Connect with us

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αγορές στο διαδίκτυο: Συμβουλές από την Google

Published

on

Με αφορμή την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου, οι ειδικοί ασφαλείας της Google έχουν να μας δώσουν μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές προκειμένου να παραμένουμε ασφαλείς στο ίντερνετ.

Τη στιγμή που περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες millennials χρησιμοποιούν τον ίδιο κωδικό πρόσβασης για όλες τις διαδικτυακές τους υπηρεσίες, ο τεχνολογικός κολοσσός κρούει τον «κώδωνα του κινδύνου», αναφορικά με τους ίδιους κωδικούς πρόσβασης και επισημαίνει πως σήμερα είναι πιο σημαντικό από ποτέ να κατανοήσουμε όλοι βασικά πράγματα για τη διαδικτυακή ασφάλεια.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποίησε η YouGov για λογαριασμό της Google, διαπιστώθηκε πως το 54% των Ελλήνων millennials (όσοι γεννήθηκαν μετά το 1980) που ερωτήθηκαν, χρησιμοποιούν τον ίδιο κωδικό πρόσβασης για κάποιους ή για τους περισσότερους από τους λογαριασμούς τους, επειδή τους είναι δύσκολο να θυμούνται πολλούς κωδικούς πρόσβασης.

Είναι ενδεικτικό πως το 12% των ερωτηθέντων έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν τη λέξη ‘password’, το 14% έναν συνδυασμό από συνεχόμενα νούμερα στο πληκτρολόγιο (για παράδειγμα 1, 2, 3, 4, 5), ενώ 20% χρησιμοποιούσαν τη στιγμή της έρευνας έναν κωδικό πρόσβασης που περιλάμβανε το όνομά τους ή τα αρχικά τους.

Έτσι, η Google προχωρά σε ορισμένες χρήσιμες διευκρινίσεις και tips ώστε όλοι να πάρουμε σοβαρά την ασφάλειά μας στο διαδίκτυο και να προστατεύσουμε τα προσωπικά δεδομένα μας.

Μεταξύ άλλων, η Google μας συστήνει λοιπόν να χρησιμοποιούμε έναν ξεχωριστό κωδικό πρόσβασης για καθέναν από τους σημαντικούς λογαριασμούς μας, όπως το e-mail και το e-banking. Όσο μεγαλύτερος είναι ο κωδικός, τόσο πιο δύσκολο είναι να τον μαντέψει κάποιος. Μια καλή ιδέα είναι να σκεφτούμε μια φράση που μονάχα εμείς γνωρίζουμε και να την συσχετίσουμε με μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα ώστε να μας βοηθήσει να την θυμόμαστε.

Επίσης καλό θα ήταν να προσθέσουμε ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας με την «Επιβεβαίωση 2 Βημάτων».

Παράλληλα, η εταιρεία επισημαίνει πως έχει θωρακίσει το Gmail έτσι ώστε να καταστρέφονται αυτόματα τα επικίνδυνα μηνύματα και φιλτράρει την πλειοψηφία του κακόβουλου περιεχομένου. Έτσι, ο μέσος φάκελος εισερχόμενων στο Gmail περιέχει λιγότερο από 0,1% spam.

Αφιερώστε μόλις 2 λεπτά για να πραγματοποιήσετε έναν έλεγχο ασφαλείας του λογαριασμού σας, μπαίνοντας στο myaccount.google.com

«Έχετε ποτέ πατήσει έναν σύνδεσμο και σας έχει εμφανιστεί μια κόκκινη προειδοποίηση, σαν αυτή; Αυτή είναι η Ασφαλής Πλοήγηση (Safe Browsing) σε δράση, που σας υπενθυμίζει να μην επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα επειδή κρύβει πιθανούς κινδύνους, όπως κακόβουλο λογισμικό ή απάτες «ηλεκτρονικού ψαρέματος» (phishing). Κάπως, σαν τον τρόπο που σαρώνουμε το διαδίκτυο για να εμφανίσουμε αποτελέσματα αναζητήσεων, το Safe Browsing σαρώνει για κακόβουλο περιεχόμενο» επισημαίνει χαρακτηριστικά η Google.

Όπως τονίζει η εταιρεία: «Η αυτόματη προστασία, οι εύκολες ρυθμίσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας και η αφοσίωση στην καταπολέμηση των διαδικτυακών κινδύνων, είναι οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε για να καλύπτουμε τα νώτα σας, όταν πρόκειται για την ασφάλειά σας. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να παραμείνετε εσείς και ο λογαριασμός σας ασφαλείς στο διαδίκτυο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να αλλάξει την ασφάλεια κατά τη διάρκεια της οδήγησης

Published

on

Από

Photo credits: GregReese / pixabay

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει πλήθος αλλαγών στις ζωές μας. Είναι ένας τομέας που αναμένεται να αλλάξει ριζικά την αυτοκίνηση.

Ήδη τα τελευταία χρόνια έχει διεισδύσει στην τεχνολογία των αυτοκινήτων, καθώς αναλαμβάνει πρωτοβουλίες στην οδήγηση και πολλές φορές βγάζει από τη δύσκολη στιγμή τον οδηγό.

Η τεχνητή νοημοσύνη άρχισε δειλά – δειλά να μπαίνει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Είδαμε σταδιακά τα αυτοκίνητα να συνδέονται στο διαδίκτυο, προκειμένου να κάνουν τη ζωή του οδηγού και των επιβατών πιο εύκολη και διασκεδαστική.

Κυρίως όμως να δίνουν λύσεις σε δύσκολες στιγμές, κατά τη διάρκεια της οδήγησης, βοηθώντας τον οδηγό να πάρει αποφάσεις με στόχο την αύξηση της ασφάλειας.

Πλέον τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με αισθητήρες και συστήματα τα οποία διορθώνουν λάθη του οδηγού.



Αυτή η τεχνολογία θα αναπτυχθεί περαιτέρω και σε συνδυασμό με την AI, θα υπάρξει μεγάλη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Για παράδειγμα το αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης είναι ένα σύστημα υποβοήθησης οδηγού, το οποίο θα μπορεί να αποτρέψει την σύγκρουση δύο αυτοκινήτων. Σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει η τεχνητή νοημοσύνη, που κάθε στιγμή αναλύει τα δεδομένα γύρω από το αυτοκίνητο.

Η τεχνητή νοημοσύνη δημιουργεί ένα νέο σύστημα επικοινωνίας ανάμεσα στα αυτοκίνητα (V2V) αλλά και στις υποδομές (V2I), μέσω του οποίου θα ανταλλάσσονται χρήσιμες πληροφορίες και θα γίνονται αυτόματα διορθωτικές κινήσεις.

Το όχημα θα έχει τη δυνατότητα να αναλύει εν κινήσει κάποια δεδομένα. Όπως για παράδειγμα να προβλέπει πότε ένα φανάρι θα είναι κόκκινο ή πράσινο, ρυθμίζοντας την ταχύτητα ή να παίρνει πληροφορίες από ένα άλλο αυτοκίνητο που βρίσκεται 800 μέτρα πιο μπροστά, στον ίδιο δρόμο, για την κατάσταση του δρόμου.



Την τεχνητή νοημοσύνη την βλέπουμε και στο παρκάρισμα, όπου πλέον πολλά αυτοκίνητα βρίσκουν μόνα τους τη θέση πάρκινγκ και παρκάρουν αυτόματα χωρίς τη συμμετοχή του οδηγού.

Κάτι που προβληματίζει σήμερα τους οδηγούς είναι τα τυφλά σημεία κάθε φορά που αλλάζουμε λωρίδα. Αυτή η ανησυχία σύντομα θα είναι παρελθόν, καθώς οι κάμερες του ίδιου του οχήματος θα λειτουργούν ως radars και θα δημιουργούν μία ζώνη ασφαλείας, δίνοντας την ανάλογη πληροφόρηση στον οδηγό, αλλά κυρίως παίρνοντας πρωτοβουλίες προς όφελος της ασφάλειας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Βραβείο στο ΑΠΘ για πρωτότυπη εργασία στην προστασία σταθμών φόρτισης αυτοκινήτων

Published

on

Από

Photo credits: andreas160578 / pixabay

Το Διεθνές Βραβείο στον τομέα της εφαρμοσμένης έρευνας «2024 Power Systems Protection Committee Prize Paper Award» της μεγαλύτερης παγκοσμίως τεχνολογικής επαγγελματικής κοινότητας ΙΕΕΕ (Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών) κατέκτησε η ερευνητική εργασία, με τίτλο «Προστασία σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με τη χρήση διατάξεων προστασίας έναντι υπερτάσεων».

Η απονομή του Βραβείου θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας, στις 19 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου «2024 Industrial & Commercial Power Systems Technical Conference».

Το «Βραβείο Καλύτερης Ερευνητικής Εργασίας» που επιλέχθηκε από την Επιτροπή Προστασίας Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας, για το έτος 2024, δόθηκε από το Τμήμα Βιομηχανικών και Εμπορικών Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας του ΙΕΕΕ.



Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΑΠΘ, το αντικείμενο της πρωτότυπης εργασίας αφορά στην ανάπτυξη μεθόδων προστασίας σταθμών φόρτισης, με σκοπό τον περιορισμό των αστοχιών του εξοπλισμού διανομής ηλεκτρικής ενέργειας και της πιθανότητας απώλειας της λειτουργικότητας διασυνδεδεμένων ηλεκτρικών οχημάτων λόγω κεραυνικών πληγμάτων.

Επιπρόσθετα, στην εργασία παρουσιάζονται εργαλεία προσομοιώσεων που αναπτύχθηκαν για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας διαφορετικών συστημάτων προστασίας έναντι υπερτάσεων σε σταθμούς ταχείας φόρτισης συνεχούς τάσης και αποτελούν αναπτυσσόμενη τεχνολογία αιχμής της σύγχρονης ηλεκτροκίνησης.



Η προτεινόμενη μεθοδολογία βασίζεται σε ένα μοντέλο προσδιορισμού του επιπέδου προστασίας που παρέχεται σε σταθμούς φόρτισης, το οποίο αναπτύχθηκε πάνω σε πειραματικά δεδομένα που αποκτήθηκαν στο Εργαστήριο Υψηλών Τάσεων του ΑΠΘ, στο πλαίσιο της διδακτορικής διατριβής των Υπ. Διδακτόρων Ευάγγελου Στάικου και Αλέξανδρου Χατζηκώστα, υπό την επίβλεψη του Αν. Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ Θωμά Τσοβίλη.

Στόχος του έργου ήταν η βελτίωση της αξιοπιστίας των συστημάτων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων και η επιτάχυνση της ενσωμάτωσης των ηλεκτρικών οχημάτων στο δίκτυο μεταφορών.

Στην ερευνητική ομάδα συμμετείχε ο Επίκ. Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γιώργος Πέππας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

34 χρόνια από την εκτόξευση του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble

Published

on

Από

Photo credits: p2722754 / pixabay

Τριάντα τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την εκτόξευση του θρυλικού διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble της NASA και της ESA.

Από την εκτόξευσή του το 1990 και μετά, το Hubble έχει πραγματοποιήσει 1,6 εκατομμύρια παρατηρήσεις σε πάνω από 53.000 αστρονομικά αντικείμενα. Μέχρι σήμερα έχουν δημοσιευθεί 44.000 επιστημονικές εργασίες από παρατηρήσεις του και μόνο το 2023 δημοσιεύθηκαν 1.056 εργασίες.

Σε όλη τη διαδρομή του, το Hubble έχει αλλάξει την οπτική μας για το σύμπαν. Έχει τελειοποιήσει τις γνώσεις μας γύρω από την ηλικία του σύμπαντος και τον ρυθμό επέκτασής του.

Οι εικόνες του σε βαθύ πεδίο έχουν καταστήσει δυνατό να δούμε σε απόσταση δισεκατομμυρίων ετών φωτός αποκαλύπτοντας αρχαίους εφηβικούς γαλαξίες, τους οποίους μπορούμε να συγκρίνουμε με τον δικό μας γαλαξία.



Για την 34η επέτειο η ESA και η NASA εξέδωσαν φωτογραφία με στιγμιότυπο του νεφελώματος Messier 76 (M76), που βρίσκεται 3.400 έτη φωτός μακριά στον αστερισμό του Περσέα και αποτελεί αγαπημένο στόχο λήψης για τους ερασιτέχνες αστρονόμους.

Το M76 ταξινομείται ως πλανητικό νεφέλωμα, ένα διαστελλόμενο κέλυφος από πυρακτωμένα αέρια που εκτοξεύθηκαν από ένα ετοιμοθάνατο ερυθρό γιγάντιο αστέρι. Το άστρο τελικά καταρρέει σε έναν εξαιρετικά πυκνό και καυτό λευκό νάνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποκαθίσταται ύστερα από πέντε μήνες η επικοινωνία της NASA με το Voyager 1

Published

on

Από

Photo credits: lace0182 / pixabay

Αποκαθίσταται ύστερα από πέντε μήνες η επικοινωνία με το διαστημικό σκάφος Voyager 1, το πλέον απομακρυσμένο από τη Γη ανθρώπινο δημιούργημα, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η NASA.

Το Voyager 1, το οποίο απέχει περίπου 24 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα από τη Γη, δεν είχε στείλει αξιοποιήσιμα επιστημονικά και τεχνικά δεδομένα για την κατάστασή του από τον Νοέμβριο, εξήγησε η αμερικανική υπηρεσία διαστήματος.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της αποστολής μπορούν να στέλνουν εντολές στο σκάφος, που εκτοξεύτηκε πριν από 46 χρόνια κι εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά.



Εξαιτίας προβλήματος στον έναν από τους υπολογιστές που ευθύνεται για τη μορφοποίηση των επιστημονικών και τεχνικών δεδομένων που μεταδίδει, το Voyager 1 έστελνε ακατανόητο κώδικα πίσω στη Γη.

Οι μηχανικοί της NASA φαίνεται όμως πως κατάφεραν να βρουν λύση ώστε να είναι αναγνώσιμα τα δεδομένα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελληνική μελέτη αποκαλύπτει τις… γεωγραφικές συμπάθειες στη Eurovision

Published

on

Από

Photo credits: tommumf / pixabay

Τις γεωγραφικές συμπάθειες μεταξύ χωρών στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision αποκαλύπτει έρευνα που πραγματοποιήθηκε με τη χρήση αλγορίθμων, στη γλώσσα προγραμματισμού R και με βάση τα δεδομένα των βαθμολογιών των χωρών σε όλους τους διαγωνισμούς από το 1975 μέχρι το 2023.

Σύμφωνα με τη μαθηματικό, υποψήφια διδάκτορα του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Καβάλας, Μαρία Κοτρώτσιου, από τις βαθμολογίες που έδινε κάθε χώρα στις υπόλοιπες προέκυψαν συνδέσεις μεταξύ των χωρών, ενώ «επιβεβαιώθηκαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα ότι οι σκανδιναβικές χώρες (Νορβηγία, Σουηδία) αλληλοϋποστηρίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού από το 1975 μέχρι το 2023».

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια, βρέθηκε ακόμα μια σύνδεση Ελλάδας – Κύπρου, στην οποία προστέθηκε και η Μάλτα κατά τα τελευταία χρόνια του διαγωνισμού, ενώ ισχυρή σύνδεση υπάρχει και μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Τουρκίας.



Με αφορμή την παρουσίαση της εργασίας στο συνέδριο της 14ης Μαθηματικής Εβδομάδας, η κ. Κοτρώτσιου επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι από τις γεωγραφικές αυτές συμπάθειες «μπορούμε να καταλάβουμε ότι ίσως έχουμε και οικονομικά ή γεωγραφικά συμφέροντα από πίσω. Εκτός από το ότι το τραγούδι μπορεί να άρεσε ή όχι, σίγουρα οι χώρες επηρεάζονται και από τη γεωγραφική τους θέση».

Παράλληλα ανέφερε ότι σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, τα αποτελέσματά της δείχνουν να μην διαφοροποιούνται στον χρόνο, ενώ οι όποιες μικρές αλλαγές, αποδίδονται στη μη συμμετοχή όλων των χωρών στον τελικό του διαγωνισμού κάθε χρόνο.

«Ξεκίνησα την έρευνα στο πλαίσιο της διπλωματικής που εκπόνησα στο μεταπτυχιακό μου. Εκείνη τη χρονιά δεν είχε γίνει ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision λόγω του covid και ήταν ένα θέμα που μου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον.

Το μεγαλύτερο ζήτημα που με απασχόλησε ήταν κατά πόσο το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας βασίζεται μόνο στο κομμάτι του τραγουδιού, ή αν από πίσω κρύβονται και άλλοι παράγοντες. Και έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό», σημείωσε η κ. Κοτρώτσιου.



Παράλληλα σχολίασε ότι απαραίτητα εργαλεία για την έρευνα ήταν τα μαθηματικά και ο προγραμματισμός ενώ υπογράμμισε ότι τέτοιου είδους υπολογισμοί εφαρμόζονται στην επιστήμη της βιολογίας και στις περιπτώσεις ασθενειών αλλά και σε κοινωνικά συστήματα, ακόμη και σε δίκτυα με πολέμους και συμμαχίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντικείμενο από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό διαπέρασε την οροφή σπιτιού!

Published

on

Από

Photo credits: WikiImages / pixabay

Αντικείμενο που έπεσε από τον ουρανό και διαπέρασε την οροφή και δυο πατώματα κατοικίας στην αμερικανική πολιτεία Φλόριντα, νωρίτερα φέτος, προερχόταν πράγματι από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ΔΔΣ), επιβεβαίωσε η NASA, η αμερικανική υπηρεσία διαστήματος.

Την 8η Μαρτίου, κάτοικος πόλης στην πολιτεία Φλόριντα βρήκε, και μεταφόρτωσε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Χ φωτογραφία που απαθανάτιζε, γκρίζο, ημι-κυλινδρικό αντικείμενο το οποίο, κατ’ αυτόν, «διαπέρασε την οροφή και δυο ορόφους» του σπιτιού του, προσθέτοντας πως παραλίγο να χτυπήσει τον γιο του.

Στη συνέχεια το παρέδωσε στην υπηρεσία διαστήματος, η οποία επιβεβαίωσε τη Δευτέρα το σενάριο που είχε υποτεθεί: το αντικείμενο προερχόταν από φορτίο αναλωμένων μπαταριών, απορριμμάτων του ΔΔΣ που απορρίφθηκαν το 2021 και θεωρείτο τότε πως θα έκανε επανείσοδο στη γήινη ατμόσφαιρα και θα καταστρεφόταν «χωρίς κίνδυνο» για οποιονδήποτε.



Το αντικείμενο, βάρους περίπου 700 γραμμαρίων, αποτελείται από κράμα μετάλλου ονομαζόμενο Inconel.

Η NASA τόνισε πως θα διενεργήσει έρευνα προκειμένου αφενός να κατανοήσει γιατί το αντικείμενο δεν καταστράφηκε τελείως όταν μπήκε στη γήινη ατμόσφαιρα κι αφετέρου αν χρειάζεται να αλλάξει πρακτικές και διαδικασίες.

Παρόμοια συμβάντα έχουν καταγραφεί ήδη στο παρελθόν. Το 2022, οι αρχές της Αυστραλίας επιβεβαίωσαν ότι απανθρακωμένο συντρίμμι που κατέπεσε σε φάρμα όπου εκτρέφονται πρόβατα προερχόταν από διαστημόπλοιο της SpaceX.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 ώρες ago

Λιτανεία του Επιταφίου στην Ελληνική Κοινότητα του Έρλανγκεν

ΕΙΔΗΣΕΙΣ7 ώρες ago

Πρωτόκολλο Συνεργασίας για τη σύνδεση του ακαδημαϊκού κόσμου της Ελλάδας με την Ομογένεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ8 ώρες ago

Μητροπολίτης Γερμανίας Αυγουστίνος: Οι δυσκολίες της ζωής, οι σταυροί που σηκώνουμε οι άνθρωποι όλων των εποχών, αποκτούν νόημα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ1 ημέρα ago

Μια χαμένη γάτα βρέθηκε στην… Amazon!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Οι χώρες της G7 θα αρχίσουν να μειώνουν την παραγωγή του πλαστικού

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ημέρα ago

Γερμανία: Αύξηση του ΑΕΠ κατά 0,2% στο α’ τρίμηνο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ1 ημέρα ago

Πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να αλλάξει την ασφάλεια κατά τη διάρκεια της οδήγησης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

202.556 Έλληνες θα ψηφίσουν με επιστολική ψήφο στις ευρωεκλογές

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ2 ημέρες ago

Διεθνές Βραβείο στο ΑΠΘ για πρωτότυπη εργασία στην προστασία σταθμών φόρτισης αυτοκινήτων

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ2 ημέρες ago

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ : ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ2 εβδομάδες ago

Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου του 2004 θα γιορτάσει την 20η επέτειο κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Κυπέλου με την ομογένεια της Γερμανίας

auf Deutsch2 εβδομάδες ago

Eine informative Presseveranstaltung für den Naxos g.U. Graviera fand mit großem Erfolg im Illuseum in Berlin statt.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Το Golf έγινε 50 ετών και είναι από τα μοντέλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Αντίθετος με την επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας ο υπουργός Οικονομικών

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες ago

Ο πιο θερμός Μάρτιος τα τελευταία 15 χρόνια στην κεντρική και νότια Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Εγκαινιάστηκε η νέα διηπειρωτική απευθείας πτήση Σαγκάη – Αθήνα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Ακόμα 15 μονάδες ηλεκτροπαραγωγής με άνθρακα έκλεισε η Γερμανία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Εν αναμονή του πορίσματος για τη διαρροή των e-mails Αποδήμων Ελλήνων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Αστρονομία: Οι γαλαξίες γίνονται πιο χαοτικοί καθώς γερνούν

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Με εισιτήριο στο Gov Wallet η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες από τις 9 Απριλίου

Europolitis TV2 εβδομάδες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV1 μήνα ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV11 μήνες ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV3 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis