Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Vanity Fair και Conde Nast Traveller προτείνουν Ίο

Published

on

Photo credits: olleaugust / pixabay

Στο επίκεντρο διεθνών μέσων ενημέρωσης βρίσκεται η Ίος που προβάλλεται ως ένας από τους διεθνείς προορισμούς που θα κάνουν την έκπληξη το φετινό καλοκαίρι.

«Ελλάδα, ο παράδεισος στα χέρια σας» αναφέρει το ιταλικό Vanity Fair σε ταξιδιωτικό άρθρο που προτείνει το Κυκλαδίτικο νησί του Ομήρου για μια άμεση απόδραση από τα τετριμμένα, τονίζοντας πως «η Ίος είναι ο απόλυτος προορισμός της διασκέδασης που όμως δεν στερείται σε τίποτα όσον αφορά τα ιστορικά αξιοθέατα».

Η δημοφιλής ιστοσελίδα που εμπιστεύονται εκατομμύρια Ιταλοί ταξιδιώτες, κάνει ειδική αναφορά στον εντυπωσιακό προϊστορικό οικισμό του Σκάρκου, την εκκλησία της Αγίας Θεοδότης που χτίστηκε τον 16ο αιώνα πάνω στα ερείπια ενός αρχαίου ναού του Απόλλωνα, αλλά και στο Κάστρο με τη μαγευτική θέα.



Παράλληλα, το καλύτερο νησί για όσους λατρεύουν τον ήλιο και ονειρεύονται εξωτικές παραλίες είναι η Ίος σύμφωνα με το Conde Nast Traveller που, σε σχετικό αφιέρωμα, εκθειάζει τις εντυπωσιακά ατελείωτες αμμώδεις ακτές και κάνει λόγο για ένα εύρος εναλλακτικών επιλογών όπως τις καταδύσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΕΛΛΑΔΑ

Η Κάρπαθος στην κορυφή των ελληνικών προορισμών θαλάσσιου τουρισμού για τους Ολλανδούς

Published

on

Από

Photo credits: analogicus / pixabay

Την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Ολλανδών τουριστών καταλαμβάνει η Κάρπαθος σε κατάλογο που ανακοίνωσε ο ταξιδιωτικός ιστότοπος Griekenland.net έπειτα απο έρευνα στο ταξιδιωτικό κοινό σχετικά με τους ελληνικούς προορισμούς που προσφέρονται για θαλάσσια σπορ, καταδύσεις, θεματικές εκδρομές και ναυτικές εξορμήσεις.

Η μεγαλύτερη ιστοσελίδα της Ολλανδίας που εστιάζει αποκλειστικά στις διακοπές στην Ελλάδα αναφέρει χαρακτηριστικά πως «με σύμμαχο το μελτέμι και την δαντελωτη ακτογραμμή, η Κάρπαθος είναι ο καλύτερος προορισμός στην Ελλάδα για τους λάτρεις της ιστιοσανίδας.

Εξαιρετική προσθήκη στην καθημερινότητα των φίλων της θάλασσας αποτελούν και οι καταδύσεις για εξερεύνηση υφάλων και ναυαγίων. Οι υπηρεσίες που παρέχουν οι σχολές surfing και τα καταδυτικά κέντρα του νησιού ενισχύουν την εμπειρία των activities στην Κάρπαθο».



Σημειώνεται πως είχε προηγηθεί εκτενής παρουσίαση του Δήμου Καρπάθου στο Ολλανδικό μέσο για το εύρος των εναλλακτικών δραστηριοτήτων στο νησί.

Στο ίδιο μήκος κύματος, εκτενές πολυσέλιδο αφιέρωμα με τίτλο «Κάρπαθος, το ακατέργαστο διαμάντι της Ελλάδας» δημοσίευσε στο ίδιο διάστημα το περιοδικό της Δανίας Ude og Hjemme που εκθειάζει την άγρια φυσική ομορφιά, την τοπική κουζίνα, την παράδοση και τις πολυάριθμες επιλογές για εξερεύνηση στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανοδική πορεία οι κρατήσεις από Σκανδιναβία προς Ελλάδα

Published

on

Από

Photo credits: ThePixelman / pixabay

H Ελλάδα ως ιδανικός τουριστικός προορισμός για όλο το χρόνο, παρουσιάστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην Β2C υπαίθρια εκδήλωση για συνταξιούχους «Seniordagen 2024», που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Kungsträdgården της Στοκχόλμης, στις 7 Μαΐου 2024.

Πρόκειται για ετήσια εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται από το 2015, αποκλειστικά σχεδιασμένη για το εξειδικευμένο κοινό των συνταξιούχων της Σουηδίας (Silver Generation), το οποίο ανέρχεται σε 2.000.000 άτομα περίπου και οι οποίοι κατέχουν περίπου το 70% του διαθέσιμου εισοδήματος της χώρας.

Ο ΕΟΤ συμμετείχε για δεύτερη χρονιά στην εκδήλωση με περίπτερο 18 τ.μ., στο πλαίσιο της στρατηγικής επικοινωνίας του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ με στόχο την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας, μέσω της ανάδειξης των θεματικών και ειδικών μορφών τουρισμού σε εξειδικευμένο κοινό.



Στις 15 Μαΐου 2024 επίσης στη Στοκχόλμη, ο ΕΟΤ συμμετείχε στην ετήσια εκδήλωση του SRF (Association of Swedish Travel Industry) “Resebranschens Vårmöte”, προβάλλοντας την Ελλάδα και την γαστρονομία της σε πάνω από 200 επαγγελματίες του κλάδου, όπου και διαπιστώθηκε η ανοδική πορεία των κρατήσεων, σε σχέση με το 2023, από τις Σκανδιναβικές χώρες προς ελληνικούς προορισμούς.

Τη συγκεκριμένη εκδήλωση, στην οποία ο ΕΟΤ συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά, παρακολούθησαν πάνω από 200 επαγγελματίες του κλάδου (τουριστικά γραφεία, αεροπορικές εταιρείες, Τ.Οs, Experts, διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία, buyers κ.ά) αλλά και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, όπου συζητήθηκαν θέματα για το μέλλον της τουριστικής βιομηχανίας.



Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν Β2Β συναντήσεις με εκπροσώπους άλλων τουριστικών οργανισμών και TΟ’s, όπου διαπιστώθηκε η ομαλή και με ανοδικές τάσεις, σε σχέση με το 2023, πορεία των κρατήσεων από τις Σκανδιναβικές χώρες προς ελληνικούς προορισμούς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Ξανά στις ράγες το τρενάκι του Πηλίου

Published

on

Από

Photo credits: dimitrisvetsikas1969 / pixabay

Η παγκόσμια σιδηροδρομική μοναδικότητα, το περίφημο τρένο του Πηλίου, επανεκκίνησε τα δρομολόγιά του στις στενές ράγες, ανηφορίζοντας όπως πάντα στις πλαγιές του πανέμορφου βουνού των Κενταύρων.

Λάτρεις του τρένου και των μοναδικών αυτών δρομολογίων, από κάθε γωνιά της Γης καταφθάνουν στον Βόλο για να απολαύσουν τη διαδρομή από τα Άνω Λεχώνια ως τις Μηλιές «ταξιδεύοντας» νοερά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, όταν ο Εβαρίστο Ντε Κίρικο, ο διάσημος Ιταλός μηχανικός εκείνης της εποχής και πατέρας του σπουδαίου ζωγράφου Τζόρτζιο Ντε Κίρικο, «πήρε μολύβι και χαρτί» και σχεδίασε το μεγαλεπήβολο, για εκείνα τα χρόνια, τρενάκι του Πηλίου.

Το έργο δεν ήταν καθόλου εύκολο, αφού πρόκειται για μία κατασκευή σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές του Πηλίου με σκοπό τη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά ανθρώπων και προϊόντων, από και προς το λιμάνι του Βόλου και έπειτα από σημαντικές καθυστερήσεις στις 16 Δεκεμβρίου 1892 υπογράφεται η σύμβαση μεταξύ της εταιρείας «Θεσσαλικοί Σιδηρόδρομοι» και του ελληνικού κράτους.



Το έργο ολοκληρώθηκε και τα εγκαίνια της γραμμής πραγματοποιήθηκαν μετά από σχεδόν 3 χρόνια, στις 12 Οκτωβρίου 1895, με πρώτο δρομολόγιο από τον Βόλο ως τα Άνω Λεχώνια, η δε γραμμή είχε μήκος 13 χιλιόμετρα και περνούσε πάνω από την πρώτη γέφυρα σε όλη τη χώρα που ήταν κατασκευασμένη από οπλισμένο σκυρόδεμα, την περίφημη γέφυρα του Βρύχωνα που διασώζεται ως σήμερα στην είσοδο των Κάτω Λεχωνίων.

Το 1900 αποφασίστηκε η επέκταση της γραμμής και επεγράφη νέα σύμβαση και 3 χρόνια αργότερα, στις 2 Ιουλίου του 1903, εγκαινιάστηκαν επιπλέον 16 χιλιόμετρα γραμμής, από τα Άνω Λεχώνια ως τις Μηλιές που ήταν και το πιο δύσκολο τμήμα της σιδηροδρομικής επέκτασης.

Για να φτάσει το τρένο ως τις Μηλιές απαιτήθηκαν πολλά και δύσκολα έργα και συγκεκριμένα η κατασκευή εννέα πέτρινων γεφυριών αλλά και η δημιουργία μιας μεγάλης ευθείας μεταλλικής, όπου όμως το τρένο κινείται πάνω σε καμπύλη τροχιά και ο επισκέπτης έχει την αίσθηση ότι κυριολεκτικά βρίσκεται στον αέρα και πετάει.

Σε όλα αυτά πρέπει να προστεθούν και αρκετές σήραγγες, αντερείσματα και πεζογέφυρες, που ακόμη και σήμερα προκαλούν θαυμασμό.



Όλες αυτές οι θαυμαστές και μοναδικές κατασκευές κινδύνευσαν να χαθούν από τη θεομηνία που σάρωσε τον Βόλο και το Πήλιο τον Σεπτέμβριο του 2023, αλλά με πολλές προσπάθειες από κάθε πλευρά, οτιδήποτε πληγώθηκε ή υπέστη ζημιά, αποκαταστάθηκε και το θρυλικό τρένο ξανατρέχει στις ράγες του.

Για οκτώ μήνες σίγησε ο «Μουτζούρης», αλλά ευτυχώς άρχισε να ξανασφυρίζει από τις 3 Μαΐου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνής τιμητική διάκριση για μελέτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και της Ακαδημίας Αθηνών

Published

on

Από

Οι ερευνητές του Αστεροσκοπείου και της Ακαδημίας επιχειρούν να δώσουν απάντηση σε ένα από τα σημαντικά προβλήματα της σύγχρονης φυσικής. Photo credits: geralt / pixabay

Τιμητική διάκριση, τη μοναδική για ελληνικά ερευνητικά ιδρύματα, απέσπασαν η Ομάδα Βαρύτητας και Κοσμολογίας του Ινστιτούτου Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης (ΙΑΑΔΕΤ) του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και η Ακαδημία Αθηνών.

Η διάκριση αφορά μελέτη που κατέθεσαν στον φετινό Διεθνή Διαγωνισμό Βαρύτητας, που διεξήχθη από το Ίδρυμα Βαρυτικών Ερευνών των ΗΠΑ.

Η ερευνητική ομάδα, την οποία αποτελούν ο διευθυντής του Ινστιτούτου ΙΑΑΔΕΤ Σπύρος Βασιλάκος, ο Ακαδημαϊκός Δημήτρης Νανόπουλος, ο ερευνητής του ΙΑΑΔΕΤ Μάνος Σαριδάκης, ο μεταδιδακτορικός ερευνητής Θοδωρής Παπανικολάου και ο υποψήφιος διδάκτορας Χάρης Τζερεφός, καταπιάνεται με μια πολυσυζητημένη και ρηξικέλευθη φυσική θεωρία που δεν έχει αποδειχθεί παρατηρησιακά μέχρι σήμερα, τη Θεωρία των Υπερχορδών.

Η Θεωρία των Υπερχορδών είναι μια βασική θεωρία που συνδυάζει την Κβαντική Θεωρία με τη Γενική Θεωρία της Σχετικότητας και θεωρεί ότι σε μικροσκοπικό επίπεδο και σε υποατομική κλίμακα, όλα τα σωματίδια είναι χορδές που ταλαντώνονται.

Ο τρόπος με τον οποίο ταλαντώνεται κάθε χορδή ουσιαστικά αποτυπώνει το είδος του σωματιδίου.



Οι ερευνητές του Αστεροσκοπείου και της Ακαδημίας επιχειρούν να δώσουν απάντηση σε ένα από τα σημαντικά προβλήματα της σύγχρονης φυσικής που απασχολεί την κοινότητα εδώ και 50 χρόνια, το αν θεωρίες, όπως η συγκεκριμένη, που δρουν σε ασύλληπτα μικροσκοπικά επίπεδα και υψηλές ενέργειες, εκεί που οι κβαντικοί νόμοι κυριαρχούν, μπορούν να αφήσουν πειραματικά και παρατηρησιακά ίχνη που να τις επιβεβαιώνουν ή να τις διαψεύδουν.

Στη μελέτη με θέμα «Παρατηρησιακές υπογραφές της Υπερβαρύτητας άνευ κλίμακας στο πείραμα NANOGrav» που υποβλήθηκε στον διεθνή διαγωνισμό, η ερευνητική ομάδα καταδεικνύει ότι η Θεωρία των Υπερχορδών, όσο περίπλοκη και αν είναι, μπορεί να αφήσει παρατηρησιακά ίχνη, καθώς επηρεάζει έντονα τη συμπεριφορά του αρχέγονου σύμπαντος και συγκεκριμένα την παραγωγή αρχέγονων μαύρων τρυπών και βαρυτικών κυμάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Αστυπάλαια, Νάξο και Σκόπελο επιλέγουν οι Ιταλοί για διακοπές τον Μάιο

Published

on

Από

Η Νάξος χαρακτηρίζεται στο άρθρο ως τόπος ιδανικός για όσους αγαπούν την αληθινή Ελλάδα. Photo credits: Rialion / pixabay

Κατάλογο με τα τρία επικρατέστερα ελληνικά νησιά που προσφέρονται για διακοπές τον Μάιο και τον Ιούνιο ανακοίνωσε η δημοφιλέστερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα της Ιταλίας My Greek Salad, που εξειδικεύεται σε ελληνικούς προορισμούς.

Σύμφωνα με τον ιταλικό ιστότοπο, η Αστυπάλαια, η Νάξος και η Σκόπελος προφέρουν εξαιρετικές και πολύπλευρες εμπειρίες πριν την υψηλή σεζόν, σύμφωνα με τις εντυπώσεις εκατοντάδων φίλων στο blog και τα social media.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος, η πανέμορφη Αστυπάλαια είναι ένα νησί των Δωδεκανήσων που «αισθητικά» θυμίζει περισσότερο νησί των Κυκλάδων.

Η Χώρα με τους μύλους της, οι παραλίες και πάνω από όλα η αίσθηση πως εδώ ο χρόνος σταματά, γοητεύουν τους Ιταλούς ταξιδιώτες. Μεγάλη εντύπωση διεθνώς προκαλεί το πρωτοποριακό «πράσινο» έργο που θα παρέχει 100% βιώσιμη κινητικότητα στα οχήματα.



Τη δεύτερη θέση κατέχει η Νάξος που όπως τονίζει η συντάκτρια της λίστας είναι ένας τόπος ιδανικός για όσους αγαπούν την αληθινή Ελλάδα, γεμάτος αμμουδιές, ορεινά χωριά, εναλλακτικές δραστηριότητες και γραφικές μαγευτικές πλατείες που κυριαρχούν τα πλατάνια.

Ο κατάλογος ολοκληρώνεται με τη Σκόπελο που κατά το My Greek Salad είναι ένας προορισμός που το μπλε της θάλασσας και το πράσινο της φύσης προσφέρονται σε γενναιόδωρες ποσότητες και που παρά τη φήμη του ως το νησί του Mamma Mia έχει κατορθώσει να παραμείνει αυθεντική, ποιοτική και γαλήνια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Η Mirror «ανακαλύπτει» την Αλόννησο

Published

on

Από

Photo credits: TsvetanG / pixabay

Ως ένα πανέμορφο Ελληνικό νησί χωρίς μαζικά πλήθη τουριστών που «στέκεται» επάξια απέναντι σε μεγάλα τουριστικά ονόματα όπως τη Μύκονο και τη Ρόδο, παρουσιάζεται η Αλόννησος από τη βρετανική Mirror σε πρόσφατο άρθρο της.

Το εκτενές αφιέρωμα της δημοφιλούς εφημερίδας εκθειάζει τα εντυπωσιακά πράσινα τοπία, την εξαιρετική εξυπηρέτηση, τις περιπατητικές διαδρομές, τη γραφικότητα των χωριών και τις παραδεισένιες παραλίες του Σποραδίτικου προορισμού.

Η Mirror εστιάζει στη μοναδικότητα της Αλοννήσου που δεν δέχεται «ορδές τουριστών» αλλά έχει διατηρήσει την αυθεντικότητα της, ακολουθώντας την οδό της ήπιας ανάπτυξης.



Στη συνέχεια το άρθρο επικαλείται μερικές από τις αναρίθμητες θετικές κριτικές που αποσπά το νησί κάθε χρόνο από τουρίστες που εντυπωσιάζονται από τα εξωτικά γαλαζοπράσινα νερά, τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων, τις ταβέρνες με οικογενειακή παράδοση, τα ποιοτικά καταλύματα, την αύρα ηρεμίας που εκπέμπει ο τόπος, καθώς και τις υπηρεσίες χωρίς υψηλό τίμημα που παρέχουν οι επαγγελματίες.

«Στην Αλόννησο οι προσδοκίες για ιδανικές διακοπές συναντούν την πραγματικότητα, τονίζουν στα σχόλια οι επισκέπτες του προορισμού» αναφέρει η Mirror.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ3 ώρες ago

Η Κάρπαθος στην κορυφή των ελληνικών προορισμών θαλάσσιου τουρισμού για τους Ολλανδούς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ5 ώρες ago

Ιταλία: Η οικονομική αστυνομία κατάσχεσε δεκάδες Fiat Topolino

ΕΙΔΗΣΕΙΣ7 ώρες ago

18o Διεθνές Συνέδριο στο ΑΠΘ «Σύγχρονες Τάσεις στην Κλασική Φιλολογία»

ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες ago

Σε ανοδική πορεία οι κρατήσεις από Σκανδιναβία προς Ελλάδα

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ11 ώρες ago

Λογοτεχνικό βραδινό 18 Μάη 2024, στο Κρέφελντ

ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα ago

Ξανά στις ράγες το τρενάκι του Πηλίου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Την προτίμησή τους στα υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα δείχνουν οι Έλληνες καταναλωτές

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ημέρα ago

Γερμανία: Την αλληλεγγύη του κράτους στις πληγείσες περιοχές υποσχέθηκε ο Σολτς

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ1 ημέρα ago

Την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου τιμά η ΟΕΚ Γερμανίας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ1 ημέρα ago

Συμμετοχή της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας σε Προγράμματα του Δήμου Μονάχου

Deutsch2 εβδομάδες ago

Litanei des Epitaphs in der Griechische Gemeinde Erlangen

ΑΝΑΚ/ΣΕΙΣ3 εβδομάδες ago

KKE: Στη Γερμανία ο Δ. Κουτσούμπας στις 9 – 11 Μάη

Deutsch3 εβδομάδες ago

Osterbotschaft 2024 des Metropoliten Augoustinos von Deutschland, Exarchen von Zentraleuropa

Deutsch2 εβδομάδες ago

Frauen-Empowerment-Gruppe bei der Hellenische Gemeinde zu Berlin e.V.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ4 εβδομάδες ago

1ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη, μια Εκπαιδευτική Συνύπαρξη – Πολίτες της Πόλης, Έλληνες της Οικουμένης»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ3 εβδομάδες ago

202.556 Έλληνες θα ψηφίσουν με επιστολική ψήφο στις ευρωεκλογές

Διατροφή4 εβδομάδες ago

Θαλασσινά-Πως ξεχωρίζουμε ότι είναι φρέσκα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ2 εβδομάδες ago

H υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Κρυσταλλία Αρμενάκη κοντά στην ομογένεια της Γερμανίας 9 και 10 Μαΐου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 εβδομάδες ago

Απόψε ο Α’ ημιτελικός της Eurovision 2024

ΥΓΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Αισιοδοξία, συγχώρεση και ευγνωμοσύνη μπορεί να κατεβάσουν τη συστολική πίεση

Europolitis TV1 μήνα ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV2 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV12 μήνες ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV3 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis