Επικοινωνήστε μαζί μας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Η ΟΣΕΠΕ ανακοίνωσε ειδικό λογαριασμό για τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές

Δημοσιεύθηκε

στις

H Oμοσπονδία Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι υπάρχει πλέον επίσημος λογαριασμός για τους πληγέντες στην Ελλάδα μετά τις φονικές πυρκαγιές.

 

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΣΕΠΕ:

“Αγαπητοί συμπατριώτες,

έχει έρθει η ώρα να απλώσουμε και εμείς το χέρι μας στους πληγέντες συμπατριώτες μας στην Ελλάδα που ζουν σε δύσκολες συνθήκες μετά τις φονικές πυρκαγιές.

Η Ομοσπονδία μας θέλει να σας ενημερώσει ότι υπάρχει πλέον επίσημος λογαριασμός της Τράπεζας Ελλάδος που ανήκει στην Ελληνική Πολιτεία και στον οποίο ήδη κατατίθενται χρήματα από ξένες κυβερνήσεις, φορείς και πολίτες από Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για να είναι η βοήθεια μας ενιαία, μεγαλύτερη και αντιπροσωπευτική όλης της δύναμης της ομοσπονδίας μας, σας παρακαλούμε να καταθέσετε όποιο ποσό έχετε την δυνατότητα να προσφέρετε στον λογαριασμό της ΟΣΕΠΕ: (IBAN: DE67524206000050003012).

Η ΟΣΕΠΕ βάζει 2.000€ από το ταμείο της και το ΔΣ θα αποστείλει εν συνολο το ποσό στην Τράπεζα Ελλάδος. Αμέσως μετά με νεοτερη επιστολή μας δημόσια, θα ανακοινώσουμε όλες τις

προσφορές από όλους τους συλλόγους μας. Σκοπός πιστεύουμε όλων μας είναι να φτάσει έγκαιρα και σωστά η βοήθειά μας για την ανακούφιση των συμπατριωτών μας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

Επίσης ο Δήμος Ραφήνας διαθέτει Τράπεζα Αίματος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».

Μπορείτε εθελοντικά να προσφέρετε αίμα στους σταθμούς αιμοδοσίας των νοσοκομείων της επικράτειας με αποδέκτη «Τράπεζα Αίματος Δήμου Ραφήνας Πικερμίου» και αναφερόμενο νοσοκομείο το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.”

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ο Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης καλωσορίζει την Ποντιακής καταγωγής Γενική Πρόξενο Στουτγκάρδης

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης (ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ CARDINAL BESSARIO)

Ο Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης, καλωσορίζει εγκάρδια στη Γερμανία τη Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στη Στουτγκάρδη, κα Λιανίδου Ελένη, ευχόμενος την ευόδωση των υπηρεσιακών της καθηκόντων, όπως και κάθε ευγενούς φιλοδοξίας αυτής.

Είμαστε βέβαιοι πως η διαδρομή της κας Λιανίδου, τιμά τόσο τη σημειολογία της περήφανης Σανταίικης ψυχής, όσο και την πολύτιμη προσφορά του πατρός της Σίμου Λιανίδη, στον ελληνικό πολιτισμό.

Ο Σίμος Λιανίδης, “ο Σίμον τη Λιάν` “, ένας από τους σπουδαίους της ελλαδικής Γραμματείας των Ποντίων, γεννημένος στο Σούλι του Πόντου, την ηρωική Σάντα, υπηρέτης των πνευματικών τιμαλφών της Πατρώας γης, παραμένει στο διηνεκές σεβαστός δάσκαλος, λογοτέχνης, ποιητής και δραματουργός του ελληνισμού του Πόντου.

Εκφράζοντας την ομοθυμία του συνόλου των Ποντίων στη Γερμανία, θέτουμε εαυτούς στη διάθεση της κας Λιανίδου, όπως και κάθε εκπροσώπου της ελληνικής Πολιτείας άλλωστε, για κάθε αγαθή συνεργασία.

Το ΔΣ

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Δημήτρης Αξούργος: Ο Ελληνας Δήμαρχος του Σβέρτε καλεί Ήπειρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Συνάντηση της Γενικής Προξένου του Ντύσσελντορφ Μαρίας Παπακωνσταντίνου και Δημάρχου Σβέρτε Δημήτρη Αξουργό με παράγοντες της Ομοσπονδίας Ηπειρωτών Ευρώπης

Την όμορφη κυρία της Βορειοδυτικής Ελλάδας  (Ήπειρο)  καλούν και είναι έτοιμοι  να υποδεχθούν στο  Σβέρτε.

 

Την άνοιξη του  2018 η  μικρή (47.000- 48.000 κάτοικοι) όμορφη,  ιστορική πόλη (εμπορικός δρόμος κατά την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία), έδωσε τα κλειδιά της πόλης (εκλέγοντας Δήμαρχο) τον μόλις 35 ετών Έλληνα  Ιστορικό- Κοινωνιολόγο Δημήτρη Αξούργο (SPD).

Αυτό φαίνεται  από την επιθυμία και τις ενέργειές του  ώστε στην πόλη του να διοργανωθεί Ηπειρωτικό φεστιβάλ ανοικτού χώρου.

 

Σημαντικός σύμμαχος και αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και προετοιμασία η αεικίνητη και δραστήρια Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στο Ντύσσελντορφ Μαρία Παπακωνσταντίνου.

Η Γενική Πρόξενος μεταφέροντας και αναπτύσσοντας στους εκπροσώπους της Περιφέρειας Ηπείρου το όραμα και τη διάθεση για την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ στην πόλη του Σβέρτε κατά την διάρκεια της εκθέσεως Tour Natur 2018 κατάφερε και έβαλε ένα σημαντικό λίθο για το ξεκίνημα των εργασιών πραγματοποίησής του.

Ακόμα ένα σημαντικό βήμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  7 Νοεμβρίου όταν σε ελληνικό εστιατόριο συναντήθηκαν ο Δήμαρχος Δημήτρης Αξούργος, η Γενική Πρόξενος Μαρία Παπακωνσταντίνου ο νεοεκλεχθέντας πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης, Δημήτρης Ντόκος, ο πρόεδρος του τοπικού συλλόγου Ηπειρωτών Ντύσσελντορφ Βαγγέλης Αθανασίου και μέλη των φορέων τους για τον καλύτερο συντονισμό και πραγματοποίηση του φεστιβάλ Ηπείρου στο Σβέρτε.

Η Περιφέρεια ενημερωμένη για όλες τις ενέργειες δηλώνει ότι θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της  το γεγονός.

Δε μένει το να πραγματοποιηθεί και να χαρίσει σε όλους τους Έλληνες της Βορείου Ρηνανίας Βεστφαλίας  (και όχι μόνο) στιγμές εθνικής υπερηφάνειας για τα  τέκνα που μεγαλώνει εκτός συνόρων. Ένα γεγονός που όταν πραγματοποιηθεί θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί να στηρίξουμε και να στηριχθούμε.

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ο Χάρης Κουδούνας στο Ντύσσελντορφ: ”Ταξίδι στην αχαρτογράφητη ιστορία μας μέσα από τον γραπτό λόγο”

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Ο Χάρης Κουδούνας στο Ντύσσελντορφ: Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ο Ακαδημαϊκός, ιστορικός ερευνητής και συγγραφέας Χάρης Κουδούνας μας άνοιξε αχαρτογράφητες πόρτες και ανεκπαίδευτης ιστορίας του ελλαδικού χώρου.

”Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ο Ακαδημαϊκός, ιστορικός ερευνητής και συγγραφέας Χάρης Κουδούνας μας άνοιξε αχαρτογράφητες πόρτες και ανεκπαίδευτης ιστορίας του ελλαδικού χώρου.”

 

Ο Χάρης Κουδούνας στο Ντύσσελντορφ μαζί με τον Θεσσαλικό σύλλογο του Ντύσσελντορφ « Η Θεσσαλία», την ενορία του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα, το Ελληνικό Βιβλιοπωλείο « Bibliomagia» και τη σημαντική συνεισφορά του πρώην προέδρου της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Γεώργιου Βόμπρα έδωσαν την δυνατότητα στους Έλληνες του Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας να γνωρίσουνε και να ακούσουνε από τον ίδιο τον συγγραφέα αποτελέσματα από την ιστορική ερευνά του.

 

Τον συγγραφέα και το έργο του προλόγισε ο αντιπρόεδρος της Εταιρίας- Ελλήνων Συγγραφέων στην Γερμανία Πέτρος Κυρίμης (Δημοσιογράφος- συγγραφέας) με τα παρακάτω λόγια:«Σήμερα έχουμε πραγματικά μια σπουδαία προσωπικότητα, συγγραφέα που ήρθε από την Αγκόνα ειδικά για να παρουσιάσει τα βιβλία του, δύο βιβλία που σας αφορούν απόλυτα. Είμαστε ευγνώμονες και πρέπει να προσθέσω ότι καθώς διάβασα το ένα βιβλίο (η Πύλη της Σοφίας) δεν ήρθε από την ματαιοδοξία που έχουμε όλοι όσοι κάνουμε τέχνη ήρθε εδώ για να υποστηρίξει και να σας μιλήσει ο ίδιος γι΄ αυτά που πραγματεύεται στα βιβλία του. Που είναι ένα θέμα που σας αφορά, μας αφορά όλους.»

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο συγγραφέας ευχαριστώντας ονομαστικά τον κάθε εμπλεκόμενο για την πραγματοποίηση της παρουσίασης ξεκινώντας από την πρόεδρο του Θεσσαλικού συλλόγου κα Μιαχαλέ Σοφία και το μέλος του συλλόγου κ. Κώστα Μυλωνά, τον Αρχιμανδρίτη Θεοφάνη Λάππα, το Βιβλιωπολείο Bibliomagia τον Βασίλη Βούλγαρη εκδότη της εφημερίδας Europolitis και τέλος τον άνθρωπο που λίγα χρόνια πριν όταν μέσα από την θεσμική θέση που κατείχε (του προέδρου της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών ) κ. Γεώργιο Βόμπρα (ο οποίος είχε υποσχεθεί ότι θα συμβάλει στο να μάθουνε το έργο του κου Κουδούνα και οι Θεσσαλοί της Γερμανίας.)

Μίλησε για τα δύο βιβλία τα οποία συνδέονται μεταξύ τους, (Η Πύλη της Σοφίας )ένα φιλοσοφικό μυθιστόρημα ιστορικού χαρακτήρα και (Το Μυστικό της Πόρτας Παναγιάς) που είναι καθαρά ιστορική έρευνα.

 

Το βιβλίο που εκδόθηκε στην Ιταλία το 2013 “MP213 Tokyo Salonicco-Il volo della Verità” η πίστη της αλήθειας, ήτανε το βιβλίο αρχή για τον συγγραφέα και η Πύλη της Σοφίας είναι η ελληνική έκδοση. Το βιβλίο μέσα στους πρώτους 6 μήνες κυκλοφορίας του στην Ιταλία παρέλαβε 3 διεθνή βραβεία.

«Το βιβλίο η Πύλη της Σοφίας έχει πολλούς συμβολισμούς μέσα, αναφαίρετε σε δύο βασικά γράμματα της αλφαβήτου το Μ και το Π…είναι τα σύμβολα της αλβαβήτου μας που έχουνε σχέση με την Μητέρα και τον Πατέρα. Με τον πατέρα δημιουργό και την μητέρα του Χριστού.» Μίλησε για την δύναμη της γνώσης η οποία ενέπνευσε την δημιουργία του εξώφυλλου που ο καταρράχτης είναι η γνώση και και πρόκληση για το ποιος θα θελήσει να την αποκτήσει στα κρύα νερά του.

Η Πύλη της Σοφίας είναι ένα βιβλίο το οποίο έχει σαν πρωταγωνιστή τον Πέτρο και τον διάλογο που αναπτύσσεται μεταξύ μαθητή και του δασκάλου του Νικηφόρου. Ο οποίος Νικηφόρος άφησε στον μαθητή του ένα σημειωματάριο πριν πεθάνει το οποίο είναι πηγή μάθησης για τον μαθητή Πέτρο, ένα μαργαριτάρι απέραντης σοφίας στον ωκεανό της γνώσης και της φιλοσοφίας.

Το βιβλίο είναι γεμάτο «αποστάγματα» γνώσης, κάτι σαν φιλοσοφικό μυθιστόρημα και όχι φιλοσοφικό δοκίμιο που απευθύνεται σε συγκεκριμένο αναγνωστικό κοινό.
Η ανάγκη της αγάπης, οι αξίες της ζωής, το χαμόγελο στις δυσκολίες, η εσωτερική γαλήνη, η γνώση, οι φιλοσοφίες, οι αρετές της αρμονίας, του σεβασμού, της αγνότητας και της γαλήνης, που οδηγούν στην γνώση, την ευτυχία και την αλήθεια.

 

Μέσα από το ταξίδι στη γνώση μπαίνουμε και γνωρίσουμε γεγονότα άλλοτε λιγότερο και άλλοτε καθόλου γνωστά, ένα τέτοιο ταξίδι είναι το βιβλίο Πόρτα Παναγιά το οποίο είναι πόνημα μακρόχρονης έρευνας.

 

Μια έρευνα με ερεθίσματα από τα παιδικά χρόνια του συγγραφέα που έτρεχε να πάει στην Πόρτα Παναγιά στην Πύλη Τρικάλων διαπερνώντας το ποτάμι πατώντας στις άσπρες πέτρες, έως την συναισθηματική φόρτιση μετά τον θάνατο του πατέρα του τον οδήγησαν να προχωρήσει στην έρευνα και να αποδώσει στην ιστορία την συμμετοχή της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Πρόκειται για ιστορική έρευνα με λεπτομερή εξέταση των γεγονότων, που σκοπό έχει την ανεύρεση των κρυμμένων μυστικών της μεταφοράς των Ιερών Πετρών της Αγίας Οικίας της Παναγίας, από τη Ναζαρέτ στη μονή της Πόρτα Παναγιάς αρχικά, στο Λορέτο της Ιταλίας αργότερα.
Ο συγγραφέας μας μίλησε για έναν «κρυμμένο κωδικό» επιχείρησε, με ιστορικά στοιχεία, να τον αποκωδικοποιήσει. Η μελέτη αποτελεί µία σημαντική ερμηνευτική πρόταση, που θέτει µία καινούργια και πολύτιμη ψηφίδα στο πολύπλοκο μωσαϊκό της διαδρομής της Αγίας Οικίας -μέχρι το Λορέτο Ιταλίας- αναγνωρισμένη από την ορθόδοξη εκκλησία, ως το παλαιότερο ιερό κειμήλιο της Μαρίας, έναν οικουμενικό τόπο της χριστιανικής προσευχής.
Εκανε αναφορά την παρουσία της οικογένειας των Αγγέλων Κομνηνών της Ηπείρου και της Θεσσαλίας, που προώθησε και διοργάνωσε, στα τέλη του 13ου αιώνα, τη διάσωση της Αγίας Οικίας, διευκολύνεται η σύνδεση της «σωζόμενης οικίας, ιερόν έργον», για το οποίο μιλά η κατοπτρική επιγραφή της Πόρτα Παναγιάς, με το κείμενο του φύλλου 181, που μιλά για τις «Άγιες πέτρες που φεύγοντας πάρθηκαν, από την Οικία της Θεοτόκου»

 

 

Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

4-0 η FC Hellas München την TSV Forstenried U17

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

”Με εντυπωσιακό τρόπο επανήλθε στις νίκες η ελληνική ομάδα μετά τα δύο τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.”

Μπαίνοντας από την αρχή δυνατά και αποφασισμένα δεν άφησε κανένα περιθώριο στην TSV Forstenried U17 η οποία υποτάχθηκε στις διαθέσεις της FC Hellas München με σκορ 4-0.

Η νίκη αυτή επανάφερε την ηρεμία στην ομάδα μιας και μείωσε την διαφορά από τον πρώτο του ομίλου στους 3 Βαθμούς. Ο στόχος είναι και παραμένει ένας η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πάει τον ελληνισμό πιο ψηλά.

Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Επανεκκίνηση της Ελληνικής Κοινότητας Ντύσσελντορφ ή μία από τα ίδια;

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Düsseldorf

Η ελληνική παροικία του Ντύσσελντορφ είναι μια από της μεγαλύτερες σε αριθμό (12.000- 13.000). Με δύο ομάδες ποδοσφαίρου, μια μπάσκετ, 7-8 συλλόγους ενεργούς, μια ενορία ακμάζουσα, με εκλεγμένο Ελληνα δημοτικό σύμβουλο και όλα αυτά με μια ελληνική κοινότητα παρακμάζουσα εδώ και πολλά χρόνια.

Η κριτική μεγάλη, η συμμετοχή μικρή όλα αυτά τα χρόνια. Η μη συμμετοχή ανάγκασε κάποιους συμπατριώτες μας να δράσουν μέσα από την δικαστική οδό για να προσπαθήσουνε να επανεκκινήσουν και να ενώσουν τον ελληνισμό της πόλης (Μακάρι).

                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Δ.Τ : 12.11.2018

Την Κυριακή 11.11.2018 έλαβε χώρα η πρώτη σύσκεψη του Διοικητικό Συμβουλίου της Κοινότητας με Έλληνες του Ντύσσελντορφ. Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος και εκπρόσωποι από τους συλλόγους,  Ηπειρωτών, Θρακιωτών και Θεσσαλών. Παρόμοιες συσκέψεις θα ακολουθήσουν έως ότου η οργανωτική κατάσταση της Κοινότητας σταθεροποιηθεί. Το παρακάτω κείμενο είναι συνοπτικά οι σκέψεις, οι προβληματισμοί και οι προτάσεις που τέθηκαν από τους παρευρισκομένους.

Τη σύσκεψη άνοιξε ο κ. Αριστοφάνης Οσμανλής και ενημέρωσε για την οργανωτική κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Κοινότητα καθώς και για την επιθυμία μίας μερίδας Ελλήνων, να κλείσει η Κοινότητα.

Την Οργανωτική κατάσταση της κοινότητας μπορεί να την χαρακτηρίσει κάποιος λίαν επιεικώς, ως κακή. Τα 2 τελευταία Διοικητικά Συμβούλια, δεν έχουν κάνει απολογισμό ταμείου και οι τέως Πρόεδροι παρακρατούν Χρήματα της Κοινότητας, Αρχείο και όλα τα υπάρχοντα της Κοινότητας.

Έπειτα από διεξοδική συζήτηση, οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν ομόφωνα, ότι η Ελλ. Κοινότητα πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί. Η Ελλ. Κοινότητα μπορεί να παρέμβει προς τις Γερμανικές Αρχές όσον αφορά θέματα Ελλήνων Μεταναστών, αλλά και να συνδράμει τουλάχιστο συμβουλευτικά τους νέους Μετανάστες.

Την ιδέα της από κοινού όλων των Συλλόγων κοπής της Βασιλόπιτας στις αρχές του νέου έτους την χαιρέτισαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, όπως και την πρόταση μίας σειράς από ενημερωτικά σεμινάρια και άλλες ενημερωτικές εκδηλώσεις.

Ο κ. Οσμανλής συνεχάρη όλους του Ελλ. Συλλόγους που λειτουργούν στον χώρο του Ντύσσελντορφ αφού αυτή τη στιγμή είμαι οι μόνοι Φορείς που εκφράζουν τον Ελληνισμό προς τα έξω. Μπορεί όχι σε όλο το Φάσμα της Ελλάδος, αλλά τουλάχιστον τον γεωγραφικό χώρο τους.

Προβληματισμένοι ήταν αρκετοί παρευρισκόμενοι από τον τρόπο εκλογών στην Κοινότητα. Η παρουσία παρατάξεων και η παρέμβαση των πολιτικών Κομμάτων μπαίνουν εμπόδιο στη ομαλή λειτουργία της Κοινότητας. Ο κ. Οσμανλής δεσμεύτηκε στην επόμενη σύσκεψη να παρουσιάσει ένα νέο τρόπο εκλογών που να εξασφαλίσει ουδετερότητα αλλά την απλή αναλογική.

Το Διοικ. Συμβούλιο

Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Η GreekBASKETS του Düsseldorf ασταμάτητο τραίνο, 64-51 την Shots Kaarst Büttgen 2

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

GreekBASKETS: 6η νίκη σε 6ο αγώνα, η πιεστική άμυνα και οι γρήγορες αντεπιθέσεις το μεγάλο όπλο της ελληνικής ομάδας.”

 

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται λέει ο λαός μας και δεν θα μπορούσε να ήτανε διαφορετικά για την ελληνική ομάδα όταν από το 10 δεκάλεπτο έδειξε στην Shots Kaarst Büttgen 2 (3η στην Βαθμολογία) ποιος θέλει πιο πολύ το  παιχνίδι. Με το επιμέρους σκορ 20-6 τελείωσε το πρώτο δεκάλεπτο.

Η πιεστική άμυνα  σε όλο το γήπεδο και οι γρήγορες αντεπιθέσεις το δυνατό εργαλείο της ομάδας τραίνο (GreekBASKETS), φτάνοντας στα μέσα του 4ου δεκάλεπτου να έχει αποσπαστεί με διαφορά 20 πόντων.

Παρ΄ όλα τα προβλήματα (τραυματισμών) τίποτα εκτός από τον κακό της εαυτό δεν δείχνει να μπορεί να την σταματήσει για τον τίτλο και την άνοδο.

Με την σταδιακή επανένταξη μετά από τους τραυματισμούς, του αρχηγού Musti Shukoor και ο Olli Krumbach η ομάδα δυναμώνει ακόμη περισσότερο.

Για τον αγώνα 1ος σκόρερ ήτανε ο  Rasmus Lawall με 16 πόντους έχοντας 3 τρίποντα. Η σύνθεση της ομάδας: M.Ajunic 7, R.Lawall 16(3), N.Konstantinidis 12, A.Herdt 4, O.Krumbach 10, O.Nestoropoulos, L.Detzel 5(1), M.Shukoor 9(1)

 

Τα δεκάλεπτα :

  1. 20-6
  2.  36-24
  3. 55-37
  4. 64-51

 

Το φίλαθλο κοινό της ελληνικής παροικίας θα πρέπει να είναι πιο ενεργά κοντά σε αυτή την προσπάθεια, μια προσπάθεια, ένα όραμα που κάνει τον κόσμο του μπάσκετ και του αθλητισμού (της πόλης) κατ΄ επέκταση να τρίβουν τα μάτια τους.

 

Συνέχεια

Like us on Facebook

Advertisement Europolitis 24

Für mehr

Abonnieren Sie kostenlos unsere Mailingliste und erhalten Sie interessante Informationen zu Ihrem E-Mail-Posteingang.

Danke fürs Abonnieren.

Something went wrong.

Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ2 ώρες πριν

Καλύτερα τα παραδοσιακά παιχνίδια από τα ψηφιακά για δώρα στα παιδάκια

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 ώρες πριν

Γερμανία: “Φτερά” έκαναν λουκάνικα από χριστουγεννιάτικη αγορά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ8 ώρες πριν

Το πρώτο ηλεκτρονικό χάπι που καταπίνεται και ελέγχεται ασύρματα μέσω Bluetooth

ΓΕΡΜΑΝΙΑ11 ώρες πριν

Αποκαλύψεις για ακροδεξιό πυρήνα στην Αστυνομία της Φρανκφούρτης

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ13 ώρες πριν

Τρίκαλα: Δύο ΤΕΙ συνεργάζονται και δημιουργούν ψωμί από δέντρα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ14 ώρες πριν

Δήλωσε ότι φέρει βόμβα και αποκλείστηκε από πτήση Βερολίνου προς Θεσσαλονίκη

ΠΕΡΙΕΡΓΑ1 ημέρα πριν

Ανδρας ζούσε με τη νεκρή μητέρα του για έναν χρόνο για να παίρνει τη σύνταξή της

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα πριν

“Ουμπεροποίηση” της εμπορίας κοκαΐνης στην Ευρώπη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα πριν

Δήμος Ηγουμενίτσας : Οικονομική στήριξη σε υποψήφιες μέλλουσες μητέρες

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ1 ημέρα πριν

Τρίκαλα «Οικία Κανέλλου»: Ενας δήμος ανθρώπινος και στοργικός για όλους

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες πριν

Του πήραν το δίπλωμα οδήγησης… 49 λεπτά αφότου το πήρε στα χέρια του

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες πριν

Waibligen: «Ταξιδεύοντας στον Πόντο – Τουρισμός της νοσταλγίας»

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες πριν

Επανεκκίνηση της Ελληνικής Κοινότητας Ντύσσελντορφ ή μία από τα ίδια;

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ2 ημέρες πριν

Δημήτρης Αξούργος: Ο Ελληνας Δήμαρχος του Σβέρτε καλεί Ήπειρο

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ο Χάρης Κουδούνας στο Ντύσσελντορφ: ”Ταξίδι στην αχαρτογράφητη ιστορία μας μέσα από τον γραπτό λόγο”

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Θύματα εκμετάλλευσης οι ξένοι εργαζόμενοι συχνά στην Γερμανία

ΓΕΡΜΑΝΙΑ14 ώρες πριν

Δήλωσε ότι φέρει βόμβα και αποκλείστηκε από πτήση Βερολίνου προς Θεσσαλονίκη

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Το προφίλ της Άνεγκρετ Κραμπ-Καρενμπάουερ, της νέας προέδρου του CDU

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 ημέρες πριν

Κρεμασμένος ημίγυμνος άντρας σε φορτηγό εν κίνηση σε αυτοκινητόδρομο της Γερμανίας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ3 εβδομάδες πριν

1η Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Europolitis TV1 μήνα πριν

Νέοι στόχοι της ΕΕ για την ανανεώσιμη ενέργεια με κάλυψη του 32% των αναγκών έως το 2030

Europolitis TV2 μήνες πριν

Πίστη, Αγάπη, Αρετή το μήνυμα του Μητροπολίτη Γερμανίας κ. Αυγουστίνου για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Europolitis TV2 μήνες πριν

Οι Ριζίτες του Μονάχου τιμήσανε την «Ημέρα του Βοσκού»

Europolitis TV2 μήνες πριν

Δυνατοί γυναικείοι χαρακτήρες διαγωνίζονται για το Κινηματογραφικό βραβείο LUX

Europolitis TV2 μήνες πριν

H 23η Πανευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας Ευρώπης (VID)

Europolitis TV3 μήνες πριν

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θράκη Βρυξελλών στις 30ες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις ΟΘΣΕ

Europolitis TV3 μήνες πριν

O Πολιτιστικός Σύλλογος Σαμοθρακιτών Στουτγάρδης στις 30ες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις της Ο.Θ.Σ.Ε. (VID)

Europolitis TV3 μήνες πριν

Αγιασμός στο Ελληνικό Σχολείο του Nτύσσελντορφ (VID)

Europolitis TV3 μήνες πριν

O Θρακικός Πολιτιστικός Σύλλογος Στουτγάρδης στις 30ες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις ΟΘΣΕ (VID)

Europolitis TV3 μήνες πριν

Μάκης Παπαγεωργίου Der Grieche Düsseldorf

Advertisement Europolitis
Advertisement