ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σκληρή επίθεση από Γιούνκερ: Η ελληνική κυβέρνηση λέει ψέματα
Επίθεση στην ελληνική κυβέρνηση εξαπέλυσε την Τρίτη ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, κατηγορώντας την ότι λέει ψέματα αφού -όπως υποστήριξε- δεν μετέφερε σωστά τις θέσεις του στους Έλληνες πολίτες.
Χαρακτηριστικά, ο κ. Γιούνκερ αρνήθηκε ότι οι δανειστές έχουν ζητήσει να επιβληθούν ορισμένα από τα μέτρα που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.
«Θα ήταν τεράστιο λάθος η αύξηση του ΦΠΑ στα φάρμακα και το ηλεκτρικό ρεύμα» δήλωσε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η αύξησή του δεν ήταν κάτι που ζητήθηκε από τους θεσμούς.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, σε νέες του δηλώσεις για τη χώρα μας, ο κ. Γιούνκερ υποστήριξε ότι η ελληνική κυβέρνηση διαστρέβλωσε τις θέσεις του, καθώς μετέφερε στους ψηφοφόρους της πράγματα, τα οποία ο ίδιος δεν είπε ποτέ στον Έλληνα πρωθυπουργό.
«Η συζήτηση για την Ελλάδα, εντός της χώρας αλλά και εκτός, θα ήταν πιο εύκολη αν η ελληνική κυβέρνηση έλεγε ακριβώς αυτά που στην πραγματικότητα της έχει προτείνει η Κομισιόν», ανέφερε και πρόσθεσε: «Κατηγορώ την ελληνική κυβέρνηση ότι λέει στον ελληνικό λαό πράγματα, τα οποία δεν συνάδουν με τα όσα έχω πει στον Έλληνα πρωθυπουργό».
Μάλιστα, υποστήριξε πως η Κομισιόν ήταν ενάντια στην αύξηση του ΦΠΑ στα φάρμακα και στον ηλεκτρισμό, ενώ, όπως σημείωσε, είχε προτείνει άλλους τρόπους για να βελτιωθεί ο ελληνικός προϋπολογισμός, μεταξύ των οποίων ήταν και μια «μικρή μείωση» στις αμυντικές δαπάνες.
«Αποφάσισα να σταματήσω να διαπραγματεύομαι με την Ελλάδα, γιατί οι διαπραγματεύσεις, δεδομένης της ελληνικής θέσης, δεν οδηγούν πουθενά» αποκάλυψε ακόμα από τις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Την ώρα που εντείνονται οι ανησυχίες αναφορικά με το μέλλον της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ, ο κ. Γιούνκερ αποκάλυψε ακόμη πως δεν είχε επικοινωνία με τον κ. Τσίπρα μετά την Κυριακή, λόγω της έλλειψης προόδου στις διαπραγματεύσεις, ενώ μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι ενδιαφέρεται για τον ελληνικό λαό και όχι για την ελληνική κυβέρνηση.
«Δεν νοιάζομαι για τον ελληνική κυβέρνηση αλλά νοιάζομαι για τον ελληνικό λαό», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι πολλοί Έλληνες πολίτες υποφέρουν περισσότερο από ότι άλλοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στο “μικροσκόπιο” της ΕΚΤ τα επιτόκια το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο η ΕΚΤ θα επανεξετάσει το επίπεδο των επιτοκίων της για να λάβει αποφάσεις σχετικά με το ενδεχόμενο περαιτέρω μείωσης τους.
Στην επόμενη συνεδρίαση της τον Ιούλιο θα επιβεβαιωθεί η στάση αναμονής που θα τηρήσει η Κεντρική Τράπεζα μετά τις διαδοχικές μειώσεις που έκανε το προηγούμενο διάστημα στα επιτόκια, με αποτέλεσμα αυτά να βρίσκονται σήμερα στο 2% ενώ ο πληθωρισμός τρέχει με 1,9%.
Ευρωπαϊκές πηγές επιβεβαιώνουν την τακτική αυτή που πρόκειται να ακολουθήσει η Φρανκφούρτη η οποία κατ’ επανάληψη έχει διαμηνύσει ότι ο κύριος στόχος ήταν να επιτευχθεί το ουδέτερο επίπεδο των επιτοκίων το οποίο έχει προσδιορίσει στο 2%.
Οι κρίσιμοι παράγοντες που αναμένεται να ληφθούν υπόψη στις αποφάσεις για το ύψος των επιτοκίων μετά την καλοκαιρινή παύση είναι η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΗΠΑ για το ύψος των δασμών που έχει προαναγγείλει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ καθώς και οι εξελίξεις στην αμερικανική και παγκόσμια αγορά ομολόγων.
Η ΕΚΤ θα περιμένει να δει το επίπεδο στο οποίο θα ανέλθουν οι δασμοί των ΗΠΑ στα ευρωπαϊκά προϊόντα προκειμένου να αξιολογήσει τις επιπτώσεις τους στην ευρωπαϊκή οικονομία.
Τα τελευταία στοιχεία που έδειξαν ότι η ευρωζώνη αναπτύχθηκε με ρυθμό 0,6% το πρώτο τρίμηνο του έτους προκαλούν συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς ήταν καλύτερα των αρχικών προβλέψεων.
Ωστόσο η ανάπτυξη παραμένει αναιμική και ευάλωτη σε μία περίοδο έντονων γεωπολιτικών και οικονομικών εντάσεων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αντιστροφή της θετικής πορείας.
Με τα δεδομένα αυτά, η επιβολή υψηλών δασμών στα ευρωπαϊκά προϊόντα από τις ΗΠΑ θα προκαλούσαν σημαντικές δυσμενείς επιπτώσεις στην ευρωπαϊκή οικονομία.
Ένας ακόμη κρίσιμος παράγοντας στην διαμόρφωση της νομισματικής πολιτικής της ΕΚΤ είναι οι εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά ομολόγων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη η αποφοίτηση μαθητών των Ομογενειακών Σχολείων της Πόλης και της Ίμβρου
- Στο “μικροσκόπιο” της ΕΚΤ τα επιτόκια το φθινόπωρο
- ΕΕ: Παράταση στο καθεστώς προσωρινής προστασίας για πάνω από 4 εκατομμύρια Ουκρανούς
- Συνταγματικά ανεκτή έκρινε το ΣτΕ την εγκατάσταση και λειτουργία των ιδιωτικών ΑΕΙ
- Η έκθεση σε χημικές ουσίες πριν από τη γέννηση μπορεί να αυξήσει την αρτηριακή πίεση κατά την εφηβεία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΕ: Παράταση στο καθεστώς προσωρινής προστασίας για πάνω από 4 εκατομμύρια Ουκρανούς

Τα κράτη-μέλη της ΕΕ ενέκριναν ομόφωνα την παράταση, έως τον Μάρτιο του 2027, του καθεστώτος προσωρινής προστασίας για πάνω από 4 εκατομμύρια Ουκρανούς που εγκατέλειψαν τη χώρα τους, λόγω του πολέμου.
Από τον Μάρτιο του 2022, η ΕΕ έχει παράσχει ασφάλεια και καταφύγιο σε πάνω από 4 εκατομμύρια πρόσφυγες από την Ουκρανία. Τα άτομα που εμπίπτουν σε καθεστώς «προσωρινής προστασίας» δεν χρειάζεται να υποβάλουν αίτηση ασύλου και με τον τρόπο αυτό μετριάζεται η πίεση στα εθνικά συστήματα ασύλου.
Εκτός από την παράταση της προσωρινής προστασίας, τα κράτη μέλη συζητούν την προετοιμασία για μια συντονισμένη μετάβαση από την προσωρινή προστασία, σε άλλα νόμιμα καθεστώτα (διαμονής).
Τα άτομα που επωφελούνται από προσωρινή προστασία απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα σε όλη την ΕΕ, τα οποία περιλαμβάνουν διαμονή, πρόσβαση στην αγορά εργασίας και στέγαση, ιατρική βοήθεια, βοήθεια κοινωνικής πρόνοιας και πρόσβαση στην εκπαίδευση για τα παιδιά.
Ο νόμος της ΕΕ για την προσωρινή προστασία ορίζει ελάχιστα πρότυπα προστασίας. Το πραγματικό επίπεδο βοήθειας μπορεί να διαφέρει από κράτος μέλος σε κράτος μέλος.
Εάν οι συνθήκες στην Ουκρανία αλλάξουν, επιτρέποντας μια σταδιακή επιστροφή και βιώσιμη επανένταξη, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπορεί να υποβάλει πρόταση στο Συμβούλιο της ΕΕ για την αναστολή της προσωρινής προστασίας, νωρίτερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία λήξης της.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη η αποφοίτηση μαθητών των Ομογενειακών Σχολείων της Πόλης και της Ίμβρου
- Στο “μικροσκόπιο” της ΕΚΤ τα επιτόκια το φθινόπωρο
- ΕΕ: Παράταση στο καθεστώς προσωρινής προστασίας για πάνω από 4 εκατομμύρια Ουκρανούς
- Συνταγματικά ανεκτή έκρινε το ΣτΕ την εγκατάσταση και λειτουργία των ιδιωτικών ΑΕΙ
- Η έκθεση σε χημικές ουσίες πριν από τη γέννηση μπορεί να αυξήσει την αρτηριακή πίεση κατά την εφηβεία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνταγματικά ανεκτή έκρινε το ΣτΕ την εγκατάσταση και λειτουργία των ιδιωτικών ΑΕΙ

Η μείζονα Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών, έκρινε κατά πλειοψηφία ότι στο πλαίσιο του άρθρου 16 του Συντάγματος είναι συνταγματικά ανεκτή η εγκατάσταση και λειτουργία αλλοδαπών ιδιωτικών πανεπιστήμιων στη χώρα.
Ακόμη, κρίθηκε ότι «δεν αποκλείεται κατά το Σύνταγμα η ίδρυση και λειτουργία παραρτημάτων αλλοδαπών πανεπιστημίων προερχομένων από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή από χώρα συμβεβλημένη στην GATS, κατά τους όρους ειδικού νόμου, με τον οποίον διασφαλίζεται υψηλό επίπεδο σπουδών και προστατεύεται η ακαδημαϊκή ελευθερία».
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου του ΣτΕ Μιχάλη Πικραμένου:
«Στις 2.6.2025 και 13.6.2025 η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας συνήλθε σε διασκέψεις υποθέσεων σχετικών με την εγκατάσταση και λειτουργία στην Ελλάδα Παραρτημάτων – Νομικών Προσώπων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΝΠΠΕ). Οι υποθέσεις αυτές συζητήθηκαν κατά τη δικάσιμο της 11.4.2025, προκειμένου να επιλυθούν τα ζητήματα συνταγματικότητας και συμβατότητας με το ενωσιακό δίκαιο των διατάξεων του ν. 5094/2024.
Το Δικαστήριο έκρινε τα εξής:
Α. Οι διατάξεις των παρ. 5 και 8 του άρθρου 16 του Συντάγματος, ενόψει και του σκοπού τους, που συνίσταται στην παροχή υψηλού επιπέδου ανώτατης εκπαίδευσης, σε συνδυασμό με την παρ. 1 του άρθρου 16, η οποία κατοχυρώνει την ελευθερία της εκπαίδευσης και την ακαδημαϊκή ελευθερία, ερμηνεύονται – σύμφωνα και με την ερμηνευτική δήλωση του άρθρου 28 του Συντάγματος αλλά και επί τη βάσει των αρχών της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και της καλόπιστης συνεργασίας των κρατών μελών (αρ. 2 και 4 παρ.3 ΣΕΕ) – σε αρμονία με το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ειδικότερα, οι ως άνω συνταγματικές διατάξεις ερμηνεύονται ενόψει των νεότερων νομοθετικών και νομολογιακών δεδομένων του δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία αφορούν την παροχή ανώτατης εκπαίδευσης (αρ. 165 ΣΛΕΕ), την ελευθερία εγκατάστασης (αρ. 49 ΣΛΕΕ), καθώς και το θεμελιώδες δικαίωμα ίδρυσης εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με σεβασμό των δημοκρατικών αρχών (αρ. 14 παρ. 3 του Χάρτη). Επί τη βάσει των ανωτέρω, δεν αποκλείεται κατά το Σύνταγμα η ίδρυση και λειτουργία παραρτημάτων αλλοδαπών πανεπιστημίων προερχομένων από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή από χώρα συμβεβλημένη στην GATS, κατά τους όρους ειδικού νόμου, με τον οποίον διασφαλίζεται υψηλό επίπεδο σπουδών και προστατεύεται η ακαδημαϊκή ελευθερία.
Κατόπιν τούτων, απορρίπτονται, κατά πλειοψηφία, τρεις αιτήσεις ακυρώσεως που έχουν ασκηθεί από Καθηγητές Α.Ε.Ι. και την ΠΟΣΔΕΠ.
Β. Το σύστημα του ως άνω νόμου, ως προς τους όρους αδειοδότησης και λειτουργίας, δεν εισάγει υπέρμετρους περιορισμούς στην ελευθερία εγκατάστασης (άρθρο 49 ΣΛΕΕ).
Κατόπιν τούτου, απορρίπτεται, κατά πλειοψηφία, αίτηση ακυρώσεως των κολεγίων».
Στην Ολομέλεια του ΣτΕ με πρόεδρο τον κ. Πικραμένο και με εισηγήτριες τις συμβούλους Επικρατείας Κωνσταντίνα Κονιδιτσιώτου-Κόλλια και Χριστίνα Μπολόφη, είχαν συζητηθεί στις 11.4.25 τέσσερις αιτήσεις ακύρωσης, που ήταν της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΑΕΙ (ΠΟΣΔΕΠ), καθηγητών των ΑΕΙ και Κολεγίων, που στρέφονται κατά της υπουργικής απόφασης που εκδόθηκε στο πλαίσιο των διατάξεων του νόμου 5094/2024, για την εγκατάσταση ιδιωτικών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη η αποφοίτηση μαθητών των Ομογενειακών Σχολείων της Πόλης και της Ίμβρου
- Στο “μικροσκόπιο” της ΕΚΤ τα επιτόκια το φθινόπωρο
- ΕΕ: Παράταση στο καθεστώς προσωρινής προστασίας για πάνω από 4 εκατομμύρια Ουκρανούς
- Συνταγματικά ανεκτή έκρινε το ΣτΕ την εγκατάσταση και λειτουργία των ιδιωτικών ΑΕΙ
- Η έκθεση σε χημικές ουσίες πριν από τη γέννηση μπορεί να αυξήσει την αρτηριακή πίεση κατά την εφηβεία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο αριθμός των πλουσίων ποτέ στην ιστορία δεν ήταν τόσο μεγάλος και η περιουσία τους τόσο πολλή

Ο αριθμός των πλουσίων δεν ήταν ποτέ τόσο μεγάλος και η περιουσία τους τόσο πολλή, χάρη στην αύξηση των τιμών στο χρηματιστήριο και τον ενθουσιασμό για την τεχνητή νοημοσύνη, σύμφωνα με μια διεθνή μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το γραφείο συμβούλων Capgemini.
Ο αριθμός των πλουσίων στον κόσμο, όπου πλούσιος, σύμφωνα με το Capgemini, θεωρείται κάποιος του οποίου το διαθέσιμο χρήμα πέραν της κύριας κατοικίας του υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο δολάρια, αυξήθηκε μέσα σ’ ένα χρόνο κατά 2,6%, στα 23,4 εκατομμύρια άτομα το 2024, υπολόγισε το γραφείο στη μελέτη του με τίτλο «World Wealth Report» (Έκθεση για τον Παγκόσμιο Πλούτο).
Η αύξηση αυτή οφείλεται κυρίως στην αύξηση του αριθμού των «υπερπλούσιων» ανθρώπων, αυτών που διαθέτουν 30 εκατομμύρια δολάρια και περισσότερα, ο οποίος αυξήθηκε κατά 6,2% μέσα σ’ ένα χρόνο.
Η περιουσία των πιο πλούσιων αυξήθηκε επίσης, με το σύνολό της να υπολογίζεται σε 90,5 τρισεκατομμύρια δολάρια, αυξημένη κατά 4,2% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.
Όσον αφορά τον αριθμό των πλουσίων και το ύψος της περιουσίας τους, πρόκειται για δύο ρεκόρ από το 1997 που το Capgemini άρχισε να δημοσιοποιεί αυτή την ετήσια μελέτη.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες καταγράφουν τη μεγαλύτερη αύξηση, με 562.000 επιπλέον εκατομμυριούχους, δηλαδή αύξηση κατά 7,6%. Η χώρα αριθμεί πλέον 7,9 εκατομμύρια εκατομμυριούχους.
Αντιθέτως ο αριθμός των πλουσίων στην Ευρώπη υποχώρησε κατά 2,1%, κυρίως λόγω της οικονομικής στασιμότητας των κύριων οικονομιών της: η Γαλλία χάνει 21.000 εκατομμυριούχους.
Όμως ο αριθμός των υπερπλούσιων προσώπων αυξάνεται κατά 3,5% στην Ευρώπη, μεταφράζοντας μια αύξηση της συγκέντρωσης του πλούτου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP
- Παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη η αποφοίτηση μαθητών των Ομογενειακών Σχολείων της Πόλης και της Ίμβρου
- Στο “μικροσκόπιο” της ΕΚΤ τα επιτόκια το φθινόπωρο
- ΕΕ: Παράταση στο καθεστώς προσωρινής προστασίας για πάνω από 4 εκατομμύρια Ουκρανούς
- Συνταγματικά ανεκτή έκρινε το ΣτΕ την εγκατάσταση και λειτουργία των ιδιωτικών ΑΕΙ
- Η έκθεση σε χημικές ουσίες πριν από τη γέννηση μπορεί να αυξήσει την αρτηριακή πίεση κατά την εφηβεία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο φετινός Μάιος ήταν ο δεύτερος πιο ζεστός που έχει καταγραφεί ποτέ

Ο κόσμος βίωσε τον δεύτερο πιο ζεστό Μάιο αφότου άρχισαν να τηρούνται αρχεία, ένα μήνα κατά τον οποίο η κλιματική αλλαγή τροφοδότησε κύμα καύσωνα ρεκόρ στη Γροιλανδία, ανακοίνωσαν επιστήμονες.
Ο περασμένος μήνας ήταν ο δεύτερος πιο ζεστός Μάιος που έχει γνωρίσει η Γη – τον ξεπερνά μόνο ο Μάιος του 2024 -, κλείνοντας τη δεύτερη πιο ζεστή άνοιξη (Μάρτιος – Μάιος) που έχει καταγραφεί ποτέ στο βόρειο ημισφαίριο, ανακοίνωσε στο μηνιαίο δελτίο της η υπηρεσία της ΕΕ Copernicus για την Κλιματική Αλλαγή (Copernicus Climate Change Service, C3S).
Οι θερμοκρασίες της επιφάνειας της Γης ήταν κατά μέσο όρο 1,4 βαθμό Κελσίου υψηλότερες από την προβιομηχανική περίοδο 1850-1900, όταν οι άνθρωποι άρχισαν να καίνε ορυκτά καύσιμα σε βιομηχανική κλίμακα, σύμφωνα με τη C3S.
Αυτό προκάλεσε μια περίοδο εξαιρετικής ζέστης, κατά την οποία τους 21 από τους 22 τελευταίους μήνες η μέση παγκόσμια θερμοκρασία ήταν 1,5 βαθμό Κελσίου πάνω από τα προβιομηχανικά επίπεδα – αν και επιστήμονες προειδοποίησαν ότι αυτή η περίοδος είναι απίθανο να διαρκέσει.
Σε χωριστή μελέτη, η οποία δημοσιοποιήθηκε από την ομάδα επιστημόνων του κλίματος World Weather Attribution, διαπιστώθηκε ότι η προκαλούμενη από τον άνθρωπο κλιματική αλλαγή προκάλεσε τον περασμένο μήνα κύμα καύσωνα ρεκόρ στην Ισλανδία και τη Γροιλανδία, περίπου 3 βαθμούς Κελσίου πιο ζεστό απ’ ό,τι θα ήταν διαφορετικά, συμβάλλοντας σε τεράστιας έκτασης επιπλέον λιώσιμο των πάγων της Γροιλανδίας.
Από τις 15 ως τις 21 Μαΐου, ο πάγος έλιωσε 17 φορές πιο γρήγορα από τον ιστορικό μέσο όρο στη Γροιλανδία, ανακοίνωσε η ομάδα World Weather Attribution.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters – AFP
- Παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη η αποφοίτηση μαθητών των Ομογενειακών Σχολείων της Πόλης και της Ίμβρου
- Στο “μικροσκόπιο” της ΕΚΤ τα επιτόκια το φθινόπωρο
- ΕΕ: Παράταση στο καθεστώς προσωρινής προστασίας για πάνω από 4 εκατομμύρια Ουκρανούς
- Συνταγματικά ανεκτή έκρινε το ΣτΕ την εγκατάσταση και λειτουργία των ιδιωτικών ΑΕΙ
- Η έκθεση σε χημικές ουσίες πριν από τη γέννηση μπορεί να αυξήσει την αρτηριακή πίεση κατά την εφηβεία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
AEGEAN: Ακυρώσεις πτήσεων από και προς Τελ Αβίβ, Βηρυτό, Αμμάν και Ερμπίλ

Στην ακύρωση όλων των πτήσεών της από και προς το Τελ Αβίβ έως και την πρωινή πτήση στις 12/07, καθώς και όλων των πτήσεων από και προς Βηρυτό, Αμμάν και Ερμπίλ έως και τις πρωινές αφίξεις στις 28/6, προχώρησε η AEGEAN.
Οι επιβάτες που επηρεάζονται από τις ακυρώσεις μπορούν να προχωρήσουν σε αίτηση για credit voucher online, σε αίτηση για πλήρη επιστροφή χρημάτων online, και σε δωρεάν αλλαγή του εισιτηρίου τους χωρίς έξτρα κόστος και με νέα ημερομηνία ταξιδιού έως και 31 Δεκεμβρίου 2025 μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο 210 6261000, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι διαθέσιμες εναλλακτικές πτήσεις είναι αυτήν τη στιγμή πολύ περιορισμένες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη η αποφοίτηση μαθητών των Ομογενειακών Σχολείων της Πόλης και της Ίμβρου
- Στο “μικροσκόπιο” της ΕΚΤ τα επιτόκια το φθινόπωρο
- ΕΕ: Παράταση στο καθεστώς προσωρινής προστασίας για πάνω από 4 εκατομμύρια Ουκρανούς
- Συνταγματικά ανεκτή έκρινε το ΣτΕ την εγκατάσταση και λειτουργία των ιδιωτικών ΑΕΙ
- Η έκθεση σε χημικές ουσίες πριν από τη γέννηση μπορεί να αυξήσει την αρτηριακή πίεση κατά την εφηβεία
You must be logged in to post a comment Login