Επικοινωνήστε μαζί μας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δικαιώματα επιβατών λεωφορείων και πούλμαν

Δημοσιεύθηκε

στις

Όταν αγοράζετε εισιτήριο για να ταξιδέψετε με λεωφορείο ή πούλμαν, απαγορεύεται να χρεώνεστε με επιπλέον ποσό λόγω της εθνικότητάς σας ή του τόπου έκδοσης του εισιτηρίου.

Τα λοιπά δικαιώματά σας ως επιβάτη λεωφορείου ή πούλμαν ισχύουν κυρίως στις τακτικές γραμμές μεγάλων αποστάσεων (πάνω από 250 χλμ.) λεωφορείων και πούλμαν, όταν το σημείο επιβίβασης ή αποβίβασης βρίσκεται στο έδαφος κράτους μέλους της ΕΕ. Μερικά από αυτά τα δικαιώματα ισχύουν επίσης σε όλες τις τακτικές γραμμές.

Τα κράτη μέλη της ΕΕ μπορούν να αποφασίσουν να εξαιρέσουν από αυτά τα δικαιώματα τις τακτικές γραμμές αποκλειστικά του εσωτερικού ή άλλες γραμμές, εφόσον ένα σημαντικό μέρος της διαδρομής- που περιλαμβάνει τουλάχιστον μία προγραμματισμένη στάση- εκτελείται εκτός ΕΕ.

 

Ακύρωση ή καθυστέρηση

Εάν το δρομολόγιο ακυρωθεί ή καθυστερήσει, δικαιούστε να ενημερωθείτε πλήρως και εγκαίρως για το τι συμβαίνει όση ώρα περιμένετε.

Εάν το δρομολόγιο μεγάλων αποστάσεων (πάνω από 250 χλμ.) για το οποίο έχετε κάνει κράτηση ακυρωθεί ή η αναχώρησή του καθυστερήσει πάνω από 2 ώρες, έχετε δικαίωμα να επιλέξετε μεταξύ:

 

 • επιστροφής του κομίστρου και, αναλόγως, δωρεάν μεταφοράς στο αρχικό σημείο αναχώρησης – για παράδειγμα, αν η καθυστέρηση ή η ακύρωση σάς εμποδίζει να εκπληρώσετε τον σκοπό του ταξιδιού σας
 • μεταφοράς, υπό περεμφερείς συνθήκες, στον τελικό σας προορισμό το ταχύτερο δυνατό και χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Εάν δεν σας προσφερθεί η επιλογή αυτή, μπορείτε αργότερα να διαμαρτυρηθείτε και να ζητήσετε αποζημίωση ίση με το 50% της τιμής του εισιτηρίου.

Εάν το ταξίδι σας μεγάλης απόστασης (άνω των 250 χλμ.) είχε προγραμματισμένη διάρκεια πάνω από 3 ώρες και η αναχώρησή του καθυστερήσει πάνω από 90 λεπτά ή ακυρωθεί, δικαιούστε επίσης:

 • γεύματα και αναψυκτικά – ανάλογα με τον χρόνο αναμονής ή καθυστέρησης
 • κατάλυμα, αν είστε υποχρεωμένοι να διανυκτερεύσετε – δύο διανυκτερεύσεις κατ’ ανώτατο όριο, με κόστος καταλύματος έως και 80 ευρώ ανά διανυκτέρευση. Οι μεταφορείς δεν είναι υποχρεωμένοι να αναλάβουν το κόστος του καταλύματος σε περίπτωση που η καθυστέρηση ή η ακύρωση οφείλεται σε ακραίες καιρικές συνθήκες ή φυσικές καταστροφές.

 

Αποζημίωση και βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος

Εάν τραυματιστείτε σε ατύχημα σε λεωφορείο που εκτελεί δρομολόγιο μεγάλης απόστασης (άνω των 250 χλμ.), δικαιούστε αποζημίωση. Σε περίπτωση θανάτου, αποζημίωση μπορούν να ζητήσουν τα εξαρτώμενα από εσάς μέλη της οικογένειάς σας.

Δικαιούστε επίσης αποζημίωση από τον μεταφορέα για απώλεια ή φθορά των αποσκευών ή των προσωπικών σας αντικειμένων εξαιτίας ατυχήματος στο λεωφορείο σε γραμμή μεγάλης απόστασης.

Εφόσον χρειαστεί, ο μεταφορέας υποχρεούται να παράσχει βοήθεια για την κάλυψη άμεσων αναγκών: πρώτες βοήθειες, σίτιση, ρουχισμό, μεταφορά και κατάλυμα.

 

Παράπονα/καταγγελίες

Εάν θεωρείτε ότι τα δικαιώματά σας δεν έχουν γίνει σεβαστά, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στον μεταφορέα εντός 3 μηνών από την ημερομηνία που σημειώθηκε το συμβάν. Ο μεταφορέας πρέπει να αντιδράσει εντός 1 μηνός και να σας δώσει την τελική απάντηση εντός 3 μηνών από την παραλαβή της καταγγελίας.

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Σε δίαιτα μια ολόκληρη ισπανική πόλη για να χάσει 100.000 κιλά έως τις αρχές του 2020

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Η απώλεια βάρους μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη: καταμέτρηση θερμίδων, άσκηση, μη κατανάλωση ανθυγιεινών σνακ και αποχή από το αλκοόλ – αυτό δεν είναι απαραίτητα διασκεδαστικό.

Εκτός και αν το κάνετε μαζί με άλλους. Αυτό είναι που σκέφτηκαν οι υπέρβαροι κάτοικοι της ισπανικής πόλης Naron. Περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι επιθυμούν να συνεργαστούν για να χάσουν βάρος. Ο στόχος: 100.000 κιλά λιγότερα έως τις αρχές του 2020.

 

Το έργο ξεκίνησε από τις αρχές του έτους. Και υπάρχουν ήδη οι πρώτες επιτυχίες: η Μαρία Τερέζα Ροντρίγκεζ ζύγιζε το Μάρτιο ακόμα 82 κιλά. «Τώρα είναι 70», λέει η 55χρονη. Αθλείται τώρα μιάμιση ώρα κάθε μέρα. «Περπατάω με φίλους, συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας στην ηλικία των 80 που πρέπει να της κρατάνε το χέρι».

Η ιδέα για την κοινή δίατα είχε ο γιατρός Carlos Pineiro. «Στον 21ο αιώνα, οι άνθρωποι ξεχνούν να τρέχουν πραγματικά», λέει ο 63χρονος. Με την υποστήριξη της διοίκησης της πόλης, τον Ιανουάριο κάλεσε τους πολίτες της πόλης στη Γαλικία να τρώνε υγιεινότερα και να κάνουν περισσότερη άσκηση. Από τότε ασχολείται τακτικά με τα άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος στο πάρκο της πόλης.

Από τους 40.000 κατοίκους της πόλης, περίπου 9.000 είναι υπέρβαροι, περίπου 3.000 θεωρούνται παχύσαρκοι, σύμφωνα με τον Pineiro. Η Γαλικία στη βορειοδυτική Ισπανία είναι η περιοχή με το μεγαλύτερο ποσοστό παχύσαρκων ανθρώπων στην Ισπανία, σύμφωνα με μελέτη της Ισπανικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

 

Εστιατόρια και σχολεία συμμετέχουν

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα λάβουν ατομικές συμβουλές για τον καλύτερο τρόπο μόνιμης μείωσης του βάρους τους και, συνεπώς, για τον περιορισμό του κινδύνου χρόνιων ασθενειών. Έρχονται τακτικά στα κέντρα υγείας της πόλης για να ζυγίζονται.

18 εστιατόρια στην πόλη θέλουν επίσης να συνεισφέρουν στην επίτευξη του στόχου των 100.000 κιλών και να προσφέρουν υγιεινότερα πιάτα.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ, Der Spiegel

Συνέχεια

ΥΓΕΙΑ

Aποτρoπή της γήρανσης του εγκεφάλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Η γήρανση είναι αναπόφευκτη, αλλά μπορείτε να λάβετε μέτρα για να την επιβραδύνετε. Απλά βήματα πρόληψης.

Καθώς μεγαλώνουμε, ο εγκέφαλός μας περνάει από φυσικές αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία. Για παράδειγμα, η απώλεια της διατήρηση της μνήμης, η οποία είναι μια πολύ ατυχής περίπτωση.

Η μνήμη μας επηρεάζεται επειδή υπάρχουν λιγότεροι νευρώνες (κύτταρα εγκεφάλου) στους οποίους αποθηκεύονται οι αναμνήσεις, όπως και λιγότερες συνδέσεις για την ανάκτηση αυτών των αναμνήσεων.

Η απώλεια εγκεφαλικών κυττάρων μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι οι νευρώνες έχουν πεθάνει ή επειδή οι σύνδεσμοι μεταξύ των νευρώνων, που ονομάζονται συνάψεις, έχουν συρρικνωθεί.

Η γήρανση είναι αναπόφευκτη, αλλά μπορείτε να λάβετε μέτρα για να την επιβραδύνετε και να διατηρήσετε τις ψυχικές σας ικανότητες ανέπαφες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Tips πρόληψης

 • Ο ύπνος ομορφιάς: Κοιμηθείτε τουλάχιστον 7 ώρες τη  νύχτα.
 • Αναπνεύστε βαθιά και αργά.
 • Να ασκείστε τακτικά, τουλάχιστον 20-30 λεπτά, 3-5 φορές την εβδομάδα.
 • Κάνετε μια ισορροπημένη διατροφή.
 • Πίνετε άφθονο νερό: 1 έως 1,5 λίτρα καθημερινά.
 • Ελέγχετε την ακοή και την όρασή σας
 • Έχετε μία συγκεκριμένη ρουτίνα
 • Αποφύγετε το κάπνισμα και την κατανάλωση αλκοόλ

Συνέχεια

ΥΓΕΙΑ

Μικρότερος ο κίνδυνος καρκίνου για τις πολύτεκνες οικογένειες

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Οι οικογένειες με πολλά παιδιά έχουν μικρότερο κίνδυνο καρκίνου, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική μελέτη.

Όσο πιο μεγάλο είναι το μέγεθος της οικογένειας, τόσο περισσότερο μειωμένη είναι η πιθανότητα καρκίνου στις γυναίκες και στους άνδρες, ιδίως στους δεύτερους.

Η σχέση οικογενειακού μεγέθους και καρκίνου είναι ανεξάρτητη από το οικογενειακό εισόδημα, από τον τόπο διαμονής ή από την ηλικία.

Η μείωση του κινδύνου στις πολύτεκνες οικογένειες είναι πιο αισθητή σε μερικούς καρκίνους: εγκεφάλου, πνευμόνων, ουροδόχου κύστης, στομάχου, μαστού, ωοθηκών, μήτρας, παχέος εντέρου και μελανώματος.

Η νέα έρευνα δείχνει ότι ο μεγάλος αριθμός των παιδιών μειώνει ακόμη περισσότερο τον κίνδυνο για τους άνδρες (πατέρες), κάτι που αφορά καρκίνους που δεν σχετίζονται με τη γέννα.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι, παρόλο που η οικογενειακή ζωή είναι πηγή στρες με διάφορους τρόπους, παράλληλα δημιουργεί ένα ευνοϊκό συναισθηματικό περιβάλλον, το οποίο μπορεί να έχει θετική επίδραση στην ψυχοσωματική υγεία, αυξάνοντας έτσι την αντίσταση του οργανισμού σε διάφορες ασθένειες – και στον καρκίνο.

 

πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνέχεια

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O κόσμος πρέπει να μειώσει δραστικά την κατανάλωση κρέατος για να σώσει το κλίμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Η ανθρωπότητα πρέπει να περικόψει δραστικά την κατανάλωση κρέατος, έως και κατά 90%, για να αποφύγει την επιδείνωση της κλιματικής αλλαγής στο μέλλον, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα.

Οι επιστήμονες θεωρούν τη μείωση του κρέατος αναγκαία για να τραφεί ο παγκόσμιος πληθυσμός που θα έχει φθάσει τα δέκα δισεκατομμύρια το 2050, αλλά και για να αντιμετωπισθεί η λειψυδρία.

Η εκτροφή ζώων παράγει μεγάλες ποσότητες «αερίων του θερμοκηπίου» (ιδίως μεθανίου), αποψιλώνει τεράστιες εκτάσεις πρασίνου που θα μπορούσαν να απορροφήσουν ατμοσφαιρικό διοξείδιο του άνθρακα ή να καλλιεργηθούν, ενώ χρησιμοποιεί και απαράδεκτα υψηλές ποσότητες νερού, εντείνοντας έτσι το φάσμα της λειψυδρίας (υπολογίζεται ότι μισό κιλό μοσχαρίσιου κρέατος απαιτεί σχεδόν 7.000 λίτρα νερό για να παραχθεί και να φθάσει στο πιάτο του καταναλωτή).

Οι επιστήμονες ζητούν να υπάρξει μια παγκόσμια στροφή προς μια πιο φυτική διατροφή, παράλληλα με την αποφασιστική μείωση τουλάχιστον κατά 50% της τροφής που σπαταλιέται και καταλήγει στα σκουπίδια, καθώς και με μια γενικότερη βελτίωση των γεωργικών πρακτικών με τη βοήθεια της τεχνολογίας (λιγότερη και πιο «έξυπνη» κατανάλωση νερού για άρδευση, ανακύκλωση λιπασμάτων, νέες ποικιλίες υψηλότερων αποδόσεων κ.α.).

Οι ερευνητές, έδωσαν τη μελέτη τους στη δημοσιότητα λίγες μέρες μετά τη βαρυσήμαντη μελέτη των επιστημόνων της Διακυβερνητικής Επιτροπής του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC), οι οποίοι προειδοποίησαν τις κυβερνήσεις ότι στενεύουν τα περιθώρια για να επιτευχθεί η συγκράτηση της ανόδου της θερμοκρασίας στον ενάμιση βαθμό Κελσίου σε σχέση με τα προβιομηχανικά επίπεδα, γι’ αυτό χρειάζονται άμεσα και αποφασιστικά μέτρα.

Ένα από τα προτεινόμενα μέτρα-κλειδιά θεωρείται η μεγάλη μείωση στην κατανάλωση κρέατος – πράγμα που ασφαλώς πιο εύκολα λέγεται παρά γίνεται. Οι ερευνητές προτείνουν «ευέλικτες» διατροφές, είτε πρόκειται για μεσογειακή διατροφή, είτε για φυτοφαγική ή ψαροφαγική, είτε για ένα συνδυασμό τους.

 

πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνέχεια

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Παραβιάσεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Από τα τέλη Μαΐου 2018 εφαρμόζεται ο κανονισμός γενικής προστασίας δεδομένων (DSGVO) της ΕΕ. Στόχος είναι να δώσει στους καταναλωτές μεγαλύτερο έλεγχο των δεδομένων τους.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook ή το Twitter, όπου οι χρήστες αποκαλύπτουν προσωπικές πληροφορίες, όπως σκέψεις, ιδιωτικές φωτογραφίες ή σχέση ή κατάσταση εργασίας. Είναι ακόμα πιο σημαντικό για τους χρήστες να γνωρίζουν ακριβώς πώς χειρίζονται τα δεδομένα τους.

 

Ακόμα και οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις προστασίας δεδομένων είναι εχθρικές

Σύμφωνα με τον GDPR, οι παροχείς κοινωνικών μέσων πρέπει να προκαθορίζουν τις υπηρεσίες τους με τέτοιο τρόπο ώστε να επεξεργάζονται μόνο τα προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για τον αντίστοιχο σκοπό της επεξεργασίας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στα κοινωνικά μέσα, επειδή μόνο μερικές κάνουν αλλαγές στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις και τις ρυθμίσεις απορρήτου.

 

Έλεγχος δεδομένων; Μόνο μια ψευδαίσθηση

Με μία εξαίρεση, όλοι οι ελεγχόμενοι πάροχοι χρησιμοποιούν προσωπικές πληροφορίες για εξατομικευμένη διαφήμιση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, από προεπιλογή, χρησιμοποιούνται επίσης δεδομένα που βασίζονται στη συμπεριφορά παρακολούθησης του χρήστη (στοιχεία παρακολούθησης). Αυτό μπορεί ενίοτε να περιορίζεται από τον καταναλωτή.

 

Δηλώσεις απορρήτου:  ασαφές οι πληροφορίες

Επίσης, το αποτέλεσμα της εξέτασης των δηλώσεων προστασίας της ιδιωτικής ζωής είναι ασαφές. Για παράδειγμα, οι χρήστες συνήθως βρίσκουν μόνο ασαφείς φράσεις στη διάρκεια της αποθήκευσης δεδομένων: Ο παροχέας μιλά για πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες “για διαφορετικά χρονικά διαστήματα …”. Και όσον αφορά το θέμα της μεταφοράς δεδομένων, δεν αναφέρονται κυρίως ακριβείς παραλήπτες, αλλά γενικές κατηγορίες όπως “πρόσωπα”, “εταιρείες” ή “τρίτα πρόσωπα”.

Ο χρήστης πρέπει να ξέρει με ποιον μοιράζεται τα προσωπικά του δεδομένα και πρέπει να γνωρίζει ακριβώς ποιος ακόμα έρχεται σε αυτά τα δεδομένα. Οι χρήστες πρέπει επίσης να ενημερώνονται για τα δικαιώματά τους στον πάροχο. Μπορείτε να κάνετε στο Facebook  ερώτηση ποια προσωπικά δεδομένα αποθηκεύονται από αυτά και πώς χρησιμοποιούνται.

 

Η προστασία δεδομένων πρέπει να εφαρμόζεται με συνέπεια

Τα αποτελέσματα της ανάλυσης της εποπτείας της αγοράς δείχνουν ότι οι καταναλωτές μπορούν να περιμένουν περισσότερα όσον αφορά την προστασία των δεδομένων. “Οι απαιτήσεις της DSGVO πρέπει να εφαρμόζονται με συνέπεια από τις υπηρεσίες και επανεξετάζονται από τις ρυθμιστικές αρχές. Για το σκοπό αυτό, οι εποπτικές αρχές πρέπει να διαθέτουν τους απαραίτητους πόρους για τη διασφάλιση της επιβολής του νόμου και της σχετικής δυνατότητας επιβολής υψηλών προστίμων για παραβάσεις σε μεμονωμένες περιπτώσεις”, ισχυρίζεται η Lina Ehrig, από την Ομοσπονδία Γερμανικών Οργανώσεων Καταναλωτών (vzbv).

Συνέχεια

ΥΓΕΙΑ

Μύθοι και αλήθειες για την απώλεια βάρους

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Η αυστηρή δίαιτα επιταχύνει το μεταβολισμό; Λύνουμε τις απορίες σας για το χάσιμο κιλών.

 

Μύθος: Η αυστηρή δίαιτα επιταχύνει το μεταβολισμό.

Αλήθεια: Είναι η άσκηση που ενισχύει πραγματικά το μεταβολισμό. Δεν μπορείτε να αυξήσετε το μεταβολισμό ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πλάνο διατροφής. Στην πραγματικότητα, το αυστηρό πλάνο διατροφής κάνει δύσκολη την άσκηση.

 

Μύθος: Οι πλούσιες σε άμυλο τροφές οδηγούν σε αύξηση του σωματικού βάρους.

Αλήθεια: Πολλά τρόφιμα πλούσια σε άμυλο έχουν μικρή ποσότητα θερμίδων και λίπους. Ποτέ δεν είναι σοφό να εξαλείψετε εντελώς τα πλούσια σε άμυλο τρόφιμα από τη διατροφή σας, καθώς το άμυλο είναι μία από τις τρεις κύριες πηγές ενέργειας για το ανθρώπινο σώμα. Βρώμη, σόγια, ψωμί, ρύζι, ζυμαρικά, φρούτα και πατάτες είναι μερικές από τις τροφές χαμηλών θερμίδων αμύλου.

 

Μύθος: Η παράλειψη γευμάτων είναι ο καλός τρόπος για να κόψετε θερμίδες.

Αλήθεια: Η παράκαμψη γευμάτων δεν είναι ένας υγιής τρόπος να χάσετε βάρος. Μπορεί να εκπλαγείτε αν μάθετε ότι παρακάμπτοντας το γεύμα, μπορεί να καταλήξετε να παίρνετε βάρος. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν παραλείπετε ένα γεύμα, ο μεταβολισμός επιβραδύνεται.

 

Μύθος: τα λίπη πρέπει να αποφεύγονται εντελώς.

Αλήθεια: Δεν είναι σοφό να σταματήσετε εντελώς την πρόσληψη λίπους. Το σώμα μας χρειάζεται κάποια ποσότητα λίπους για να είναι πραγματικά υγιές. Τα καλά λίπη, όπως το ακόρεστο λίπος, είναι πραγματικά ωφέλιμα για τη γενική υγεία του σώματός σας. Βοηθούν τον οργανισμό μας να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά και να μας καταστήσει χορτάτους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το ελαιόλαδο και τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα (που βρίσκονται στα ψάρια και τα καρύδια) είναι εξαιρετικά λίπη.

 

 

Συνέχεια

Like us on Facebook

Advertisement
CHOICES1 ώρα πριν

Το ελληνικό εστιατόριο μπορεί και αλλιώς (ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΓΩ)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 ώρες πριν

Οι Ελεύθεροι Ψηφοφόροι της Βαυαρίας -το κόμμα ρυθμιστής

ΥΓΕΙΑ2 ώρες πριν

Νέο τεστ αίματος προβλέπει την πρόγνωση της Πολλαπλής Σκλήρυνσης

ΓΕΡΜΑΝΙΑ17 ώρες πριν

Σε κίνδυνο η γερμανική αυτοκινητoβιομηχανία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ17 ώρες πριν

Κινέζοι επιστήμονες δημιούργησαν υγιή ποντίκια από γονείς ιδίου φύλου

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ημέρα πριν

Ο δράστης της επίθεσης στον σταθμό της Κολωνίας – ένας Σύριος με ψυχολογικά προβλήματα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ημέρα πριν

Η Audi θα πληρώσει πρόστιμο 800 εκατ. ευρώ στη Γερμανία για το σκάνδαλο Dieselgate

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα πριν

Το μοντέλο της μεσογειακής διατροφής μειώνει κατά 72% τις εκπομπές των αερίων του θερμοκηπίου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες πριν

Die Polizei Köln sucht nach Hinweisen zur gestrigen Geiselnahme

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες πριν

Ουγγαρία: Nόμος απαγορεύει στους αστέγους να κοιμούνται στους δρόμους

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

Η VW μειώνει το χρόνο φόρτισης των μπαταριών των ηλεκτρικών αυτοκινήτων

ΓΕΡΜΑΝΙΑ5 ημέρες πριν

Μεγάλη διαδήλωση ενάντια στο ρατσισμό στο Βερολίνο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για Baukindergeld…Επιδότηση 12.000 ευρώ ανά παιδί

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

15 χρόνια ζωής έκλεισε ο σύνδεσμος ΠΑΟΚ Αννοβέρου

ΓΕΡΜΑΝΙΑ5 ημέρες πριν

Προσοχή παγίδα! Παγγερμανικά!

CHOICES4 εβδομάδες πριν

Για τον νέο μετανάστη της Γερμανίας

Europolitis TV3 εβδομάδες πριν

Συνάντηση φορέων με την Γενική Πρόξενου του Ντύσσελντορφ στην Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία (VID)

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

30ες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις ΟΘΣΕ – Πολιτιστικός Σύλλογος Esslingen Μεταξάδες (VID)

ΕΥΡΩΠΗ5 ημέρες πριν

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητάει να δοθεί τέλος στους ελέγχους των εσωτερικών συνόρων

ΑΘΛΗΤΙΚΑ4 εβδομάδες πριν

Υποδειγματική η στήριξη των φιλάθλων της ΑΕΚ, παρά την ήττα από τον Άγιαξ στο Αμστερνταμ

Europolitis TV2 ημέρες πριν

Δυνατοί γυναικείοι χαρακτήρες διαγωνίζονται για το Κινηματογραφικό βραβείο LUX

Europolitis TV1 εβδομάδα πριν

H 23η Πανευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας Ευρώπης (VID)

Europolitis TV2 εβδομάδες πριν

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θράκη Βρυξελλών στις 30ες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις ΟΘΣΕ

Europolitis TV3 εβδομάδες πριν

O Πολιτιστικός Σύλλογος Σαμοθρακιτών Στουτγάρδης στις 30ες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις της Ο.Θ.Σ.Ε. (VID)

Europolitis TV3 εβδομάδες πριν

Αγιασμός στο Ελληνικό Σχολείο του Nτύσσελντορφ (VID)

Europolitis TV3 εβδομάδες πριν

O Θρακικός Πολιτιστικός Σύλλογος Στουτγάρδης στις 30ες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις ΟΘΣΕ (VID)

Europolitis TV3 εβδομάδες πριν

Συνάντηση φορέων με την Γενική Πρόξενου του Ντύσσελντορφ στην Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία (VID)

Europolitis TV3 εβδομάδες πριν

Ο Θρακιώτικος Πολιτιστικός Σύλλογος “Ακρίτας” Ντύσσελντορφ στις 30ες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις ΟΘΣΕ (VID)

Europolitis TV3 εβδομάδες πριν

96 χρόνια Καταστροφή της Σμύρνης – Επιμνημόσυνη Δέηση Ενορίας Αγίου Θεραπόντος Gütersloh

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

30ες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις ΟΘΣΕ – Πολιτιστικός Σύλλογος Esslingen Μεταξάδες (VID)

Advertisement