Επικοινωνήστε μαζί μας

CHOICES

TO LASER ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ : Από την Μαρίνα Γραμματικοπούλου (Οδοντίατρος στην Νυρεμβέργη)

Δημοσιεύθηκε

στις

TO LASER ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ©Fotolia.com/Robert

“Το Laser είναι η τελευταία και πιο εξελιγμένη από τις πηγές φωτός. Η λέξη Laser είναι ακρωνύμιο του Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation.(Ενίσχυση Φωτός με Εξαναγκασμένη Εκπομπή Ακτινοβολίας .)”

Τα λέιζερ παράγουν συμφασικό, μονοχρωματικό φως (δηλαδή φως με συγκεκριμένο μήκος κύματος/χρώμα), το οποίο διαδίδεται σε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, σχηματίζοντας στενές δέσμες.

Η λειτουργία των λέιζερ ερμηνεύεται από τη θεωρία της κβαντικής μηχανικής και της θερμοδυναμικής.

Σήμερα υπάρχουν Laser με διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρήση. Εγώ , λόγω του επαγγέλματος μου , θα σας μιλήσω φυσικά για την χρήση του Laser στην οδοντιατρική.

Ο βέλτιστος συνδυασμός είναι ο συνδυασμός των Er: YAG και η Diode της τεχνολογίας laser για χρήση στην οδοντιατρική. Προσφέρει μέγιστο αριθμό θεραπειών για σκληρούς και μαλακούς ιστούς.

Αυτά τα οδοντιατρικά λέιζερ, λόγω των τεχνικών χαρακτηριστικών τους , δεν έχουν ανάλογά. Το laser μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Ενδοδοντία, στη Χειρουργική, στα Εμφυτεύματα, στην Περιοδοντολογία και για Λεύκανση. Το laser αυτό έχει σχεδιαστεί για εφαρμογές σε όλους τους τομείς της οδοντιατρικής.

Λόγω των μοναδικών ιδιοτήτων τους αυτά τα Laser που χρησιμοποιούνται στην οδοντιατρική ,ανήκουν στον εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας και χρησιμοποιούνται σε πάνω από 100 εφαρμογές στην οδοντιατρική.

Η ακρίβεια της κοπής, η δυνατότητα για άμεση διακοπή της αιμορραγίας, μια ισχυρή αντιβακτηριδιακή δράση της ακτινοβολίας λέιζερ και την ικανότητα να διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης ιστών (biostimulating) κάνουν το λέιζερ ένα εξαιρετικό εργαλείο στη σύγχρονη οδοντιατρική. Μια ανώδυνη διαδικασία, συχνά χωρίς να απαιτείται αναισθησία και ράμματα βοηθά στην ελαχιστοποίηση του τραύματος και την αποφυγή της ψυχολογικής δυσφορίας.

Για τη θεραπεία των ριζικών σωλήνων κατά την ενδοδοντική θεραπεία που χρησιμοποιούνται αποστειρωτικές ιδιότητες του λέιζερ, η οποίες εγγυώνται την απουσία μόλυνσης στο κανάλι και ως εκ τούτου – την έλλειψη των επιπλοκών. Θεραπεία για υπερευαισθησία δοντιών, για άφθες, για έρπει και στοματίτιδα είναι πολύ πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική από τις παραδοσιακές μεθόδους.

Εδώ είναι ένα πεδίο στο οποίο η αποτελεσματικότητα του λέιζερ Diode είναι ιδιαίτερα εμφανής χάρη στην καταπληκτική πρωτοφανές αντιφλεγμονώδη, βακτηριοκτόνο και αναλγητική του δράση αφού σχεδόν αμέσως μετά την εφαρμογή του λέιζερ ο πόνος και το τσούξιμο εξαφανίζονται.

Η βακτηριοκτόνος δράση του λέιζερ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στο ριζικό σωλήνα, στην περιοδοντολογία ,σε όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις κλπ. όποτε έχει σαν αποτέλεσμα την επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης σε σύγκριση με τις παραδοσιακές θεραπείες.

Χάρη στην απολυμαντική του δράση το λέιζερ επιτρέπει μια ευρεία και γρήγορη απολύμανση των ούλων , με σημαντική μείωση των βακτηρίων . Μέσα από το φυσικό αναλγητικό και biostimulating του λέιζερ, οι ασθενείς έχουν συνήθως ελάχιστη μετεγχειρητική δυσφορία. Στην εμφυτευματολογία η εφαρμογή της τεχνολογίας λέιζερ έχει ανοίξει νέες δυνατότητες.

Με το λέιζερ είναι δυνατόν να εκτελεστεί μια αναίμακτη χειρουργική επέμβαση με πλήρη αιμόσταση και αποτελεσματική απολύμανση του ιστού.

Αυτά τα αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα που συνδέονται με την ταχύτερη επούλωση και μείωση του οιδήματος φέρνει πιο προβλέψιμα αποτελέσματα. Σε σύγκριση με ηλεκτρικό ή παραδοσιακό νυστέρια, το λέιζερ δεν προκαλεί καμία βλάβη του μυϊκού ιστού.

Επίσης το Erbium λέιζερ μπορεί να λειτουργήσει εύκολα και με ακρίβεια στον σκληρό ιστό με λιγότερα τραύματα και μειωμένες μετεγχειρητικές επιπλοκές από τα συμβατικά χειρουργικά εργαλεία.

Ένα από τα πιο αγαπημένα αποτελέσματα της ενέργειας λέιζερ είναι αξιοσημείωτο βακτηριοκτόνο δράση της. Αυτή η δράση, μαζί με την ικανότητα του λέιζερ να αποφεύγετε η αύξηση της θερμοκρασίας στον ιστό έχει ως αποτέλεσμα να διασφαλίζετε η διαφύλαξη των βιολογικών ιδιοτήτων του οστού, χωρίς νέκρωση ή αλλοίωση στην σύνθεση του.

Το Laser διαθέτει επίσης μια αξιοσημείωτη ικανότητα biostimulating ( ικανότητα να διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης ιστών ), η οποία επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης, ενισχύοντας τον μεταβολισμό και τη βελτίωση της μεταφοράς οξυγόνου μέσω των αγγείων. Αυτό βελτιώνει εξαιρετικά την μετεγχειρητική πορεία (και γενικός την πορεία μετά από οποιαδήποτε εφαρμογή με το λέιζερ) και έχει πολύ σημαντική μείωση του πόνου.

Έτσι, το λέιζερ διεγείρει την άμυνα του οργανισμού και τον κάνει να ανταποκρίνεται καλύτερα. Το λέιζερ είναι αναμφίβολα ο πιο γρήγορος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για την επίτευξη του πιο φυσικού λευκού χαμόγελου. Το φως λέιζερ διαπερνά το σμάλτο των δοντιών και αυξάνει την επίδραση του ζελέ λεύκανσης στα δόντια.

Η παρουσία του οξειδίου του τιτανίου στο ζελέ προστατεύει το σμάλτο, ελαχιστοποιεί τον πόνο και κατά συνέπεια μειώνει σημαντικά την ευαισθησία των δοντιών. Το μήκος κύματος του λέιζερ απορροφάτε κυρίως από νερό και έχει αφομοιωθεί σε μεγάλο βαθμό και από υδροξυαπατίτη.

Για αυτό το λόγο το λέιζερ είναι πολύ αποτελεσματικό για την απομάκρυνση των σκληρών ιστών (όπως παράδειγμα όταν αφαιρούμε την τερηδόνα).

Η αφαίρεσή τις τερηδόνας μπορεί να είναι εξαιρετικά επιλεκτική, λόγω της μεγάλης ποσότητας νερού στην τερηδονισμένη περιοχή της αδαμαντίνης και οδοντίνης.

Το laser Er: YAG μπορεί επίσης να αξιοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές πάνω στο σκληρό ιστό (μεταμόσχευση, ακρορριζεκτομή, ανύψωση ιγμορείου κλπ.).

Σήμερα μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ,ότι τα Laser έχουν σημαντικές θετικότατες βιολογικές επιδράσεις. Σήμερα ξέρουμε σίγουρα πως τα Laser δεν έχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες στα χέρια ενός σωστά εκπαιδευμένου γιατρού.

Μαρίνα Γραμματικοπούλου (Zahnarztpraxis Am Plärrer 19/21, D-90443 στην Νυρεμβέργη – Tel.: 0911- 68 87 067)

 

CHOICES

Οι Γερμανοί κάνουν οικονομία και μάλιστα τους αρέσει.

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

  “97% κάνουν οικονομία στα ψώνια. 9 στους 10 δε θέλουν να ξοδέψουν περισσότερο από το απαραίτητο. Στους 7 από τους 10 αρέσει να κάνουν οικονομία.”

Εκπτώσεις, Groupon ή σύγκριση τιμών στο διαδίκτυο- 97% των Γερμανών χρησιμοποιούν έναν τρόπο για να κάνουν οικονομία. Σχεδόν όλοι και αυτοί που κερδίζουν πάνω από τον μέσο όρο.

Η έκπληξη! Οι Γερμανοί δεν κάνουν οικονομία για να αγοράσουν απλά ένα αυτοκίνητο, να πάνε διακοπές ή να αγοράσουν ακίνητο, άλλα λόγω αρχών. Εννιά στους δέκα ερωτηθέντων στην έρευνα που έγινε για λογαριασμό της εταιρίας Idealo, δε θέλουν να ξοδέψουν περισσότερο από όσο είναι απαραίτητο. Και το 72% νιώθει ευχαρίστηση στο να κάνει οικονομία. Η ευαισθητοποίηση σχετικά με τις τιμές είναι προφανώς ευρέως διαδεδομένη.

Οι καταναλωτές βρίσκουν τις πιο ελκυστικές προσφορές στο Διαδίκτυο

Αλλά πώς ακριβώς κάνουν οικονομία οι Γερμανοί; Η δημοσκόπηση της idealo δείχνει: Οι εκπτώσεις παραμένουν δημοφιλείς, ειδικά στη μόδα και τα αξεσουάρ. Τα Outlet χρησιμοποιούνται μόνο από το 30%. Επίσης τουλάχιστον οι μισοί απάντησαν ότι σπάνια ή και ποτέ δε χρησιμοποιούν εκπτωτικά κουπόνια από περιοδικά και εφημερίδες

Πολύ δημοφιλές είναι το κλασικό φυλλάδιο με ειδικές προσφορές. Το 69 τοις εκατό των ερωτηθέντων χρησιμοποιεί τέτοια φυλλάδια, ειδικά προτού αγοράσουν αντικείμενα καθημερινής χρήσης, όπως είδη τροφίμων ή καλλυντικών. Εν τω μεταξύ, οι ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών στο Διαδίκτυο είναι εξίσου διαδεδομένες με τα φυλλάδια – το 67% των ερωτηθέντων χρησιμοποιεί δικτυακές πύλες για να εξοικονομήσουν χρήματα ενώ ψωνίζουν. Αυτοί που ψάχνουν προσφορές συχνά βρίσκουν το ηλεκτρονικό εμπόριο πιο προσοδοφόρο από το λιανικό.

Οι γονείς και οι υψηλά αμειβόμενοι κάνουν ιδιαίτερα οικονομία

Σχεδόν όλοι δίνουν προσοχή στην τιμή κατά την αγορά – αλλά δεν προτιμούν όλοι τους ίδιους τρόπους εξοικονόμησης. Για παράδειγμα, οι πύλες σύγκρισης τιμών στο διαδίκτυο χρησιμοποιούνται πολύ περισσότερο από τους άνδρες απ’ ό τι από τις γυναίκες (72% και 62%, αντίστοιχα). Οι γονείς είναι ιδιαίτερα παθιασμένοι αποταμιευτές: εκείνοι που έχουν παιδιά έχουν περισσότερες πιθανότητες να χρησιμοποιήσουν μία από τις δημοφιλείς μεθόδους αποταμίευσης. Το 79 τοις εκατό των γονέων λένε επίσης ότι απολαμβάνουν την εξοικονόμηση – εννέα ποσοστιαίες μονάδες περισσότερο από αυτούς που δεν έχουν παιδιά.

Η κατάσταση είναι παρόμοια με τους υψηλόμισθους: Οι άνθρωποι με μηνιαίο καθαρό εισόδημα μεταξύ τριών και πέντε χιλιάδων ευρώ αγαπούν ιδιαίτερα την αποταμίευση. Και όταν ψωνίζουν, χρησιμοποιούν πιο συχνά μεθόδους εξοικονόμησης όπως κουπόνια έκπτωσης, ειδικές προσφορές, πόντους ανταμοιβής κτλ . Ακόμη και εκείνοι που κερδίζουν καλά δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα χρήματα στη Γερμανία.

Πηγή: Τα δεδομένα, έχουν συλλεχθεί από το ινστιτούτο έρευνας της αγοράς Norstat για λογαριασμό της idealo internet GmbH. Στην online έρευνα που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2018 , συμμετείχαν 1.023 άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω.

Συνέχεια

CHOICES

Μάστιγα οι ψεύτικοι αστυνομικοί στην Γερμανία.

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Ψεύτικοι αστυνομικοί εξαπατούν κυρίως ηλικιωμένους, καθημερινά περιστατικά.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις της αστυνομίας της Κολωνίας η εξαπάτηση με το τρικ των ψεύτικων αστυνομικών ακμάζει.

Τα θύματα υποβάλλονται σε μαζική πίεση από τους ψεύτικους αστυνομικούς επί ώρες, μέχρι να πιστέψουν στο σενάριο προσομοιωμένης απειλής και να εκπληρώσουν τις απαιτήσεις των δραστών από φόβο.

Στις 18 Οκτώβρίου μάλιστα κατάφεραν να αποσπάσουν από ηλικιωμένο ζευγάρι 65 και 68 χρονών το ποσό των 25000€.

Η απάτη

Τηλεφωνήσαν στο ζευγάρι και συστηθήκαν ως υπάλληλοι της μυστικής αστυνομίας. Τους είπαν ότι βρέθηκαν σε τσάντα υπόπτου τα τραπεζιτικά στοιχεία τους. Γνώριζαν ότι ο υποτιθέμενος δράστης συνεργαζόταν με έναν ύποπτο υπάλληλο της τράπεζας, που θα μετέφερε τα χρήματα τους στο εξωτερικό και θα τα χάνανε εάν δεν αντιδρούσαν άμεσα.

Συμβούλεψαν λοιπόν το ηλικιωμένο ζευγάρι να βγάλουν τα χρήματα από την τράπεζα και να τα παραδώσουν σε έναν «αστυνομικό» με πολιτικά. Η αστυνομία θα παρακολουθούσε τις κινήσεις του υπόπτου υπάλληλου της τράπεζας, για να μπορούν να τον συλλάβουν και όταν θα τελείωνε η επιχείρηση θα τηλεφωνούσαν στο ζευγάρι και θα τους επέστρεφαν προσωπικά τα χρήματα τους. Μετά από πολύωρα τηλεφωνήματα το ζευγάρι έκανε ανάληψη 25000€, τα οποία άφησε σύμφωνα με τις τηλεφωνικές οδηγίες στην πίσω ρόδα ενός παρκαρισμένου αυτοκίνητου διπλά στο σπίτι τους. Εφόσον δεν  έλαβαν το συμφωνημένο τηλεφώνημα πήγαν οι ίδιοι στην αστυνομία και αποκαλύφτηκε η απάτη.

Ο διευθυντής της ασφάλειας κ. Becker τονίζει ότι η επαγγελματική προσέγγιση των δραστών τους κάνει ιδιαίτερα πιστευτούς. Σε περίπτωση αμφιβολιών καλέστε την αστυνομία στο 110.

Σε καμία περίπτωση η αστυνομία δεν θα ζητήσει να παραλάβει χρήματα ή κοσμήματα  για να τα προστατεύσει.

Συνέχεια

CHOICES

Κάτι καλό γεννιέται στο Ντόρτμουντ για τον ελληνισμό

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Συνάντηση της Γενικής Προξένου Μαρίας Παπακωνσταντίνου με τον Δήμαρχο της πόλης του Ντόρτμουντ Urlich Sierau.

Είδηση για τον ελληνισμό  έβγαλε η συνάντηση της Γενικής Προξένου του Ντύσσελντορφ Μαρίας Παπακωνσταντίνου με τον Δήμαρχο της πόλης Urlich Sierau.

Η Προώθηση του Ελληνισμού και η ανάδειξη της Ιστορίας του ήταν το επίκεντρο στην συνάντηση που είχε η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στο Ντύσσελντορφ Μαρία Παπακωνσταντίνου με τον Δήμαρχο του Ντόρτμουντ Δήμαρχο Urlich Sierau.

Στην συνάντηση όπου έγινε την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου ανάμεσα στην Γενική Πρόξενος της Ελλάδας με τον Δήμαρχο του Ντόρτμουντ συζητήθηκε η ανέγερση Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου σε πρώην βιομηχανική ζώνη περιοχής που τώρα είναι ραγδαία ανερχόμενη.

Όλα αυτά σε συνεργασία με Εκκλησία και τον Πατέρα Φιλόθεο.

Πρόκειται για έργο που με την ολοκλήρωση του σε ορίζοντα περίπου πενταετίας θα αποτελέσει ορόσημο όχι μόνο για τον Ελληνισμό της ευρύτερης περιοχής του Ντόρτμουντ αλλά όλης της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας.

Eπίσης ενδιαφέρον υπήρχε για συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δήμου Τρίπολης και Ολυμπίας.

Συνέχεια

CHOICES

Το ελληνικό εστιατόριο μπορεί και αλλιώς (ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΓΩ)

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΓΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΦΕΤΚΟΥ στο Esslingen am Neckar

Ενέργειες και δράσεις που αναδεικνύουν την ελληνική γαστρονομία και το ελληνικό ποιοτικό κρασί.

Μια τέτοια δράση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Αργώ στο `Εσσλινγεν που λειτουργεί υπό την διεύθυνση των αδερφών Σφέτκου, στις 04.10. Ελληνικά πιάτα συνοδευόταν με γευσιγνωσία ποιοτικών κρασιών του κτήματος Κώστας Λαζαρίδης,  ενέργεια που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τους πελάτες του μαγαζιού.

Απόδειξη το κατάμεστο εστιατόριο, το χαμόγελο και η ικανοποίηση των πελατών από τα εδέσματα αλλά και τις άμεσες γνώσεις που απόκτησαν με έναν ιδιαίτερα εύγεστο τρόπο.

Πρόδρομος (Μάκης) Σφέτκος

Ο Πρόδρομος Σφέτκος μας μεταφέρει.« Είναι μεγάλη ικανοποίηση να γνωρίζουν και να αγαπούν οι Γερμανοί προϊόντα της χώρας μας. Εάν όλοι οι συνάδελφοι κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και μάθουμε τα προϊόντα που έχουμε, τα οποία είναι και ιδιαίτερα ποιοτικά, θα μπορούμε να τα πουλήσουμε καλύτερα και να φέρουμε πιο κοντά το γερμανικό κοινό στην Ελλάδα την οποία βρίσκει άμεσα στο Ελληνικό εστιατόριο.»

Συνέχεια

CHOICES

Αιμοδοσία αγάπης και ελπίδας προσφέρουν οι εθελοντές στην Νυρεμβέργη

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

©Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης «Εύξεινος Πόντος»

Ημερίδα αιμοδοσίας στη Νυρεμβέργη πραγματοποίησε ο τοπικός Σύλλογος Ποντίων την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.

(περισσότερα…)

Συνέχεια

CHOICES

Συνάντηση φορέων με την Γενική Πρόξενου του Ντύσσελντορφ στην Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία (VID)

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

© europolitis

Συνάντηση της Γενικής Προξένου του Ντύσσελντορφ Μαρία Παπακωνσταντίνου με την εκκλησία και φορείς της περιοχής της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας στην ενορία του Αγίου Θεράποντος στο Γκούτερσλο.

Θέμα συνάντησης ήταν η γνωριμία αλλά και ο καλύτερος προγραμματισμός αναγκών και δράσεων που θα πρέπει να γίνουν.Τα συμπεράσματα και οι δυσκολίες που βγήκαν από αυτήν την συνάντηση είναι ότι δύσκολα οι νέοι συμμετέχουν πλέον στα κοινά, ειδικά στις ελληνικές κοινότητες. Παρόλο όμως τις δυσκολίες κάποιες μικρές πόλεις είναι πιο κοντά σε προγράμματα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας.

Στην συνέχεια η συζήτηση πήγε στο πως μπορεί να διευκολυνθεί ο κόσμος για να μπορεί να κάνει έγγραφα ώστε να μην ταλαιπωρείτε λόγω των αποστάσεων.

Τέλος στην συνάντηση συζητήθηκε το πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή του ελληνισμού στις Ευρωεκλογές και η ευκαιρία που δίνετε στη ομογένεια ώστε να μπορεί να διεκδικεί την επιστολική ψήφο  να δείξει στην ελληνική πολιτεία το παρόν, την θέληση και το ενδιαφέρον στα δρώμενα της χώρας ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει πιο δυναμικά την επιστολική ψήφο.Στην συνάντηση συμμετείχαν οι ελληνικές κοινότητες Μπίλεφελντ, Μούνστερ και Λιπστατ, ο Μακεδονικός Σύλλογος Γκούτερσλο, ο Σύλλογος Ποντίων Μπίλεφελντ και Περιχώρων, ο Ηπειρωτικός Σύλλογος, η Eλληνογερμανική εταιρεία και αντιπροσωπεία ελληνικών φορέων. Ενώ στην συνάντηση δεν συμμετείχε η ελληνική κοινότητα  Γκούτερσλο.

Συνέχεια

Like us on Facebook

Advertisement Europolitis 24

Für mehr

Abonnieren Sie kostenlos unsere Mailingliste und erhalten Sie interessante Informationen zu Ihrem E-Mail-Posteingang.

Danke fürs Abonnieren.

Something went wrong.

Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ38 λεπτά πριν

Ζούμε στην «Εποχή του Κοτόπουλου», λένε οι επιστήμονες

ΓΕΡΜΑΝΙΑ6 ώρες πριν

«Συγκλονισμένος» ο γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ για τα γεγονότα στο Στρασβούργο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ10 ώρες πριν

Α. Μέρκελ: Καμία πιθανότητα επαναδιαπραγμάτευσης του Brexit

BREAKING22 ώρες πριν

Επίθεση από ένοπλο στο Στρασβούργο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 ημέρα πριν

Παγιδευμένη ήδη στο Brexit, η Τερέζα Μέι… κλειδώθηκε και στη λιμουζίνα της

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ1 ημέρα πριν

To Voyager 2 της NASA εισήλθε στον διαστρικό χώρο

BREAKING1 ημέρα πριν

Ζ. Ζάεφ: Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις δηλώσεις μας

ΕΥΡΩΠΗ2 ημέρες πριν

Γαλλία: Αύξηση μισθών κατά 100 ευρώ μηνιαίως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Μακρόν

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ2 ημέρες πριν

Στην 26η θέση η Ελλάδα στον δείκτη «Γυναίκες στην Ψηφιακή Εποχή»

ΚΟΣΜΟΣ2 ημέρες πριν

Έρευνα στην Αίγυπτο για βίντεο με γυμνό ζευγάρι στην Πυραμίδα του Χέοπα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

Του πήραν το δίπλωμα οδήγησης… 49 λεπτά αφότου το πήρε στα χέρια του

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες πριν

Βερολίνο εντατικοί έλεγχοι στους σταθμούς αυτό το Σαββατοκύριακο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες πριν

Μόναχο- Απρόσεκτος οδηγός φορτηγού προκάλεσε υλικές ζημίες

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Waibligen: «Ταξιδεύοντας στον Πόντο – Τουρισμός της νοσταλγίας»

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Επανεκκίνηση της Ελληνικής Κοινότητας Ντύσσελντορφ ή μία από τα ίδια;

ΓΕΡΜΑΝΙΑ6 ημέρες πριν

Θύματα εκμετάλλευσης οι ξένοι εργαζόμενοι συχνά στην Γερμανία

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Ο Χάρης Κουδούνας στο Ντύσσελντορφ: ”Ταξίδι στην αχαρτογράφητη ιστορία μας μέσα από τον γραπτό λόγο”

ΓΕΡΜΑΝΙΑ5 ημέρες πριν

Το προφίλ της Άνεγκρετ Κραμπ-Καρενμπάουερ, της νέας προέδρου του CDU

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες πριν

Στο αρχείο η εισαγγελική έρευνα για τη δήλωση του ηγέτη του AfD για τον χαρακτηρισμό του «απλά μια κουτσουλιά ..»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες πριν

Ένα ναρκοπέδιο του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου ανακαλύφθηκε κοντά στην Αγία Πετρούπολη

Europolitis TV1 μήνα πριν

Νέοι στόχοι της ΕΕ για την ανανεώσιμη ενέργεια με κάλυψη του 32% των αναγκών έως το 2030

Europolitis TV1 μήνα πριν

Πίστη, Αγάπη, Αρετή το μήνυμα του Μητροπολίτη Γερμανίας κ. Αυγουστίνου για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Europolitis TV2 μήνες πριν

Οι Ριζίτες του Μονάχου τιμήσανε την «Ημέρα του Βοσκού»

Europolitis TV2 μήνες πριν

Δυνατοί γυναικείοι χαρακτήρες διαγωνίζονται για το Κινηματογραφικό βραβείο LUX

Europolitis TV2 μήνες πριν

H 23η Πανευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας Ευρώπης (VID)

Europolitis TV2 μήνες πριν

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θράκη Βρυξελλών στις 30ες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις ΟΘΣΕ

Europolitis TV2 μήνες πριν

O Πολιτιστικός Σύλλογος Σαμοθρακιτών Στουτγάρδης στις 30ες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις της Ο.Θ.Σ.Ε. (VID)

Europolitis TV3 μήνες πριν

Αγιασμός στο Ελληνικό Σχολείο του Nτύσσελντορφ (VID)

Europolitis TV3 μήνες πριν

O Θρακικός Πολιτιστικός Σύλλογος Στουτγάρδης στις 30ες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις ΟΘΣΕ (VID)

Europolitis TV3 μήνες πριν

Μάκης Παπαγεωργίου Der Grieche Düsseldorf

Advertisement Europolitis
Advertisement