Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσέχος πρόεδρος: «Η χώρα μου θα μπει στο ευρώ μόλις φύγει η Ελλάδα»

Published

on

Ένα περίπου μήνα αφότου εξέφρασε δημοσίως την επιθυμία του να βγει η Ελλάδα από το ευρώ, ο πρόεδρος της Τσεχίας, Μίλος Ζέμαν, προκαλεί ξανά με μια νέα δήλωση που έκανε για την χώρα μας.

Κι όμως, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, ο Ζέμαν είπε την Κυριακή ότι θα αρχίσει να πιέζει για την ένταξη της χώρας του στη ζώνη του ευρώ, αμέσως μόλις αποχωρήσει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη.

Η νέα δήλωση του Τσέχου προέδρου περί Grexit διαδέχεται τα όσα είχε πει στα τέλη Ιουλίου για την χώρα μας στην εφημερίδα «Mlada fronta Dnes».

Ο Μίλος Ζέμαν είχε ταχθεί τότε κατά της εισόδου της Τσεχίας στην Ευρωζώνη «για όσο διάστημα η Ελλάδα είναι μέρος της ζώνης του ευρώ και για όσο διάστημα οι φορολογούμενοι, περιλαμβανομένων των Τσέχων, πληρώνουν το ελληνικό χρέος».

Κατά τον Ζέμαν, η αναβολή θα ισχύει μέχρι να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ γεγονός που, όπως είχε πει ,θα ήθελε να συμβεί το συντομότερο δυνατόν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απόψε ο Α’ ημιτελικός της Eurovision 2024

Published

on

Από

Photo credits: liu666888 / pixabay

Η «καρδιά» του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision χτυπάει στο Μάλμε της Σουηδίας, και η ΕΡΤ, σε απευθείας σύνδεση με τη σκηνή του Μalmö Arena μεταδίδει απόψε στις 22:00 (ώρα Ελλάδας) τον Α’ ημιτελικό.

Τους δύο ημιτελικούς (7 και 9 Μαΐου) και τον τελικό (11 Μαΐου) θα μεταδώσει η ΕΡΤ1 και το Δεύτερο Πρόγραμμα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ.

Η Κύπρος εμφανίζεται στην 1η θέση του Α’ ημιτελικού.

Η σειρά εμφάνισης όλων των χωρών στον Α΄ ημιτελικό έχει ως εξής: Κύπρος, Σερβία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουκρανία, Πολωνία, Κροατία, Ισλανδία, Γερμανία, Σλοβενία, Φινλανδία, Μολδαβία, Σουηδία, Αζερμπαϊτζάν, Αυστραλία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο.



Απόψε έχουν δικαίωμα ψήφου και θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους από τις «Big Five», η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο καθώς επίσης θα παρουσιαστεί και το τραγούδι της διοργανώτριας Σουηδίας, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον τελικό της διοργάνωσης.

Η Ελλάδα, με την Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «ZARI», θα εμφανιστεί στην 3η θέση του Β’ ημιτελικού, στις 9 Μαΐου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΕ: Το Συμβούλιο των Υπουργών υιοθέτησε νόμο για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών

Published

on

Από

Photo credits: NakNakNak / pixabay

Το Συμβούλιο των Υπουργών έδωσε το πράσινο φως για την οδηγία της ΕΕ για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας.

Η ανάληψη αποφασιστικής δράσης κατά αυτών των πράξεων βίας είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση των αξιών και των θεμελιωδών δικαιωμάτων της ισότητας μεταξύ γυναικών και ανδρών και της μη διάκρισης.

Ο νόμος απαιτεί από όλες τις χώρες της ΕΕ να ποινικοποιούν τον ακρωτηριασμό των γυναικείων γεννητικών οργάνων, τον καταναγκαστικό γάμο και τη βία στον κυβερνοχώρο, όπως η μη συναινετική κοινοποίηση προσωπικών εικόνων.

Ο νέος νόμος περιλαμβάνει επίσης μέτρα για την πρόληψη της βίας κατά των γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας και θέτει πρότυπα για την προστασία των θυμάτων αυτών των εγκλημάτων.



Ο νόμος που εγκρίθηκε σήμερα ποινικοποιεί τα ακόλουθα αδικήματα σε ολόκληρη την ΕΕ:

* ακρωτηριασμό γυναικείων γεννητικών οργάνων

* καταναγκαστικό γάμο

* μη συναινετική κοινοποίηση προσωπικών εικόνων

* καταδίωξη στον κυβερνοχώρο

* παρενόχληση στον κυβερνοχώρο και υποκίνηση μίσους ή βίας στον κυβερνοχώρο

Η διάπραξη αυτών των εγκλημάτων θα τιμωρείται με ποινές φυλάκισης που κυμαίνονται από τουλάχιστον ένα έως πέντε χρόνια. Η οδηγία συνοδεύεται επίσης από εκτενή κατάλογο επιβαρυντικών περιστάσεων, όπως η διάπραξη του αδικήματος σε βάρος παιδιού, πρώην ή νυν συζύγου ή συντρόφου ή δημόσιου εκπροσώπου, δημοσιογράφου ή υπερασπιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που επισύρουν αυστηρότερες ποινές.



Θα καταστεί ευκολότερο για τα θύματα της βίας κατά των γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας να αναφέρουν ένα έγκλημα. Τουλάχιστον, θα είναι δυνατή η ηλεκτρονική αναφορά εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο.

Οι χώρες της ΕΕ πρέπει επίσης να λάβουν μέτρα για να εξασφαλίσουν ότι τα παιδιά λαμβάνουν βοήθεια από επαγγελματίες. Όταν τα παιδιά αναφέρουν ένα έγκλημα που διέπραξε κάποιος με γονική μέριμνα, οι αρχές θα πρέπει να λάβουν μέτρα για την προστασία της ασφάλειας του παιδιού πριν ενημερώσουν τον φερόμενο ως δράστη.

Προκειμένου να προστατευθεί το απόρρητο του θύματος και να αποτραπεί η επαναλαμβανόμενη θυματοποίηση, τα κράτη μέλη πρέπει επιπλέον να διασφαλίσουν ότι τα αποδεικτικά στοιχεία που σχετίζονται με την προηγούμενη σεξουαλική συμπεριφορά του θύματος θα πρέπει να επιτρέπονται σε ποινικές διαδικασίες μόνο όταν είναι συναφή και αναγκαία.

Τα κράτη μέλη έχουν στη διάθεσή τους τρία χρόνια από την έναρξη ισχύος της οδηγίας για να τη μεταφέρουν στο εθνικό τους δίκαιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Υπέρ της πλήρους μετεγκατάστασης της κυβέρνησης στο Βερολίνο τάσσεται η πλειοψηφία

Published

on

Από

Ακόμη και τα υπουργεία που έχουν την επίσημη έδρα τους στο Βερολίνο, διατηρούν μια δεύτερη στην Βόννη. Photo credits: Da7de / pixabay

Υπέρ της πλήρους μετεγκατάστασης των ομοσπονδιακών υπουργείων και των υπηρεσιών τους από την Βόννη στο Βερολίνο τάσσεται η πλειοψηφία των Γερμανών, προκειμένου να περιοριστεί το κόστος λειτουργίας τους.

Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου YouGov για λογαριασμό του Γερμανικού Πρακτορείου Τύπου dpa, το 53% των ερωτηθέντων θα ήθελε να δει τις κυβερνητικές υπηρεσίες να μετακομίζουν στο Βερολίνο, μόνο το 25% διαφωνεί με την ιδέα, ενώ το 22% δεν εξέφρασε γνώμη.

Ενδεικτικά, στην ανατολική Γερμανία, το ποσοστό εκείνων που θέλουν την μετεγκατάσταση ανέρχεται σε 65%, με τις αντίθετες απόψεις να περιορίζονται στο 15%.

Επιπλέον, μεταξύ των κατοίκων του Βερολίνου, την μετεγκατάσταση υποστηρίζει το 69%.



Σήμερα, 6 από τα 14 ομοσπονδιακά υπουργεία εξακολουθούν να διατηρούν την έδρα τους στην Βόννη – τα Υγείας, Παιδείας και Έρευνας, Αγροτικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος, Άμυνας και Αναπτυξιακής Συνεργασίας.

Ακόμη όμως και τα υπόλοιπα, τα οποία έχουν την επίσημη έδρα τους στο Βερολίνο, διατηρούν μια δεύτερη έδρα στην Βόννη.

Πρόσφατα, η Ένωση Φορολογουμένων υπολόγισε το κόστος της διατήρησης δεύτερης έδρας σε 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε λειτουργία η πλατφόρμα stop-bullying

Published

on

Από

Photo credits: Counselling / pixabay

Δημοσιεύθηκε η Υπουργική Απόφαση για τα νέα παιδαγωγικά μέτρα που καθιερώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας για την καταπολέμηση της ενδοσχολικής βίας και εκφοβισμού.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό, λειτουργεί και η πλατφόρμα stop-bullying.gov.gr, η οποία, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Κυριάκος Πιερρακάκης, μέσα σε λιγότερες από τρεις εβδομάδες έχει δεχθεί 148 αναφορές από γονείς και μαθητές.

Αναλυτικότερα, η Υπουργική Απόφαση θεσμοθετεί μέρος των μέτρων που ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη, σε εκδήλωση της 9ης Απριλίου 2024, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.



Έτσι, το νέο πλαίσιο περί των παιδαγωγικών μέτρων έχει ως εξής:

  • Εισάγεται η αποβολή από τα μαθήματα μέχρι τρεις (3) ή μέχρι (5) μέρες κατά περίπτωση, ενώ μέχρι σήμερα προβλεπόταν αποβολή από τα μαθήματα μιας (1) ή δύο (2) ημερών.
  • Εισάγεται το μέτρο της ωριαίας απομάκρυνσης, του αποκλεισμού από δράσεις, εκδηλώσεις και δραστηριότητες που διοργανώνει το σχολείο καθώς και της αλλαγής τμήματος, που δεν προβλέπονταν στο ισχύον πλαίσιο.
  • Καθίσταται πιο ευέλικτη η διαδικασία για την εφαρμογή του μέτρου της αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος.
  • Σε περίπτωση μαγνητοφώνησης, φωτογράφισης ή βιντεοσκόπησης εκπαιδευτικού ή μαθητή επιβάλλεται το μέτρο της αποβολής από τα μαθήματα μέχρι τρεις (3) ή μέχρι πέντε (5) ημέρες, ανάλογα με τη βαρύτητα του περιστατικού. Σε περίπτωση που το περιστατικό αφορά σε ιδιαιτέρως ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, τότε εφαρμόζεται το παιδαγωγικό μέτρο της αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος.

Τέλος, ρυθμίζεται η διαδικασία αποκατάστασης της δαπάνης για φθορά/καταστροφή, ολική ή μερική, που προκαλούν μαθητές σε σχολικά κτίρια, χώρους και παραρτήματα αυτών, καθώς και σε υλικοτεχνική υποδομή και εξοπλισμό εντός αυτών, την όποια είτε αναλαμβάνει να καταβάλλει ο γονέας/κηδεμόνας ή ο ίδιος ο μαθητής, εάν είναι ενήλικος, είτε, σε αντίθετη περίπτωση, αυτή βεβαιώνεται και ακολουθείται η διαδικασία είσπραξής της.



Η εθνική στρατηγική για την καταπολέμηση της ενδοσχολικής βίας και εκφοβισμού θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή με την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των μέτρων που έχουν δρομολογηθεί περιλαμβάνονται:

  • Δύο προγράμματα επιμόρφωσης για τους Συμβούλους Εκπαίδευσης, τις τετραμελείς ομάδες δράσης σε κάθε διεύθυνση, τους Διευθυντές 14.000 Σχολικών Μονάδων και τους Υπευθύνους Αποδέκτες Αναφορών.
  • Εισαγωγή προγράμματος Δράσεων Ενεργού Πολίτη (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Α’ Λυκείου, 4 ώρες τον μήνα).
  • Οριζόντια (σε όλα τα μαθήματα) εκπαίδευση των μαθητών σε δεξιότητες ζωής (lifeskills) από το νηπιαγωγείο μέχρι και την Α΄ τάξη Λυκείου.
  • Νέος Κανονισμός Λειτουργίας των Σχολείων.
  • Επαναφορά της διάκρισης απουσιών σε δικαιολογημένες και μη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Αρχίζει σήμερα το τριήμερο συνέδριο του CDU

Published

on

Από

Photo credits: Mariakray / pixabay

Επανεκλογή του προέδρου Φρίντριχ Μερτς, εκλογή των μελών του ομοσπονδιακού προεδρείου και της εκτελεστικής επιτροπής και έγκριση του βασικού προγράμματος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το τριήμερο συνέδριο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) που αρχίζει σήμερα στο Βερολίνο.

Με το κόμμα σταθερά πρώτο στις δημοσκοπήσεις και ποσοστά κοντά στο 30%, ο Φρίντριχ Μερτς έχει κάθε λόγο να περιμένει ένα… ανέφελο τριήμερο το οποίο θα επαναβεβαιώσει την κυριαρχία του στο εσωτερικό και την προοπτική ανάδειξης του σε υποψήφιο καγκελάριο της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU) για τις εκλογές του 2025.

Η κατάρτιση του βασικού προγράμματος του CDU, η πρώτη έπειτα από 17 χρόνια, αξιολογείται ως προσπάθεια του αρχηγού να επαναπροσδιορίσει την πορεία του κόμματος, μετά το τέλος της «εποχής Μέρκελ».

Παρότι το πρόγραμμα συζητείται εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, κάποια σημεία δεν αποκλείεται να προκαλέσουν έντονη συζήτηση, καθώς έχουν κατατεθεί εκατοντάδες προτάσεις τροπολογιών.



Κομβικό θεωρείται το ζήτημα του Ισλάμ. Στο προσχέδιο του προγράμματος υπήρχε η αναφορά: «Οι μουσουλμάνοι που μοιράζονται τις αξίες μας έχουν θέση στη Γερμανία», αλλά έπειτα από εσωτερικό διάλογο, η επιτροπή προγράμματος άλλαξε την διατύπωση: «Οι μουσουλμάνοι είναι μέρος της θρησκευτικής διαφορετικότητας της Γερμανίας και της κοινωνίας μας. Ένα Ισλάμ που δεν συμμερίζεται τις αξίες μας και απορρίπτει την ελεύθερη κοινωνία μας, δεν ανήκει στη Γερμανία».

Άλλο σημείο που θεωρείται αμφιλεγόμενο είναι η πρόταση για υποχρεωτικό έτος κοινωνικής υπηρεσίας, χωρίς ωστόσο επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, αλλά και το «φρένο χρέους», για το οποίο πολλά στελέχη έχουν ζητήσει «διορθώσεις».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Έκτακτη διάσκεψη με θέμα τα μέτρα προστασίας των πολιτικών ενόψει των ευρωεκλογών

Published

on

Από

Photo credits: mat_hias / pixabay

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν χθες στην Δρέσδη και στο Βερολίνο κατά της βίας, μετά την επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Σαξονία ο ευρωβουλευτής του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Ματίας Έκε.

Αύριο, Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη διάσκεψη ομοσπονδιακής κυβέρνησης και κρατιδιακών κυβερνήσεων με θέμα τα μέτρα προστασίας των πολιτικών ενόψει των ευρωεκλογών και των επικείμενων κρατιδιακών εκλογών στην Θουριγγία, την Σαξονία και το Βρανδεμβούργο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 17χρονος παραδόθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε αστυνομικό τμήμα της Δρέσδης ομολογώντας την επίθεση εναντίον του ευρωβουλευτή. Η μαρτυρία του ωστόσο ελέγχεται, ενώ αναζητούνται περισσότερα άτομα, καθώς θεωρείται ότι στην επίθεση συμμετείχαν τέσσερις νεαροί, ηλικίας 17-20 ετών.



Η ίδια ομάδα εκτιμάται ότι ευθύνεται και για την επίθεση και τον τραυματισμό ενός εργαζόμενου σε συνεργείο αφισοκόλλησης των Πρασίνων στην ίδια περιοχή. Αυτόπτες μάρτυρες τοποθέτησαν τους νεαρούς στην ακροδεξιά.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Σαξονίας ‘Αρμιν Σούστερ κάλεσε τους δράστες να παραδοθούν, τονίζοντας ότι «δεν θα γίνουν ανεκτές βίαιες επιθέσεις εναντίον πολιτικών και εναντίον των θεμελίων της δημοκρατίας μας και της διεξαγωγής ελεύθερων εκλογών».

Τα επεισόδια στην Δρέσδη φαίνεται ωστόσο ότι αποτελούν μόνο ένα μέρος των αντίστοιχων περιστατικών τα οποία πυκνώνουν τελευταία σε ομοσπονδιακό επίπεδο. Την περασμένη Πέμπτη, έπειτα από εκδήλωση των Πρασίνων στην Έσση, ο ομοσπονδιακός βουλευτής Κάι Γκέρινγκ και το στέλεχος του κόμματος Ρολφ Φλις κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν επίθεση.



Λίγες ημέρες νωρίτερα η αντιπρόεδρος της Bundestag Κάρτιν Γκέρινγκ-Έκαρτ (Πράσινοι) παρενοχλήθηκε σοβαρά σε εκδήλωση στο Βρανδεμβούργο και ομάδα ατόμων την εμπόδιζε να αποχωρήσει. Σύμφωνα επίσης με την αστυνομία, μέλος της Εναλλακτικής για την Γερμανία στο κρατιδιακό κοινοβούλιο της Κάτω Σαξονίας ξυλοκοπήθηκε στο περιθώριο προεκλογικής εκδήλωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΕΙΔΗΣΕΙΣ31 λεπτά ago

Απόψε ο Α’ ημιτελικός της Eurovision 2024

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ4 ώρες ago

H υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Κρυσταλλία Αρμενάκη κοντά στην ομογένεια της Γερμανίας 9 και 10 Μαΐου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ5 ώρες ago

ΕΕ: Το Συμβούλιο των Υπουργών υιοθέτησε νόμο για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών

ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες ago

Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη του σχολικού έτους και την έναρξη των Πανελλαδικών

ΓΕΡΜΑΝΙΑ20 ώρες ago

Γερμανία: Υπέρ της πλήρους μετεγκατάστασης της κυβέρνησης στο Βερολίνο τάσσεται η πλειοψηφία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Σε λειτουργία η πλατφόρμα stop-bullying

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ημέρα ago

Γερμανία: Αρχίζει σήμερα το τριήμερο συνέδριο του CDU

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ημέρα ago

Γερμανία: Έκτακτη διάσκεψη με θέμα τα μέτρα προστασίας των πολιτικών ενόψει των ευρωεκλογών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Στην ομηρική διάλεκτο και σε δώδεκα γλώσσες διαβάστηκε απόσπασμα του Αναστάσιμου Ευαγγελίου

ΕΥΡΩΠΗ2 ημέρες ago

Στο Πιεστάνυ το πρώτο ξενοδοχείο Spa στην Ευρώπη

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου του 2004 θα γιορτάσει την 20η επέτειο κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Κυπέλου με την ομογένεια της Γερμανίας

auf Deutsch3 εβδομάδες ago

Eine informative Presseveranstaltung für den Naxos g.U. Graviera fand mit großem Erfolg im Illuseum in Berlin statt.

Europolitis TV3 εβδομάδες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Ελληνική βραδιά στο Volksfest της Νυρεμβέργης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Copernicus: Ρεκόρ θερμοκρασιών για δέκατο συνεχή μήνα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Ήρθε καλοκαίρι την … άνοιξη στη Γερμανία

ΥΓΕΙΑ4 εβδομάδες ago

38 εκατ. οι αδιάγνωστοι ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια παγκοσμίως

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Αισιοδοξία για διακοπές χωρίς προβλήματα στα αεροδρόμια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Ψήφισμα συμπαράστασης στον εκλεγμένο Δήμαρχο Μπελέρη από τους Έλληνες Αιρετούς Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης

ΥΓΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Το παθητικό κάπνισμα συνδέεται με την εμφάνιση κολπικής μαρμαρυγής

Europolitis TV3 εβδομάδες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV1 μήνα ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV11 μήνες ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV3 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis