Connect with us

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το κόλπο για να διαβάσεις μηνύματα σε Messenger και WhatsApp χωρίς να το ξέρει ο αποστολέας

Published

on

Οι εφαρμογές Messenger και WhatsApp είναι πολύ χρήσιμες για επικοινωνία, αλλά επίσης είναι εύκολο να αποκαλύψουν αν και πότε κάποιος σας αγνοεί.

Όταν ο παραλήπτης διαβάζει το μήνυμα που έχει λάβει είτε στο Messenger, είτε στο WhatsApp, τότε ο αποστολέας λαμβάνει ένα αποδεικτικό ανάγνωσης, είτε δύο σύμβολα «τσεκ» στο WhatsApp, είτε την ένδειξη ότι διαβάστηκε στο Messenger, με την εμφάνιση μιας μικρής φωτογραφίας.

Έτσι αν κάποιος σας στείλει μήνυμα και θέλετε να το διαβάσετε, αλλά να μην το δει ο αποστολέας, πιθανόν να φτάσετε στο σημείο ακόμη και να μην το ανοίξετε για να μην φανεί ότι τον αγνοήσατε.

Βέβαια, αν έχετε επιλέξει τη ρύθμιση ώστε το μήνυμα να εμφανίζεται με ένα μπάνερ πάνω στην οθόνη τότε μπορεί να δείτε ένα μέρος ή ακόμη και ολόκληρο το μήνυμα αν αυτό είναι μικρό. Ωστόσο υπάρχει μια λύση, ένα μικρό κόλπο που σας επιτρέπει να διαβάσετε το μήνυμά σας και ο παραλήπτης να μην ενημερωθεί ποτέ ότι το έχετε κάνει.

Αυτή η λύση ονομάζεται «Λειτουργία σε πτήση».

Πώς λειτουργεί: Όταν δείτε ότι σας έχει έρθει μήνυμα για παράδειγμα στο Messenger και θέλετε να το δείτε «κρυφά», πηγαίνετε στην αντίστοιχη επιλογή του κινητού σας και ενεργοποιήστε τη «λειτουργία σε πτήση» ή «χρήση σε πτήση». Στη συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε το μήνυμα που έχει φτάσει στη συσκευή σας και ο αποστολέας δεν θα καταλάβει ότι το είδατε, ούτε όταν βγάλετε τη λειτουργία σε πτήση εκτός αν ξαναπάτε και το ξαναδιαβάσετε.

Πρόκειται για ένα μικρό και χρήσιμο κόλπο αν θέλετε να διαβάσετε οπωσδήποτε το μήνυμά σας και πιθανόν δε θέλετε να απαντήσετε άμεσα ή καθόλου, οπότε και δεν θέλετε να το καταλάβει ο αποστολέας. Ουσιαστικά η «λειτουργία σε πτήση» κόβει τη σύνδεση στο διαδίκτυο, αλλά σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάσετε ό,τι έχετε λάβει μέχρι στιγμής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης μπορούν να ανιχνεύσουν ανεπιθύμητες ενέργειες των φαρμάκων

Published

on

Από

Η ενσωμάτωση των εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης σε αυτή τη διαδικασία θα μπορούσε να βελτιώσει την αποδοτικότητα και την ακρίβεια της διαχείρισης σημάτων ασφαλείας. Photo credits: frolicsomepl / pixabay

Με τα εργαλεία και τους αλγορίθμους της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης μπορούν να ανιχνευτούν, να αξιολογηθούν και να κατανοηθούν με ταχύτητα νέες αναδυόμενες πληροφορίες ασφάλειας και ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τα φαρμακευτικά προϊόντα.

Η ενσωμάτωση των εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης σε αυτή τη διαδικασία θα μπορούσε να βελτιώσει την αποδοτικότητα και την ακρίβεια της διαχείρισης σημάτων ασφαλείας, εξασφαλίζοντας την έγκαιρη αναγνώριση πιθανών κινδύνων.



Ωστόσο, παραμένει η πρόκληση της ανάπτυξης συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης που όχι μόνο μειώνουν το φόρτο των ειδικών της φαρμακοεπαγρύπνησης αλλά συμμορφώνονται και με τα αυστηρά ρυθμιστικά πρότυπα.

Τα παραπάνω επισημάνθηκαν στη διάρκεια στρογγυλής τράπεζας με θέμα την εφαρμογή των εργαλείων της τεχνητής νοημοσύνης στις διαδικασίες οι οποίες ερευνούν και παρακολουθούν την ασφάλεια των φαρμάκων (φαρμακοεπαγρύπνηση), που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του συνεδρίου Aristotle Medical Forum 2024.

Οι ομιλητές σημείωσαν ότι η συμβολή του ανθρώπινου παράγοντα παραμένει καθοριστικότερη και αναντικατάστατη γιατί η κλινική αξιολόγηση των ευρημάτων από τους ειδικούς είναι αυτή που θα αξιολογήσει και θα επιβεβαιώσει τα τελικά ευρήματα που παράγονται από τους υπολογιστές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμβόλιο με βακτήρια κατά του καρκίνου αναπτύσσει το Πανεπιστήμιο Κολούμπια

Published

on

Από

Οι ερευνητές επισημαίνουν ότι τα εμβόλια μπορούν να εξατομικευτούν, ώστε να επιτίθενται στον πρωτογενή όγκο και τις μεταστάσεις σε κάθε άτομο. Photo credits: u_31yd59xv8a / pixabay

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Κολούμπια δημιούργησαν τροποποιημένα προβιοτικά βακτήρια που εκπαιδεύουν το ανοσοποιητικό σύστημα να καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα, ανοίγοντας τον δρόμο για μια νέα κατηγορία εμβολίων κατά του καρκίνου που εκμεταλλεύονται τις φυσικές ιδιότητες των βακτηρίων για να στοχεύσουν τον όγκο.

Στην έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Nature», χρησιμοποιήθηκαν μοντέλα ποντικιών με προχωρημένο καρκίνο του παχέος εντέρου και μελάνωμα.



Το εμβόλιο που αναπτύχθηκε ενίσχυσε το ανοσοποιητικό σύστημα για να καταστείλει την ανάπτυξη ή σε πολλές περιπτώσεις να εξαλείψει τον πρωτογενή και μεταστατικό καρκίνο, αφήνοντας ταυτόχρονα τα υγιή μέρη του σώματος ανεπηρέαστα.

Όπως επισημαίνουν οι ερευνητές, αυτά τα εμβόλια μπορούν να εξατομικευτούν, ώστε να επιτίθενται στον πρωτογενή όγκο και τις μεταστάσεις σε κάθε άτομο, αλλά και να αποτρέψουν μελλοντικές υποτροπές.

Τα βακτήρια έχουν χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία του καρκίνου ήδη από τα τέλη του 19ου αιώνα, ενώ χρησιμοποιούνται ακόμη και σήμερα ως θεραπευτικό μέσο σε ασθενείς με καρκίνο της ουροδόχου κύστης σε αρχικό στάδιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Βρετανική Βιβλιοθήκη αποκαθιστά τις υπηρεσίες της μετά την κυβερνοεπίθεση

Published

on

Από

Περίπου 1.000 ψηφιοποιημένα χειρόγραφα μπορούν τώρα να προσπελαστούν στο διαδίκτυο, μεταξύ άλλων ένα εικονογραφημένο βιβλίο με μύθους ζώων που χρονολογείται τον 12ο αιώνα. Photo credits: marouh / pixabay

Μετά από κυβερνοεπίθεση στα ψηφιακά συστήματα της Βρετανικής Βιβλιοθήκης τον περασμένο Οκτώβριο, η διοίκησή της ανέφερε ότι οι βασικές υπηρεσίες αποκαθίστανται σιγά σιγά.

Περίπου 1.000 ψηφιοποιημένα χειρόγραφα μπορούν τώρα να προσπελαστούν στο διαδίκτυο, μεταξύ άλλων ένα εικονογραφημένο βιβλίο με μύθους ζώων με προσθήκες από την Ιουερνική Τοπογραφία που γράφτηκε από τον Γεράλδο της Ουαλίας και χρονολογείται τον 12ο αιώνα.



Ο διευθύνων σύμβουλος της Βρετανικής Βιβλιοθήκης Σερ Ρόλι Κίτινγκ σε ενημερωτικό σημείωμα αναφέρει ότι η εγκληματική επίθεση έχει επηρεάσει σχεδόν κάθε πτυχή των δημόσιων υπηρεσιών της σημειώνοντας ότι «το ταξίδι για την ανάκτηση της πλήρους πρόσβασης στη συλλογή και τις υπηρεσίες μας ήταν δύσκολο και μερικές φορές απογοητευτικό».

Ως εκ τούτου, είναι καθησυχαστικό να μπορούμε να αναφέρουμε ότι από αυτήν την εβδομάδα, με την επαναλειτουργία του Εθνικού Κτιρίου Εφημερίδων στο Μπόστον Σπα που περιέχει περίπου 750 εκατομμύρια σελίδες εφημερίδων και περιοδικών που χρονολογούνται από τον 18ο αιώνα έχουμε πλέον αποκαταστήσει πρόσβαση στο 100% των έντυπων συλλογών της Βιβλιοθήκης που ήταν διαθέσιμες πριν από την κυβερνοεπίθεση, επισημαίνει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το διαστημόπλοιο Europa Clipper εκτοξεύτηκε για να μελετήσει αν υπάρχει ζωή σε δορυφόρο του Δία

Published

on

Από

Το ρομποτικό, ηλιακό σκάφος αναμένεται ότι θα μπει στην τροχιά του πλανήτη Δία το 2030, αφού καλύψει μια απόσταση 2,9 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων. Photo credits: YourAveragePhotographer / pixabay

Θα μπορούσε άραγε το ηλιακό σύστημά μας να φιλοξενεί ένα δεύτερο ουράνιο σώμα ικανό να στηρίξει ζωή, πέρα από τη Γη;

Το διαστημόπλοιο Europa Clipper της NASA εκτοξεύτηκε σήμερα από το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι, στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ, με σκοπό να το διαπιστώσει.

Ο πύραυλος Falcon Heavy της εταιρείας SpaceX, που μεταφέρει το διαστημικό σκάφος, εκτοξεύτηκε με επιτυχία, έπειτα από την αναβολή της αποστολής, την περασμένη εβδομάδα, λόγω του κυκλώνα Μίλτον.

Το ρομποτικό, ηλιακό σκάφος αναμένεται ότι θα μπει στην τροχιά του πλανήτη Δία το 2030, αφού καλύψει μια απόσταση 2,9 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων σε ένα ταξίδι που θα διαρκέσει 5,5 χρόνια.

Το Europa Clipper είναι το μεγαλύτερο διαστημόπλοιο που έχει κατασκευάσει η NASA για μια πλανητική αποστολή: έχει μήκος 30,5 μέτρα και πλάτος 17,6 μέτρα όταν οι κεραίες και τα ηλιακά πάνελ του αναπτυχθούν πλήρως – είναι δηλαδή μεγαλύτερο από ένα γήπεδο μπάσκετ. Ζυγίζει περίπου 6 τόνους.



Η αποστολή του είναι να διαπιστώσει εάν ένα από τα φεγγάρια του Δία, η Ευρώπη, μπορεί να φιλοξενήσει ζωή. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι κάτω από την παγωμένη επιφάνεια αυτού του δορυφόρου βρίσκεται ένας ωκεανός νερού σε υγρή κατάσταση.

Η αποστολή δεν θα αναζητήσει συγκεκριμένες ενδείξεις ζωής, αλλά στόχος είναι να απαντήσει στο φλέγον ερώτημα: Η Ευρώπη περιέχει εκείνα τα συστατικά που θα επέτρεπαν στη ζωή να αναπτυχθεί; Εάν η απάντηση είναι θετική, θα οργανωθεί άλλη αποστολή για να εντοπίσει αυτή τη ζωή.

Η ύπαρξη της Ευρώπης ήταν γνωστή από το 1610. Τις πρώτες κοντινές φωτογραφίες του φεγγαριού αυτού τις τράβηξαν το 1979 τα θρυλικά διαστημόπλοια Voyager.

Σ’ αυτές διακρίνονταν μυστηριώδεις κοκκινωπές γραμμές να διατρέχουν την επιφάνειά της. Στη συνέχεια, τη δεκαετία του 1990, πέταξε κοντά της το διαστημόπλοιο Galileo, που επιβεβαίωσε την πιθανή ύπαρξη ενός ωκεανού.

Το Europa Clipper δεν θα είναι μόνο του «εκεί έξω». Παράλληλα, το διαστημόπλοιο Juice της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας (ESA) θα μελετά δύο άλλα φεγγάρια του Δία, τον Γανυμήδη και την Καλλιστώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP – Reuters


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτοκίνητο: Ποιες ζημιές προκαλούν οι λακκούβες του οδοστρώματος

Published

on

Από

Το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, όπου τα νερά από τις βροχές ή ο πάγος γιγαντώνουν το πρόβλημα. Photo credits: Photorama / pixabay

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι οδηγοί στους ελληνικούς δρόμους είναι οι λακκούβες.

Το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, όπου τα νερά από τις βροχές ή ο πάγος γιγαντώνουν το πρόβλημα.

Μια μεγάλη λακκούβα μπορεί να προκαλέσει ζημιά στα ελαστικά, σχίζοντάς τα ή μετά από μεγάλη επιβάρυνση να μην μπορούν αυτά να κρατούν μια συγκεκριμένη πίεση.

Το εξόγκωμα είναι ένδειξη ότι έχει σπάσει το ενισχυτικό πλέγμα που βρίσκεται στο εσωτερικό μέρος του ελαστικού, με αποτέλεσμα να μειωθεί η αντοχή του. Μια άλλη συνέπεια είναι να βγει μέρος του πέλματος από τον βασικό κορμό του ελαστικού.



Μια μεγάλη λακκούβα μπορεί να στραβώσει ή ακόμα και να σπάσει τη ζάντα.

Αν μετά από ώρες ή την επόμενη ημέρα παρατηρήσει ο οδηγός ότι το ελαστικό της συγκεκριμένης ζάντας έχει χάσει αέρα, τότε θα πρέπει να απευθυνθεί άμεσα σε κάποιο εξειδικευμένο βουλκανιζατέρ, ώστε να γίνει η ανάλογη διάγνωση και η επιδιόρθωση της ζάντας.

Το σύστημα αναρτήσεων του αυτοκινήτου είναι σχεδιασμένο ώστε να απορροφά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος και να προσφέρει ομαλή κύλιση σε κάθε είδους οδόστρωμα.

Όμως μια μεγάλη λακκούβα μπορεί να την καταπονήσει σε μεγάλο βαθμό, ώστε να χάσει την ευθυγράμμισή της, να σπάσει τα ακρόμπαρα ή να σκάσει λόγω μεγάλης καταπόνησης κάποιο αμορτισέρ.

Οι βαθιές λακκούβες μπορούν να προκαλέσουν βαθουλώματα και τρύπες στο σύστημα εξάτμισης όπως τις σωληνώσεις ή τον καταλύτη. Αυτό συμβαίνει γιατί το σύστημα εξάτμισης βρίσκεται εκτεθειμένο κάτω από το αυτοκίνητο, πολλές φορές χωρίς κάποιο προστατευτικό κάλυμμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτοξεύτηκε το ευρωπαϊκό διαστημόπλοιο που θα μελετήσει τον αστεροειδή Δίμορφο

Published

on

Από

Η αποστολή είναι προγραμματισμένο να φτάσει στα τέλη του 2026 κοντά στον αστεροειδή. Photo credits: SpaceX-Imagery / pixabay

Το διαστημικό σκάφος Hera, το οποίο θα μελετήσει τον αστεροειδή Δίμορφο, εκτοξεύτηκε χθες, Δευτέρα, από το Ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα, με έναν πύραυλο Falcon 9 της εταιρείας SpaceX.

Η αποστολή αυτή είναι προγραμματισμένο να φτάσει στα τέλη του 2026 κοντά στον αστεροειδή.

Πριν από δύο χρόνια, ένα κρουστικό εκκρεμές της αμερικανικής διαστημικής εταιρείας NASA συγκρούστηκε σκόπιμα με τον Δίμορφο με στόχο να αλλάξει την πορεία του, στο πλαίσιο μιας πρωτοποριακής δοκιμής για την άμυνα της Γης απέναντι σε κινδύνους από το διάστημα.



Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε κάποια αβεβαιότητα καθώς η SpaceX έλαβε το πράσινο φως από τις αμερικανικές αρχές μόλις την Κυριακή, αφού ο πύραυλος Falcon 9 είχε παρουσιάσει κάποια δυσλειτουργία σε παλαιότερη πτήση του.

Παράλληλα, οι μετεωρολογικές συνθήκες ήταν δύσκολες, δεδομένου ότι ο τυφώνας Μίλτων πλησιάζει στα παράλια της Φλόριντα.

Ο τυφώνας ήταν η αφορμή για την καθυστέρηση άλλης μιας αποστολής, αυτής της Europa Clipper της NASA, η οποία θα μελετήσει ένα παγωμένο φεγγάρι του Δία με σκοπό να εξακριβώσει εάν ο υπόγειος ωκεανός του θα μπορούσε να φιλοξενήσει ζωή.

Ο Δίμορφος, ένας μικρός αστεροειδής με διάμετρο μόλις 160 μέτρων, είναι στην πραγματικότητα ο δορυφόρος ενός μεγαλύτερου αστεροειδούς, του Δίδυμου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΓΕΡΜΑΝΙΑ13 λεπτά ago

Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς Βηρυτό και Τεχεράνη έως τις αρχές του 2025

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 ώρες ago

ΟΒΙ: Η πανεπιστημιακή έρευνα παράγει πάνω από το 10% των εφευρέσεων στην Ευρώπη

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ7 ώρες ago

Με κλείσιμο απειλείται το μεγαλύτερο Δίγλωσσο Σχολείο της Ομογένειας στο Μόναχο

ΥΓΕΙΑ8 ώρες ago

Υγιεινός τρόπος ζωής, εξετάσεις και διαχείριση παραγόντων κινδύνου μειώνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού

ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες ago

Λειψοί, ένας άγνωστος θησαυρός της Ελλάδας στα καλύτερα νησιά του κόσμου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Μειώθηκαν οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Αύγουστο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις που θα αναχωρούσαν από το αεροδρόμιο Σαρλερουά

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Μ. Μυρογιάννη: Γέφυρα επικοινωνίας των Ελλήνων της Διασποράς με το μητροπολιτικό κέντρο η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ1 ημέρα ago

Το ιστορικό μυθιστόρημα «Η Έξοδος των Θρακών» παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στο Μόναχο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Περισσότερες από 6.000 αποβολές μαθητών λόγω χρήσης κινητού στα σχολεία!

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες ago

70η Επέτειος ίδρυσης της Γερμανοελληνικής Εταιρείας Ντύσσελντορφ: 70 χρόνια δράσεων και ενίσχυσης της γερμανοελληνικής φιλίας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Ενημέρωση για τη λειτουργία των αμιγών σχολικών μονάδων και των αρμοδιοτήτων των Ομοσπονδιών στη Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Νέο είδος “καρχαρία φάντασμα” ανακαλύφθηκε στα ανοιχτά της Νέας Ζηλανδίας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Ενώπιον διλήμματος το FDP για την παραμονή του στην κυβέρνηση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Προσφυγή της ΕΕ σχετικά με την έρευνα αντιντάμπινγκ της Κίνας για τα γαλακτοκομικά προϊόντα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Επιδρομές και συλλήψεις για συμμορία διακίνησης ανθρώπων

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Αρμενικής Διασποράς η Γ.Γ. Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Γραμμές της Νάσκα: 303 νέα γεωγλυφικά ανακαλύφθηκαν από την Τεχνητή Νοημοσύνη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Στη Βουλή το αίτημα των Ελλήνων Ομογενών για online μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας και Παραδοσιακών Χορών μέσω ΥΠΑΙΘ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Επιληψία, η διαταραχή που επηρεάζει περισσότερους από 65 εκατ. ανθρώπους

Europolitis TV6 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV7 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV2 έτη ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV4 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch4 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch4 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch4 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV4 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV4 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis