Connect with us

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ρεκόρ για τον τουρισμό στην Αθήνα

Published

on

Ξεπέρασαν τους 5 εκατομμύρια οι επισκέπτες, σύμφωνα με τα στοιχεία του δήμου Αθηναίων, κι αυτό αποτελεί ένα νέο ρεκόρ.

Ο Δήμος σημειώνει παράλληλα ότι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Travel Trade Athens 2017, τη διοργάνωση που πραγματοποιείται για πέμπτη χρονιά με στόχο την τουριστική προβολή της Αθήνας.

Το Travel Trade Athens 2017 θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Οκτωβρίου στην Αθήνα και τις εργασίες του θα ανοίξει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, υπογραμμίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει η ενίσχυση του τουρισμού στην οικονομική αναζωογόνηση και την ανάπτυξη της Αθήνας.  

Στο 5ο Travel Trade Athens  αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 100 φιλοξενούμενοι διεθνείς παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας (hosted buyers), οι οποίοι θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, σε προεπιλεγμένα ραντεβού, με έλληνες επαγγελματίες (suppliers).

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

ΕΛΛΑΔΑ

Προβολή της Μήλου σε Βρετανία και Αυστραλία

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Στην κορυφή των ταξιδιωτικών επιλογών κατατάσσει τη Μήλο η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com, που αναφέρει ότι το νησί πρόσφατα έχει αποκτήσει φήμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χάρη στις μοναδικές παραλίες και τα μέρη για κολύμπι.

Ακολουθούν αναλυτικές περιγραφές και φωτογραφίες από το Τσιγκράδο, το Σαρακίνικο, το Κλέφτικο, τη Φιριπλάκα, το Φηροπόταμο, τα Πολλώνια, τον Παπαφράγκα και την Πλάθιενα.



Τη Μήλο εκθειάζουν και οι βρετανικοί Times, σε άρθρο τους για τους ιδανικούς προορισμούς κρουαζιέρας και τονίζουν: «Γνωστή για το ηφαιστειακό τοπίο της και με περισσότερες από 80 παραλίες, στη Μήλο θα βρείτε θαλάσσιες σπηλιές, βότσαλα στο χρώμα του ουράνιου τόξου και σμαραγδένια νερά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Προβολή Νάξου και μικρών Κυκλάδων σε διεθνή ΜΜΕ

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα του εξωτερικού που αναδεικνύουν τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες στις κορυφαίες θέσεις ανάμεσα σε προτάσεις για διακοπές στην Ελλάδα με θεματικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Δονούσα στον ετήσιο καθιερωμένο κατάλογο που δημοσιεύει η δημοφιλής ταξιδιωτική ιστοσελίδα Thewom.it με τους 13 άγνωστους νησιωτικούς «θησαυρούς» της Ελλάδας.

Στην κορυφαία τριάδα της ίδιας κατάταξης συμπεριλαμβάνονται και τα Κουφονήσια. Παράλληλα, η Νάξος συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα νησιά για το 2024, σύμφωνα με το National Geographic.

«Τα λευκά μάρμαρα, οι αρχαίοι ναοί και οι γιγαντιαίοι Κούροι είναι “μάρτυρες” της πλούσιας μακραίωνης ιστορίας του μυθικού νησιού», επισημαίνει το δημοφιλές μέσο.



Στο ίδιο διάστημα, εκτενές αφιέρωμα δημοσίευσαν οι Times για το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων.

«Η Νάξος τα έχει όλα, από την αρχαία ιστορία και τις επικές παραλίες μέχρι τα γραφικά χωριά και μια γαστρονομική κουλτούρα που είναι μοναδική σε όλη την Ελλάδα», αναφέρει ο συντάκτης του ταξιδιωτικού οδηγού.

Διεθνή πρωτιά απέσπασε πρόσφατα και η Ηρακλειά, που σύμφωνα με τον γερμανικό ιστότοπο freundin.de τον οποίο παρακολουθούν εκατομμύρια ταξιδιώτες, το νησί «κατακτά» την κορυφή μεταξύ των 7 ιδανικών ελληνικών προορισμών για γαλήνιες αποδράσεις σε ειδυλλιακά φυσικά τοπία!



«Τόσο στα προηγούμενα τριήμερα όσο και στη διάρκεια του Πάσχα των Καθολικών, η Νάξος αποτέλεσε πόλο έλξης για πλήθος τουριστών από Ελλάδα και εξωτερικό. Υπάρχει αισιοδοξία για τη δυναμική των προορισμών μας ενόψει του ελληνικού Πάσχα αλλά και της επικείμενης τουριστικής σεζόν», επισήμανε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Βαγγέλης Κατσαράς που πρόσθεσε πως «σε όλο αυτό διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη ένα ευρύς κύκλος επαφών μας με φορείς όπως τα Γραφεία ΕΟΤ, δημοσιογράφους, εκδότες ταξιδιωτικών οδηγών, τηλεοπτικούς παραγωγούς και bloggers, προκειμένου να ενισχύσουμε το αποτύπωμά μας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η LOT Polish Airlines επιστρέφει με απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Βαρσοβία

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Επιστρέφει με απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς τη Βαρσοβία, από αύριο Πέμπτη 11 Απριλίου 2024, η LOT Polish Airlines.

Τα αεροσκάφη του πολωνικού αερομεταφορέα θα αναχωρούν προς τη Βαρσοβία καθημερινά στις 2:10 μ.μ., ενώ για την καλοκαιρινή περίοδο προστίθεται μια ακόμη πτήση κάθε Δευτέρα και Σάββατο.

Η σύνδεση μεταξύ του αεροδρομίου Chopin με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών θα πραγματοποιείται με Embraer 195, Boeing 737-800 και 737 MAX 8.



Οι απευθείας πτήσεις προς τη Βαρσοβία προσφέρουν επίσης στους επιβάτες επιλογές συνδέσεων προς την Κοπεγχάγη, το Βίλνιους, την Πράγα, το Αμβούργο, την Κρακοβία, το Βρότσλαβ, το Γκντανσκ, το Τορόντο και τη Νέα Υόρκη.

Επίσης, τα αεροσκάφη του πολωνικού αερομεταφορέα συνδέουν από πέρυσι την Πρέβεζα (Άκτιο) με το Ράντομ.

Οι πτήσεις θα είναι μια φορά την εβδομάδα προς το αεροδρόμιο “Radom” που βρίσκεται κοντά στις μεγάλες πολωνικές πόλεις Βαρσοβία, Λόντζ και Λούμπλιν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Άνδρος και Αλόννησος στα 15 μέρη της Ευρώπης με τις ομορφότερες παραλίες

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

«Η απεραντοσύνη του ουρανού, το γαλάζιο της θάλασσας, η μεσημβρινή ώχρα της άμμου και η βλάστηση που προσφέρει γενναιόδωρη σκιά είναι μια σειρά από εικόνες που έχουν ταυτιστεί με την ιδανική παραλία και έρχονται στο μυαλό των ταξιδιωτών όταν αποχαιρετούμε τον χειμώνα», αναφέρει το δημοφιλές γαλλικό ταξιδιωτικό μέσο Geo.fr.

Αυτός ήταν ο πρώτος κατάλογος που ανακοίνωσε το γαλλικό μέσο ενόψει του φετινού καλοκαιριού με τις 15 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης, οι οποίες θα γοητεύσουν το ταξιδιωτικό κοινό.

Η λίστα που διαμορφώθηκε, βάσει πρόσφατης εκτενούς έρευνας του Lonely Planet, περιλαμβάνει δύο ελληνικές παραλίες.

Στην 11η θέση βρίσκεται η παραλία της Άνδρου «της Γριάς το Πήδημα» που εντυπωσιάζει με τις αποχρώσεις της και τους παράξενους βραχώδεις σχηματισμούς μέσα στη θάλασσα. Ακολουθεί το «Κοκκινόκαστρο» της Αλοννήσου στην 15η θέση, μια πανέμορφη λωρίδα γης που διασχίζει τα γαλαζοπράσινα εξωτικά νερά του νησιού και δημιουργεί ανεξίτηλες αναμνήσεις στους επισκέπτες.

Επιπρόσθετα, ο κατάλογος συμπεριλαμβάνει παραλίες από τη Γαλλία, την Ισπανία, την Κροατία, τη Γερμανία και την Ισλανδία.



«Η Άνδρος εμφανίζει μια νέα δυναμική, προσελκύοντας τουρίστες και εκτός της υψηλής τουριστικής σεζόν. Το κλίμα του νησιού, οι γραφικοί οικισμοί, οι άρτιες υπηρεσίες και η δαντελωτή ακτογραμμή φέρνουν το καλοκαίρι πιο νωρίς, προσφέροντας ποιοτικές αλλά όχι υπερτιμημένες ταξιδιωτικές εμπειρίες, μόλις δύο ώρες από τη Ραφήνα. Αυτό άλλωστε αποτελεί και τον “κορμό” του καλέσματος μας σε Ελλάδα και εξωτερικό», αναφέρει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Άνδρου Νίκος Μουστάκας.

«Αλόννησος σημαίνει χαλάρωση σε εξωτικές παραλίες, τοπική κουζίνα, αυθεντική φιλοξενία και αναζωογόνηση μέσα από εναλλακτικές δραστηριότητες, όπως θαλάσσιες εκδρομές, καταδύσεις και εξερεύνηση στη φύση. Η οργανωμένη προσπάθειά μας βρίσκει απήχηση σε αγορές του εξωτερικού όπως τη Γαλλία. Αξιοποιούμε τη νέα τάση που ενθαρρύνει την ποιότητα και όχι την τυποποίηση στο ταξίδι. Δεν είναι τυχαίο πως το νέο έτος βρήκε την Αλόννησο στην κορυφή των προτεινόμενων προορισμών για το 2024, σύμφωνα με τη Le Figaro και την Die Welt», επισήμανε ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αλοννήσου Κωνσταντίνος Χλίβας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

National Geographic: Μήλος και Τήνος ανάμεσα στα καλύτερα ελληνικά νησιά για διακοπές

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Η Μήλος, ως το νησί των χρωμάτων, όπως αποκαλείται και η Τήνος, φημισμένη και για τη γαστρονομία της, περιλαμβάνονται στα καλύτερα ελληνικά νησιά για επίσκεψη το καλοκαίρι του 2024 σύμφωνα με το National Geographic.

Ειδικά για τη Μήλο το δημοσίευμα αναφέρει : «Η ηφαιστειακή Μήλος είναι ένα νησί χρωμάτων, με βραχώδεις σχηματισμούς σε αποχρώσεις του κόκκινου, του κίτρινου και του εκτυφλωτικού λευκού.

Παρόμοια φωτεινές είναι οι πόρτες και τα παράθυρα που κοσμούν τα παραδοσιακά του Σύρματα – τις καλύβες που βρίσκονται μόνο γύρω από τη Μήλο και τη γειτονική Κίμωλο, σκαλισμένες στους μαλακούς ηφαιστειακούς βράχους από ψαράδες που προστατεύουν τις βάρκες τους για το χειμώνα. Μερικά έχουν μετατραπεί σε ιδιόμορφα μέρη διαμονής ακριβώς στην άκρη του νερού.

Στην ξηρά, αναζητήστε τις κατακόμβες (οι μόνες σε ελληνικό νησί), το αρχαίο θέατρο και το αντίγραφο της Αφροδίτης της Μήλου, που σηματοδοτούν το σημείο όπου βρέθηκε το πρωτότυπο».



Η Τήνος παρουσιάζεται με το ακόλουθο σχόλιο : »Τα τελευταία χρόνια η Κυκλαδίτικη Τήνος έχει γίνει διάσημη ως νησί της γαστρονομίας. Ευλογημένο με εύφορη γη και επακόλουθη αφθονία τοπικών προϊόντων, αποτελεί πόλο έλξης για σεφ από την κοντινή Αθήνα, οι οποίοι συχνά φεύγουν από τα εστιατόρια της πόλης τους, τους θερμότερους μήνες, για να πάνε στο νησί.

Το Tinos Food Paths, ένα φεστιβάλ γαστρονομίας που γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου, σηματοδοτεί την έναρξη της εποχής της απόλαυσης. Ελάτε να συμμετάσχετε στη γιορτή του καλοκαιριού: ξεκινήστε το πρωί πίνοντας λαμπερό ελληνικό καφέ με ένα τραγανό φύλλο. Φορτίστε το απόγευμα με ένα μπολ acai με άγριες φράουλες. και ολοκληρώνετε τη μέρα δοκιμάζοντας τοπικές σπεσιαλιτέ, από φουρτάλια – μια αφράτη ομελέτα φτιαγμένη με πατάτες – μέχρι τη λούζα, το χοιρινό κρέας του νησιού με μπαχαρικά».

Αναφορές υπάρχουν και για νησιά του Ιονίου, των Δωδεκανήσων, των Σποράδων και των Κυκλάδων, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η Σαντορίνη, η Σύρος, η Σίφνος και η Νάξος.



Στο εισαγωγικό σημείωμα αναφέρεται: «Από τα γαστρονομικά νησιά των Κυκλάδων μέχρι τα αινιγματικά ερείπια των Δωδεκανήσων, καθένα από τα έξι κύρια ελληνικά νησιωτικά συγκροτήματα έχει τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα.

Ωστόσο, κοιτάξτε προσεκτικά και θα διαπιστώσετε ότι περισσότερο τους ενώνει παρά τους ξεχωρίζει: υπάρχουν απομονωμένες πόλεις που αγαπούν οι ντόπιοι καλοφαγάδες, κρυμμένοι κολπίσκοι γεμάτοι μυθικές ενώσεις και, πάνω απ’ όλα, ένα φυσικό μεγαλείο που έχει αιχμαλωτίσει τα μυαλά των καλλιτεχνών και των ανθρώπων της περιπέτειας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Η Σάμος ανάμεσα στους ποιοτικούς προορισμούς της Ευρώπης για το 2024

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Ανάμεσα στα 15 ομορφότερα νησιά της Ελλάδας βρίσκεται η Σάμος για το 2024, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της επαγγελματικής ένωσης της Γερμανίας ADAC που αριθμεί εκατομμύρια μέλη.

Τα τοπικά προϊόντα, τα ενδιαφέροντα μουσεία, οι συναρπαστικές εναλλακτικές δραστηριότητες, τα ιστορικά μοναστήρια και η γραφικότητα των οικισμών δημιουργούν ένα αληθινό καταφύγιο για τους λάτρεις της φύσης, της πεζοπορίας και των θαλάσσιων σπορ, σύμφωνα με τον δημοφιλή γερμανικό ιστότοπο.

Παράλληλα, στους 12 πιο αξιόλογους προορισμούς της Ευρώπης που θα κάνουν το φετινό καλοκαίρι μοναδικό, συγκαταλέγεται η Σάμος στο ταξιδιωτικό blog Solosophie.



Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο αφιέρωμα, «για εκείνους που ακόμα θυμούνται τα μαθηματικά του σχολείου, η Σάμος είναι ιστορικά γνωστή ως η γενέτειρα του διαχρονικού μαθηματικού Πυθαγόρα. Είναι ένα πραγματικό στολίδι του Αιγαίου για όσους αναζητούν ένα καταπράσινο νησί, που περιβάλλεται από κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά».

Μετά από εκτεταμένη έρευνα, ο κατάλογος περιλαμβάνει εκτός της ελληνικής παρουσίας και περιοχές της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Μ. Βρετανίας, της Ρουμανίας, της Ελβετίας και του Λουξεμβούργου.

«Η Σάμος διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στον διεθνή τουριστικό “χάρτη”. Αξιοποιούμε το πολύπλευρο ιστορικό, πολιτιστικό, γαστρονομικό και θεματικό τουριστικό απόθεμα του προορισμού, ώστε συνδυαστικά με το απαράμιλλο φυσικό κάλλος, να προβάλλουμε τη Σάμο ως έναν τόπο δημιουργίας βιωματικών εμπειριών και ζωντανών αναμνήσεων», δηλώνει ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Πάρης Παπαγεωργίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ώρα ago

Σε εξέλιξη η “Εβδομάδα Ταχύτητας” στη Γερμανία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ2 ώρες ago

Διάκριση φοιτητικής ομάδας του ΑΠΘ για καινοτόμα συσκευή προστασίας θαλάσσιων ειδών

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ13 ώρες ago

Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου του 2004 θα γιορτάσει την 20η επέτειο κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Κυπέλου με την ομογένεια της Γερμανίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ17 ώρες ago

Σπάνιο σεληνιακό γεγονός ίσως ρίξει φως στη σχέση του Στόουνχεντζ με το φεγγάρι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ19 ώρες ago

Ιστορικό ρεκόρ ζέστης για την εποχή στον ιαπωνικό βορρά

ΕΙΔΗΣΕΙΣ23 ώρες ago

EASA: Συστάσεις στις αεροπορικές εταιρείες για προσοχή στον ισραηλινό και τον ιρανικό εναέριο χώρο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ24 ώρες ago

Στην Αθήνα η Διεθνής Διάσκεψη για τους Ωκεανούς

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ1 ημέρα ago

Η καρδιά του ελληνισμού χτύπησε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες ago

Προβολή της Μήλου σε Βρετανία και Αυστραλία

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ2 ημέρες ago

Γ. Κώτσηρας: Εξωστρεφής και ενεργητική εξωτερική πολιτική με σύμμαχο τον Απόδημο Ελληνισμό

ΑΡΘΡΑ3 εβδομάδες ago

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

ΓΕΝΕΣΙΣ / GENESIS.ev Σύλλογος Ελλήνων και Κύπριων ιατρών της Β. Ρηνανίας Βεστφαλίας: Οι Έλληνες γιατροί της N.R.W παρόντες στην ετήσια εκδήλωση του 2024

ΒΙΝΤΕΟ3 εβδομάδες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

ΑΡΘΡΑ4 εβδομάδες ago

Απογοητευτικά τα νούμερα συμμέτοχής μέχρι τώρα από τους απόδημους

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες ago

Γερμανία: Η νομιμοποίηση της κάνναβης πέρασε και από την Bundestag

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ3 εβδομάδες ago

ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΤΑ ΜΥΡΟΛΟΓΙΑ* ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΝΤΟΥΒΑ ) Görlitz” Καλοκαίρι 1917

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες ago

Γερμανία: Συμφωνία Deutsche Bahn – μηχανοδηγών για μείωση των ωρών εργασίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Το προφίλ της παγκόσμιας αυτοκίνησης το 2023

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Το πείραμα της εβδομάδας τεσσάρων ημερών εργασίας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Μήνυμα ΠτΔ Κατ. Σακελλαροπούλου προς τον Απόδημο Ελληνισμό για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου

ΒΙΝΤΕΟ3 εβδομάδες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ11 μήνες ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV3 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Europolitis TV3 έτη ago

ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis