Επικοινωνήστε μαζί μας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Συνάντηση του Γενικού Πρόξενου Αμβούργου με τον παγκοσμίου φήμης νευροχειρουργό Μαντζίντ Σάμι

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση με τον κορυφαίο νευροχειρουργό παγκοσμίως τον Καθηγητή Μαντζίντ Σάμι, Πρόεδρο της Παγκόσμιας νευροχειρουργικής Ένωσης, πρόεδρο και δημιουργό του Διεθνούς Ινστιτούτου Νευροχειρουργικής στο Αννόβερο, είχε ο Γενικός Πρόξενος Αμβούργου Γιώργος Αρναούτης στην πρωτεύουσα της Κάτω Σαξονίας.

Μια ουσιώδης συνάντηση που κράτησε 2 ώρες ο καθηγητής  Σάμι και ο κ. Αρναούτης μίλησαν  για τον άνθρωπο και τις αξίες που υπερτερούν των υλικών πρόσκαιρων αγαθών, για το μεγαλύτερο όπλο του ανθρώπου που είναι το μυαλό (The power is in the brain), για τον Ιπποκράτη και τον όρκο του, και για την πατρίδα του καθηγητή  την Περσία.

Ο Παγκόσμιος φήμης νευροχειρούργος έκανε ιδιαίτερη αναφορά για τους Έλληνες τον μόνο λαό που μπορεί και ισορροπεί με τρόπο μοναδικό ανάμεσα σε Δύση και Ανατολή και που πάντα στο τέλος δεν «σπάει», την Ελλάδα που είναι το μοναδικό μέρος στον κόσμο που επιθυμεί να ζήσει όταν αποσυρθεί, και για το σπουδαιότερο βραβείο που έχει λάβει το Αριστοτέλειο.

Στην συνάντηση επίσης ήταν και ο Παναγιώτης Αποστόλου, ο Έλληνας από το Αννόβερο που του είχαν δώσει λίγους μήνες ζωής και τα δημόσια νοσοκομεία στην Γερμανία δεν αναλάμβαναν την περίπτωση του. Όσο σκληρό και αν ακούγεται. Ο Παναγιωτης ουσιαστικά ήταν ακόμα ένα στατιστικό στοιχείο μέχρι που τον ανέλαβε ο Καθηγητης Σάμι. Η ιστορία του Παναγιώτη είχε συγκινήσει πολλούς και αρκετοί στάθηκαν δίπλα του σε μια περιπέτεια που είχε ευχάριστο τέλος για αυτόν και είναι ξανά δίπλα στα παιδιά του.

Advertisement

Like us on Facebook

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Έρχεται το 7ο Διεθνές Air/Sea Show στην Καβάλα (VID)

LIFE STYLE2 εβδομάδες πριν

Έφυγε από τη ζωή ο Χάρρυ Κλυνν (VID)

Europolitis TV2 μήνες πριν

Για δράσεις στην Ευρώπη σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών δεσμεύεται ο Περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης (VIDEO)

Europolitis TV2 εβδομάδες πριν

Εκδήλωση προς τιμή του Μητροπολίτη Γερμανίας Αυγουστίνο με αφορμή τα 80α του γενέθλια

©Europolitis
Europolitis TV3 εβδομάδες πριν

2ο Ελληνικό Φεστιβάλ Ντύσσελντορφ (Εναρξη)

Europolitis TV4 εβδομάδες πριν

Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στο Ντύσσελντορφ Μαρία Παπακωνσταντίνου «Είμαστε πολλοί, είμαστε ορατοί»

Europolitis TV3 μήνες πριν

Ποντιακή Εστία Στουτγκάρδης -Πολιτιστικός Σύλλογος Χανίων «Βιγλάτορες» (VIDEO)

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 μήνες πριν

Νυρεμβέργη: Παρακαταθήκη στις γενεές, ο πρώτος ελληνόγλωσσος πλοηγός επισκέπτη (Γοητεία και βία) σε μουσείο της Γερμανίας (Video)

Europolitis TV4 μήνες πριν

Κοπή πίτας των Βλάχων…Χιλιάδες χορευτές από όλη την Ελλάδα (VIDEO)

ΕΛΛΑΔΑ4 μήνες πριν

Κοπή πίτας των Βλάχων…Χιλιάδες χορευτές από όλη την Ελλάδα (VIDEO)
Εγγραφή στο Newsletter

Δημοφιλή