Connect with us

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Οι Γερμανοί προτιμούν Ελλάδα και Αίγυπτο για διακοπές

Published

on

Προς Ελλάδα και Αίγυπτο στράφηκαν ιδιαίτερα φέτος οι Γερμανοί για τις θερινές τους διακοπές.

Σύμφωνα με τον Thomas Cook Γερμανίας, το καλοκαίρι του 2017 θα είναι καλύτερο από το περυσινό με αύξηση 4,5% στις κρατήσεις των Γερμανών.

Οι τουρ οπερέιτορ της Γερμανίας συμφωνούν ότι νικητές φέτος είναι η Ελλάδα, η Αίγυπτος, η Κροατία και η Πορτογαλία/ Η Ελλάδα, και ειδικότερα η Κέρκυρα και η Κως, παρουσιάζει μικρά περιθώρια διαθεσιμότητας ξενοδοχείων σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Από την άλλη, η αύξηση τιμών προς Κανάριους Νήσους επέφερε άνοδο στη ζήτηση για Αίγυπτο, Τυνησία και Τουρκία. Για την τελευταία, υπάρχει απότομη αύξηση των κρατήσεων τελευταίας στιγμής.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντίσελντορφ: Ιδανικά μέρη για ημερήσιες αποδράσεις

Published

on

Από

Αυτή η εποχή είναι η καλύτερη για να κάνετε μικρές, ημερήσιες αποδράσεις κοντά στο Ντίσελντορφ. Εμείς, σας προτείνουμε τα εξής μέρη:

Zons

Πολύ κοντά στο Ντίσελντορφ βρίσκεται η όμορφη μικρή μεσαιωνική πόλη Zons (δίπλα στο Dormagen).

Μπορείτε να πάρετε το πλοίο από το Urdenbach ή εναλλακτικά να πάτε με το αυτοκίνητο, περπατώντας ή με ποδήλατο, αν θέλετε να κάνετε αυτή την εκδρομή μια ολοκληρωμένη περιπέτεια. Η μετάβαση στο Zons μοιάζει σαν να επιστρέψατε στον Μεσαίωνα.

Monschau

Το Monschau βρίσκεται στους λόφους του Βόρειου Eifel. Αυτή η μικρή πόλη έχει ρομαντικά ξύλινα σπίτια, στενά δρομάκια και τον όμορφο ποταμό Rur που διασχίζει το κέντρο, το οποίο δεν έχει αλλάξει για πάνω από 300 χρόνια.

Μπορείτε να κάνετε μια σύντομη πεζοπορία 10 λεπτών μέχρι το κάστρο για μια τέλεια πανοραμική θέα, ή μπορείτε να εξερευνήσετε τα μικρά σοκάκια και τα ξύλινα σπίτια από κοντά.

Xanten

Μόλις επισκεφθείτε αυτή την πόλη θα αναρωτηθείτε γιατί τόσο καιρό δεν το είχατε κάνει. Η παλιά πόλη είναι πραγματικά πολύ μικρή, πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα θα μπορέσετε να την εξερευνήσετε σε λιγότερο από μια ημέρα.

Υπάρχουν μερικά καταπληκτικά εστιατόρια στην πλατεία και αν περπατήσετε στην περίμετρο των τειχών της παλιάς πόλης, θα βρείτε απίστευτους πύργους και έναν όμορφο ανεμόμυλο.

Kettwig

Το Kettwig είναι ένα εκπληκτικό μικρό χωριό ακριβώς έξω από το Έσσεν που βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Ρουρ. Η γοητεία αυτού του χωριού προέρχεται από τη διατήρησή του.

Το Kettwig ήταν ένα από τα λίγα χωριά που δεν «χτυπήθηκαν» σοβαρά από τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο, αφήνοντας έτσι μια απίστευτη παλαιά αρχιτεκτονική.

Το συνολικό τοπίο είναι ένα λοφώδες λιβάδι με πολλή γοητεία, καταπληκτικά εστιατόρια και όμορφη φύση.

Duisburg

Το Duisburg είναι εύκολα προσβάσιμο με το τραμ. Ενώ ίσως έχετε ακούσει στο παρελθόν ότι το Duisburg δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μέρος για να ζήσει και να εργαστεί κάποιος, να είστε σίγουροι ότι είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό.

Για τους φωτογράφους και όσους αγαπούν την περιπέτεια, το Duisburg είναι απολύτως ένα απίστευτο μέρος. Μερικές από τις απαραίτητες επισκέψεις περιλαμβάνουν το Landschaftspark και το Tiger & Turtle.

Πηγή: lifeinduesseldorf.com

 

Continue Reading

Europolitis TV

Αναστασία Σίμου- Τάσιου « Ηπειρος… πλούσια σε φυσικό κάλλος»

Published

on

Από

Αναστασία Σίμου- Τάσιου Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Άρτας ©Europolitis

Η κα. Αναστασία Σίμου- Τάσιου Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Άρτας ευχαριστώντας για τη δυνατότητα βήματος που τους δίνουμε μας περιέγραψε τα συναισθήματά της για την παρουσία της στην έκθεση αλλά και τις  κρυφές ομορφιές του Νομού Άρτας σε κάλλος και γεύσεις κεντρίζοντάς μας το ενδιαφέρον για μια σύντομη επίσκεψη στην περιοχή.

 

«Με πολύ χαρά βρίσκομαι στην έκθεση, με πολύ χαρά συναντήθηκα με τους ομογενείς εδώ.  Να πω ότι η Ήπειρος είναι μια δύσκολη φτωχή περιοχή της Ελλάδος, της Ευρώπης γενικότερα, ωστόσο πλούσια σε φυσικό κάλλος. Όσον αφορά τον Νομό Άρτας είναι ο δεύτερος νομός της Περιφέρειας Ηπείρου πληθυσμιακά και είναι αυτός όπως όλη η Ήπειρος φυσικά που συνδυάζει το βουνό και τη θάλασσα.

Δημιουργεί έτσι όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του εναλλακτικού  τουρισμού και όταν λέμε εναλλακτικού τουρισμού ξέρουμε όλοι μας ότι αφορά την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, τον συνδυασμό των μνημείων μαζί με τον άνθρωπο, τον αγροτουρισμό και πολλά άλλα ακόμη.  Είμαστε περήφανοι για το εξής:

Η Αρτα είναι η πόλη των Βυζαντινών μνημείων και έχουμε αρχίσει δράσεις με την πρωτοβουλία του περιφερειάρχη μας για τον λεγόμενο θρησκευτικό τουρισμό που αποτελεί μέρος του εναλλακτικού τουρισμού.

Αναστασία Σίμου- Τάσιου Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Άρτας ©Europolitis

Επίσης έχουμε δράσεις για τον ιαματικό τουρισμό  γιατί έχουμε φυσικές ιαματικές πηγές π.χ. στο Χανόπουλο Άρτας.

Έχουμε επίσης δράσεις τα λεγόμενα μονοπάτια όπως το μονοπάτι του κάστανου στη Ροδαυγή Άρτας που σε πολλούς είναι άγνωστο.

Έχουμε δράσεις που αφορούν τον αθλητικό τουρισμό καθώς είπαμε συνδυάζει βουνό και θάλασσα, άρα αναρρίχηση στα βουνά μας, τα Άγραφα, τα Τζουμέρκα.

Ο νομός μας έχει την Κορωνησία ένας τόπος ειδυλλιακός παρθένος όπου ο επισκέπτης μπορεί να ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές  κάνοντας σέρφινγκ στην θάλασσα της Κορωνησίας. »

Στη συνέχεια μας ταξίδεψε στις ιδιαίτερες γαστρονομικές προτάσεις ξεκινώντας από την πεντανόστιμη μικρή γαρίδα την γάμπαρη και την σαρδέλα της Κορωνησίας, τα τοπικά τυριά, μελισσοκομικά προϊόντα, λάδι, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην χορτόπιτα (λαχανόπιτα τοπικά)και την τυρόπιτα που όταν ο επισκέπτης τα δοκιμάσει δεν θα τα ξεχάσει ποτέ.

Έκλεισε την κουβέντας μας απευθύνοντας κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να επισκεφτούν τους νομούς της Ηπείρου που πέρα από την απαράμιλλη φυσική ομορφιά θα γευτούνε και την απαράμιλλη φιλοξενία της Ηπείρου.

 

Continue Reading

Europolitis TV

TourNatur: Ηλίας Γκαρτζονίκας Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου

Published

on

Από

Ηλίας Γκαρτζονίκας Περιφερειακός Σύμβουλος και στέλεχος στο τμήμα τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου ©Europolitis

O Ηλίας Γκαρτζονίκας Περιφερειακός Σύμβουλος και στέλεχος στο τμήμα τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου στο πλαίσιο της παρουσίασης της φυσικής ομορφιάς και του εναλλακτικού τουρισμού που παρουσιάζουνε στην Γερμανία μίλησε  on camera στον Βασίλη Βούλγαρη και τον Europolitis

 

«Χαιρόμαστε που σας ξανασυναντούμε όλους τους συμπατριώτες μας και τους συνέλληνες εδώ του Ντύσσελντορφ, τους φίλους στη Γερμανία γιατί μην ξεχνάμε ότι είναι οι αυριανοί επισκέπτες, οι εν δυνάμει επισκέπτες μας και για εμάς στην Ήπειρο δεν είναι τουρίστες είναι επισκέπτες , αλλά και εσάς προσωπικά που τόσα χρόνια είσαστε δίπλα μας σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε στη γερμανική αγορά.

Όντως τα τελευταία χρόνια ο τομέας του εναλλακτικού τουρισμού αποτελεί μια από τις προτεραιότητες της Περιφέρειας Ηπείρου και του ιδίου του Περιφερειάρχη, είναι μια ομαδική δουλειά.

Στόχος είναι η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Ηπείρου τα οποία είναι πάρα πολλά. Είχαμε την ατυχία αλλά και την τύχη τα προηγούμενα χρόνια αυτά να μην είναι τόσο εμφανή στο ευρύ κοινό λόγω της δυσκολίας  μετάβασης στην περιοχή μας.

Tα τελευταία χρόνια αυτά έχουνε αλλάξει άρδην με την ασφάλεια που παρέχει η πρόσβαση στην περιοχή μας, τα δύο αεροδρόμια, τα δύο λιμάνια, τους δύο σύγχρονους αυτοκινητοδρόμους.

Ηλίας Γκαρτζονίκας Περιφερειακός Σύμβουλος και στέλεχος στο τμήμα τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου ©Europolitis

Οπότε αυτά που ήτανε κρυμμένα όλα  τα χρόνια είναι κάτι που φαίνεται καινούργιο γιατί λάμπει βγαίνει σαν διαμάντι έξω, το αντιλαμβάνονται οι επισκέπτες όλου του κόσμου και ενδεικτικά είναι τα νούμερα τα οποία πια  καταγράφονται όσο αφορά στην αύξηση των επισκεπτών.

Δεν θα ήταν υπερβολή να σας έλεγα ότι κατά την χειμερινή περίοδο αλλά και την ανοιξιάτικη δύσκολα θα έβρισκες στους ορεινούς όγκους δωμάτιο εάν δεν το έχεις κλείσει πολύ νωρίτερα. Συνδυάζουμε το βουνό και τη θάλασσα, μέσα σε μια ώρα από τις βραβευμένες ακρογιαλιές του Ιονίου βρίσκεσαι στη δεύτερη και τέταρτη κορυφή της Ελλάδος με ότι υπάρχει ανάμεσα, είναι κάτι που δεν το συναντάς πάρα πολύ εύκολα.

Το πρώτο τρίμηνο του 2018, γιατί του ‘19 τώρα γίνονται οι μετρήσεις  το πρώτο τρίμηνο άρα το χειμωνιάτικο, Γενάρης , Φλεβάρης, Μάρτης στην Ήπειρο είχαμε σχεδόν 56% αύξηση στις κρατήσεις. Αυτά είναι νούμερα φοβερά, φανταστείτε να λέμε ότι τον χειμώνα έχουμε τέτοια αύξηση.

Θα συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο γιατί τα συγκριτικά δεδομένα είναι πάρα πολλά, στηριζόμαστε στην ποιότητα, μας ενδιαφέρει ο ποιοτικός επισκέπτης και όχι απλά ο επισκέπτης.

Θεωρούμε ότι η Ηπειρώτικη φιλοξενία είναι το κερασάκι στην τούρτα για όλα αυτά, εάν προσθέσουμε τις εναλλακτικές δραστηριότητες, τις υποδομές που αυξάνονται μέρα με την μέρα, τη γαστρονομία και τα αγροτικά προϊόντα θεωρώ ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό πακέτο, το έχουμε δει το έχουμε συναντήσει , αναπτυσσόμαστε πάνω σε αυτό, συνεχίζουμε στο πνεύμα της ομαδικής δουλειάς και με το βλέμμα βήμα, βήμα.

Η αιχμή του δόρατος είναι το φυσικό μας περιβάλλον σε συνδυασμό με τον άνθρωπο. Στο φυσικό περιβάλλον είναι αυτό που επενδύουμε αυτή τη στιγμή και προσπαθούμε να το δώσουμε με τεκμηριωμένο τρόπο στο ευρύ κοινό.

Όταν λέμε φυσικό περιβάλλον δεν εννοούμε τα βουνά και τη θάλασσα είναι ότι γίνεται γύρω τους και ότι γίνεται μέσα τους, με βασικό τον άνθρωπο αλλά το φυσικό περιβάλλον είναι που θα μας δώσει τις πεζοπορικές διαδρομές  στον εναλλακτικό τουρισμό, αυτό είναι που θα μας δώσει στη θάλασσα τις δραστηριότητες το ίδιο και στα ποτάμια.

Η Ήπειρος δεν είναι αυτό που λέμε το κοσμοπολίτικο νησί, την Ήπειρο πρέπει να την ψάξεις αλλά άμα την βρεις δεν την αφήνεις. »

Continue Reading

LIFE STYLE

Το Βερολίνο στους 10 top προορισμούς νυχτερινής διασκέδασης

Published

on

Από

Όταν κάνουμε λόγο για νυχτερινή ζωή εννοούμε πόλεις να σφύζουν από ζωή τα βράδια, νέους να διασκεδάζουν απολαμβάνοντας την καθημερινότητα στο έπακρο, να χορεύουν και να δοκιμάζουν μερικά από τα γευστικότερα κοκτέιλ του bartender.

Αν και υπάρχουν πολλοί προορισμοί ανά τον κόσμο που προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές νυχτερινής διασκέδασης με μπαρ, ντίσκο αλλά και άλλους χώρους ίσως λιγότερο θορυβώδεις αλλά εξίσου ιδανικούς για να περάσει κάποιος ένα όμορφο βράδυ, τα πρωτεία ανήκουν σε συγκεκριμένες πόλεις τις οποίες πρέπει να επισκεφτείτε για να ζήσετε αυτό τον παλμό.

 

Στην έρευνα που πραγματοποίησε το περιοδικό Ceoworld συγκεντρώνοντας τους καλύτερους προορισμούς νυχτερινής διασκέδασης στον κόσμο για το 2019, το Βερολίνο βρίσκεται μέσα στη δεκάδα. Και δικαίως… αφού αυτή η πόλη δεν κοιμάται ποτέ.

Θα βρείτε ό,τι είδους διασκέδαση σας αρέσει. Στις όχθες του Σπρέε, η νυχτερινή διασκέδαση βρίσκεται σε έντονο ρυθμό.

Στο Charlottenburg (Savigny platz), στο Mitte (Auguststrasse, Hackesche Höfe, Oranienburger Strasse), στο εναλλακτικό grunge Kreuzberg, στο πειραματικό Prenzlauer Berg (Kollwitzplatz, Schoenhauser-allee) και στο γεμάτο κλαμπ Friedrichchain, η πόλη είναι σε διαρκή κίνηση και αναπτύσσεται συνεχώς.

Θα δοκιμάσετε μερικά από τα πιο… περίεργα κοκτέιλ σε μέρη απ’ όπου έχει περάσει η ελίτ των σκηνοθετών, των ηθοποιών και άλλων καλλιτεχνών.

Ένα από αυτά είναι το Tansend, κάτω ακριβώς από τις γραμμές των τρένων στο σταθμό της Friedrichstrasse. Φυσικά, εκτός από τα μπαρ και τα καφέ, η πόλη προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για να δείτε όπερα, θέατρο ή κινηματογράφο.

Ωστόσο, αν και το Βερολίνο προσφέρει όλα τα παραπάνω «κέρδισε» την θέση στη λίστα με τους καλύτερους προορισμούς νυχτερινής διασκέδασης στον κόσμο για το 2019.

Σύμφωνα με την έρευνα του περιοδικού CEOWORLD, το Λας Βέγκας αξιολογήθηκε ως ο καλύτερος προορισμός νυχτερινής διασκέδασης στον κόσμο, ενώ το Παρίσι και το Μπουένος Άιρες τοποθετήθηκαν στη δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα.

Τα στοιχεία προέρχονται από μια δημοσκόπηση σε 74.000 επιχειρηματίες και 8.000 εταιρικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες σε 86 χώρες που διεξήχθη με πρωτοβουλία του περιοδικού Ceoworld.

Η μελέτη ολοκληρώθηκε σε χρονικό διάστημα τριών μηνών, από τις 20 Ιανουαρίου έως τις 19 Απριλίου 2019.

Οι βαθμολογίες του 2019 έβαλαν το Άμστερνταμ στην θέση μπροστά από την Ίμπιζα, η οποία τοποθετήθηκε στην πέμπτη θέση. Η Ρώμη κατέλαβε την έκτη θέση και αμέσως μετά τοποθετήθηκε στη λίστα το Βερολίνο.

Συνολικά, μεταξύ των κορυφαίων 10 καλύτερων προορισμών νυχτερινής διασκέδασης στον κόσμο για το 2019, η όγδοη, ένατη και δέκατη θέση ανήκει στην Γκόα (Ινδία), το Σικάγο και την Μπανγκόκ.

Εσείς, για πού σκοπεύετε να ετοιμάσετε βαλίτσες;

 

Continue Reading

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Οι 15 ευρωπαϊκές πόλεις που «μαγεύουν» τους ταξιδιώτες

Published

on

Από

Ερευνα για το ποιες πόλεις θεωρούν τις πιο «μαγευτικές» έκανε η ιστοσελίδα Travel+Leisure.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως Ισπανία και Ιταλία έχουν την πρωτοκαθεδρία. Η αξιολόγηση έγινε με βάση τα αξιοθέατα, την κουλτούρα, το φαγητό, τα ψώνια, τη συνολική αξία τους αλλά και το πόσο φιλικές είναι απέναντι στους επισκέπτες.

Δείτε τη λίστα…

15. Λισαβόνα -βαθμολογία 86.29
14. Παρίσι -86.60
13. Μαδρίτη -86.85
12. Εδιμβούργο -86.95
11. Πράγα -87.27
10. Βενετία -87.61
9. Κωνσταντινούπολη -87.89
8. Σιένα -87.98
7. Βουδαπέστη -88.05
6. Σεβίλλη -88.27
5. Κρακοβία -88.72
4. Σαν Σεμπαστιάν -88.75
3. Ρώμη -89.22
2. Βαρκελώνη -89.60
1. Φλωρεντία -89.85

Continue Reading

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Ελληνικά νησιά ιδανικά για χαλάρωση

Published

on

Από

Διακοπές για ξεκούραση προτιμά πολύς κόσμος και το βρετανικό περιοδικό Portfolio προτείνει 5 ελληνικά νησιά, τα οποία προσφέρουν αυτό ακριβώς.

Πέρα από τα πολύβουα και… ζωντανά νησιά υπάρχουν και αυτά για χαλάρωση.

Τα 5 ελληνικά νησιά της λίστας είναι:
1.Σύμη
2.Ύδρα
3.Κεφαλονιά
4.Μήλος
5.Αλόννησος

Continue Reading
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΕΙΔΗΣΕΙΣ18 ώρες ago

ΠΟΥ: Σχεδόν ένα παιδί στα έξι έχει πέσει θύμα παρενόχλησης μέσω διαδικτύου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ19 ώρες ago

Eurostat: Μεγάλες οι διαφορές ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ για το κατά κεφαλήν ΑΕΠ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ23 ώρες ago

ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΤΑ ΜΥΡΟΛΟΓΙΑ* ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΝΤΟΥΒΑ ) Görlitz” Καλοκαίρι 1917

ΓΕΡΜΑΝΙΑ23 ώρες ago

Νεκροί και τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο κοντά στη Λειψία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ23 ώρες ago

Οικισμός στη Ροδόπη ιδρύθηκε το 6.300 π.Χ., σύμφωνα με έρευνα που θα παρουσιαστεί σε Αρχαιολογικό Συνέδριο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ημέρα ago

Γερμανία: Έχει νόημα η απαγόρευση κινητών στο σχολείο;

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ2 ημέρες ago

Παιδιά και Νέοι: Μαθαίνοντας πώς να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Το Συμβούλιο των Υπουργών υποστηρίζει τη στοχευμένη αναθεώρηση της κοινής αγροτικής πολιτικής

ΑΡΘΡΑ2 ημέρες ago

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ2 ημέρες ago

Ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς Φίλιππος Φόρτωμας σε επίσημη επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Έρευνα: Ο αστεροειδής Δίμορφος μετά το πείραμα της NASA

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες ago

Γερμανία: Νέα απεργία του προσωπικού εδάφους της Lufthansa

BUSINESS-Kleinanzeigen2 εβδομάδες ago

EVERGETIKON at the BEAUTY exhibition
of DÜSSELDORF March 22-24

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες ago

Δοξολογία για την Επέτειο της Ελληνικής Εθνεγερσίας στην Ενορία Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Ντύσσελντορφ

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μονάχου: “Ο εμπαιγμός δεν έχει τέλος”!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες ago

Γερμανία: Νέες απεργίες στους σιδηροδρόμους και στην Lufthansa

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Διαφωνίες στην Deutsche Bank μετά την απόφαση για περιορισμό της τηλεργασίας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ6 ημέρες ago

ΓΕΝΕΣΙΣ / GENESIS.ev Σύλλογος Ελλήνων και Κύπριων ιατρών της Β. Ρηνανίας Βεστφαλίας: Οι Έλληνες γιατροί της N.R.W παρόντες στην ετήσια εκδήλωση του 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ3 εβδομάδες ago

Η Nissan πρωτοπορεί με ενέργεια από βιοαιθανόλη

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες ago

Γερμανία: Νέα απεργία των μηχανοδηγών από το βράδυ της Τετάρτης

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis