Connect with us

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγκαταστάθηκε στη Φινλανδία η πρώτη στον κόσμο μπαταρία από άμμο

Published

on

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Ερευνητές εγκατέστησαν στη δυτική Φινλανδία την πρώτη στον κόσμο πλήρως λειτουργική μπαταρία άμμου, η οποία μπορεί να αποθηκεύσει «πράσινη» ενέργεια για μήνες.

Η εγκατάσταση έγινε σε ένα μικρό εργοστάσιο εταιρείας παροχής ηλεκτρισμού (Vatajankoski) και η μπαταρία δουλεύει αρκετά καλά, δείχνοντας ότι θα μπορούσε μελλοντικά να αποτελέσει ακόμη μία εναλλακτική λύση στο μεγάλο πρόβλημα ενέργειας που υπάρχει αυτήν την περίοδο διεθνώς, κυρίως ως συνέπεια της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Η συσκευή φορτίζεται με θερμότητα που δημιουργείται από φθηνό ηλεκτρισμό προερχόμενο από ηλιακή ή αιολική ενέργεια. Η άμμος αποθηκεύει τη θερμότητα σε καυτό αέρα που κυκλοφορεί στο εσωτερικό της σε θερμοκρασία περίπου 500 βαθμών Κελσίου και μετά θερμαίνει π.χ. το νερό σπιτιών στη διάρκεια του χειμώνα, όταν η ενέργεια είναι πιο ακριβή.

Η νέα ενεργειακή κρίση – που μπορεί να επιδεινωθεί εάν η Ρωσία κλείσει περισσότερο τη στρόφιγγα του αερίου της προς την Ευρώπη ως αντίποινα για τις εναντίον της κυρώσεις – έχει αναδείξει την κρίσιμη σημασία των ανανεώσιμων και εναλλακτικών πηγών ενέργειας.

Όμως, ένα βασικό πρόβλημα είναι πώς να διατηρηθεί η παροχή «πράσινης» ενέργειας στο δίκτυο ηλεκτρισμού όταν δεν υπάρχει ήλιος ή άνεμος για να δουλέψουν σωστά τα ηλιακά πάνελ και οι ανεμογεννήτριες.

Γι’ αυτό, έχει καταστεί φανερή η σπουδαιότητα των συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, όπως μεγάλων μπαταριών, που θα διασφαλίζουν τη σταθερότητα του ρεύματος όλο το 24ωρο και όλες τις εποχές.

Όμως, οι περισσότερες μπαταρίες είναι λιθίου και συνεπώς είναι ακριβές, γι’ αυτό αναζητούνται νέες τεχνολογίες σε αυτόν τον τομέα. Και η άμμος, που έχει το πλεονέκτημα να είναι άφθονη, είναι μία από αυτές.

Η μπαταρία άμμου είναι δημιούργημα νεαρών Φινλανδών μηχανικών που έχουν δημιουργήσει την εταιρεία Polar Night Energy, σύμφωνα με το BBC.

Το μεγάλο ερώτημα είναι κατά πόσο η νέα τεχνολογία μπορεί να αξιοποιηθεί σε μεγάλη κλίμακα, έτσι ώστε πραγματικά να κάνει τη διαφορά, καθώς επίσης κατά πόσο θα καταστεί εφικτό η μπαταρία άμμου να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ηλεκτρισμού εκτός από θερμότητας.

Μέχρι στιγμής, η αποδοτικότητα της μπαταρίας πέφτει δραματικά, όταν η άμμος χρησιμοποιείται μόνο για την παραγωγή ρεύματος για το ηλεκτρικό δίκτυο. Στόχος είναι να βελτιωθεί η μπαταρία, ώστε να αποθηκεύει τόσο «πράσινη» ηλεκτρική ενέργεια όσο και θερμότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Άλλες ερευνητικές ομάδες στις ΗΠΑ και άλλες χώρες μελετούν, επίσης, την άμμο ως μορφή μπαταρίας για «πράσινη» ενέργεια. Αλλά οι Φινλανδοί είναι οι πρώτοι που ανέπτυξαν ένα ολοκληρωμένο λειτουργικό εμπορικό σύστημα με ικανοποιητική ενεργειακή απόδοση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεταμόσχευση νεφρού γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή για δεύτερη φορά στην ιστορία

Published

on

Από

Photo credits: sasint / pixabay

Ένα γενετικά τροποποιημένο νεφρό χοίρου μεταμοσχεύθηκε, για δεύτερη φορά στην ιστορία, σε μια ασθενή στην οποία τοποθετήθηκε ταυτόχρονα και καρδιακή αντλία, στο νοσοκομείο ΝYU Langone της Νέας Υόρκης.

Η ξενομεταμόσχευση – μεταμόσχευση ιστών ζώων στον άνθρωπο – θα μπορούσε να αποτελέσει μια λύση στη χρόνια έλλειψη οργάνων και να δώσει ελπίδα σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που βρίσκονται στις λίστες αναμονής για ένα συμβατό μόσχευμα.

Η ασθενής, Λάιζα Πιζάνο, ηλικίας 54 ετών, έπασχε από καρδιακή και νεφρική ανεπάρκεια. Δεν ήταν δυνατό να της τοποθετηθεί καρδιακή αντλία, επειδή η θνησιμότητα είναι πολύ υψηλή για τα άτομα που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση.

Είχε όμως και τέτοια επίπεδα αντισωμάτων που θα χρειάζονταν χρόνια μέχρι να βρεθεί ένα συμβατό νεφρό για εκείνην. Λόγω της καρδιοπάθειάς της, είχε μόνο μερικές εβδομάδες ζωής ακόμη, όπως εκτιμούσαν οι γιατροί.



Οι ξενομεταμοσχεύσεις αποτελούν πρόκληση επειδή το ανοσοποιητικό σύστημα του λήπτη έχει την τάση να επιτίθεται στο ξένο όργανο.

Το νεφρό του χοίρου τροποποιήθηκε γενετικά για να μειωθεί αυτός ο κίνδυνος. Για πρώτη φορά εξάλλου, μεταμοσχεύθηκε και ο θύμος αδένας του χοίρου, ένα όργανο που παίζει κρίσιμο ρόλο στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

34 χρόνια από την εκτόξευση του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble

Published

on

Από

Photo credits: p2722754 / pixabay

Τριάντα τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την εκτόξευση του θρυλικού διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble της NASA και της ESA.

Από την εκτόξευσή του το 1990 και μετά, το Hubble έχει πραγματοποιήσει 1,6 εκατομμύρια παρατηρήσεις σε πάνω από 53.000 αστρονομικά αντικείμενα. Μέχρι σήμερα έχουν δημοσιευθεί 44.000 επιστημονικές εργασίες από παρατηρήσεις του και μόνο το 2023 δημοσιεύθηκαν 1.056 εργασίες.

Σε όλη τη διαδρομή του, το Hubble έχει αλλάξει την οπτική μας για το σύμπαν. Έχει τελειοποιήσει τις γνώσεις μας γύρω από την ηλικία του σύμπαντος και τον ρυθμό επέκτασής του.

Οι εικόνες του σε βαθύ πεδίο έχουν καταστήσει δυνατό να δούμε σε απόσταση δισεκατομμυρίων ετών φωτός αποκαλύπτοντας αρχαίους εφηβικούς γαλαξίες, τους οποίους μπορούμε να συγκρίνουμε με τον δικό μας γαλαξία.



Για την 34η επέτειο η ESA και η NASA εξέδωσαν φωτογραφία με στιγμιότυπο του νεφελώματος Messier 76 (M76), που βρίσκεται 3.400 έτη φωτός μακριά στον αστερισμό του Περσέα και αποτελεί αγαπημένο στόχο λήψης για τους ερασιτέχνες αστρονόμους.

Το M76 ταξινομείται ως πλανητικό νεφέλωμα, ένα διαστελλόμενο κέλυφος από πυρακτωμένα αέρια που εκτοξεύθηκαν από ένα ετοιμοθάνατο ερυθρό γιγάντιο αστέρι. Το άστρο τελικά καταρρέει σε έναν εξαιρετικά πυκνό και καυτό λευκό νάνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου η σημερινή

Published

on

Από

Photo credits: Nickbar / pixabay

Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου η σημερινή. Σκοπός της είναι η προώθηση και η προβολή της ανάγνωσης – και όχι μόνο της ανάγνωσης.

Η Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου είναι και γιορτή των εκδοτών και των πνευματικών δικαιωμάτων.

Η ημερομηνία της 23ης Απριλίου επελέγη για πρώτη φορά το 1925 (σχεδόν εκατό χρόνια πριν) από τους βιβλιοπώλες της Καταλονίας επειδή συνέπιπτε με την ημερομηνία θανάτου του Θερβάντες.

Το 1995 η UNESCO καθιέρωσε την 23η Απριλίου ως ημερομηνία εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου επειδή συμπίπτει με τον θάνατο και ενός άλλου κλασικού των διεθνών γραμμάτων: του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.



Ο Σαίξπηρ και ο Θερβάντες πέθαναν στις 23 Απριλίου του 1616 και το γεγονός αυτό προσδίδει ιδιαίτερη συμβολική βαρύτητα στην Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, που καλεί τους νέους να ανακαλύψουν την απόλαυση της ανάγνωσης, συνειδητοποιώντας το μέγεθος της συμβολής της στην κοινωνική και την πολιτιστική ανάπτυξη της ανθρωπότητας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποκαθίσταται ύστερα από πέντε μήνες η επικοινωνία της NASA με το Voyager 1

Published

on

Από

Photo credits: lace0182 / pixabay

Αποκαθίσταται ύστερα από πέντε μήνες η επικοινωνία με το διαστημικό σκάφος Voyager 1, το πλέον απομακρυσμένο από τη Γη ανθρώπινο δημιούργημα, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η NASA.

Το Voyager 1, το οποίο απέχει περίπου 24 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα από τη Γη, δεν είχε στείλει αξιοποιήσιμα επιστημονικά και τεχνικά δεδομένα για την κατάστασή του από τον Νοέμβριο, εξήγησε η αμερικανική υπηρεσία διαστήματος.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της αποστολής μπορούν να στέλνουν εντολές στο σκάφος, που εκτοξεύτηκε πριν από 46 χρόνια κι εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά.



Εξαιτίας προβλήματος στον έναν από τους υπολογιστές που ευθύνεται για τη μορφοποίηση των επιστημονικών και τεχνικών δεδομένων που μεταδίδει, το Voyager 1 έστελνε ακατανόητο κώδικα πίσω στη Γη.

Οι μηχανικοί της NASA φαίνεται όμως πως κατάφεραν να βρουν λύση ώστε να είναι αναγνώσιμα τα δεδομένα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελληνική μελέτη αποκαλύπτει τις… γεωγραφικές συμπάθειες στη Eurovision

Published

on

Από

Photo credits: tommumf / pixabay

Τις γεωγραφικές συμπάθειες μεταξύ χωρών στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision αποκαλύπτει έρευνα που πραγματοποιήθηκε με τη χρήση αλγορίθμων, στη γλώσσα προγραμματισμού R και με βάση τα δεδομένα των βαθμολογιών των χωρών σε όλους τους διαγωνισμούς από το 1975 μέχρι το 2023.

Σύμφωνα με τη μαθηματικό, υποψήφια διδάκτορα του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Καβάλας, Μαρία Κοτρώτσιου, από τις βαθμολογίες που έδινε κάθε χώρα στις υπόλοιπες προέκυψαν συνδέσεις μεταξύ των χωρών, ενώ «επιβεβαιώθηκαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα ότι οι σκανδιναβικές χώρες (Νορβηγία, Σουηδία) αλληλοϋποστηρίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού από το 1975 μέχρι το 2023».

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια, βρέθηκε ακόμα μια σύνδεση Ελλάδας – Κύπρου, στην οποία προστέθηκε και η Μάλτα κατά τα τελευταία χρόνια του διαγωνισμού, ενώ ισχυρή σύνδεση υπάρχει και μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Τουρκίας.



Με αφορμή την παρουσίαση της εργασίας στο συνέδριο της 14ης Μαθηματικής Εβδομάδας, η κ. Κοτρώτσιου επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι από τις γεωγραφικές αυτές συμπάθειες «μπορούμε να καταλάβουμε ότι ίσως έχουμε και οικονομικά ή γεωγραφικά συμφέροντα από πίσω. Εκτός από το ότι το τραγούδι μπορεί να άρεσε ή όχι, σίγουρα οι χώρες επηρεάζονται και από τη γεωγραφική τους θέση».

Παράλληλα ανέφερε ότι σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, τα αποτελέσματά της δείχνουν να μην διαφοροποιούνται στον χρόνο, ενώ οι όποιες μικρές αλλαγές, αποδίδονται στη μη συμμετοχή όλων των χωρών στον τελικό του διαγωνισμού κάθε χρόνο.

«Ξεκίνησα την έρευνα στο πλαίσιο της διπλωματικής που εκπόνησα στο μεταπτυχιακό μου. Εκείνη τη χρονιά δεν είχε γίνει ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision λόγω του covid και ήταν ένα θέμα που μου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον.

Το μεγαλύτερο ζήτημα που με απασχόλησε ήταν κατά πόσο το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας βασίζεται μόνο στο κομμάτι του τραγουδιού, ή αν από πίσω κρύβονται και άλλοι παράγοντες. Και έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό», σημείωσε η κ. Κοτρώτσιου.



Παράλληλα σχολίασε ότι απαραίτητα εργαλεία για την έρευνα ήταν τα μαθηματικά και ο προγραμματισμός ενώ υπογράμμισε ότι τέτοιου είδους υπολογισμοί εφαρμόζονται στην επιστήμη της βιολογίας και στις περιπτώσεις ασθενειών αλλά και σε κοινωνικά συστήματα, ακόμη και σε δίκτυα με πολέμους και συμμαχίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκφράστε τον θυμό σας σε ένα φύλλο χαρτί και μετά πετάξτε το, συνιστά έρευνα

Published

on

Από

Photo credits: congerdesign / pixabay

Όταν χτυπάτε “κόκκινο”, αποφύγετε να ξεσπάσετε στους συναδέλφους ή την οικογένειά σας και αντ’ αυτού γράψτε τις… εκρηκτικές σας σκέψεις σε ένα φύλλο χαρτί και μετά πετάξτε το στα σκουπίδια ή σε καταστροφέα εγγράφων!

Αυτή η τεχνική είναι πιο αποτελεσματική, σύμφωνα με Ιάπωνες ερευνητές.

«Περιμέναμε ότι η μέθοδός μας θα περιόριζε τον θυμό σε κάποιο βαθμό», εξηγεί ο καθηγητής Νομπουγιούκι Καβάι του Πανεπιστημίου της Ναγκόγια, στην κεντρική Ιαπωνία, ο οποίος ηγήθηκε της έρευνας αυτής, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύτηκαν στη βρετανική επιθεώρηση «Scientific Reports».

«Όμως εκπλαγήκαμε όταν διαπιστώσαμε ότι ο θυμός είχε σχεδόν εντελώς εξαφανιστεί» μέσω αυτής της τεχνικής διαχείρισης των συναισθημάτων, προσθέτει ο Καβάι σε ανακοίνωσή του.



«Η μελέτη αυτή δείχνει ότι η πράξη της φυσικής απόρριψης ενός φύλλου χαρτιού, που περιέχει τις (αρνητικές) σκέψεις για τα αίτια ενός γεγονότος ενεργοποίησης, εξουδετερώνει τον θυμό, ενώ αν απλώς αποθηκευτεί το χαρτί δεν υπάρχει το αποτέλεσμα αυτό», διαπίστωσαν οι ερευνητές.

«Η μελέτη αυτή είναι σημαντική επειδή το να μπορεί κάποιος να ελέγξει τον θυμό του σε ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να μειώσει τις αρνητικές συνέπειες στη δουλειά ή στις προσωπικές μας ζωές», εκτιμούν οι ερευνητές του πανεπιστημίου της Ναγκόγια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΕΙΔΗΣΕΙΣ29 λεπτά ago

Επεμβάσεις στερέωσης στο «Μικρό Ανάκτορο» της Κνωσού

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ2 ώρες ago

Μεταμόσχευση νεφρού γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή για δεύτερη φορά στην ιστορία

ΕΛΛΑΔΑ3 ώρες ago

“Τρεις Τούρκοι συγγραφείς μιλούν για τον Πόντο. 1916-1922” από το σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ18 ώρες ago

34 χρόνια από την εκτόξευση του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble

ΕΙΔΗΣΕΙΣ21 ώρες ago

Αυξάνεται η μέση ηλικία των οχημάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Διατροφή22 ώρες ago

Θαλασσινά-Πως ξεχωρίζουμε ότι είναι φρέσκα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Δήμαρχος καθιερώνει το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας για τους κάτω των 13 ετών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

ΕΕ: Αυστηροποιείται ο κανονισμός για την πρόληψη της εμπορίας ανθρώπων

ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα ago

Μεγάλη προβολή της Ελαφονήσου στην Ελβετία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ2 ημέρες ago

Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου η σημερινή

ΑΡΘΡΑ4 εβδομάδες ago

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ4 εβδομάδες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ4 εβδομάδες ago

ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΤΑ ΜΥΡΟΛΟΓΙΑ* ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΝΤΟΥΒΑ ) Görlitz” Καλοκαίρι 1917

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Παιδιά και Νέοι: Μαθαίνοντας πώς να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Έχει νόημα η απαγόρευση κινητών στο σχολείο;

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Νεκροί και τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο κοντά στη Λειψία

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου του 2004 θα γιορτάσει την 20η επέτειο κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Κυπέλου με την ομογένεια της Γερμανίας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Αναθεωρείται πτωτικά η πρόβλεψη για ανάπτυξη το 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο με τις κλοπές τεχνουργημάτων

auf Deutsch4 εβδομάδες ago

Warum sollten Sie den Strom- oder Gasanbieter wechseln?

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ1 εβδομάδα ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

ΒΙΝΤΕΟ4 εβδομάδες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ11 μήνες ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV3 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis