Επικοινωνήστε μαζί μας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Αυστρία: O Ελληνισμός της Βιέννης τίμησε την Εθνική Επέτειο

Δημοσιεύθηκε

στις

Με πανηγυρική δοξολογία στον ελληνοορθόδοξο καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδας στη Βιέννη και στη συνέχεια με τρισάγιο στην ελληνική «πτέρυγα» στο ιστορικό Νεκροταφείο Σανκτ Μαρξ της αυστριακής πρωτεύουσας, ο Ελληνισμός της Αυστρίας τίμησε χθες την επέτειο του «Όχι» στο φασισμό στις 28 Οκτωβρίου 1940.

Στη δοξολογία, την οποία τέλεσε ο Μητροπολίτης Αυστρίας-Εξαρχος Ουγγαρίας και Μεσευρώπης, Αρσένιος, παρέστησαν εκπρόσωποι των ελληνικών και κυπριακών αρχών στην Αυστρία, με επικεφαλής την πρέσβη της Ελλάδας Αικατερίνη Κόικα. Παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες των ομογενειακών φορέων, πολλά μέλη της ελληνικής παροικίας και φίλοι της Ελλάδας και της Κύπρου.

Τρισάγιο τέλεσε αργότερα ο Μητροπολίτης Αρσένιος στον ελληνικό τομέα του ιστορικού Νεκροταφείου Σανκτ Μαρξ.

Το τρισάγιο παρακολούθησαν πολλά μέλη της Ομογένειας και εκπρόσωποι των ελληνικών και κυπριακών αρχών στην Αυστρία. Το παρών έδωσε πολυπληθής αντιπροσωπεία με μαθητές και μαθήτριες της Ελληνικής Εθνικής Σχολής Βιέννης, του αρχαιότερου σε λειτουργία ελληνικού σχολείου στο εξωτερικό, με ιστορία 210 και πλέον χρόνων.

Στεφάνια στο κενοτάφιο του εθνεγέρτη και αρχηγού της Φιλικής Εταιρείας Αλέξανδρου Υψηλάντη, κατέθεσαν οι πρεσβείες της Ελλάδας και της Κύπρου.

Στεφάνια κατατέθηκαν και από τα προεδρεία των ιστορικών Ελληνικών Κοινοτήτων Αγίου Γεωργίου και Αγίας Τριάδας, από εκπροσώπους της Ελληνικής Εθνικής Σχολής Βιέννης, της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων Αυστρίας, του Διαπολιτιστικού Συλλόγου Μακεδονία, της οργάνωσης Βιέννης των ΑΧΕΠΑ και του “Κυπριακού Πολιτιστικού Κέντρου”.

Δεκάδες Έλληνες ιστορικών οικογενειών είχαν ενταφιαστεί στο Σανκτ Μαρξ την εποχή της λειτουργίας του, από το 1784 μέχρι το 1874. Οι τάφοι του Υψηλάντη και των περισσοτέρων άλλων Ελλήνων βρίσκονται κοντά σε εκείνον του μεγάλου Αυστριακού μουσουργού Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ.

Αλέξανδρος Υψηλάντης

Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης υπήρξε ηγέτης της Ελληνικής Επανάστασης στις Παραδουνάβιες Ηγεμονίες. Ο ίδιος είχε αρχίσει την Επανάσταση από τη Μολδαβία το Φεβρουάριο του 1821.

Μετά την ήττα του στρατεύματός του στο Δραγατσάνι από τις σουλτανικές δυνάμεις, είχε καταφύγει στη Βιέννη με σκοπό να προωθηθεί στην Ελλάδα. Εκεί συνελήφθη από τις αυστροουγγρικές αρχές και παρέμεινε φυλακισμένος μέχρι το 1827.

Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης πέθανε στη Βιέννη το 1828 και ενταφιάστηκε στο Νεκροταφείο Σανκτ Μαρξ. Το 1903 έγινε ο μετενταφιασμός των οστών του στο παρεκκλήσι του κτήματος Σίνα-Υψηλάντη στο Ραπόλτενκιρχεν δυτικά της Βιέννης.

Δεκαετίες αργότερα, το 1965, έγινε μετακομιδή τους στην Αθήνα, όπου ενταφιάστηκαν στο προαύλιο της πρώην Σχολής Ευελπίδων, στα σημερινά Δικαστήρια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Γενικό Προξενείο Ντύσσελντορφ: Προκήρυξη θέσης μεταφραστή/στριας με Μ.Απ 2.200€

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Γενικό Προξενείο Ντύσσελντορφ

Μια θέση μεταφραστή/στρια  για  νέο/νέα , να έχει συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας του και για 2 έτη προκήρυξε με αποδοχές 2.200€ προκήρυξε το Γενικό Προξενείο του Ντύσσελντορφ. Κατάθεση δικαιολογητικών μέχρι 10 Φεβρουαρίου 2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΤΟ  ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ

 

 

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Ντύσσελντορφ προκηρύσσει μία (1) θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, διετούς διάρκειας, ως κατωτέρω:

Μία (1) θέση Μεταφραστή/στριας  με μεικτές μηνιαίες αποδοχές 2.200 Ευρώ.  

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας τους και θα πρέπει να διαθέτουν τα εξής προσόντα:

  1. Απολυτήριο ελληνικού Λυκείου ή ισότιμου γερμανικού σχολείου
  2. Άριστη γνώση της γερμανικής και της ελληνικής γλώσσας (γραπτού και προφορικού λόγου). Η επαρκής γνώση της αγγλικής γλώσσας θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.
  3. Μόνιμοι κάτοικοι Γερμανίας ή νομίμως διαμένοντες στη Γερμανία  με ελληνική ή άλλη υπηκοότητα Κράτους – μέλους της Ε.Ε.
  4. Εφόσον είναι Έλληνες υπήκοοι, να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές
  5. Σχετική εμπειρία και προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση και προθυμία για παροχή υπηρεσιών στο Γενικό Προξενείο

 

Επίσης απαιτείται αντίγραφο Ποινικού Μητρώου.

 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να αποστείλουν σχετική επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, βιογραφικό σημείωμα, καθώς και υπεύθυνη δήλωση, με την οποία δεσμεύονται να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, εφόσον τους ζητηθεί. Ο σχετικός Φάκελος θα πρέπει να αποστέλλεται, ταχυδρομικώς, στο Γενικό Προξενείο στην κατωτέρω διεύθυνση, μέχρι και την 10η  Φεβρουαρίου 2019.

 

Generalkonsulat von Griechenland

Willi-Becker-Allee 11

40227 Düsseldorf

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Οργή προκαλούν οι δηλώσεις Βαγγέλη Μαρινάκη εναντίον Ιβάν Σαββίδη στην Ομογένεια της Ευρώπης

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

" Η αλήθεια νικά πάντα στο τέλος το ψέμμα, την προπαγάνδα, την διαπλοκή" pic: EUROPOLITIS

Η ποδοσφαιρική και επιχειρηματική κόντρα Μαρινάκη- Σαββίδη και οι εκφράσεις που ακούγονται για τον ομογενή επιχειρηματία δηλητηριάζουνε την Ποντιακή Ομογένεια της Ευρώπης και όχι μόνο.

 

Γενεές ολόκληρες διωγμένες και ξενιτεμένες με αγάπη, σεβασμό και λαχτάρα για τον τόπο τους(Πόντο και Ελλάδα) κρατώντας ψηλά τα ιδανικά των προγόνων τους αισθάνονται οργή και αγανάκτηση.  «Η στοχοποίηση, απαξίωση και προσβολή σε έναν από εμάς, αφορά όλους εμάς» είναι το μήνυμα μέσα από την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ελλήνων ποντίων Ευρώπης.

 

Η Ανακοίνωση της ΟΣΕΠΕ

 

“Στα ξένα είμαι Έλληνας και σην Ελλάδα ξένος”

 

Και από τους ουρανούς από κεί που βρίσκονται ο Χρήστος Αντωνιάδης ο μέγας νευροχειρουργός και ποιητής των Ποντίων μαζί με τον τεράστιο Στέλιο Καζαντζίδη, μας κοιτούν και απορούν.

Απορούν διότι θα περίμεναν οι στίχοι αυτού του εκπληκτικού τραγουδιού να έχουν αλλάξει τα μυαλά της εγχώριας αντιποντιακής Διαπλοκής.

Τελικά όχι.

Παραμένουν οι ίδιοι και χειρότεροι.

Η επίθεση με ρατσιστικό μίσος στο πρόσωπο του συμπατριώτη μας Ιβάν Σαββίδη δεν αφορά το ποδόσφαιρο.

 

Και δεν την κρίνουμε με βάση καμιά οπαδική προτίμηση.

 

Η πλειοψηφία του Ποντιακού Ελληνισμού όσοι επέζησαν από το Κεμαλικό και Οθωμανικό τέρας, διασώθηκαν στην Ρωσία και Γεωργία. Και κατά κύματα από το 1922 έρχονται στην Ελλάδα. Στην Σοβιετική Ένωση ήταν απλά οι Greki. Οι Έλληνες με γλώσσα τα Ρωμέικα. Τα Ελληνικά Πόντου.

 

Την τρισχιλιόχρονη Ομηρική διάλεκτο. Εδώ έγιναν “Ρώσοι, Τσετσένοι, Απχάζιοι”. Φανταστείτε αν επιτίθενται με τόσο μίσος τυφλού ρατσισμού σε έναν τόσο δυνατό άνθρωπο σαν τον Ιβάν, τί άποψη έχουν για έναν απλό μεροκαματιάρη στο Σοχούμ, το Σότσι, το Νοβοροσίσκ, την Συμφερούπολη.

Καλούμε την Πολιτεία και όλα τα κόμματα να λάβουν θέση στην προσπάθεια διχασμού της χώρας την κρίσιμη ώρα της Τουρκικής απειλής. Διότι δεν αφορά το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το μέσον όπου καθρεπτίζονται συλλογιστικές και στρατηγικές.

 

Τον Ιβάν Σαββίδη τον γνωρίζουμε προσωπικά. Μας τίμησε με την φιλία του.

Δεν θα προβούμε σε πλειοδοσία επαίνων για όσα έχει πράξει πολλές φορές χωρίς προβολή. Ως αδερφοί του φίλοι και συμπατριώτες Έλληνες Πόντιοι, δηλώνουμε την αγάπη μας στο πρόσωπό του, τις ιδέες του, το πάθος του για την Πατρίδα μας, την γλώσσα και Ιστορία της που μόνο με πράξεις στήριξε.

 

Και με την Έδρα Ποντιακών Σπουδών στο ΑΠΘ αλλά και με το τηλεοπτικό “Κόκκινο Ποτάμι” που είναι μια πολύτιμη υπόμνηση σε κάθε αναθεωρητή της Γενοκτονίας:

” Η αλήθεια νικά πάντα στο τέλος το ψέμμα, την προπαγάνδα, την διαπλοκή”

 

Για το ΔΣ Ο.Σ.Ε.Π.Ε.

Χρήστος Πεχλιβανίδης

Γενικός Γραμματέας

Τηλ: 0152 59723609

Email: c.pechlivanidis@hotmail.de

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Νέο Δ.Σ. στον Ποντιακό Σύλλογο Ντούισμπουργκ “Παρχαρομάνα”

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του παρουσίασε ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Ντούισμπουργκ και Περιχώρων “Παρχαρομάνα”.

“Πιστεύουμε σε μια άρτια, ομαδική και δημιουργική συνεργασία.

Σκοπός και στόχος μας είναι μόνο το καλό του Συλλόγου και των μελών μας.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους στη γενική μας συνέλευση” σημειώνει ο Σύλλογος.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου:

Πρόεδρος : Έλενα Ρομάνο

Αντιπρόεδρος : Άνθιμος Καπνίδης

Α’Γραμμετεας: Καρολίνα Σισμανίδου

Β’ Γραμματέας: Μαρία Μποράκη

Ταμείας: Αναστασία Κυριακίδου

Υπευθ.Δημ.Σχ.: Γεωργία Τσιντσόλη

Μέλος : Ιωάννης Δερμεντζίδης

Πηγή φωτογραφίας: Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Ντούισμπουργκ και Περιχώρων “Παρχαρομάνα”

 

Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ερώτηση του ΚΙΝΑΛ σχετικά με την οικονομική στήριξη της Ομογένειας

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Ενημέρωση για τις δράσεις της κυβέρνησης σχετικά με την οικονομική στήριξη της Ομογένειας ζητά ο Τομέας Απόδημου Ελληνισμού του Κινήματος Αλλαγής.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται στην πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και την ετήσια χρηματοδότηση ύψους 2 εκ. ευρώ προς τη θεολογική σχολή της Βοστόνης, “η οποία – προφανώς για επικοινωνιακούς λόγους – αποφασίστηκε και δημοσιοποιήθηκε την περίοδο που ο κ. Μητσοτάκης ήταν για επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

“Βεβαίως, δεν υπάρχει καμία αντίρρηση να χρηματοδοτούνται από το ελληνικό κράτος εκκλησιαστικοί και λαϊκοί οργανισμοί της Ομογένειας που είτε είναι στρατηγικής σημασίας για την Πατρίδα, είτε συμβάλλουν στη σύνδεση της Διασποράς μας με το Εθνικό Κέντρο“, τονίζει ο Τομέας Απόδημου Ελληνισμού του Κινήματος Αλλαγής.

Με αφορμή την ετήσια χρηματοδότηση προς τη θεολογική σχολή της Βοστόνης, το ΚΙΝΑΛ ζητά απαντήσεις στα εξής ερωτήματα:

“Θα ασχοληθεί επιτέλους η κυβέρνηση της ΝΔ με θεσμικό τρόπο με την Ομογένεια ή θα κινηθεί στο ίδιο πλαίσιο με τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλ. στο τίποτα;

Η χρηματοδότηση μιας Σχολής με τόσο υψηλό ποσό και μάλιστα σε μόνιμη βάση ασφαλώς αποτελεί μιαν στρατηγική επιλογή για τον Πρωθυπουργό. Είναι όμως αυτή η επιλογή ενταγμένη σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, σε μια εθνική συνολική και συνεκτική στρατηγική που να αφορά στους εκτός επικρατείας Έλληνες;

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, προτίθενται Πρωθυπουργός και κυβέρνηση, αφού έκαναν την αρχή, να διαθέσουν μια πολύ μικρότερη οικονομική στήριξη, απαραίτητη όμως για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί ο συνταγματικά οχυρωμένος θεσμός του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού;

Θα υποστηρίξουν τα θεσμικά δίκτυα όπως αυτό της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης του Ελληνισμού και το Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ευρώπη που είναι οι πρεσβευτές των εθνικών μας θέσεων στο Εξωτερικό;

Τουλάχιστον όσο αφορά την Αμερική, θα διαθέσουν Πρωθυπουργός και κυβέρνηση χρήματα για να λειτουργήσουν οι υφιστάμενες και να δημιουργηθούν νέες Έδρες βυζαντινών και ελληνικών Σπουδών, που είναι τόσο απαραίτητες για τη διάδοση του πολιτισμού κα της ιστορίας μας καθώς και για την ανάπτυξη του φιλελληνικού ρεύματος;

Η κυβέρνηση προτίθεται να επιχορηγήσει και άλλους ενεργούς θεσμούς της Ομογένειας στις ΗΠΑ, όπως Ομοσπονδίες, Σύλλογοι, Εθνικοτοπικές οργανώσεις, επιστημονικά δίκτυα και φορείς;

Ποια ευαισθησία δείχνει η Κυβέρνηση για τη στήριξη των Ημερήσιων Σχολείων αλλά και των απογευματινών Σχολείων για τα παιδιά της Ομογένειας, τα οποία σήμερα αριθμητικά είναι κάτω των 20.000, έναντι των 200.000 στο παρελθόν;

Γνωρίζει η Κυβέρνηση τα Δίγλωσσα Ημερήσια Δημόσια Σχολεία, τα γνωστά ως Charter Schools, στις ΗΠΑ; Ποιο πρόγραμμα στήριξης έχει γι’ αυτά και πως θα υποστηρίξει τον πολλαπλασιασμό τους;

Και εν κατακλείδι, ο Πρωθυπουργός θα δώσει εντολή για να αναβαθμιστεί το θεσμικό στρατηγείο του Απόδημου Ελληνισμού, δηλαδή η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού ή θα συνεχίσει να υφίσταται την απαξίωση που της επιφύλαξε ο ΣΥΡΙΖΑ, ακρωτηριασμένη από την οικονομική αυτοτέλεια και υποβιβασμένη σε μιαν διεύθυνση του Υπουργείου Εξωτερικών;

Αναμένουμε τις απαντήσεις”, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Γερμανία: Έκοψε τη Βασιλόπιτά του ο Θρακιώτικος Σύλλογος Λουντενσάϊντ

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Θρακιώτικου Συλλόγου Λουντενσάϊντ.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο ιερέας Π. Γεργακάκης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους να έχουν μία δημιουργική χρονιά. 

Ακολούθησε ένα σύντομο μνημόσυνο, σε κλίμα συγκίνησης, στη μνήμη του Α’ Προέδρου κ. Νικολάου Καράπατσα, που έφυγε τόσο απρόοπτα.

Στη συνέχεια ο  Πρόεδρος κ. Αθανάσιος Μουτάφης έκανε μία ενημέρωση για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την καινούργια χρονιά, ενώ ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Γερμανία: Έκοψε τη Βασιλόπιτά του ο Θρακιώτικος Σύλλογος Λουντενσάϊντ

Ο Θρακιώτικος Σύλλογος Λουντενσάϊντ ευχαριστεί “ολόψυχα από καρδιάς, όλους, για την στήριξη” και συγκεκριμένα όλα τα μέλη, φίλους, κυρίες της Γυναικείας Ομάδας και των χορευτικών τμημάτων που πρόσφεραν τα υπέροχα εδέσματα.

Παράλληλα εύχεται στον καθένα “Μια χρονιά γεμάτη επιτυχία και δημιουργικότητα!”


Πηγή φωτογραφιών: Θρακιώτικος Σύλλογος Λουντενσάϊντ Γερμανίας

 

Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Γλέντι στο Γκύτερσλοχ από Ηπειρώτικο Σύλλογο & Ελληνική Κοινότητα

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Μεγάλη Εορταστική Βραδιά στο Γκύτερσλοχ, στο πλαίσιο συνεργασίας του Ηπειρώτικου Συλλόγου με την τοπική Ελληνική Κοινότητα.

Λίγο μετά τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και πριν το δυναμικό ξεκίνημα του νέου έτους, ο Ηπειρώτικος Σύλλογος Γκύτερσλοχ μαζί με την Ελληνική κοινότητα διοργάνωσαν ένα υπέρλαμπρο παραδοσιακό γλέντι στην πιο μεγάλη αίθουσα της πόλης τους.

Την πολύ καλά οργανωμένη εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του σημαντικό πλήθος του Ελληνισμού (περισσότερα από 700 άτομα).

Ανάμεσα στους παραβρισκόμενους ήταν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι από την ενορία Αγίου Θεράποντος, τον τοπικό Μακεδονικό, Θεσσαλικό Σύλλογο της πόλης αλλά και εκπρόσωποι φορέων της διπλανής πόλης του Μπίλεφελντ, όπως ο Ηπειρώτικος, Ποντιακός Σύλλογος, καθώς και μέλη της Κοινότητας.

Ιδιαίτερη χαρά προκάλεσε η παρουσία του προέδρου της Π.Ο.Ε., Δημήτριου Ντόκου.

Για το μουσικό κομμάτι της βραδιάς μερίμνησαν αξιόλογοι καλλιτέχνες, όπως η Γωγώ Τσαμπά μαζί με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, οι οποίοι ήρθαν για ένα πλούσιο παραδοσιακό πρόγραμμα από την Ελλάδα, στηριζόμενοι από την τοπική ορχήστρα ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ του κ. Σιάνα με το νέο ανερχόμενο Λ. Τζίμα στο κλαρίνο.

Φυσικά, οι διοργανωτές είχαν μεριμνήσει και για τους λάτρεις της ποντιακής μουσικής, οι οποίοι διασκέδασαν με τους ήχους της λύρας του Λ.Σαββίδη και το νταούλι του Ν. Πριτζίδη.

Το πρόγραμμα πλαισιώθηκε από την εμφάνιση χορευτικών τμημάτων της ενορίας του Αγίου Θεράποντα αλλά και του Ηπειρώτικου Συλλόγου της πόλης. Μάλιστα, το χορευτικό του Ηπειρώτικου, το οποίο υφίσταται για 2 περίπου χρόνια υπό την χορευτική αιγίδα του Π. Μεντή και αριθμεί περίπου 17 μέλη, έκανε την εμφάνιση του για πρώτη φορά, φορώντας τις παραδοσιακές γιαννιώτικες ενδυμασίες που έραψε για τον Σύλλογο η κ. Γκορέζη.

Η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και το κέφι ήταν εμφανές.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Ν. Παναγιωτόπουλος, Γωγώ Τσαμπά, Γ. Παπαδημητρίου, Πρόεδρος του Ηπειρώτικου Συλλόγου και Β’ Γραμματέας της Π.Ο.Ε. Χ. Πάκου

 

 

Πρόεδρος Ηπειρώτικου Συλλόγου Π. Χριστίνα, Γ. Τσαμπά, Αντιπρόεδρος Ε. Αγγελίτση

 

Γ. Παπαδημητρίου, Λ. Τζίμας, Δ. Παπαιωάννου, Χ. Πάκου, Γ. Τσαμπά

 

Γ. Πέγιος, Γ. Τσαμπά, Γ. Σιάνας

 

Λ. Τζίμας, Γ. Παπαδημητρίου

 

Το χορευτικό τμήμα του Ηπειρώτικου μαζί με τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε. Δημήτρη Ντόκο

 

Χ. Πάκου, Δ. Ντόκος

 

Το χορευτικό του Συλλόγου

 

Το χορευτικό Ορθόδοξης Νεολαίας της Ενορίας του Αγίου Θεράποντα

 

Η αντιπρόεδρος του Ηπειρώτικου Σύλλογου Μπίλεφελντ, Ε. Γόγολου

 

Μέλη των συνδιοργανωτών της εκδήλωσης μαζί με τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.

Πηγή φωτογραφιών: Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης

 

Συνέχεια

Like us on Facebook

Advertisement Europolitis 24

Für mehr

Abonnieren Sie kostenlos unsere Mailingliste und erhalten Sie interessante Informationen zu Ihrem E-Mail-Posteingang.

Danke fürs Abonnieren.

Something went wrong.

Advertisement
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ2 εβδομάδες πριν

Γενικό Προξενείο Στουτγάρδης: Ανακοίνωση Προκήρυξης Θέσης Οδηγού

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ4 εβδομάδες πριν

ΝΙΚΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΚΘΒΕ: To ΚΘΒΕ… ανοίγει την «αγκαλιά» του στην ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Με τ’ άπλυτα στο… σουπερμάρκετ

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 ημέρες πριν

Οργή προκαλούν οι δηλώσεις Βαγγέλη Μαρινάκη εναντίον Ιβάν Σαββίδη στην Ομογένεια της Ευρώπης

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

Το Άαχεν, η καλύτερη πόλη στη Γερμανία για μετανάστες

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 ημέρες πριν

Γερμανία: Τα καλύτερα apps για αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ4 ημέρες πριν

Πόσο ευτυχισμένοι είναι οι εργαζόμενοι στη Γερμανία;

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Υποχρεωτικές οι αποδείξεις, αλλά χωρίς πρόστιμα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Αστυνομικοί σκότωσαν έναν Τούρκο που τους επιτέθηκε

Διατροφή2 εβδομάδες πριν

Κατάθλιψη. Μπορεί η διατροφή να βοηθήσει;

Europolitis TV2 μήνες πριν

Το Αιγοπρόβατο όπως δεν το ξέρουμε!

Europolitis TV4 μήνες πριν

H Γενική Πρόξενος Μαρίας Παπακωνσταντίνου στην Anuga 2019(Video)

Europolitis TV4 μήνες πριν

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης στον Ευρωπολίτη

9ο Συνέδριο Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών4 μήνες πριν

9o Συνέδριο Χαιρετισμός Προέδρου Π.Σ.Κρητών Μανώλη Κουγιουμουτζή

Europolitis TV4 μήνες πριν

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης στην Anuga

Europolitis TV4 μήνες πριν

Αναστασία Σίμου- Τάσιου « Ηπειρος… πλούσια σε φυσικό κάλλος»

9ο Συνέδριο Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών4 μήνες πριν

Επιμνημόσυνη δέηση στον τάφο του συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη

9ο Συνέδριο Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών4 μήνες πριν

Τράπεζα Εδεσμάτων με υλικά και πιάτα του 17ου αιώνα

Europolitis TV7 μήνες πριν

38ο Φ.Π.Ε: Μητροπολίτης Ζάμπιας κ Ιωάννης Τσαφταρίδης

Europolitis TV7 μήνες πριν

Συνέντευξη: Του προέδρου Π.Σ.Κ Μανώλη Κουγιουμουτζή

Advertisement Europolitis
Advertisement