Επικοινωνήστε μαζί μας

BUSINESS

Πάνω από 1500 μωρά:Το Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Offenbach κλείνει 10 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Eνα στα επτά ζευγάρια στη Γερμανία αντιμετωπίζει πρόβλημα στην απόκτηση παιδιών, με την τάση αυτή να αυξάνεται. Οι αιτίες είναι πολλές, αλλά εξίσου πολλές είναι και οι δυνατότητες απόκτησης παιδιών με τη βοήθεια της επιστήμης.

Αυτό δείχνει η δεκαετής επιτυχής λειτουργία του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στο Offenbach, με τη βοήθεια του οποίου έχουν γεννηθεί ήδη 1500 μωρά.

 

 

Το Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Offenbach ιδρύθηκε πριν δέκα χρόνια στο Büsing Park από τον Μαιευτήρα- Χειρουργό Γυναικολόγο και Ειδικό στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή Δρ. Κωνσταντίνο Μανωλόπουλο, o οποίος διετέλεσε Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Πανεπιστημίου του Giessen.

 

Ο Δρ. Μανωλόπουλος ήθελε να ανοίξει το δικό του Κέντρο στην περιοχή του Rhein-Main, όταν προέκυψε η προοπτική του Offenbach.  H καλή σχέση που αναπτύχθηκε αμέσως με τα ζευγάρια και τους συναδέλφους δικαίωσε την επιλογή του, ενώ και η συνεργασία με τις κλινικές της περιοχής ήταν από την αρχή άψογη.

Στη λειτουργία του Κέντρου συμβάλλει μια ομάδα 31 ατόμων, η οποία περιλαμβάνει πέντε γιατρούς.

Κάθε χρόνο έρχεται ένας αρκετά μεγάλος αριθμός ζευγαριών για διάγνωση και θεραπεία υπογονιμότητας, η οποία περιλαμβάνει διερεύνηση ανωμαλιών κύκλου, ορμονικό έλεγχο, εξέταση σπέρματος και όλες τις σύγχρονες μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής .

Αρκετά ζευγάρια αποκτούν πλέον το δεύτερο ή και τρίτο παιδί.

Επιπλέον, το Κέντρο προσφέρει μεθόδους διατήρησης γονιμότητας για ογκολογικές παθήσεις ή λόγω επιθυμίας κατάψυξης ωαρίων (Social Freezing).

Τα ποσοστά εγκυμοσύνης κυμαίνονται μεταξύ 30 και 35%, όταν η πιθανότητα φυσικής σύλληψης είναι 20-25%, ανάλογα και με την ηλικία της γυναίκας. Επιπλέον, το Κέντρο είναι το μοναδικό πιστοποιημένο κέντρο Ενδομητρίωσης στην Έσση που προσφέρει ταυτόχρονα τη δυνατότητα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης.

Ως καλοήθης νόσος, η ενδομητρίωση, η οποία ορίζεται ως η εμφύτευση ενδομητρίου εκτός μήτρας, είναι η τρίτη συχνότερη αιτία υπογονιμότητας.

Η Εξωσωματική Γονιμοποίηση δεν είναι απαραίτητη σε όλες τις περιπτώσεις. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν απλά ένα ορμονικό πρόβλημα που λύνεται με θεραπεία, καθώς το Κέντρο του Offenbach διαθέτει το δικό του ορμονικό εργαστήριο.

Επιπλέον παρέχεται θεραπεία βελονισμού, ανδρολογικό εργαστήριο και βιοψία όρχεων από τον ουρολόγο του Κέντρου  Οι πολλές δυνατότητες που παρέχονται στο Κέντρο το κάνουν σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή της Έσσης και των γειτονικών κρατιδίων.

 

Ωστόσο, το μεγαλύτερο συγκριτικό πλεονέκτημα του Κέντρου είναι η προσωπική επαφή με τον ασθενή και η εξατομικευμένη θεραπεία. Όπως δηλώνει ο Δρ. Μανωλόπουλος «κάθε ζευγάρι έχει το δικό του γιατρό, ο οποίος ασχολείται αποκλειστικά μαζί του. Επιπλέον, το ιατρείο λειτουργεί μέχρι τις 8 μ.μ., για να εξυπηρετούνται τα εργαζόμενα ζευγάρια, ενώ υπάρχει συνεχής γραμμή επικοινωνίας εκτός των ωρών λειτουργίας του ιατρείου.  Η βασική μας ανταμοιβή παραμένει η ικανοποίηση και η ευγνωμοσύνη των ασθενών μας. Πολλοί γονείς έρχονται σε μας, μας ευχαριστούν για τη βοήθεια και την υποστήριξη και μας δείχνουν το νεογέννητο μωρό τους.  Πρόκειται για ένα φοβερό συναίσθημα που μας ενισχύει στο να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και να προσφέρουμε χαρά στα ζευγάρια που μας εμπιστεύονται».

 

Dr. med. Κωνσταντίνος Μανωλόπουλος
Facharzt für Gynäkologie und Geburtshilfe

Dr. med. Κωνσταντίνος Μανωλόπουλος

Facharzt für Gynäkologie und Geburtshilfe

Herrnstraße 51 • 63065 Offenbach am Main

Tel.: 069-80 90 75 71

www.offenbach-kinderwunsch.de

 

 

BUSINESS

Αλέξης – Πάνος Πανουτσόπουλος : Ο επαγγελματισμός, η υπευθυνότητα και το ήθος, στοιχεία που τον διακρίνουν.

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Fotos: ©Dikigoros Αλέξης – Πάνος Πανουτσόπουλος

«Τηλεφωνήστε μου και ρωτήστε με, για να αποφευχθούν λάθη και να προληφθεί τυχόν το οποιοδήποτε πρόβλημα πριν την γέννηση του»

 

 

«Μετά από μία εξαντλητική ημέρα με πολλές ώρες εργασίας αυτό που με ικανοποιεί είναι να έχω πραγματικά βοηθήσει τον πελάτη μου για να πάρω την ίδια ευχαρίστηση και χαρά με εκείνον για την όσο το δυνατόν καλύτερη έκβαση της υποθέσεώς του».

 

Με αυτά τα λόγια ο δικηγόρος – Dikigoros Αλέξης – Πάνος Πανουτσόπουλος περιγράφει τη φιλοσοφία της δουλειάς του, τονίζοντας ότι «θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και επιρρίπτω ευθύνες στον εαυτό μου αν κάτι δεν πάει καλά σε μία υπόθεση».

H εξειδικευμένη προσέγγιση κάθε υπόθεσης, η συνέπεια, η κατανόηση, η δημιουργία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες του,  τον έχουν καταξιώσει τόσο σε Ελλάδα όσο και Γερμανία.  Ασχολείται εκτενώς με θέματα ποινικού, οικογενειακού, εργατικού και εταιρικού – εμπορικού δικαίου.

 

Ο Αλέξης- Πάνος Πανουτσόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του το 2002 από την Αθήνα μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του σε Ελλάδα και Γερμανία. Το 2004 άνοιξε το δικό του δικηγορικό γραφείο στην πρωτεύουσα, ενώ παράλληλα ταξίδευε συχνά στη Γερμανία για τις ανάγκες της δουλειάς του ως εκπρόσωπος ελληνικών εταιρειών με συμβάσεις στη Γερμανία και την Αυστρία.

Αυτή η σύνδεσή του με τη Γερμανία θα τον οδηγήσει το 2008 σε ένα νέο βήμα με την ένταξή του στη λίστα των δικηγόρων της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα. «Είναι μία πραγματική τιμή για μένα. Ένα ολόκληρο κράτος δια της αντιπροσωπείας του στην Ελλάδα να σε τιμά και να σε αναγνωρίζει από το 2008 έως σήμερα» λέει ο ίδιος μιλώντας για τη συγκεκριμένη συνεργασία.

 

Το 2012 αποφασίζει να μετακομίσει με την οικογένειά του στο Μόναχο, όπου και ιδρύει μία δεύτερη βάση για το δικηγορικό του γραφείο αφήνοντας στην Αθήνα τον επί σειρά ετών, επίσης δικηγόρο, εκλεκτό συνεργάτη του. Το γραφείο του Μονάχου έχει από τότε ενεργή παρουσία και προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ελληνική και όχι μόνο  κοινωνία της Γερμανίας.

Από την 1η Μαρτίου 2021 – για όσους δεν το γνωρίζουν- το γραφείο μεταφέρθηκε σε νέο χώρο, μεγαλύτερο και πιο λειτουργικό, ο οποίος βρίσκεται στην Landsberger Strasse 155, 80687 Μünchen με σκοπό να εξυπηρετεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των πελατών του.

 

Μετά την επαγγελματική δραστηριοποίηση του Αλέξη- Πάνου Πανουτσόπουλου με μεγάλη επιτυχία και στην περιοχή της Στουτγάρδης τα τελευταία 3 χρόνια, φαίνεται πώς ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα. Πρόκειται για την έναρξη λειτουργίας ενός ακόμα γραφείου του σε συνεργασία με αγαπητό του συνάδελφο.

 

Παρά την έντονη επαγγελματική δραστηριότητα στη Γερμανία, οι υποθέσεις που καλείται να διαχειριστεί στην Ελλάδα εξακολουθούν να απαιτούν σημαντικό μέρος του χρόνου του και γι’ αυτό το λόγο για μία εβδομάδα κάθε μήνα ταξιδεύει στην Αθήνα. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Γερμανία την αγάπη του κέρδισαν οι δύσκολες και απαιτητικές υποθέσεις ποινικού δικαίου.

Από το ξεκίνημα της καριέρας του έως σήμερα έχει χειριστεί πάμπολλες υποθέσεις ποινικού δικαίου, πολλές από αυτές έχουν απασχολήσει για αρκετό διάστημα τόσο τον Τύπο όσο και την τηλεόραση σε Ελλάδα και Γερμανία εξαιτίας του «θορύβου» που προκάλεσαν στην κοινωνία.

Ο Αλέξης- Πάνος Πανουτσόπουλος κάνοντας αναδρομή στο ιστορικό των υποθέσεων που έχει αναλάβει τονίζει ότι «έχω επισκεφθεί πελάτες μου σε όλες τις ελληνικές φυλακές, όπως επίσης και στις φυλακές της Γαλλίας, της Αυστρίας και της Γερμανίας. Έχω αναλάβει μέχρι και ποινική υπόθεση στην οποία η εντολή ανάληψης ήρθε από τον Καναδά».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης- Πάνος Πανουτσόπουλος είναι αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γερμανόφωνων Δικηγόρων Ελλάδος (DAV Griechenland), που ιδρύθηκε το 2010 καθώς επίσης και νομικός σύμβουλος της Ελληνικής Κοινότητας Haar e.V.  (Griechische Gemeinde Haar e.V.) από το 2014 μέχρι και σήμερα.  

 

Για όσους ενδιαφέρονται να έρθουν σε επικοινωνία με τον Αλέξη- Πάνο Πανουτσόπουλο για κάποιο νομικό τους ζήτημα, ο ίδιος διευκρινίζει τα εξής: «Τηλεφωνήστε μου και ρωτήστε με χωρίς κάποιο κόστος για εσάς. Για να αποφευχθούν λάθη και να προληφθεί τυχόν το οποιοδήποτε πρόβλημα πριν την γέννηση του».

 

 

Dikigoros Αλέξης – Πάνος Πανουτσόπουλος

Landsberger Strasse 155 , 80687 Μünchen

Tel +49 089 20080303

Fax +49 089 20049314

Mobile +49 176 61913085

www.rechtsanwalt-hellas.com

 

Email: alexis.panoutsopoulos@otenet.gr   &   info@rechtsanwalt-hellas.com

Facebook

 

Συνέχεια

BUSINESS

Τα μωρά δεν τα φέρνει ο πελαργός (Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης και Ενδομητρίωσης στο Offenbach)

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Πολλές οι ιατρικές επιτυχίες στο κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης και Ενδομητρίωσης στο Offenbach

 

 

Η απόκτηση παιδιού είναι ένα θέμα που προβληματίζει στις μέρες μας πολλά ζευγάρια. Ωστόσο, όταν οι υποψήφιοι γονείς επιλέξουν τη σωστή ιατρική βοήθεια η οικογένειά τους μπορεί να μεγαλώσει πολύ πιο σύντομα απ’ ότι φαντάζονται, με το μικρότερο δυνατό άγχος και την όσο το δυνατό μικρότερη ταλαιπωρία.

 

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους για το Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης και ενδομητρίωσης στο Offenbach, το οποίο λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του Μαιευτήρα- Χειρουργού Γυναικολόγου και Ειδικού στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή Δρ. Κωνσταντίνου Μανωλόπουλου και μία ομάδα εξαίρετων συνεργατών- ιατρών και νοσηλευτών.

 

Είναι το πρώτο και μοναδικό κέντρο στην Γερμανία υπό ελληνική διεύθυνση.

Το Κέντρο μέσα στα 14 χρόνια λειτουργίας του έχει βοηθήσει να γεννηθούν 3.000 παιδιά. Την ομάδα του κέντρου απαρτίζουν πάνω από 40 άτομα, κορυφαίοι γιατροί, εμβρυολόγοι, και επιστήμονες πολλών κλάδων με μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στον τομέα της γονιμότητας.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία και την επιστημονική κατάρτιση του διευθυντή κ. Μανωλόπουλου και της ομάδας του αλλά και στο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό και τις τελευταίες ιατρικές μεθόδους που εφαρμόζονται πολλές γυναίκες κάθε χρόνο βιώνουν τη χαρά της μητρότητας κρατώντας στην αγκαλιά τους το δικό τους παιδάκι.

 

Κάποιες φορές η επίτευξη μιας εγκυμοσύνης μπορεί να μην είναι τόσο απλή και εύκολη διαδικασία. Διάφοροι παράγοντες, όπως η ηλικία της γυναίκας, το ιατρικό και οικογενειακό της ιστορικό, μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τη γονιμότητα μιας γυναίκας ή ενός ζευγαριού. Επίσης και ο τρόπος ζωής, το κάπνισμα ή κάποια ασθένεια μπορούν να επηρεάσουν την γονιμότητα. Φυσικά, το πρόβλημα μπορεί να εντοπιστεί τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα.

 

Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό κάθε γυναίκα, αλλά και κάθε ζευγάρι που επιθυμεί να τεκνοποιήσει, να απευθύνεται από νωρίς σε έναν εξειδικευμένο γυναικολόγο αναπαραγωγής, για να ενημερωθεί για θέματα γονιμότητας και τεκνοποίησης, αλλά και για να προβεί σε έλεγχο γονιμότητας, σε περίπτωση που ο γιατρός το κρίνει απαραίτητο.

 

Η πρώτη επίσκεψη ενός ζευγαριού στο Κέντρο περιλαμβάνει αρχικά μία λεπτομερή συζήτηση ώστε ο γιατρός να συλλέξει τις απαιτούμενες πληροφορίες και να προχωρήσει σε διάγνωση. Κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται ξεχωριστά και με τη δέουσα προσοχή.

Στην αρχή μιας θεραπείας γονιμότητας πραγματοποιείται ορμονική εξέταση για άνδρες και γυναίκες. Σε αυτή την εξέταση συνήθως φαίνονται οι πρώτες ενδείξεις για τις πιθανές αιτίες που μπορεί μία γυναίκα να μην μένει έγκυος.

Επίσης, μέσα στις αρχικές διαγνωστικές εξετάσεις περιλαμβάνονται η παρακολούθηση του κύκλου της γυναίκας μέσω εξετάσεων αίματος και υπερήχων, ο έλεγχος των σαλπίγγων και η ανάλυση του σπέρματος του άνδρα.

 

Το δεύτερο στάδιο είναι αυτό της θεραπείας. Ανάλογα με την κάθε περίπτωση η υπογονιμότητα μπορεί να αντιμετωπιστεί με την παρακολούθηση του κύκλου της γυναίκας και την χορήγηση κλομιφαίνης, ειδική ορμονοθεραπεία ή διαδικασία σπερματέγχυσης.

Για πιο δύσκολες περιπτώσεις εφαρμόζεται η θεραπεία IVF (γονιμοποίηση In vitro) ή η ειδική μέθοδος εξωσωματικής γονιμοποίησης ICSI.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πώς όταν δεν υπάρχουν σπερματοζωάρια στην εκσπερμάτωση, είναι δυνατή η εξαγωγή σπέρματος από τον ιστό των όρχεων. Για το σκοπό αυτό, ένα μικρό δείγμα ιστού λαμβάνεται από τους όρχεις σε σύντομη χειρουργική επέμβαση. Εάν βρεθούν σπερματοζωάρια, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για θεραπεία ICSI. Τα δείγματα σπέρματος ή ορχικού ιστού μπορούν επίσης να καταψυχθούν για μεταγενέστερους κύκλους θεραπείας.

Ακόμα και οι γυναίκες που υποφέρουν από ενδομητρίωση δεν θα πρέπει να ανησυχούν γιατί εδώ βρίσκονται στα σωστά χέρια αφού το Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης λειτουργεί ως πιστοποιημένο Κέντρο Ενδομητρίωσης.

Μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις προτείνεται η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του προβλήματος, ενώ συστήνονται ακόμα και εναλλακτικές θεραπείες για τη βελτίωση της καθημερινότητας των ασθενών και τη μείωση του πόνου όπως είναι ο βελονισμός, η ομοιοπαθητική, η παραδοσιακή κινέζικη ιατρική κα.

 

Ορισμένες επιπλέον ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρονται από το Κέντρο περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, την κρυοσυντήρηση ωαρίων και σπερματοζωαρίων, την εμβρυομεταφορά βλαστοκύστης και τη διαδικασία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής με «laser hatching» (ενίσχυση εκκόλαψης).

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες από την ιστοσελίδα του Κέντρου www.offenbach-kinderwunsch.de, η οποία προσφέρεται στα αγγλικά, τα γερμανικά και σε επτά ακόμα ξένες γλώσσες. Επίσης, όσοι επιθυμούν μία πρώτη γνωριμία με τον κ. Μανωλόπουλο και την ομάδα του μπορούν να παρακολουθήσουν μέσω της σελίδας του Κέντρου στο Facebook «Kinderwunsch Offenbach» τις διαδικτυακές ενημερωτικές συζητήσεις που διοργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα και στις οποίες ενημερώνει το κοινό για την εξωσωματική γονιμοποίηση και λύνει τις όποιες απορίες.

 

Διαδικτυακή Ενημέρωση (28 Μαίου)

Στις 28 Μαίου μάλιστα, η διαδικτυακή ενημέρωση με θέμα Ορμονικός κύκλος στην γυναίκα και δυνατότητες της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής και γυναικολογίας γίνετε  στην ελληνική γλώσσα.

Η συμμετοχή για τους ενδιαφερόμενους στη διαδικτυακή ομιλία είναι ανώνυμη, απολύτως δωρεάν και εντελώς απλή. Δηλώνεται συμμετοχή  μέσω email στη διεύθυνση info@offenbach-kinderwunsch.de. Θα σας σταλεί πρόσβαση στο διαδικτυακό συμβάν λίγο πριν ξεκινήσει. Αν έχετε απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ιατρείο μέσω τηλεφώνου 069-80907571.

 

Dr. med. K. Manolopoulos
Kinderwunsch- und Endometriose Zentrum
Offenbach

Dr. med. K. Manolopoulos

Kinderwunsch- und Endometriose Zentrum

am Büsing Park

Herrnstr. 51

63065 Offenbach

www.offenbach-kinderwunsch.de

 

 

 

Συνέχεια

BUSINESS

ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ: Η ιστορία πίσω από μια ελληνική μάρκα που κατέκτησε ολο τον κόσμο!

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Foto: ©palirria

Το 1957 ιδρύεται η εταιρεία ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ από τον επιχειρηματία Α. Σουλιώτη, στα Πολιτικά Ευβοίας όπου ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση. Σήμερα, η ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ, αποτελεί τον μεγαλύτερο Έλληνα παραγωγό και εξαγωγέα έτοιμων γευμάτων και τον Νο 1 παραγωγό Ντολμάδων παγκοσμίως.

 

Το 1980, η ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ πραγματοποιεί τις πρώτες εξαγωγές στην Γερμανία ενώ τα τελευταία χρόνια οι εξαγωγές της, ξεπερνούν το 80% του συνολικού της τζίρου.

Πιο αναλυτικά, η ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ εξάγει σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, με βασικότερους προορισμούς τη Γερμανία, τη Σαουδική Αραβία, την Αμερική, τον Καναδά, τη Φινλανδία και την Αυστραλία.

 

Όλα τα προϊόντα ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ, βασίζονται σε μαγειρεμένες με μεράκι αυθεντικές συνταγές της Ελληνικής και Μεσογειακής κουζίνας. Τα υλικά επιλέγονται προσεκτικά και τα τελικά προϊόντα συσκευάζονται χωρίς συντηρητικά.

Το portfolio της εταιρείας  ξεπερνά τις 120 συνταγές και υπάρχουν προϊόντα και για τα 3 segments του σουπερμάρκετ: ράφι, ψυγείο και κατάψυξη καθώς και συσκευασίες ειδικά σχεδιασμένες για τους επαγγελματίες της εστίασης.

 

 

Το σήμα κατατεθέν της ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ είναι τα ντολμαδάκια ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ και βασίζονται μέχρι και σήμερα στην αυθεντική συνταγή της γιαγιάς Νότας ενώ στις εγκαταστάσεις της εταιρίας  τυλίγονται καθημερινά ένα- ένα στο χέρι περισσότερα από  1.600.000 τεμάχια.

 

 

Η ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ επενδύει διαρκώς στην έρευνα και ανάπτυξη  νέων προϊόντων  και στην είσοδο σε νέα κανάλια και αγορές. Φέτος, έκανε την είσοδό της στο κανάλι του ψυγείου και της κατάψυξης και στην γερμανική αγορά παρουσιάζοντας τις νέες σειρές παραδοσιακών έτοιμων φαγητών ψυγείου και κατάψυξης κάτω από τα brands Hausgemacht και Today’s Special αντίστοιχα.

 

Η γκάμα προϊόντων Παλίρροια δίνει την επιλογή τόσο στους καταναλωτές όσο και στους επαγγελματίες της εστίασης να μπορούν να απολαμβάνουν ή να προσφέρουν εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόπο, αυθεντικό ελληνικό φαγητό υψηλής ποιότητας και ασύγκριτης γεύσης. Η ποιότητα και η γεύση των προϊόντων Παλίρροια είναι τα χαρακτηριστικά τους για τα οποία έχουν διακριθεί πολλές φορές σε διεθνείς διαγωνισμούς γεύσης κερδίζοντας βραβεία όπως το Great Taste Award 2013,2014,και 2017 καθώς και το Superior Taste Award  το 2016,2017,2018, 2019 και 2020 από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας-Βρυξελών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες www.palirria.com

Συνέχεια

BUSINESS

Παναγιώτης Καραχάλιος (Ορθοπεδικός):ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από οστεοαρθρίτιδα και χρόνιο άλγος της ράχης.

 

         Η έντονη φυσική δραστηριότητα μπορεί μέσω μικρότερων ή μεγαλύτερων τραυμάτων να προκαλέσει βλάβη στον αρθρικό χόνδρο. Η εκφύλιση του αρθρικού χόνδρου συμβαίνει με προοδευτική απώλεια της φυσιολογικής δομής και λειτουργικότητάς του. Αυτή η αρχική απώλεια ξεκινά με λέπτυνση του χόνδρου, αργότερα προχωρά σε διάσπασή του και καταλήγει σε απώλειά του. Το υποκείμενο οστό τότε δεν έχει την προστατευτική δράση του χόνδρου για τις καθημερινές δραστηριότητες και έτσι η άρθρωση οδηγείται σε οστεοαρθρίτιδα (ΟΑ).

Παράγοντες όπως στροφικές κακώσεις υψηλής βίας, μη φυσιολογική ανατομία της άρθρωσης, αστάθεια της άρθρωσης, ανεπαρκής δύναμη των μυών και ιατρικοί ή γενετικοί παράγοντες φαίνεται πως οδηγούν στην OA.

Η ΟΑ προσβάλλει κυρίως τα γόνατα, τα ισχία, τα δάκτυλα των χεριών και των ποδιών, τη σπονδυλική στήλη. Αρχικά ο πόνος εκδηλώνεται μετά από φυσική άσκηση ή κόπωση, καθώς επίσης μετά από πολλή ώρα σε καθιστή θέση ή κατά την πρωινή έγερση από το κρεβάτι. Με την εξέλιξη της νόσου, ο πόνος στις αρθρώσεις γίνεται συνεχής, με έκδηλη την δυσκαμψία.

 

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

 

      Η φυσικοθεραπεία και η μυική  ενδυνάμωση είναι αδιαμφισβήτητα μέσα ύψιστης σημασίας. Επίσης υπάρχει μια ποικιλία άλλων θεραπευτικών μέσων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, όπως αντιφλεγμονώδη φάρμακα, υαλουρονικό οξύ ή γλυκοζαμίνη.

Όταν η αντιφλεγμονώδης φαρμακευτική αγωγή δεν μπορεί πλέον να βοηθήσει ή μία χειρουργική επέμβαση είναι αδύνατη, υπάρχουν ενναλακτικές θεραπείες, οι οποίες αναφέρονται παρακάτω.

 

-Θεραπεία με ενέσιμα αυτόλογα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια PRP (Platelet Rich Plasma)

 

           Η ενέσιμη θεραπεία PRP είναι μια διαδικασία που πραγματοποιείται στον χώρο του ορθοπαιδικού ιατρείου. Λαμβάνεται από τον ασθενή μικρή ποσότητα αίματος από μία περιφερική φλέβα με διαδικασία όμοια με την τυπική εξέταση αίματος.

Ακολουθεί ειδική επεξεργασία (φυγοκέντρηση) όπου απομονώνονται τα αιμοπετάλια από τα ερυθρά αιμοσφαίρια και τα λευκοκύτταρα, τα οποία στη συνέχεια ενεργοποιούνται προκειμένου να εκκρίνουν τους αυξητικούς παράγοντες που έχουν αποθηκευμένους στα κοκκία τους (PRP). Στο τέλος, εγχύεται το PRP με τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια τοπικά στην περιοχή της βλάβης με υπερηχογραφική  ή ακτινογραφική καθοδήγηση, προκειμένου να πραγματοποιηθεί με ακρίβεια.

Τα αιμοπετάλια είναι γνωστό ότι είναι κύτταρα υπεύθυνα για την πήξη του αίματος.

Όταν ενεργοποιούνται (PRP) απελευθερώνουν ουσίες που ουσιαστικά είναι πρωτεΐνες επούλωσης και λέγονται αυξητικοί παράγοντες (PDGF,TGF-β, VEGF, EGF, FGF, IGF -1).

Πρακτικά, αυξάνοντας τη συγκέντρωση των αιμοπεταλίων (PRP) στην περιοχή της βλάβης επιτυγχάνουμε την ταχεία αποκατάσταση λόγω της επουλωτικής αλλά και της αναγεννητικής δράσης τους, λόγω των αυξητικών παραγόντων τους.

Κίνδυνοι και επιπλοκές, όπως λοίμωξη, τραυματισμός νεύρων ή αιμοφόρων αγγείων, δημιουργία ουλώδους ιστού και ασβεστοποίηση του σημείου της έγχυσης, είναι σπάνιοι.

Οι ενδείξεις της θεραπείας αυτής είναι πολλές. Ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι στην αντιμετώπιση και θεραπεία της μερικής ρήξης των  στροφέων μυών του ώμου, τενοντίτιδας, ενθεσίτιδας, χρόνιας επικονδυλίτιδας, τροχαντηρίτιδας ισχίων και πελματιαίας απονευρωσίτιδας.

 

 

-Θεραπεία με χρήση αυτόλογων μεσεγχυματικών βλαστοκυττάρων (Mesenchymal Stem Cells, MSCs)

 

         Τα βλαστοκύτταρα είναι η βάση για όλα τα εξειδικευμένα κύτταρα, που υπάρχουν στα διάφορα όργανα του ανθρώπινου σώματος. Τα βλαστοκύταρα βοηθούν στον σχηματισμό νέων κυττάρων και μπορεί να βοηθήσουν στην ανακατασκευή διαφόρων ιστών πούν έχουν υποστεί βλάβη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ορθοπαιδικούς χειρουργούς έχουν τα μεσεγχυματικά βλαστοκύτταρα και η δυνατότητά τους να προσκολλώνται σε ιστοκαλλιέργειες και να διαφοροποιούνται σε οστεοβλάστες, λιποκύτταρα, χονδροβλάστες κάτω από ορισμένες συνθήκες in vitro.

H διαφοροποίηση των MSCs μπορεί να πραγματοποιηθεί επίσης in vivo. Σήμερα είναι δυνατή η απομόνωση και ο πολλαπλασιασμός τους από τον μυελό των ιστών, τον λιπώδη ιστό και το περιφερικό αίμα. Κατόπιν επεξεργασίας το συμπύκνωμα ενίεται στο σημείο του τραυματισμού ή της εκφυλισμένης άρθρωσης. Κάποιες μελέτες ωστόσο δείχνουν ότι τα ενέσιμα MSCs εξαφανίζονται μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα αυτόλογα μεσεγχυματικα βλαστοκύτταρα έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία πολλών χρόνιων εκφυλιστικών παθήσεων, όπως οστεοαρθρίτιδα, τενοντίτιδες και ρήξεις τενόντων.

Tα αποτελέσματα της μελέτης των αυτόλογων θεραπειών MSC είναι ενθαρρυντικά αλλά ακόμα αμφιλεγόμενα. Η διαδικασία ειναι συγκριτικά με άλλες χρονοβόρα και δεν αποτελεί  θεραπεία ρουτίνας.

 

-Θεραπεία με χρήση αυτόλογου τροποποιημένου ορού (Autologous conditioned serum, ACS/Orthokine)

 

Η ενέσιμη θεραπεία ACS/Orthokine είναι μια διαδικασία που επίσης πραγματοποιείται στον χώρο του ορθοπαιδικού ιατρείου. Παρόμια με το PRP, αφαιρούνται μέσω απλής αιμοληψίας περίπου 10 με 15 ml αίματος από τον ασθενή.  Στη συνέχεια ακολουθεί σε ειδικό χώρο η επεξεργασία του αίματος μέσω φυγοκεντρήσεως, θερμικής επανάκτησης, διαχωρισμού των παραγόντων και απομόνωσης αυτών.

Η ηδική αυτή επεξεργασία ουσιαστικά αυξάνει και ενεργοποιεί στο μέγιστο βαθμό κυτοκίνες και αυξητικούς παράγοντες και ειδικά  τον IL-1βRα,  ο οποίος μπλοκάρει τη δράση της ιντερλευκίνης. Ο παράγοντες περιέχουν αντιφλεγμονώδεις ικανότητες. Καταστέλλουν άμεσα τον πόνο και την φλεγμονή ενώ οδηγούν με τους αυξητικούς παράγοντες στην αποκατάσταση της βλάβης. Η θεραπεία χρησιμοποιείται με πολλή μεγάλη επιτυχία στην αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας, της οσφυαλγίας και των αθλητικών κακώσεων.

 

       Οι πολλά υποσχόμενες θεραπείες PRP, MSC και ACS εντυπωσιάζουν με την δυνατότητα της αυτολόγου θεραπείας ως εναλλακτική λύση. Αποτελούν μια βιολογική θεραπεία στα διάφορα στάδια οστεοαρθρίτιδας (π.χ. ποδοκνημικής, γονάτου, ισχίου, ώμου, σπονδυλικής στήλης), όπως και σε τενοντίτιδες, ενθεσίτιδες, σύνδρομα υπερχρησίας, συνδεσμικές κακώσεις.

 

H διαθεσιμότητα των MSCs είναι περιορισμένη, διότι η μέθοδος είναι δαπανηρή και η κλινική  αποτελεσματικότητα είναι αμφιλεγόμενη. Η PRP είναι συχνά διαθέσιμη και συνίσταται στα πρώτα στάδια της  οστεοαρθρίτιδας .

Η μέθοδος ACS χρησιμοποιείται εδώ και περίπου 20 χρόνια με καλά αποτελέσματα. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά της αποδεικνύεται από διάφορες μελέτες. Η θεραπεία ACS έχει ακόμη και στο τελικό στάδιο της οστεοαρθρίτιδας καλά αποτελέσματα και αποτελεί μια έξυπνη εναλακτική λύση στη θεραπεία με κορτιζόνη.

 

 

Παναγιώτης Καραχάλιος

Ορθοπεδικός χειρούργος

Χειρουργική και συντηριτική θεραπεία ορθοπεδικών παθήσεων

DUS Orthopädie&Unfallchirurgie

Amsterdamer Str. 36, 40474 Düsseldorf 0211-65040408

 

 

 

 

 

Συνέχεια

BUSINESS

Εκτιμητής ζημιών αυτοκινήτων (Gutachter) Χρυσοβαλάντης Πρασίδης

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Τρακάρατε. Καλέστε άμεσα τον σύμβουλο σας-24τράωρο σέρβις. CVP – Gutachten Χρυσοβαλάντης Πρασίδης

Τρακάρατε. Καλέστε άμεσα τον σύμβουλο σας-24τράωρο σέρβις.  

 

CVP – Gutachten: Εκτίμηση ζημιάς μετά από τροχαίο ατύχημα

 

Εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα. Στις τρεις αυτές λέξεις συνοψίζεται η πολιτική του γραφείου CVP-Gutachten  του Χρυσοβαλάντη Πρασίδη με έδρα την Στουτγκάρδη και αντικείμενο τις εκτιμήσεις υλικών ζημιών σε αυτοκίνητα μετά από τροχαία ατυχήματα.

Το προσωπικό του γραφείου είναι σε 24ωρη βάση, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δίπλα στους πελάτες του.

Για να καταλάβετε πόσο εύκολη και γρήγορη μπορεί να είναι η όλη διαδικασία από τον εμπειρογνώμονα κ. Πρασίδη και τους συνεργάτες του αρκεί να σας αναφέρουμε ότι ο ενδιαφερόμενος πελάτης μπορεί να στείλει μερικές φωτογραφίες στο γραφείο μέσω της εφαρμογής WhatsApp μαζί με μία σύντομη περιγραφή του ατυχήματος και των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη για να λάβει μία πρώτη δωρεάν εκτίμηση της ζημιάς. Από εκεί και πέρα βέβαια θα πρέπει να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες από το γραφείο ώστε να γίνει μία ολοκληρωμένη εκτίμηση της ζημιάς, να συνταχθεί η σχετική αναφορά και να σταλεί στην αντίπαλη ασφαλιστική για να λάβει ο πελάτης το ποσό της αποζημίωσης.

 

Άμεσα θα πρέπει να κληθεί ο πραγματογνώμονας για την εκτίμηση της ζημιάς

 

«Αμέσως μετά την αστυνομία, ο πρώτος στον οποίο θα πρέπει να τηλεφωνήσει ο εμπλεκόμενος σε τροχαίο ατύχημα είναι ο πραγματογνώμονας», διευκρινίζει ο Χρυσοβαλάντης Πρασίδης. «Όταν κάποιος εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα και δεν φταίει δικαιούται έναν πραγματογνώμονα. Συνήθως οι ασφαλιστικές εταιρείες της αντίπαλης πλευράς θέλουν να καλούν τον δικό τους πραγματογνώμονα.

Αλλά ο εν λόγω πραγματογνώμονας θα γράψει μειωμένο το ποσό της εκτίμησης για τη ζημιά» τονίζει ο κ. Πρασίδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν ο εμπλεκόμενος σε τροχαίο ατύχημα δεν φταίει είναι σημαντικό να γνωρίζει τα δικαιώματά του και να μην ακολουθήσει τις συμβουλές της αντίπαλης ασφαλιστικής εταιρείας.  

 

Σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι

 

 • Η τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ πραγματογνώμονα και πελάτη μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας λόγω της 24ωρης λειτουργίας του γραφείου. Ο πελάτης παίρνει σαφείς απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που τον απασχολούν.
 • Ο πελάτης λαμβάνει λεπτομερή και τεκμηριωμένη εκτίμηση της ζημιάς στον τόπο που θα επιλέξει για τον έλεγχο του αυτοκινήτου.
 • Μετά την εκτίμηση των ζημιών συντάσσεται η αναφορά, γίνεται η τιμολόγηση και μέσω συνεργαζόμενου δικηγόρου αποστέλλεται στην ασφαλιστική εταιρεία της αντίπαλης πλευράς.
 • Το γραφείο στηρίζει τον πελάτη σε κάθε φάση διευθέτησης των αξιώσεών του από το ατύχημα στο οποίο έχει εμπλακεί.
 • Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης το ραντεβού για την εκτίμηση μπορεί να κλειστεί ακόμη και την ημέρα του ατυχήματος.
 • Τα έξοδα για τις υπηρεσίες που θα προσφέρει ο πραγματογνώμονας μαζί με το συνεργαζόμενο δικηγόρο βαρύνουν την ασφαλιστική εταιρεία της αντίπαλης πλευράς.

 

Πoύ καταβάλλεται το ποσό της αποζημίωσης

 

Το ποσό της αποζημίωσης καταβάλλεται είτε απευθείας στον πελάτη είτε στο συνεργείο, όπου θα επισκευαστεί το αυτοκίνητο.

 

Άλλες υπηρεσίες που προσφέρει το γραφείο

 • Συμβουλές αγοράς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων
 • Εκτίμηση οχήματος σε περιπτώσεις αγοράς ή πώλησης

CVP-Gutachten

Schaiblestraße 1
70499 Stuttgart

+49 170 23 23 553

info@cvp-gutachten.de

www.cvp-gutachten.de

 

 

 

Συνέχεια

BUSINESS

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ KINSTERNA HOTEL

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Η πατρίδα μας είναι στις ασφαλέστερες χώρες του κόσμου μετά την επιτυχημένη διαχείριση της μάχης κατά του covid-19. Φέτος, έχετε την ευκαιρία να προσφέρετε σε εσάς και την οικογένειά σας μια ασφαλή εμπειρία απόδρασης στο Kinsterna Hotel.

Ασφαλής τοποθεσία

Το Kinsterna Hotel βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ευρώπης, στην ιστορική Μονεμβασιά, μακριά από τα πολύβουα αστικά κέντρα, κρυμμένο στις πλαγιές του όρους Πάρνωνα.

Το ιδιαίτερο μικροκλίμα και η εντυπωσιακή χλωρίδα του, καθιστούν τον Πάρνωνα ένα βοτανικό παράδεισο που σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες θωρακίζουν την ασφάλεια των επισκεπτών.

Εναλλακτικό ‘καταφύγιο’

 


Το Kinsterna Hotel είναι ένα βυζαντινό αρχοντικό που αποκαταστάθηκε με απόλυτο σεβασμό στη μακρά ιστορία του και σήμερα παράγει τα δικά του προϊόντα (λάδι, κρασί, ελιές, σαπούνι, φρούτα και λαχανικά) μέσα στο κτήμα του έκτασης 100 στρεμμάτων.

Το γαλήνιο περιβάλλον του Kinsterna Hotel και η επαφή με τη φύση, χαρίζουν στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας διασφαλίζοντας την ιδιωτικότητα των επισκεπτών και την ατομική ελευθερία.


Ασφάλεια και φυσικά πλεονεκτήματα

Η εφαρμογή των νέων αυστηρών πρωτοκόλλων υγιεινής και των νέων διαδικασιών λειτουργίας, σε συνδυασμό με τα φυσικά πλεονεκτήματα του Kinsterna Hotel, καθιστούν το αρχοντικό την ιδανική πρόταση για τις καλοκαιρινές διακοπές ενός ζευγαριού, μιας οικογένειας ή μιας παρέας φίλων.

 

 

 • Οδική πρόσβαση από το αεροδρόμιο της Αθήνας (ΑΤΗ) ή της Καλαμάτας (KLX) στο νοτιότερο και ασφαλέστερο προορισμό της Ελλάδας.
 • Απομονωμένη τοποθεσία σε απόσταση 6km από το Κάστρο της Μονεμβασιάς.
 • Έκταση 100 στρεμμάτων με αμπέλια, περιβόλια και ελιές.
 • Φυσική απόσταση μεταξύ κατοικιών και δωματίων λόγω της αρχιτεκτονικής δομής του αρχοντικού.
 • Μεγάλοι εξωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι.
 • Δυνατότητα πρωινού και γευμάτων / δείπνων στους κήπους, τα περιβόλια και τα ευρύχωρα μπαλκόνια των δωματίων.
 • Διαχωρισμός πισινών για ενήλικες και οικογένειες.
 • Απόσταση 800μ από τη θάλασσα, μεγάλη ακτογραμμή με ελεύθερες παραλίες και δυνατότητα πρόσβασης σε απομονωμένες παραλίες με το σκάφος του αρχοντικού.


Προσθήκη νέων υπηρεσιών

Το Kinsterna Hotel αξιοποιεί το εντυπωσιακό κτήμα του και προσφέρει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να χαλαρώσουν ή να απολαύσουν τις υπηρεσίες του αρχοντικού σε νέους χώρους μέσα στη φύση, σε ένα προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον.

 

 

 • Δυνατότητα πρωινού κάτω από τις αιωνόβιες ελιές.
 • Επέκταση του χώρου χαλάρωσης περιμετρικά της πισίνας με ξαπλώστρες ανάμεσα στις αρωματικές πορτοκαλιές, λεμονιές και τις αιωνόβιες ελιές.
 • Καλλιέργεια όλων των περιβολιών στις πεζούλες του κτήματος ώστε να παράγουμε σχεδόν όλα τα προϊόντα που χρειαζόμαστε.
 • Επέκταση χώρου ταβέρνας ‘Linos’ κάτω από τις ροδιές και τις κυδωνιές.
 • Δυνατότητα διαμονής σε απομονωμένη αγροικία του 1770, η οποία βρίσκεται σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον ανάμεσα σε 3 ρεματιές σε απόσταση 20Km από το Kinsterna.
 • Επανασχεδιασμός δραστηριοτήτων υπαίθρου, όπως ιππασία, βόλτα σε άμαξα, επίσκεψη στα αμπέλια, επίσκεψη στον στάβλο με τα πρόβατα, ποδηλασία και πεζοπορία στα πολλά σηματοδοτούμενα μονοπάτια που θα χαρίσουν πολύτιμες εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους!


Kinsterna Hotel

Μονεμβασιά, Πελοπόννησος, Ελλάδα
Τ +30 27320 66300, Ε info@kinsternahotel.gr, W www.kinsternahotel.gr

 

Συνέχεια
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement Europolitis 24

Für mehr

Abonnieren Sie kostenlos unsere Mailingliste und erhalten Sie interessante Informationen zu Ihrem E-Mail-Posteingang.

Danke fürs Abonnieren.

Something went wrong.

Advertisement
ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 ώρες πριν

Γερμανία: Κατάργηση των φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων εντός Ευρώπης, εισηγείται ο Σολτς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ώρες πριν

Στο Δήμο Ελασσόνας το 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο Θεσσαλών στις 7 και 8 Αυγούστου

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ5 ώρες πριν

Ανοίγει ο τουρισμός στην Ελλάδα – Τα έγγραφα που απαιτούνται

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ20 ώρες πριν

Ακόμη 21 πρεσβείες και προξενικές Αρχές σε 15 χώρες προστίθενται στο myConsulLive

ΕΙΔΗΣΕΙΣ21 ώρες πριν

Με την υγειονομική κρίση οι Ευρωπαίοι οδηγοί έγιναν… λιγότερο νευρικοί

ΓΕΡΜΑΝΙΑ23 ώρες πριν

Γερμανία: Συγκεντρώσεις κατά του Ισραήλ σε διάφορες πόλεις

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα πριν

Ρόδος: Με 9 πτήσεις ξεκίνησε σήμερα η τουριστική περίοδος

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ημέρα πριν

Γερμανία: Συστήματα καθαρισμού αέρα σε παιδικούς σταθμούς και δημοτικά σχολεία

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ημέρα πριν

Νέοι κανονισμοί σε ισχύ για την είσοδο στη Γερμανία

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ1 ημέρα πριν

Κ. Βλάσης: Πρόθεση της πολιτείας ο εορτασμός της Ημέρας Ελληνικής Διασποράς

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Γερμανία: Ανάκτηση ελευθεριών για εμβολιασμένους και πρώην ασθενείς Covid-19

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Γερμανία: Ανάκτηση ελευθεριών για εμβολιασμένους και πρώην ασθενείς Covid-19 από την Κυριακή

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 ημέρες πριν

Γερμανία: Καταργείται η καραντίνα για όσους έχουν εμβολιαστεί, αναρρώσει ή φέρουν αρνητικό τεστ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ3 εβδομάδες πριν

Για πρώτη φορά με διεθνή πιστοποίηση η Αρχαία Ελληνική γλώσσα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

Η Γερμανία αυστηροποιεί τους περιορισμούς παρά τις επικρίσεις

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 ημέρες πριν

Βερολίνο: Ανοίγουν στις 23 Μαΐου υπαίθριοι χώροι καφέ και εστιατορίων

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Γερμανία: Ζευγάρι Βουλγάρων συνελήφθη για εμπόριο βρεφών

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ημέρα πριν

Νέοι κανονισμοί σε ισχύ για την είσοδο στη Γερμανία

ΓΕΡΜΑΝΙΑ6 ημέρες πριν

Γερμανία: Περισσότερες ελευθερίες για εμβολιασμένους και όσους έχουν αναρρώσει από Covid-19

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 εβδομάδες πριν

Η Βαυαρία θα εξομοιώνει τους εμβολιασμένους με όσους έχουν πρόσφατα αρνητικά τεστ

Europolitis TV4 εβδομάδες πριν

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Europolitis TV1 μήνα πριν

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV3 μήνες πριν

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Europolitis TV6 μήνες πριν

ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Europolitis TV1 έτος πριν

E.E: Covid-19 και Erasmus, δεν θα χαθεί το ακαδημαϊκό έτος.

Europolitis TV1 έτος πριν

Ο Εκδότης του Ευρωπολίτη Βασίλης Βούλγαρης στο Παρα5 με τον Σπύρο Λάτσα ENA Channel (24/04/2020)

Europolitis TV1 έτος πριν

Ελληνική Ψυχή: Αννα Ιωαννίδου-Η Ελληνική Κοινότητα Στουτγκάρδης κοντά στον ελληνισμό (Video)

Europolitis TV1 έτος πριν

Ελληνική Ψυχή :(Ελληνική Κοινότητας Βερολίνου): Ο εθελοντισμός και συμμετοχή δυναμώνουνε μια κοινότητα

Europolitis TV1 έτος πριν

Ο Εκδότης του Ευρωπολίτη Βασίλης Βούλγαρης μιλάει στο ENA Channel

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 έτος πριν

CORONAVIRUS(Μόναχο): Video δείχνει την πυροσβεστική να ενημερώνει για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis