Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυξήθηκαν οι ευρωπαϊκές πωλήσεις αυτοκινήτων τον Οκτώβριο

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι ευρωπαϊκές πωλήσεις αυτοκινήτων αυξήθηκαν 8,6% τον Οκτώβριο, λόγω της αύξησης των πωλήσεων της Γερμανίας και της Γαλλίας, αλλά και της μεγάλης ανάπτυξης της Volkswagen.

Πουλήθηκαν συνολικά, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, 1,21 εκατομμύρια αυτοκίνητα.

Ο όμιλος Volkswagen σημείωσε άνοδο 31%, λόγω αύξησης κατά 394% της Porsche, 65% της Audi, 29% της VW και της Skoda κατά 6,8%.

Οι πωλήσεις του ομίλου PSA μειώθηκαν κατά 4,9%, με τις πωλήσεις όμως της Renault να σημειώνουν αύξηση 16% όπως και της Dacia 7,8%.

Ο όμιλος Fiat Chrysler Automobiles κέρδισε συνολικά 2,5%, με άνοδο 11% για την Alfa Romeo, 5% για το Jeep και 1,3% για τη Fiat.

Τέλος, η BMW αύξησε τον όγκο των πωλήσεων κατά 6%, όπως και η Mercedes-Benz που σημείωσε άνοδο 2%.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ειρηνικός: Ναυαγοί έγραψαν SOS στην άμμο και τους εντόπισαν

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Τρεις Μικρονήσιοι ναύτες, οι οποίοι είχαν ναυαγήσει σε ένα μικρό νησί του Ειρηνικού, διασώθηκαν την περασμένη Κυριακή όταν αυστραλιανά και αμερικανικά μαχητικά εντόπισαν το… SOS που είχαν γράψει στην παραλία της νήσου Πίκελοτ, 190 χλμ δυτικά από το σημείο απ’ όπου είχαν σαλπάρει στις 30 Ιουλίου, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.

Οι τρεις άνδρες επιχειρούσαν ένα ταξίδι 42 χιλιομέτρων από μία ατόλη σε άλλη όταν παρεξέκλιναν της πορείας τους και ξέμειναν από καύσιμα.

Την 1η Αυγούστου, όταν έγινε γνωστό ότι χάθηκαν τα ίχνη τους, το Κέντρο Συντονισμού στη νήσο Γκουάμ των ΗΠΑ ξεκίνησε αποστολή έρευνας και διάσωσης με τη συνδρομή του αυστραλιανού πολεμικού πλοίου HMAS Canberra που επέστρεφε στη βάση μετά τη συμμετοχή του σε ναυτικά γυμνάσια.

Με τη βοήθεια αμερικανικών αεροσκαφών το αυστραλιανό σκάφος εντόπισε τους ναυαγούς στο νησί κι ένα αναγνωριστικό ελικόπτερο προσγειώθηκε και τους παρέδωσε τρόφιμα και νερό μέχρι να φθάσει σκάφος του λιμενικού της Μικρονησίας να τους παραλάβει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters – AFP

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ένα τέταρτο του προσωπικού της θα απολύσει η Booking.com

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Η πλατφόρμα διαδικτυακής κράτησης καταλυμάτων Booking.com ανακοίνωσε ότι θα μειώσει έως και κατά ένα τέταρτο το προσωπικό της εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού, μια απόφαση που θα οδηγήσει σε χιλιάδες απολύσεις.

Η εταιρεία, που εδρεύει στο Άμστερνταμ και απασχολεί περίπου 17.500 εργαζομένους σε ολόκληρο τον κόσμο, δεν γνωστοποίησε τον ακριβή αριθμό των θέσεων που θα περικοπούν, επισημαίνοντας πως οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές «τις επόμενες εβδομάδες και μήνες».

Εντούτοις, προειδοποίησε ότι «έως το 25%» των εργαζομένων ενδέχεται να πληγεί από αυτό το «εξαιρετικά δύσκολο» μέτρο.

«Η κρίση της Covid-19 κατέστρεψε την τουριστική βιομηχανία και εμείς συνεχίζουμε να αισθανόμαστε τον αντίκτυπο με τον όγκο των ταξιδιών να παραμένει σημαντικά μειωμένος», τονίζει η Booking.com σε ένα δελτίο τύπου που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Αν και κάναμε πολλά για να σώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας, πιστεύουμε ότι πρέπει να αναδιαρθρώσουμε τον οργανισμό μας προκειμένου να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας σχετικά με το μέλλον (της βιομηχανίας) του τουρισμού», συμπληρώνει η εταιρεία.

Η Booking.com ακολουθεί τα βήματα άλλων διαδικτυακών πλατφορμών όπως η Airbnb και η TripAdvisor, που επίσης ανακοίνωσαν την απόλυση περίπου του 25% του προσωπικού τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κομισιόν: Δεν χρειάζονται ταξιδιωτικοί περιορισμοί εντός της Ε.Ε.

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Η στενή συνεργασία είναι το κλειδί τόσο μεταξύ των κρατών-μελών όσων και μεταξύ των υπουργείων Υγείας και Εσωτερικών για την αντιμετώπιση καταστάσεων όπως αυτή της πανδημίας του κορονοϊού, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της Κομισιόν, σημειώνοντας ότι η ΕΕ «συνεχίζει να συνεργάζεται εντατικά με τα κράτη-μέλη, ώστε να διασφαλιστεί μία συντονισμένη προσέγγιση».

Ερωτηθείς εάν υπάρχουν σκέψεις για περιοριστικά μέτρα στα σύνορα της ΕΕ, προκειμένου να ελεγχθεί ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας, ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απάντησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ότι «οι περιορισμοί εντός των εδαφών των κρατών-μελών δεν χρειάζεται απαραίτητα να συνοδεύονται από ταξιδιωτικούς περιορισμούς και ελέγχους στα εσωτερικά σύνορα».

«Εάν, ωστόσο, εφαρμοστούν συνοριακοί έλεγχοι, αυτό πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με τα άλλα κράτη-μέλη, χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα κανάλια και σύμφωνα με τους υφιστάμενους κανόνες, ενώ η ελεύθερη κυκλοφορία των εμπορευμάτων, οι εργαζόμενοι που ασκούν κρίσιμα επαγγέλματα και οι εργαζόμενοι στις μεταφορές πρέπει να προστατεύονται κάθε φορά», προσέθεσε.

Επίσης, τόνισε πως «τυχόν περιορισμοί στην ελεύθερη κυκλοφορία εντός της ΕΕ πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο, να συντονίζονται, και να μη δημιουργούν διακρίσεις με στόχο την αντιμετώπιση των κινδύνων για τη δημόσια υγεία».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν επισήμανε ότι προσωρινοί έλεγχοι στα σύνορα «μπορούν να χρησιμοποιούνται μόνο σε εξαιρετικές περιστάσεις για την αντιμετώπιση καταστάσεων που επηρεάζουν σοβαρά τη δημόσια τάξη ή την εσωτερική ασφάλεια και ως έσχατο μέτρο, ενώ θα πρέπει να διαρκούν μόνο για όσο διάστημα διατηρούνται οι έκτακτες περιστάσεις».

Τέλος, υπογράμμισε ότι η ΕΕ καλεί επανειλημμένα για «συνοχή, απαγόρευση των διακρίσεων, διαφάνεια και έγκαιρη προειδοποίηση όσον αφορά στην επανεισαγωγή περιορισμών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ένα στα πέντε παιδιά στη Γερμανία μεγαλώνει μέσα στη φτώχεια

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Περίπου 2,8 εκατομμύρια παιδιά στη Γερμανία – ή ένα στα πέντε – μεγαλώνουν σε συνθήκες φτώχειας, σύμφωνα με έκθεση του Ιδρύματος Bertelsmann που δημοσιεύθηκε πρόσφατα.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι υπήρξαν λίγες βελτιώσεις τα τελευταία χρόνια και ότι η κρίση του κορονοϊού πιθανότατα θα επιδεινώσει την κατάσταση.

«Για χρόνια, η καταπολέμηση της παιδικής φτώχειας υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες κοινωνικές προκλήσεις στη Γερμανία», ανέφερε η έκθεση.

Ωστόσο, από το 2014 το ποσοστό παιδικής φτώχειας στη Γερμανία σημείωσε πολύ λίγες βελτιώσεις.

Σύμφωνα με την έκθεση, το 21,3% όλων των ατόμων κάτω των 18 ετών στη Γερμανία μεγαλώνουν σε συνθήκες φτώχειας.

Το επίμονα υψηλό ποσοστό της παιδικής φτώχειας στη χώρα δείχνει ότι η Γερμανία δεν μπορεί να διαχειριστεί το πρόβλημα, τόνισε η έκθεση.

Η μελέτη εξέτασε διάφορους παράγοντες στην ανάλυσή της για την παιδική φτώχεια. Εκτός από την εξέταση οικογενειών που λαμβάνουν τα επιδόματα κοινωνικής πρόνοιας της Γερμανίας Hartz IV, οι ερευνητές συμπεριέλαβαν επίσης παιδιά από οικογένειες των οποίων το εισόδημα είναι μικρότερο από το 60% του μέσου όρου όλων των νοικοκυριών, τα οποία θεωρούνται ότι διατρέχουν κίνδυνο φτώχειας.

Περίπου τα δύο τρίτα των παιδιών που ζουν σε συνθήκες φτώχειας στη Γερμανία το βιώνουν μακροπρόθεσμα, επεσήμανε η έκθεση.

Οι συγκεκριμένες επιπτώσεις της φτώχειας στη Γερμανία περιλαμβάνουν το να μην έχει μία οικογένεια αυτοκίνητο ή ηλεκτρονικές συσκευές στο σπίτι ή να μην κάνει διακοπές ή να μην πηγαίνει για παράδειγμα στον κινηματογράφο.

«Η παιδική φτώχεια παραμένει ένα άλυτο διαρθρωτικό πρόβλημα με σημαντικές συνέπειες για την ανάπτυξη, την ευημερία, την εκπαίδευση και τις μελλοντικές προοπτικές των παιδιών», σημείωσε το ίδρυμα.

Η κρίση του κορονοϊού απειλεί να επιδεινώσει περαιτέρω τα προβλήματα της παιδικής φτώχειας, ανέφερε η έκθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το 24% των παιδιών στα νοικοκυριά που λαμβάνουν βασική εισοδηματική υποστήριξη δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή με σύνδεση ίντερνετ, σύμφωνα με την έκθεση.

Πηγή: dw.com

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Cyprus Airways: Αναστολή και μείωση πτήσεων από και προς Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Την αναστολή των πτήσεων προς Θεσσαλονίκη και Σκιάθο από τις 18 Αυγούστου και τη μείωση της συχνότητας των πτήσεων προς Αθήνα και Ηράκλειο ανακοίνωσαν οι Κυπριακές Αερογραμμές.

Σε σχετική ανάρτηση στους επίσημους λογαριασμούς της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η εταιρεία ανακοίνωσε την απόφασή της, έπειτα από εκείνη του Υπουργείου Υγείας Κύπρου να κατατάξει την Ελλάδα στην Κατηγορία Β’ από τις 6 Αυγούστου, σημειώνοντας πως οι επιβάτες που επηρεάζονται, θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

«Η Cyprus Airways ανακοινώνει την αναστολή των πτήσεων προς Θεσσαλονίκη και Σκιάθο από τις 18 Αυγούστου και μείωση των συχνοτήτων των πτήσεων προς Αθήνα και Ηράκλειο, μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυπριακή κυβέρνηση για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού COVID-19 και μετακίνηση της Ελλάδας από την κατηγορία Α στην κατηγορία Β.

Όλοι οι επιβαίνοντες θα ενημερωθούν για τις ακυρωμένες πτήσεις τους μέσω email.

Οι πελάτες που έκλεισαν τα εισιτήριά τους απευθείας με την Cyprus Airways μπορούν να ελέγξουν επιλογές για τις αλλαγές στις ταξιδιωτικές τους ρυθμίσεις στην ιστοσελίδα μας cyprusairways.com, χρησιμοποιώντας τη σελίδα Manage M.

Οι πελάτες που έκλεισαν τα εισιτήρια μέσω του ταξιδιωτικού τους οργανισμού θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το πρακτορείο τους για τέτοιες αλλαγές.

Η Cyprus Airways παρακολουθεί στενά την κατάσταση και ακολουθεί τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA) για το σημαντικό αυτό ζήτημα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.cyprusairways.com ή στείλτε email στο callcenter@cyprusairways.com», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Χιλιάδες αιτήσεις για φοιτητικά δάνεια στη Γερμανία

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Στην εποχή του κορονοϊού χάθηκαν πολλές θέσεις εργασίας και στη Γερμανία, ανάμεσά τους και για φοιτητές. Τώρα χιλιάδες από αυτούς προσπαθούν να επιβιώσουν μέσω δανείων και επιδομάτων.

Χιλιάδες φοιτητές δημιούργησαν χρέη τους προηγούμενους μήνες ή έκαναν αίτηση για να πάρουν κάποιο επίδομα.

Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Παιδείας προς την αρμόδια επιτροπή για θέματα εκπαίδευσης της ομοσπονδιακής Βουλής, προκύπτει ότι από τον περασμένο Μάιο κατατέθηκαν περισσότερες από 22.000 αιτήσεις για φοιτητικά δάνεια στην Τράπεζα για την Ανοικοδόμηση (KfW) συνολικού ύψους 641,6 εκατομμυρίων ευρώ. Εκτός αυτού σε περισσότερες από 41.000 περιπτώσεις δόθηκε κρατική βοήθεια ύψους 17 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γερμανικού Πρακτορείου Ειδήσεων DPA το υπουργείο Παιδείας δίνει δυο οικονομικές δυνατότητες στους φοιτητές. 100 εκατομμύρια ευρώ έκτακτα επιδόματα που δεν χρειάζεται να επιστραφούν. Τα χρήματα αυτά προορίζονται για φοιτητές, οι οποίοι μπορούν να αποδείξουν μέσω τραπεζικών εντολών ότι βρίσκονται σε ανάγκη. Για παράδειγμα ότι δεν είχαν πλέον έσοδα από τη δουλειά τους. Το κράτος καταβάλλει τότε από 100 μέχρι 500 ευρώ, αλλά μόνο για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο.

Χιλιάδες αιτήσεις απορρίφθηκαν

Ο δεύτερος πυλώνας είναι ένα φοιτητικό δάνειο, το οποίο προϋπήρχε και το οποίο τώρα είναι άτοκο από τον Μάιο μέχρι και τον Μάρτιο του 2021. Και σε αυτή την περίπτωση σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας υπάρχει μια πολύ μεγάλη αύξηση.

Για το έκτακτο επίδομα κατατέθηκαν τον Ιούνιο γύρω στις 82.000 αιτήσεις αλλά μόνο οι μισές έγινες δεκτές.

Στο 42% των περιπτώσεων οι αρχές διαπίστωναν πως δεν υπήρχε άμεση ανάγκη που να σχετίζεται με την πανδημία. Στο ένα τρίτο των περιπτώσεων έλειπαν απαιτούμενα δικαιολογητικά. Για τον Ιούλιο το υπουργείο Παιδείας αναμένει ότι θα υπάρξει μεγαλύτερος αριθμός εγκρίσεων.

«Είναι σκάνδαλο το γεγονός ότι οι μισές αιτήσεις απορρίφθηκαν» δήλωσε ο Κάι Γκέρινγκ, εκπρόσωπος των Πρασίνων για θέματα παιδείας. «Οι διατυπώσεις που απαιτούνται για το έκτακτο βοήθημα είναι τόσο άθλιες που αναγκαστικά οδηγούν τους φοιτητές στα δάνεια» δήλωσε και συμπλήρωσε ότι πολλοί από αυτούς κατά τη διάρκεια των σπουδών αλλά και όταν τελειώσουν δεν θα τα καταφέρουν να απαλλαγούν από τα δάνεια.

Οικονομικά προβλήματα και πριν την πανδημία

Οι Πράσινοι ζητούν να ανοίξουν για όλους τους φοιτητές που έχουν ανάγκη οι κρατικές επιδοτήσεις. «Το ότι η κατάσταση πολλών φοιτητών ήδη πριν από την κρίση ήταν ιδιαίτερα δύσκολη καταδεικνύει πόσο αναγκαία είναι μια μεταρρύθμιση σε αυτόν τον τομέα της χρηματοδότησης των σπουδών».

Επικριτική είναι και η στάση του εκπροσώπου του κόμματος των Φιλελευθέρων, ο οποίος διερωτάται «πώς είναι δυνατόν ένας χρεωμένος φοιτητής που έχασε τη δουλειά του την περίοδο της πανδημίας να ξεκινήσει μέσα στο χειμώνα να αποπληρώνει το δάνειό του;».

Και η Γερμανική Φοιτητική Ένωση σε ανακοίνωσή της δηλώνει πως η οικονομική κατάσταση πολλών φοιτητών ήταν ήδη άσχημη πριν από την πανδημία. Ο πρόεδρος της ένωσης Άχιμ Μάγιερ μιλώντας στην οικονομική εφημερίδα του Ντίσελντορφ Handelsblatt δήλωσε ότι το γεγονός ότι πολλοί φοιτητές δεν μπορούν τώρα να αποδείξουν με χαρτιά τις οικονομικές δυσκολίες τους δεν σημαίνει ότι αυτές δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν.

Πηγή: dw.com

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

Like us on Facebook

Advertisement Europolitis 24

Für mehr

Abonnieren Sie kostenlos unsere Mailingliste und erhalten Sie interessante Informationen zu Ihrem E-Mail-Posteingang.

Danke fürs Abonnieren.

Something went wrong.

Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 ώρες πριν

Ειρηνικός: Ναυαγοί έγραψαν SOS στην άμμο και τους εντόπισαν

ΕΙΔΗΣΕΙΣ7 ώρες πριν

Το ένα τέταρτο του προσωπικού της θα απολύσει η Booking.com

ΕΙΔΗΣΕΙΣ9 ώρες πριν

Κομισιόν: Δεν χρειάζονται ταξιδιωτικοί περιορισμοί εντός της Ε.Ε.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ13 ώρες πριν

Ένα στα πέντε παιδιά στη Γερμανία μεγαλώνει μέσα στη φτώχεια

ΥΓΕΙΑ14 ώρες πριν

Η άνοια εμφανίζει συνεχή πτωτική τάση σε Ευρώπη και ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα πριν

Cyprus Airways: Αναστολή και μείωση πτήσεων από και προς Ελλάδα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ημέρα πριν

Χιλιάδες αιτήσεις για φοιτητικά δάνεια στη Γερμανία

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ημέρα πριν

Γερμανία: Υποχρεωτικά τεστ για κορονοϊό σε όσους επιστρέφουν από χώρες υψηλού κινδύνου

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 ημέρες πριν

Γερμανία: «Πράσινο φως» για τη λειτουργία των σχολείων στη Σαξονία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ2 ημέρες πριν

Το τεχνητό μπλε φως των ηλεκτρονικών συσκευών αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του εντέρου

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ4 εβδομάδες πριν

Προξενείο Ντύσσελντορφ: Διευκρινίσεις σχετικά με τη φόρμα PLF και το QR code για είσοδο στην Ελλάδα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 ημέρες πριν

Προειδοποιήσεις για νέο lockdown στη Γερμανία

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Λίστα με 130 χώρες – “περιοχές κινδύνου” κατήρτισε η Γερμανία

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

DIW: Φόβοι για μαζικό κύμα πτωχεύσεων στη Γερμανία

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ6 ημέρες πριν

Προξενείο Ντύσσελντορφ: Υποχρεωτική υποβολή φόρμας PLF και κατοχή QR Code για είσοδο στην Ελλάδα

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Νέο ελληνογερμανικό pop τραγούδι από Έλληνα της Ομογένειας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Η Ryanair κλείνει τη βάση της στη Φρανκφούρτη

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες πριν

Τι εννοούν οι Γερμανοί όταν λένε «μόνο ο κούκος ξέρει»;

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Ποιο κρατίδιο σταματά την υποχρεωτική χρήση μάσκας τον Αύγουστο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες πριν

Προθεσμία δύο μηνών από ΕΕ στην Ελλάδα για τα κουπόνια ακυρώσεων ταξιδιών

Europolitis TV3 μήνες πριν

E.E: Covid-19 και Erasmus, δεν θα χαθεί το ακαδημαϊκό έτος.

Europolitis TV3 μήνες πριν

Ο Εκδότης του Ευρωπολίτη Βασίλης Βούλγαρης στο Παρα5 με τον Σπύρο Λάτσα ENA Channel (24/04/2020)

Europolitis TV4 μήνες πριν

Ελληνική Ψυχή: Αννα Ιωαννίδου-Η Ελληνική Κοινότητα Στουτγκάρδης κοντά στον ελληνισμό (Video)

Europolitis TV4 μήνες πριν

Ελληνική Ψυχή :(Ελληνική Κοινότητας Βερολίνου): Ο εθελοντισμός και συμμετοχή δυναμώνουνε μια κοινότητα

Europolitis TV4 μήνες πριν

Ο Εκδότης του Ευρωπολίτη Βασίλης Βούλγαρης μιλάει στο ENA Channel

ΓΕΡΜΑΝΙΑ5 μήνες πριν

CORONAVIRUS(Μόναχο): Video δείχνει την πυροσβεστική να ενημερώνει για την απαγόρευση κυκλοφορίας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ5 μήνες πριν

Οι Κρητικές γεύσεις και αρώματα στο κέντρο του Ντύσσελντορφ,επιχειρηματικές συναντήσεις B2B(VIDEO)

Europolitis TV6 μήνες πριν

Μαγεία στην Tonhalle η ερμηνεία της Ελενας Μαραγκού με μουσική συνοδεία του Κώστα Ράπτη

Europolitis TV8 μήνες πριν

Το Αιγοπρόβατο όπως δεν το ξέρουμε!

Europolitis TV10 μήνες πριν

H Γενική Πρόξενος Μαρίας Παπακωνσταντίνου στην Anuga 2019(Video)

Advertisement Europolitis
Advertisement