Connect with us

ΕΥΡΩΠΗ

Aυστρία: Μείωση των παράνομων αφίξεων

Published

on

Μέσα στο 2017 δεν μειώθηκε αισθητά μόνον ο αριθμός των αιτούντων άσυλο στην Αυστρία, αλλά σημαντική υπήρξε και η μείωση του αριθμού των παράνομων αφίξεων στην χώρα, όπως διαπιστώνεται από την έκθεση για τους διακινητές, την οποία παρουσίασε σήμερα στη Βιέννη η Αυστριακή Ομοσπονδιακή Εγκληματολογική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, το 2016, ο αριθμός των εντοπισθέντων προσώπων ανερχόταν σε 50.848 και το 2017 ο αντίστοιχος αριθμός μειώθηκε στις 27.753, ενώ μείωση παρουσίασε και ο αριθμός των διακινητών που είχαν εντοπιστεί, από 249 το 2016 σε 222 το 2017.

Όπως τόνισε κατά την παρουσίαση της έκθεσης ο διευθυντής του Γραφείου Εμπορίας και Διακίνησης Ανθρώπων, Γκέραλντ Τάτσγκερν, η κατάσταση πιθανόν να αλλάξει εφέτος, καθώς μέσα στους πρώτους έξι μήνες του 2018 υπήρξαν και πάλι περισσότερες εντοπίσεις από ό, τι το ίδιο χρονικό διάστημα πέρυσι, ενώ σε σχέση με την προέλευση των διακινητών, στην πρώτη θέση βρίσκονται οι Αυστριακοί, ακολουθούμενοι από Ιρακινούς και Τούρκους.

Ο ίδιος επισήμανε πως την μεγαλύτερη ομάδα ανθρώπων με παράνομη είσοδο στην Αυστρία, δεν αποτελούν όπως ίσως αναμενόταν, οι Σύροι ή οι Αφγανοί, αλλά άνθρωποι από τη Νιγηρία – κάτι που, όπως σημείωσε, είναι ενδεικτικό της έντονης μεταναστευτικής πίεσης από την Αφρική.

Στον κατάλογο των παράνομων εισόδων ακολουθούν μετά τους Νιγηριανούς, οι Αφγανοί και οι Πακιστανοί.

Ως προς τις αιτήσεις για χορήγηση ασύλου, το 2016 ο αριθμός τους ανερχόταν σε 42.285, παρουσιάζοντας μέσα στο 2017 μία ιδιαίτερα αισθητή μείωση στις 24.735, ενώ ακόμη πιο σημαντική μείωση εμφανίζεται το πρώτο εξάμηνο του 2018, μέσα στο οποίο καταγράφηκε ο μικρότερος αριθμός αιτήσεων για τη χορήγηση ασύλου στην Αυστρία εδώ και επτά χρόνια, από το αντίστοιχο χρονικό διάστημα το 2011.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διεπιστημονική μελέτη των μικροπλαστικών και των συνεπειών τους με ελληνική συμμετοχή

Published

on

Από

Δεν είναι μόνο τα ανθρωπογενή σωματίδια σε μικροκλίμακα, που εγκυμονούν κινδύνους. Στο επίκεντρο της μελέτης έχουν τεθεί κατά καιρούς και οι επιπτώσεις των σωματιδίων σε νανοκλίμακα. Photo credits: mrpixel000 / pixabay

Τα μικροπλαστικά, δηλαδή τα πλαστικά σωματίδια μικρότερα από πέντε χιλιοστά, αλλά και τα, ακόμα μικρότερα, νανοπλαστικά αποτελούν πεδίο προβληματισμού στην εποχή μας, καθώς αναδεικνύονται διαρκώς οι συνέπειες από την ευρεία χρήση τους, όχι μόνο στο περιβάλλον, αλλά και στην ανθρώπινη υγεία.

Ερευνητές έχουν εντοπίσει μικροπλαστικά σχεδόν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, από τα απομακρυσμένα παγωμένα νερά της Αρκτικής μέχρι τα βαθύτερα σημεία των ωκεανών, καθώς και στο αίμα και σε διάφορα όργανα του ανθρώπινου σώματος.

Έναν χρόνο πριν, σε έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Frontiers in Environmental Chemistry», ο κύριος συγγραφέας, ερευνητής του Τμήματος Γεωλογίας του ΕΚΠΑ, Ανδρέας Γόντικας, ανέδειξε μέσα από δειγματοληψία που έγινε σε μαρίνες σκαφών στη Σουηδία μια άλλη, λιγότερο γνωστή πτυχή της ρύπανσης από μικροπλαστικά στο περιβάλλον: η βαφή των πλοίων γίνεται με πλαστικά χρώματα, τα οποία λόγω της τοξικότητάς τους εγείρουν ανησυχίες για τις επιπτώσεις της απελευθέρωσής τους στη θάλασσα.

Η ερευνητική ομάδα υπογράμμιζε στο άρθρο την ανάγκη παρακολούθησης των σχετικών δεδομένων από τις αρμόδιες αρχές.



Δεν είναι όμως μόνο τα ανθρωπογενή σωματίδια σε μικροκλίμακα, που εγκυμονούν κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και το οικοσύστημα. Στο επίκεντρο της μελέτης των επιστημόνων έχουν τεθεί κατά καιρούς και οι επιπτώσεις των σωματιδίων σε νανοκλίμακα.

Καθώς οι συνέπειες των μικροπλαστικών και των νανοπλαστικών είναι πολυεπίπεδες, αναδεικνύεται η ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας ερευνητών από διαφορετικά πεδία, προκειμένου να μελετηθούν αυτές οι επιπτώσεις ολοκληρωμένα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Γόντικας μαζί με άλλους τρεις νέους επιστήμονες από άλλες ευρωπαϊκές χώρες δημιούργησαν το 2021 την πρωτοβουλία «Microplastics Workshop for Early Career Researchers», με στόχο να συμβάλουν στη διαμόρφωση της μελλοντικής γενιάς ερευνητών, που θα εξετάζει πολύπλευρα τα ζητήματα που προκύπτουν στο πεδίο αυτό.

Στην ιδρυτική ομάδα συγκαταλέγονται, επίσης, η Ντενίς Μιτράνο από το ETH Zurich στην Ελβετία, η Κάριν Μάτσον από το Gothenburg University στη Σουηδία και ο Στέφαν Βάγκνερ από το Hochschule Fresenius στη Γερμανία.

Οι δράσεις που οργανώνονται στο πλαίσιο του «Microplastics Workshop for Early Career Researchers», έχουν σχεδιαστεί γύρω από τρεις βασικούς πυλώνες: ομιλίες με θέματα, όπως η χημεία πολυμερών, η περιβαλλοντική επιστήμη, η ψηφιακή τεχνολογία και η τοξικολογία, από ειδικούς από πανεπιστήμια, βιομηχανίες, ρυθμιστικούς φορείς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς, ανταλλαγή απόψεων και συνεδρίες ανάπτυξης δεξιοτήτων. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προβλήματα προκαλούν οι πλημμύρες στη βόρεια Ιταλία

Published

on

Από

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν έγινε ακόμη δυσκολότερη, διότι οι μετεωρολογικές προβλέψεις δεν είχαν αναφερθεί σε ένα τόσο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας. Photo credits: MrsBrown / pixabay

Στην περιφέρεια Εμίλια Ρομάνια, στην βορειοανατολική Ιταλία, σημειώθηκαν για μια ακόμη φορά εκτεταμένες πλημμύρες.

Εξαιτίας της αδιάκοπης βροχόπτωσης και υπερχείλισης ποταμών πλημμύρισαν μεγάλο μέρος της πόλης της Μπολόνια και οι περιοχές της Μόντενα, Ρέτζιο Εμίλια, Ραβένα και Πιατσέντσα.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί η νομαρχία της Μπολόνια, στην περιοχή Πιανόρο εντοπίσθηκε νεκρός ένας άνδρας, ο οποίος είχε παρασυρθεί με το ΙΧ αυτοκίνητό του από τα ορμητικά νερά.

Στην ίδια περιοχή συνεχίζονται οι προσπάθειες εντοπισμού ενός αγνοούμενου.



Ο δήμαρχος της Μπολόνια Ματέο Λέπορε από χθες, Σάββατο, το βράδυ κάλεσε τους κατοίκους να αποφύγουν οποιαδήποτε μετακίνηση και να ανέβουν στα υψηλότερα πατώματα και στις ταράτσες των πολυκατοικιών.

Η αντιμετώπιση των διαφόρων προβλημάτων έγινε ακόμη δυσκολότερη, διότι οι μετεωρολογικές προβλέψεις δεν είχαν αναφερθεί σε ένα τόσο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας.

Σήμερα το κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να επεκταθεί στην Κάτω Ιταλία και ιδιαίτερα στις ευρύτερες περιοχές της Νάπολης, του Μπάρι, στην Καλαβρία και στην περιφέρεια Μπαζιλικάτα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι πλημμύρες προκάλεσαν ζημιές και διακοπές της ηλεκτροδότησης στη Γαλλία

Published

on

Από

Ο συναγερμός υποβαθμίσθηκε σήμερα σε «πορτοκαλί», πράγμα που σημαίνει ότι η στάθμη των υδάτων θα μειωθεί και πάλι. Photo credits: gabalro / pixabay

Μεγάλες πλημμύρες προκάλεσαν σήμερα σοβαρές ζημιές και διακοπές της ηλεκτροδότησης σε τμήματα της ορεινής περιοχής της νοτιοανατολικής Γαλλίας έπειτα από ημέρες σφοδρής βροχόπτωσης.

Η μετεωρολογική υπηρεσία Meteo France έθεσε χθες, Πέμπτη, σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού για πλημμύρες έξι νομούς νότια της πόλης της Λιόν. Ο συναγερμός υποβαθμίσθηκε σήμερα σε «πορτοκαλί», πράγμα που σημαίνει ότι η στάθμη των υδάτων θα μειωθεί και πάλι.



«Σε ορισμένα σημεία στην περιφέρεια Αρντές έπεσαν μέσα σε 48 ώρες 700 χιλιοστά νερού. Είναι περισσότερο απ’ όσο πέφτει σε διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους στο Παρίσι, η ποσότητα είναι γιγάντια», δήλωσε στο BFM TV η υπουργός Περιβάλλοντος Ανιές Πανιέ-Ρινασέ.

Ο αυτοκινητόδρομος Α47 κοντά στη Λιόν μεταμορφώθηκε για λίγο σε γιγάντιο χείμαρρο.

Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι το Παρίσι έστειλε 1.500 επιπλέον πυροσβέστες στις πληγείσες περιοχές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας λόγω… ακτιβιστών

Published

on

Από

Η είσοδος στην Εθνική Πινακοθήκη, που βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου, κοντά στην πλατεία Τραφάλγκαρ, είναι δωρεάν, όπως στο σύνολο των δημοσίων μουσείων στη Βρετανία. Photo credits: drdevience / pixabay

Η Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι ενισχύει τους ελέγχους ασφαλείας, αφότου βρέθηκε στο στόχαστρο κινητοποιήσεων ακτιβιστών, οι οποίοι καταφέρθηκαν εναντίον έργων της συλλογής της.

Το ίδρυμα αναφέρει πως υπήρξε «θύμα πέντε διαφορετικών επιθέσεων» από τον Ιούλιο του 2022.

Τα έργα, τα οποία προστατεύονται από βιτρίνες, δεν υπέστησαν ζημιές σε αυτές τις επιθέσεις, ωστόσο τα πλαίσιά τους σε ορισμένες περιπτώσεις καταστράφηκαν.



«Δυστυχώς, φθάσαμε σε ένα σημείο όπου είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε μέτρα για να προστατεύσουμε τους επισκέπτες μας, τους εργαζόμενούς μας και τη συλλογή», εξηγεί το μουσείο σε ένα δελτίο Τύπου.

Από σήμερα, «κανένα υγρό δεν θα επιτρέπεται στην Εθνική Πινακοθήκη», με εξαίρεση το βρεφικό γάλα και φάρμακα με ιατρική συνταγή, επισημαίνει.

Η είσοδος στην Εθνική Πινακοθήκη, που βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου, κοντά στην πλατεία Τραφάλγκαρ, είναι δωρεάν, όπως στο σύνολο των δημοσίων μουσείων στη Βρετανία.

Οι επισκέπτες περνούν από μια πύλη ασφαλείας και ένας αστυνομικός ενδέχεται να ψάξει τις τσάντες τους.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, δύο οικολόγοι ακτιβιστές πέταξαν σούπα σε δύο πίνακες των Ηλιοτρόπιων του Βαν Γκογκ. Στην ανακοίνωσή της, η Εθνική Πινακοθήκη αναφέρεται επίσης σε περιστατικά που έγιναν εναντίον των πινάκων Το Κάρο του Σανού του Τζον Κόνσταμπλ το 2022 και Η Αφροδίτη στον Καθρέπτη του Ντιέγκο Βελάσκεθ, το 2023.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ελλάδα στην 76η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Φρανκφούρτης

Published

on

Από

Πέρυσι εκπροσωπήθηκαν συνολικά 4.000 εκθέτες, από 95 χώρες. Φέτος, η έκθεση, με επίσημη προσκεκλημένη την Ιταλία, θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου. Photo credits: Hermann / pixabay

Δυναμική και πολύπλευρη η εθνική συμμετοχή της Ελλάδας στην 76η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Φρανκφούρτης, με 60 εκδότες, πολιτιστικούς οργανισμούς και φορείς, πέντε συγγραφείς, περισσότερες από 750 εκδόσεις στα ελληνικά και άλλες γλώσσες, και με έμφαση στη δικτύωση και τη μετάφραση της ελληνικής λογοτεχνίας.

Μετά την παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου LIBER στη Βαρκελώνη (1-3 Οκτωβρίου 2024), σειρά έχει η 76η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Φρανκφούρτης στη Γερμανία. Είναι η σημαντικότερη και μεγαλύτερη διεθνής έκθεση βιβλίου στην Ευρώπη.



Πέρυσι εκπροσωπήθηκαν συνολικά 4.000 εκθέτες, από 95 χώρες. Φέτος, η έκθεση, με επίσημη προσκεκλημένη την Ιταλία, θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Ο νεοσύστατος Οργανισμός του υπουργείου Πολιτισμού, το Ελληνικό Ίδρυμα Βιβλίου και Πολιτισμού (ΕΛΙΒΙΠ), παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Ελληνικό Περίπτερο (HALL 4.1, no. G27), όπου θα προβληθούν και τα βιβλία που εκδόθηκαν, σε άλλες γλώσσες, στο πλαίσιο της πλατφόρμας GreekLit, την οποία χρηματοδοτεί το υπουργείου Πολιτισμού, με πόρους του ταμείου Ανάκαμψης για μεταφράσεις τίτλων, κάθε κατηγορίας της ελληνικής βιβλιοπαραγωγής.

Στο ελληνικό περίπτερο συμμετέχουν περίπου 60 εκδότες, πολιτιστικοί οργανισμοί και φορείς, από τους οποίους 27 θα παραβρεθούν με φυσική παρουσία. Επιπλέον, θα προβληθούν περισσότερες από 750 εκδόσεις, όπως του υπουργείου Πολιτισμού και των εποπτευόμενων φορέων του, στα ελληνικά και σε άλλες γλώσσες, των πολιτιστικών ιδρυμάτων και των εκδοτικών οίκων, ελληνικών και ξένων που εκδίδουν μεταφράσεις ελληνικών βιβλίων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Stellantis θα αναθεωρήσει το μέλλον των εμπορικών σημάτων της

Published

on

Από

Και οι 14 μάρκες αυτοκινήτων της Stellantis έχουν ένα στρατηγικό σχέδιο μέχρι το 2031, με πλήρη χρηματοδότηση εξασφαλισμένη μέχρι το 2026. Photo credits: Didgeman / pixabay

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού ο διευθύνων σύμβουλος της Stellantis Κάρλος Ταβάρες, δήλωσε ότι οι μάρκες αυτοκινήτων που εκπροσωπεί η Stellantis έχουν χρηματοδότηση μόνο μέχρι το 2026.

Η Stellantis θα αναθεωρήσει το μέλλον των 14 εμπορικών σημάτων της έως το 2026, είπε ο κ. Ταβάρες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Stellantis ανακοίνωσε ότι ο όμιλος θα επανεξετάσει το χαρτοφυλάκιο των μαρκών που διαθέτει τα επόμενα 2-3 χρόνια.



Και οι 14 μάρκες αυτοκινήτων της Stellantis έχουν ένα στρατηγικό σχέδιο μέχρι το 2031, με πλήρη χρηματοδότηση εξασφαλισμένη μέχρι το 2026.

Οι 14 μάρκες υπό την ομπρέλα της Stellantis θα πρέπει να αποδείξουν την αξία τους έως το 2026, πέντε χρόνια νωρίτερα από ό,τι αρχικά αναμενόταν. Το 2021 που ιδρύθηκε η Stellantis είχε ανακοινωθεί επίσημα ότι υπάρχει μια 10ετής περίοδος χάριτος για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων που εκπροσωπεί.

Η Stellantis ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Κάρλος Ταβάρες θα αποσυρθεί όταν λήξει το τρέχον συμβόλαιό του, στις αρχές του 2026, στο πλαίσιο πολλών διοικητικών αλλαγών εντός του ομίλου.

Η Stellantis είναι ένας πολυεθνικός ευρωπαϊκός-αμερικανικός όμιλος κατασκευής αυτοκινήτων, που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2021 βάσει μιας διασυνοριακής συγχώνευσης 50%-50% μεταξύ του ιταλο-αμερικανικού ομίλου Fiat Chrysler Automobiles και του γαλλικού ομίλου PSA.

Η κύρια δραστηριότητα της Stellantis είναι ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η κατασκευή και η πώληση αυτοκινήτων των εταιρειών (με αλφαβητική σειρά) Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Citroën, Dodge, DS Automobiles, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Lancia, Maserati, Mopar, Opel, Peugeot, Ram και Vauxhall.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΕΙΔΗΣΕΙΣ52 λεπτά ago

Μ. Μυρογιάννη: Γέφυρα επικοινωνίας των Ελλήνων της Διασποράς με το μητροπολιτικό κέντρο η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 ώρες ago

Το ιστορικό μυθιστόρημα «Η Έξοδος των Θρακών» παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στο Μόναχο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ18 ώρες ago

Περισσότερες από 6.000 αποβολές μαθητών λόγω χρήσης κινητού στα σχολεία!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ20 ώρες ago

Στην 9η θέση η Ελλάδα ως προορισμός ιατρικού τουρισμού στην Ευρώπη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ23 ώρες ago

Ο σωστός σχεδιασμός των επαρχιακών δρόμων βασικός παράγοντας για την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ1 ημέρα ago

Συνεργασία ΑΠΘ και Γ.Γ. Αποδήμου Ελληνισμού & Δημόσιας Διπλωματίας για την ενίσχυση των ελληνικών σπουδών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ1 ημέρα ago

Εξέταση αίματος μπορεί να εντοπίσει τις έγκυες που διατρέχουν τον κίνδυνο προεκλαμψίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

41 αγροτοδασικές πυρκαγιές σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο σε όλη την Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Διεπιστημονική μελέτη των μικροπλαστικών και των συνεπειών τους με ελληνική συμμετοχή

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 ημέρες ago

Οι γερμανικές αρχές απέτρεψαν σχέδιο επίθεσης κατά της πρεσβείας του Ισραήλ στο Βερολίνο

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες ago

70η Επέτειος ίδρυσης της Γερμανοελληνικής Εταιρείας Ντύσσελντορφ: 70 χρόνια δράσεων και ενίσχυσης της γερμανοελληνικής φιλίας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Ενημέρωση για τη λειτουργία των αμιγών σχολικών μονάδων και των αρμοδιοτήτων των Ομοσπονδιών στη Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Νέο είδος “καρχαρία φάντασμα” ανακαλύφθηκε στα ανοιχτά της Νέας Ζηλανδίας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Το SPD κέρδισε τις εκλογές στο Βρανδεμβούργο και άφησε δεύτερη την AfD

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Προσφυγή της ΕΕ σχετικά με την έρευνα αντιντάμπινγκ της Κίνας για τα γαλακτοκομικά προϊόντα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Ενώπιον διλήμματος το FDP για την παραμονή του στην κυβέρνηση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Έρευνα EY: Οι καταναλωτές επιστρέφουν στα φυσικά καταστήματα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Κρίσιμες εκλογές σήμερα στο Βρανδεμβούργο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Γυναικείο άγαλμα 2.000 ετών ανακαλύφθηκε στην αρχαία Βλαύνδο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Ερευνητικό πρόγραμμα «ασπίδα» προστασίας σημαντικών μνημείων από την κλιματική αλλαγή

Europolitis TV6 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV7 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV2 έτη ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV4 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch4 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch4 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch4 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV4 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV4 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis