Επικοινωνήστε μαζί μας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Νεαρή Γερμανίδα, μέλος του ΙΚ, κατηγορείται ότι σκότωσε μια 5χρονη “σκλάβα” στο Ιράκ

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια 27χρονη Γερμανίδα, που φέρεται ως μέλος της “αστυνομίας ηθών” του Ισλαμικού Κράτους, κατηγορείται για τη δολοφονία μιας 5χρονης “σκλάβας” και για εγκλήματα πολέμου που διέπραξε στο Ιράκ.

Οι εισαγγελικές αρχές πιστεύουν ότι η γυναίκα κρατούσε το 5χρονο κοριτσάκι με τη βοήθεια του συζύγου της, ο οποίος δεν είναι Γερμανός και δεν βρίσκεται στη Γερμανία. Το 2015 η Τζένιφερ Β. (τηρώντας τον αυστηρό νόμο περί προσωπικών δεδομένων, οι αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα το πλήρες ονοματεπώνυμο της κατηγορούμενης) και ο σύζυγός της φέρονται ότι αλυσόδεσαν το παιδί έξω, κάτω από τον καυτό ήλιο του Ιράκ και το άφησαν να πεθάνει από δίψα.

Η γυναίκα έφυγε από τη Γερμανία για να ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ κάποια στιγμή από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι τις αρχές του 2016, σύμφωνα με την ομοσπονδιακή εισαγγελία της Καρλσρούης. Εκεί εργαζόταν για την λεγόμενη “αστυνομία ηθών” των τζιχαντιστών, δηλαδή φρόντιζε να εφαρμόζονται οι αυστηροί κανόνες του ΙΚ όσον αφορά την ενδυμασία και τη συμπεριφορά των γυναικών.

Φέρεται επίσης ότι λάμβανε “μισθό” από 70 μέχρι 100 δολάρια μηνιαίως για να περιπολεί σε πάρκα στις πόλεις Φαλούτζα και Μοσούλη, τα πρώην προπύργια του ΙΚ στο Ιράκ. Το 2016 η Τζένιφερ Β. συνελήφθη στην Άγκυρα και κατόπιν απελάθηκε στη Γερμανία. Συνελήφθη ξανά στα τέλη Ιουνίου στη Βαυαρία, ενώ προσπαθούσε να φύγει για τη Συρία.

Είναι η πρώτη φορά που οι γερμανικές αρχές συλλαμβάνουν μια γυναίκα μέλος του ΙΚ που επιστρέφει από τη Μέση Ανατολή. Η εισαγγελία έκανε γνωστό ότι οι ανακριτές χρειάστηκαν περισσότερα από δύο χρόνια για να στοιχειοθετήσουν μια κατηγορία σε βάρος της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-DPA

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Παρελθόν οι αυτοκινητόδρομοι χωρίς όρια ταχύτητας στη Γερμανία;

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Τα σχέδια για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής μπορεί να κάνουν παρελθόν τους αυτοκινητοδρόμους χωρίς όρια ταχύτητας

Η απουσία ορίων ταχύτητας στις φημισμένες Autobahns, τους αυτοκινητοδρόμους της Γερμανίας, ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν, αν η κυβέρνηση υιοθετήσει σειρά σχεδίων προτάσεων για την προστασία του κλίματος που προωθεί η επιτροπή της για το μέλλον των μεταφορών.

Η επιτροπή, στην οποία έχει ανατεθεί να εκπονήσει συστάσεις για τον περιορισμό της περιβαλλοντικής βλάβης που προκαλείται από τις μεταφορές, προτείνει επίσης άνοδο στις τιμές των καυσίμων και ποσοστώσεις στα ηλεκτρικά οχήματα, εκτιμώντας ότι θα βοηθήσουν τη Γερμανία να ανταποκριθεί επιτέλους στους στόχους για τις εκπομπές που έχουν τεθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι προτάσεις, οι οποίες παρουσιάζονται σ’ ένα σχέδιο κειμένου που είδε το Ρόιτερ, μπορεί να αποδειχθούν αμφιλεγόμενες στη Γερμανία, το οδικό δίκτυο των αυτοκινητοδρόμων της οποίας φημίζεται για τα τμήματά του χωρίς όριο ταχύτητας, στα οποία οι οδηγοί μπορούν να αναπτύσσουν την ανώτατη ταχύτητα των οχημάτων τους.

Στη Γερμανία μπορεί να επιβληθούν υψηλά πρόστιμα από την ΕΕ, αν αποτύχει να περιορίσει τις εκπομπές των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου και των δηλητηριωδών οξειδίων του αζώτου.

Οι εκπομπές των αερίων αυτών από τις μεταφορές, οι οποίες έχουν μειωθεί από το 1990, αποτελούν ιδιαίτερο στόχο για περαιτέρω μειώσεις. Η κυβέρνηση βρίσκεται ανάμεσα στην ανάγκη να προστατεύσει την κρίσιμης σημασίας γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια από μια σειρά δαπανηρών σκανδάλων απόκρυψης των εκπομπών, και στην ανάγκη να αναλάβει δράση για να προστατεύσει το κλίμα που επιδεινώνεται με ταχύτητα.

Το κείμενο αναφέρει πως τα μέτρα, τα οποία περιλαμβάνουν ανώτατο όριο ταχύτητητας 130 χλμ/ώρα στους αυτοκινητοδρόμους και αυξήσεις στους φόρους στα καύσιμα από το 2023, την κατάργηση φοροαπαλλαγών για τα οχήματα ντίζελ και ποσοστώσεις στις πωλήσεις ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων, μπορεί να επιτύχουν το ήμισι των απαιτούμενων μειώσεων των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Η Εθνική Πλατφόρμα για το Μέλλον των Μεταφορών δεν έχει ακόμη οριστικοποιήσει τις συστάσεις της. Πρόκειται να ανακοινώσει τα πορίσματά της στο τέλος Μαρτίου, τα οποία στη συνέχεια θα ενσωματωθούν σε νόμο για την κλιματική αλλαγή που η κυβέρνηση θέλει να θέσει σε ισχύ φέτος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Brexit:νομοσχέδιο για τα δικαιώματα των πολιτών και των εταιρειών

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Το κοινοβούλιο ενέκρινε τον νόμο για το Brexit που αφορά τα δικαιώματα των πολιτών και των εταιρειών κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου

Το γερμανικό κοινοβούλιο ενέκρινε σήμερα το νομοσχέδιο για το Brexit, μολονότι παραμένει ακόμη ασαφές αν η αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα προχωρήσει όπως είναι προγραμματισμένο ή αν θα χρειαστεί να δοθεί περισσότερος χρόνος για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Λονδίνου και Βρυξελλών.

Το νομοσχέδιο που εγκρίθηκε από την Μπούντεσταγκ καθορίζει τις σχέσεις που θα έχει η Γερμανία με τη Βρετανία μετά την αποχώρηση της τελευταίας –που έχει οριστεί για τις 29 Μαρτίου– και κατά τη διάρκεια της λεγόμενης “μεταβατικής περιόδου”, δηλαδή μέχρι τα τέλη του 2020.

Τα μέτρα αυτά θα τεθούν σε εφαρμογή μόνο εφόσον το Ηνωμένο Βασίλειο αποχωρήσει και ξεκινήσει η μεταβατική φάση, κάτι που είναι ακόμη αμφίβολο αφού η Βουλή των Κοινοτήτων απέρριψε την Τρίτη τη συμφωνία με τις Βρυξέλλες που προωθούσε η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.

Ο υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας, στην ομιλία του στην Μπούντεσταγκ, σημείωσε ότι “έχει αυξηθεί σημαντικά” η πιθανότητα ενός άτακτου Brexit. Για τον λόγο αυτό κάλεσε τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ να παραμείνουν ενωμένες, προειδοποιώντας ότι ένα Brexit χωρίς συμφωνία θα μπορούσε να βλάψει όλα τα μέλη, αλλά κυρίως τη Βρετανία. Ο Μάας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δοθεί περιθώριο στη Βρετανία και μετά την 29η Μαρτίου για να καταλήξουν οι δύο πλευρές σε μια συμφωνία. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει μόνο αν το Λονδίνο καταθέσει μια ξεκάθαρη πρόταση στις Βρυξέλλες, όπως εξήγησε.

Όσον αφορά τις συζητήσεις για ένα νέο δημοψήφισμα για το Brexit ή την ακύρωση της αρχικής απόφασης για αποχώρηση, τις χαρακτήρισε “απλώς εικασίες”. Ο βασικός στόχος του νομοσχεδίου που εξέτασε η Μπούντεσταγκ ήταν να ξεκαθαρίσει τα δικαιώματα των πολιτών και των εταιρειών κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου του 2019-20.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-DPA

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Αφγανογερμανός συνελήφθη ως ύποπτος για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Ένας 50χρονος Αφγανογερμανός με διπλή υπηκοότητα, ο οποίος εργαζόταν για τον γερμανικό στρατό, συνελήφθη ως ύποπτος για τη διαβίβαση δεδομένων σε ιρανική υπηρεσία πληροφοριών, ανέφερε το γραφείο του ομοσπονδιακού εισαγγελέα.

Ο ύποπτος, που κατονομάστηκε μόνον ως Αμπντούλ Χαμίντ Σ., θα οδηγηθεί  ενώπιον δικαστή, ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα. «Υπάρχουν ισχυρές υποψίες πως ο Αμπντούλ Χαμίντ Σ. εργάστηκε για μια ξένη υπηρεσία πληροφοριών. Ο ύποπτος ήταν ειδικός στις γλώσσες και πολιτιστικός σύμβουλος της Μπούντεσβερ [οι γερμανικές ένοπλες δυνάμεις].

Έχοντας αυτή τη δυνατότητα, φέρεται να διαβίβασε γνώσεις σε ιρανική υπηρεσία πληροφοριών», ανέφερε σε μια ανακοίνωση. Εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Άμυνας δήλωσε πως το υπουργείο είναι ενήμερο για μια υπόθεση κατασκοπείας στην οποία εμπλέκεται ένα μέλος του στρατού, αλλά δεν αναφέρθηκε σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Το γερμανικό ειδησεογραφικό περιοδικό Der Spiegel ανέφερε πως ο ύποπτος είχε πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες λόγω του ρόλου του στον στρατό, περιλαμβανομένων, ενδεχομένως, δεδομένων για την ανάπτυξη στρατευμάτων στο Αφγανιστάν.

Ο γερμανικός στρατός χρησιμοποιεί συχνά διερμηνείς που έχουν γεννηθεί στη χώρα για τη συνοδεία στρατευμάτων που περιπολούν στο Αφγανιστάν. Αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών στη Γερμανία και την Ευρώπη έχουν εκφράσει ανησυχίες για τις αυξανόμενες, όπως λένε, κατασκοπευτικές δραστηριότητες του Ιράν, περιλαμβανομένων εκείνων μέσω κυβερνοεπιθέσεων.

Τον Ιούλιο, η εσωτερική υπηρεσία πληροφοριών της Γερμανίας ανέφερε πως το Ιράν έχει διευρύνει την ικανότητά του να πραγματοποιεί κυβερνοεπιθέσεις και αποτελεί κίνδυνο για γερμανικές εταιρίες και ερευνητικούς θεσμούς. Τον Ιανουάριο, το υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τον Ιρανό πρεσβευτή προκειμένου να επιπλήξει την Τεχεράνη για κατασκοπεία ανθρώπων και ομάδων που έχουν στενές σχέσεις με το Ισραήλ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters-AFP

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Έντονα τα προβλήματα από τις απεργίες στα αεροδρόμια

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Έντονα προβλήματα προκαλούνται σήμερα για τρίτη φορά σε λιγότερο από δέκα ημέρες λόγω απεργιακής κινητοποίησης του προσωπικού ασφαλείας σε 8 αεροδρόμια της Γερμανίας, μεταξύ των οποίων αυτό της Φρανκφούρτης, με αίτημα την αύξηση των αποδοχών του.

Η στάση εργασίας που πραγματοποίησε σήμερα το προσωπικό ασφαλείας των αεροδρομίων μετά το κάλεσμα του συνδικάτου Verdi, αφορά εκτός από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, το πρώτο σε αριθμό επιβατών στη χώρα, αυτά του Ανόβερου, της Βρέμης, του Αμβούργου, της Λειψίας, της Δρέσδης, της Ερφούρτης και του Μονάχου και δείχνει μια επιδείνωση της κοινωνικής αυτής σύγκρουσης, η οποία προκάλεσε ήδη εκατοντάδες ακυρώσεις πτήσεων την περασμένη εβδομάδα.

Στην Φρανκφούρτη, 610 πτήσεις ακυρώθηκαν από τις 1.200 προγραμματισμένες για σήμερα, σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου της διεύθυνσης του αεροδρομίου.

Στο Αμβούργο σχεδόν οι μισές από τις 357 πτήσεις που προβλέπονταν για σήμερα ακυρώθηκαν, ενώ οι αρχές του αεροδρομίου του Ανόβερου ζήτησαν από τους επιβάτες να “μην πάρουν αν είναι δυνατό χειραποσκευές ή να τις παραδώσουν” ώστε να μειωθεί η διάρκεια του ελέγχου επιβατών.

Η ομοσπονδία αεροδρομίων καταδίκασε την κινητοποίηση αυτή ως “ανεύθυνη” και “δυσανάλογη”, ενώ η Lufthansa, μια από τις εταιρείες που πλήττονται περισσότερο, κατηγόρησε το συνδικάτο Verdi, ότι δεν δείχνει “κανένα ενδιαφέρον για να συμβάλει στην βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της Γερμανίας στις αερομεταφορές”.

Πολλές απεργιακές κινητοποιήσεις έγιναν ήδη από την περασμένη εβδομάδα στα δύο αεροδρόμια της πρωτεύουσας, το Τέγκελ και το Σένεφελντ, όπως και στην Κολωνία, στο Ντίσελντορφ και στη Στουτγάρδη, προκαλώντας την ακύρωση πολλών εκατοντάδων πτήσεων.

“Οι εργοδότες δεν αντέδρασαν στις πρώτες απεργίες και δεν παρουσίασαν μια καλύτερη πρόταση”, δήλωσε σήμερα στη δημόσια τηλεόραση η Ούτε Κίτελ του συνδικάτου Verdi.

Το συνδικάτο, το οποίο εκπροσωπεί 23.000 εργαζομένους στην ασφάλεια των αεροδρομίων, διεκδικεί οι αποδοχές τους να ανέλθουν σε 20 ευρώ την ώρα σε όλη τη χώρα, ενώ τώρα αυτές διαφέρουν πολύ μεταξύ των διαφόρων περιοχών της Γερμανίας από 14 ως 17 ευρώ.

“Η ασφάλεια και οι μισθωτοί στην Ανατολή δεν θα πρέπει να αξίζουν λιγότερο από αυτούς στη Δύση”, σημείωσε η Κίτελ.

Για αυτούς που έχουν τις χαμηλότερες αποδοχές, το αίτημα για 20 ευρώ αντιστοιχεί σε αύξηση 30%.

Η Ομοσπονδιακή Ένωση των Εταιρειών Αεροπορικής Ασφάλειας (BDLS) πρότεινε από την πλευρά της αυξήσεις στις αποδοχές που μπορεί να φτάσουν σε 6,4% ετησίως.

Διαπραγματεύσεις μεταξύ του Verdi και της BDLS αναμένεται να διεξαχθούν στις 23 Ιανουαρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP-Reuters

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γενς Σπαν: Όχι στην προσέλκυση γιατρών από κράτη-μέλη της ΕΕ

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Ο υπουργός Υγείας κατά της προσέλκυσης γιατρών κι άλλων επαγγελματιών, από γειτονικά κράτη-μέλη της ΕΕ
Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να εξετάσει την υιοθέτηση μέτρων προκειμένου να σταματήσει την προσέλκυση γιατρών κι άλλων επαγγελματιών μεταξύ των κρατών-μελών, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Υγείας Γενς Σπαν.
Ο Σπαν είναι συντηρητικός με επιρροή μεταξύ των Χριστιανοδημοκρατών της καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ, ενώ πρόσφατα απέτυχε να εκλεγεί στην ηγεσία του κόμματος.
Ο ίδιος περιέγραψε τις σοβαρές συνέπειες που έχει η προσέλκυση γιατρών από γειτονικές ευρωπαϊκές χώρες, όπως γίνεται στην περίπτωση της Ελβετίας, που δέχεται Γερμανούς γιατρούς.
“Μπορώ να τους καταλάβω. Η Ελβετία είναι μία όμορφη χώρα. Αλλά αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι υπάρχει έλλειψη των επαγγελματιών αυτών στην Γερμανία. Έτσι, Πολωνοί γιατροί εργάζονται στην χώρα μας κι ως συνέπεια, υπάρχει έλλειψη από αυτούς στην Πολωνία,” δήλωσε ο ίδιος στην ελβετική εφημερίδα “Blick am Sonntag.”
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Συνέχεια

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ουμπέρτους Χέιλ: Πρωτοβουλία για έναν ευρωπαϊκό κατώτατο μισθό

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Πρωτοβουλία του Γερμανού υπουργού Εργασίας για κατώτατο ευρωπαϊκο μισθό

Πρωτοβουλία για έναν ευρωπαϊκό κατώτατο μισθό αναλαμβάνει ο Γερμανός υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Ουμπέρτους Χέιλ.

«Η Γερμανία έχει επωφεληθεί πάρα πολύ από την οικονομική ενοποίηση της Ευρώπης, αλλά η ελεύθερη κυκλοφορία των εργαζομένων χρησιμοποιείται ξανά και ξανά για την εκμετάλλευση των ανθρώπων», δήλωσε ο σοσιαλδημοκράτης υπουργός Εργασίας στην Νeue Osnabrücker Zeitung. «Επομένως, είναι απαραίτητο να υπάρχουν τα ίδια ελάχιστα κοινωνικά πρότυπα στα κράτη μέλη. Θα αναπτύξουμε ένα νομικό πλαίσιο για τους κατώτατους μισθούς και τα βασικά συστήματα ασφαλείας», δήλωσε ο Xέιλ στην NOZ.

Ο σοσιαλδημοκρατης υπουργός ανακοίνωσε ότι η θέσπιση συστημάτων ελάχιστης αμοιβής και βασικής ασφάλειας θα αποτελέσει το επίκεντρο της γερμανικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το επόμενο έτος. «Μόνον αν ενισχύσουμε την κοινωνική συνοχή στην Ευρώπη, θα συγκροτησουμε μια ΕΕ, η οποία θα εξασφαλίζει την ειρήνη και την ευημερία», τόνισε.

Τα τελευταία χρόνια, το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών κρατών της ΕΕ έχει διευρυνθεί: «Αυτό απειλεί το έργο της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης», τόνισε ο Χέιλ. Η κορυφαία υποψήφια του SPD για τις ευρωπαϊκές εκλογές, Καταρίνα Μπάρλει υποστήριξε την πρωτοβουλία του Χέιλ να «υπάρξει κατώτατος μισθός και βασικά συστήματα ασφαλείας σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ».

«Όλοι πρέπει να μπορούν να ζήσουν από τις δουλειές τους, παντού στην ΕΕ», εξήγησε η Μπάρλει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Συνέχεια

Like us on Facebook

Advertisement Europolitis 24

Für mehr

Abonnieren Sie kostenlos unsere Mailingliste und erhalten Sie interessante Informationen zu Ihrem E-Mail-Posteingang.

Danke fürs Abonnieren.

Something went wrong.

Advertisement
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 ημέρες πριν

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ:Θέση Οδηγού στο ΓενικόΠροξενείο Ντύσσελντορφ

BREAKING2 εβδομάδες πριν

Ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

Δεν έμεινε ικανοποιημένος με τα δώρα του και κάλεσε την αστυνομία

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ1 εβδομάδα πριν

Το ελληνικό διαβατήριο μεταξύ των ισχυρότερων του κόσμου

BREAKING4 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Πληροφορίες για σχέδιο επίθεσης αυτοκτονίας σε αεροδρόμιο

BREAKING4 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Έκλεψε πινακίδες αυτοκίνητου και τις επέστρεψε με γράμμα συγνώμης και αποζημίωση

ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Διακόπτει το Αθήνα-Θεσσαλονίκη/Χανιά/Ρόδο/Μύκονο η Ryanair.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

Νεαρή Γερμανίδα, μέλος του ΙΚ, κατηγορείται ότι σκότωσε μια 5χρονη “σκλάβα” στο Ιράκ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Το Χιόνι πλάκωσε Αυστρία – Βαυαρία

Europolitis TV4 ημέρες πριν

Πρόταση Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη για επαναλειτουργία του ΣΑΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 εβδομάδες πριν

Δεκάδες χιλιάδες γυναίκες σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα μήκους 620 χλμ

Europolitis TV2 μήνες πριν

Νέοι στόχοι της ΕΕ για την ανανεώσιμη ενέργεια με κάλυψη του 32% των αναγκών έως το 2030

Europolitis TV3 μήνες πριν

Πίστη, Αγάπη, Αρετή το μήνυμα του Μητροπολίτη Γερμανίας κ. Αυγουστίνου για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Europolitis TV3 μήνες πριν

Οι Ριζίτες του Μονάχου τιμήσανε την «Ημέρα του Βοσκού»

Europolitis TV3 μήνες πριν

Δυνατοί γυναικείοι χαρακτήρες διαγωνίζονται για το Κινηματογραφικό βραβείο LUX

Europolitis TV3 μήνες πριν

H 23η Πανευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας Ευρώπης (VID)

Europolitis TV4 μήνες πριν

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θράκη Βρυξελλών στις 30ες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις ΟΘΣΕ

Europolitis TV4 μήνες πριν

O Πολιτιστικός Σύλλογος Σαμοθρακιτών Στουτγάρδης στις 30ες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις της Ο.Θ.Σ.Ε. (VID)

Europolitis TV4 μήνες πριν

Αγιασμός στο Ελληνικό Σχολείο του Nτύσσελντορφ (VID)

Advertisement Europolitis
Advertisement