Επικοινωνήστε μαζί μας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Επίδειξη γραπτών των υποψηφίων Ελλήνων του Εξωτερικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Υπουργείο Παιδείας γνωστοποίησε, με ανακοίνωσή του, ότι οι υποψήφιοι εισαγωγής στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση Έλληνες του Εξωτερικού, μπορούν να λάβουν γνώση των γραπτών τους, μετά από αίτηση στην Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων του Υπουργείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων επισημαίνεται ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (η με αριθμ πρωτ. Φ.253/75425/Β6/2009 Υπουργική Απόφαση -ΦΕΚ 1369 Β’), οι υποψήφιοι, που λαμβάνουν μέρος στη διαδικασία εισαγωγής στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων του Εξωτερικού μπορούν να λάβουν γνώση των γραπτών τους δοκιμίων με επίδειξη αυτών σε χώρο και σε χρονικό διάστημα που θα καθορίζεται από την Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται απευθείας στην ανωτέρω Διεύθυνση έως την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019.

Στην αίτηση υποψηφίου αναγράφονται τα πλήρη ονομαστικά του στοιχεία (επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο, μητρώνυμο), ο κωδικός αριθμός με τον οποίο συμμετείχε στις πανελλήνιες εξετάσεις, το μάθημα ή τα μαθήματα για τα οποία επιθυμεί να λάβει γνώση των γραπτών του δοκιμίων και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Μαζί με την αίτηση συνυποβάλλεται σχετικό παράβολο, το οποίο υποχρεωτικά εκδίδεται ηλεκτρονικά από την εφαρμογή «e-Παράβολο» της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.gsis.gr, με ονομασία «Παράβολα επίδειξης γραπτών δοκιμίων Πανελληνίων Εξετάσεων».

Η επίδειξη των γραπτών δοκιμίων γίνεται αποκλειστικά και μόνο στον ίδιο τον ενδιαφερόμενο παρουσία του γονέα του ή του κηδεμόνα του, εφόσον ο υποψήφιος το ζητήσει.

 

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Εορταστική επέτειος Γονέων&Κηδεμόνων ΒάδηςΒυρτεμβέργης &Γερμανίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Οι μακροβιότεροι θεσμοί ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης στο εξωτερικό, η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Βάδης Βυρτεμβέργης και η Συνομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Γερμανίας, γιορτάζουν την επέτειο των 40 και 10 χρόνων αντίστοιχα.

Με αφορμή την εορταστική επέτειό τους η Ομοσπονδία Γ & Κ Βάδης Βυρτεμβέργης και η Συνομοσπονδία Γ & Κ Γερμανίας μας προσκαλούν για να γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, στις 18.30, στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στο Feuerbach Weilimdorfer Str. 213, 70499 Stuttgart.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

18:30 – 19:00      Καλωσόρισμα (Sekt + O-Saft)                                  Beamer + Musik

19:00 – 19:15       Χαιρετισμός Ομοσπονδία + Συνομοσπονδία         Beamer

19:15 – 19:45      Χαιρετισμοί / Επίσημοι προσκεκλημένοι

19:45 – 20:00    Μικρά παιδιά από Ludwigsburg-Kornwestheim

20:00 – 20:15     Ομοσπονδία + Συνομοσπονδία / ιστορική αναδρομή          Beamer

20:15 – 21:00     Büfee για όλους                                                              Beamer + Musik

21:00 – 21:15      Μεγάλα παιδιά από Feuerbach

21:15 – 21:30      Ομοσπονδία + Συνομοσπονδία μέρος 2ον                Beamer

21:30 – 21:45      Χορευτικό Πόντιοι

21:45 – 22:00     Μακεδονικό                                                                     Beamer

22:00 – 22:15     Χορευτικό Reutlingen

22:00                    Επίλογος, ανοιχτή βραδιά και διασκέδαση για όλους

“Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επέτειο των θεσμών μας”, αναφέρουν στην πρόσκλησή τους.

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Η δικτύωση του Οικουμενικού Ελληνισμού στους στόχους της ΓΓΑΕ

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Το έργο του Δικτύου των Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης Ευρώπης, διαχρονικά, εξήρε ο γενικός γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού, Γιάννης Χρυσουλάκης.

Σε χαιρετισμό του στην 3η συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης Ευρώπης, που διοργανώθηκε στην έδρα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), χαρακτήρισε το Δίκτυο ως ένα από τα πλέον υποσχόμενα του Ελληνισμού εκτός Ελλάδας και αναφέρθηκε στις δυνατότητες ανάπτυξης κοινών πρωτοβουλιών, κυρίως στον χώρο του πολιτισμού.

Τόνισε ακόμη, ότι η δικτύωση του Οικουμενικού Ελληνισμού εντάσσεται στους πρωτεύοντες στόχους της στρατηγικής της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού για την αξιοποίηση της ομογένειας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γραμματείας.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος της εκτελεστικής γραμματείας του Δικτύου και δημοτική σύμβουλος του Δήμου Σόλινγκεν της Γερμανίας, Ιωάννα Ζαχαράκη, ενημέρωσε τον γενικό γραμματέα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, σχετικά με τις τελευταίες δραστηριότητες του Δικτύου, καθώς και για την πρόθεση συνεργασίας και περαιτέρω δικτύωσης με ομόλογα Δίκτυα άλλων ηπείρων, εκτός Ευρώπης.

Ο γενικός γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού εξέφρασε την προθυμία να βοηθήσει προς την κατεύθυνση της δικτύωσης των αιρετών της αυτοδιοίκησης σε παγκόσμιο επίπεδο και η Εκτελεστική Γραμματεία τον προσκάλεσε να έρθει αρωγός κατά τις επαφές του Δικτύου στην Αμερική, καθώς η αρχή έχει ήδη συντελεστεί με τις πρώτες επαφές στην Αυστραλία, όπου ο Ελληνισμός έχει αναδειχθεί ιδιαίτερα σε επίπεδο τοπικών εκλογών.

Προτού αποχωρήσει, ο γενικός γραμματέας δήλωσε: «Ξεκινά μία νέα περίοδος γόνιμης συνεργασίας της γενικής γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού με το Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης Ευρώπης, έτσι ώστε να οργανώσουμε μελετημένες και στοχευμένες δράσεις, στο πλαίσιο της στρατηγικής για αξιοποίηση της ομογένειας».

Το Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης Ευρώπης ιδρύθηκε το 2001 μετά από πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, του υπουργείου Εξωτερικών με τη γενική γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού, του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού και με τη συμπαράσταση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής της Βουλής για τον Ελληνισμό της Διασποράς.

Σήμερα, το Δίκτυο αριθμεί 400 μέλη ομογενείς, οι οποίοι έχουν εκλεγεί και δραστηριοποιούνται στην πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση, σχεδόν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Πηγή: ΓΓΑΕ

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Σχέδιο ψηφίσματος για το δικαίωμα ψήφου στους Απόδημους Έλληνες

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Το ψήφισμα του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης παρουσιάστηκε και συζητήθηκε σε συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς.

Στη συνεδρίαση η πρόεδρος του Δικτύου κα Ιωάννα Ζαχαράκη παρουσίασε το έργο του Δικτύου, ενώ το παρών έδωσε και ο κ. Αργύρης Παπάζογλου, Δημοτικός Σύμβουλος στο Burscheid.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε ανάπτυξη του θέματος της ψήφου των αποδήμων, αφού το Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης είναι αντίθετο με την απόφαση της διακομματικής επιτροπής.

Σχέδιο ψηφίσματος για το δικαίωμα ψήφου στους Απόδημους Έλληνες

Συγκεκριμένα, το Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης, θεωρεί ότι:

  • η Ελληνική Πολιτεία πρέπει να προχωρήσει στη θεσμοθέτηση και τον προσδιορισμό του τρόπου άσκησης του δικαιώματος ψήφου, στην εκτός της Ελλάδας, Ελληνική ομογένεια
  • η απόφαση αυτή, δεν πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο κομματικών αντιπαραθέσεων στην πατρίδα μας, αλλά να έχει τη μέγιστη δυνατή συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων
  • με δεδομένη την ενεργό συμμετοχή μας, στα κοινά των χωρών, όπου έχουμε επιλέξει να ζήσουμε, το βασικό αίτημα της της ψήφου της ομογένειας, για εμάς δεν είναι μόνο αυτό της διευκόλυνσης της ψήφου, αλλά της εκπροσώπησης της, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, με τη δημιουργία μίας ή περισσότερων εκλογικών περιφερειών
  • το αίτημα της διευκόλυνσης της ψήφου είναι διαφορετικό και πρέπει να αντιμετωπισθεί κυρίως, αλλά όχι μόνο, για τους Ελληνικής καταγωγής πολίτες, που δεν έχουν ανάλογα και πλήρη δικαιώματα, εκλέγειν και εκλέγεσθε, στις χώρες που σπουδάζουν, εργάζονται και διαμένουν. Η διευκόλυνσή τους, πρέπει να είναι ανάλογη της διευκόλυνσής των ετεροδημοτών, στην Ελληνική Επικράτεια
  • σαν πολίτες των χωρών που δραστηριοποιούμαστε ενεργά στην αυτοδιοίκηση, διεκδικούμε και έχουμε πετύχει τις περισσότερες φορές, σε μεγάλο βαθμό, την ισότιμη συμμετοχή μας, ιδιαίτερα όσοι έχουμε αποκτήσει και την υπηκοότητα της χώρας που κατοικούμε, με όλους τους πολίτες, με τους οποίους συμβιώνουμε
  • σαν πολίτες Ελληνικής καταγωγής, διεκδικούμε από την Ελληνική πολιτεία, να συμμετέχουμε στα κοινά της πατρίδας μας, όχι βασικά για να επηρεάσουμε την πόλη ή τον τόπο καταγωγής μας, αλλά για να εκπροσωπήσουμε τους συμπατριώτες μας, που ζουν εκτός της Ελληνικής Επικράτειας, ενισχύοντας και τους δεσμούς μας, με την πατρίδα μας
  • ο τρόπος συμμετοχής των εκτός Ελληνικής Επικράτειας, με Ελληνική ιθαγένεια πολιτών που εφαρμόζεται στις εκλογές του Ευρωκοινοβουλίου, μπορεί αρχικά να εφαρμοσθεί αναλογικά όπως και στις εκλογές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, παρότι η καθιέρωση της επιστολικής ψήφου, θα διευκόλυνε τη μαζικότερη συμμετοχή της ομογένειας
  • με δεδομένο ότι σήμερα η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους των Δήμων στην Ελλάδα, αποτελεί τη μοναδική βάση δεδομένων, για την αναγνώριση των εκτός των τειχών, ελληνικής καταγωγής πολιτών που έχουν δικαίωμα ψήφου, θεωρούμε ότι θα πρέπει να διερευνηθεί και η δυνατότητα επέκτασης του, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα στο σύνολο της ομογένειας να συμμετέχει.

“Τέλος, αναγνωρίζοντας την πολυπλοκότητα του ζητήματος και την πιθανότητα δημιουργίας προβλημάτων συνταγματικότητας, προσδοκούμε από τα Ελληνικά κόμματα, να καταλήξουν συναινετικά, στις αναγκαίες θεσμικές παρεμβάσεις, έτσι ώστε να ξεκινήσει η δυνατότητα συμμετοχής μας, από τον τόπο κατοικίας μας, στις Ελληνικές εκλογές”, τονίζεται χαρακτηριστικά στο σχέδιο ψηφίσματος.

Σχέδιο ψηφίσματος για το δικαίωμα ψήφου στους Απόδημους Έλληνες

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου για την ψήφο των αποδήμων

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, τέθηκε σήμερα το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών «Διευκόλυνση άσκησης του εκλογικού δικαιώματος των εκλογέων που βρίσκονται εκτός ελληνικής επικράτειας».

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι τις 14.00 της 18ης Νοεμβρίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.opengov.gr.

Σε δήλωσή του ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρει: «Μετρώντας ήδη περισσότερα από 40 χρόνια από τη Μεταπολίτευση, με το παρόν νομοσχέδιο, το οποίο αποτέλεσε προϊόν ουσιαστικού διαλόγου και συγκλίσεων μεταξύ όλων των κοινοβουλευτικών δυνάμεων – όπως, άλλωστε, ορίζει το Σύνταγμα – επιχειρείται η ενίσχυση της ίδιας της λειτουργίας του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

Συμβάλλει στην έκφραση της κορυφαίας λειτουργίας της Δημοκρατίας, αυτή της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος, με όρους ισότητας και ισονομίας.

Σε αυτήν την σημαντική προσπάθεια, καλείται κάθε Έλληνας πολίτης να συνεισφέρει, καταθέτοντας τις προτάσεις του για τη βελτίωση των διατάξεων του ανωτέρω νομοθετήματος», καταλήγει ο κ. Θεοδωρικάκος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Στα κόμματα το σχέδιο νόμου για την ψήφο Ελλήνων του εξωτερικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Στα κόμματα απεστάλη από τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, το σχέδιο νόμου και η αιτιολογική έκθεση για την ψήφο των Ελλήνων εκτός Επικράτειας, που περιλαμβάνει τα σημεία που συμφωνήθηκαν έπειτα από τρεις συνεδριάσεις της Διακομματικής Επιτροπής.

Με το σχέδιο νόμου διευκολύνεται η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στις εθνικές εκλογές, στις ευρωεκλογές και σε δημοψηφίσματα από τον τόπο διαμονής όσων είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους και την ημέρα της εκλογής βρίσκονται μόνιμα ή προσωρινά εκτός Ελλάδας.

Το σχέδιο νόμου θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση την επόμενη εβδομάδα.

Η ψηφοφορία διεξάγεται μία συγκεκριμένη ημέρα που ορίζεται με Προεδρικό Διάταγμα και είναι από Τετάρτη έως  Σάββατο, παραμονή των εκλογών. Ωστόσο, η καταμέτρηση και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων γίνεται ταυτόχρονα με το σύνολο της ελληνικής Επικράτειας.

Οι προϋποθέσεις για συμμετοχή

Εκτός από την εγγραφή σε εκλογικό κατάλογο ελληνικού δήμου, απαραίτητες προϋποθέσεις για συμμετοχή στις ελληνικές εκλογές είναι η διαμονή για συνολικά δύο έτη εντός της ελληνικής Επικράτειας κατά τα τελευταία 35 χρόνια και η ύπαρξη ελληνικού ΑΦΜ από τους εκλογείς ή τους συζύγους τους.

Όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις αυτές θα πρέπει απαραιτήτως να εγγραφούν στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εξωτερικού που γίνεται οποτεδήποτε με αίτηση του ενδιαφερόμενου, μέσω ειδικής εφαρμογής που θα δημιουργηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών.

Εκτός από τα στοιχεία, ο αιτών υποβάλλει ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τη διετή παρουσία του στην Ελλάδα την τελευταία 35ετία. Αυτά είναι βεβαιώσεις φοίτησης από ελληνικό σχολείο ανεξαρτήτου βαθμίδας ή πανεπιστήμιο, καταβολής ασφαλιστικών εισφορών ή εκπλήρωσης της στρατιωτικής θητείας.

Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος γίνεται με αυτοπρόσωπη παρουσία σε ειδικά εκλογικά κέντρα του εξωτερικού. Αυτά μπορεί να είναι πρεσβείες, προξενεία, ανεξάρτητα γραφεία Ιερών Ναών της ελληνορθόδοξης εκκλησίας και κτίρια ή καταστήματα ελληνικών κοινοτήτων, συλλόγων ή άλλων ελληνικών οργανώσεων.

Σε κάθε εκλογικό τμήμα ο αριθμός των εκλογέων κυμαίνεται από 40 έως 600. Η ψηφοφορία διενεργείται ενώπιον εφορευτικής επιτροπής. Αυτή αποτελείται από τον αντιπρόσωπο της δικαστικής αρχής (διπλωματικός ακόλουθος ή διοικητικός υπάλληλος των οικείων πρεσβειών), ως πρόεδρο και τρεις ψηφοφόρους.

Εκλογές

Στην περίπτωση εκλογών για το ελληνικό Κοινοβούλιο, οι εκλογείς του εξωτερικού επιλέγουν μεταξύ των ψηφοδελτίων Επικρατείας των κομμάτων (χωρίς σταυρό), ενώ τα ίδια ψηφοδέλτια που χρησιμοποιούνται και για την ψηφοφορία στην Ελλάδα χρησιμοποιούν τόσο για τις ευρωεκλογές (με δικαίωμα σταυρού) όσο και για τα δημοψηφίσματα.

Ο εφοδιασμός των ελληνικών διπλωματικών αρχών με τον αναγκαίο αριθμό έντυπων ψηφοδελτίων γίνεται με φροντίδα των κομμάτων, τουλάχιστον 10 ημέρες, πριν από την ημέρα της ψηφοφορίας.

Μετά το πέρας της ψηφοφορίας, γίνεται μόνο η αρίθμηση των φακέλων που περιέχει η κάλπη χωρίς αυτοί να ανοιχτούν. Στη συνέχεια, αποστέλλονται αεροπορικώς στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή Εκλογέων Εξωτερικού, που εδρεύει στο Εφετείο Αθηνών για την καταμέτρηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ανακοίνωση Συλλόγων Ποντίων Βαυαρίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Την πλειοψηφική απόφαση του Αμερικανικού Κοινοβουλίου της 29.10.2019, με την οποία αναγνωρίζεται ως Γενοκτονία η εξολόθρευση 1,5 εκατομμυρίων Αρμενίων από το νεοθωμανικό καθεστώς την περίοδο 1915-1916, χαιρετίζουν οι Σύλλογοι Ποντίων Βαυαρίας και η Eπιτροπή για την Γενοκτονία της ΟΣΕΠΕ.

“Η παραπάνω απόφαση, ως χρόνιο αίτημα μαχητικής διεκδίκησης του Αρμενικού λαού και η οποία βασίστηκε σε εισηγητικό κείμενο με δικαιωματική αναφορά στους χριστιανικούς λαούς των Ελλήνων, Αραμαίων, Ασσύριων, Σύριων, Χαλδαίων και Μαρονιτών, ελπίζουμε να αποτελέσει πρόκριμα συνομολογίας από την παγκόσμια κοινωνία κρατών και διεθνών οργανισμών”, τονίζουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.

Παράλληλα κάνουν έκκληση στην “ελληνική Πολιτεία να χαιρετίσει την απόφαση του Αμερικανικού Κοινοβουλίου και να συμπληρώσει την ατζέντα της εξωτερικής της πολιτικής με την πρακτική διεθνοποίησης του αιτήματος αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ανακοίνωση Συλλόγων Ποντίων Βαυαρίας

 

Συνέχεια

Like us on Facebook

Advertisement Europolitis 24

Für mehr

Abonnieren Sie kostenlos unsere Mailingliste und erhalten Sie interessante Informationen zu Ihrem E-Mail-Posteingang.

Danke fürs Abonnieren.

Something went wrong.

Advertisement
Europolitis TV1 μήνα πριν

H Γενική Πρόξενος Μαρίας Παπακωνσταντίνου στην Anuga 2019(Video)

Europolitis TV1 μήνα πριν

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης στον Ευρωπολίτη

9ο Συνέδριο Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών1 μήνα πριν

9o Συνέδριο Χαιρετισμός Προέδρου Π.Σ.Κρητών Μανώλη Κουγιουμουτζή

Europolitis TV1 μήνα πριν

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης στην Anuga

Europolitis TV1 μήνα πριν

Αναστασία Σίμου- Τάσιου « Ηπειρος… πλούσια σε φυσικό κάλλος»

9ο Συνέδριο Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών1 μήνα πριν

Επιμνημόσυνη δέηση στον τάφο του συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη

9ο Συνέδριο Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών1 μήνα πριν

Τράπεζα Εδεσμάτων με υλικά και πιάτα του 17ου αιώνα

Europolitis TV5 μήνες πριν

38ο Φ.Π.Ε: Μητροπολίτης Ζάμπιας κ Ιωάννης Τσαφταρίδης

Europolitis TV5 μήνες πριν

Συνέντευξη: Του προέδρου Π.Σ.Κ Μανώλη Κουγιουμουτζή

Europolitis TV6 μήνες πριν

1ος Χορός Κρητικού Συλλόγου Μπήλεφελντ 11 Μάϊου 2019

Advertisement Europolitis
Advertisement