Επικοινωνήστε μαζί μας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Η Ryanair κλείνει τη βάση της στη Φρανκφούρτη

Δημοσιεύθηκε

στις

H αεροπορική εταιρεία Ryanair ανακοίνωσε σήμερα ότι θα κλείσει το φθινόπωρο τη βάση της στη Φρανκφούρτη, όπως και άλλες στη Γερμανία, μετά την άρνηση των Γερμανών πιλότων να δεχθούν μείωση αποδοχών.

Η Ryanair, που διεξάγει ένα πρόγραμμα αναδιάρθρωσης το οποίο προβλέπει την κατάργηση 3.000 θέσεων εργασίας προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι οικονομικές επιπτώσεις της κρίσης του κορονοϊού.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την απόφασή της σε υπόμνημα που έστειλε χθες Τρίτη στους πιλότους της που έχουν την έδρα τους στη Γερμανία.

Το συνδικάτο των Γερμανών πιλότων VC απέρριψε κατά πλειοψηφία σε ψηφοφορία την πρόταση της εταιρείας να δεχθεί μείωση μισθών κατά 20% για τέσσερα χρόνια.

“Το VC ψήφισε υπέρ της κατάργησης θέσεων εργασίας και του κλεισίματος βάσεων, την ώρα που θα μπορούσαν να έχουν διαφυλαχθεί όλες οι θέσεις εργασίας”, υπογράμμισε στο υπόμνημα η Ryanair.

Η εταιρεία δεν διευκρίνισε πόσες θέσεις εργασίας αφορά το κλείσιμο της βάσης της στη Φρανκφούρτη την 1η Νοεμβρίου.

Επίσης η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία πρόκειται να κλείσει τις βάσεις της στο αεροδρόμιο Τέγκελ του Βερολίνου και στο Ντίσελντορφ, πιθανόν πριν τον χειμώνα.

Από την πλευρά τους οι Βρετανοί πιλότοι της Ryanair είχαν δεχθεί τη μείωση μισθού, κάτι που αναμένεται να διασώσει 260 από τις 330 θέσεις εργασίας που απειλούνταν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP

 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Το lockdown αύξησε την κατανάλωση ζεστών ροφημάτων

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Τα νέα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών που επιβλήθηκαν το τελευταίο διάστημα σε πολλές χώρες – δεδομένου ότι οι πολίτες εργάζονται ξανά από το σπίτι – αύξησαν την κατανάλωση σε ζεστά ροφήματα. Το αποτέλεσμα ήταν πολλές χώρες να δουν τα αποθέματά τους σε αυτή την κατηγορία καταναλωτικών αγαθών να εξαντλούνται.

Το Euromonitor επεσήμανε τις αλλαγές που σημειώθηκαν από τις 26 Οκτωβρίου έως και 9 Νοεμβρίου σε ορισμένες περιοχές ανά τον κόσμο.

Η Νότια Κορέα, η Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο εμφανίζονται στις δέκα χώρες με τη μεγαλύτερη ποσοστιαία μείωση στον αριθμό των διαθέσιμων αποθεμάτων online για διάφορα είδη τσαγιού και στιγμιαίου καφέ.

Μεγάλη μείωση στα αποθέματα καφέ καταγράφεται και στην Αμερική και σε μαύρο τσάι στη Γερμανία.

Τα παραπάνω στοιχεία αποδεικνύουν ότι η ζήτηση των καταναλωτών για ζεστά ροφήματα στο σπίτι αυξάνεται.

Ωστόσο, οι λιανέμποροι στο διαδίκτυο φαίνεται να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στην αυξημένη ζήτηση.

Στη Νότια Κορέα, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιαπωνία οι έμποροι φαίνεται να καταργούν τις σελίδες στο διαδίκτυο όταν εξαντλούνται τα προϊόντα ροφημάτων, ενώ ο Καναδάς, η Ινδονησία και το Μεξικό καταγράφουν προϊόντα ως μη διαθέσιμα.

Το μαύρο τσάι και το τσάι με φρούτα / βότανα σημείωσαν τη μεγαλύτερη αύξηση του ποσοστού των αποθεμάτων που διατίθενται μέσω διαδικτύου, με την Κίνα, τις ΗΠΑ και τη Γερμανία να παίρνουν τις κορυφαίες θέσεις και να αναπληρώνουν τα αποθέματά τους.

Στη Γερμανία τα αποθέματα σε μαύρο τσάι μειώθηκαν κατά 10,5%, ενώ η χώρα προκειμένου να καλύψει την αυξημένη ζήτηση αύξησε τα αποθέματα σε τσάι με βότανα ή γεύσεις φρούτων κατά 42,9%.

Η Κίνα επίσης αύξησε τα αποθέματά της σε μαύρο τσάι. Η Κίνα φαίνεται να αντιμετωπίζει καλά την αυξημένη ζήτηση με μια πιο ενημερωμένη εμπειρία αγορών για τους καταναλωτές.

Αντί να εξαφανιστούν οι σελίδες προϊόντων που είναι σε έλλειψη από το διαδίκτυο, οι λιανοπωλητές ενημερώνουν τους καταναλωτές ότι τα προϊόντα δεν είναι πλέον διαθέσιμα.

Πηγή: euromonitor.com

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανικά κρατίδια υποστηρίζουν την παράταση του lockdown

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Η Μανουέλα Σβέσιγκ, πρωθυπουργός στο κρατίδιο του Μεκλεμβούργου-Πομερανίας, είναι μία από τις φωνές που ζητούν παράταση των περιοριστικών μέτρων μέχρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Όλα δείχνουν ότι θα εισακουστεί.

Από σήμερα οι πρωθυπουργοί των ομόσπονδων κρατιδίων στη Γερμανία συσκέπτονται, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να παραταθεί το μερικό λόκνταουν που έχει επιβληθεί σε όλη τη χώρα μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, σε μία προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας.

Την Τετάρτη θα συμμετάσχει στις διαβουλεύσεις και η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, οπότε αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις. Την κρατούσα άποψη φαίνεται να απηχεί η πρωθυπουργός του Μεκλεμβούργου, Μανουέλα Σβέσιγκ, η οποία προτείνει μία στρατηγική με δύο σκέλη: από τη μία πλευρά να παραταθούν τα μέτρα μέχρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα, από την άλλη πλευρά ωστόσο να δοθεί η δυνατότητα χαλάρωσης των μέτρων σε περιοχές που, για παράδειγμα, επί επτά συνεχείς ημέρες εμφανίζουν λιγότερα από 50 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους.

Μιλώντας στη Γερμανική Ραδιοφωνία (DLF) η Μανουέλα Σβέσιγκ σχολιάζει την κατάσταση ως εξής: «Πρέπει να επισημάνουμε ότι το λόκνταουν του Νοεμβρίου έχει αποτέλεσμα, ο αριθμός των κρουσμάτων έχει μειωθεί, αλλά παραμένει υψηλός. Γι’ αυτό πολλά κρατίδια θέλουν την παράταση των μέτρων. Χρειάζονται όμως δύο επιπλέον στοιχεία: Τα κρατίδια που δεν αποτελούν ζώνες υψηλού κινδύνου, που έχουν περιορίσει τον αριθμό των κρουσμάτων κάτω από τα 50, να μπορούν να χαλαρώσουν τα μέτρα. Και αντιστρόφως στα hotspot της πανδημίας να μπορούν να επιβληθούν πρόσθετα μέτρα, γιατί βλέπουμε ότι έχουμε 24 τοπικές περιφέρειες που σήμερα ξεπερνούν τα 250 κρούσματα (ανά 100.000 κατοίκους)».

Χαλάρωση των περιορισμών για τις γιορτές

Απαντώντας στο ερώτημα, αν το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (SPD), στο οποίο η ίδια ανήκει, υποστηρίζει την επιβολή αριθμητικών περιορισμών, για παράδειγμα να μην επιτρέπονται συναντήσεις άνω των πέντε ατόμων, η Μανουέλα Σβέσιγκ δηλώνει ότι η συζήτηση δεν γίνεται με κομματικούς όρους, αλλά με βάση την επιδημιολογική εικόνα που επικρατεί σε κάθε περιοχή.

Επισημαίνει πάντως ότι στη διάρκεια των εορτών θα πρέπει να υπάρξει κάποια χαλάρωση των περιορισμών.

«Στόχος μας είναι να δώσουμε μία προοπτική στον κόσμο, να ξέρει τι θα κάνει τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο» λέει η πρωθυπουργός του Μεκλεμβούργου. «Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος, γι’ αυτό ζητούμε αυστηρούς περιορισμούς στις κοινωνικές επαφές. Ωστόσο, τις ημέρες των Χριστουγέννων – και της Πρωτοχρονιάς, κατά την άποψή μου – θέλουμε να χαλαρώσουμε κάπως τα μέτρα. Θα πρέπει να υπάρχει κάποια δυνατότητα για οικογενειακές επαφές και επισκέψεις σε αυτό το διάστημα».

Ασφαλώς είναι εύκολο για έναν πρωθυπουργό να προτείνει χαλάρωση των μέτρων, όταν στο δικό του κρατίδιο ο αριθμός των κρουσμάτων παραμένει σε σχετικά χαμηλό επίπεδο. Ωστόσο, δεν δημιουργείται πρόβλημα όταν σε κάθε κρατίδιο ισχύουν τελικά διαφορετικοί περιορισμοί, με αποτέλεσμα να αμφισβητεί ο κόσμος το νόημα των περιοριστικών μέτρων στο σύνολό τους;

«Όχι, σε καμία περίπτωση», λέει η Μανουέλα Σβέσιγκ. «Οι κανόνες πρέπει να είναι πάντοτε ίδιοι, αλλά η ισχύς τους εξαρτάται από την επιδημιολογική εικόνα. Το πρόβλημα δεν είναι ότι έχουμε ορισμένες περιφέρειες με λιγότερα από 50 κρούσματα, το πρόβλημα είναι ότι έχουμε πολλές περιφέρειες με πάνω από 50. Αν δεν λάβουμε πιο αυστηρά μέτρα στις συγκεκριμένες περιφέρειες, τότε δεν θα δούμε καλύτερα αποτελέσματα ούτε στο σύνολο της χώρας».

Όριο δέκα ατόμων για χριστουγεννιάτικες συναντήσεις;

Μένει να διευκρινιστεί αν και ποια αριθμητικά όρια θα ισχύσουν για τις συναθροίσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο υπουργός Υγείας Γενς Σπαν υποστηρίζει ότι «δεν μπορεί να φανταστεί Χριστούγεννα με περισσότερους από δέκα καλεσμένους», ενώ ο Φρίντριχ Μερτς, υποψήφιος για την ηγεσία του κυβερνώντος χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CDU) λέει ότι «δεν αφορά το κράτος αν και πως θα γιορτάσει Χριστούγεννα με την οικογένειά του».

Από την πλευρά της, η Μανουέλα Σβέσιγκ επισημαίνει: «Το κράτος δεν θέλει να αποφασίσει ποιος με ποιον θα γιορτάσει Χριστούγεννα. Το θέμα είναι να αντιληφθούμε ότι ειδικά στον πιο σημαντικό για μας περίγυρο, στην οικογένεια και στους φίλους μας, δεν μπορούμε να συγχρωτιζόμαστε με πολλούς ανθρώπους, γιατί εκεί είναι που παραμονεύει η νόσος. Αυτό είναι το ενοχλητικό και το ύπουλο με αυτόν τον ιό, εκεί ακριβώς χτυπάει.

Γι’ αυτό λέμε ότι πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί, τους οποίους ωστόσο θέλουμε να χαλαρώσουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων και εν τέλει νομίζω είναι σωστό να πούμε ότι επιτρέπονται συναντήσεις έως δέκα ατόμων…».

Πηγή: dw.com

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Πτώση 60% στις αφίξεις τουριστών το οκτάμηνο του 2020

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Περίπου 60% πτώση στις αφίξεις τουριστών «είδε» το οκτάμηνο του 2020 η Γερμανία σε σύγκριση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2019.

Είναι γεγονός ότι η πανδημία επηρέασε παγκοσμίως και σε ιδιαίτερα μεγάλο βαθμό την τουριστική βιομηχανία παγκοσμίως.

Τα παραπάνω προκύπτουν από στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ταξιδιών.

Οι αφίξεις Γάλλων στη Γερμανία κατά το οκτάμηνο του 2020 και συγκριτικά με ένα χρόνο πριν μειώθηκαν κατά 50%, των Ιταλών κατά 65%, των Βρετανών επίσης κατά 65% και των Ολλανδών κατά 45%.

Επιπλέον, η Γερμανία είχε 65% μείωση στις αφίξεις Ρώσων, 75% στις αφίξεις Αμερικανών, 85% στις αφίξεις Κινέζων και 75% στις αφίξεις Γιαπωνέζων κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα.

Όμως, και οι Γερμανοί σταμάτησαν τα ταξίδια σε άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Για παράδειγμα το οκτάμηνο το 2020 σε σύγκριση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2019 οι επισκέψεις Γερμανών μειώθηκαν σχεδόν κατά 90% τόσο προς την Ελλάδα όσο και το Μαυροβούνιο.

Πρόκειται για δύο περιοχές οι οποίες «είδαν» τη μεγαλύτερη μείωση σε Γερμανούς τουρίστες συγκριτικά με άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Αυστρία, η Κροατία, το Μονακό και η Σλοβενία όπου τα ποσοστά που καταγράφηκαν ήταν πολύ μικρότερα.

Πηγή: European Travel Commission

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Οι νέοι στο επίκεντρο των επόμενων διαβουλεύσεων για τον κορονοϊό

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Υπέρ της λήψης απόφασης για περαιτέρω περιορισμούς για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού στην επόμενη σύνοδο κορυφής κρατιδίων και ομοσπονδίας τάχθηκε ο υπουργός Καγκελαρίας Χέλγκε Μπράουν, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα σχολεία.

«Αυτό που αποφασίσαμε για το Νοέμβριο έκαμψε μεν τη δυναμική των μολύνσεων, αλλά δεν έχει οδηγήσει ακόμη στη μείωση του αριθμού των κρουσμάτων», δήλωσε ο Μπράουν στο «Δίκτυο Συντακτών της Γερμανίας» (Redaktionsnetzwerk Deutschland / RND).

«Γι ‘αυτό πρέπει να δούμε πού μπορούμε να μειώσουμε περαιτέρω τις επαφές. Πάνω απ’ όλα, είναι σημαντικό να μειωθούν τα υψηλά ποσοστά μόλυνσης μεταξύ των νέων, διότι συμβάλλουν σημαντικά στην εξάπλωση της λοίμωξης.

Ιδίως στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, πρέπει να γίνουν τα πάντα ώστε να τηρούνται οι κανόνες απόστασης.

Στο θέμα αυτό πρέπει να γίνει δουλειά. Θα μιλήσουμε επ΄αυτού με τους πρωθυπουργούς των κρατιδίων την Τετάρτη», πρόσθεσε ο Χριστιανοδημοκράτης (CDU) πολιτικός.

Ο Μπράουν πρότεινε να γίνεται η διδασκαλία των μεγαλύτερων μαθητών από το σπίτι και να αναζητηθούν χώροι διδασκαλίας και εκτός των σχολικών εγκαταστάσεων.

«Σε μεγαλύτερες αίθουσες, οι κανόνες απόστασης μπορούν να τηρηθούν πιο εύκολα. Όπου δεν υπάρχουν τέτοιες αίθουσες μέσα στα σχολεία, μπορεί να γίνει μετακίνηση (των μαθητών) σε δημοτικούς χώρους και αίθουσες κινηματογράφων. Οι μεγαλύτεροι μαθητές θα σταλούν στο σπίτι για διδασκαλία εξ αποστάσεως.

Δεν θέλουμε να κλείσουμε τα σχολεία. Αντ΄ αυτού πρέπει να συνδυάσουμε τη διδασκαλία με την προστασία από την λοίμωξη όσο το δυνατόν καλύτερα. Εδώ απαιτείται δημιουργικότητα», τόνισε ο Μπράουν στο RND.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Τελευταίο αντίο στον γηραιότερο αυτοκρατορικό πιγκουίνο του κόσμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Ο γηραιότερος αυτοκρατορικός (θηλυκός) πιγκουίνος στον κόσμο, η λεγόμενη «γιαγιά» χαϊδευτικά, πέθανε στην ηλικία ρεκόρ των τουλάχιστον 46 ετών, ανακοίνωσε στη σελίδα του στο Facebook ο ζωολογικός κήπος του Βούπερταλ όπου ο αυτοκρατορικός πιγκουίνος ζούσε από το 1975.

«Ο ζωολογικός κήπος του Βούπερταλ πενθεί τον γηραιότερο αυτοκρατορικό πιγκουίνο του. Η «γιαγιά», όπως ήταν γνωστός ο ηλικιωμένος θηλυκός πιγκουίνος, έπρεπε να υποβληθεί σε ευθανασία στις 11 Νοεμβρίου σε ηλικία τουλάχιστον 46 ετών.

Ήταν μακράν ο παλαιότερος αυτοκρατορικός πιγκουίνος σε ζωολογικό κήπο στον κόσμο.

Στη φύση, οι αυτοκρατορικοί πιγκουίνοι έχουν προσδόκιμο ζωής έως 20 χρόνια. Ο γηραιότερος εν ζωή αυτοκρατορικός πιγκουίνος υπό ανθρώπινη επίβλεψη τώρα είναι 37 ετών», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Σύμφωνα με το ζωολογικό πάρκο, η ακριβής ηλικία δεν είναι γνωστή. Αλλά το 1975 ήταν ένας από τους πρώτους δώδεκα αυτοκρατορικούς πιγκουίνους στη νεόκτιστη εγκατάσταση.

«Τότε ήταν ήδη τουλάχιστον ενός έτους, όπως μπόρεσε να διαπιστωθεί από το χρώμα του ράμφους του. Το αυγό προερχόταν από την Ανταρκτική, εκκολάφτηκε στη Νότια Αφρική και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Βούπερταλ μαζί με έντεκα άλλους αυτοκρατορικούς πιγκουίνους, αναφέρει στη συνέχεια η ανάρτηση στο Facebook.

Τις τελευταίες μέρες της ζωής της, η «γιαγιά» δεν μπορούσε καν να φάει και μόλις που μπορούσε να κινηθεί. Δεδομένου ότι η κατάσταση δεν βελτιώθηκε παρά την κτηνιατρική θεραπεία, το ζωολογικό πάρκο αποφάσισε μετά μεγάλης του λύπης να υποβάλει τον αυτοκρατορικό πιγκουίνο σε ευθανασία.

Οι φίλοι των ζώων στο Facebook συμμετείχαν στο πένθος για το θάνατο της «γιαγιάς» και της εύχονται «καλό ταξίδι».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Συνέχεια

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Εκτιμήσεις για αύξηση 18% των πωλήσεων φέτος σε Black Friday και Cyber Monday

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Ο Γερμανικός Σύνδεσμος Λιανικής (HDE) εκτιμά ότι η αξία των φετινών πωλήσεων τη Black Friday και τη Cyber Monday θα ανέλθει σε περίπου 3,7 δισεκατομμύρια ευρώ. Ποσό, το οποίο θα είναι αυξημένο κατά 18% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Δεδομένα τα οποία ελήφθησαν από το online monitor του HDE αποκαλύπτουν ότι μόνο το 5% των Γερμανών διαδικτυακών αγοραστών δεν γνωρίζει τη Black Friday, ενώ η Cyber ​​Monday είναι γνωστή σε πάνω από το 80% των ερωτηθέντων.

Η έρευνα, που διεξήχθη από την IFH Cologne για λογαριασμό του HDE, χρησιμοποίησε ως δείγμα περίπου 1.000 αγοραστές του διαδικτύου μεταξύ της ηλικιακής ομάδας 20 και 69 ετών.

Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της HDE, Stephan Tromp, δήλωσε σχετικά: «Οι ρυθμοί ανάπτυξης για τη Black Friday και την Cyber ​​Monday θα παραμείνουν υψηλοί όπως τα προηγούμενα χρόνια. Το δυναμικό των δύο ημερών προώθησης δεν έχει αξιοποιηθεί πλήρως».

Το ένα τρίτο των διαδικτυακών αγοραστών σχεδιάζει να εκμεταλλευτεί τις διαδικτυακές προσφορές την Black Friday και ένας στους πέντε σκοπεύει να κάνει το ίδιο στη Cyber ​​Monday φέτος, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.

Η Black Friday και η Cyber ​​Monday έχουν αποκτήσει σημασία για την Χριστουγεννιάτικη αγορά στη Γερμανία, πρόσθεσε το HDE.

Ο Σύνδεσμος Λιανικής αναμένει χριστουγεννιάτικες αγορές αξίας περίπου 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ φέτος στο πλαίσιο αυτών των δύο καμπανιών.

«Η Black Friday και η Cyber ​​Monday κέρδισαν εν τω μεταξύ μια σταθερή θέση στο ημερολόγιο των πελατών και των λιανοπωλητών στη Γερμανία. Για πολλούς, οι δύο ημέρες είναι το πρώτο υψηλό κύμα πωλήσεων της Χριστουγεννιάτικης αγοράς», συμπλήρωσε ο Tromp.

Πηγή: esmmagazine.com

 

Συνέχεια

Like us on Facebook

Advertisement Europolitis 24

Für mehr

Abonnieren Sie kostenlos unsere Mailingliste und erhalten Sie interessante Informationen zu Ihrem E-Mail-Posteingang.

Danke fürs Abonnieren.

Something went wrong.

Advertisement
ΓΕΡΜΑΝΙΑ24 λεπτά πριν

Γερμανία: Το lockdown αύξησε την κατανάλωση ζεστών ροφημάτων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ώρες πριν

Έντεκα Έλληνες πανεπιστημιακοί στον πίνακα των επιστημόνων με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ16 ώρες πριν

Ford: Πρωτοποριακή τεχνολογία εντοπίζει πιθανές βλάβες στην γραμμή παραγωγής

ΓΕΡΜΑΝΙΑ19 ώρες πριν

Γερμανικά κρατίδια υποστηρίζουν την παράταση του lockdown

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ1 ημέρα πριν

Οι εναλλακτικοί κινητήρες συμβάλλουν στη μείωση της ρύπανσης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα πριν

ΙΑΤΑ: Οι αεροπορικές χρειάζονται ακόμα 70-80 δισ. δολάρια για να επιβιώσουν

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ1 ημέρα πριν

Ισχυρές ενδείξεις ότι στον ανθρώπινο εγκέφαλο υπάρχουν κύτταρα για το πέρασμα του χρόνου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες πριν

Εκτοξεύθηκε ο νέος ευρωπαϊκός δορυφόρος Sentinel-6 για τη χαρτογράφηση των ωκεανών

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 ημέρες πριν

Γερμανία: Πτώση 60% στις αφίξεις τουριστών το οκτάμηνο του 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες πριν

Βρετανία: Λήξη του lockdown στις 2 Δεκεμβρίου – Επαναφορά τοπικών περιορισμών

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες πριν

Σε μερικό «lockdown» η Γερμανία από τις 2 Νοεμβρίου

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Οι Έλληνες Ομογενείς τίμησαν το Έπος του 1940

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

Στη νεαρή Ελληνίδα Αννίτα Λουλούπη το γερμανικό επιστημονικό βραβείο Marthe Vogt

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Γερμανία: «Όχι» των κρατιδίων σε νέα αυστηρότερα μέτρα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Γερμανία: Δεν κρίνεται αντισυνταγματικό το λόκνταουν

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Επιδρομές της Europol με στόχο τη ρητορική μίσους στο Ίντερνετ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Το Βερολίνο «αποχαιρετά» το αεροδρόμιο Τέγκελ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 εβδομάδες πριν

Αegean: Τι θα ισχύει για τις πτήσεις κατά το διάστημα του lockdown

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Ποια ελληνικά προϊόντα κατέγραψαν αύξηση ζήτησης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ3 εβδομάδες πριν

ΥΠΑ: Απαγορεύσεις πτήσεων για το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»

Europolitis TV2 εβδομάδες πριν

ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Europolitis TV7 μήνες πριν

E.E: Covid-19 και Erasmus, δεν θα χαθεί το ακαδημαϊκό έτος.

Europolitis TV7 μήνες πριν

Ο Εκδότης του Ευρωπολίτη Βασίλης Βούλγαρης στο Παρα5 με τον Σπύρο Λάτσα ENA Channel (24/04/2020)

Europolitis TV7 μήνες πριν

Ελληνική Ψυχή: Αννα Ιωαννίδου-Η Ελληνική Κοινότητα Στουτγκάρδης κοντά στον ελληνισμό (Video)

Europolitis TV8 μήνες πριν

Ελληνική Ψυχή :(Ελληνική Κοινότητας Βερολίνου): Ο εθελοντισμός και συμμετοχή δυναμώνουνε μια κοινότητα

Europolitis TV8 μήνες πριν

Ο Εκδότης του Ευρωπολίτη Βασίλης Βούλγαρης μιλάει στο ENA Channel

ΓΕΡΜΑΝΙΑ8 μήνες πριν

CORONAVIRUS(Μόναχο): Video δείχνει την πυροσβεστική να ενημερώνει για την απαγόρευση κυκλοφορίας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ9 μήνες πριν

Οι Κρητικές γεύσεις και αρώματα στο κέντρο του Ντύσσελντορφ,επιχειρηματικές συναντήσεις B2B(VIDEO)

Europolitis TV10 μήνες πριν

Μαγεία στην Tonhalle η ερμηνεία της Ελενας Μαραγκού με μουσική συνοδεία του Κώστα Ράπτη

Europolitis TV12 μήνες πριν

Το Αιγοπρόβατο όπως δεν το ξέρουμε!

Advertisement Europolitis
Advertisement