Connect with us

ΥΓΕΙΑ

Αυτά είναι τα συστατικά και οι τροφές που καταπολεμούν την ακμή

Published

on

Η ακμή είναι μια διαταραχή των κυττάρων του δέρματος, που ονομάζεται κερατινοποίηση. Η μη-κανονική λειτουργία αυτών των κυττάρων μπλοκάρει τους αδένες ελαίου και τους πόρους της επιδερμίδας και παγιδεύει τις πρωτεΐνες και το σμήγμα (το φυσικό έλαιο του δέρματος σας) κάτω από το δέρμα. Αυτές οι πρωτεΐνες και τα έλαια γίνονται τροφή για τα βακτήρια “P. acnes”, τα οποία προκαλούν την ακμή.


Σύμφωνα με τους ειδικούς η διατροφή αποτελεί μόνο το 25% της διαδικασίας καταπολέμησης και περιορισμού των συμπτωμάτων της ακμής. Το υπόλοιπο 75% αφορά την επίδραση των ορμονών, του στρες, της ποιότητας του ύπνου και άλλων περιβαλλοντικών παραγόντων στο δέρμα.

Ωστόσο, αυτό το 25% είναι πολύ σημαντικό, προκειμένου να προστατευθούμε από τα ενοχλητικά σπυράκια που εκδηλώνονται με την ακμή. Και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε αυτό είναι να γνωρίζουμε ποια είναι εκείνα τα συστατικά που βοηθούν τον οργανισμό μας να καταπολεμήσει την ακμή και σε ποιες τροφές θα τα βρούμε.

 

Δείτε ποια είναι αυτά τα συστατικά και τις τροφές που τα περιέχουν σε αφθονία:

 

Βιταμίνη Α: Η βιταμίνη Α βοηθά στη ρύθμιση του κύκλου ζωής των κυττάρων του δέρματος, ώστε να μην παγιδεύονται στους πόρους της επιδερμίδας η πρωτεΐνη και τα έλαια που προκαλούν τα σπυράκια. Καλές πηγές βιταμίνης Α είναι το ιχθυέλαιο, ο σολομός, τα καρότα, το σπανάκι και το μπρόκολο.

 

Ψευδάργυρος: Υπάρχουν ενδείξεις ότι κάποια άτομα με ακμή έχουν χαμηλότερα από τα κανονικά επίπεδα ψευδαργύρου. Ο ψευδάργυρος βοηθάει στην πρόληψη της ακμής δημιουργώντας ένα περιβάλλον αφιλόξενο για την ανάπτυξη του βακτηρίου “P. Acnes”. Ο ψευδάργυρος βρίσκεται στην γαλοπούλα, τα αμύγδαλα, τα καρύδια Βραζιλίας και τις φύτρες σιταριού.

 

Βιταμίνες Ε και C: Αυτές οι αντιοξειδωτικές βιταμίνες έχουν μια κατευναστική επίδραση στο δέρμα και πιστεύεται ότι λειτουργούν συνεργικά. Πηγές της βιταμίνης C περιλαμβάνουν τα πορτοκάλια, τα λεμόνια, το γκρέιπφρουτ, την παπάγια και τις τομάτες. Από την άλλη, βιταμίνη Ε θα βρείτε στις γλυκοπατάτες, τους ξηρούς καρπούς, το ελαιόλαδο, τους ηλιόσπορους, τα αβοκάντο, το μπρόκολο και τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά.

 

Σελήνιο: Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες. Έρευνα έδειξε ότι, μαζί με τη βιταμίνη Ε, μπορεί να περιορίσει τα συμπτώματα της ακμής (σπυράκια). Μια μικρή σουηδική μελέτη σε 42 άνδρες και 47 γυναίκες, έδειξε ότι όσοι κατανάλωναν σελήνιο μαζί με τη βιταμίνη Ε για 12 εβδομάδες μείωσαν δραματικά την ακμή τους. Οι τροφές που είναι πλούσιες σε σελήνιο είναι το φύτρο σιταριού, ο τόνος, ο σολομός, το σκόρδο, τα καρύδια Βραζιλίας, τα αυγά και το καστανό ρύζι.

 

Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα: Αναστέλλουν τη λειτουργία ορισμένων μορίων που οδηγούν σε φλεγμονή και τα απορρέοντα από αυτή προβλήματα του δέρματος. Τα Ω-3 οξέα υποστηρίζουν επίσης τον φυσιολογικό, υγιή κύκλο ζωής των κυττάρων του δέρματος. Μπορείτε να πάρετε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα από τα ψάρια, όπως ο σολομός και οι σαρδέλες, το λινέλαιο, τα καρύδια, τους ηλιόσπορους και τα αμύγδαλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξέταση αίματος μπορεί να εντοπίσει τις έγκυες που διατρέχουν τον κίνδυνο προεκλαμψίας

Published

on

Από

Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι γιατροί μπορούν να προβλέψουν τον κίνδυνο μιας γυναίκας να αναπτύξει προεκλαμψία, υπολογίζοντας την αναλογία δύο πρωτεϊνών του αίματος. Photo credits: ckstockphoto / pixabay

Μια απλή εξέταση αίματος μπορεί να βοηθήσει τους γιατρούς να εντοπίζουν τις γυναίκες που γεννούν και κινδυνεύουν από προεκλαμψία, προκειμένου να λαμβάνουν προφυλάξεις για την πρόληψή της, σύμφωνα με έρευνα που παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Αναισθησιολόγων «Anesthesiology» 2024.

Το 5-10% των εγκύων αναπτύσσουν προεκλαμψία, κύρια αιτία μητρικού θανάτου, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ. Ενώ η προεκλαμψία μπορεί να αναπτυχθεί ήδη από την 20η εβδομάδα της εγκυμοσύνης, η συγκεκριμένη μελέτη επικεντρώθηκε στον εντοπισμό των γυναικών που διέτρεχαν κίνδυνο προεκλαμψίας, όταν εισήχθησαν στο νοσοκομείο κατά τον τοκετό.



Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι γιατροί μπορούν να προβλέψουν τον κίνδυνο μιας γυναίκας να αναπτύξει προεκλαμψία, υπολογίζοντας την αναλογία δύο πρωτεϊνών του αίματος, του ινωδογόνου και της αλβουμίνης (ή λευκωματίνης), μέσα από εξετάσεις αίματος ρουτίνας.

Το ινωδογόνο εμπλέκεται στην πήξη του αίματος και στη φλεγμονή, ενώ η αλβουμίνη βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας των υγρών και μεταφέρει ορμόνες, βιταμίνες και ένζυμα σε όλο το σώμα.

Και τα δύο μπορεί να διαταραχθούν με την προεκλαμψία: το ινωδογόνο μπορεί να είναι αυξημένο, η αλβουμίνη μπορεί να είναι μειωμένη ή να εμφανιστούν και οι δύο περιπτώσεις.

Όπως εντοπίστηκε, οι γυναίκες που είχαν υψηλότερη αναλογία ινωδογόνου προς αλβουμίνη (FAR) είχαν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν προεκλαμψία σε σχέση με όσες είχαν χαμηλότερο FAR.

Ωστόσο, οι ερευνητές επισημαίνουν ότι χρειάζεται πρόσθετη έρευνα για να προσδιοριστεί το ακριβές εύρος FAR που θα θεωρηθεί ανησυχητικό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης μπορούν να ανιχνεύσουν ανεπιθύμητες ενέργειες των φαρμάκων

Published

on

Από

Η ενσωμάτωση των εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης σε αυτή τη διαδικασία θα μπορούσε να βελτιώσει την αποδοτικότητα και την ακρίβεια της διαχείρισης σημάτων ασφαλείας. Photo credits: frolicsomepl / pixabay

Με τα εργαλεία και τους αλγορίθμους της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης μπορούν να ανιχνευτούν, να αξιολογηθούν και να κατανοηθούν με ταχύτητα νέες αναδυόμενες πληροφορίες ασφάλειας και ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τα φαρμακευτικά προϊόντα.

Η ενσωμάτωση των εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης σε αυτή τη διαδικασία θα μπορούσε να βελτιώσει την αποδοτικότητα και την ακρίβεια της διαχείρισης σημάτων ασφαλείας, εξασφαλίζοντας την έγκαιρη αναγνώριση πιθανών κινδύνων.



Ωστόσο, παραμένει η πρόκληση της ανάπτυξης συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης που όχι μόνο μειώνουν το φόρτο των ειδικών της φαρμακοεπαγρύπνησης αλλά συμμορφώνονται και με τα αυστηρά ρυθμιστικά πρότυπα.

Τα παραπάνω επισημάνθηκαν στη διάρκεια στρογγυλής τράπεζας με θέμα την εφαρμογή των εργαλείων της τεχνητής νοημοσύνης στις διαδικασίες οι οποίες ερευνούν και παρακολουθούν την ασφάλεια των φαρμάκων (φαρμακοεπαγρύπνηση), που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του συνεδρίου Aristotle Medical Forum 2024.

Οι ομιλητές σημείωσαν ότι η συμβολή του ανθρώπινου παράγοντα παραμένει καθοριστικότερη και αναντικατάστατη γιατί η κλινική αξιολόγηση των ευρημάτων από τους ειδικούς είναι αυτή που θα αξιολογήσει και θα επιβεβαιώσει τα τελικά ευρήματα που παράγονται από τους υπολογιστές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μουσική μπορεί να επιταχύνει την ανάρρωση από χειρουργική επέμβαση

Published

on

Από

Όπως διαπιστώθηκε, η μουσική μειώνει το άγχος, τον αντιληπτό πόνο και τον καρδιακό ρυθμό. Photo credits: VinzentWeinbeer / pixabay

Ισχυρή ηρεμιστική επίδραση μπορεί να έχει η μουσική στους ασθενείς που αναρρώνουν από χειρουργική επέμβαση, όπως δείχνει ανασκόπηση μελετών, που παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο του Αμερικανικού Κολεγίου Χειρουργών στο Σαν Φρανσίσκο.

Όπως διαπιστώθηκε, η μουσική μειώνει το άγχος, τον αντιληπτό πόνο και τον καρδιακό ρυθμό και η μείωση των επιπέδων κορτιζόλης κατά την ακρόαση μουσικής μπορεί να παίζει ρόλο στη διευκόλυνση της ανάρρωσης των ασθενών. 



Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ότι οι ασθενείς που άκουγαν μουσική, είχαν στατιστικά σημαντική μείωση του πόνου την επομένη της χειρουργικής επέμβασης.

Ο πόνος μετρήθηκε με τη χρήση δύο μέτρων που ζητούσαν από τους ασθενείς να αναφέρουν οι ίδιοι τα επίπεδα του πόνου τους και με βάση την αριθμητική κλίμακα αξιολόγησης εντοπίστηκε μείωση περίπου 19%.

Επιπλέον, στα αυτοαναφερόμενα από τους ασθενείς επίπεδα άγχους σημειώθηκε μείωση κατά περίπου 3%, ενώ οι ασθενείς που άκουγαν μουσική παρουσίασαν και μειωμένο καρδιακό ρυθμό σε σύγκριση με τους ασθενείς που δεν άκουγαν μουσική.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμβόλιο με βακτήρια κατά του καρκίνου αναπτύσσει το Πανεπιστήμιο Κολούμπια

Published

on

Από

Οι ερευνητές επισημαίνουν ότι τα εμβόλια μπορούν να εξατομικευτούν, ώστε να επιτίθενται στον πρωτογενή όγκο και τις μεταστάσεις σε κάθε άτομο. Photo credits: u_31yd59xv8a / pixabay

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Κολούμπια δημιούργησαν τροποποιημένα προβιοτικά βακτήρια που εκπαιδεύουν το ανοσοποιητικό σύστημα να καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα, ανοίγοντας τον δρόμο για μια νέα κατηγορία εμβολίων κατά του καρκίνου που εκμεταλλεύονται τις φυσικές ιδιότητες των βακτηρίων για να στοχεύσουν τον όγκο.

Στην έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Nature», χρησιμοποιήθηκαν μοντέλα ποντικιών με προχωρημένο καρκίνο του παχέος εντέρου και μελάνωμα.



Το εμβόλιο που αναπτύχθηκε ενίσχυσε το ανοσοποιητικό σύστημα για να καταστείλει την ανάπτυξη ή σε πολλές περιπτώσεις να εξαλείψει τον πρωτογενή και μεταστατικό καρκίνο, αφήνοντας ταυτόχρονα τα υγιή μέρη του σώματος ανεπηρέαστα.

Όπως επισημαίνουν οι ερευνητές, αυτά τα εμβόλια μπορούν να εξατομικευτούν, ώστε να επιτίθενται στον πρωτογενή όγκο και τις μεταστάσεις σε κάθε άτομο, αλλά και να αποτρέψουν μελλοντικές υποτροπές.

Τα βακτήρια έχουν χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία του καρκίνου ήδη από τα τέλη του 19ου αιώνα, ενώ χρησιμοποιούνται ακόμη και σήμερα ως θεραπευτικό μέσο σε ασθενείς με καρκίνο της ουροδόχου κύστης σε αρχικό στάδιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

26% του πληθυσμού στην Ελλάδα πάσχει από κάποια ρευματική – μυοσκελετική πάθηση

Published

on

Από

H Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία και Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων προτρέπει το κοινό να μην αγνοεί τα συμπτώματα και ενημερώνει ότι οι ρευματικές παθήσεις αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά. Photo credits: TungArt7 / pixabay

Με κεντρικό μήνυμα «Ο πόνος στην άρθρωση …. δεν είναι γλωσσοδέτης» και μέσα από έναν παραλληλισμό της δυσκολίας στην άρθρωση (γλωσσοδέτης) με την δυσκολία (πόνο) στις αρθρώσεις, η Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία και Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδος (E.Ρ.Ε. – ΕΠ.Ε.Ρ.Ε.) υλοποιεί για μια ακόμη χρονιά, ενημερωτική εκστρατεία για τις ρευματικές παθήσεις, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αρθρίτιδας (12 Οκτωβρίου).

Στόχος της επιστημονικής εταιρείας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού αναφορικά με την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση, την αποτελεσματική και με διάρκεια αντιμετώπιση των ρευματικών νοσημάτων, με την καθοδήγηση του κατάλληλου ιατρού – του ρευματολόγου.



H Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία και Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων προτρέπει το κοινό να μην αγνοεί τα συμπτώματα, ενημερώνει ότι οι ρευματικές παθήσεις αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά και παραπέμπει με σαφήνεια τον ασθενή να απευθυνθεί στον ρευματολόγο που είναι ο ειδικός γιατρός για τους πόνους στις «αρθρώσεις, χωρίς να «μπερδεύεται» με άλλες ειδικότητες.

Τελικός στόχος είναι η βελτίωση της συνολικής υγείας και της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Στην Ελλάδα, 26% του πληθυσμού πάσχει από κάποια ρευματική – μυοσκελετική πάθηση, και συνολικά στην Ευρώπη τα στοιχεία δείχνουν πως 120 εκατομμύρια άνθρωποι πάσχουν από ρευματικά νοσήματα, ενώ πολλοί παραμένουν αδιάγνωστοι.

Η Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία και Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδος επισημαίνει ότι 1 στους 4 ανθρώπους που πάσχουν από κάποια ρευματοειδή πάθηση δεν το γνωρίζουν και κρίνει αναγκαία την ορθή ενημέρωση των ασθενών ώστε να μην αγνοούν τα συμπτώματα και να επισκέπτονται νωρίς τον ρευματολόγο που θα τους υποδείξει την κατάλληλη για αυτούς θεραπεία και διαχείριση της πάθησης τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο φάρμακο πολλά υποσχόμενο στη θεραπεία της νόσου Αλτσχάιμερ

Published

on

Από

Photo credits: geralt / pixabay

Ένα νέο φάρμακο που δρα και στα δύο κύρια σημεία συσσώρευσης των πρωτεϊνών Tau, βασικού παράγοντα νευροεκφυλισμού στη νόσο Αλτσχάιμερ, ανέπτυξε μια διεθνής ομάδα ερευνητών.

Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο περιοδικό της αμερικανικής Ένωσης Αλτσχάιμερ «Alzheimer’s & Dementia».

Το φάρμακο, ένας πεπτιδικός αναστολέας που ονομάζεται RI-AG03, ήταν αποτελεσματικό, τόσο σε εργαστηριακές μελέτες όσο και σε μελέτες σε φρουτόμυγες, στην πρόληψη της συσσώρευσης των πρωτεϊνών Tau και στις δύο βασικές περιοχές συσσώρευσής τους.



Ο επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης, ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον, Αντώνης Αγγίδης, σημειώνει ότι «οι σημερινοί αναστολείς της συσσώρευσης είχαν πολλές παρενέργειες, επειδή μπορούν να παρεμβαίνουν στις λειτουργίες πολλών άλλων πρωτεϊνών. Το RI-AG03 είναι ειδικά σχεδιασμένο κατά της πρωτεΐνης Tau και αυτό σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να αλληλεπιδράσει ανεπιθύμητα με άλλες πρωτεΐνες».

Ο Δρ. Αγγίδης ανέπτυξε το φάρμακο χρησιμοποιώντας υπολογιστική βιολογία στο Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ, όπου ήταν πρωτύτερα μεταδιδακτορικός ερευνητής.

Η έρευνα χρηματοδοτήθηκε από την Ένωση Αλτσχάιμερ και ο Ρίτσαρντ Όκλεϊ, αναπληρωτής διευθυντής Έρευνας και Καινοτομίας, επισημαίνει ότι «αυτή η έρευνα κάνει πολλά υποσχόμενα βήματα προς μια νέα μοναδική στο είδος της θεραπεία που στοχεύει την Tau, μια βλαβερή πρωτεΐνη στον εγκέφαλο των ανθρώπων που ζουν με τη νόσο Αλτσχάιμερ, εμποδίζοντάς την να συσσωρευτεί.

Αυτό το φάρμακο έχει τη δυνατότητα να είναι πιο στοχευμένο από άλλα που μελετώνται επί του παρόντος και ελπίζουμε ότι θα έχει λιγότερες τοξικές παρενέργειες», ωστόσο, διευκρινίζει ότι ακόμα «η μελέτη βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΓΕΡΜΑΝΙΑ12 λεπτά ago

Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς Βηρυτό και Τεχεράνη έως τις αρχές του 2025

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 ώρες ago

ΟΒΙ: Η πανεπιστημιακή έρευνα παράγει πάνω από το 10% των εφευρέσεων στην Ευρώπη

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ7 ώρες ago

Με κλείσιμο απειλείται το μεγαλύτερο Δίγλωσσο Σχολείο της Ομογένειας στο Μόναχο

ΥΓΕΙΑ8 ώρες ago

Υγιεινός τρόπος ζωής, εξετάσεις και διαχείριση παραγόντων κινδύνου μειώνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού

ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες ago

Λειψοί, ένας άγνωστος θησαυρός της Ελλάδας στα καλύτερα νησιά του κόσμου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Μειώθηκαν οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Αύγουστο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις που θα αναχωρούσαν από το αεροδρόμιο Σαρλερουά

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Μ. Μυρογιάννη: Γέφυρα επικοινωνίας των Ελλήνων της Διασποράς με το μητροπολιτικό κέντρο η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ1 ημέρα ago

Το ιστορικό μυθιστόρημα «Η Έξοδος των Θρακών» παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στο Μόναχο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Περισσότερες από 6.000 αποβολές μαθητών λόγω χρήσης κινητού στα σχολεία!

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες ago

70η Επέτειος ίδρυσης της Γερμανοελληνικής Εταιρείας Ντύσσελντορφ: 70 χρόνια δράσεων και ενίσχυσης της γερμανοελληνικής φιλίας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Ενημέρωση για τη λειτουργία των αμιγών σχολικών μονάδων και των αρμοδιοτήτων των Ομοσπονδιών στη Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Νέο είδος “καρχαρία φάντασμα” ανακαλύφθηκε στα ανοιχτά της Νέας Ζηλανδίας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Ενώπιον διλήμματος το FDP για την παραμονή του στην κυβέρνηση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Προσφυγή της ΕΕ σχετικά με την έρευνα αντιντάμπινγκ της Κίνας για τα γαλακτοκομικά προϊόντα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Γραμμές της Νάσκα: 303 νέα γεωγλυφικά ανακαλύφθηκαν από την Τεχνητή Νοημοσύνη

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Επιδρομές και συλλήψεις για συμμορία διακίνησης ανθρώπων

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Αρμενικής Διασποράς η Γ.Γ. Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Στη Βουλή το αίτημα των Ελλήνων Ομογενών για online μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας και Παραδοσιακών Χορών μέσω ΥΠΑΙΘ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Επιληψία, η διαταραχή που επηρεάζει περισσότερους από 65 εκατ. ανθρώπους

Europolitis TV6 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV7 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV2 έτη ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV4 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch4 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch4 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch4 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV4 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV4 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis