Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σκληρή στάση της Γερμανίας έναντι της Τουρκίας για τη βίζα

Published

on

Σκληρή γραμμή στο ζήτημα της σχεδιαζόμενης κατάργησης της βίζας για Τούρκους πολίτες που ταξιδεύουν στην Ε.Ε., φαίνεται να επιλέγει ο κυβερνητικός συνασπισμός Χριστιανοδημοκρατών και Σοσιαλδημοκρατών στη Γερμανία.

Σε σημερινές του δηλώσεις στον δημοσιογραφικό όμιλο Funke, ο χριστιανοδημοκράτης υπουργός Εσωτερικών, Τόμας ντε Μεζιέρ, καθιστά σαφές ότι εάν η Τουρκία δεν πληροί τα κριτήρια της συμφωνίας με την Ευρώπη για το προσφυγικό, τότε η βίζα δεν πρόκειται να καταργηθεί.

Αναφορικά με τις πρόσφατες απειλές του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι σε περίπτωση που η Ε.Ε δεν προβεί σε κατάργηση της βίζας η Άγκυρα θα ακυρώσει τη συμφωνία για το προσφυγικό, ο Τόμας Μεζιέρ δηλώνει ότι «στην πολιτική δεν θα πρέπει κανείς να εντυπωσιάζεται από δημόσιες απειλές».

«Ξεκάθαρες προϋποθέσεις, οι οποίες δεν έχουν εκπληρωθεί»

Ο εκπρόσωπος για θέματα της εσωτερικής πολιτικής στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Χριστιανοδημοκρατών, Στέφαν Μάιερ απορρίπτει από την πλευρά του, την άποψη ότι η Ευρώπη εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την Τουρκία στο πεδίο του προσφυγικού.

Όπως εκτιμά ο ίδιος, η Τουρκία δεν έχει πλέον τόσους πολλούς φίλους και για αυτό το λόγο έχει ανάγκη μια καλή σχέση με την Ευρώπη. «Δεν νομίζω ότι ο Ερντογάν θα έθετε ουσιαστικά αυτή τη σχέση σε κίνδυνο», λέει συμπερασματικά ο Στέφαν Μάιερ.

Την αναγκαιότητα να τηρηθεί συνεπής στάση απέναντι στην Άγκυρα υποστηρίζει και ο σοσιαλδημοκράτης υπουργός Δικαιοσύνης, Χάικο Μάας. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει σε συνέντευξή του στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Neue Osnabrücker Zeitung, «δεν πρόκειται να ενδώσουμε σε εκβιασμούς όσο σαματά κι αν κάνει ο κ. Ερντογάν». Όπως προσθέτει, «υπάρχουν ξεκάθαρες προϋποθέσεις για την κατάργηση της βίζας, οι οποίες ως τώρα δεν έχουν εκπληρωθεί».

Ένα από τα μέτρα για τα οποία έχουν συμφωνήσει Άγκυρα και Βρυξέλλες και το οποίο αρνείται να εφαρμόσει ο Ταγίπ Ερντογάν αφορά αλλαγές στους τουρκικούς αντιτρομοκρατικούς νόμους.

Κουρτς: «Plan B» η ευρωτουρκική συμφωνία για το προσφυγικό

Plan Β, από το οποίο δεν επιτρέπεται να εξαρτηθεί η Ευρώπη, χαρακτήρισε την ευρωτουρκική συμφωνία για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης ο αυστριακός υπουργός Εξωτερικών. Μιλώντας στο περιοδικό Spiegel, ο Ζεμπάστιαν Κουρτς υπογράμμισε ότι «το Σχέδιο Α πρέπει να είναι μια ισχυρή Ευρώπη, που είναι έτοιμη να προστατέψει μόνη της τα εξωτερικά της σύνορα».

Ο συντηρητικός πολιτικός χαρακτήρισε επικίνδυνες τις εξαρτήσεις, διαμηνύοντας ότι «οι θεμελιώδεις αξίες της Ευρώπης είναι αδιαπραγμάτευτες».

Πηγή: DW

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντοπίστηκε η πιο ογκώδης αστρική μαύρη τρύπα του Γαλαξία μας

Published

on

Από

Photo credits: Terranaut / pixabay

Η πιο ογκώδης αστρική μαύρη τρύπα που έχει ανακαλυφθεί έως σήμερα στον Γαλαξία μας εντοπίστηκε σε δεδομένα από την αποστολή Gaia του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος.

Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Astronomy & Astrophysics».

Η μαύρη τρύπα BH3 εντοπίστηκε επειδή επιβάλλει μια περίεργα ταλαντευόμενη κίνηση στο συνοδό άστρο που βρίσκεται σε τροχιά γύρω της.

Η μάζα της είναι 33 φορές μεγαλύτερη από αυτή του Ήλιου. Για την επαλήθευση της μάζας χρησιμοποιήθηκαν δεδομένα από το Πολύ Μεγάλο Τηλεσκόπιο (VLT) του Ευρωπαϊκού Νότιου Παρατηρητηρίου (ESO) και άλλα επίγεια τηλεσκόπια.



Οι αστρικές μαύρες τρύπες σχηματίζονται από την κατάρρευση αστέρων μεγάλης μάζας, και αυτές που έχουν εντοπιστεί στον Γαλαξία μας είναι κατά μέσο όρο περίπου 10 φορές μεγαλύτερες από τον Ήλιο.

Ακόμα και η αμέσως επόμενη σε μάζα αστρική μαύρη τρύπα που έχει εντοπιστεί προηγουμένως (Cygnus X-1) φτάνει τις 21 ηλιακές μάζες. Διευκρινίζεται, ωστόσο, ότι η πιο ογκώδης μαύρη τρύπα του Γαλαξία μας συνολικά είναι ο Τοξότης Α* που έχει όγκο περίπου τέσσερα εκατομμύρια φορές τη μάζα του Ήλιου.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι αυτή η αστρική μαύρη τρύπα είναι πολύ κοντά μας, σε απόσταση μόλις 2.000 ετών φωτός, στον αστερισμό του Αετού, οπότε αποτελεί τη δεύτερη πιο κοντινή γνωστή μαύρη τρύπα στη Γη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Τέλος στα σενάρια απαγόρευσης κυκλοφορίας των αυτοκινήτων

Published

on

Από

Photo credits: emkanicepic / pixabay

Οι κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού (SPD, Πράσινοι, FDP) συμφώνησαν χθες, Τρίτη, σε πιο χαλαρούς κανονισμούς για την προστασία του κλίματος, επιτρέποντας διορθώσεις στους τομείς που δεν ανταποκρίνονταν στους προηγούμενους στόχους.

Η συμφωνία απομακρύνει το ενδεχόμενο επιβολής απαγόρευσης κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τα Σαββατοκύριακα.

Μετά την δικαστική απόφαση του 2021, σύμφωνα με την οποία η Γερμανία έπρεπε να αυστηροποιήσει τη νομοθεσία της για το κλίμα, η τότε κυβέρνηση (της Άγγελα Μέρκελ) έθεσε πιο φιλόδοξους στόχους για τον περιορισμό των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, με κεντρική επιδίωξη την κλιματική ουδετερότητα έως το 2045.



Μέχρι τώρα, οι επιμέρους τομείς, όπως της ενέργειας, των μεταφορών και της γεωργίας, έπρεπε κάθε χρόνο να επιτύχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα και τα υπουργεία που δεν το κατάφερναν, καλούνταν να εκπονήσουν ενδιάμεσα προγράμματα προκειμένου να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να επανέλθουν σε τροχιά.

Με τον κλάδο των μεταφορών μονίμως να υπολείπεται, το Κόμμα των Φιλελευθέρων (FDP), το οποίο ηγείται και του αντίστοιχου υπουργείου με τον Φόλκερ Βίσινγκ, ζητά εδώ και καιρό αλλαγές στη νομοθεσία ώστε κλάδοι που δεν επιτυγχάνουν τους στόχους τους να μην χρειάζονται διορθώσεις, εφόσον δεν υπάρχει συνολικά υπέρβαση των ορίων εκπομπής καυσαερίων.



Σε μια προσπάθεια να ασκήσει πίεση για την έγκριση των προτεινόμενων αλλαγών, ο κ. Βίσινγκ προειδοποίησε ότι, εάν δεν αλλάξει η νομοθεσία, θα πρέπει να επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας των αυτοκινήτων για τα Σαββατοκύριακα.

«Με την συμφωνία, το ενδεχόμενο απαγόρευσης της κυκλοφορίας είναι επιτέλους εκτός συζήτησης», δήλωσε ο κ. Βίσινγκ, ενώ ο υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ διαβεβαίωσε ότι «οι ετήσιοι κλαδικοί στόχοι θα παραμείνουν, ως εργαλείο παρακολούθησης και αξιολόγησης της προόδου, με διαφάνεια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε μείωση άνω του 10% του προσωπικού της σε όλο τον κόσμο προχωρά η Tesla

Published

on

Από

Photo credits: valentin_b90 / pixabay

Η Tesla θα απολύσει πάνω από το 10% του εργατικού δυναμικού της σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με εσωτερικό υπόμνημα της εταιρείας που είδε το Reuters.

Η εταιρεία προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη μείωση των πωλήσεων που καταγράφεται εν μέσω ενός εντεινόμενου πολέμου τιμών για τα ηλεκτρικά οχήματα, σύμφωνα με το υπόμνημα.

Η μεγαλύτερη στον κόσμο αυτοκινητοβιομηχανία βάσει της αγοραίας αξίας της είχε το Δεκέμβριο του 2023 συνολικά 140.473 εργαζομένους, όπως φαίνεται από τα τελευταία ετήσια στοιχεία που έχει ανακοινώσει.



«Καθώς ετοιμάζουμε την εταιρεία για την επόμενη φάση ανάπτυξής μας, είναι εξαιρετικά σημαντικό να δούμε κάθε πλευρά της εταιρείας για μειώσεις κόστους και αύξηση της παραγωγικότητας», αναφέρει στο εσωτερικό υπόμνημα ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Ίλον Μασκ.

«Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, έχουμε κάνει εμπεριστατωμένη επιθεώρηση του οργανισμού και πήραμε τη δύσκολη απόφαση να μειώσουμε τον αριθμό των εργαζομένων κατά περισσότερο από 10% παγκοσμίως», προσθέτει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Δίκτυο διακίνησης μεταναστών εξάρθρωσε η αστυνομία

Published

on

Από

Photo credits: Jonas-Augustin / pixabay

Δίκτυο διακίνησης μεταναστών εξάρθρωσε η αστυνομία, η οποία πραγματοποίησε τις πρώτες πρωινές ώρες ευρεία επιχείρηση σε οκτώ ομόσπονδα κρατίδια και συνέλαβε δέκα υπόπτους, οι οποίοι φέρονται να πωλούσαν άδειες παραμονής σε εύπορους Άραβες και Κινέζους.

Σύμφωνα με την εισαγγελία του Ντίσελντορφ και την Ομοσπονδιακή Αστυνομική Διεύθυνση, 1.000 αστυνομικοί και δέκα εισαγγελείς έλαβαν μέρος στις έρευνες οι οποίες διενεργήθηκαν σε 101 κτήρια στην Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία, το Σλέσβιγκ-Χολστάιν, την Έσση, την Ρηνανία-Παλατινάτο, την Βάδη-Βυρτεμβέργη, το Βερολίνο και την Βαυαρία.

Η διεθνής συμμορία διακινητών “πολυτελείας” εκτιμάται ότι πωλούσε σε εύπορους Άραβες και Κινέζους άδειες παραμονής στην Γερμανία, έναντι ακόμη και 350.000 ευρώ, εκμεταλλευόμενη τους ειδικούς κανόνες που ισχύουν για εξειδικευμένο προσωπικό από το εξωτερικό.



Όπως μεταδίδει η BILD, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 350 τέτοιες συναλλαγές, με αντάλλαγμα πενταψήφια και εξαψήφια ποσά, ενώ υπάρχουν υποψίες για δωροδοκία υπαλλήλων των υπηρεσιών μετανάστευσης και για εμπλοκή δικηγορικών γραφείων στο κύκλωμα.

Ήδη μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται δύο δικηγόροι από την Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία, όπου θεωρείται ότι βρισκόταν το επίκεντρο της δράσης της συμμορίας.

Σύμφωνα με την έκθεση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας κατά του Εγκλήματος (ΒΚΑ), το 2022 καταγράφηκαν 5.000 περιπτώσεις διακίνησης αλλοδαπών, κατά 30% περισσότερες από το προηγούμενο έτος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε εξέλιξη η 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση

Published

on

Από

Photo credits: Lenzatic / pixabay

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα η χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, που κήρυξε η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), στην οποία συμμετέχουν σωματεία και Ομοσπονδίες.

Με βασικό μήνυμα «η ακρίβεια στον Θεό, οι μισθοί στα τάρταρα. Θέλουμε πραγματικές αυξήσεις, θέλουμε πίσω τις Συλλογικές μας Συμβάσεις και τα θέλουμε τώρα», η ΓΣΕΕ πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024, εικοσιτετράωρη γενική απεργία, θέτοντας στο επίκεντρο των διεκδικήσεων τις αυξήσεις των μισθών, τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, την πάταξη της αισχροκέρδειας, καθώς και την επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Τα βασικά αιτήματα είναι τα εξής:

– Μείωση του ΦΠΑ για έναν χρόνο σε βασικά είδη διατροφής και διατίμηση σε βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης των νοικοκυριών.

– Τιμαριθμοποίηση των φορολογικών κλιμακίων, ώστε οι ονομαστικές αυξήσεις μισθών και εισοδημάτων να μην εξανεμίζονται με την αύξηση των φόρων.

– Τιμαριθμική αναπροσαρμογή όλων των κοινωνικών επιδομάτων και παροχών.

– Διεύρυνση των δικαιούχων της επιδότησης ενοικίου, βάσει εισοδηματικών και κοινωνικών κριτηρίων, για να αντιμετωπιστεί το υψηλό κόστος στέγασης ειδικά όσον αφορά σε νέα ζευγάρια και φοιτητές. Δημιουργία δημόσιου αποθεματικού κοινωνικών κατοικιών.



– Αύξηση μισθών, πέραν του κατώτατου μισθού, για την προστασία της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα. Σύμφωνα με τη ΓΣΕΕ, «οι μισθοί δεν είναι η αιτία της τρέχουσας πληθωριστικής έξαρσης. Οι εργαζόμενοι και οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες είναι τα θύματα αυτής της πληθωριστικής κρίσης κερδών».

– Άμεση επαναφορά της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και του προσδιορισμού του κατώτατου μισθού από τους εργαζόμενους και τους εργοδότες, καθώς και αποκατάσταση όλων των προτεραιοτήτων του συλλογικού εργατικού δικαίου (επέκταση Συλλογικών Συμβάσεων, συρροή, μετενέργεια κλπ).

– Αυστηρός θεσμικός έλεγχος και διαφάνεια του τρόπου διαμόρφωσης του κόστους, των τιμών και των περιθωρίων κέρδους σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα, με την ουσιαστική ενίσχυση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

– Πάταξη της κερδοσκοπίας σε όλες τις επιχειρήσεις βασικών κλάδων παραγωγής και εμπορίας βασικών αγαθών διατροφής και έκτακτη φορολογία επί των κερδών αλυσίδων σούπερ μάρκετ και επιχειρήσεων ενέργειας, μεταφορών και τραπεζών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα στην Αττική είναι ακινητοποιημένα μετρό, ηλεκτρικός, τραμ, ενώ στάσεις εργασίας πραγματοποιούνται σε λεωφορεία, τρόλεϊ και ταξί. Τρένα και προαστιακός θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Βερολίνο: Τα μουσεία περιορίζουν τις ημέρες και τις ώρες λειτουργίας τους

Published

on

Από

Photo credits: Eveningvoice / pixabay

Λόγω του υψηλού κόστους ενέργειας και της έλλειψης προσωπικού, πολλά από τα κρατιδιακά μουσεία του Βερολίνου περιορίζουν από σήμερα τις ημέρες και τις ώρες λειτουργίας τους.

Σύμφωνα με το Πρωσικό Ίδρυμα Πολιτιστικής Κληρονομιάς, το οποίο είναι αρμόδιο για τα κρατιδιακά μουσεία του Βερολίνου, από τις 16 Απριλίου το Altes Museum, το Μουσείο Bode, η Εκκλησία Φριντριχσβέρντερ, το Μουσείο Διακοσμητικών Τεχνών, το Μουσείο Ευρωπαϊκών Πολιτισμών ΜΕΚ, η Συλλογή Σαρφ-Γκέστενμπεργκ και το Κάστρο του Κέπενικ θα παραμένουν κλειστά κάθε Δευτέρα και Τρίτη, ενώ πολλά από τα υπόλοιπα μουσεία της πρωτεύουσας θα μειώσουν τις ώρες λειτουργίας τους.



«Η δύσκολη κατάσταση στα οικονομικά μας αναγκάζει να μειώσουμε δραστικά τις δαπάνες», δήλωσε ο πρόεδρος του Πρωσικού Ιδρύματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς Χέρμαν Πάρτσινγκερ, διευκρινίζοντας ταυτόχρονα ότι «σχεδιάζουμε να αντιδράσουμε πολύ πιο ευέλικτα στις ροές των επισκεπτών στο μέλλον και να διευρύνουμε τις ώρες λειτουργίας για τις επιτυχημένες εκθέσεις».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΕΙΔΗΣΕΙΣ13 ώρες ago

Εντοπίστηκε η πιο ογκώδης αστρική μαύρη τρύπα του Γαλαξία μας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ15 ώρες ago

Γερμανία: Τέλος στα σενάρια απαγόρευσης κυκλοφορίας των αυτοκινήτων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ17 ώρες ago

Σε μείωση άνω του 10% του προσωπικού της σε όλο τον κόσμο προχωρά η Tesla

ΓΕΡΜΑΝΙΑ20 ώρες ago

Γερμανία: Δίκτυο διακίνησης μεταναστών εξάρθρωσε η αστυνομία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ21 ώρες ago

Σε εξέλιξη η 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ2 ημέρες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 ημέρες ago

Βερολίνο: Τα μουσεία περιορίζουν τις ημέρες και τις ώρες λειτουργίας τους

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ2 ημέρες ago

Επίσημη επίσκεψη Φ. Φόρτωμα στη Ν. Υόρκη και επαφές με την Ελληνική Ομογένεια

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 ημέρες ago

Γερμανία: Επιφυλακτική η κυβέρνηση περί νομιμοποίησης της άμβλωσης εντός των πρώτων 12 εβδομάδων κύησης

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 ημέρες ago

Σε εξέλιξη η “Εβδομάδα Ταχύτητας” στη Γερμανία

ΑΡΘΡΑ3 εβδομάδες ago

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

ΓΕΝΕΣΙΣ / GENESIS.ev Σύλλογος Ελλήνων και Κύπριων ιατρών της Β. Ρηνανίας Βεστφαλίας: Οι Έλληνες γιατροί της N.R.W παρόντες στην ετήσια εκδήλωση του 2024

ΒΙΝΤΕΟ3 εβδομάδες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

ΑΡΘΡΑ4 εβδομάδες ago

Απογοητευτικά τα νούμερα συμμέτοχής μέχρι τώρα από τους απόδημους

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Η νομιμοποίηση της κάνναβης πέρασε και από την Bundestag

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ3 εβδομάδες ago

ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΤΑ ΜΥΡΟΛΟΓΙΑ* ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΝΤΟΥΒΑ ) Görlitz” Καλοκαίρι 1917

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες ago

Γερμανία: Συμφωνία Deutsche Bahn – μηχανοδηγών για μείωση των ωρών εργασίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Το προφίλ της παγκόσμιας αυτοκίνησης το 2023

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Μήνυμα ΠτΔ Κατ. Σακελλαροπούλου προς τον Απόδημο Ελληνισμό για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

KKE: Εκδηλώσεις για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση στη Γερμανία

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ2 ημέρες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

ΒΙΝΤΕΟ3 εβδομάδες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ11 μήνες ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV3 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis