Connect with us

BUSINESS-Kleinanzeigen

Παναγιώτης Καραχάλιος (Ορθοπεδικός):ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

Published

on

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από οστεοαρθρίτιδα και χρόνιο άλγος της ράχης.

 

         Η έντονη φυσική δραστηριότητα μπορεί μέσω μικρότερων ή μεγαλύτερων τραυμάτων να προκαλέσει βλάβη στον αρθρικό χόνδρο. Η εκφύλιση του αρθρικού χόνδρου συμβαίνει με προοδευτική απώλεια της φυσιολογικής δομής και λειτουργικότητάς του. Αυτή η αρχική απώλεια ξεκινά με λέπτυνση του χόνδρου, αργότερα προχωρά σε διάσπασή του και καταλήγει σε απώλειά του. Το υποκείμενο οστό τότε δεν έχει την προστατευτική δράση του χόνδρου για τις καθημερινές δραστηριότητες και έτσι η άρθρωση οδηγείται σε οστεοαρθρίτιδα (ΟΑ).

Παράγοντες όπως στροφικές κακώσεις υψηλής βίας, μη φυσιολογική ανατομία της άρθρωσης, αστάθεια της άρθρωσης, ανεπαρκής δύναμη των μυών και ιατρικοί ή γενετικοί παράγοντες φαίνεται πως οδηγούν στην OA.

Η ΟΑ προσβάλλει κυρίως τα γόνατα, τα ισχία, τα δάκτυλα των χεριών και των ποδιών, τη σπονδυλική στήλη. Αρχικά ο πόνος εκδηλώνεται μετά από φυσική άσκηση ή κόπωση, καθώς επίσης μετά από πολλή ώρα σε καθιστή θέση ή κατά την πρωινή έγερση από το κρεβάτι. Με την εξέλιξη της νόσου, ο πόνος στις αρθρώσεις γίνεται συνεχής, με έκδηλη την δυσκαμψία.

 

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

 

      Η φυσικοθεραπεία και η μυική  ενδυνάμωση είναι αδιαμφισβήτητα μέσα ύψιστης σημασίας. Επίσης υπάρχει μια ποικιλία άλλων θεραπευτικών μέσων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, όπως αντιφλεγμονώδη φάρμακα, υαλουρονικό οξύ ή γλυκοζαμίνη.

Όταν η αντιφλεγμονώδης φαρμακευτική αγωγή δεν μπορεί πλέον να βοηθήσει ή μία χειρουργική επέμβαση είναι αδύνατη, υπάρχουν ενναλακτικές θεραπείες, οι οποίες αναφέρονται παρακάτω.

 

-Θεραπεία με ενέσιμα αυτόλογα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια PRP (Platelet Rich Plasma)

 

           Η ενέσιμη θεραπεία PRP είναι μια διαδικασία που πραγματοποιείται στον χώρο του ορθοπαιδικού ιατρείου. Λαμβάνεται από τον ασθενή μικρή ποσότητα αίματος από μία περιφερική φλέβα με διαδικασία όμοια με την τυπική εξέταση αίματος.

Ακολουθεί ειδική επεξεργασία (φυγοκέντρηση) όπου απομονώνονται τα αιμοπετάλια από τα ερυθρά αιμοσφαίρια και τα λευκοκύτταρα, τα οποία στη συνέχεια ενεργοποιούνται προκειμένου να εκκρίνουν τους αυξητικούς παράγοντες που έχουν αποθηκευμένους στα κοκκία τους (PRP). Στο τέλος, εγχύεται το PRP με τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια τοπικά στην περιοχή της βλάβης με υπερηχογραφική  ή ακτινογραφική καθοδήγηση, προκειμένου να πραγματοποιηθεί με ακρίβεια.

Τα αιμοπετάλια είναι γνωστό ότι είναι κύτταρα υπεύθυνα για την πήξη του αίματος.

Όταν ενεργοποιούνται (PRP) απελευθερώνουν ουσίες που ουσιαστικά είναι πρωτεΐνες επούλωσης και λέγονται αυξητικοί παράγοντες (PDGF,TGF-β, VEGF, EGF, FGF, IGF -1).

Πρακτικά, αυξάνοντας τη συγκέντρωση των αιμοπεταλίων (PRP) στην περιοχή της βλάβης επιτυγχάνουμε την ταχεία αποκατάσταση λόγω της επουλωτικής αλλά και της αναγεννητικής δράσης τους, λόγω των αυξητικών παραγόντων τους.

Κίνδυνοι και επιπλοκές, όπως λοίμωξη, τραυματισμός νεύρων ή αιμοφόρων αγγείων, δημιουργία ουλώδους ιστού και ασβεστοποίηση του σημείου της έγχυσης, είναι σπάνιοι.

Οι ενδείξεις της θεραπείας αυτής είναι πολλές. Ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι στην αντιμετώπιση και θεραπεία της μερικής ρήξης των  στροφέων μυών του ώμου, τενοντίτιδας, ενθεσίτιδας, χρόνιας επικονδυλίτιδας, τροχαντηρίτιδας ισχίων και πελματιαίας απονευρωσίτιδας.

 

 

-Θεραπεία με χρήση αυτόλογων μεσεγχυματικών βλαστοκυττάρων (Mesenchymal Stem Cells, MSCs)

 

         Τα βλαστοκύτταρα είναι η βάση για όλα τα εξειδικευμένα κύτταρα, που υπάρχουν στα διάφορα όργανα του ανθρώπινου σώματος. Τα βλαστοκύταρα βοηθούν στον σχηματισμό νέων κυττάρων και μπορεί να βοηθήσουν στην ανακατασκευή διαφόρων ιστών πούν έχουν υποστεί βλάβη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ορθοπαιδικούς χειρουργούς έχουν τα μεσεγχυματικά βλαστοκύτταρα και η δυνατότητά τους να προσκολλώνται σε ιστοκαλλιέργειες και να διαφοροποιούνται σε οστεοβλάστες, λιποκύτταρα, χονδροβλάστες κάτω από ορισμένες συνθήκες in vitro.

H διαφοροποίηση των MSCs μπορεί να πραγματοποιηθεί επίσης in vivo. Σήμερα είναι δυνατή η απομόνωση και ο πολλαπλασιασμός τους από τον μυελό των ιστών, τον λιπώδη ιστό και το περιφερικό αίμα. Κατόπιν επεξεργασίας το συμπύκνωμα ενίεται στο σημείο του τραυματισμού ή της εκφυλισμένης άρθρωσης. Κάποιες μελέτες ωστόσο δείχνουν ότι τα ενέσιμα MSCs εξαφανίζονται μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα αυτόλογα μεσεγχυματικα βλαστοκύτταρα έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία πολλών χρόνιων εκφυλιστικών παθήσεων, όπως οστεοαρθρίτιδα, τενοντίτιδες και ρήξεις τενόντων.

Tα αποτελέσματα της μελέτης των αυτόλογων θεραπειών MSC είναι ενθαρρυντικά αλλά ακόμα αμφιλεγόμενα. Η διαδικασία ειναι συγκριτικά με άλλες χρονοβόρα και δεν αποτελεί  θεραπεία ρουτίνας.

 

-Θεραπεία με χρήση αυτόλογου τροποποιημένου ορού (Autologous conditioned serum, ACS/Orthokine)

 

Η ενέσιμη θεραπεία ACS/Orthokine είναι μια διαδικασία που επίσης πραγματοποιείται στον χώρο του ορθοπαιδικού ιατρείου. Παρόμια με το PRP, αφαιρούνται μέσω απλής αιμοληψίας περίπου 10 με 15 ml αίματος από τον ασθενή.  Στη συνέχεια ακολουθεί σε ειδικό χώρο η επεξεργασία του αίματος μέσω φυγοκεντρήσεως, θερμικής επανάκτησης, διαχωρισμού των παραγόντων και απομόνωσης αυτών.

Η ηδική αυτή επεξεργασία ουσιαστικά αυξάνει και ενεργοποιεί στο μέγιστο βαθμό κυτοκίνες και αυξητικούς παράγοντες και ειδικά  τον IL-1βRα,  ο οποίος μπλοκάρει τη δράση της ιντερλευκίνης. Ο παράγοντες περιέχουν αντιφλεγμονώδεις ικανότητες. Καταστέλλουν άμεσα τον πόνο και την φλεγμονή ενώ οδηγούν με τους αυξητικούς παράγοντες στην αποκατάσταση της βλάβης. Η θεραπεία χρησιμοποιείται με πολλή μεγάλη επιτυχία στην αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας, της οσφυαλγίας και των αθλητικών κακώσεων.

 

       Οι πολλά υποσχόμενες θεραπείες PRP, MSC και ACS εντυπωσιάζουν με την δυνατότητα της αυτολόγου θεραπείας ως εναλλακτική λύση. Αποτελούν μια βιολογική θεραπεία στα διάφορα στάδια οστεοαρθρίτιδας (π.χ. ποδοκνημικής, γονάτου, ισχίου, ώμου, σπονδυλικής στήλης), όπως και σε τενοντίτιδες, ενθεσίτιδες, σύνδρομα υπερχρησίας, συνδεσμικές κακώσεις.

 

H διαθεσιμότητα των MSCs είναι περιορισμένη, διότι η μέθοδος είναι δαπανηρή και η κλινική  αποτελεσματικότητα είναι αμφιλεγόμενη. Η PRP είναι συχνά διαθέσιμη και συνίσταται στα πρώτα στάδια της  οστεοαρθρίτιδας .

Η μέθοδος ACS χρησιμοποιείται εδώ και περίπου 20 χρόνια με καλά αποτελέσματα. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά της αποδεικνύεται από διάφορες μελέτες. Η θεραπεία ACS έχει ακόμη και στο τελικό στάδιο της οστεοαρθρίτιδας καλά αποτελέσματα και αποτελεί μια έξυπνη εναλακτική λύση στη θεραπεία με κορτιζόνη.

 

 

Παναγιώτης Καραχάλιος

Ορθοπεδικός χειρούργος

Χειρουργική και συντηριτική θεραπεία ορθοπεδικών παθήσεων

DUS Orthopädie&Unfallchirurgie

Amsterdamer Str. 36, 40474 Düsseldorf 0211-65040408

 

 

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

BUSINESS-Kleinanzeigen

Griechisches Restaurant zu vermieten

Published

on

Από

Ausstattung:

✅Etabliertes Restaurant

✅ Moderne, hochwertige Küchenausstattung

✅ 120 Innen Plätze und 120 Plätze Terrasse 

✅ Kegelbahn

✅ Parkplätze 

✅Vollständig möbliert: Gemütliche Atmosphäre

✅Personal kann übernommen werden 

✅ Wohnungen für Personal 

✅Ideal für Gastronomie-Neueinsteiger oder Geschäftserweiterung

Lagebeschreibung

Das Restaurant befindet sich im Kreis Soest, einer kleineren Stadt mit etwa 10.000 Einwohnern. Die Lage ist bekannt für seine ruhige Atmosphäre und Gemeinschaft, was eine ideale Umgebung für ein etabliertes Restaurant bietet. Die Stadt zieht sowohl Einheimische als auch Besucher an, was für ein stetiges Kundenaufkommen sorgt. Diese Lage bietet eine perfekte Balance aus einer treuen Stammkundschaft und dem Potenzial, neue Gäste zu gewinnen.

Besichtigungstermin vereinbaren 

Thomas Tsokris

+491735872481Continue Reading

BUSINESS-Kleinanzeigen

KREFELD: ΠΩΛΕΙΤΑΙ , IMBISS-TAVERNA

Published

on

Από

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ IMBISS-TAVERNA 45 ΧΡΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ.

ΜΕ 25 ΘΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ 25 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ.

ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ.

 Πληρ.: 004915209473243

Continue Reading

BUSINESS-Kleinanzeigen

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ (83 Τ.Μ.) ΣΤΗΝ ΤΕΜΕΝΗ ΑΙΓΙΟΥ

Published

on

Από

Πωλείται ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ (83 τ.μ.) με πυλωτή οικοδομήσιμη (επιπλέον 83 τ.μ.) σε οικόπεδο 1000 τ.μ.

Πωλείται ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ (83 τ.μ.) με πυλωτή οικοδομήσιμη (επιπλέον 83 τ.μ.) σε οικόπεδο 1000 τ.μ. (περιβόλι με λεμονιές/πορτοκαλιές). Διαθέτει σαλόνι – κουζίνα (ενιαίος χώρος με τζάκι), 2 Υ/Δ, μπάνιο, μεγάλα μπαλκόνια, αποθήκη (35 τ.μ.), θέρμανση πετρέλαιο, BBQ με κιόσκι.

Μόνιμη ή εξοχική κατοικία. Τιμή 145,000€.

Τηλ.: (0030) 6944-833 797 ή (0030) 6976-825-733.

Continue Reading

BUSINESS-Kleinanzeigen

EVERGETIKON at the BEAUTY exhibition
of DÜSSELDORF March 22-24

Published

on

Από

EVERGETIKON is active in the production of natural cosmetics and products of high nutritional value. In 2007 we started research for the production of EVERGETIKON the name of which means ‘a present of nature’. Our vision has two main axes:

a) Respect for the development of the rich and unique biodiversity of Greek nature with 5500 kinds of plants, of which the 1200 are endemic, with great medicinal and cosmetic value, an advantage which combined with the ample sunlight and the low levels of pollution, makes Greek extracts especially drastic.

b) The holistic approach for health and beauty. We feel we should further beauty as the utmost inner and outer aesthetic value. Beauty, for ancient Greeks, had to do with external appearance as well as health, good mood and the morals each individual should have.We, the people of EVERGETIKON from the beginning until this day have the same passion, with scientific competence and ongoing innovative development which we support and enhance with the power of nature, creating high quality products for the face, the body and the hair.

It is a great challenge for us to achieve the maximum balance among 100% natural ingredients without synthetics or other ingredients which are blamed for unwanted effects, and the effectiveness we want to have without compromises in the quality and safety of the final product. For this reason, we have developed production methods that do not alter the ingredients, synergistic combinations which maximize effectiveness and most importantly what helps us not to use preservatives is that our cosmetics do not contain any water which needs to be preserved. All the ingredients are 100% natural, they have a lifespan of 3 years and many of them are natural preservatives. The final  product comes in glass packaging which protects it even more.

In EVERGETIKON, taking into consideration prevention, as well as the treatment of problems at a cellular level, we make natural products that include innovation, research, quality and values which we want to give a holistic perspective to, on the health and beauty of today and tomorrow. It is our mission.

For more information and options from our wide range of products, you can visit our website: www.evergetikon.gr

Continue Reading

BUSINESS-Kleinanzeigen

Η EVERGETIKON στην στην έκθεση BEAUTY TOY DÜSSELDORF 22-24 Μαρτίου

Published

on

Από

Η  EVERGETIKON με σεβασμό και αγάπη μεταφέρει με τα προϊόντα της τα ευεργετικά χαρακτηριστικά του ήλιου και της φύσης που βρίσκονται στην αγκαλιά της Κρήτης.  Σας περιμένει στην έκθεση ομορφιάς και φροντίδας στην πόλη του Ντύσσελντορφ 22-24 Μαρτίου

Η EVERGETIKON δραστηριοποιείται στην παραγωγή φυσικών καλλυντικών και προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας. Το 2007 ξεκινήσαμε την έρευνα για την παραγωγή του ΕΒΕΡΓΕΤΙΚΟΝ το όνομα του οποίου σημαίνει «δώρο της φύσης». Το όραμά μας έχει δύο βασικούς άξονες:

α) Σεβασμό στην ανάπτυξη της πλούσιας και μοναδικής βιοποικιλότητας της ελληνικής φύσης με 5500 είδη φυτών, εκ των οποίων τα 1200 είναι ενδημικά, με μεγάλη φαρμακευτική και καλλυντική αξία, πλεονέκτημα που συνδυάζεται με την άφθονη ηλιακή ακτινοβολία. και τα χαμηλά επίπεδα ρύπανσης, καθιστούν τα ελληνικά εκχυλίσματα ιδιαίτερα δραστικά.

β) Η ολιστική προσέγγιση για την υγεία και την ομορφιά. Αισθανόμαστε ότι πρέπει να προωθήσουμε την ομορφιά ως την ύψιστη εσωτερική και εξωτερική αισθητική αξία. Η ομορφιά, για τους αρχαίους Έλληνες, είχε να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση καθώς και με την υγεία, την καλή διάθεση και το ήθος που έπρεπε να έχει κάθε άτομο.


Αφήστε τη φύση να σας προσφέρει αυτό που σας αξίζει…


Εμείς οι άνθρωποι της EVERGETIKON από την αρχή μέχρι σήμερα έχουμε το ίδιο πάθος, με επιστημονική επάρκεια και διαρκή καινοτόμο ανάπτυξη που υποστηρίζουμε και ενισχύουμε με τη δύναμη της φύσης, δημιουργώντας προϊόντα υψηλής ποιότητας για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.


Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς να επιτύχουμε τη μέγιστη ισορροπία μεταξύ 100% φυσικών συστατικών χωρίς συνθετικά ή άλλα συστατικά που ενοχοποιούνται για ανεπιθύμητα αποτελέσματα και την αποτελεσματικότητα που θέλουμε να έχουμε χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και την ασφάλεια του τελικού προϊόντος. Για το λόγο αυτό, έχουμε αναπτύξει μεθόδους παραγωγής που δεν αλλοιώνουν τα συστατικά, συνεργιστικούς συνδυασμούς που μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα και κυρίως αυτό που μας βοηθά να μην χρησιμοποιούμε συντηρητικά είναι ότι τα καλλυντικά μας δεν περιέχουν καθόλου νερό που πρέπει να συντηρηθεί. Όλα τα συστατικά είναι 100% φυσικά, έχουν διάρκεια ζωής 3 χρόνια και πολλά από αυτά είναι φυσικά συντηρητικά. Το τελικό προϊόν διατίθεται σε γυάλινη συσκευασία που το προστατεύει ακόμα περισσότερο.Στην EVERGETIKON, λαμβάνοντας υπόψη την πρόληψη, καθώς και την αντιμετώπιση προβλημάτων σε κυτταρικό επίπεδο, φτιάχνουμε φυσικά προϊόντα που περιλαμβάνουν καινοτομία, έρευνα, ποιότητα και αξίες στις οποίες θέλουμε να δώσουμε μια ολιστική προοπτική, για την υγεία και την ομορφιά του σήμερα. και αύριο. Είναι η αποστολή μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και επιλογές από την μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.evergetikon.gr

Anzeige

Continue Reading

BUSINESS-Kleinanzeigen

Μόναχο: Ζητείται Bοηθητικό Προσωπικό για Eστιατόριο

Published

on

Από

Εχετε  όρεξη για εργασία;

Ομαδικό πνεύμα;

Αγαπάτε την καθαριότητα;

Τότε θα μπορούσατε  και εσείς να γίνετε μέλος της ομάδας  μας.

Ζητείται βοηθητικό άτομο ή και ζευγάρι για την κουζίνα ελληνικού εστιατορίου ΜΙΝΟΑ στο Μόναχο.

(Σαλάτες, πιάτα, προετοιμασία, καθάρισμα.)

Παρέχεται και δυνατότητα διαμονής.

Πληροφορίες  κ. Μανώλη : 089 60666652

Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΕΙΔΗΣΕΙΣ19 λεπτά ago

ΕΕ: Μόλις κατά 1% μειώθηκαν οι θάνατοι από τροχαία συμβάντα το 2023

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 ώρες ago

Γερμανία: Διάσκεψης καγκελαρίας – κρατιδίων με θέμα τους πρόσφυγες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ17 ώρες ago

Χιλιάδες έργα του Πικάσο διαθέσιμα σε νέο διαδικτυακό αρχείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ18 ώρες ago

ACEA: Μία στις τρεις χώρες της ΕΕ δεν προσφέρει κίνητρα για απόκτηση ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων

ΓΕΡΜΑΝΙΑ23 ώρες ago

Γερμανία: Παραιτήθηκε η πρωθυπουργός της Ρηνανίας-Παλατινάτου

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ημέρα ago

Γερμανία: Αύξηση κατά 800.000 κατοίκους θα καταγράψει ο πληθυσμός έως το 2045

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Άνοδος της θερμοκρασίας μέχρι και την Παρασκευή στην Ιταλία

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ2 ημέρες ago

Εκδήλωση για τα εκ νέου εγκαίνια της “Αίθουσας Κύπρου” στο Νέο Μουσείο του Βερολίνου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Διάστημα: Επιστήμονες εντοπίζουν μαύρη τρύπα να ξυπνά σε πραγματικό χρόνο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ2 ημέρες ago

Εξέταση αίματος μπορεί να προβλέψει το Πάρκινσον 7 χρόνια πριν τα συμπτώματα

BUSINESS-Kleinanzeigen4 εβδομάδες ago

Griechisches Restaurant zu vermieten

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

easyJet: 22 νέα απευθείας δρομολόγια προς την Ελλάδα από το εξωτερικό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Τα πρώτα επιστημονικά δεδομένα από την διαστημική αποστολή Euclid

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες ago

Βαυαρική Κρατική Έκθεση Κήπου 2024 στην κωμόπολη Kircheim κοντά στο Μόναχο

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες ago

Η Ελλάδα δεύτερη σε Γαλάζιες Σημαίες στον κόσμο μεταξύ 52 χωρών

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες ago

Μελέτη πανοπλίας 3.500 ετών τεκμηριώνει την πολεμική τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Επίσκεψη του Γραμματέα Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ Φ. Φόρτωμα σε Γερμανία και Βέλγιο

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Ο συνθέτης Μάνος Τσαγκάρης εξελέγη πρόεδρος της Ακαδημίας των Τεχνών στο Βερολίνο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Βέλγιο: Πλήθος κόσμου συρρέει για να θαυμάσει ένα σπάνιο γιγάντιο λουλούδι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές

Europolitis TV2 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV3 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV3 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis