Επικοινωνήστε μαζί μας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Αύξηση στις άδειες οπλοκατοχής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοένα και συχνότερα τα τελευταία χρόνια οι Γερμανοί πολίτες εξοπλίζονται με άσφαιρα πιστόλια, σπρέι πιπεριού ή όπλα ηλεκτροσόκ. Παράλληλα πολλοί σπεύδουν να πάρουν τη λεγόμενη «μικρή άδεια οπλοκατοχής», η οποία επιτρέπει την κατοχή και χρήση μικρών όπλων.


Μια ματιά στα στατιστικά στοιχεία δείχνει ότι τον Ιανουάριο του 2016 περίπου 300.000 γερμανοί πολίτες κατείχαν αυτή την άδεια. Περίπου δύο χρόνια αργότερα ο αριθμός είχε σχεδόν διπλασιαστεί. Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες η ζήτηση για όπλα κρότου και όπλα ηλεκτροσόκ βρίσκεται τα ύψη.

Δημοσκόπηση του ινστιτούτου infratest dimap δείχνει ότι το 23% των Γερμανών αισθάνεται «ανασφαλές» και το 51% «σχεδόν ασφαλές». Σε σύγκριση με τα στατιστικά στοιχεία πριν από δυο χρόνια περίπου το 32% των Γερμανών αισθάνεται σήμερα «λιγότερο ασφαλές».

 

Για ποιους λόγους όμως εντείνεται το αίσθημα ανασφάλειας στους γερμανούς πολίτες;

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του ινστιτούτου infratest dimap, η περίοδος αύξησης των αδειών οπλοκατοχής άσφαιρων όπλων συμπίπτει με την περίοδο της προσφυγικής κρίσης και την έλευση εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στη Γερμανία. Στο ερώτημα ποιες ομάδες ατόμων προκαλούν περισσότερο φόβο περίπου το 33% των ερωτηθέντων φωτογραφίζει «ξένους και πρόσφυγες», ενώ στη δεύτερη θέση έρχονται με μόλις 13% «νεοναζί και ακροδεξιοί».

Παρόλα αυτά παραμένει ανοιχτό εάν πράγματι τα προσφυγικά κύματα εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας των γερμανών πολιτών.

 

Deutsche Welle

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Οι Γερμανοί αποφεύγουν τις δημόσιες συγκοινωνίες

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Ο φόβος του κορονοϊού αλλάζει τις καθημερινές συνήθειες των Γερμανών. Πολλοί προτιμούν το ποδήλατο ή το αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις τους, ενώ διστάζουν πλέον να χρησιμοποιήσουν τις δημόσιες συγκοινωνίες.

Όλοι το υποψιάζονταν, πρόσφατη μελέτη που επιμελήθηκαν από κοινού το Ινστιτούτο Κοινωνικών Ερευνών Infas και το Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών του Βερολίνου (WZB) το επιβεβαιώνει: Υπό τον φόβο της πανδημίας οι Γερμανοί έχουν περιορίσει δραστικά τις μετακινήσεις τους. Αλλά και όταν μετακινούνται προσπαθούν να αποφύγουν τις δημόσιες συγκοινωνίες και ιδιαίτερα το λεωφορείο ή το τραμ.

Αυτό προκύπτει από τις απαντήσεις που έδωσαν οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι στην έρευνα, αλλά και από την αξιολόγηση στοιχείων περιήγησης μέσω tracking.

Ένα ακόμη συμπέρασμα της έρευνας: Στο λεωφορείο μπαίνουν πλέον μόνο οι … πιο φτωχοί ή εκείνοι που δεν μπορούν να μετακινηθούν με άλλον τρόπο. Όπως επισημαίνει ο Αντρέας Κνίε, συνεργάτης του Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών στο Βερολίνο και ειδικός σε θέματα κινητικότητας στην πόλη, «μόνον όσοι δεν διαθέτουν εναλλακτική λύση εξακολουθούν να μετακινούνται σήμερα με τις δημόσιες συγκοινωνίες».

Πρόκειται για εκείνους που δεν έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται από το σπίτι και δεν διαθέτουν δίπλωμα οδήγησης ή το εισόδημά τους δεν τους επιτρέπει να συντηρούν δικό τους μέσο μεταφοράς.

«Εισοδηματικές διαφορές» στις μετακινήσεις

Είναι χαρακτηριστικό, δηλώνει ο Αντρέας Κνίε στο Spiegel Online, ότι από τους ερωτηθέντες στην έρευνα που έχουν μηνιαίο εισόδημα έως 1.300 ευρώ, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό 15% συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις δημόσιες συγκοινωνίες.

Αντιθέτως, στα εισοδήματα άνω των 2.200 ευρώ μηνιαίως το ποσοστό εκείνων που μετακινούνται με λεωφορείο ή τραμ δεν ξεπερνά πλέον το 3%. Στο συνολικό δείγμα το ποσοστό εκείνων που λένε ότι δεν χρησιμοποιούν «ποτέ» δημόσιες συγκοινωνίες αυξήθηκε στο 52% τον Οκτώβριο έναντι 48% τον Μάιο.

Σημειωτέον ότι στη Γερμανία χρησιμοποιούν κατά κανόνα τις δημόσιες συγκοινωνίες και οι μαθητές πηγαίνοντας στο σχολείο τους, ακόμη και για κοντινές αποστάσεις.

Ενδιαφέρον είναι ότι η «εργασία από το σπίτι» έχει διαδοθεί τόσο πολύ μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, ώστε το 19% των ερωτηθέντων, δηλαδή σχεδόν ένας στους πέντε, ισχυρίζεται ότι εργάζεται σήμερα αποκλειστικά (ή σχεδόν αποκλειστικά) από το σπίτι του, επομένως δεν χρειάζεται να μετακινηθεί στη διάρκεια της ημέρας.

Ενθαρρυντικό από οικολογική άποψη είναι το γεγονός ότι ο ένας στους δύο απο εκείνους που αποφεύγουν πλέον το λεωφορείο έχει επιλέξει το ποδήλατο για τις μετακινήσεις τους.

Μόλις το 24% των ερωτηθέντων λέει ότι προτιμά το Ι.Χ. αυτοκίνητό του.

Επίσης ενθαρρυντικό, με οικολογικά κριτήρια, είναι το ότι τον Οκτώβριο μόλις το 1% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι σχεδιάζει να αγοράσει καινούριο αυτοκίνητο. Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τον Αντρέας Κνίε, ότι «όποιος έχει ήδη δικό του αυτοκίνητο θα το προτιμήσει αντί για τη δημόσια συγκοινωνία, αλλά κανείς δεν αγοράζει καινούριο αυτοκίνητο λόγω της πανδημίας».

Μεγάλες απώλειες για τις δημόσιες συγκοινωνίες

Συμπερασματικά ο Αντρέας Κνίε τονίζει ότι «οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι ο μεγάλος χαμένος στο φθινόπωρο της πανδημίας». Πρόκειται συνήθως για δημοτικές επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν απόλυτη ανάγκη τα έσοδα των εισιτηρίων για να συνεχίσουν τα δρομολόγιά τους. Όμως η απειλή του κορονοϊού έχει ανατρέψει τα πάντα.

Οι αρμόδιοι υπολογίζουν μάλιστα ότι, ενώ μέχρι το φθινόπωρο η μείωση της επιβατικής κίνησης κυμαινόταν σε ανεκτά επίπεδα και δεν ξεπερνούσε κατά μέσο όρο το 20%, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο έφτασε το -50% ή και -60% σε σύγκριση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2019. Αυτή η αρνητική τάση δεν αναμένεται να ανατραπεί πολύ γρήγορα.

Έτσι, οι δημοτικές επιχειρήσεις δημοσίων συγκοινωνιών εκτιμούν ότι το 2021 οι απώλειες εσόδων θα φτάσουν τα 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: dw.com

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Η ενυδρίδα, το ζώο της χρονιάς για το 2021

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Το Γερμανικό Ίδρυμα Άγριας Ζωής επέλεξε την ενυδρίδα (βίδρα) ζώο του έτους 2021. Πρόκειται για ένα μικρόσωμο ζώο με πυκνή γούνα και δεινό κολυμβητή.

Είναι από τα σπανιότερα και πλέον απειλούμενα θηλαστικά της Ευρώπης, εξ ου και προστατεύεται αυστηρά σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τώρα είναι και το ζώο της χρονιάς.

«Η ενυδρίδα (βίδρα) επιλέχθηκε από το «Γερμανικό Ίδρυμα Άγριας Ζωής» για να επιστήσει την προσοχή στους ανθρώπους για το πόσο κινδυνεύει η ίδια και ο βιότοπός της», εξηγεί ο διευθύνων σύμβουλός Χίλμαρ Φράιχερ φον Μίνχάουζεν.

«Όπου ζουν οι ενυδρίδες, η φύση παραμένει άθικτη. Ζει στις όχθες ποταμών και λιμνών, αλλά μόνο εκεί όπου τα νερά είναι πεντακάθαρα, αποτελώντας έτσι το βαρόμετρο της υγείας των υδάτων. Εκεί βρίσκει καταφύγιο και φαγητό.

Ωστόσο, τα βρώμικα νερά, οι αποστραγγισμένοι υγρότοποι και η καταστροφή των παράκτιων ζωνών ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες επιβίωσης αυτού του είδους. Ψάρια, καβούρια, σαλιγκάρια και έντομα βρίσκονται στο μενού της ενυδρίδας.

Δυστυχώς όμως, οι βιότοποί της αρχίζουν να σπανίζουν και σήμερα, το ζώο του έτους 2021 δεν μπορεί πλέον να εντοπιστεί καν στο κρατίδιο Ρηνανία-Παλατινάτο», πρόσθεσε ο Μίνχάουζεν.

Η παχιά γούνα της – με τις έως και 140 εκατομμύρια τρίχες – ήταν συχνά μοιραία για τη ζωή της στο παρελθόν.

Στις αρχές του 20ού αιώνα, εξακολουθούσαν να τις κυνηγούν για την πολύτιμη γούνα τους η οποία είχε μεγάλη ζήτηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: “Υπαρξιακή απειλή” ο κορονοϊός για το 15% των επιχειρήσεων

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

«Υπαρξιακή απειλή» για το 15% των γερμανικών επιχειρήσεων συνιστά η κρίση του κορονοϊού, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών Ifo του Μονάχου.

Όπως αναδεικνύεται από τη μηνιαία έρευνα του Ifo, το 15% των επιχειρηματιών ανησυχεί ότι δεν θα επιβιώσει μετά την πανδημία, το ποσοστό ωστόσο είναι αισθητά περιορισμένο σε σχέση με τον περασμένο Ιούνιο, όταν αντίστοιχη ανησυχία εξέφραζε το 21% των επιχειρηματιών.

«Η βελτίωση είναι σαφής», δήλωσε ο υπεύθυνος της έρευνας Κλάους Βολράμπε, επισημαίνοντας ωστόσο ότι υπάρχουν κλάδοι όπου τα προβλήματα είναι ιδιαίτερα σοβαρά, όπως ο τουρισμός και η εστίαση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το 86% των τουριστικών πρακτορείων απειλείται με λουκέτο, ενώ για τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία το αντίστοιχο ποσοστό φθάνει το 62%.

Στον διαφημιστικό κλάδο, 27% των επιχειρήσεων θεωρούν ότι βρίσκονται σε κίνδυνο και στον κλάδο των εμπορευματικών μεταφορών λιγότερο από το 14%.

Ακόμη χαμηλότερο (5%) είναι το ποσοστό των επιχειρηματιών που ανησυχούν για την επιβίωση της εταιρίας τους στον κλάδο της πληροφορικής, με τους δικηγόρους και τους φοροτεχνικούς να βρίσκονται στην καλύτερη μοίρα, με μόλις το 3% να εκφράζει ανησυχία.

Στον κλάδο του εμπορίου η ανησυχία φθάνει το 14% (από 18% τον περασμένο Ιούνιο), ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στην χημική και φαρμακευτική βιομηχανία η ανησυχία περιορίζεται στο 1% και στο 0% αντίστοιχα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Οι αρχές απαγόρευσαν την ακροδεξιά οργάνωση «Ταξιαρχία Λύκων 44»

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Η αστυνομία βρήκε μια βαλίστρα, ματσέτα, μαχαίρια και σύμβολα των Ναζί σε επιδρομές που πραγματοποίησε, μετά την απαγόρευση της ακροδεξιάς οργάνωσης με την ονομασία «Ταξιαρχία Λύκων 44» (Wolfsbrigade 44), την οποία η κυβέρνηση κατηγορεί ότι επιδιώκει τη δημιουργία ενός ναζιστικού κράτους.

Σβάστικες ήταν μεταξύ των συμβόλων των Ναζί που ανακαλύφθηκαν στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια 11 μελών της οργάνωσης στα κρατίδια της Έσσης, του Μεκλεμβούργου-Δυτικής Πομερανίας και της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, αναφέρει σε δήλωσή του το υπουργείο Εσωτερικών.

«Δεν υπάρχει χώρος στη χώρα μας για μια ομάδα που σπέρνει μίσος και επιδιώκει την επανίδρυση ενός ναζιστικού κράτους», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ.

Τα μέλη της «Ταξιαρχίας Λύκων» δηλώνουν ανοικτά πίστη στον ηγέτη των Ναζί Αδόλφο Χίτλερ και επιδιώκουν να βάλουν τέλος στο δημοκρατικό κράτος, ενώ προωθούν τον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό, ανέφερε το υπουργείο.

Η κυβέρνηση απαγόρευσε επίσης τα σύμβολα της οργάνωσης, όπως τη νεκροκεφαλή με τις δύο χειροβομβίδες και τον αριθμό 44.

Στον κώδικα των Ναζί, το 4 αντιπροσωπεύει το γράμμα D ως το τέταρτο γράμμα της αλφαβήτου και ο αριθμός 44 είναι μια συντομογραφία της αποκαλούμενης «Division Dirlewanger».

Παραπέμπει σε μια παραστρατιωτική μονάδα των ναζιστικών SS στη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, η οποία ήταν ιδιαίτερα αιμοχαρής και έφερε το όνομα του Όσκαρ Ντιρλεβάνγκερ, ο οποίος κατηγορείται ότι διέταξε και διέπραξε σφαγές αμάχων στα χρόνια του 1940 στην Πολωνία και τη Λευκορωσία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Παράταση του «μερικού lockdown» μέχρι τις 10 Ιανουαρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Την παράταση της ισχύος του «μερικού lockdown» έως και τις 10 Ιανουαρίου ανακοίνωσε χθες η Καγκελάριος ‘Αγγελα Μέρκελ, μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης με τους Πρωθυπουργούς των κρατιδίων.

«Απέχουμε ακόμη πολύ από τον στόχο», τόνισε, ενώ δήλωσε ότι οι πρώτες εγκρίσεις εμβολίων από την ΕΕ αναμένονται στο τέλος Δεκεμβρίου.

«Κατά βάση, η κατάσταση παραμένει ως έχει», δήλωσε η κυρία Μέρκελ, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα χαλάρωσης των περιορισμών καθώς «απέχουμε ακόμη πολύ από τον στόχο των 50 κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους σε μία εβδομάδα».

Η κυβέρνηση στην Γερμανία έχει ήδη ανακοινώσει περιορισμένη χαλάρωση των μέτρων που αφορούν τις κοινωνικές επαφές των πολιτών, για την περίοδο από 20 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου.

Οι επιχειρήσεις εστίασης, τα θεάματα και τα γυμναστήρια θα παραμείνουν ωστόσο κλειστά τουλάχιστον μέχρι τις 10 Ιανουαρίου. Η κατάσταση θα αξιολογηθεί εκ νέου στις 4 Ιανουαρίου.

Υπέρ των αυστηρών περιορισμών τάχθηκε και ο Πρωθυπουργός της Βαυαρίας, Μάρκους Ζέντερ: «Πρέπει να σκεφτούμε, καλύτερα να είμαστε συνεπείς για λίγο, παρά ημι-συνεπείς για πολύ», είπε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης.

Βερολίνο: Τα κλαμπ μετατρέπονται σε κέντρα γρήγορων διαγνωστικών τεστ

Όσο υψηλός είναι ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού στη γερμανική πρωτεύουσα, άλλο τόσο δεν λείπουν οι ιδέες για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού: Το KitkatClub μετατρέπεται σε ένα κέντρο γρήγορων διαγνωστικών τεστ και τα ξενοδοχεία θα φιλοξενούν άτομα που πρέπει να μπουν σε καραντίνα και κατοικούν σε μικρά διαμερίσματα.

Το κρατίδιο του Βερολίνου θα στραφεί στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση για να χρηματοδοτήσει την ιδέα.

Το βερολινέζικο KitkatClub θα προσφέρει γρήγορα διαγνωστικά τεστ ανίχνευσης κορονοϊού από την ερχόμενη Παρασκευή και δεν θα παραμείνει το μόνο: Λόγω του συνεχιζόμενου μερικού lockdown, θα ακολουθήσουν και άλλα κλαμπ του Βερολίνου.

«Ο στόχος δεν είναι να κερδίσουμε χρήματα, αλλά να μπορέσουν οι πολίτες να μετακινούνται και πάλι πιο ελεύθερα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Συλλόγου των κλαμπ της γερμανικής πρωτεύουσας, Λουτς Λάιχζενρινγκ.

Προγραμματίζονται διαγνωστικά κέντρα γειτονιάς, στα οποία όσοι επιθυμούν μια έξοδο, θα μπορούν να κάνουν γρήγορα και φθηνά το διαγνωστικό τεστ πριν επισκεφθούν εστιατόρια, μπαρ ή ακόμα και τη γιαγιά τους, πρόσθεσε ο Λάιχζενρινγκ.

Ταυτόχρονα, η Γερουσία του Βερολίνου θέλει να ανοίξει ξενοδοχεία για άτομα που βρίσκονται προσωρινά σε καραντίνα λόγω κορονοϊού ή στενής επαφής με κρούσμα κορονοϊού.

«Αρχικά προγραμματίζεται η διάθεση 500 δωματίων», ανακοίνωσε ο γερουσιαστής του Βερολίνου για θέματα πολιτισμού Κλάους Λέντερερ έπειτα από συνεδρίαση της Γερουσίας. «Ο στόχος είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που ζουν σε περιορισμένους χώρους και να σπάσουμε τις αλυσίδες μετάδοσης της λοίμωξης. Σε μια μητρόπολη όπως το Βερολίνο, 500 δωμάτια είναι βέβαια μια σταγόνα στον ωκεανό», παραδέχτηκε ο αριστερός πολιτικός.

Προκειμένου να δημιουργηθούν περισσότερες δυνατότητες καραντίνας στα ξενοδοχεία, το κρατίδιο του Βερολίνου προτίθεται τώρα να συζητήσει με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση το θέμα της χρηματοδότησης.

Πάντως το πότε ακριβώς τα 500 δωμάτια στα ξενοδοχεία που προγραμματίζονται από το κρατίδιο του Βερολίνου θα είναι διαθέσιμα, είναι ακόμα ανοιχτό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – dpa

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για τα Χριστούγεννα οι έμποροι λιανικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Περισσότεροι από τους μισούς Γερμανούς εμπόρους λιανικής αναμένουν λιγότερους πελάτες και μειωμένες πωλήσεις κατά τη διάρκεια της περιόδου των Χριστουγέννων, σύμφωνα με έρευνα της Γερμανικής Ένωσης Λιανικής (HDE) στην οποία συμμετείχαν 550 εταιρείες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της HDE, Stefan Genth, δήλωσε σχετικά: «Οι προοπτικές για τις επιχειρήσεις μέσα στην περίοδο των εορτών λόγω του κορονοϊού είναι ανησυχητικά χαμηλές. Ειδικά για πολλούς λιανοπωλητές εντός της πόλης και κυρίως για τους οίκους μόδας».

Περίπου το 52% των εταιρειών αναμένουν σημαντικές απώλειες σε πωλήσεις και πελάτες μετά την επέκταση του lockdown στη χώρα, σύμφωνα με την έρευνα, με το 62% των λιανοπωλητών που ρωτήθηκαν να απαντούν ότι είναι απαισιόδοξοι για την περαιτέρω πορεία των αγορών των Χριστουγέννων.

«Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος είναι συνήθως οι ισχυρότεροι μήνες του έτους όσον αφορά τις πωλήσεις για πολλούς λιανοπωλητές. Εάν αυτές οι πωλήσεις χαθούν τώρα, πολλές επιχειρήσεις θα αντιμετωπίσουν προβλήματα» πρόσθεσε ο Genth.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι το 38% των εταιρειών λιανικής συνολικά και το 45% των εμπόρων λιανικής εντός πόλης βλέπουν την ύπαρξή τους να απειλείται.

Ωστόσο, οι λιανοπωλητές με οικιακά είδη, προμήθειες DIY, έπιπλα και τρόφιμα αναφέρουν ικανοποιητικές πωλήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία της HDE, ενώ οι διαδικτυακές πωλήσεις αναμένεται να αυξηθούν κατά το ένα τρίτο σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Συνολικά, η Ένωση Λιανικής HDE αναμένει ότι οι πωλήσεις για το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο θα αυξηθούν κατά 1,2% φέτος, αγγίζοντας σχεδόν τα 104 δισεκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: esmmagazine.com

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

Like us on Facebook

Advertisement Europolitis 24

Für mehr

Abonnieren Sie kostenlos unsere Mailingliste und erhalten Sie interessante Informationen zu Ihrem E-Mail-Posteingang.

Danke fürs Abonnieren.

Something went wrong.

Advertisement
ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 ώρες πριν

Οι Γερμανοί αποφεύγουν τις δημόσιες συγκοινωνίες

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 ώρες πριν

Γερμανία: Η ενυδρίδα, το ζώο της χρονιάς για το 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 ώρες πριν

Κομισιόν για αεροπορικά ταξίδια: Τα νέα κρούσματα είναι λιγότερα απ’ όσα στον γενικό πληθυσμό

ΥΓΕΙΑ7 ώρες πριν

Η ατμοσφαιρική ρύπανση αυξάνει τον κίνδυνο για άνοια στους ηλικιωμένους

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ23 ώρες πριν

Το διαζύγιο μπορεί να έχει άμεσες αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα πριν

Έρευνα: Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα κοστίζουν όσο τα συμβατικά έως το 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα πριν

Η EasyJet θα χρεώνει το ντουλάπι των αποσκευών πάνω από τα καθίσματα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ημέρα πριν

Γερμανία: “Υπαρξιακή απειλή” ο κορονοϊός για το 15% των επιχειρήσεων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα πριν

Παράξενο το φετινό φθινόπωρο, με περισσότερες βροχές στην Κρήτη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες πριν

Το 2020 “στο βάθρο” με τις θερμότερες χρονιές

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Γερμανία: Παράταση του “μερικού lockdown” μέχρι αρχές Ιανουαρίου

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

Γερμανία: «Όχι» των κρατιδίων σε νέα αυστηρότερα μέτρα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 ημέρες πριν

Γερμανία: Σε ισχύ τα αυστηρότερα μέτρα για τον κορονοϊό

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Δεν κρίνεται αντισυνταγματικό το λόκνταουν

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες πριν

Αegean: Τι θα ισχύει για τις πτήσεις κατά το διάστημα του lockdown

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Το Βερολίνο «αποχαιρετά» το αεροδρόμιο Τέγκελ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες πριν

Y.Π.Α.: Παράταση των αεροπορικών οδηγιών για πτήσεις εξωτερικού

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες πριν

ΥΠΑ: Τι ισχύει για τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού έως 30/11

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Ποια ελληνικά προϊόντα κατέγραψαν αύξηση ζήτησης

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Νέα κριτήρια για την υποβολή σε τεστ για κορονοϊό

Europolitis TV3 εβδομάδες πριν

ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Europolitis TV7 μήνες πριν

E.E: Covid-19 και Erasmus, δεν θα χαθεί το ακαδημαϊκό έτος.

Europolitis TV7 μήνες πριν

Ο Εκδότης του Ευρωπολίτη Βασίλης Βούλγαρης στο Παρα5 με τον Σπύρο Λάτσα ENA Channel (24/04/2020)

Europolitis TV8 μήνες πριν

Ελληνική Ψυχή: Αννα Ιωαννίδου-Η Ελληνική Κοινότητα Στουτγκάρδης κοντά στον ελληνισμό (Video)

Europolitis TV8 μήνες πριν

Ελληνική Ψυχή :(Ελληνική Κοινότητας Βερολίνου): Ο εθελοντισμός και συμμετοχή δυναμώνουνε μια κοινότητα

Europolitis TV8 μήνες πριν

Ο Εκδότης του Ευρωπολίτη Βασίλης Βούλγαρης μιλάει στο ENA Channel

ΓΕΡΜΑΝΙΑ9 μήνες πριν

CORONAVIRUS(Μόναχο): Video δείχνει την πυροσβεστική να ενημερώνει για την απαγόρευση κυκλοφορίας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ9 μήνες πριν

Οι Κρητικές γεύσεις και αρώματα στο κέντρο του Ντύσσελντορφ,επιχειρηματικές συναντήσεις B2B(VIDEO)

Europolitis TV10 μήνες πριν

Μαγεία στην Tonhalle η ερμηνεία της Ελενας Μαραγκού με μουσική συνοδεία του Κώστα Ράπτη

Europolitis TV1 έτος πριν

Το Αιγοπρόβατο όπως δεν το ξέρουμε!

Advertisement Europolitis
Advertisement