Connect with us

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Αστυπάλαια στα 50 μυστικά νησιά της Ευρώπης για τους Γάλλους

Published

on

Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Άρωμα Ελλάδας» έχει ο δημοφιλής τουριστικός Γαλλικός οδηγός Gallimard που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τα 50 μυστικά νησιά της Ευρώπης και την Αστυπάλαια να κερδίζει μια θέση στη νέα λίστα και να κοσμεί το εξώφυλλο του.

Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς τουριστικούς οδηγούς που στηρίζεται στην έρευνα επτά καταξιωμένων ταξιδιωτικών συντακτών και διαμορφώνει στο τέλος κάθε έτους τις νέες ταξιδιωτικές τάσεις για δεκάδες χιλιάδες ταξιδιώτες σε Γαλλία και άλλες Γαλλόφωνες χώρες, με εναλλακτικά ενδιαφέροντα.

Λιγότερο γνωστά αλλά εξίσου ενδιαφέροντα νησιά από Ιταλία, Ιρλανδία, Γαλλία, Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Εσθονία, Κροατία, Δανία και Ελλάδα συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο.

Σύμφωνα με τον Βέλγο αρθρογράφο που επισκέφτηκε τον προορισμό, στο πλαίσιο προγραμματισμένης δράσης του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών και του Δήμου Αστυπάλαιας, «το μικρό αυτό νησί των Δωδεκανήσων διαθέτει πολλή ψυχή και χαρακτήρα. Γνωστή ως “πεταλούδα του Αιγαίου” η Αστυπάλαια πετάει ανάμεσα σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα και διατηρεί την αυθεντικότητα της στο πέρασμα των αιώνων.

Η Χώρα του νησιού είναι ένα θαύμα αισθητικής ενώ το τοπικό μέλι είναι μαγεία και πάει ένα βήμα μπροστά την παραδοσιακή μελισσοκομία.

Η Αστυπάλαια παντρεύει μοναδικά την αρχαία ιστορία με το μέλλον και ετοιμάζεται να μετατραπεί σε έναν αειφόρο και έξυπνο προορισμό, σηματοδοτώντας μια νέα αρχή στον παγκόσμιο τουρισμό».

Αναφερόμενος στη νέα σημαντική διεθνή διάκριση, ο Δήμαρχος Αστυπάλαιας Νίκος Κομηνέας δήλωσε πως «η Αστυπάλαια εξελίσσεται σε έναν προορισμό αυθεντικότητας, ποιότητας και αειφορίας κερδίζοντας τις εντυπώσεις διεθνώς».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλες διαδηλώσεις στα Κανάρια Νησιά κατά του μαζικού τουρισμού

Published

on

Από

Photo credits: Matthias_Lemm / pixabay

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν το Σάββατο στην Τενερίφη κατά του μαζικού τουρισμού, ζητώντας από τις αρχές του ισπανικού νησιού να προχωρήσουν σε προσωρινούς περιορισμούς στις αφίξεις τουριστών, για να ανακόψει την ραγδαία άνοδο των βραχυπρόθεσμων ενοικιάσεων θερινών κατοικιών και της κατασκευής ξενοδοχείων που αυξάνουν το κόστος στέγασης για τους κατοίκους.

Κρατώντας πλακάτ που έγραφαν «Άνθρωποι ζουν εδώ» και «Δεν θέλουμε να δούμε το νησί μας να πεθάνει», διαδηλωτές καλούσαν για αλλαγές στην τουριστική βιομηχανία που αντιπροσωπεύει το 35% του ΑΕΠ στο αρχιπέλαγος των Καναρίων Νήσων.

Μικρότερες πορείες πραγματοποιήθηκαν σε άλλα μέρη στο νησιωτικό σύμπλεγμα και σε άλλες ισπανικές πόλεις. Όλες οργανώθηκαν από περίπου δώδεκα περιβαλλοντικές οργανώσεις ενόψει της περιόδου αιχμής των θερινών διακοπών.



Οι οργανώσεις υποστηρίζουν ότι οι τοπικές αρχές θα πρέπει να περιορίσουν προσωρινά τον αριθμό των επισκεπτών για να μετριάσουν την πίεση στο περιβάλλον, τις υποδομές και το απόθεμα κατοικιών των νησιών και να περιορίσουν τις αγορές ακινήτων από ξένους.

Το αρχιπέλαγος των 2,2 εκατομμυρίων κατοίκων επισκέφθηκαν σχεδόν 14 εκατομμύρια ξένοι τουρίστες το 2023, σε μια αύξηση 13% συγκριτικά με 2022, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.

Οι τοπικές αρχές ανησυχούν για τις επιπτώσεις που έχει ο αυτός ο υπερτουρισμός στους κατοίκους. Ένα προσχέδιο νόμου που αναμένεται να ψηφιστεί φέτος, το οποίο αυστηροποιεί τους κανόνες για τις βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις, έρχεται μετά από διαμαρτυρίες των κατοίκων που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στο κόστος στέγασης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Κορυφαίος ελληνικός γαστρονομικός προορισμός η Σίφνος

Published

on

Από

Photo credits: Laborratte / pixabay

«Να μαγειρέψουν σαν Έλληνες» παροτρύνει τους εκατομμύρια αναγνώστες του το βρετανικό National Geographic, προσθέτοντας πως η Σίφνος διαθέτει πλούσια γαστρονομική ιστορία και είναι εξαιρετικά όμορφη με τα λευκά υπέροχα χωριά Απολλωνία, Αρτεμώνας και Κάστρο, τις αμμώδεις παραλίες και τα τοπία που είναι γεμάτα ξωκλήσια και διασχίζονται από δεκάδες μονοπάτια.

Παράλληλα, ως το καλύτερο νησί της Ελλάδας για γαστρονομικές απολαύσεις και παραδοσιακά πανηγύρια προβάλλεται η Σίφνος στον κατάλογο που δημοσίευσε το ισπανικό Conde Nast Traveler σχετικά με τα ελληνικά νησιά που θα ξεχωρίσουν το 2024.

Η δημοφιλής ταξιδιωτική ιστοσελίδα αναφέρει πως η Σίφνος οφείλει τη «γευστική φήμη» της στον Νικόλαο Τσελεμεντέ που συνέγραψε το πρώτο βιβλίο ελληνικής μαγειρικής, ενώ είναι διάσπαρτη από εργαστήρια αγγειοπλαστικής που φτιάχνουν τα πήλινα αγγεία στα οποία παρασκευάζεται η ρεβιθάδα και το μαστέλο.



Το Πάσχα, από το εορταστικό τραπέζι της Σίφνου δεν απουσιάζουν η σπιτική ξινομυζήθρα και η μελόπιτα, ένα τοπικό γλυκό από μέλι, μυζήθρα και αυγά, ενώ το αρνί ψήνεται στο μαστέλο, τοποθετημένο πάνω στη σχάρα από κληματόβεργες, με ντόπιο κόκκινο κρασί και άνηθο.

Ενισχύοντας τις παραδόσεις, οι τοπικοί σύλλογοι αναβιώνουν διαχρονικά Πασχαλινά έθιμα όπως είναι η «κουνίστρια» καθώς και το ομαδικό παιχνίδι «τσούνια», ένα είδος «μπόουλινγκ», που έπαιζαν μέχρι πρόσφατα οι νέοι και οι νέες σε κάθε γειτονιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Προβολή της Μήλου σε Βρετανία και Αυστραλία

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Στην κορυφή των ταξιδιωτικών επιλογών κατατάσσει τη Μήλο η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com, που αναφέρει ότι το νησί πρόσφατα έχει αποκτήσει φήμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χάρη στις μοναδικές παραλίες και τα μέρη για κολύμπι.

Ακολουθούν αναλυτικές περιγραφές και φωτογραφίες από το Τσιγκράδο, το Σαρακίνικο, το Κλέφτικο, τη Φιριπλάκα, το Φηροπόταμο, τα Πολλώνια, τον Παπαφράγκα και την Πλάθιενα.



Τη Μήλο εκθειάζουν και οι βρετανικοί Times, σε άρθρο τους για τους ιδανικούς προορισμούς κρουαζιέρας και τονίζουν: «Γνωστή για το ηφαιστειακό τοπίο της και με περισσότερες από 80 παραλίες, στη Μήλο θα βρείτε θαλάσσιες σπηλιές, βότσαλα στο χρώμα του ουράνιου τόξου και σμαραγδένια νερά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Προβολή Νάξου και μικρών Κυκλάδων σε διεθνή ΜΜΕ

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα του εξωτερικού που αναδεικνύουν τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες στις κορυφαίες θέσεις ανάμεσα σε προτάσεις για διακοπές στην Ελλάδα με θεματικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Δονούσα στον ετήσιο καθιερωμένο κατάλογο που δημοσιεύει η δημοφιλής ταξιδιωτική ιστοσελίδα Thewom.it με τους 13 άγνωστους νησιωτικούς «θησαυρούς» της Ελλάδας.

Στην κορυφαία τριάδα της ίδιας κατάταξης συμπεριλαμβάνονται και τα Κουφονήσια. Παράλληλα, η Νάξος συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα νησιά για το 2024, σύμφωνα με το National Geographic.

«Τα λευκά μάρμαρα, οι αρχαίοι ναοί και οι γιγαντιαίοι Κούροι είναι “μάρτυρες” της πλούσιας μακραίωνης ιστορίας του μυθικού νησιού», επισημαίνει το δημοφιλές μέσο.



Στο ίδιο διάστημα, εκτενές αφιέρωμα δημοσίευσαν οι Times για το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων.

«Η Νάξος τα έχει όλα, από την αρχαία ιστορία και τις επικές παραλίες μέχρι τα γραφικά χωριά και μια γαστρονομική κουλτούρα που είναι μοναδική σε όλη την Ελλάδα», αναφέρει ο συντάκτης του ταξιδιωτικού οδηγού.

Διεθνή πρωτιά απέσπασε πρόσφατα και η Ηρακλειά, που σύμφωνα με τον γερμανικό ιστότοπο freundin.de τον οποίο παρακολουθούν εκατομμύρια ταξιδιώτες, το νησί «κατακτά» την κορυφή μεταξύ των 7 ιδανικών ελληνικών προορισμών για γαλήνιες αποδράσεις σε ειδυλλιακά φυσικά τοπία!



«Τόσο στα προηγούμενα τριήμερα όσο και στη διάρκεια του Πάσχα των Καθολικών, η Νάξος αποτέλεσε πόλο έλξης για πλήθος τουριστών από Ελλάδα και εξωτερικό. Υπάρχει αισιοδοξία για τη δυναμική των προορισμών μας ενόψει του ελληνικού Πάσχα αλλά και της επικείμενης τουριστικής σεζόν», επισήμανε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Βαγγέλης Κατσαράς που πρόσθεσε πως «σε όλο αυτό διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη ένα ευρύς κύκλος επαφών μας με φορείς όπως τα Γραφεία ΕΟΤ, δημοσιογράφους, εκδότες ταξιδιωτικών οδηγών, τηλεοπτικούς παραγωγούς και bloggers, προκειμένου να ενισχύσουμε το αποτύπωμά μας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η LOT Polish Airlines επιστρέφει με απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Βαρσοβία

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

Επιστρέφει με απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς τη Βαρσοβία, από αύριο Πέμπτη 11 Απριλίου 2024, η LOT Polish Airlines.

Τα αεροσκάφη του πολωνικού αερομεταφορέα θα αναχωρούν προς τη Βαρσοβία καθημερινά στις 2:10 μ.μ., ενώ για την καλοκαιρινή περίοδο προστίθεται μια ακόμη πτήση κάθε Δευτέρα και Σάββατο.

Η σύνδεση μεταξύ του αεροδρομίου Chopin με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών θα πραγματοποιείται με Embraer 195, Boeing 737-800 και 737 MAX 8.



Οι απευθείας πτήσεις προς τη Βαρσοβία προσφέρουν επίσης στους επιβάτες επιλογές συνδέσεων προς την Κοπεγχάγη, το Βίλνιους, την Πράγα, το Αμβούργο, την Κρακοβία, το Βρότσλαβ, το Γκντανσκ, το Τορόντο και τη Νέα Υόρκη.

Επίσης, τα αεροσκάφη του πολωνικού αερομεταφορέα συνδέουν από πέρυσι την Πρέβεζα (Άκτιο) με το Ράντομ.

Οι πτήσεις θα είναι μια φορά την εβδομάδα προς το αεροδρόμιο “Radom” που βρίσκεται κοντά στις μεγάλες πολωνικές πόλεις Βαρσοβία, Λόντζ και Λούμπλιν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Άνδρος και Αλόννησος στα 15 μέρη της Ευρώπης με τις ομορφότερες παραλίες

Published

on

Από

Πηγή φωτογραφίας: pixabay

«Η απεραντοσύνη του ουρανού, το γαλάζιο της θάλασσας, η μεσημβρινή ώχρα της άμμου και η βλάστηση που προσφέρει γενναιόδωρη σκιά είναι μια σειρά από εικόνες που έχουν ταυτιστεί με την ιδανική παραλία και έρχονται στο μυαλό των ταξιδιωτών όταν αποχαιρετούμε τον χειμώνα», αναφέρει το δημοφιλές γαλλικό ταξιδιωτικό μέσο Geo.fr.

Αυτός ήταν ο πρώτος κατάλογος που ανακοίνωσε το γαλλικό μέσο ενόψει του φετινού καλοκαιριού με τις 15 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης, οι οποίες θα γοητεύσουν το ταξιδιωτικό κοινό.

Η λίστα που διαμορφώθηκε, βάσει πρόσφατης εκτενούς έρευνας του Lonely Planet, περιλαμβάνει δύο ελληνικές παραλίες.

Στην 11η θέση βρίσκεται η παραλία της Άνδρου «της Γριάς το Πήδημα» που εντυπωσιάζει με τις αποχρώσεις της και τους παράξενους βραχώδεις σχηματισμούς μέσα στη θάλασσα. Ακολουθεί το «Κοκκινόκαστρο» της Αλοννήσου στην 15η θέση, μια πανέμορφη λωρίδα γης που διασχίζει τα γαλαζοπράσινα εξωτικά νερά του νησιού και δημιουργεί ανεξίτηλες αναμνήσεις στους επισκέπτες.

Επιπρόσθετα, ο κατάλογος συμπεριλαμβάνει παραλίες από τη Γαλλία, την Ισπανία, την Κροατία, τη Γερμανία και την Ισλανδία.



«Η Άνδρος εμφανίζει μια νέα δυναμική, προσελκύοντας τουρίστες και εκτός της υψηλής τουριστικής σεζόν. Το κλίμα του νησιού, οι γραφικοί οικισμοί, οι άρτιες υπηρεσίες και η δαντελωτή ακτογραμμή φέρνουν το καλοκαίρι πιο νωρίς, προσφέροντας ποιοτικές αλλά όχι υπερτιμημένες ταξιδιωτικές εμπειρίες, μόλις δύο ώρες από τη Ραφήνα. Αυτό άλλωστε αποτελεί και τον “κορμό” του καλέσματος μας σε Ελλάδα και εξωτερικό», αναφέρει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Άνδρου Νίκος Μουστάκας.

«Αλόννησος σημαίνει χαλάρωση σε εξωτικές παραλίες, τοπική κουζίνα, αυθεντική φιλοξενία και αναζωογόνηση μέσα από εναλλακτικές δραστηριότητες, όπως θαλάσσιες εκδρομές, καταδύσεις και εξερεύνηση στη φύση. Η οργανωμένη προσπάθειά μας βρίσκει απήχηση σε αγορές του εξωτερικού όπως τη Γαλλία. Αξιοποιούμε τη νέα τάση που ενθαρρύνει την ποιότητα και όχι την τυποποίηση στο ταξίδι. Δεν είναι τυχαίο πως το νέο έτος βρήκε την Αλόννησο στην κορυφή των προτεινόμενων προορισμών για το 2024, σύμφωνα με τη Le Figaro και την Die Welt», επισήμανε ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αλοννήσου Κωνσταντίνος Χλίβας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ7 ώρες ago

Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου η σημερινή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ9 ώρες ago

Αποκαθίσταται ύστερα από πέντε μήνες η επικοινωνία της NASA με το Voyager 1

ΕΙΔΗΣΕΙΣ13 ώρες ago

Ιταλική έρευνα εντόπισε τον ακριβή χώρο ταφής του Πλάτωνα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ14 ώρες ago

Εγκρίθηκαν οι προτάσεις του σχεδίου αποκατάστασης για το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ15 ώρες ago

Ημερίδα: “Βία κατά των Γυναικών. Η κρίση της εποχής μας” στην Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Πτώση στις πωλήσεις των επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ1 ημέρα ago

Ελληνική μελέτη αποκαλύπτει τις… γεωγραφικές συμπάθειες στη Eurovision

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Δανία: Δημιουργία “πράσινου ταμείου” για την καλύτερη προστασία του περιβάλλοντος

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Ολοένα και συχνότερα τα κύματα ακραίας ζέστης στην Ευρώπη, προειδοποιούν οι επιστήμονες

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ2 ημέρες ago

Ξεπέρασαν τους 30.000 οι εγγεγραμμένοι Έλληνες του εξωτερικού στην πλατφόρμα της επιστολικής ψήφου

ΑΡΘΡΑ4 εβδομάδες ago

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ4 εβδομάδες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Συμφωνία Deutsche Bahn – μηχανοδηγών για μείωση των ωρών εργασίας

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ4 εβδομάδες ago

ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΤΑ ΜΥΡΟΛΟΓΙΑ* ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΝΤΟΥΒΑ ) Görlitz” Καλοκαίρι 1917

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Παιδιά και Νέοι: Μαθαίνοντας πώς να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Έχει νόημα η απαγόρευση κινητών στο σχολείο;

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Νεκροί και τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο κοντά στη Λειψία

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ1 εβδομάδα ago

Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου του 2004 θα γιορτάσει την 20η επέτειο κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Κυπέλου με την ομογένεια της Γερμανίας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Αναθεωρείται πτωτικά η πρόβλεψη για ανάπτυξη το 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο με τις κλοπές τεχνουργημάτων

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ1 εβδομάδα ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

ΒΙΝΤΕΟ4 εβδομάδες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ11 μήνες ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV3 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis