Connect with us

ΕΥΡΩΠΗ

Σουδία: Ένας νεκρός από έκρηξη σε σταθμό του μετρό στη Στοκχόλμη

Published

on

Ένας 60χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα έξω από σταθμό του μετρό στη Στοκχόλμη, ανακοίνωσε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι το περιστατικό δεν δείχνει να συνδέεται με τρομοκρατία.


Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά όταν σήκωσε ένα αντικείμενο από τον δρόμο, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας. Σύμφωνα με τις εφημερίδες Expressen και Aftonbladet, πιθανόν να επρόκειτο για χειροβομβίδα.

Η αστυνομία αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την πληροφορία για την οποία οι εφημερίδες δεν επικαλούνται πηγές.

“Προφανώς υπάρχει κάτι που προκάλεσε ισχυρή έκρηξη…Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να γίνει έρευνα των εμπειρογνωμόνων”, είπε ο εκπρόσωπος.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο μια 45χρονη γυναίκα. Η έκρηξη σημειώθηκε στον σταθμό Varby Gard νότια της σουηδικής πρωτεύουσας. Ο σταθμός και μια διπλανή πλατεία έκλεισαν για να πραγματοποιήσει η αστυνομία ελέγχους.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περικοπές 3.000 θέσεων εργασίας στην Stellantis

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Η Stellantis, ο κατασκευαστής αυτοκινήτων Fiat, υπέγραψε περαιτέρω συμφωνίες με συνδικάτα στην Ιταλία για εθελοντικές απολύσεις, που σημαίνει ότι η αυτοκινητοβιομηχανία θα μπορούσε να μειώσει το εργατικό δυναμικό της συνολικά πάνω από 3.000 θέσεις στη χώρα.

Οι περικοπές θέσεων εργασίας γίνονται σε αυστηρά εθελοντική βάση και απευθύνονται κυρίως σε εργαζόμενους κοντά στην ηλικία συνταξιοδότησης ή πρόθυμους να επωφεληθούν από νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, αναφέρει το Reuters.

Νέες συμφωνίες επιτεύχθηκαν χθες για περισσότερες από 1.000 απολύσεις σε εγκαταστάσεις στην Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των εργοστασίων και δομών στις περιοχές Melfi, Pomigliano d’Arco και Termoli, τόσο για εργαζόμενους στη γραμμή παραγωγής όσο και σε άλλες λειτουργίες, ανέφερε το σωματείο FIOM σε ανακοίνωση του.

Οι περικοπές οφείλονται εν μέρει στη μετάβαση σε καθαρότερη ενέργεια στον κλάδο.



Προστίθενται σε παρόμοιες συμφωνίες που ανακοινώθηκαν την Τρίτη για τις επιχειρήσεις Stellantis στην πόλη του Τορίνο, με περισσότερες από 1.500 εθελοντικές απολύσεις. Δημιουργούνται 100 επιπλέον θέσεις εργασίας για την εγκατάσταση κατασκευής κινητήρων στην Pratola Serra.

Δεν έχει υπογραφεί ακόμη συμφωνία για το εργοστάσιο Cassino, μια άλλη μεγάλη εγκατάσταση συναρμολόγησης Stellantis στην Ιταλία.

Εκπρόσωπος της Stellantis, επιβεβαίωσε τις νέες συμφωνίες που υπογράφηκαν την Τετάρτη, στο πλαίσιο που συμφωνήθηκε με τα συνδικάτα την περασμένη εβδομάδα. “Αποτελούν μέρος των πρωτοβουλιών που εφαρμόζει η Stellantis, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της συνεχιζόμενης διαδικασίας μετάβασης στην ενέργεια και την τεχνολογία”, είπε ο εκπρόσωπος.

Η Stellantis απασχολεί περίπου 43.000 άτομα στην Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων περίπου 15.000 στην περιοχή του Τορίνο, στα βορειοδυτικά της Ιταλίας, την ιστορική πατρίδα της Fiat.



Τα πακέτα εθελουσίας απόλυσης ήταν το κύριο εργαλείο που χρησιμοποίησε η Stellantis για να μειώσει το εργατικό δυναμικό της στην Ιταλία, το οποίο ανερχόταν σε περίπου 55.000 άτομα όταν ιδρύθηκε η ομάδα στις αρχές του 2021.

Η Stellantis επανέλαβε ότι η Ιταλία έχει να παίξει κεντρικό ρόλο στις παγκόσμιες δραστηριότητές της. Η εταιρεία βρίσκεται σε συνομιλίες με την ιταλική κυβέρνηση για τους όρους που της επιτρέπουν να αυξήσει την ετήσια παραγωγή της στη χώρα σε ένα εκατομμύριο οχήματα, από περίπου 750.000 πέρσι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΟΥ: Σχεδόν ένα παιδί στα έξι έχει πέσει θύμα παρενόχλησης μέσω διαδικτύου

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Περίπου το 16% των παιδιών ηλικίας 11 με 15 ετών δηλώνουν ότι έπεσαν θύματα παρενόχλησης στο διαδίκτυο το 2022, ένας αριθμός που σημείωσε αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη αντίστοιχη έρευνα, έδειξαν τα στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

«Η έκθεση αυτή αποτελεί σήμα κινδύνου που μας καλεί να καταπολεμήσουμε την παρενόχληση και τη βία όπου και όταν παρατηρούνται», δήλωσε ο διευθυντής του ΠΟΥ Ευρώπης Χανς Κλούγκε.

Η προηγούμενη έκθεση του Health Behavior in School-aged Children (HBSC), που βασίστηκε σε στοιχεία του 2018, ανέφερε ότι το 13% των παιδιών αυτής της ηλικίας είχαν παρενοχληθεί στο διαδίκτυο.

Το ποσοστό της φυσικής παρενόχλησης παραμένει σταθερό: το 11% των παιδιών δήλωσε ότι έπεσε θύμα παρενόχλησης στο σχολείο πέρυσι, έναντι του 10% πριν τέσσερα χρόνια.

Η πανδημία άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν οι έφηβοι, εκτίμησε ο ΠΟΥ, εξηγώντας ότι οι ψηφιακές μορφές βίας «άρχισαν να επιβάλλονται ιδιαιτέρα» μετά την covid-19, «όταν ο κόσμος των νέων έγινε ολοένα και πιο ψηφιακός τις περιόδους των καραντίνων».



Σύμφωνα με τη νέα έκθεση, το 15% των αγοριών και το 16% των κοριτσιών δήλωσαν ότι έπεσαν θύματα παρενόχλησης στο διαδίκτυο τους τελευταίους μήνες τουλάχιστον μία φορά.

6 ώρες στην οθόνη

Τα υψηλότερα επίπεδα παρενόχλησης καταγράφηκαν μεταξύ των αγοριών στη Βουλγαρία, τη Λιθουανία, την Πολωνία και τη Μολδαβία, ενώ τα χαμηλότερα μεταξύ των αγοριών στην Ισπανία, διευκρίνισε ο ΠΟΥ χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.

«Καθώς οι νέοι περνούν έως και έξι ώρες ημερησίως στο ίντερνετ αλλαγές, ακόμη και μηδαμινές, στα ποσοστό παρενόχλησης και βίας μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην υγεία και την ευημερία χιλιάδων ανθρώπων», σχολίασε ο Κλούγκε.

Ένας έφηβος στους οκτώ παραδέχθηκε ότι δέχθηκε παρενόχληση στο διαδίκτυο από συνομίληκούς του, αριθμός αυξημένος κατά τρεις μονάδες σε σχέση με το 2018, σύμφωνα με την έκθεση.

Στην έρευνα πήραν μέρος 279.000 παιδιά και έφηβοι από 44 χώρες και περιοχές στην Ευρώπη, την Κεντρική Ασία και τον Καναδά.



Στις περισσότερες περιοχές η κυβερνοπαρενόχληση φτάνει στο απόγειό της στην ηλικία των 11 ετών για τα αγόρια και των 13 ετών για τα κορίτσια.

Αν και δεν παρατηρείται μεγάλη διαφορά στα ποσοστά ανάλογα με το επάγγελμα των γονιών, στον Καναδά αναφέρθηκαν περισσότερα περιστατικά παρενόχλησης μεταξύ των πιο φτωχών παιδιών.

Το 27% των κοριτσιών που ανήκαν στο 20% των λιγότερο πλούσιων νοικοκυριών δήλωσε θύμα παρενόχλησης στο σχολείο, έναντι του 21% των κοριτσιών που ανήκαν στο 20% των πιο πλούσιων νοικοκυριών.

«Είναι σημαντικό να εκπαιδευτούν οι νέοι, οι οικογένειες και τα σχολεία για τις μορφές κυβερνοπαρενόχλησης και τις επιπτώσεις της, ενώ παράλληλα να υιοθετηθούν ρυθμίσεις για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να περιοριστεί η έκθεση στην κυβερνοπαρενόχληση», καταλήγει η έκθεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ- AFP


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Eurostat: Μεγάλες οι διαφορές ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ για το κατά κεφαλήν ΑΕΠ

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Το 2023, το κατά κεφαλήν ακαθάριστο εγχώριο προϊόν (ΑΕΠ) εκπεφρασμένο σε μονάδες αγοραστικής δύναμης κυμαινόταν μεταξύ 64% του μέσου όρου της ΕΕ στη Βουλγαρία και 240% στο Λουξεμβούργο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Eurostat που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Το 2023 καταγράφηκαν σημαντικές διαφορές στο κατά κεφαλήν ΑΕΠ εκπεφρασμένο σε μονάδες αγοραστικής δύναμης μεταξύ των χωρών της ΕΕ.



Το Λουξεμβούργο και η Ιρλανδία είχαν τα υψηλότερα επίπεδα (140% και 112% πάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ, αντίστοιχα), πολύ μπροστά από την Ολλανδία (30% πάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ), τη Δανία (+28%) και την Αυστρία (+23%).

Αντίθετα, η Βουλγαρία κατέγραψε το χαμηλότερο κατά κεφαλήν ΑΕΠ, 36% κάτω από τον μέσο όρο της ΕΕ, ακολουθούμενη από την Ελλάδα (-33%) και τη Λετονία (-29%).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Συμβούλιο των Υπουργών υποστηρίζει τη στοχευμένη αναθεώρηση της κοινής αγροτικής πολιτικής

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Οι εκπρόσωποι των κρατών μελών στην ειδική επιτροπή γεωργίας ενέκριναν σήμερα μια στοχευμένη αναθεώρηση ορισμένων βασικών πράξεων της κοινής αγροτικής πολιτικής (ΚAP) που πρότεινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως απάντηση στις ανησυχίες που εξέφρασαν οι αγρότες.

Αυτή η αναθεώρηση αντιμετωπίζει ζητήματα που ανακύπτουν, για παράδειγμα, με την εφαρμογή των στρατηγικών σχεδίων της ΚΑΠ και στοχεύει στην απλούστευση, τη μείωση του διοικητικού φόρτου και την παροχή μεγαλύτερης ευελιξίας για τη συμμόρφωση με ορισμένες περιβαλλοντικές προϋποθέσεις.

Εξασφάλιση στοχευμένης απόκρισης

Η αναθεώρηση πραγματεύεται ορισμένα στοιχεία του κανονισμού για τα στρατηγικά σχέδια της ΚΑΠ και του κανονισμού για τη χρηματοδότηση, τη διαχείριση και την παρακολούθηση της κοινής αγροτικής πολιτικής (ο λεγόμενος «οριζόντιος κανονισμός»).

Το κείμενο επιτυγχάνει μια προσεκτική ισορροπία μεταξύ της ανάγκης διατήρησης του υψηλού επιπέδου περιβαλλοντικής και κλιματικής φιλοδοξίας στην τρέχουσα ΚΑΠ και της διασφάλισης της αντιμετώπισης των ανησυχιών των αγροτών.

Προσαρμογή προϋποθέσεων

Η ειδική επιτροπή γεωργίας ενέκρινε σήμερα τις αλλαγές στα πρότυπα καλών γεωργικών και περιβαλλοντικών συνθηκών (GAEC) που πρότεινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Οι GAEC είναι ένα σύνολο εννέα προτύπων επωφελών για το περιβάλλον και το κλίμα που ισχύουν για τους γεωργούς που λαμβάνουν στήριξη στο πλαίσιο της ΚAΠ.



Αυτά τα πρότυπα αναφέρονται επίσης ως προϋποθέσεις, δεδομένης της σχέσης μεταξύ της τήρησης αυτών των απαιτήσεων και της υποστήριξης που παρέχεται στους αγρότες.

Μία από τις κύριες αλλαγές είναι ότι εισάγεται μια γενική διάταξη που επιτρέπει στα κράτη μέλη να χορηγούν προσωρινές και στοχευμένες παρεκκλίσεις από ορισμένες απαιτήσεις όρων σε περίπτωση απρόβλεπτων κλιματικών συνθηκών που εμποδίζουν τους αγρότες να συμμορφωθούν με αυτές. Μία φορά ετησίως, τα κράτη μέλη θα πρέπει να ενημερώνουν την Επιτροπή για τέτοιες παρεκκλίσεις.

Επιπλέον, εισάγονται ειδικές εξαιρέσεις από ορισμένα πρότυπα GAEC, όπως:

– για την GAEC 6 σχετικά με την κάλυψη του εδάφους κατά τις ευαίσθητες περιόδους: τα κράτη μέλη θα έχουν μεγαλύτερη ευελιξία να αποφασίσουν ποια εδάφη θα προστατεύσουν και σε ποια εποχή, με βάση τις εθνικές και περιφερειακές ιδιαιτερότητες

– για την GAEC 7 για την αμειψισπορά: η αμειψισπορά θα παραμείνει η κύρια πρακτική, αλλά τα κράτη μέλη θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη διαφοροποίηση των καλλιεργειών ως εναλλακτική. Αυτό είναι λιγότερο απαιτητικό για τους αγρότες, ειδικά σε περιοχές που υπόκεινται σε ξηρασία ή υψηλές βροχοπτώσεις

– για την GAEC 8: οι αγρότες θα είναι υποχρεωμένοι μόνο να διατηρούν τα υπάρχοντα χαρακτηριστικά του πεδίου και στο εξής θα ενθαρρύνονται, σε εθελοντική βάση, να διατηρούν τη γη σε αγρανάπαυση ή να δημιουργούν νέα χαρακτηριστικά πεδίου μέσω οικολογικών συστημάτων.

Η εγκεκριμένη αναθεώρηση εξαιρεί επίσης τις μικρές εκμεταλλεύσεις έκτασης κάτω των 10 εκταρίων από ελέγχους και κυρώσεις που σχετίζονται με τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις όρων βάσει της ΚΑΠ.

Δεδομένου ότι αυτό αφορά το 65% των δικαιούχων της ΚΑΠ, αλλά αντιπροσωπεύει μόνο το 10% περίπου της γεωργικής γης, θα μειώσει σημαντικά τον διοικητικό φόρτο που σχετίζεται με τους ελέγχους τόσο για τους αγρότες όσο και για τις εθνικές διοικήσεις, διατηρώντας παράλληλα τους περιβαλλοντικούς στόχους.



Περισσότερη ευελιξία για τα κράτη μέλη και τους αγρότες

Σύμφωνα με τα προηγούμενα αιτήματα των κρατών μελών, η αναθεώρηση θα διασφαλίσει ότι οι χώρες της ΕΕ μπορούν πλέον να τροποποιούν τα στρατηγικά τους σχέδια για την ΚΑΠ δύο φορές το χρόνο σε μόνιμη βάση, σε αντίθεση με μία φορά, όπως ισχύει σήμερα.

Αυτό θα παράσχει στα κράτη μέλη μεγαλύτερη ευελιξία για την αντιμετώπιση των μεταβαλλόμενων συνθηκών. Επιπλέον, θα εξακολουθεί να είναι δυνατή η υποβολή τριών επιπλέον αιτημάτων για αλλαγές σε όλη την προγραμματική περίοδο.

Τα επόμενα βήματα

Ο πρόεδρος της ειδικής επιτροπής Γεωργίας θα στείλει τώρα την επιστολή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η επιτροπή γεωργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την επείγουσα διαδικασία για την πρόταση αυτή. Η θέση του Κοινοβουλίου σε πρώτη ανάγνωση αναμένεται να εγκριθεί στην ολομέλειά του στις 22-25 Απριλίου 2024.

Στη συνέχεια, ο κανονισμός θα εγκριθεί επίσημα από το Συμβούλιο, θα υπογραφεί από τους εκπροσώπους του Συμβουλίου και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και θα δημοσιευθεί στην Επίσημη Εφημερίδα. Εάν όλα πάνε όπως έχει προγραμματιστεί, ο κανονισμός θα τεθεί σε ισχύ μέχρι το τέλος της τρέχουσας άνοιξης.

Δεδομένου του εξαιρετικά σύντομου χρόνου μεταξύ της έγκρισης της πρότασης από την Επιτροπή (15 Μαρτίου 2024) και της προβλεπόμενης έναρξης ισχύος της, αυτό δείχνει τη δέσμευση των τριών θεσμικών οργάνων να αντιμετωπίσουν γρήγορα την τρέχουσα κατάσταση των ευρωπαίων αγροτών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την αγορά 12 πυροσβεστικών αεροπλάνων χρηματοδοτεί η ΕΕ

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Σε έξι κράτη μέλη μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα θα φιλοξενηθούν τα 12 νέα πυροσβεστικά αεροσκάφη του rescEU με την Κομισιόν να χρηματοδοτεί την αγορά τους με 600 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χρηματοδοτεί την αγορά νέων πυροσβεστικών αεροπλάνων για την αύξηση της εναέριας πυροσβεστικής ικανότητας του rescEU, του στρατηγικού αποθεματικού αντιμετώπισης κρίσεων του Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας της ΕΕ.

600 εκατομμύρια ευρώ από κονδύλια της ΕΕ θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά 12 νέων αεροπλάνων, τα οποία θα φιλοξενηθούν σε 6 κράτη μέλη της ΕΕ: Κροατία, Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα, Πορτογαλία και Ισπανία.

Ο επίτροπος διαχείρισης κρίσεων Γιάνες Λέναρσιοτς, συμμετείχε σήμερα στο Ζάγκρεμπ στην τελετή υπογραφής της συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης της Κροατίας και της Canadian Commercial Corporation για την αγορά εξειδικευμένων πυροσβεστικών αεροσκαφών.



Όπως τονίζει η Επιτροπή, μαζί με την υπογραφή παρόμοιας συμφωνίας από την κυβέρνηση της Ελλάδας πρόσφατα, σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για την αύξηση της εναέριας πυροσβεστικής ικανότητας στην ΕΕ, προστατεύοντας τους πολίτες της ΕΕ από καταστροφές.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μπάλας Ουζβάρι, θα παραδοθούν από το 2027, ενώ στο μεσοδιάστημα τα μεταβατικά αεροπλάνα θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται μέχρι να είναι λειτουργικός όλος ο στόλος.

Αυτά τα αεροπλάνα θα χρησιμοποιηθούν για την κατάσβεση πυρκαγιών σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, ιδίως κατά τους δύσκολους καλοκαιρινούς μήνες, όταν οι ζωές, τα σπίτια και τα μέσα διαβίωσης απειλούνται ολοένα και περισσότερο από δασικές πυρκαγιές μεγάλης κλίμακας, όπως επισημαίνει η Κομισιόν.



Πριν από πέντε χρόνια, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναβάθμισε τον Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας της ΕΕ και δημιούργησε το rescEU για την περαιτέρω προστασία των πολιτών από καταστροφές και τη διαχείριση των αναδυόμενων κινδύνων.

Το rescEU δημιουργήθηκε ως αποθεματικό ευρωπαϊκών ικανοτήτων και περιλαμβάνει ένα στόλο πυροσβεστικών αεροπλάνων και ελικοπτέρων. Το rescEU χρηματοδοτείται πλήρως από την ΕΕ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα διαμαρτυρία των αγροτών αύριο στις Βρυξέλλες

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Νέες διαμαρτυρία σχεδιάζουν για αύριο, Τρίτη, οι αγρότες στις Βρυξέλλες. Εκτιμάται, σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, ότι περίπου 300 τρακτέρ θα φτάσουν στην πλατεία Σουμάν και στους δρόμους γύρω από το κτίριο του Συμβουλίου όπου θα συνεδριάζουν οι υπουργοί Γεωργίας.

Κεντρικές αρτηρίες θα κλείσουν από τις 6 το πρωί, τοπική ώρα.

Είναι η τρίτη φορά από την αρχή του έτους που οι αγρότες φτάνουν με τα τρακτέρ στην ευρωπαϊκή γειτονιά των Βρυξελλών.



Την 1η Φεβρουαρίου πάνω από 1000 τρακτέρ είχαν κατακλύσει τους δρόμους, ενώ είχαν σημειωθεί επεισόδια έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Επέστρεψαν στις 26 Φεβρουαρίου, όταν κατάφεραν να προσεγγίσουν ακριβώς έξω από το κτίριο των συνεδριάσεων των υπουργών Γεωργίας, σπάζοντας τον αστυνομικό κλοιό και τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, καίγοντας λάστιχα και πετώντας σανό τους δρόμους.

Αύριο ορισμένες ομάδες κάνουν λόγο για «συμβολική διαμαρτυρία» έτσι ώστε να υπάρξει επιπλέον μέριμνα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ48 λεπτά ago

Η Σκόπελος στα 9 «μυστικά» νησιά της Μεσογείου για τους Γερμανούς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ώρες ago

Επιστήμονες κατέγραψαν τα πρώτα στάδια ενός υπερκαινοφανούς αστέρα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 ώρες ago

Περικοπές 3.000 θέσεων εργασίας στην Stellantis

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ6 ώρες ago

Επιμελητήριο Ηρακλείου: 12ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων

ΑΝΑΚ/ΣΕΙΣ6 ώρες ago

Γερμανία- Νυρεμβέργη: Οι εκλογές για το 10ο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Deutsch7 ώρες ago

Griechischer Abend am Frühjahrsvolksfest

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

ΠΟΥ: Σχεδόν ένα παιδί στα έξι έχει πέσει θύμα παρενόχλησης μέσω διαδικτύου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Eurostat: Μεγάλες οι διαφορές ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ για το κατά κεφαλήν ΑΕΠ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ1 ημέρα ago

ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΤΑ ΜΥΡΟΛΟΓΙΑ* ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΝΤΟΥΒΑ ) Görlitz” Καλοκαίρι 1917

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ημέρα ago

Νεκροί και τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο κοντά στη Λειψία

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες ago

Γερμανία: Νέα απεργία του προσωπικού εδάφους της Lufthansa

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Δοξολογία για την Επέτειο της Ελληνικής Εθνεγερσίας στην Ενορία Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Ντύσσελντορφ

BUSINESS-Kleinanzeigen2 εβδομάδες ago

EVERGETIKON at the BEAUTY exhibition
of DÜSSELDORF March 22-24

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μονάχου: “Ο εμπαιγμός δεν έχει τέλος”!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες ago

Γερμανία: Νέες απεργίες στους σιδηροδρόμους και στην Lufthansa

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Διαφωνίες στην Deutsche Bank μετά την απόφαση για περιορισμό της τηλεργασίας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ6 ημέρες ago

ΓΕΝΕΣΙΣ / GENESIS.ev Σύλλογος Ελλήνων και Κύπριων ιατρών της Β. Ρηνανίας Βεστφαλίας: Οι Έλληνες γιατροί της N.R.W παρόντες στην ετήσια εκδήλωση του 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ3 εβδομάδες ago

Η Nissan πρωτοπορεί με ενέργεια από βιοαιθανόλη

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες ago

Γερμανία: Νέα απεργία των μηχανοδηγών από το βράδυ της Τετάρτης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ3 εβδομάδες ago

Νίκος Ανδρουλάκης: “Οι πολίτες πληρώνουν ακριβά την κυβερνητική θεωρία ότι η αγορά αυτορυθμίζεται”

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis