Connect with us

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι μπαταρίες του μέλλοντος

Published

on

Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε μετά από τον κίνδυνο ανάφλεξης των μπαταριών Λιθίου του Galaxy Note 7 φέρνει στο προσκήνιο το θέμα των solid state μπαταριών.

Οι μπαταρίες Λιθίου βρίσκονται τοποθετημένες στην πλειοψηφία των μοντέρνων συσκευών. Τα ιόντα Λιθίου κινούνται μεταξύ του θετικού και αρνητικού πόλου και αυτό προκαλεί την φόρτιση της μονάδας αποθήκευσης ενέργειας. Η κίνηση των ιόντων γίνεται μέσα από έναν υγρό ηλεκτρολύτη. Το κακό είναι ότι ο υγρός ηλεκτρολύτης αυτός είναι εξαιρετικά εύφλεκτος και μπορεί να πάρει φωτιά σε περίπτωση βραχυκυκλώματος.

Οι μπαταρίες solid state έχουν διαφορετική αρχή λειτουργίας από τις μπαταρίες Λιθίου. Αντί για τον υγρό και εύφλεκτο ηλεκτρολύτη, χρησιμοποιούν ένα σταθερό υλικό (από το οποίο προκύπτει και το όνομα solid state), το οποίο είναι πολύ πιο ανθεκτικό και σταθερό σε υψηλότερες θερμοκρασίες. Τα τελευταία 20 χρόνια έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου στον τομέα των solid state μπαταριών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ZD Net, το MIT εργάζεται πάνω σε ένα ειδικό πολυμερές που μπορεί να λειτουργεί ως ένας σταθερός ηλεκτρολύτης για χρήση σε μπαταρίες τέτοιου τύπου. Οι solid state μπαταρίες υπόσχονται μικρότερο μέγεθος από τις μπαταρίες Λιθίου και καλύτερη απόδοση κάτω από τις ίδιες συνθήκες, ενώ οι ερευνητές του MIT ισχυρίζονται ότι ο κύκλος ζωής μίας solid state μπαταρίας είναι σημαντικά μεγαλύτερος από εκείνον των μπαταριών Λιθίου.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκτοξεύτηκε το διαστημόπλοιο που θα συλλέξει δείγματα από τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης

Published

on

Από

Photo credits: PIRO4D / pixabay

Η Κίνα εκτόξευσε σήμερα ένα μη επανδρωμένο διαστημόπλοιο με στόχο να συλλέξει δείγματα από τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης, σε μια ιστορική αποστολή που θα μπορούσε να αποδειχθεί σημαντικό άλμα για το φιλόδοξο διαστημικό πρόγραμμα της χώρας.

Ο πύραυλος που μεταφέρει το διαστημικό όχημα Chang’e 6, εκτοξεύθηκε από το Διαστημικό Κέντρο του Ουεντσάνγκ, στο τροπικό νησί Χαϊνάν, λίγο πριν από τις 17.30 τοπική ώρα (11.30 ώρα Ελλάδας), μετέδωσε το πρακτορείο «Νέα Κίνα».

Στόχος της αποστολής αυτής είναι να συλλεχθούν περίπου δύο κιλά δειγμάτων από τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης και να μεταφερθούν στη Γη για ανάλυση. Πρόκειται για μια τεχνικά σύνθετη αποστολή, που θα διαρκέσει 53 ημέρες.

Το 2019 η Κίνα είχε προσσεληνώσει ένα διαστημικό σκάφος στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης, όμως δεν είχε συλλέξει δείγματα.



Το Chang’e 6 θα προσεδαφιστεί στον νότιο πόλο της Σελήνης, στον κρατήρα Άιτκεν, έναν από τους μεγαλύτερους στο ηλιακό σύστημα. Στη συνέχεια θα συλλέξει χώμα και πέτρες και θα κάνει πειράματα στη ζώνη αυτή. Μετά την ολοκλήρωση της αποστολής, θα επιστρέψει στη Γη για να προσγειωθεί στο Ουεντσάνγκ.

Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να επιστρέψουν στη Σελήνη με μια επανδρωμένη αποστολή το 2026. Η Κίνα θέλει επίσης να στείλει αστροναύτες στον δορυφόρο της Γης κάποια στιγμή μέχρι το 2030.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP – Reuters


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να αλλάξει την ασφάλεια κατά τη διάρκεια της οδήγησης

Published

on

Από

Photo credits: GregReese / pixabay

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει πλήθος αλλαγών στις ζωές μας. Είναι ένας τομέας που αναμένεται να αλλάξει ριζικά την αυτοκίνηση.

Ήδη τα τελευταία χρόνια έχει διεισδύσει στην τεχνολογία των αυτοκινήτων, καθώς αναλαμβάνει πρωτοβουλίες στην οδήγηση και πολλές φορές βγάζει από τη δύσκολη στιγμή τον οδηγό.

Η τεχνητή νοημοσύνη άρχισε δειλά – δειλά να μπαίνει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Είδαμε σταδιακά τα αυτοκίνητα να συνδέονται στο διαδίκτυο, προκειμένου να κάνουν τη ζωή του οδηγού και των επιβατών πιο εύκολη και διασκεδαστική.

Κυρίως όμως να δίνουν λύσεις σε δύσκολες στιγμές, κατά τη διάρκεια της οδήγησης, βοηθώντας τον οδηγό να πάρει αποφάσεις με στόχο την αύξηση της ασφάλειας.

Πλέον τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με αισθητήρες και συστήματα τα οποία διορθώνουν λάθη του οδηγού.



Αυτή η τεχνολογία θα αναπτυχθεί περαιτέρω και σε συνδυασμό με την AI, θα υπάρξει μεγάλη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Για παράδειγμα το αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης είναι ένα σύστημα υποβοήθησης οδηγού, το οποίο θα μπορεί να αποτρέψει την σύγκρουση δύο αυτοκινήτων. Σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει η τεχνητή νοημοσύνη, που κάθε στιγμή αναλύει τα δεδομένα γύρω από το αυτοκίνητο.

Η τεχνητή νοημοσύνη δημιουργεί ένα νέο σύστημα επικοινωνίας ανάμεσα στα αυτοκίνητα (V2V) αλλά και στις υποδομές (V2I), μέσω του οποίου θα ανταλλάσσονται χρήσιμες πληροφορίες και θα γίνονται αυτόματα διορθωτικές κινήσεις.

Το όχημα θα έχει τη δυνατότητα να αναλύει εν κινήσει κάποια δεδομένα. Όπως για παράδειγμα να προβλέπει πότε ένα φανάρι θα είναι κόκκινο ή πράσινο, ρυθμίζοντας την ταχύτητα ή να παίρνει πληροφορίες από ένα άλλο αυτοκίνητο που βρίσκεται 800 μέτρα πιο μπροστά, στον ίδιο δρόμο, για την κατάσταση του δρόμου.



Την τεχνητή νοημοσύνη την βλέπουμε και στο παρκάρισμα, όπου πλέον πολλά αυτοκίνητα βρίσκουν μόνα τους τη θέση πάρκινγκ και παρκάρουν αυτόματα χωρίς τη συμμετοχή του οδηγού.

Κάτι που προβληματίζει σήμερα τους οδηγούς είναι τα τυφλά σημεία κάθε φορά που αλλάζουμε λωρίδα. Αυτή η ανησυχία σύντομα θα είναι παρελθόν, καθώς οι κάμερες του ίδιου του οχήματος θα λειτουργούν ως radars και θα δημιουργούν μία ζώνη ασφαλείας, δίνοντας την ανάλογη πληροφόρηση στον οδηγό, αλλά κυρίως παίρνοντας πρωτοβουλίες προς όφελος της ασφάλειας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Βραβείο στο ΑΠΘ για πρωτότυπη εργασία στην προστασία σταθμών φόρτισης αυτοκινήτων

Published

on

Από

Photo credits: andreas160578 / pixabay

Το Διεθνές Βραβείο στον τομέα της εφαρμοσμένης έρευνας «2024 Power Systems Protection Committee Prize Paper Award» της μεγαλύτερης παγκοσμίως τεχνολογικής επαγγελματικής κοινότητας ΙΕΕΕ (Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών) κατέκτησε η ερευνητική εργασία, με τίτλο «Προστασία σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με τη χρήση διατάξεων προστασίας έναντι υπερτάσεων».

Η απονομή του Βραβείου θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας, στις 19 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου «2024 Industrial & Commercial Power Systems Technical Conference».

Το «Βραβείο Καλύτερης Ερευνητικής Εργασίας» που επιλέχθηκε από την Επιτροπή Προστασίας Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας, για το έτος 2024, δόθηκε από το Τμήμα Βιομηχανικών και Εμπορικών Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας του ΙΕΕΕ.



Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΑΠΘ, το αντικείμενο της πρωτότυπης εργασίας αφορά στην ανάπτυξη μεθόδων προστασίας σταθμών φόρτισης, με σκοπό τον περιορισμό των αστοχιών του εξοπλισμού διανομής ηλεκτρικής ενέργειας και της πιθανότητας απώλειας της λειτουργικότητας διασυνδεδεμένων ηλεκτρικών οχημάτων λόγω κεραυνικών πληγμάτων.

Επιπρόσθετα, στην εργασία παρουσιάζονται εργαλεία προσομοιώσεων που αναπτύχθηκαν για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας διαφορετικών συστημάτων προστασίας έναντι υπερτάσεων σε σταθμούς ταχείας φόρτισης συνεχούς τάσης και αποτελούν αναπτυσσόμενη τεχνολογία αιχμής της σύγχρονης ηλεκτροκίνησης.



Η προτεινόμενη μεθοδολογία βασίζεται σε ένα μοντέλο προσδιορισμού του επιπέδου προστασίας που παρέχεται σε σταθμούς φόρτισης, το οποίο αναπτύχθηκε πάνω σε πειραματικά δεδομένα που αποκτήθηκαν στο Εργαστήριο Υψηλών Τάσεων του ΑΠΘ, στο πλαίσιο της διδακτορικής διατριβής των Υπ. Διδακτόρων Ευάγγελου Στάικου και Αλέξανδρου Χατζηκώστα, υπό την επίβλεψη του Αν. Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ Θωμά Τσοβίλη.

Στόχος του έργου ήταν η βελτίωση της αξιοπιστίας των συστημάτων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων και η επιτάχυνση της ενσωμάτωσης των ηλεκτρικών οχημάτων στο δίκτυο μεταφορών.

Στην ερευνητική ομάδα συμμετείχε ο Επίκ. Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γιώργος Πέππας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

34 χρόνια από την εκτόξευση του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble

Published

on

Από

Photo credits: p2722754 / pixabay

Τριάντα τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την εκτόξευση του θρυλικού διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble της NASA και της ESA.

Από την εκτόξευσή του το 1990 και μετά, το Hubble έχει πραγματοποιήσει 1,6 εκατομμύρια παρατηρήσεις σε πάνω από 53.000 αστρονομικά αντικείμενα. Μέχρι σήμερα έχουν δημοσιευθεί 44.000 επιστημονικές εργασίες από παρατηρήσεις του και μόνο το 2023 δημοσιεύθηκαν 1.056 εργασίες.

Σε όλη τη διαδρομή του, το Hubble έχει αλλάξει την οπτική μας για το σύμπαν. Έχει τελειοποιήσει τις γνώσεις μας γύρω από την ηλικία του σύμπαντος και τον ρυθμό επέκτασής του.

Οι εικόνες του σε βαθύ πεδίο έχουν καταστήσει δυνατό να δούμε σε απόσταση δισεκατομμυρίων ετών φωτός αποκαλύπτοντας αρχαίους εφηβικούς γαλαξίες, τους οποίους μπορούμε να συγκρίνουμε με τον δικό μας γαλαξία.



Για την 34η επέτειο η ESA και η NASA εξέδωσαν φωτογραφία με στιγμιότυπο του νεφελώματος Messier 76 (M76), που βρίσκεται 3.400 έτη φωτός μακριά στον αστερισμό του Περσέα και αποτελεί αγαπημένο στόχο λήψης για τους ερασιτέχνες αστρονόμους.

Το M76 ταξινομείται ως πλανητικό νεφέλωμα, ένα διαστελλόμενο κέλυφος από πυρακτωμένα αέρια που εκτοξεύθηκαν από ένα ετοιμοθάνατο ερυθρό γιγάντιο αστέρι. Το άστρο τελικά καταρρέει σε έναν εξαιρετικά πυκνό και καυτό λευκό νάνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποκαθίσταται ύστερα από πέντε μήνες η επικοινωνία της NASA με το Voyager 1

Published

on

Από

Photo credits: lace0182 / pixabay

Αποκαθίσταται ύστερα από πέντε μήνες η επικοινωνία με το διαστημικό σκάφος Voyager 1, το πλέον απομακρυσμένο από τη Γη ανθρώπινο δημιούργημα, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η NASA.

Το Voyager 1, το οποίο απέχει περίπου 24 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα από τη Γη, δεν είχε στείλει αξιοποιήσιμα επιστημονικά και τεχνικά δεδομένα για την κατάστασή του από τον Νοέμβριο, εξήγησε η αμερικανική υπηρεσία διαστήματος.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της αποστολής μπορούν να στέλνουν εντολές στο σκάφος, που εκτοξεύτηκε πριν από 46 χρόνια κι εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά.



Εξαιτίας προβλήματος στον έναν από τους υπολογιστές που ευθύνεται για τη μορφοποίηση των επιστημονικών και τεχνικών δεδομένων που μεταδίδει, το Voyager 1 έστελνε ακατανόητο κώδικα πίσω στη Γη.

Οι μηχανικοί της NASA φαίνεται όμως πως κατάφεραν να βρουν λύση ώστε να είναι αναγνώσιμα τα δεδομένα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελληνική μελέτη αποκαλύπτει τις… γεωγραφικές συμπάθειες στη Eurovision

Published

on

Από

Photo credits: tommumf / pixabay

Τις γεωγραφικές συμπάθειες μεταξύ χωρών στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision αποκαλύπτει έρευνα που πραγματοποιήθηκε με τη χρήση αλγορίθμων, στη γλώσσα προγραμματισμού R και με βάση τα δεδομένα των βαθμολογιών των χωρών σε όλους τους διαγωνισμούς από το 1975 μέχρι το 2023.

Σύμφωνα με τη μαθηματικό, υποψήφια διδάκτορα του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Καβάλας, Μαρία Κοτρώτσιου, από τις βαθμολογίες που έδινε κάθε χώρα στις υπόλοιπες προέκυψαν συνδέσεις μεταξύ των χωρών, ενώ «επιβεβαιώθηκαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα ότι οι σκανδιναβικές χώρες (Νορβηγία, Σουηδία) αλληλοϋποστηρίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού από το 1975 μέχρι το 2023».

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια, βρέθηκε ακόμα μια σύνδεση Ελλάδας – Κύπρου, στην οποία προστέθηκε και η Μάλτα κατά τα τελευταία χρόνια του διαγωνισμού, ενώ ισχυρή σύνδεση υπάρχει και μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Τουρκίας.



Με αφορμή την παρουσίαση της εργασίας στο συνέδριο της 14ης Μαθηματικής Εβδομάδας, η κ. Κοτρώτσιου επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι από τις γεωγραφικές αυτές συμπάθειες «μπορούμε να καταλάβουμε ότι ίσως έχουμε και οικονομικά ή γεωγραφικά συμφέροντα από πίσω. Εκτός από το ότι το τραγούδι μπορεί να άρεσε ή όχι, σίγουρα οι χώρες επηρεάζονται και από τη γεωγραφική τους θέση».

Παράλληλα ανέφερε ότι σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, τα αποτελέσματά της δείχνουν να μην διαφοροποιούνται στον χρόνο, ενώ οι όποιες μικρές αλλαγές, αποδίδονται στη μη συμμετοχή όλων των χωρών στον τελικό του διαγωνισμού κάθε χρόνο.

«Ξεκίνησα την έρευνα στο πλαίσιο της διπλωματικής που εκπόνησα στο μεταπτυχιακό μου. Εκείνη τη χρονιά δεν είχε γίνει ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision λόγω του covid και ήταν ένα θέμα που μου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον.

Το μεγαλύτερο ζήτημα που με απασχόλησε ήταν κατά πόσο το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας βασίζεται μόνο στο κομμάτι του τραγουδιού, ή αν από πίσω κρύβονται και άλλοι παράγοντες. Και έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό», σημείωσε η κ. Κοτρώτσιου.



Παράλληλα σχολίασε ότι απαραίτητα εργαλεία για την έρευνα ήταν τα μαθηματικά και ο προγραμματισμός ενώ υπογράμμισε ότι τέτοιου είδους υπολογισμοί εφαρμόζονται στην επιστήμη της βιολογίας και στις περιπτώσεις ασθενειών αλλά και σε κοινωνικά συστήματα, ακόμη και σε δίκτυα με πολέμους και συμμαχίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ώρες ago

Εκτοξεύτηκε το διαστημόπλοιο που θα συλλέξει δείγματα από τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 ώρες ago

Προβολή ντοκιμαντέρ «Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Αγώνας για τη Μικρά Ασία» στο Αμβούργο

Deutsch8 ώρες ago

Litanei des Epitaphs in der Griechische Gemeinde Erlangen

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ9 ώρες ago

Ομάδα Ενδυνάμωσης Γυναικών από την Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ12 ώρες ago

Σημαντικές διακρίσεις για τους Έλληνες μαθητές στην 41η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα

ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα ago

Προβολή της Ελλάδας στην Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό “περιπέτειας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ1 ημέρα ago

Έρευνα: Αυτή είναι η «ιδανική» διάρκεια για μια ταινία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Γαλλία: Σύσταση ειδικών για περιορισμό των smartphones σε παιδιά και εφήβους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Έρευνα της ΕΕ σε αεροπορικές εταιρείες για προβολή ψευδοοικολογικής ταυτότητας

Deutsch1 ημέρα ago

Osterbotschaft 2024 des Metropoliten Augoustinos von Deutschland, Exarchen von Zentraleuropa

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου του 2004 θα γιορτάσει την 20η επέτειο κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Κυπέλου με την ομογένεια της Γερμανίας

auf Deutsch2 εβδομάδες ago

Eine informative Presseveranstaltung für den Naxos g.U. Graviera fand mit großem Erfolg im Illuseum in Berlin statt.

Europolitis TV2 εβδομάδες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Ελληνική βραδιά στο Volksfest της Νυρεμβέργης

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Ενημερωτικές συναντήσεις της ΟΕΚ Γερμανίας με Κοινότητες

ΥΓΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Βακτήρια του εντέρου συνδέονται με χαμηλότερο κίνδυνο καρδιακής νόσου

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες ago

Η Σάμος ανάμεσα στους ποιοτικούς προορισμούς της Ευρώπης για το 2024

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

“Το Μπαλκόνι”: Προβολή ταινίας στην Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΜΠΛΟΥΖΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Απευθείας πτήσεις Ηράκλειο – Λάρνακα από τη SKY express

Europolitis TV2 εβδομάδες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV1 μήνα ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV11 μήνες ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV3 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis