Επικοινωνήστε μαζί μας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Απάντηση του Προέδρου της ΟΣΕΠΕ στην πρόταση μομφής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Ευρωπολίτης, με συνέπεια και σεβασμό στα θεσμικά όργανα της ομογένειας, ανακοινώνει την απάντηση του Προέδρου της ΟΣΕΠΕ προς τα μέλη του Δ.Σ. και τους συλλόγους του. Τα 10 χρόνια προσφοράς, προβολής και προστασίας της ομογένειας είναι και θα είναι ο οδηγός μας.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ τυχόν χαρτοπαίχνιο ανακοινώσεων, τα αφήνουμε στα όργανα του Ποντιακού χώρου, ένας χωρος που έχει μάθει να βγαίνει από συμπληγάδες. Καλή επιτυχία στις εργασίες σας. 

Η επιστολή του Προέδρου της ΟΣΕΠΕ αναφέρει:

 

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ανακοίνωση της ΟΣΕΠΕ για την απώλεια του Γιώργου Τσορακλίδη

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Ανακοίνωση για την απώλεια ενός εκ των ιδρυτών της, του Γιώργου Τσορακλίδη, εξέδωσε η ΟΣΕΠΕ.

Η Ομοσπονδία τονίζει χαρακτηριστικά πως “κλείνει ένας ιστορικός κύκλος που σφράγισε την παρουσία των Ελλήνων στην Ξενιτιά” ενώ καλεί η εξόδιος ακολουθία ” να αποτελέσει βήμα περισυλλογής και ανανοηματοδότησης των εσκαμμένων”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Με τον αδόκητο και οδυνηρό χαμό του πολυφίλητου και ακριβού φίλου, συναδέλφου, δασκάλου, ηγέτη Γιώργου Τσορακλίδη κλείνει ένας ιστορικός κύκλος που σφράγισε την παρουσία των Ελλήνων στην Ξενιτιά. Του ιστορικού κύκλου των ιδρυτών της Ομοσπονδίας μας.

Ο Γιώργος Τσορακλίδης ήταν ο εμπνευστής της ιδέας ίδρυσης της ΟΣΕΠΕ. Αυτή είναι η αλήθεια.

Η είδηση του θανάτου του μας συγκλονίζει.

Αντιλαμβανόμαστε σημειακά την ισχύ της απώλειας του. Ώρα με την ώρα. Σε μια εποχή που η Δημοκρατία καθίσταται εκ νέου ζητούμενο πολιτικής εφαρμογής και κοινωνικής συνοχής, ο Γιώργος Τσορακλίδης θα αποτελεί αέναο σύμβολο δημοκρατικής συσπείρωσης, διαλόγου, ευπρέπειας, σεβασμού στην άλλη άποψη.

Αυτές είναι οι παρακαταθήκες που μας κληροδοτεί ο αγαπημένος Γιώργος Τσορακλίδης.

Γνωρίζουμε ότι είναι βαριές οι ευθύνες.

Ευχόμαστε η εξόδιος ακολουθία του αδελφού μας εν Χριστώ Γεωργίου να αποτελέσει βήμα περισυλλογής και ανανοηματοδότησης των εσκαμμένων.

Καλό Παράδεισο αδερφέ μας Γιώργο

Για το ΔΣ της ΟΣΕΠΕ

Πεχλιβανίδης Χρήστος
Γεν. Γραμματέας”

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ

Ελληνική Αστυνομία: Διαγωνισμός πρόσληψης 400 Συνοριακών φυλάκων στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη 400 Συνοριακών Φυλάκων στην Ελληνική Αστυνομία.

Προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη Συνοριακών Φυλάκων στην Ελληνική Αστυνομία. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Έχοντας υπόψη το νομοθετικό πλαίσιο, που αναφέρεται στο Παράρτημα 1 της παρούσας Προκήρυξης: Προκηρύσσουμε Διαγωνισμό για την πρόσληψη ιδιωτών (ανδρών – γυναικών) στην Ελληνική Αστυνομία ως Συνοριακών Φυλάκων.

 

Ο αριθμός των υποψηφίων που θα προσληφθούν ως Συνοριακοί Φύλακες καθορίζεται σε τετρακόσιους (400). 2.Ο αριθμός των Συνοριακών Φυλάκων ανά Περιφερειακή Ενότητα καθορίζεται ως εξής: ·Περιφερειακή Ενότητα Έβρου: Τετρακόσιες (400) θέσεις.

ΙΙ. ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣΑ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν οι Έλληνες/ίδες πολίτες (άνδρες και γυναίκες), που έχουν τα ακόλουθα προσόντα και προϋποθέσεις:

1.Κατοικούν την τελευταία διετία ή κατοικούσαν από τη γέννησή τους και μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους σε περιοχές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στις οποίες υπάγεται η 4 Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, όπου λειτουργούν Υπηρεσίες Διαχείρισης Μετανάστευσης και Συνοριακής Φύλαξης και Προαναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών και κατά προτίμηση στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου (άρθρο 3 ν. 2622/1998, ΦΕΚ 138/Α’, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει), σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα Β παρ. 1 του παρόντος Κεφαλαίου.

2.Είναι απόφοιτοι όλων των τύπων Λυκείου ή άλλης ισότιμης Σχολής Εσωτερικού ή Εξωτερικού.

3.Δεν υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους. Για τον υπολογισμό της ηλικίας των υποψηφίων, ως ημερομηνία γέννησης θεωρείται η 31ηΔεκεμβρίου του έτους γέννησής τους. Δηλαδή όσοι γεννήθηκαν από την 01-01-1992 και μεταγενέστερα.

4.Έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση διαπιστούμενη από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για τη σωματική ικανότητα των υποψηφίων των σχολών στρατού ξηράς (κατεύθυνση όπλων), κατά τα οριζόμενα στο Π.Δ. 11/2014 (Φ.Ε.Κ. Α ́-17), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

5.Δεν φέρουν δερματοστιξία (τατουάζ) στο σώμα τους, η οποία: α) είναι και με την ενδυμασία (θερινή και χειμερινή στολή) εξωτερικά εμφανής και επιπλέονβ) οι σχετικές απεικονίσεις, ως εκ του περιεχομένου τους, είτε αναιρούν την επιβαλλόμενη από το Σύνταγμα ουδετερότητα των υπαλλήλων του Δημοσίου είτε προκαλούν κατά τρόπο, ο οποίος δεν συνάδει προς την ιδιότητα και τα καθήκοντά τους.

6.Έχουν σωματικά, ψυχικά και διανοητικά προσόντα, ανταποκρινόμενα στις απαιτήσεις του αστυνομικού έργου.

7.Έχουν ανάστημα (άνδρες και γυναίκες) τουλάχιστον 1,70 μ., χωρίς υποδήματα.

8.Έχουν πίστη στο Σύνταγμα, αφοσίωση στην Πατρίδα και δεν πρεσβεύουν θρησκευτικές δοξασίες, που εμποδίζουν την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

9.Οι άνδρες έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης πρόσληψης. Δεν γίνονται δεκτοί υποψήφιοι, οι οποίοι έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές…..

Διαβάστε την προκήρυξη

 

Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Μέγας Εσπερινός προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών στο Ντίσελντορφ

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, στην Ενορία του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα Ντίσελντορφ πραγματοποιήθηκε, όπως και κάθε χρόνο, Μέγας Εσπερινός προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών, των Οικουμενικών Διδασκάλων της Εκκλησίας μας, Προστατών της Εκπαίδευσης και των Γραμμάτων, Βασίλειο τον Μέγα, Γρηγόριο τον Θεολόγο και Ιωάννη τον Χρυσόστομο, χοροστατούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Αριανζού κ.κ. Βαρθολομαίου.

Ακολούθησε ομιλία από την Εκπαιδευτικό – Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, κα Αντωνία Πολυξενίδου με θέμα: «Το μήνυμα των Τριών Ιεραρχών για την Εκπαιδευτική Κοινότητα (Γονείς-Μαθητές-Εκπαιδευτικοί)» και αναγνώσεις κειμένων των Διδασκάλων από μαθητές.

Εν συνεχεία έλαβε χώρα Δεξίωση στην Αίθουσα του Ενοριακού Κέντρου.


Πηγή φωτογραφιών: Ιερός Ναός Αγίου Ανδρέα Ντίσελντορφ

 

Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Αγίων Θεοφανείων στο Ντύσσελντορφ

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Η δεσποτική Εορτή των Θεοφανείων εορτάσθηκε με την δέουσα λαμπρότητα και μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, από την ενορία του Αγίου Ανδρέα Ντύσσελντορφ Γερμανίας.

Ανήμερα της Εορτής, ο Ιερ. Προϊστάμενος της ενορίας Αρχιμανδρίτης Θεοφάνης Λάππας προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας.

Εν συνεχεία τέλεσε την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού, ενώ σε ομιλία του προς τους παρισταμένους αναφέρθηκε στην εορτή της Θείας Επιφανείας.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε η κατάδυσις του Τιμίου Σταυρού και ο Καθαγιασμός των Υδάτων στην περιοχή Medienhafen του ποταμού Ρήνου.

Εκεί, δύο τολμηροί κολυμβητές, βούτηξαν στα νερά για να ανασύρουν τον Τίμιο Σταυρό.

Τον Σταυρό ανέσυρε ο Αλέξανδρος Κυπριζλής για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Κατα την διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών, μεταξύ του πολυπληθούς εκκλησιάσματος, παρέστησαν η Πρόξενος του Γενικού Προξενείου Ντύσσελντορφ κα Μαρία Παπακωνσταντίνου, ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης, ο Δήμαρχος Ντυσσελντορφ Thomas Geisel, οι οποίοι απήυθυναν σύντομο χαιρετισμό, η Ομοσπονδιακή Βουλευτής Dr. Zimmermann Maria Agnes και Έλληνες Αξιωματικοί του ΝΑΤΟ.

 

Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ο Γ. Χρυσουλάκης δίπλα στους Έλληνες του Λονδίνου την ημέρα του Brexit

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού, Γιάννης Χρυσουλάκης, πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη στο Λονδίνο, όπου είχε προγραμματίσει οργανωμένες συναντήσεις με την εκεί ομογένεια και διαβεβαίωσε τα μέλη της πως η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού βρίσκεται στο πλάι τους για όποιο θέμα αντιμετωπίζουν ως επίπτωση του Brexit στη ζωή τους.

Με την ευκαιρία αυτή, μπόρεσε να δώσει και επιπλέον διευκρινίσεις για να αποσαφηνίσει το θέμα της ψήφου των αποδήμων στους συμπατριώτες της Αγγλίας, καθώς και να παρουσιάσει τις δράσεις που προγραμματίζει η Γενική Γραμματεία στο Ην. Βασίλειο.

Ο Γενικός Γραμματέας κ. Χρυσουλάκης συναντήθηκε με πάνω από 30 ομογενειακές οργανώσεις στην Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγ. Βρετανίας, με Έλληνες εκπροσώπους από 12 διαφορετικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τράπεζες στα γραφεία της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, με τον Σύλλογο Ομογενών Ιατρών Λονδίνου, με συνεργάτες της πρωτοβουλίας Reload Greece UK, καθώς και με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας των Κυπριακών Ομογενειακών Οργανώσεων, κ. Δημήτριο Καραολή, ενώ παραχώρησε συνέντευξη στον κ. Αυγουστίνο Γαλιάσο της ομογενειακής Hellenic TV.


Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Γενικός Γραμματέας παρευρέθη στη θεία λειτουργία για τον εορτασμό της Υπαπαντής στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Croydon, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγ. Βρετανίας, κ.κ. Νικήτα, ενώ ακολούθησε συνάντησή του με τα μέλη της εκεί ελληνοκυπριακής ενορίας, καθώς και με την Επιτροπή του Φιλοπτώχου Ταμείου της Αρχιεπισκοπής.

Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Ομογενών Ιατρών Λονδίνου, καθώς και αυτής της Hellenic Bankers Association του Ην. Βασιλείου, οι οποίοι πραγματοποίησαν την κοπή της δικής τους βασιλόπιτας παρουσία 400 Ελλήνων ομογενών τραπεζιτών και του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγ. Βρετανίας, κ.κ. Νικήτα.

 

Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού, στην κατ’ ιδίαν συνάντησή του με τους Έλληνες ομογενείς εκπροσώπους του αγγλικού χρηματοπιστωτικού συστήματος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει πολύ σημαντικές απόψεις για τις συνέπειες του Brexit, για την οργάνωση της συνεργασίας της ελληνικής και της κυπριακής ομογένειας στην Αγγλία, για τη συνεργασία τους με τη Γενική Γραμματεία, καθώς και για τις δυνατότητες που πλέον έχουν μετά την θέσπιση της ψήφου των αποδήμων από την ελληνική κυβέρνηση.

Ο κ. Γιάννης Χρυσουλάκης πραγματοποίησε ανάλογες συζητήσεις που περιστράφηκαν και γύρω από την προοπτική συνεργασίας με την ομάδα του Reload Greece UK.

Σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψής του, τον Γενικό Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού συνόδευαν ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Λονδίνο, κ. Δημήτριος Καραμήτσος-Τζιράς καθώς και ο Πρόξενος, κ. Αθανάσιος Ρίζος.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Χρυσουλάκη στο Λονδίνο:

Πηγή φωτογραφιών: Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού

 

Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Μπήλεφελντ: 3η κοινή κοπή βασιλόπιτας Ελληνικών φορέων και συλλόγων

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Όμορφες στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στο Μπήλεφελντ στις 26 Ιανουαρίου 2020, όπου έντεκα Ελληνικοί φορείς και σύλλογοι της πόλης οργάνωσαν, για 3η συνεχή φορά, με καλεσμένους όλους τους συμπατριώτες μας και φιλέλληνες, την κοινή κοπή βασιλόπιτας.

Η αγάπη για την Ελλάδα, τον πολιτισμό και τη παράδοση ώθησε τους διοργανωτές να προβάλλουν φέτος παραδοσιακά έθιμα των γιορτών από Θράκη, Ήπειρο και Θεσσαλία.

Στην κατάμεστη Aula του Kuhlo Realschule, μια ηλιόλουστη Κυριακή, ο π. Δημήτριος Τσόμπρας, ο εφημέριος της εκκλησίας του Αγίου Αποστόλου Παύλου, ευλόγησε τις 11 βασιλόπιτες παρουσία της Γενικής Προξένου κας Παπακωνσταντίνου του Προξενείου Ντύσσελντορφ, και του δημάρχου κ. Rüther, των προέδρων των συλλόγων, φορέων, πλήθος Ελλήνων αλλά και Γερμανών.

Μπήλεφελντ: 3η κοινή κοπή βασιλόπιτας ελληνικών φορέων και συλλόγων

Τις 11 βασιλόπιτες έκοψαν ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Τσόμπρας και οι πρόεδροι

της Ελληνικής Κοινότητας, Ειρήνη Μαυρέλη,

της Ένωσης Ποντίων <<19η Μάη>>, Κωνσταντίνος Μαρτίδης

του Ηπειρωτικού Συλλόγου, Αγγελλίνα Χριστοδούλου

του Θεσσαλικού Συλλόγου, Πολυάνθη Γιάνναρου

του Θρακικού Συλλόγου, Ευαγγελία Μεσημέρη,

του Κιλκισιακού Συλλόγου, Δημήτριος Λουκάς,

του Κρητικού Συλλόγου, Μανώλης Κατσαμάνης,

του Συλλόγου Γονέων του Τμήματος Μητρικής Γλώσσας, Πελαγία Βεντούρη,

και οι αντιπρόσωποι

της ποδοσφαιρικής ομάδας <<GSV COSMOS e.v.>> Δημήτριος Βλάχος,

της χορευτικής ομάδας <<ΗΛΙΟΣ ΕΛΛΑΣ>>, Χρήστος Παπακώστας.

Οι νεαροί παρουσιαστές, Γεώργιος Κουτσοκέρης, γραμματέας του Ηπειρωτικού Συλλόγου και Χριστίνα Αγγελακάκη, από το Θρακικό Σύλλογο, έκλεψαν την παράσταση με τη δροσερή τους παρουσία.

Και στις δύο γλώσσες εξήγησαν την προέλευση του πρωτοχρονιάτικου εθίμου της βασιλόπιτας και παρουσίασαν το πρόγραμμα που φέτος είχε θέμα << έθιμα των γιορτών από διάφορες περιοχές της πατρίδας>>.

Από τον Ηπειρωτικό Σύλλογο, οι Γεώργιος Κουτσοκέρης και Αγγελίνα Χριστοδούλου εξήγησαν και στις δύο γλώσσες το έθιμο της Παραμονής των Χριστουγέννων, ενώ η Πολυξένη Γκούβα και η Μαρία Μακρή με τη μικρή Μαρίνα Ζουμπάκη έκαναν στην πράξη τη παρασκευή του Χριστόψωμου και παρουσίασαν το χριστουγεννιάτικο στεφάνι.

Στη συνέχεια ο Θρακικός Σύλλογος με τις Ευαγγελία Μεσημέρη και Χριστίνα Αγγελακάκη αφηγήθηκαν το έθιμο της Πρωτοχρονιάς με “τα 9 φαγιά” και οι Ελισάβετ Κασίδου, Αγγελική Τριάντη, Χρήστος Σούμας και Ιωάννης Πίππης το ‘στησαν επί σκηνής.

Μπήλεφελντ: 3η κοινή κοπή βασιλόπιτας ελληνικών φορέων και συλλόγων

Τέλος οι μικροί και μεγάλοι χορευτές του Θεσσαλικού Συλλόγου, Βασίλης, Μαρίνα και Κωνσταντίνα Κοντού, η Μαριάνθη Κοντέλλη, ο Τάσος Παντολέων, η Λαβίνια και η Φλωρίνα, ντυμένοι με τις παραδοσιακές στολές “έπαιξαν” τα έθιμα των Φώτων/Θεοφανείων “τ’ αμίλητο νερό και το τάισμα της βρύσης”, ενώ η Πολυάνθη Γιάνναρου και η Ειρήνη Μαυρέλη το διηγήθηκαν.

Με προσήλωση το πολυπληθές ακροατήριο, που απάρτιζαν όχι μόνο πολίτες του Μπήλεφελντ αλλά και συμπατριώτες των περιχώρων, παρακολούθησε τα δρώμενα, που μ΄ ένα πλούσιο σκηνικό, ξύπνησαν θύμισες των παιδικών μας χρόνων, διηγήσεις της γιαγιάς και εμπλούτισαν τις γνώσεις των παρευρισκομένων γύρω από τα ήθη και έθιμα των γιορτών.

Ακολούθησε, με τη σχετική αγωνία, η κλήρωση ενός χρυσού Κωνσταντινάτου από την κ. Πρόξενο και τυχερός της χρονιάς ήταν ο Νίκος Μ., μέλος της Ελληνικής Κοινότητας Μπήλεφελντ.

Η κ. Πρόξενος συνεχάρη την Ελληνική Κοινότητα Μπήλεφελντ για το έργο της, να διατηρεί ενεργή την ενότητα και συνεργασία μεταξύ όλων των Ελληνικών συλλόγων και φορέων της πόλης.

Στις ευχαριστίες του ο δήμαρχος κ. Rüther είπε ότι γνωρίζει την ιστορία της Ελληνικής Κοινότητας και των Ελλήνων της πόλης, σέβεται την προσφορά του ελληνισμού, ενώ τόνισε πως έφυγε πιο πλούσιος σε γνώσεις σχετικά με τα ελληνικά ήθη και έθιμα.

Δεν μπορούσε να λείψει ο Αη Βασίλης, ο Αλέξανδρος Γαλανάκης από τον Κρητικό Σύλλογο, που μοίρασε στα παιδιά λιχουδιές. Ένας πλούσιος μπουφές, που ετοίμασαν οι κυρίες, περίμενε, με μεζέδες και γλυκά από όλη την Ελλάδα, μαζί με καφέ, αναψυκτικά και σαμπάνιες και φυσικά πολλά κομμάτια βασιλόπιτας.

Η Ελληνική Κοινότητα Μπήλεφελντ ευχαριστεί την Οργανωτική Επιτροπή που “με αντιπροσώπους όλων των συλλόγων, φορέων, σχολείων κατάφερε με μεράκι και πολλή δουλειά να ετοιμάσει αυτή την επιτυχημένη εκδήλωση”, ενώ εύχεται “σε όλους υγεία, χαρά, πρόοδο, συνεργασία, η πρωτοβουλία μας να ‘χει μιμητές και να επαναληφθεί πολλά χρόνια!”

Πηγή φωτογραφιών: Ελληνική Κοινότητα Bielefeld

 

Συνέχεια

Like us on Facebook

Advertisement Europolitis 24

Für mehr

Abonnieren Sie kostenlos unsere Mailingliste und erhalten Sie interessante Informationen zu Ihrem E-Mail-Posteingang.

Danke fürs Abonnieren.

Something went wrong.

Advertisement
ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 ώρες πριν

Γερμανία: Επιθέσεις σχεδίαζαν οι ακροδεξιοί που συνελήφθησαν

ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες πριν

“Σείστηκε” το Βελλίδειο από την παρουσία χιλιάδων Βλάχων

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ12 ώρες πριν

Ανακοίνωση της ΟΣΕΠΕ για την απώλεια του Γιώργου Τσορακλίδη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ14 ώρες πριν

Η καταιγίδα Ντένις πλήττει τη Βρετανία -Ρεκόρ συναγερμών για πλημμύρες

ΓΕΡΜΑΝΙΑ15 ώρες πριν

Κοροναϊός: Τέλος στην καραντίνα για 122 Γερμανούς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα πριν

Άκαρπη η αναζήτηση εξωγήινου πολιτισμού αλλά οι αστρονόμοι επιμένουν!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα πριν

Βρετανία: Ακυρώσεις πτήσεων και συναγερμοί για πλημμύρες

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ημέρα πριν

Δημοσκόπηση: Το FDP χρεώνεται την κρίση στην Θουριγγία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ1 ημέρα πριν

Με επιτυχία η πρώτη ρομποτική υπερμικροχειρουργική σε ανθρώπους

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 ημέρες πριν

Γερμανία: Είναι προετοιμασμένη για πλήρη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση;

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Γενικό Προξενείο Ντύσσελντορφ: Προκήρυξη θέσης μεταφραστή/στριας με Μ.Απ 2.200€

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ2 εβδομάδες πριν

Φρανκφούρτη: Γιατί είναι η ιδανική πόλη να ζεις και να εργάζεσαι

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Οργή προκαλούν οι δηλώσεις Βαγγέλη Μαρινάκη εναντίον Ιβάν Σαββίδη στην Ομογένεια της Ευρώπης

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ1 εβδομάδα πριν

Γερμανικό διαβατήριο: Ένα από τα ισχυρότερα στον κόσμο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Τα καλύτερα apps για αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

Παράξενοι ιδιωματισμοί με … σφυριά και πένσες – Τι εννοούν οι Γερμανοί;

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ5 ημέρες πριν

Πώς να μάθετε στα παιδιά σας τη γερμανική γλώσσα – Εύκολα και γρήγορα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Ακύρωση περίπου 100 πτήσεων από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ4 εβδομάδες πριν

Πόσο ευτυχισμένοι είναι οι εργαζόμενοι στη Γερμανία;

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα από τον νέο κοροναϊό στη Γερμανία

Europolitis TV3 εβδομάδες πριν

Μαγεία στην Tonhalle η ερμηνεία της Ελενας Μαραγκού με μουσική συνοδεία του Κώστα Ράπτη

Europolitis TV3 μήνες πριν

Το Αιγοπρόβατο όπως δεν το ξέρουμε!

Europolitis TV4 μήνες πριν

H Γενική Πρόξενος Μαρίας Παπακωνσταντίνου στην Anuga 2019(Video)

Europolitis TV4 μήνες πριν

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης στον Ευρωπολίτη

9ο Συνέδριο Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών4 μήνες πριν

9o Συνέδριο Χαιρετισμός Προέδρου Π.Σ.Κρητών Μανώλη Κουγιουμουτζή

Europolitis TV4 μήνες πριν

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης στην Anuga

Europolitis TV5 μήνες πριν

Αναστασία Σίμου- Τάσιου « Ηπειρος… πλούσια σε φυσικό κάλλος»

9ο Συνέδριο Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών5 μήνες πριν

Επιμνημόσυνη δέηση στον τάφο του συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη

9ο Συνέδριο Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών5 μήνες πριν

Τράπεζα Εδεσμάτων με υλικά και πιάτα του 17ου αιώνα

Europolitis TV8 μήνες πριν

38ο Φ.Π.Ε: Μητροπολίτης Ζάμπιας κ Ιωάννης Τσαφταρίδης

Advertisement Europolitis
Advertisement