Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανοιξε το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό τούνελ του κόσμου στην Ελβετία

Published

on

Το μακρύτερο και βαθύτερο σιδηροδρομικό τούνελ στον πλανήτη εγκαινιάστηκε την Τετάρτη στην Ελβετία, μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες κατασκευαστικών έργων.

Το μήκους 57 χιλιομέτρων τούνελ Γκόταρντ διασχίζει τις Ελβετικές Άλπεις και ενώνει γεωγραφικά τη νότια με τη βόρεια Ευρώπη.

Η Ελβετία τονίζει ότι η συγκεκριμένη σήραγγα θα επαναστατικοποιήσει τις μεταφορές στην Ευρώπη.

Αγαθά τα οποία μεταφέρονταν με φορτηγά θα μεταφέρονται πλέον σιδηροδρομικά.

Η σήραγγα υπερβαίνει σε μήκος τη Σεϊκάν της Ιαπωνίας (53,9 χιλιόμετρα), ενώ το τούνελ της Μάγχης, το οποίο ενώνει το Ηνωμένο Βασίλειο με τη Γαλλία, μένει τρίτο, με μήκος 50,5 χιλιομέτρων.

Ο ομοσπονδιακός πρόεδρος της Ελβετίας Γιόχαν Σνάιντερ-Άμαν, σε εκδήλωση για τα εγκαίνια, έκανε λόγο για ένα γιγάντιο βήμα όχι μόνο για τη χώρα του, αλλά και για τους γείτονες της χώρας και συνολικά για την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Η κυβέρνηση αναθεωρεί την εκτίμηση ανάπτυξης στο 0,3%

Published

on

Από

Photo credits: HOCKULUS / pixabay

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αναθεώρησε επί τα βελτίω την πρόβλεψή της για την ανάπτυξη της γερμανικής οικονομίας από το 0,2% στο 0,3% για το τρέχον έτος.

Για «σημείο καμπής» έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ.

Ανακοινώνοντας την εαρινή πρόβλεψη για την πορεία της οικονομίας, ο κ. Χάμπεκ τόνισε ότι από τις αρχές του έτους διαπιστώνεται ανάκαμψη, έπειτα από δυο χρόνια στασιμότητας, η οποία οφείλεται κυρίως στις υψηλές τιμές της ενέργειας.

Η μικρή βελτίωση της πρόβλεψης «δεν αποτελεί βεβαίως λόγο να είμαστε ικανοποιημένοι ή να μην συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας» της Γερμανίας, πρόσθεσε ο υπουργός Οικονομίας και εξήγησε πόσο σημαντική είναι η μείωση των τιμών της ενέργειας – και επειδή οι καταναλωτές, χωρίς τους υπέρογκους λογαριασμούς, μπορούν και πάλι να διαθέσουν περισσότερα χρήματα στην κατανάλωση.



Η κυβέρνηση εκτιμά ότι η αύξηση των εισοδημάτων και ο χαμηλός πληθωρισμός θα συνεχίσουν να στηρίζουν την οικονομία και το επόμενο έτος, για το οποίο προβλέπει ανάπτυξη ύψους 1%.

Προκειμένου η Γερμανία να επιστρέψει στα παλαιότερα επίπεδα ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας, ο κ. Χάμπεκ δήλωσε ότι απαιτούνται διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, κυρίως περιορισμό της γραφειοκρατίας, παροχή κινήτρων για περισσότερη εργασία και αύξηση των ιδιωτικών και των δημοσίων επενδύσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας από τον Πειραιά στην Μασσαλία

Published

on

Από

Photo credits: StockSnap / pixabay

Η Ολυμπιακή Φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα φιλοξενηθούν το προσεχές καλοκαίρι στο Παρίσι, θα παραδοθεί σήμερα (26/4) στους Γάλλους διοργανωτές κατά την διάρκεια ειδικής τελετής στην Αθήνα, πριν «επιβιβασθεί» αύριο (27/4) στο τρικάταρτο Belem, με προορισμό το λιμάνι της Μασσαλίας.

Σύμβολο ενότητας και ειρήνης, η Ολυμπιακή Φλόγα, που άναψε στις 16 Απριλίου στην Αρχαία Ολυμπία, θα παραδοθεί (18:30) στο Παναθηναϊκό Στάδιο, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα των διοργανωτών.

Σήμερα, η Ολυμπιακή Φλόγα θα κάνει μία… στάση στο εμβληματικό σημείο του Μαραθώνα, 42 χλμ. από την Αθήνα, αφού έχει διανύσει 5.000 χλμ. σε όλη την Ελλάδα, σε μία Λαμπαδηδρομία από 600 άτομα σε νησιά και αρχαιολογικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένου του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης της Αθήνας.



Στον ιστορικό χώρο του σταδίου που φιλοξένησε τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της σύγχρονης εποχής το 1896, η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί στον Τόνι Εστανγκέ, πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» από τον Σπύρο Καπράλο, πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Στην τελετή αυτή, η Ελληνίδα διεθνούς φήμης τραγουδίστρια, Νανά Μούσχουρη θα ερμηνεύσει τους εθνικούς ύμνους της Ελλάδας και της Γαλλίας.

Η Γαλλίδα υπουργός Αθλητισμού, Αμελί Ουντέα Καστερά και ο Πιέρ Ραμπαντάν, εκπρόσωπος του Δήμου Παρισίων, θα παρασθούν σε αυτήν την τελετή, που θα ολοκληρωθεί περίπου στις 19:25.

Στην συνέχεια, η Ολυμπιακή Φλόγα θα φθάσει στο λιμάνι του Πειραιά και θα «επιβιβασθεί» στο τρικάταρτο Belem το Σάββατο με προορισμό την Μασσαλία, στη νοτιοανατολική Γαλλία, όπου αναμένεται να την υποδεχθούν στις 8 Μαΐου, περίπου 150.000 άτομα.



Η Ολυμπιακή Φλόγα θα «εισέλθει» στην Γαλλία μέσω της Μασσαλίας, που ιδρύθηκε από τους Έλληνες το 600 π.Χ., όπως δήλωσε η Σάμια Γκάλι, αντιδήμαρχος της Μασσαλίας στις 16 Απριλίου.

Πριν μπει στο Παλιό Λιμάνι, το Belem θα «παρελάσει» σε όλο το λιμάνι της Μασσαλίας και θα συνοδεύεται από 1.024 σκάφη, ενώ έχουν προγραμματισθεί διάφορες δράσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Στις 9 Μαΐου, η Ολυμπιακή φλόγα θα αρχίσει το ταξίδι της στην Γαλλία από την Μασσαλία, με «επισκέψεις» στην βασιλική της Notre-Dame de la Garde και στο Stade Vélodrome.

Ακολούθως, θα διασχίσει ολόκληρη την χώρα, περνώντας επίσης από τις Αντίλλες και την Γαλλική Πολυνησία, για να φθάσει στο Παρίσι την ημέρα της Τελετής Έναρξης των Αγώνων, στις 26 Ιουλίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΟΥ Ευρώπης: “Ανησυχητικά” ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων στις ηλικίες 11-15 ετών

Published

on

Από

Photo credits: VasilySukovatitsyn / pixabay

Τα ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων μεταξύ των παιδιών ηλικίας 11 με 15 ετών είναι «ανησυχητικά», σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την Ευρώπη, η οποία προτείνει τη λήψη μέτρων δημόσιας υγείας προκειμένου να περιοριστεί η πρόσβαση σε αλκοολούχα ποτά.

«Η γενικευμένη χρήση βλαπτικών ουσιών από τα παιδιά σε πολλές χώρες στην ευρωπαϊκή περιφέρεια – και πέρα από αυτή – αποτελεί σοβαρή απειλή για τη δημόσια υγεία», τόνισε ο περιφερειακός διευθυντής του ΠΟΥ για την Ευρώπη Χανς Κλούγκε.

Ο ίδιος ζήτησε να αυξηθούν οι φόροι, να περιοριστούν τα σημεία πώλησης και οι διαφημίσεις και να απαγορευθούν οι αρωματικοί παράγοντες στα ηλεκτρονικά τσιγάρα ώστε να αντικρουστεί αυτή η τάση.

Η χρήση ηλεκτρονικών τσιγάρων αυξήθηκε σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με την έκθεση, και η τάση αυτή είναι ιδιαίτερα έντονη στους εφήβους.



Τα καλά νέα ωστόσο είναι ότι μειώνεται το κάπνισμα: το 13% των παιδιών 11 με 15 ετών κάπνιζαν το 2022, δύο μονάδες λιγότερες σε σχέση με πριν από τέσσερα χρόνια.

Ωστόσο πολλά από αυτά έχουν στραφεί στο ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Περίπου το 32% των νέων ηλικίας 15 ετών έχει ήδη καπνίσει ηλεκτρονικό τσιγάρο και το 20% στη διάρκεια των προηγούμενων 30 ημερών.

Η έρευνα αυτή, με την ονομασία Health Behaviour in school-aged children (HBSC), πραγματοποιείται κάθε τέσσερα χρόνια υπό την αιγίδα του ΠΟΥ Ευρώπης, ο οποίος καλύπτει 53 χώρες ως την κεντρική Ασία, και εξετάζει διάφορες πτυχές της υγείας των μαθητών 11, 13 και 15 ετών.



Το αλκοόλ είναι η ουσία που καταναλώνεται πιο συχνά από τους εφήβους, με το 57% των νέων 15 ετών να έχουν πιει τουλάχιστον μία φορά και σχεδόν τέσσερις στους δέκα να έχουν καταναλώσει αλκοόλ τις προηγούμενες 30 ημέρες.

Άλλη πηγή ανησυχίας είναι ότι τα κορίτσια πίνουν πολύ περισσότερο από πριν. Το 40% των κοριτσιών ηλικίας 15 ετών δήλωσε ότι έχει καταναλώσει αλκοόλ στη διάρκεια των 30 τελευταίων ημερών, έναντι του 38% πριν τέσσερα χρόνια, ενώ στα αγόρια η τάση είναι αντίθετη.

Η κατανάλωση κάνναβης επίσης μειώθηκε ελαφρά: το ποσοστό των εφήβων 15 ετών που έχει ήδη δοκιμάσει μειώθηκε κατά τέσσερις μονάδες σε τέσσερα χρόνια, πέφτοντας στο 12%.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ- AFP


Continue Reading

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ

1ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη, μια Εκπαιδευτική Συνύπαρξη – Πολίτες της Πόλης, Έλληνες της Οικουμένης»

Published

on

Από

Φωτο: Οι μαθητές της έκτης τάξης από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σητείας παρουσιάζουν την εργασία τους Πηγή: Δ.Σ Σητείας

Στις 6 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε το 1ο Μαθητικό Περιβαλλοντικό Συνέδριο “Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη, μια Εκπαιδευτική Συνύπαρξη – Πολίτες της Πόλης, Έλληνες της Οικουμένης” στο Ζωγράφειο Λύκειο Κωνσταντινούπολης με συμμετοχή πολυάριθμων ελληνικών σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Στις εργασίες του Συνεδρίου συμμετείχαν δια ζώσης 2119 μαθητές/τριες από 117 σχολικές μονάδες της χώρας (27 Πρωτοβάθμιας και 90 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).

Του Γιώργου Μπαμπασίδη εκπαιδευτικού

Το Συνέδριο διοργανώθηκε σε συνεργασία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Ε. και Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, το Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών, τη Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης, τη Δ.Δ.Ε. Πέλλας και το Ζωγράφειο Λύκειο Κωνσταντινούπολης υπό την Αιγίδα του Οικουμενικού Πατριάρχου, κ.κ. Βαρθολομαίου.

Σκοπός του Μαθητικού Συνεδρίου ήταν να λειτουργήσει ως πεδίο συνεργασίας, εκπαίδευσης και δημιουργικού διαλόγου μεταξύ μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών από σχολεία της Ελλάδας και της ομογένειας σε θέματα περιβάλλοντος και αειφορίας στη βάση της ατζέντας για τη βιώσιμη ανάπτυξη, χτίζοντας γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα στα σχολεία της Ελλάδας και της ομογένειας.



Ως στόχος του συνεδρίου τέθηκε η ενεργοποίηση των μαθητών σε θέματα που άπτονται του περιβάλλοντος, τόσο με την έννοια του φυσικού περιβάλλοντος όσο και με την ευρύτερη έννοια αυτού, όπως προσδιορίζεται από την Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη. Επίσης, να δώσει την ευκαιρία σε μαθητές/τριες ελληνικών και ομογενειακών σχολείων να «συναντηθούν», να εκφραστούν δημιουργικά και να επικοινωνήσουν θέματα περιβαλλοντικού και κοινωνικού γραμματισμού, εκπαίδευσης, τοπικής ιστορίας, πολιτιστικής κληρονομιάς συμβάλλοντας στη διάχυση του έργου που παράγεται στα σχολεία στο πλαίσιο υλοποίησης καινοτόμων Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Οι θεματικοί άξονες του Συνεδρίου και οι θεματικές ενότητες με τις οποίες ασχολήθηκαν οι μαθητές ήταν τέσσερις (4): περιβαλλοντικό, ιστορικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι.



Στο πλαίσιο του Συνεδρίου υλοποιήθηκαν επίσης σειρά παράπλευρων εκπαιδευτικών δράσεων – επισκέψεων σε χώρους περιβαλλοντικού, θρησκευτικού (όπως Αγιά Σοφιά, Παναγία Βλαχερνών κ.α.), ιστορικού ενδιαφέροντος (π.χ. Τα Τείχη της Πόλης), γραμμάτων (Θεολογική Σχολή Χάλκης) και πολιτισμικής αναφοράς (Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Βυζαντινής Ιστορίας, Οικουμενικό Πατριαρχείο (Φανάρι), Εκπαιδευτήρια της Πόλης κ.ά.).

Από την Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε και το δικό μας σχολείο το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σητείας με έξι (6) μαθητές της έκτης (Στ΄) τάξης παρουσιάζοντας την περιβαλλοντική δράση του σχολείου μας με θέμα «Ο σχολικός μας κήπος».

Να αναφέρουμε όμως εδώ ιδιαίτερα και το γεγονός ότι την Παρασκευή 5 Απριλίου οι μαθητές μας – όπως και όλοι σχεδόν οι μαθητές του συνεδρίου (περίπου 2000 άτομα!) – με τη συνοδεία των υπεύθυνων δασκάλων και των γονέων τους (για μαθητές Δημοτικού) παρακολούθησαν την Ακολουθία των Χαιρετισμών στον Ιερό Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι λαμβάνοντας στο τέλος και την ευλογία του Παναγιωτάτου Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρώτη ημέρα εφαρμογής του «εισιτηρίου εισόδου» στην Βενετία

Published

on

Από

Photo credits: NeilMorrell / pixabay

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί η πιλοτική φάση εφαρμογής του «εισιτηρίου εισόδου στην Βενετία». Το «εισιτήριο» κοστίζει 5 ευρώ, ποσό το οποίο πρέπει να καταβάλουν όσοι επισκέπτονται την Γαληνοτάτη για ημερήσια εκδρομή και φτάνουν στην πόλη πριν από τις 4 το απόγευμα.

Η πειραματική αυτή φάση αφορά την περίοδο μέχρι τα τέλη Ιουνίου με συνολικά 30 ημέρες εφαρμογής του πιλοτικού σχεδίου.

Από την πληρωμή του εισιτηρίου εξαιρούνται οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Βενετίας, οι φοιτητές, όσοι μεταβαίνουν στην πόλη για λόγους εργασίας και υγείας, αλλά και οι τουρίστες που διανυκτερεύουν σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα σπίτια ή δωμάτια.



Βάσει του κανονισμού, το πρόστιμο για όποιον οφείλει να έχει εισιτήριο, αλλά δεν το έχει εκδώσει, ανέρχεται σε 300 ευρώ, αλλά κατά την πρώτη περίοδο εφαρμογής του σχεδίου οι αρχές έχουν δηλώσει πως θα τηρήσουν ελαστική στάση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έκανε γνωστά ο δήμος της Βενετίας, για την σημερινή ημέρα έχουν κάνει «κράτηση» μέσω της ιστοσελίδας www.cda.ve.it πάνω από 80.000 άτομα. Η συντριπτική πλειοψηφία, όμως, εξαιρείται από την πληρωμή, αφού μόνον επτά χιλιάδες κατέβαλαν τον φόρο εισόδου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εγκρίθηκε η νομοθεσία για βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων σε πλατφόρμες

Published

on

Από

Photo credits: Surprising_SnapShots / pixabay

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε την ευρωπαϊκή νομοθεσία για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων σε πλατφόρμες τύπου Uber.

Οι νέοι κανόνες, οι οποίοι είχαν συμφωνηθεί μεταξύ Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου τον περασμένο Φεβρουάριο, εγκρίθηκαν με ευρεία πλειοψηφία, με 554 ψήφους υπέρ, 56 κατά και 24 αποχές.

Αποσκοπούν στη διασφάλιση του ορθού καθορισμού του καθεστώτος απασχόλησης των εργαζομένων σε πλατφόρμες και στην αντιμετώπιση της ψευδούς αυτοαπασχόλησης, ενώ ρυθμίζουν, για πρώτη φορά στην ΕΕ, τη χρήση αλγορίθμων στον χώρο εργασίας.



Σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από το 2021, υπάρχουν πάνω από 500 ψηφιακές πλατφόρμες εργασίας και ο τομέας απασχολεί περισσότερα από 28 εκατομμύρια άτομα, αριθμός που αναμένεται να φτάσει τα 43 εκατομμύρια έως το 2025.

Ενώ οι περισσότεροι εργαζόμενοι σε πλατφόρμες είναι τυπικά αυτοαπασχολούμενοι, η Επιτροπή εκτιμά ότι περίπου 5,5 εκατομμύρια άνθρωποι μπορεί να έχουν ταξινομηθεί εσφαλμένα ως αυτοαπασχολούμενοι.

Η οδηγία υποχρεώνει τις χώρες της ΕΕ να θεσπίσουν ανατρέψιμο νομικό τεκμήριο απασχόλησης σε εθνικό επίπεδο, με στόχο τη διόρθωση της ανισορροπίας ισχύος μεταξύ της ψηφιακής πλατφόρμας εργασίας και του προσώπου που εκτελεί την εργασία. Εναπόκειται στην πλατφόρμα να αποδείξει ότι δεν υπάρχει σχέση εργασίας.



Οι ψηφιακές πλατφόρμες εργασίας θα απαγορεύεται να επεξεργάζονται ορισμένα είδη δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτά που αφορούν τη συναισθηματική ή ψυχολογική κατάσταση και τις προσωπικές πεποιθήσεις κάποιου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ώρα ago

Γερμανία: Η κυβέρνηση αναθεωρεί την εκτίμηση ανάπτυξης στο 0,3%

ΕΙΔΗΣΕΙΣ3 ώρες ago

Το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας από τον Πειραιά στην Μασσαλία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ5 ώρες ago

ΠΟΥ Ευρώπης: “Ανησυχητικά” ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων στις ηλικίες 11-15 ετών

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ21 ώρες ago

1ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη, μια Εκπαιδευτική Συνύπαρξη – Πολίτες της Πόλης, Έλληνες της Οικουμένης»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ21 ώρες ago

Πρώτη ημέρα εφαρμογής του «εισιτηρίου εισόδου» στην Βενετία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ23 ώρες ago

Εγκρίθηκε η νομοθεσία για βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων σε πλατφόρμες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Επεμβάσεις στερέωσης στο «Μικρό Ανάκτορο» της Κνωσού

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ1 ημέρα ago

Μεταμόσχευση νεφρού γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή για δεύτερη φορά στην ιστορία

ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα ago

“Τρεις Τούρκοι συγγραφείς μιλούν για τον Πόντο. 1916-1922” από το σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ2 ημέρες ago

34 χρόνια από την εκτόξευση του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble

ΒΙΝΤΕΟ4 εβδομάδες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου του 2004 θα γιορτάσει την 20η επέτειο κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Κυπέλου με την ομογένεια της Γερμανίας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Αναθεωρείται πτωτικά η πρόβλεψη για ανάπτυξη το 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο με τις κλοπές τεχνουργημάτων

auf Deutsch4 εβδομάδες ago

Warum sollten Sie den Strom- oder Gasanbieter wechseln?

ΥΓΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Ο αέρας που αναπνέουμε και η καρδιαγγειακή μας υγεία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Έρευνα: Τα σκυλιά μπορούν να συνδέουν λέξεις με αντικείμενα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Νομιμοποίηση της κάνναβης, περιορισμένη και σε στάδια

ΥΓΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Το αλκοόλ αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου ιδίως στις γυναίκες

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες ago

Μια ωραία κεφαλή αγάλματος Απόλλωνα στην Πανεπιστημιακή Ανασκαφή Φιλίππων

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ1 εβδομάδα ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

ΒΙΝΤΕΟ4 εβδομάδες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ11 μήνες ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV3 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis