ΕΛΛΑΔΑ
Δείπνο στη ΔΕΘ διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο
Δημοσιεύθηκε
2 έτη πρινστις
Τη βούλησή του να συνεισφέρει σε έναν πραγματικά παραγωγικό και δημιουργικό διάλογο μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών και των εκπροσώπων της πραγματικής οικονομίας, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.
Τη βούλησή του να συνεισφέρει σε έναν πραγματικά παραγωγικό και δημιουργικό διάλογο μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών και των εκπροσώπων της πραγματικής οικονομίας, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.
Αυτή τη φορά, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, στο δείπνο που διοργανώνει την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στο Ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας τη δυνατότητα στους εκπροσώπους του επιχειρείν (μεταξύ των οποίων και μέλη του) να έχουν απευθείας συνομιλία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Στέργιο Πιτσιόρλα και άλλα στελέχη τής Κυβέρνησης, που θα συμμετάσχουν στην ενότητα των ερωτο-απαντήσεων, την οποία το Επιμελητήριο έχει εντάξει τα τελευταία δύο χρόνια, με ιδιαίτερη επιτυχία, στο δείπνο αυτό.
Η ενότητα της ανοιχτής συζήτησης θα ακολουθήσει την επίσημη ομιλία του Υπουργού και σε αυτήν θα συμμετάσχουν, επίσης, και θα συνεισφέρουν στο διάλογο με τις δικές τους ειδικές γνώσεις: ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών & Ιδιωτικών Επενδύσεων, κ. Λόης Λαμπριανίδης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, κ. Παναγιώτης Κορκολής και η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΑ, κα Ευγενία Φωτονιάτα. Φέτος, μάλιστα, θα χρησιμοποιηθεί και μία οnline εφαρμογή σφυγμομέτρησης, η οποία θα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να κατευθύνουν τη συζήτηση στα πιο φλέγοντα ζητήματα που τους αφορούν.
Η διευρυμένη, εξάλλου, συμμετοχή των παραγόντων και στελεχών του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης στην ενότητα της ανοιχτής συζήτησης μαρτυρά τη βαρύτητα που δίνει το Υπουργείο στο δείπνο που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο
Προτεινόμενα
Γερμανική πρεσβεία: Γερμανία και Ελλάδα μαζί για την ανάπτυξη και την καινοτομία
Η Γερμανία τιμώμενη χώρα στη ΔΕΘ του Σεπτεμβρίου του 2020
Οι άνθρωποι τρώνε περισσότερο όταν δειπνούνμε φίλους ή οικογένεια
Βάιντμαν: H Ελλάδα είναι πλέον έτοιμη να σταθεί στα δικά της πόδια
Στο Μόναχο για τη βιώσιμη συντήρηση του Εθνικού Κήπου το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο
Ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε το περίπτερο της Κίνας, τιμώμενης χώρας στη 82η ΔΕΘ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ECDC: Μοναδική ευρωπαϊκή χώρα με “πράσινες” περιοχές η Ελλάδα
Δημοσιεύθηκε
2 ημέρες πρινστις
15 Ιανουαρίου 2021Τα θετικά επιδημιολογικά δεδομένα των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα αποτυπώνει ο χάρτης του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων (ECDC), αποδεικνύοντας ότι η χώρα μας βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.
Στο χάρτη που αφορά το συνδυαστικό δείκτη τεστ, νέων κρουσμάτων και δείκτη θετικότητας για την περίοδο από 1 έως 14 Ιανουαρίου, η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που έχει περιοχές της στο «πράσινο» και το μεγαλύτερο μέρος της είναι στο «κίτρινο», όταν η συντριπτική πλειονότητα των ευρωπαϊκών χωρών παραμένει στο «κόκκινο».
Συγκεκριμένα, στο «πράσινο» βρίσκονται περιοχές της Ηπείρου, τα νησιά του Ιονίου και των Κυκλάδων και τα Δωδεκάνησα.
Στο «πράσινο» βρίσκεται, εξάλλου, ολόκληρη η Ελλάδα και στο χάρτη με το δείκτη θετικότητας, με το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης να παραμένει στο «κίτρινο».
Αυτό σημαίνει ότι στο σύνολο της επικράτειας ο δείκτης θετικότητας βρίσκεται κάτω του ορίου συναγερμού του 4%, αντίθετα με την υπόλοιπη Ευρώπη.
Επίσης, η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες με τα λιγότερα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους για την ίδια χρονική περίοδο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε μας στα Social Media
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βακτήρια με ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά βρέθηκαν στο υποθαλάσσιο ηφαίστειο της Σαντορίνης
Δημοσιεύθηκε
2 ημέρες πρινστις
15 Ιανουαρίου 2021Ποιoς θα μπορούσε να φανταστεί ότι ένα αρχέγονο ακραίο περιβάλλον, όπως ένα υποθαλάσσιο ηφαίστειο, θα μπορούσε να αποτελεί μία όαση για μικρόβια με πολυανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά;
Αυτό αποκαλύπτει μια νέα έρευνα ελληνικής επιστημονικής ομάδας από το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) και το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).
Η μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Scientific Reports» του εκδοτικού ομίλου Nature, έδειξε ότι πράγματι το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπος, επτά χιλιόμετρα βορειοανατολικά από τη Σαντορίνη, φιλοξενεί βακτήρια που διαθέτουν τους κατάλληλους γενετικούς μηχανισμούς ανθεκτικότητας σε αντιβιοτικά.
Την τελευταία δεκαετία παρατηρείται μια έντονη ανησυχία της επιστημονικής κοινότητας λόγω της αύξησης των πολυανθεκτικών μικροβίων και των επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μολυσματικών ασθενειών.
Η αύξηση αυτή φαίνεται να έρχεται ως συνέπεια της αλόγιστης χρήσης αντιβιοτικών σκευασμάτων, με τα περιστατικά ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων από πολυανθεκτικά μικρόβια να έχουν αυξηθεί ανησυχητικά. Φαίνεται, με βάση τα νέα ελληνικά ευρήματα, πως οι μηχανισμοί ανθεκτικότητας των μικροοργανισμών είναι πολύ πιο παλιοί από όσο φανταζόμαστε.
Η ερευνητική ομάδα, εδώ και μια δεκαετία, εξερευνά την μικροβιακή ζωή στα πιο ακραία οικοσυστήματα της θάλασσας και συγκεκριμένα στα ακραία περιβάλλοντα του ενεργού Ελληνικού Ηφαιστειακού Τόξου.
Σε αυτό το πλαίσιο, χρησιμοποιώντας για τις δειγματοληψίες το υποβρύχιο τηλεκατευθυνόμενο όχημα (ROV) του πλοίου «Αιγαίο» του ΕΛΚΕΘΕ, απομόνωσε μια σειρά βακτηρίων από την ενεργή περιοχή του υποθαλάσσιου ηφαιστείου Κολούμπος από βάθη 430 και 495 μέτρων, καθώς και από την επιφάνεια της θαλάσσιας στήλης νερού.
Κατόπιν προχώρησε σε ανάλυση του γονιδιωματικού περιεχομένου τους και, με τη χρήση ενός μεγάλου αριθμού εργαλείων βιοπληροφορικής, εντόπισε μια σειρά γενετικών στοιχείων που σχετίζονται με ανθεκτικότητα σε στρεσογόνους παράγοντες.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι μικροοργανισμοί διαθέτουν αρχαίους μηχανισμούς στο γονιδίωμά τους, που τους προσδίδουν ανθεκτικότητα σε μια σειρά περιβαλλοντικών στρεσογόνων παραγόντων, όπως υψηλών συγκεντρώσεων βαρέων μετάλλων και όξινων συνθηκών, συνθηκών δηλαδή που συναντώνται στον Κολούμπο.
Οι γενετικοί αυτοί μηχανισμοί υπήρχαν πολύ πριν την ανακάλυψη και τη χρήση αντιβιοτικών από τους ανθρώπους.
Φαίνεται, σύμφωνα με τους ερευνητές, πως είναι οι ίδιοι μηχανισμοί που ενεργοποιούνται και προσδίδουν την ανθεκτικότητα απέναντι στα αντιβιοτικά. Τα βακτήρια που απομονώθηκαν από την ενεργή περιοχή του ηφαιστείου, διαθέτουν τα συγκεκριμένα γενετικά στοιχεία που τα μετατρέπουν σε πολυανθεκτικά απέναντι στα αντιβιοτικά.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε μας στα Social Media
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Άνδρος μεταξύ των προορισμών των NYT που μπορεί να αγαπήσει κανείς το 2021
Δημοσιεύθηκε
5 ημέρες πρινστις
12 Ιανουαρίου 2021Το καλύτερο «ποδαρικό» επεφύλαξε το 2021 για την Άνδρο. Το νησί των Κυκλάδων καταλαμβάνει μία από τις 52 πολύτιμες θέσεις της πρόσφατης λίστας των New York Times, σχετικά με τα προτεινόμενα μέρη που μπορεί κανείς να αγαπήσει το 2021.
Με τίτλο «Η φιλοξενία είναι στην καρδιά του νησιού», η αναγνώστρια και συντάκτρια του άρθρου για την Άνδρο, Maria Dal Pan, κάνει μία «κατάθεση ψυχής» και συγκινεί αποκαλύπτοντας το έντονο συναισθηματικό «δέσιμο» με τον προορισμό, ενώ καταλήγει πως η Άνδρος δεν έπαψε να διατηρεί την αυθεντικότητά της στο πέρασμα των δεκαετιών.
«Η σπουδαία αυτή διάκριση έχει διπλή αξία και σημασία, εάν ληφθεί υπόψη πως η Άνδρος είναι ο μοναδικός ελληνικός προορισμός που φιλοξενεί η λίστα και πως το κριτήριο επιλογής ήταν να ξεχωρίσουν όσα μέρη ανά τον κόσμο κατόρθωσαν να εμπνεύσουν, να ικανοποιήσουν και να χαλαρώσουν τους ταξιδιώτες, υπό τις δυσμενείς συνθήκες του προηγούμενου έτους.
Ευχαριστούμε θερμά την εξαιρετική δημιουργό του άρθρου, όλους τους φίλους μας για την εμπιστοσύνη τους, καθώς και τους φορείς που συμβάλλουν καθημερινά στην προβολή της Ελλάδας, όπως τα Γραφεία ΕΟΤ και το Γενικό Προξενείο μας στη Νέα Υόρκη», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Άνδρου, Νίκος Μουστάκας.
Σημειώνεται, πως η Άνδρος καταλαμβάνει την 25η μεταξύ 52 θέσεων, ανάμεσα σε προορισμούς από χώρες όπως Ουαλία, Ινδία, Ιράν, Κολομβία, Αίγυπτο, Ισπανία, Κόστα Ρίκα, Σενεγάλη, Αγγλία, Μαρόκο, Ισλανδία, Ιορδανία, Κίνα, Σκωτία, Μεξικό, ΗΠΑ, Μπουρκίνα Φάσο, Παραγουάη, Λίβανο, Ρωσία, Ρουμανία, Αυστραλία, Περού, Πακιστάν, Νορβηγία, Καναδά, Καραϊβική, Ιαπωνία, Φιλιππίνες, Νέα Ζηλανδία, Βιετνάμ, Κιργιστάν, Νότια Αφρική και Φινλανδία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υ.Π.Α.: Παράταση ΝΟΤΑΜ για πτήσεις εσωτερικού έως 18 Ιανουαρίου
Δημοσιεύθηκε
7 ημέρες πρινστις
10 Ιανουαρίου 2021Παρατείνεται έως την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 η αεροπορική οδηγία, με την οποία επιτρέπονται σε όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας μόνο οι ουσιώδεις μετακινήσεις εσωτερικού.
Ειδικότερα, με νέα ΝΟΤΑΜ της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, έχοντας ως στόχο την προστασία επιβατών και πολιτών από τη νόσο COVID-19, παρατείνεται έως τις 18/1/21 και ώρα 06:00 το πρωί η αεροπορική οδηγία που αφορά πτήσεις εσωτερικού, (τακτικά επιβατικά δρομολόγια, γενικής αεροπλοΐας και επαγγελματικά δρομολόγια – domestic flights, commercial and general/business aviation), η οποία προβλέπει ότι επιτρέπονται σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας μόνο οι ουσιώδεις μετακινήσεις εσωτερικού (Essential Travel) που περιλαμβάνουν ταξίδι για θέματα υγείας, για επαγγελματικούς/επιχειρηματικούς σκοπούς, για αντικειμενικούς οικογενειακούς λόγους (επανένωση οικογενειών) και για επιστροφή στη μόνιμη κατοικία.
Από τη notam εξαιρούνται οι ακόλουθες πτήσεις:
* Πτήσεις υποστήριξης του Ελληνικού Εθνικού Συστήματος Υγείας, (Hellenic national healthcare system flights).
* Κρατικές πτήσεις, (state flights).
* Πτήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, (sanitary flights).
* Οι πτήσεις ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος, (humanitarian flights).
* Πτήσεις που αναφέρουν ότι ευρίσκονται σε επικίνδυνη κατάσταση, (emergency flights).
* Οι στρατιωτικές πτήσεις, (military flights).
* Πτήσεις μεταφοράς εμπορευμάτων, (cargo flights).
* Οι πτήσεις πυροσβεστικών αεροσκαφών, (fire fighting flights). *Οι πτήσεις της Frontex, (frontex flights).
* Τεχνικές πτήσεις ανεφοδιασμού χωρίς αποβίβαση επιβατών, (technical landing where passengers do not disembark).
* Οι πτήσεις επιστροφής αεροσκάφους μόνο με το πλήρωμα του, (ferry flights).
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δύο ακραία πρόσωπα ο καιρός στην Ευρώπη το Σαββατοκύριακο
Δημοσιεύθηκε
1 εβδομάδα πρινστις
9 Ιανουαρίου 2021Πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, έως και 15° βαθμούς Κελσίου πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, αναμένονται στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Μια ακραία μεταβολή του καιρού προβλέπεται γενικότερα στην Ευρώπη, η οποία θερμοκρασιακά θα χωριστεί στα δύο στις 9 και 10 Ιανουαρίου, καθώς θερμές αέριες μάζες από την Αφρική θα καλύψουν την Κεντρική και Ανατολική Μεσόγειο.
Η μεταφορά ψυχρών αερίων μαζών σε ασυνήθιστα μικρά γεωγραφικά πλάτη πάνω από τη Δυτική Ευρώπη και τη Βορειοδυτική Αφρική θα προκαλέσει τη μεταφορά πολύ θερμών αερίων μαζών προς την περιοχή μας.
Από την άλλη, η Ιβηρική Χερσόνησος προβλέπεται να δεχθεί πολύ μεγάλα ύψη χιονιού, όπως και τα Βόρεια Βαλκάνια.
Ακόμη, μεγάλα ύψη βροχής αναμένονται στη Νότια Ισπανία, στο Μαρόκο και στα Δυτικά Βαλκάνια, όπου δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν πλημμυρικά φαινόμενα.
Τα τελευταία 50 χρόνια στη χώρα μας έχουν καταγραφεί εξίσου υψηλές θερμοκρασίες τον Ιανουάριο μόλις σε δύο έτη: Στις 29 Ιανουαρίου 1987 καταγράφηκαν θερμοκρασίες άνω των 25°C στη Νότια Ελλάδα, με υψηλότερη αυτή στο Λεωνίδιο με 28°C (ΕΜΥ). Στο Θησείο την ίδια ημέρα καταγράφηκαν 22,6°C στον σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (EAA), που αποτελεί την υψηλότερη τιμή για τον μήνα την περίοδο 1897-2020.
Την Πρωτοχρονιά του 2010 καταγράφηκαν οι υψηλότερες θερμοκρασίες στη χώρα μας από την αρχή των μετρήσεων στα τέλη του 19ου αιώνα.
Στις Βρύσσες Ηρακλείου της Κρήτης ο μετεωρολογικός σταθμός του EAA/meteo.gr κατέγραψε μέγιστη θερμοκρασία 30,4°C, στο Ηράκλειο 29,8°C και στην Κνωσό 29,8°C.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υ.Π.Α.: Νέα notam για 7ήμερη καραντίνα όλων των επιβατών εξωτερικού
Δημοσιεύθηκε
1 εβδομάδα πρινστις
8 Ιανουαρίου 2021Σε 7ήμερη καραντίνα θα μπαίνουν όλοι οι επιβάτες από διεθνή δρομολόγια που φθάνουν στη χώρα μας, ενώ επεκτείνονται οι υφιστάμενες Covid-19 notams για πτήσεις εξωτερικού με ισχύ έως την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 τα μεσάνυχτα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με νέα ΝΟΤΑΜ της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), όλοι οι επιβάτες που εισέρχονται στη χώρα μας έως και την 21η Ιανουαρίου 2021 από οποιοδήποτε κράτος της αλλοδαπής, συμπεριλαμβανομένων και των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπόκεινται σε υποχρεωτικό προληπτικό περιορισμό κατ’ οίκον ή στον τόπο προσωρινής διαμονής που δηλώνεται στη φόρμα PLF, για επτά (7) ημέρες, εκτός αν παραμένουν στην Ελλάδα για μικρότερο χρονικό διάστημα, οπότε ο προσωρινός περιορισμός ισχύει για αυτό το χρονικό διάστημα, δηλαδή μέχρι την αναχώρηση τους.
Επίσης, στους επιβάτες εξωτερικού επιπρόσθετα θα γίνεται και δειγματοληπτικός έλεγχος (rapid test) κατά την άφιξη τους με βάση τη διαδικασία που προβλέπει το Passenger Locator Form.
Ειδικά για τους εισερχόμενους επιβάτες από το Ηνωμένο Βασίλειο θα γίνεται σε όλους και rapid test κατά την άφιξη.
Παράλληλα, προκειμένου να βγουν από την καραντίνα οι επιβάτες από το Ην. Βασίλειο θα πρέπει να υποβληθούν σε νέο PCR τεστ όταν συμπληρωθεί το 7ήμερο, το οποίο πρέπει να είναι αρνητικό για να γίνει η άρση του υποχρεωτικού προληπτικού περιορισμού. Σε περίπτωση που τα τεστ διαπιστώσουν επιβάτη θετικό η καραντίνα θα ισχύει για 14 μέρες.
Παράλληλα, σύμφωνα με την ΥΠΑ ανακοινώνονται και οι επεκτάσεις των υφιστάμενων Covid-19 notams για πτήσεις εξωτερικού, οι οποίες θα ισχύουν έως την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 τα μεσάνυχτα.
Για τις επεκτάσεις των υφιστάμενων αεροπορικών οδηγιών για τις πτήσεις εξωτερικού ισχύουν:
* Διεθνείς αφίξεις μόνο με αρνητικό τεστ 72 ωρών: Όλοι οι επιβάτες διεθνών πτήσεων θα εισέρχονται στην χώρα μας μόνο με αρνητικό τεστ Covid-19 το οποίο θα έχει διενεργηθεί μέχρι 72 ώρες πριν την άφιξη τους. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι στους επιβάτες θα γίνεται και δειγματοληπτικό τεστ κατά την είσοδο τους βάση του plf.
* Passenger Locator Form: Notam για το Passenger Locator Form (PLF), δηλαδή την υποχρεωτική συμπλήρωση της φόρμας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://travel.gov.gr/ από όλους τους επιβάτες διεθνών πτήσεων προς Ελλάδα. Επίσης είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση της φόρμας PLF και για τους επιβάτες πτήσεων εξωτερικού που είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας και αναχωρούν από τα αεροδρόμια της χώρας μας.
* Τουρκία / Καταλονία: Οι αεροπορικές οδηγίες που αφορούν την αναστολή πτήσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και μεταξύ Ελλάδας και της περιοχής της Καταλονίας στην Ισπανία.
* Αλβανία / Βόρεια Μακεδονία: Όλες οι πτήσεις από και προς Ελλάδα από Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία θα διεξάγονται μόνο στο Δ.Α.Α «Ελευθέριος Βενιζέλος».
* Ισραήλ: Η αεροπορική οδηγία για τους μόνιμους κατοίκους Ισραήλ με ανώτατο όριο εισόδου 10.000 ταξιδιωτών ανά εβδομάδα σε όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας.
* Ρωσία: Η notam για Ρωσία (μόνιμοι κάτοικοι), η οποία προβλέπει αφίξεις μόνο στα αεροδρόμια Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου και ανώτατο όριο εισόδου στην Ελλάδα 500 επιβατών την εβδομάδα.
* Νon EU Citizens: Επίσης παρατείνεται η αεροπορική οδηγία που προβλέπει απαγόρευση εισόδου στην χώρα μη Ευρωπαίων Πολιτών (Non EU Citizens). Από την notam εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι των ακόλουθων 9 χωρών: Ην. Βασίλειο, Σιγκαπούρη, Αυστραλία, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Ρουάντα, Νότια Κορέα, Ταϋλάνδη και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Για όλες τις αεροπορικές οδηγίες που επεκτείνονται έως την 21η Ιανουαρίου 2021 ισχύουν οι εξαιρέσεις ως έχουν από τις προϋπάρχουσες notams.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Like us on Facebook
Für mehr
Abonnieren Sie kostenlos unsere Mailingliste und erhalten Sie interessante Informationen zu Ihrem E-Mail-Posteingang.
Danke fürs Abonnieren.
Something went wrong.
Wir respektieren Ihre Privatsphäre und natürlich sind wir gegen Spam!