ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το Spiegel «καρφώνει» τον Γιούνκερ για το μεταναστευτικό και την Τουρκία
«Ωραιοποιημένα» είναι τα στοιχεία που παρουσίασε στη Σύνοδο Κορυφής για το μεταναστευτικό ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, προκειμένου να στηριχτεί η υπόθεση ότι η συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία αποδίδει ήδη καρπούς σε ό,τι αφορά τον αριθμό των προσφύγων που φθάνουν στην Ελλάδα.
Τα παραπάνω αναφέρει, επικαλούμενο πηγές της Επιτροπής, το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel», υπογραμμίζοντας πως η Έκθεση με την οποία ο κ. Γιούνκερ θέλει να πουλήσει τις επιτυχίες της πολιτικής του, «είναι στην καλύτερη περίπτωση, παραπλανητική, ενώ υπάλληλοι της Επιτροπής την θεωρούν “κατασκευασμένη”».
Όπως επισημαίνεται, από τη μία πλευρά η έκθεση περιλαμβάνει αντιφατικά στοιχεία για την εξέλιξη των προσφυγικών αριθμών και από την άλλη πλευρά τα στοιχεία δεν συμφωνούν με αυτά της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR).
«Ιδιαίτερα αισθητή είναι η αντίφαση για τις 14 Δεκεμβρίου: ″Την Δευτέρα έφθασαν 5.005 άτομα στα ελληνικά νησιά″», αναφέρεται στην εσωτερική ημερήσια αναφορά της UNHCR, και προστίθεται πως «αυτός είναι ο μεγαλύτερος αριθμός αφίξεων σε μία ημέρα από τις 7 Νοεμβρίου». Η Έκθεση της Επιτροπής, αντιθέτως, καταγράφει για την Ελλάδα την ίδια μέρα 1906 αφίξεις από την Τουρκία. Η Επιτροπή τονίζει ότι η τάση «συνάδει με τα στοιχεία της UNHCR, το πολύ να υπάρχουν ελαφρές αποκλίσεις».
Το περιοδικό σημειώνει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που «οι πανηγυρικές δηλώσεις του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προκαλούν εντάσεις» και υπενθυμίζει ότι κατά την διάρκεια της ελληνικής κρίσης, ο επικεφαλής του γραφείου του Μάρτιν Σελμάιερ, είχε χαρακτηρίσει μέσω Twitter τις προτάσεις μεταρρυθμίσεων της Αθήνας που είχαν φθάσει αργά τη νύχτα ως «καλή βάση».
«Αυτό το νυχτερινό μήνυμα δεν εκνεύρισε μόνο τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αλλά και οι υπουργοί άλλων κρατών-μελών θα προτιμούσαν να είχαν σχηματίσει πρώτα οι ίδιοι μια εικόνα για την πρόταση», συνεχίζει το δημοσίευμα.
«Και στην προσφυγική κρίση η ηγεσία της Επιτροπής προσπαθεί να προτρέξει των πραγματικών εξελίξεων. Έτσι, σύμφωνα με το αμφιλεγόμενο γράφημα του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, οι αριθμοί των προσφύγων πέφτουν από την εβδομάδα 49, την εβδομάδα μετά την συμφωνία με την Τουρκία, στην εβδομάδα 50, από 23.666 σε ακριβώς 9.093. Σε άλλο σημείο όμως αναφέρεται ότι ήδη στις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας 50, έφθασαν στην Ελλάδα περίπου 11.000 πρόσφυγες», αναφέρεται στο περιοδικό.
«Συγχωρήστε μου το λογοπαίγνιο, αλλά οι αριθμοί είναι “τουρκοποιημένοι”» -χρησιμοποιεί τον γερμανικό όρο “getuerkt”, δηλαδή “πειραγμένοι”- δηλώνει στο Spiegel υψηλόβαθμος υπάλληλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και προσθέτει: «Είναι καθαρή φαντασία των μεγάλων στρατηγιστών μας στον 13ο όροφο», όπου βρίσκονται τα γραφεία των Ζ.Κ. Γιούνκερ και Μ. Σελμάιερ.
«Στις Βρυξέλλες λέγεται ότι και υπάλληλοι της Frontex, όπως και η αρμόδια γενική διεύθυνση μετανάστευσης που είναι υπεύθυνη για την προσφυγική πολιτική, διαμαρτυρήθηκαν για αυτό το μόρφωμα αριθμών. Η Επιτροπή το αρνείται. Οι στατιστικές της UNHCR δείχνουν όμως άλλα στοιχεία. Στην ημερήσια αναφορά της 15ης Δεκεμβρίου που προορίζεται για εσωτερική χρήση, οι ειδικοί σημειώνουν ότι ο ημερήσιος αριθμός αφίξεων στην Ελλάδα κατά την περίοδο 30.11 – 6.12, δηλαδή μετά την Σύνοδο Κορυφής ΕΕ – Τουρκίας, αυξήθηκε στα 3.590 άτομα, κατά 36% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Την επόμενη εβδομάδα ήταν ακόμη 3.101 πρόσφυγες ημερησίως, δηλαδή περισσότεροι από ό,τι στο γράφημα του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής», εξηγεί το δημοσίευμα και τονίζει ότι οι ειδικοί προειδοποιούν να μην εξαχθούν πολιτικά συμπεράσματα από αυτά τα στοιχεία.
«Στην πραγματικότητα βλέπουμε από ημέρα σε ημέρα μεγάλες διακυμάνσεις. Και κανένας δεν μπορεί να πει αξιόπιστα εάν αυτό σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες ή η Τουρκία πράγματι κάνει κάτι εναντίον των διακινητών», δηλώνει ένα εξ αυτών στο περιοδικό.
«Αυτό το ομολογεί και η Επιτροπή στην έκθεσή της, όμως, το έχει κρύψει στην τελευταία σελίδα», καταλήγει το δημοσίευμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σε κατάσταση ξηρασίας σχεδόν τα τρία τέταρτα της Αγγλίας
Σχεδόν τα τρία τέταρτα της Αγγλίας (71,3%) βρίσκονται αντιμέτωπα με συνθήκες ξηρασίας, ανακοίνωσε η βρετανική υπηρεσία Περιβάλλοντος, σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε.
Η κατάσταση επιδεινώθηκε από την 29η Ιουλίου, όταν η ίδια υπηρεσία είχε αναφέρει πως το 50% και πλέον της Αγγλίας, γνωστής για το υγρό κλίμα της, βρισκόταν σε κατάσταση ξηρασίας.
Σύμφωνα με την υπηρεσία, και άλλες περιοχές επίσης πλήττονται, με το σύνολο της περιοχής που έχει επηρεαστεί να περιλαμβάνει περίπου 45 εκατομμύρια ανθρώπους, ήτοι το 80% του πληθυσμού της Αγγλίας.
Περισσότεροι από 27 εκατομμύρια άνθρωποι υπόκεινται πλέον σε περιορισμούς χρήσης νερού.
Η Αγγλία κατέγραψε τον ξηρότερο μήνα Ιούλιο στα χρονικά, με τις βροχοπτώσεις να κυμαίνονται από μόλις 1% του αναμενόμενου μέσου όρου στη νοτιοανατολική Αγγλία έως 26% στη βορειοδυτική Αγγλία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP – Reuters
- Σε κατάσταση ξηρασίας σχεδόν τα τρία τέταρτα της Αγγλίας
- Απλοποιείται η καταχώριση ληξιαρχικών γεγονότων Ελλήνων του εξωτερικού
- Κυβερνοεπίθεση στην Πολωνία εκθέτει τα δεδομένα 19 εκατομμυρίων πολιτών
- Έως και 15 δισεκατομμύρια ευρώ μπορεί να κοστίσουν στη Γαλλία τα κύματα καύσωνα
- Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο του Δεκαπενταύγουστου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κυβερνοεπίθεση στην Πολωνία εκθέτει τα δεδομένα 19 εκατομμυρίων πολιτών
Οι πολωνiκές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα τη μαζική διαρροή ιατρικών και προσωπικών δεδομένων που αφορούν περίπου 19 εκατομμύρια πολίτες, σε κυβερνοεπίθεση κατά ενός προμηθευτή ιατρικών λογισμικών.
Σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακών Υποθέσεων Κρζισλόφ Γκαβκόφσκι, πρόκειται για “ένα από τα μεγαλύτερα” περιστατικά στον τομέα της κυβερνοασφάλειας που έχουν καταγραφεί ποτέ στην ιστορία αυτής της χώρας των 37 εκατομμυρίων κατοίκων.
Τα πρώτα στοιχεία συνηγορούν υπέρ της εκδοχής ότι κυβερνοεγκληματίες δρουν με οικονομικό στόχο, εκτίμησε ο υπουργός, ο οποίος απέκλεισε την πληρωμή οποιωνδήποτε λύτρων και υποσχέθηκε την “αυστηρή” δίωξη των δραστών τη επίθεσης.
Τα δεδομένα που εκλάπησαν έχουν μέγεθος περίπου δύο τεραμπάιτ και περιέχουν κυρίως πληροφορίες που έχουν σχέση με ιατρικές επισκέψεις, συνταγογραφήσεις και άλλα έγγραφα που χρησιμοποιούνται κατά την παρακολούθηση των ασθενών. Περίπου 12.0000 ιατρικές δομές χρησιμοποιούσαν τις υπηρεσίες της εταιρίας που αποτέλεσε στόχο της επίθεσης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP
- Σε κατάσταση ξηρασίας σχεδόν τα τρία τέταρτα της Αγγλίας
- Απλοποιείται η καταχώριση ληξιαρχικών γεγονότων Ελλήνων του εξωτερικού
- Κυβερνοεπίθεση στην Πολωνία εκθέτει τα δεδομένα 19 εκατομμυρίων πολιτών
- Έως και 15 δισεκατομμύρια ευρώ μπορεί να κοστίσουν στη Γαλλία τα κύματα καύσωνα
- Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο του Δεκαπενταύγουστου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έως και 15 δισεκατομμύρια ευρώ μπορεί να κοστίσουν στη Γαλλία τα κύματα καύσωνα
Τα κύματα καύσωνα που έπληξαν τη Γαλλία τους τελευταίους μήνες ενδέχεται να επιφέρουν άμεσο και έμμεσο κόστος ύψους 10 έως 15 δισεκατομμυρίων ευρώ, δήλωσε η Γαλλίδα υπουργός Περιβάλλοντος Μονίκ Μπαρμπού.
Η υπουργός επικαλέστηκε εκτιμήσεις της εθνικής στατιστικής υπηρεσίας της Γαλλίας (INSEE), σημειώνοντας παράλληλα ότι η περίοδος καύσωνα δεν έχει τελειώσει ακόμη.
Η ξηρασία του 2022 είχε ως αποτέλεσμα άμεσο και έμμεσο κόστος 5,6 δισεκατομμυρίων ευρώ, αλλά οι φετινοί καύσωνες ήταν μεγαλύτερης διάρκειας και πιο έντονοι, με πιο εκτεταμένες δασικές πυρκαγιές και μεγαλύτερη μείωση της γεωργικής παραγωγής, είπε.
Η Μπαρμπού ανέφερε επίσης ότι η συνεχιζόμενη ξηρασία στη χώρα έχει αφήσει περισσότερους από 40.000 ανθρώπους αντιμέτωπους με διακοπές υδροδότησης.
Οικονομολόγοι και ακαδημαϊκοί εκτιμούν ότι το ρεκόρ ζέστης και ξηρασίας που πλήττει την Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι θα μπορούσε να κοστίσει εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ, καθώς τα ακραία φαινόμενα που προκαλούνται από την υπερθέρμανση του πλανήτη διαταράσσουν την ηλεκτρική ενέργεια, τη ναυτιλία και τη δημόσια υγεία, ενώ οι πυρκαγιές απειλούν να καταστήσουν τη φετινή σεζόν τη χειρότερη που έχει καταγραφεί ποτέ στην Ευρώπη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters
- Σε κατάσταση ξηρασίας σχεδόν τα τρία τέταρτα της Αγγλίας
- Απλοποιείται η καταχώριση ληξιαρχικών γεγονότων Ελλήνων του εξωτερικού
- Κυβερνοεπίθεση στην Πολωνία εκθέτει τα δεδομένα 19 εκατομμυρίων πολιτών
- Έως και 15 δισεκατομμύρια ευρώ μπορεί να κοστίσουν στη Γαλλία τα κύματα καύσωνα
- Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο του Δεκαπενταύγουστου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο του Δεκαπενταύγουστου
Τη λήψη αυξημένων μέτρων οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης έχει προγραμματίσει η Ελληνική Αστυνομία ενόψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.
Ειδικότερα, τα μέτρα περιλαμβάνουν:
- Αστυνόμευση του οδικού δικτύου κατά τομείς, βάσει των ιδιαίτερων κυκλοφοριακών συνθηκών κάθε περιοχής.
- Αυξημένη αστυνομική παρουσία και στοχευμένη αστυνόμευση στα σημεία του οδικού δικτύου, όπου παρατηρείται συχνότητα πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.
- Εντατικά μέτρα τροχαίας αστυνόμευσης στις εισόδους-εξόδους μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται αυξημένη ροή διέλευσης.
- Ειδικές δράσεις και αυξημένα μέτρα της Τροχαίας εντός των πόλεων.
- Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική συγκέντρωση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί, κ.λπ.).
- Συγκρότηση συνεργείων γενικών και ειδικών τροχονομικών ελέγχων, εστιάζοντας την προσοχή στη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, καθώς και παραβάσεων που βάσει στατιστικών στοιχείων ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων (υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα, χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση, μη χρήση προστατευτικού κράνους κ.λπ.).
- Έγκαιρη εξασφάλιση συνεργασίας και συντονισμού με όλους τους συναρμόδιους φορείς – υπηρεσίες, όπου αυτό απαιτείται.
- Ενημέρωση των πολιτών, μέσω των αρμοδίων υπηρεσιών επικοινωνίας του Σώματος, σε κάθε περίπτωση που καθίσταται αναγκαία η ευρεία πληροφόρηση του κοινού για την ύπαρξη τυχόν κυκλοφοριακών και άλλων προβλημάτων.
Παράλληλα, κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων στις εθνικές οδούς, ως εξής:
- Την Παρασκευή 14 Αυγούστου, από τις 16:00 έως τις 22:00, καθώς και το Σάββατο 15 Αυγούστου από τις 08:00 έως τις 13:00, για το ρεύμα εξόδου.
- Την Κυριακή 16 Αυγούστου, από τις 16:00 έως τις 23:00, για το ρεύμα εισόδου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σε κατάσταση ξηρασίας σχεδόν τα τρία τέταρτα της Αγγλίας
- Απλοποιείται η καταχώριση ληξιαρχικών γεγονότων Ελλήνων του εξωτερικού
- Κυβερνοεπίθεση στην Πολωνία εκθέτει τα δεδομένα 19 εκατομμυρίων πολιτών
- Έως και 15 δισεκατομμύρια ευρώ μπορεί να κοστίσουν στη Γαλλία τα κύματα καύσωνα
- Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο του Δεκαπενταύγουστου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Ισπανία ετοιμάζεται για την έκλειψη ηλίου στη… σκιά κινδύνου πυρκαγιών
Η Ισπανία ξεδιπλώνει μαζική αστυνομική επιχείρηση και πραγματοποιεί εκστρατεία για τη δημόσια ασφάλεια ενόψει της σπάνιας, ολικής έκλειψης ηλίου στις 12 Αυγούστου που θα συμπέσει με μία από τις περιόδους με τον μεγαλύτερο κίνδυνο πυρκαγιών στη χώρα.
Οι κυβερνήσεις των περιφερειών που βρίσκονται στη “διαδρομή” της έκλειψης στην Ισπανία – που προσφέρουν την καλύτερη θέα του ηλιακού γεγονότος στην ηπειρωτική Ευρώπη – ετοιμάζονται για την υποδοχή περίπου έξι εκατομμυρίων ανθρώπων καθορίζοντας 660 επίσημα σημεία θέασης, μαζί με χώρους στάθμευσης και κατασκήνωσης.
Περισσότεροι από 35.000 αστυνομικοί θα αναπτυχθούν σε μια επιχείρηση ασφαλείας για να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι – όπως πυρκαγιές που θα μπορούσαν να προκληθούν από αποτσίγαρα – που συνδέονται με μεγάλες συγκεντρώσεις σε περιοχές στη φύση, δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς η Βιρχίνια Μπάρκονες, γενική γραμματέας Πολιτικής Προστασίας και Εκτάκτων Καταστάσεων στο υπουργείο Εσωτερικών της Ισπανίας.
Η πλήρης ολική έκλειψη ηλίου, που θα είναι ορατή στο σύνολό της μόνο από την Ισπανία και την Ισλανδία αργά σήμερα το απόγευμα, προσφέρει ένα παράδειγμα του πώς η κλιματική αλλαγή θα διαφοροποιήσει τη διαχείριση μεγάλων δημόσιων εκδηλώσεων.
Για πολλές ισπανικές περιφέρειες ισχύουν προειδοποιήσεις που έχουν εκδοθεί από τη μετεωρολογική υπηρεσία Aemet για την ημέρα της έκλειψης λόγω θερμοκρασιών που αναμένεται να φθάσουν τους 40 βαθμούς Κελσίου και ενός «υψηλού» ή «πολύ υψηλού» κινδύνου πυρκαγιών.
Η Ισπανία, όπως και η Γαλλία, έχει αντιμετωπίσει καύσωνες και έχει δώσει μάχη κατά μεγάλων πυρκαγιών φέτος το καλοκαίρι.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters
- Σε κατάσταση ξηρασίας σχεδόν τα τρία τέταρτα της Αγγλίας
- Απλοποιείται η καταχώριση ληξιαρχικών γεγονότων Ελλήνων του εξωτερικού
- Κυβερνοεπίθεση στην Πολωνία εκθέτει τα δεδομένα 19 εκατομμυρίων πολιτών
- Έως και 15 δισεκατομμύρια ευρώ μπορεί να κοστίσουν στη Γαλλία τα κύματα καύσωνα
- Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο του Δεκαπενταύγουστου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και αύριο σε περιοχές 6 Περιφερειών
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4), προβλέπεται και για αύριο Τετάρτη 12 Αυγούστου 2026, για μεγάλο μέρος της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Ειδικότερα, πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) υπάρχει για τις εξής περιοχές:
* Περιφέρεια Αττικής (συμπεριλαμβανομένης της νήσου Κυθήρων)
* Περιφέρεια Πελοποννήσου (ΠΕ Κορινθίας, ΠΕ Αρκαδίας, ΠΕ Αργολίδας, ΠΕ Λακωνίας)
* Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ Βοιωτίας, ΠΕ Φθιώτιδας, ΠΕ Φωκίδας, ΠΕ Εύβοιας συμπεριλαμβανομένης της νήσου Σκύρου)
* Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
* Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Περιφερειακές Ενότητες Κυκλάδων)
* Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΠΕ Καβάλας, ΠΕ Θάσου, ΠΕ Ξάνθης, ΠΕ Ροδόπης, ΠΕ Έβρου συμπεριλαμβανομένης της νήσου Σαμοθράκης).
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών, το κάπνισμα μελισσών, η ρίψη αναμμένων τσιγάρων κ.ά. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.
Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.
Σημειώνεται ότι για τις ανωτέρω περιοχές, τίθεται σε εφαρμογή το Σχέδιο δράσεων Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω δασικών πυρκαγιών, σύμφωνα με το οποίο, μεταξύ άλλων, προβλέπεται, η εφαρμογή του μέτρου της προληπτικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση και ευπαθείς περιοχές.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σε κατάσταση ξηρασίας σχεδόν τα τρία τέταρτα της Αγγλίας
- Απλοποιείται η καταχώριση ληξιαρχικών γεγονότων Ελλήνων του εξωτερικού
- Κυβερνοεπίθεση στην Πολωνία εκθέτει τα δεδομένα 19 εκατομμυρίων πολιτών
- Έως και 15 δισεκατομμύρια ευρώ μπορεί να κοστίσουν στη Γαλλία τα κύματα καύσωνα
- Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο του Δεκαπενταύγουστου















You must be logged in to post a comment Login