Επικοινωνήστε μαζί μας

BUSINESS

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ KINSTERNA HOTEL

Δημοσιεύθηκε

στις

Η πατρίδα μας είναι στις ασφαλέστερες χώρες του κόσμου μετά την επιτυχημένη διαχείριση της μάχης κατά του covid-19. Φέτος, έχετε την ευκαιρία να προσφέρετε σε εσάς και την οικογένειά σας μια ασφαλή εμπειρία απόδρασης στο Kinsterna Hotel.

Ασφαλής τοποθεσία

Το Kinsterna Hotel βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ευρώπης, στην ιστορική Μονεμβασιά, μακριά από τα πολύβουα αστικά κέντρα, κρυμμένο στις πλαγιές του όρους Πάρνωνα.

Το ιδιαίτερο μικροκλίμα και η εντυπωσιακή χλωρίδα του, καθιστούν τον Πάρνωνα ένα βοτανικό παράδεισο που σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες θωρακίζουν την ασφάλεια των επισκεπτών.

Εναλλακτικό ‘καταφύγιο’

 


Το Kinsterna Hotel είναι ένα βυζαντινό αρχοντικό που αποκαταστάθηκε με απόλυτο σεβασμό στη μακρά ιστορία του και σήμερα παράγει τα δικά του προϊόντα (λάδι, κρασί, ελιές, σαπούνι, φρούτα και λαχανικά) μέσα στο κτήμα του έκτασης 100 στρεμμάτων.

Το γαλήνιο περιβάλλον του Kinsterna Hotel και η επαφή με τη φύση, χαρίζουν στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας διασφαλίζοντας την ιδιωτικότητα των επισκεπτών και την ατομική ελευθερία.


Ασφάλεια και φυσικά πλεονεκτήματα

Η εφαρμογή των νέων αυστηρών πρωτοκόλλων υγιεινής και των νέων διαδικασιών λειτουργίας, σε συνδυασμό με τα φυσικά πλεονεκτήματα του Kinsterna Hotel, καθιστούν το αρχοντικό την ιδανική πρόταση για τις καλοκαιρινές διακοπές ενός ζευγαριού, μιας οικογένειας ή μιας παρέας φίλων.

 

 

 • Οδική πρόσβαση από το αεροδρόμιο της Αθήνας (ΑΤΗ) ή της Καλαμάτας (KLX) στο νοτιότερο και ασφαλέστερο προορισμό της Ελλάδας.
 • Απομονωμένη τοποθεσία σε απόσταση 6km από το Κάστρο της Μονεμβασιάς.
 • Έκταση 100 στρεμμάτων με αμπέλια, περιβόλια και ελιές.
 • Φυσική απόσταση μεταξύ κατοικιών και δωματίων λόγω της αρχιτεκτονικής δομής του αρχοντικού.
 • Μεγάλοι εξωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι.
 • Δυνατότητα πρωινού και γευμάτων / δείπνων στους κήπους, τα περιβόλια και τα ευρύχωρα μπαλκόνια των δωματίων.
 • Διαχωρισμός πισινών για ενήλικες και οικογένειες.
 • Απόσταση 800μ από τη θάλασσα, μεγάλη ακτογραμμή με ελεύθερες παραλίες και δυνατότητα πρόσβασης σε απομονωμένες παραλίες με το σκάφος του αρχοντικού.


Προσθήκη νέων υπηρεσιών

Το Kinsterna Hotel αξιοποιεί το εντυπωσιακό κτήμα του και προσφέρει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να χαλαρώσουν ή να απολαύσουν τις υπηρεσίες του αρχοντικού σε νέους χώρους μέσα στη φύση, σε ένα προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον.

 

 

 • Δυνατότητα πρωινού κάτω από τις αιωνόβιες ελιές.
 • Επέκταση του χώρου χαλάρωσης περιμετρικά της πισίνας με ξαπλώστρες ανάμεσα στις αρωματικές πορτοκαλιές, λεμονιές και τις αιωνόβιες ελιές.
 • Καλλιέργεια όλων των περιβολιών στις πεζούλες του κτήματος ώστε να παράγουμε σχεδόν όλα τα προϊόντα που χρειαζόμαστε.
 • Επέκταση χώρου ταβέρνας ‘Linos’ κάτω από τις ροδιές και τις κυδωνιές.
 • Δυνατότητα διαμονής σε απομονωμένη αγροικία του 1770, η οποία βρίσκεται σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον ανάμεσα σε 3 ρεματιές σε απόσταση 20Km από το Kinsterna.
 • Επανασχεδιασμός δραστηριοτήτων υπαίθρου, όπως ιππασία, βόλτα σε άμαξα, επίσκεψη στα αμπέλια, επίσκεψη στον στάβλο με τα πρόβατα, ποδηλασία και πεζοπορία στα πολλά σηματοδοτούμενα μονοπάτια που θα χαρίσουν πολύτιμες εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους!


Kinsterna Hotel

Μονεμβασιά, Πελοπόννησος, Ελλάδα
Τ +30 27320 66300, Ε info@kinsternahotel.gr, W www.kinsternahotel.gr

 

BUSINESS

Εκτιμητής ζημιών αυτοκινήτων (Gutachter) Χρυσοβαλάντης Πρασίδης

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Τρακάρατε. Καλέστε άμεσα τον σύμβουλο σας-24τράωρο σέρβις. CVP – Gutachten Χρυσοβαλάντης Πρασίδης

Τρακάρατε. Καλέστε άμεσα τον σύμβουλο σας-24τράωρο σέρβις.  

 

CVP – Gutachten: Εκτίμηση ζημιάς μετά από τροχαίο ατύχημα

 

Εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα. Στις τρεις αυτές λέξεις συνοψίζεται η πολιτική του γραφείου CVP-Gutachten  του Χρυσοβαλάντη Πρασίδη με έδρα την Στουτγκάρδη και αντικείμενο τις εκτιμήσεις υλικών ζημιών σε αυτοκίνητα μετά από τροχαία ατυχήματα.

Το προσωπικό του γραφείου είναι σε 24ωρη βάση, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δίπλα στους πελάτες του.

Για να καταλάβετε πόσο εύκολη και γρήγορη μπορεί να είναι η όλη διαδικασία από τον εμπειρογνώμονα κ. Πρασίδη και τους συνεργάτες του αρκεί να σας αναφέρουμε ότι ο ενδιαφερόμενος πελάτης μπορεί να στείλει μερικές φωτογραφίες στο γραφείο μέσω της εφαρμογής WhatsApp μαζί με μία σύντομη περιγραφή του ατυχήματος και των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη για να λάβει μία πρώτη δωρεάν εκτίμηση της ζημιάς. Από εκεί και πέρα βέβαια θα πρέπει να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες από το γραφείο ώστε να γίνει μία ολοκληρωμένη εκτίμηση της ζημιάς, να συνταχθεί η σχετική αναφορά και να σταλεί στην αντίπαλη ασφαλιστική για να λάβει ο πελάτης το ποσό της αποζημίωσης.

 

Άμεσα θα πρέπει να κληθεί ο πραγματογνώμονας για την εκτίμηση της ζημιάς

 

«Αμέσως μετά την αστυνομία, ο πρώτος στον οποίο θα πρέπει να τηλεφωνήσει ο εμπλεκόμενος σε τροχαίο ατύχημα είναι ο πραγματογνώμονας», διευκρινίζει ο Χρυσοβαλάντης Πρασίδης. «Όταν κάποιος εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα και δεν φταίει δικαιούται έναν πραγματογνώμονα. Συνήθως οι ασφαλιστικές εταιρείες της αντίπαλης πλευράς θέλουν να καλούν τον δικό τους πραγματογνώμονα.

Αλλά ο εν λόγω πραγματογνώμονας θα γράψει μειωμένο το ποσό της εκτίμησης για τη ζημιά» τονίζει ο κ. Πρασίδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν ο εμπλεκόμενος σε τροχαίο ατύχημα δεν φταίει είναι σημαντικό να γνωρίζει τα δικαιώματά του και να μην ακολουθήσει τις συμβουλές της αντίπαλης ασφαλιστικής εταιρείας.  

 

Σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι

 

 • Η τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ πραγματογνώμονα και πελάτη μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας λόγω της 24ωρης λειτουργίας του γραφείου. Ο πελάτης παίρνει σαφείς απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που τον απασχολούν.
 • Ο πελάτης λαμβάνει λεπτομερή και τεκμηριωμένη εκτίμηση της ζημιάς στον τόπο που θα επιλέξει για τον έλεγχο του αυτοκινήτου.
 • Μετά την εκτίμηση των ζημιών συντάσσεται η αναφορά, γίνεται η τιμολόγηση και μέσω συνεργαζόμενου δικηγόρου αποστέλλεται στην ασφαλιστική εταιρεία της αντίπαλης πλευράς.
 • Το γραφείο στηρίζει τον πελάτη σε κάθε φάση διευθέτησης των αξιώσεών του από το ατύχημα στο οποίο έχει εμπλακεί.
 • Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης το ραντεβού για την εκτίμηση μπορεί να κλειστεί ακόμη και την ημέρα του ατυχήματος.
 • Τα έξοδα για τις υπηρεσίες που θα προσφέρει ο πραγματογνώμονας μαζί με το συνεργαζόμενο δικηγόρο βαρύνουν την ασφαλιστική εταιρεία της αντίπαλης πλευράς.

 

Πoύ καταβάλλεται το ποσό της αποζημίωσης

 

Το ποσό της αποζημίωσης καταβάλλεται είτε απευθείας στον πελάτη είτε στο συνεργείο, όπου θα επισκευαστεί το αυτοκίνητο.

 

Άλλες υπηρεσίες που προσφέρει το γραφείο

 • Συμβουλές αγοράς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων
 • Εκτίμηση οχήματος σε περιπτώσεις αγοράς ή πώλησης

CVP-Gutachten

Schaiblestraße 1
70499 Stuttgart

+49 170 23 23 553

info@cvp-gutachten.de

www.cvp-gutachten.de

 

 

 

Συνέχεια

BUSINESS

«Culterra»: Ένα εξαιρετικής ποιότητας Κρητικό ελαιόλαδο κατακτά την παγκόσμια αγορά

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Culterra… «Our terra became our culture». Η Culterra είναι μία νεοσύστατη κρητική εταιρεία παραγωγής ελαιολάδου, κορωνέϊκης ποικιλίας. Έχοντας ως σημείο αναφοράς την κρητική γη και ως όραμα τη συνέχιση της κουλτούρας των προγόνων μας στην παραγωγή ελαιολάδου οι ιδρυτές της στόχευσαν ψηλά θέλοντας να «ταξιδέψουν» το χρυσάφι της ελληνικής γης σε κάθε γωνιά του πλανήτη ώστε να κερδίσει τη θέση που του αξίζει.

 

Η Culterra ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2019 από δύο φίλους, που τους συνδέει η κοινή καταγωγή και η αγάπη τους για την καλλιέργεια της ελιάς. Ο Νίκος Κάλλας και ο Μανώλης Κολετζάκης τόλμησαν να αναλάβουν δράση σε μία εποχή η οποία χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα και τα επιχειρηματικά ανοίγματα ενέχουν ρίσκο. Το στοίχημα που έβαλαν φαίνεται ότι το κέρδισαν από το πρώτο κιόλας διάστημα λειτουργίας της επιχείρησης αφού κατάφεραν να βγουν εκτός των ελληνικών συνόρων και να εισέλθουν σε δύσκολες και απαιτητικές αγορές του εξωτερικού όπως η Γερμανία, η Πολωνία, η Δανία, η Ολλανδία και η Γαλλία.

Από αριστερά ο Μανώλης Κολετζάκης μαζί με τον Νίκο Κάλλα σε παρουσίαση των προϊόντων της Culterra

Με την εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας να απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής, η Culterra έκανε ένα δυναμικό ξεκίνημα επιβεβαιώνοντας τον κανόνα που θέλει τα καλά και ποιοτικά προϊόντα να αγκαλιάζονται από το καταναλωτικό κοινό.  Άλλωστε, για την Culterra η ποιότητα είναι το Α και το Ω, οπότε όπως είναι φυσικό όταν ένας επιχειρηματίας δίνει μεγάλη προσοχή στο τι θα πουλήσει, δεν αφήνει περιθώρια στον αγοραστή να αμφισβητήσει το προϊόν του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο στόχος ήταν ένας: η γεύση του λαδιού να παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο. Φυσικά, έχει επιτευχθεί στο ακέραιο.

Έτσι, λοιπόν ξεκίνησε σιγά σιγά το ταξίδι του brand Culterra από το μικρό, παραδοσιακό χωριό Λαγούτα που βρίσκεται στον δήμο Μίνωα Πεδιάδας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για να βρεθεί σε χώρους εστίασης ανά τον κόσμο, ξενοδοχειακές μονάδες, μεγάλα καταστήματα λιανεμπορίου και φυσικά να καταλήξει στο τραπέζι καταναλωτών του εξωτερικού, οι οποίοι μπορεί να έχουν ακούσει για το εξαιρετικό κρητικό ελαιόλαδο αλλά σίγουρα δεν έχουν γευθεί και δεν έχουν μυρίσει ένα τόσο ξεχωριστό λάδι όπως είναι το Culterra.  

Οι ελαιώνες του χωριού ωριμάζουν σε υψόμετρο από 250 έως 500 μέτρα και είναι γεμάτοι από χυμούς και αρώματα της κρητικής γης. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Culterra» είναι ένα ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης που διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά του και παράλληλα το χρυσοπράσινο χρώμα του. Η τεχνογνωσία δε, που χρησιμοποιείται συντελεί στην παραγωγή ενός προϊόντος με άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Το υψηλής ποιότητας λάδι παράγεται με κρύα εξαγωγή, διαδικασία κατά την οποία χρησιμοποιείται νερό σε θερμοκρασία 27 βαθμών Κελσίου. Εξαιτίας του παγωμένου νερού το ελαιόλαδο μεταφέρεται στην κορυφή και γι’ αυτό ο συγκεκριμένος τρόπος παραγωγής ονομάζεται ψυχρή έκθλιψη.

Η Culterra προσπάθησε να δώσει μία σύγχρονη όψη στην εμφάνιση του προϊόντος χωρίς να αφήνει βέβαια σε δεύτερη μοίρα την πλούσια ιστορία της Κρήτης αλλά και την παράδοση χρόνων που «κουβαλάει» η παραγωγή του κρητικού λαδιού. Γι’ αυτό σε περίοπτη θέση πάνω στις συσκευασίες λαδιού έχει τοποθετηθεί ο δίσκος της Φαιστού αλλά με σύμβολα από την ιστορία της ελιάς, η οποία ξεκινάει από την αρχαία Κρήτη και στη συνέχεια περιλαμβάνει διαδικασίες όπως η καλλιέργεια, η συγκομιδή, η εν ψυχρώ απόσταξη κ.α. Φυσικά, στο κέντρο του δίσκου δεσπόζει το ιερό δέντρο της ελιάς και ο πολύτιμος καρπός του, σήμα κατατεθέν της κρητικής παράδοσης και του πολιτισμού. Παράλληλα, στις συσκευασίες περιγράφονται λεπτομερώς χρήσιμα στοιχεία για την καλλιέργεια του Culterra, τον τόπο παραγωγής του και τα χαρακτηριστικά του ως μία πρώτη γνωριμία του καταναλωτή με το προϊόν.

Το δυναμικό ξεκίνημα της εταιρείας, της έδωσε ώθηση να επεκταθεί και σε άλλες αγορές του εξωτερικού – πέραν των προαναφερόμενων- και μάλιστα εν μέσω μιας περιόδου η οποία έχει «στιγματιστεί» από την κρίση του κορονοϊού. Στα επόμενα λοιπόν επιχειρηματικά ανοίγματα περιλαμβάνονται η Σουηδία, το Ισραήλ και η Αγγλία, όπου αναμένεται το κλείσιμο νέων συμφωνιών συνεργασίας.

Απώτερος στόχος είναι η Culterra να «ανοίξει τα φτερά» της για την Αμερική, τον Καναδά και την Αυστραλία.

Τέλος, στα σκαριά βρίσκεται η παραγωγή βιολογικού λαδιού της Culterra μέσα στους επόμενους μήνες, όπως και η προώθηση στην αγορά συσκευασιών με ελιές και βότανα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερα στοιχεία από την ιστοσελίδα της εταιρείας https://www.culterra.gr/gr ή μέσω των λογαριασμών που διαθέτει στα social media (facebook/ Culterra Olive Oil και instagram/ culterra_olive_oil).

 

Πηγή: EUROPOLITIS

Συνέχεια

BUSINESS

«Mykonos» και «Kalimera Mykonos»: Ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις πολλών αστέρων

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Με ονομασία που παραπέμπει στην Ελλάδα, τον δυνατό ήλιο και την καταγάλανη θάλασσα το εστιατόριο «Mykonos» στο Rheda-Wiedenbrück αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για όσους αγαπούν την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα και θέλουν να την απολαύσουν σαν να βρίσκονται σε διακοπές.

 

Το ύφος διακόσμησης ιδιαίτερα προσεγμένο με διαφορετικές ενότητες και προτάσεις. Με ιδιαίτερη έμφαση στα γήινα και ζεστά χρώματα και  προσεγμένα στοιχεία  που μαρτυρούν την ελληνική «ταυτότητά» του. Όπως ο καρπός και τα φύλλα ελιάς που κοσμούν τον κατάλογο με το μενού.

Στην κουζίνα του μαγειρεύονται όλες οι εκλεκτές επιλογές του μενού με πρώτες ύλες που επιλέγει προσωπικά ο ιδιοκτήτης του κ. Γιώργος Βόμπρας «κουβαλώντας» πείρα δεκαετιών στην εστίαση.

Το «Mykonos» ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1991 και μέσα στα 29 αυτά χρόνια έχει αγαπηθεί από τους πελάτες του, οι οποίοι είναι σταθεροί θαμώνες και το ξεχωρίζουν για την ποιότητα που προσφέρει, το service και τη ζεστή ατμόσφαιρα.  Το εστιατόριο διαθέτει έναν πολύ άνετο εσωτερικό χώρο και έναν μεγάλο χειμερινό κήπο, ο οποίος όταν ο καιρός το επιτρέπει ανοίγει. 

Εστιατόριο Μύκονος στο Rheda- Wiedenbrück : Από αριστερά ο ιδιοκτήτης Γιώργος Βόμπρας με την σύζυγο του Μάρκιτ Βόμπρα και τον μεγάλο του γιό Ιωάννη Βόμπρα

Αρώματα και γεύσεις της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, πάντα με μία … «πινελιά» που τα κάνει να ξεχωρίζουν έχουν την τιμητική τους. Αρχίζοντας από τα κρύα ορεκτικά όπως τζατζίκι, φέτα με ντομάτα και καυτερή πιπεριά, σαλάτα με χταπόδι κ.α., μπορείτε να περάσετε στα ζεστά ορεκτικά όπως ντολμαδάκια, φέτα σαγανάκι, τηγανητά κολοκυθάκια και μελιτζάνες. Στο κατάστημα θα βρείτε επίσης  μία μεγάλη ποικιλία από σαλάτες.

Αυτό που θα σας κάνει σίγουρα εντύπωση είναι τα πολλά και διαφορετικά πιάτα ψητών κρεάτων, τα οποία έρχονται καλοψημένα και μοσχομυριστά, ενώ δεν λείπει και ο αγαπημένος σε όλους ελληνικός γύρος. Όλα τα κρέατα είναι εγχώριας παραγωγής, από το μεγαλύτερο σφαγείο που υπάρχει στον κόσμο στην συγκεκριμένη περιοχή.

Εστιατόριο Μύκονος στο Rheda- Wiedenbrück

Φυσικά, όσοι προτιμούν ψάρι για τη διατροφή τους δεν πρόκειται να φύγουν δυσαρεστημένοι αφού ο κατάλογος περιλαμβάνει και αυτή την επιλογή. Όλα τα πιάτα προετοιμάζονται με μεράκι λίγο πριν σερβιριστούν και είναι ικανά να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Και δεν είναι υπερβολή αυτό που σας γράφουμε αφού όλα είναι χειροποίητα.

Φυσικά, αν έχετε αμφιβολίες μία δοκιμή ενός πιάτου μουσακά ή γαρίδων στο τηγάνι, μοσχαρίσιου συκωτιού ή αρνίσιου φιλέτου θα σας πείσει! Εκτός από την ελληνική κουζίνα, υπάρχουν επίσης γερμανικά πιάτα, ζυμαρικά και πίτσα σε πολλές παραλλαγές.

 

Η επιλογή της πρώτης ύλης παίζει σημαντικό ρόλο στο «Mykonos». Τα περισσότερα προϊόντα έχουν ελληνική προέλευση από διάφορα σημεία της Ελλάδας, ενώ από τον κατάλογο δεν θα μπορούσαν να λείπουν και εξαιρετικά επώνυμα ελληνικά κρασιά, με ιδιαίτερη έμφαση σε ελληνικές αυτόχθονες ποικιλίες.  Επίσης υπάρχει και ελληνικό κρασί του καταστήματος με ετικέτα «Mykonos». Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε!

Εστιατόριο Μύκονος στο Rheda- Wiedenbrück

Οι επισκέπτες θα ολοκληρώσουν το γεύμα τους σε ένα περιβάλλον φιλόξενο, άνετο και με παρεΐστικη διάθεση όπου το προσωπικό είναι πάντα ευδιάθετο και πρόθυμο να τους εξυπηρετήσει. Να σημειωθεί ότι, η τιμή ενός πιάτου κατ’ άτομο με ένα ποτήρι κρασί κυμαίνεται στα 25 με 26 ευρώ.

Το «Mykonos» αγαπά τις εκλεκτές γεύσεις, τα ελληνικά προϊόντα και την καλή παρέα. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που μοιράζεται εδώ και χρόνια με τους πελάτες του. Ο χώρος διατίθεται για γάμους, βαπτίσεις και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Συνιστάται να κάνετε κράτηση.

Ακριβώς δίπλα στο «Mykonos» θα βρείτε το «Kalimera Mykonos». Έναν διαφορετικής αισθητικής χώρο, πιο μοντέρνο που φέρει τα χαρακτηριστικά ενός fast- food όπου θα απολαύσετε πεντανόστιμο ελληνικό γύρο, πίτσα και ορισμένα ψητά κρέατα.

Το «Kalimera Mykonos» είναι η κλασική στάση που κάνει καθένας από εμάς για να απολαύσει ένα γρήγορο, οικονομικό αλλά συνάμα νόστιμο γεύμα ή να πιει μια μπίρα ή ένα αναψυκτικό με τους φίλους του.

Ο κ. Γιώργος Βόμπρας έχει βάλει και εδώ τη «σφραγίδα» του αφού όπως και στο «Mykonos» επιλέγει για εσάς τις καλύτερες πρώτες ύλες και φροντίζει το φαγητό που θα σας σερβιριστεί να είναι value for money.

Παράλληλα, και στα δύο καταστήματα τηρούνται οι απαιτούμενοι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για την προστασία τόσο των εργαζομένων όσο και των πελατών, ειδικά αυτή την περίοδο με την εξάπλωση του κορονοϊού.

 

Να σημειωθεί ότι και τα δύο καταστήματα κάνουν delivery.

Speisekarte ” To Go”

MENÜ RESTAURANT MYKONOS

Ιδιόκτητης : Γεώργιος Βόμπρας

Το εστιατόριο είναι ανοικτό καθημερινά εκτός από (Δευτέρα)  από 17.00 έως  24.00 Uhr ,

Σάββατο -Κυριακή  και αργίες από  11.30- έως 14.30  &  17.00 έως 24.00 Uhr

Δευτέρα κλειστό.

Bielefelder Str. 12
33378 Rheda-Wiedenbrück
Tel. 05242 55349
Mobil 0172 2744241

http://www.restaurant-mykonos.de

kontakt@restaurant-mykonos.de

Συνέχεια

BUSINESS

Δημήτρης Μάστορας: Ο μεθοδικός οδοντίατρος που χαρίζει λαμπερά χαμόγελα

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Ο Δημήτρης Μάστορας προσφέρει τις υπηρεσίες του στον προσωπικό του χώρο από τον Ιανουάριο του 2019

Η στοματική μας υγιεινή είναι πάρα πολύ σημαντική, αλλά ίσως δεν γνωρίζουμε όσα πρέπει για αυτήν και αυτό μας κάνει να μην φροντίζουμε την υγεία του στόματος και των δοντιών μας όπως πρέπει.

 

Σε όλες τις απορίες που μπορεί να έχουμε έρχεται να δώσει λύση ο οδοντίατρος, ο «φύλακας- άγγελός» μας, ο οποίος πρέπει να είναι κάποιος που πρώτα απ’ όλα εμπιστευόμαστε, νιώθουμε άνετα να τον συμβουλευόμαστε σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα και φυσικά γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι η λύση που θα μας προτείνει θα είναι η καλύτερη δυνατή για την περίπτωσή μας.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά μπορεί κάποιος να τα βρει στον οδοντίατρο Δημήτρη Μάστορα. Το ιατρείο του βρίσκεται στο Ντύσσελντορφ στη περιοχή Gerresheim, Benderstrasse 8 με ελάχιστη απόσταση από το κέντρο.

 

Ο Δημήτρης Μάστορας προσφέρει τις υπηρεσίες του στον προσωπικό του χώρο από τον Ιανουάριο του 2019. Ανέλαβε το ιατρείο από τον Dr. Tilo Kühnast, ο οποίος για περισσότερες από δύο δεκαετίες δεχόταν τους πελάτες του σε αυτό το χώρο μέχρι που συνταξιοδοτήθηκε. Ο κ. Μάστορας σπούδασε οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο του Giessen. Επίσης συμμετείχε σε έρευνα της  εταιρείας Kettenbach σχετικά με το υλικό εντύπωσης Identium και την ανάπτυξη ενός μοντέλου ροής υγρού sulcus.* ειδική πατέντα για πιο αποτελεσματικό αποτύπωμα οδοντοστοιχίας.  

Ο Δημήτρης Μάστορας σπούδασε οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο του Giessen

Μπαίνοντας στο ιατρείο θα συναντήσετε τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα του, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να σας κάνουν να νιώσετε άνετα, εξαλείφοντας κάθε φοβία σας. Η αισθητική του χώρου είναι επίσης σχεδιασμένη έτσι ώστε να κάνει τον πελάτη- από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο- να αισθάνεται ότι βρίσκεται στα σωστά χέρια.

 

Στο ιατρείο προσφέρονται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και λύσεις αισθητικής σε ένα ευρύ φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης. Από έναν απλό, προληπτικό έλεγχο της στοματικής κοιλότητας ή έναν καθαρισμό για την αφαίρεση πέτρας και βρωμιάς με την μέθοδο του airflow (χρήση σκόνης με νερό και έπειτα γυάλισμα της επιφάνειας) μέχρι ψηφιακές ακτινογραφίες. Χρήση λέιζερ για απονευρώσεις ή λεύκανση, εμφυτεύματα, αισθητική οδοντιατρική (όψεις πορσελάνης) και Cerec 3D.

 

 

Το Cerec είναι η συντομογραφία CERamic REConstruction (κεραμική ανακατασκευή) και αντιπροσωπεύει ένα οδοντικό σύστημα υψηλής τεχνολογίας CAD / CAM για την παραγωγή όλων των κεραμικών αποκαταστάσεων. Με αυτό το σύστημα, όλα τα κεραμικά ένθετα μπορούν να γίνουν απευθείας με μία μόνο συνεδρία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετικά ακριβείς αποκαταστάσεις που προσαρμόζονται τέλεια σε σχήμα και χρώμα στα φυσικά δόντια του ασθενούς και έτσι προσφέρουν εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα. Επίσης, πλέον με τη χρήση εμφυτευμάτων σύμφωνα με τον κ. Μάστορα, δεν είναι απαραίτητο κάποιος ασθενής να βάλει αναγκαστικά μασέλα.

Με λίγα εμφυτεύματα μπορεί να έχει για παράδειγμα μία κάτω γνάθο όπως ήταν τα φυσικά του δόντια. Κάτι πάρα πολύ σημαντικό αν αναλογιστούμε πόσοι άνθρωποι δυσκολεύονται να συνηθίσουν τη μασέλα στην καθημερινότητά τους και θα ήθελαν να την αποφύγουν.

 

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι με την χρήση της τεχνολογίας DIAGNOdent πραγματοποιείται η ταυτοποίηση της τερηδόνας σε πρώιμο στάδιο και σε κρυμμένα μέρη (μεσοδόντιοι χώροι, περιθώρια πλήρωσης). Από τεχνική άποψη, είναι μια μικρή συσκευή, ελαφρώς μεγαλύτερη από μια πένα, η οποία είναι εξοπλισμένη με κάμερα και με την οποία πραγματοποιείται μέτρηση φθορισμού λέιζερ. Όταν χρησιμοποιείται το DIAGNOdent, τα δόντια φωτίζονται με φως και δεν δημιουργούνται ακτίνες Χ. Γι’ αυτό το DIAGNOdent είναι επίσης κατάλληλο για τη διάγνωση τερηδόνας σε παιδιά.

 

Ο κ. Μάστορας πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε θεραπεία φροντίζει να ενημερώνει τον ασθενή του για όλα τα στάδια. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό χρησιμοποιείται και η εφαρμογή Dentalinformer. Με τη βοήθεια διαδραστικού περιεχομένου, προετοιμάζεται ο ασθενής για μια επερχόμενη θεραπεία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Φυσικά, τηρούνται όλοι οι προβλεπόμενοι κανόνες υγιεινής και καθαριότητας στους χώρους του ιατρείου, ενώ η απολύμανση των εργαλείων γίνεται με ειδικό πλύσιμο στο Thermodesinfektor και στη συνέχεια μπαίνουν στον αποστειρωτή.

Το ιατρείο δουλεύει κυρίως με ραντεβού και ο κ. Μάστορας είναι διαθέσιμος για τους ασθενείς του ακόμα και τα Σάββατα, κατόπιν συνεννοήσεως. Να σημειωθεί ότι οι βασικές οδοντιατρικές εργασίες καλύπτονται από τα ταμεία των ασθενών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα www.zahnarzt-mastoras.de ή από τους λογαριασμούς που διατηρεί το ιατρείο στα social media και συγκεκριμένα στο facebook (Zahnarzt Dimitrios Mastoras)  στο instagram (zahnarzt_dimitrios_mastoras) και στον Επαγγελματικό Οδηγό Europolitis24 .

Συνέχεια

BUSINESS

ΓΥΑΛΙΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ!

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Χωρίστε το μαγαζί σας προστατέψτε το προσωπικό και τους πελάτες σας, αναβαθμίζοντας το. Με το πρωτοπόρο διαχωριστικό,υψηλής ποιότητας, από τζάμι ασφαλείας,  σε πλαίσιο αλουμινίου, με μοντέρνα γραμμή.

 

Για εστιατόρια, καζίνο, καφέ, εκθέσεις, γυμναστήρια, κομμωτήρια, ινστιτούτα αισθητικής κτλ.

 • Δεν λεκιάζει, δεν γρατσουνίζεται ούτε θαμπώνει από τα αντισηπτικά (σε σχέση με το πλαστικό).
 • Δυνατότητα παρουσίας του λογότυπου σας στον υαλοπίνακα.
 • Κατασκευή στα δικά σας μέτρα κατόπιν συμφωνίας.

Κατευθείαν από τον κατασκευαστή

Γρήγορη παράδοση εντός 5-7 ημερών, με δική μας μεταφορική.

 

Vertriebsleiter:

Αποστόλης Καλαμπούκας  0049 176 61 23 14 05

 

Herstellung und Vertrieb: BB Maschinenbau GMBH

Fürther Str. 32 – 91560 Heilsbronn

Telefon: +49 (0) 9872 / 955644 – Fax: +49 (0) 9872 / 955642

www.schutzwand.online

Συνέχεια

BUSINESS

Ατύχημα με αυτοκίνητο. Μην ανησυχείτε! Κοντά σας ο δικός σας πραγματογνώμονας

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Οι ειδικοί δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα! Η εταιρεία Experts24 με 14 χρόνια παρουσίας στην γερμανική αγορά και κύριο αντικείμενο την εκτίμηση υλικών ζημιών σε τροχαία ατυχήματα παρέχει τις υπηρεσίες της 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

 

Με αμεσότητα και συνέπεια. Όταν κάποιος εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα είναι πολύ σημαντικό να επιλέξει τους σωστούς επαγγελματίες ώστε να γίνει σωστά η εκτίμηση των υλικών ζημιών και να αποζημιωθεί στο ακέραιο.

 

Στο δυναμικό της εταιρείας ανήκει ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, εμπειρογνώμονας (KFZ.-Sachverständiger), ο οποίος προσφέρει τις εξειδικευμένες γνώσεις και την πολυετή πείρα του σε κάθε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, ενώ η ελληνική καταγωγή του τον καθιστά έναν από τους πιο περιζήτητους επαγγελματίες στο είδος του στην αγορά της Γερμανίας.

Οι Experts24 και ο κ. Γιαννόπουλος κάνουν εκτιμήσεις (Haftpflichtgutachten) ζημιών, εκτιμήσεις από μικτές ασφάλειες, συντάσσουν βεβαιώσεις επισκευασμένων ζημιών σε ένα όχημα (αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι εάν προκληθεί ζημιά ξανά στο ίδιο μέρος στο μέλλον, ο πελάτης μπορεί να αποδείξει ότι η προηγούμενη ζημιά επισκευάστηκε), ενώ ετοιμάζουν και λεπτομερείς αναφορές αποτίμησης, για παράδειγμα για κλασικά αυτοκίνητα.

Τους Experts24 θα τους βρείτε σε όλη την NRW και φυσικά επισκέπτονται τους πελάτες στον τόπο που θα τους υποδείξουν. Γι’ αυτό μην ανησυχείτε για τίποτα. Να ξέρετε ότι από τη στιγμή που θα τους επιλέξετε όλα θα κυλήσουν ομαλά μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να  καλέσετε τον κ. Γιαννόπουλο  και ο ίδιος θα φροντίσει να σας κλείσουν αμέσως ραντεβού για να  εξυπηρετηθείτε. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Solingen. Ωστόσο, υπάρχουν υποκαταστήματα στο Ντύσσελντορφ, την Κολωνία, το Βούπερταλ, το Μέτμαν και αλλού.

 

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται; Γίνεται επιτόπιος έλεγχος του οχήματος, βγαίνουν φωτογραφίες και ζητούνται από τον πελάτη επιπλέον πληροφορίες για το συμβάν. Έτσι, ο πελάτης είναι κατοχυρωμένος με αποδεικτικά στοιχεία και ειδικές δηλώσεις από τον εμπειρογνώμονα σχετικά με την υπαιτιότητα και το εύλογο της ζημίας.

Σε όσους θα βιαστούν να απαντήσουν ότι μια ασφαλιστική προσφορά θα αρκούσε για τη ζημιά, οι Experts24 έρχονται να διευκρινίσουν ότι μια εκτίμηση κόστους είναι ευάλωτη και δεν έχει αποδεικτική αξία. Ο ζημιωθείς έχει το καθήκον να αποδείξει τη ζημιά στην ασφαλιστική εταιρεία της άλλης πλευράς. Επιπλέον, κατά τη διαδικασία ο πελάτης ενημερώνεται για την πορεία διευθέτησης των αξιώσεων. Ο χρόνος για την ολοκλήρωση μιας πραγματογνωμοσύνης και την παράδοση στον πελάτη διαρκεί κατά μέσο όρο δύο ημέρες.

Απώτερος στόχος είναι όλες οι διεκπεραιώσεις να γίνουν στο μικρότερο δυνατό χρόνο ώστε και ο πελάτης με τη σειρά του να λάβει την αποζημίωση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, ο χρόνος αυτός μπορεί μερικές φορές να παραταθεί σημαντικά εάν πρέπει να ληφθούν υπ΄ όψιν περισσότερες πληροφορίες πριν καταρτιστεί η αναφορά. Όταν αυτή είναι έτοιμη, αποστέλλεται στον ζημιωθέντα, στην ασφαλιστική εταιρεία της άλλης πλευράς και, εάν είναι απαραίτητο, σε κάποιον δικηγόρο στον οποίο ενδεχομένως ο ζημιωθείς έχει αναθέσει την υπόθεση.

Όσον αφορά την αξιολόγηση της ζημιάς αυτή γίνεται συνήθως σύμφωνα με τη μάρκα του αυτοκινήτου ή το κόστος των ανταλλακτικών. Οι Experts24 επιλέγουν ποια ανταλλακτικά πρέπει να αντικατασταθούν ή να επισκευαστούν. Εάν πρέπει να αντικατασταθούν ανταλλακτικά, το κόστος τους είναι μέρος της ζημιάς.

Ένα σημαντικό μέρος της ζημιάς είναι επίσης οι τιμές του εργαστηρίου και αντιπροσωπείας, όπου το όχημα θα πρέπει να επισκευαστεί. Το εύρος των τιμών εξαρτάται από την επωνυμία του αυτοκινήτου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές εργασίας των κατασκευαστών είναι συνήθως πολύ υψηλότερες από εκείνες των ανεξάρτητων εργαστηρίων.

Ωστόσο, ο κ. Γιαννόπουλος ενημερώνει τους υποψήφιους πελάτες ότι οι τιμές εργασίας του κατασκευαστή μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο εάν το όχημα είναι ηλικίας κάτω των τριών ετών ή έχει ιστορικό συντήρησης.

Σε περιπτώσεις συνολικής οικονομικής απώλειας (όταν το κόστος της επισκευής είναι υψηλότερο από την αξία του αυτοκινήτου πριν από το ατύχημα) υπολογίζεται και πάλι η ζημία, αλλά ο ζημιωθείς λαμβάνει συνήθως από την ασφαλιστική εταιρεία της άλλης πλευράς το κόστος της αξίας αντικατάστασης, δηλαδή την αξία του αυτοκινήτου πριν από το ατύχημα, μείον την υπολειμματική αξία, δηλαδή την αξία του οχήματος μετά το ατύχημα, και όχι το κόστος επισκευής. Ισχύουν όμως και ειδικοί κανονισμοί, όπως το «όριο του 130% της ζημιάς». 

Ο πελάτης μπορεί να αποφασίσει ελεύθερα σε ποιο εργαστήριο θέλει να επισκευαστεί το αυτοκίνητο. Οι Experts24 συνεργάζονται με εργαστήρια όπου γνωρίζουν ότι οι επισκευές είναι καλής ποιότητας. Επίσης, αν ο πελάτης έχει γνώσεις, μπορεί να επισκευάσει μόνος του, το όχημά του. Στη συνέχεια, θα χρεώσει τη ζημιά «πλασματικά» «Fiktiv» στην ασφαλιστική εταιρεία και θα τη ρυθμίσει σύμφωνα με τη γνώμη των εμπειρογνωμόνων. Έπειτα, πρέπει να φροντίσει για τις επισκευές και τα ανταλλακτικά.

Ας έρθουμε τώρα στο κόστος μιας αξιολόγησης. Αυτό εξαρτάται από το ποσό της ζημίας, το οποίο καθορίζεται στην τρέχουσα νομολογία. Ο κ. Γιαννόπουλος καθιστά σαφές ότι ένας εμπειρογνώμονας σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προσφέρει μια γνώμη δωρεάν. Η ασφαλιστική εταιρεία της άλλης πλευράς θα πρέπει να καλύψει τα έξοδα για την εκτίμηση, σύμφωνα με τη νομοθεσία και την ισχύουσα νομολογία. Να σημειωθεί ότι, το κόστος για έναν ειδικό οχημάτων είναι μέρος της ζημιάς. Επομένως, η αξιολόγηση δεν είναι δωρεάν και τα έξοδα καλύπτονται από την ασφαλιστική εταιρεία της άλλης πλευράς.

Σε περίπτωση μερικής ευθύνης του πελάτη, η ασφάλιση καλύπτει ένα ποσοστό της συνολικής ζημίας, συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών των ειδικών. Αν παρ’ όλα αυτά δεν καταφέραμε να λύσουμε τις απορίες σας και θα θέλατε περισσότερη ενημέρωση δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με τους Experts24 και τον κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο για να σας δώσουν περαιτέρω πληροφορίες.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Experts24 Tassone GmbH
Hildener Straße 28
42697 Solingen
Tel. 0212 2000 5655

κ. Γιαννόπουλος 0176 43399099

www.experts24.de

Συνέχεια

Like us on Facebook

Advertisement Europolitis 24

Für mehr

Abonnieren Sie kostenlos unsere Mailingliste und erhalten Sie interessante Informationen zu Ihrem E-Mail-Posteingang.

Danke fürs Abonnieren.

Something went wrong.

Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ13 ώρες πριν

Άμεση ενημέρωση λογισμικού πρέπει να κάνουν οι κάτοχοι iPhone & iPad

ΕΙΔΗΣΕΙΣ14 ώρες πριν

Kaspersky: Συμβουλές για τη διευκόλυνση των συνθηκών τηλεργασίας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ21 ώρες πριν

Γερμανία: Πολιτική αντιπαράθεση από την πρόταση αναβολής του φρένου χρέους

ΓΕΡΜΑΝΙΑ22 ώρες πριν

Το Βερολίνο εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης διεθνών πτήσεων προς την Γερμανία

ΥΓΕΙΑ23 ώρες πριν

Αυξημένος ο κίνδυνος και για σταδιακή απώλεια όρασης λόγω ρύπανσης του αέρα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες πριν

Ανακαλύφθηκε ένα ασυνήθιστο αστρικό σύστημα με έξι ήλιους και έξι εκλείψεις

Διατροφή2 ημέρες πριν

Παιδική διατροφή – Διατροφικές συμβουλές για τους γονείς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες πριν

Οι πάγοι της Γης εξαφανίζονται με αυξανόμενο ρυθμό άνω των 1,3 τρισ. τόνων ετησίως

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες πριν

Επικαιροποίηση των συστάσεων της Κομισιόν για τα μέτρα συντονισμού των κρατών-μελών

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 ημέρες πριν

Γερμανία: Υπέρ των ενισχυτικών μαθημάτων το καλοκαίρι, η πρόεδρος των υπουργών Παιδείας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες πριν

Προς παράταση το εθνικό lockdown στη Γερμανία

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Το καλοκαίρι και πάλι εφικτά τα τουριστικά ταξίδια για το εξωτερικό

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Παράταση και σκλήρυνση των μέτρων μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Έκτακτη τηλεδιάσκεψη την Τρίτη για νέα μέτρα lockdown

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Οι αρχές διέλυσαν την «πιο εκτεταμένη» πλατφόρμα του παγκόσμιου Darknet

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Απάτες με κρατικές ενισχύσεις λόγω πανδημίας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Όλο και πιο πιθανή η παράταση του lockdown

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Αυστηρότερα μέτρα στις αφίξεις από το εξωτερικό σχεδιάζει η κυβέρνηση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ3 εβδομάδες πριν

Βρετανία: Πανεθνικό απόλυτο lockdown από αύριο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Βαυαρία: Με “λουκέτο” απειλούνται τρεις στις τέσσερις επιχειρήσεις εστίασης

Europolitis TV3 μήνες πριν

ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Europolitis TV9 μήνες πριν

E.E: Covid-19 και Erasmus, δεν θα χαθεί το ακαδημαϊκό έτος.

Europolitis TV9 μήνες πριν

Ο Εκδότης του Ευρωπολίτη Βασίλης Βούλγαρης στο Παρα5 με τον Σπύρο Λάτσα ENA Channel (24/04/2020)

Europolitis TV10 μήνες πριν

Ελληνική Ψυχή: Αννα Ιωαννίδου-Η Ελληνική Κοινότητα Στουτγκάρδης κοντά στον ελληνισμό (Video)

Europolitis TV10 μήνες πριν

Ελληνική Ψυχή :(Ελληνική Κοινότητας Βερολίνου): Ο εθελοντισμός και συμμετοχή δυναμώνουνε μια κοινότητα

Europolitis TV10 μήνες πριν

Ο Εκδότης του Ευρωπολίτη Βασίλης Βούλγαρης μιλάει στο ENA Channel

ΓΕΡΜΑΝΙΑ10 μήνες πριν

CORONAVIRUS(Μόναχο): Video δείχνει την πυροσβεστική να ενημερώνει για την απαγόρευση κυκλοφορίας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ11 μήνες πριν

Οι Κρητικές γεύσεις και αρώματα στο κέντρο του Ντύσσελντορφ,επιχειρηματικές συναντήσεις B2B(VIDEO)

Europolitis TV12 μήνες πριν

Μαγεία στην Tonhalle η ερμηνεία της Ελενας Μαραγκού με μουσική συνοδεία του Κώστα Ράπτη

Europolitis TV1 έτος πριν

Το Αιγοπρόβατο όπως δεν το ξέρουμε!

Advertisement Europolitis
Advertisement