδευσης. Ζητήθηκε επίσης καθοδήγηση για αιτήσεις και επαφή με αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες.
  4. Μνήμη και ορατότητα
    Τέλος, εκφράστηκε η επιθυμία για έναν μικρό συμβολικό χώρο ή σημείο μνήμης για τους πεσόντες Έλληνες του εξωτερικού, με ένα χριστιανικό-ορθόδοξο σύμβολο ως ένδειξη σεβασμού, ιστορικής ευθύνης και διαπολιτισμικού διαλόγου.
  5. Ενδιαφέρον του Δημάρχου να επισκεφθεί την Ελληνική κοινότητα.


Από την ελληνική αντιπροσωπεία ζητήθηκε απάντηση στα παραπάνω αιτήματα εντός δύο εβδομάδων, ενώ εκφράστηκε η πρόθεση για συνεχή συνεργασία. Ο Δήμαρχος έδειξε θετική διάθεση και διαβεβαίωσε ότι τα αιτήματα θα εξεταστούν με προσοχή.

Στο τέλος της συνάντησης, του προσφέρθηκε από τους εκπροσώπους ένα ελληνικό κρασί και χαιρετήθηκαν εις το επανιδείν.


Continue Reading

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Μήνυμα του  Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού του ΠΑΣΟΚ  Βασίλη Βούλγαρη για την 19η Μαΐου – Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

Published

on

Από

Σήμερα, 19 Μαΐου, θυμόμαστε τις 353.000 ψυχές του Ποντιακού Ελληνισμού που εξοντώθηκαν από το κεμαλικό καθεστώς, όχι μόνο ως αριθμό, αλλά ως ανθρώπινες ζωές που ξεριζώθηκαν βίαια από την πατρίδα τους.

Η Ποντιακή Γενοκτονία δεν είναι απλώς ένα ιστορικό γεγονός και μια από τις πιο σκοτεινές σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας, αλλά ένας ζωντανός κρίκος στη συλλογική μνήμη του Ελληνισμού.

Ως Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού, ενώνουμε τη φωνή μας με τον παγκόσμιο Ποντιακό Ελληνισμό για τη διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας και τη δέσμευση να μεταδώσουμε την αλήθεια στις νεότερες γενιές.

Τιμούμε και μετατρέπουμε τη μνήμη σε δράση.  

Βασίλης Βούλγαρης: Γραμματέας του Απόδημου Ελληνισμού ΠΑΣΟΚ Κίνημα-Αλαγής

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Androulakis Nikos (@androulakisnick)

Continue Reading

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Διημερίδα Αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας VIW στις 10 και 11 Μαΐου στη Χάλλε

Published

on

Από

Photo credits: OEK – Verband Griechischer Gemeinden in der BRD e.V.

Στις 10 και 11 Μαΐου 2025 πραγματοποιήθηκε στη Χάλλε η τακτική Διημερίδα Αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας για την Διαπολιτισμική Πρόνοια, Ενδυνάμωση και Διαφορετικότητα (Verband für interkulturelle Wohlfahrtspflege, Empowerment und Diversity e.V.VIW e.V.).

Η ΟΕΚ είναι ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας VIW και αντιπρόσωπός της εκλέγεται από ιδρύσεώς της αδιάλειπτα στο ΔΣ.

Στις εργασίες της διημερίδας συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΚ και μέλος του ΔΣ του VIW, κ. Νίκος Αθανασιάδης, και η Ταμίας, κα Ελένη Μιχαϊλίδου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν σε βάθος καίρια κοινωνικά και μεταναστευτικά ζητήματα, με ιδιαίτερη έμφαση στις κατευθύνσεις του προγράμματος της νέας γερμανικής κυβέρνησης.

Photo credits: OEK – Verband Griechischer Gemeinden in der BRD e.V.

Εξετάστηκαν θέματα που αφορούν τη μεταναστευτική πολιτική, το προσφυγικό, την παιδεία, την υγεία, καθώς και οι προκλήσεις της καταπολέμησης του ρατσισμού και των διακρίσεων. Τονίστηκε η κοινή θέση ότι η απλή κριτική δεν επαρκεί· απαιτούνται συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και συλλογική δράση για μια δίκαιη και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνία.

Παράλληλα, τέθηκαν επί τάπητος οργανωτικά ζητήματα της Ομοσπονδίας και εγκρίθηκε ο στρατηγικός προγραμματισμός για το έτος 2025, με σκοπό την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας, τη διεύρυνση συμμετοχικών δομών και την προώθηση του διαπολιτισμικού διαλόγου.

Photo credits: OEK – Verband Griechischer Gemeinden in der BRD e.V.

Η διημερίδα χαρακτηρίστηκε από ανοιχτό και εποικοδομητικό διάλογο, αναδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τον καίριο ρόλο των μεταναστευτικών οργανώσεων στη διαμόρφωση κοινωνικών πολιτικών και πρακτικών ισότητας.


Continue Reading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Advertisement Europolitis

Like us on Facebook

Advertisement
Advertisement Europolitis