Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση ΚΑΕ ΑΕΚ με Λ. Αυγενάκη για το γήπεδο των Άνω Λιοσίων

Published

on

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της, Χάρη Κουτά pic: Υπουργείο Πολιτισμού

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της, Χάρη Κουτά και τον Αντιπρόεδρο – Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο και Νομικό της Σύμβουλο, Αλέξη Αλεξίου με αντικείμενο συζήτησης το αίτημα παραχώρησης του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων.

Επιβεβαιώθηκε η πρόθεση να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες με νόμιμο, καθαρό και διαφανές τρόπο έτσι ώστε να επιτευχθεί μια επωφελής συμφωνία για όλες τις πλευρές: Να αξιοποιηθεί η Ολυμπιακή εγκατάσταση, μια ιστορική ομάδα όπως η ΑΕΚ να επενδύσει ώστε να έχει μια σύγχρονη έδρα και παράλληλα να υπάρξει αναβάθμιση όλης της περιοχής. Κι αν αυτό το μοντέλο υλοποιηθεί επιτυχώς, θα αποτελέσει και παράδειγμα συνέργειας προς μίμηση.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Επιβεβαιώσαμε στον υπουργό την πρόθεσή μας για την αξιοποίηση της ολυμπιακού ακινήτου της Πάλης στα Άνω Λιόσια.

Μας  ξεκαθάρισε ότι πρόθεση της Πολιτείας  είναι να συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια αναβάθμισης και αξιοποίησης του ολυμπιακού ακινήτου και παράλληλα να αποτελέσει τον πιλότο για επόμενα στοιχήματα. Συστήσαμε μια ομάδα εργασίας, θα κοιτάξουμε όλοι μαζί τα επόμενα βήματα.

Υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες οι οποίες πρέπει να λυθούν από κοινού, αλλά και πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες που εμπλέκουν πέρα του υπουργείου αθλητισμού και άλλους φορείς. Η πρόθεση είναι ξεκάθαρη, νομίζω θα κινηθούμε και στους χρόνους που χρειάζονται ώστε σύντομα να έχουμε κάτι ευχάριστο ανακοινώσιμο για τον κόσμο μας. Η πρόθεσή μας είναι να μπούμε τον Ιανουάριο, θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης από την πλευρά του, επισήμανε:

«Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τα στελέχη της ΚΑΕ ΑΕΚ. Ξεκαθαρίστηκε η πρόθεσή τους και η διάθεσή μας να συνεργαστούμε, προκειμένου να αξιοποιηθεί μια αθλητική εγκατάσταση σε μια βάση νόμιμη, καθαρή και με διαφάνεια και για τις δύο πλευρές.

Έτσι ώστε και η Πολιτεία  να δει να αξιοποιείται ένα αθλητικό ακίνητο σωστά αλλά και μια ομάδα που έχει μια ιστορία στο χώρο του μπάσκετ, να απολαμβάνει τα οφέλη ενός σύγχρονου γηπεδικού χώρου.

Ήδη από σήμερα ξεκινάμε τη δουλειά. Μετρημένη, σωστή, οργανωμένη και πάντα με διαφάνεια και απόλυτη νομιμότητα. Είναι κάτι το οποίο ζητά και η διοίκηση της ΑΕΚ και το οποίο βεβαίως απαιτείται και από τη δική μας πλευρά έτσι ώστε να γνωρίζουν άπαντες, ότι μια αθλητική εγκατάσταση αξιοποιείται, μια ομάδα απολαμβάνει τα οφέλη, αλλά στο τέλος όλοι είμαστε ωφελημένοι από μια σωστή συνεργασία με καθαρούς όρους και διαδικασίες. Και όλα αυτά, θα γίνουν βέβαια με τη συνεργασία και τη συνεννόηση και των αθλητικών σωματείων που φιλοξενούνται σήμερα στην εγκατάσταση τη συγκεκριμένη και βεβαίως της τοπικής αυτοδιοίκησης, α΄ και β΄ βαθμού.

Αυτή η συνεργασία θέλουμε να αποτελέσει την αρχή και για άλλες αξιοποιήσεις αθλητικών εγκαταστάσεων που έχουμε στη δικαιοδοσία μας είτε εμείς, είτε το ΤΑΥΠΕΔ, είτε η ΕΤΑΔ και που γερνούν και διαλύονται».

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αλόννησος στην κορυφή των προορισμών χωρίς συνωστισμό για τους Γάλλους

Published

on

Από

Μετά από έρευνα των προτιμήσεων των αναγνωστών της γαλλικής ιστοσελίδας δημοσιεύθηκε κατάλογος που περιλαμβάνει νησιωτικούς προορισμούς από όλη την Ελλάδα. Photo credits: Tho-Ge / pixabay

Πρωταγωνιστεί η Αλόννησος σε κατάλογο με τους ποιοτικούς Ελληνικούς προορισμούς χωρίς μαζικό τουρισμό, ανακοίνωσε ο ιστότοπος Generationvoyage.

Μετά από έρευνα των προτιμήσεων των αναγνωστών της δημοφιλούς γαλλικής ιστοσελίδας με κριτήρια την ποιότητα υπηρεσιών, την ηρεμία, το εύρος επιλογών και την ποικιλία εναλλακτικών δραστηριοτήτων δημοσιεύθηκε κατάλογος που περιλαμβάνει νησιωτικούς προορισμούς από όλη την Ελλάδα.



Όπως αναφέρει το μέσο, «φωλιασμένη στο αρχιπέλαγος των Σποράδων, η Αλόννησος είναι ένας πραγματικός παράδεισος για τους λάτρεις των καταδύσεων. Το νησί αποτελεί την “καρδιά” ενός εκ των μεγαλύτερων φυσικών θαλάσσιων πάρκων της Ευρώπης.

Το υποθαλάσσιο τοπίο της Αλοννήσου είναι εντυπωσιακό με το μυστηριώδες αρχαίο ναυάγιο της Περιστέρας και την εξαιρετική θαλάσσια βιοποικιλότητα. Στη στεριά, το νησί διατηρεί την αυθεντική του γοητεία με πευκοδάση, σπιτάκια με κόκκινες στέγες, γραφικά ψαροχώρια ενώ στο λιμάνι του, το Πατητήρι, ο χρόνος φαίνεται να έχει σταματήσει.

Η Χώρα, η ιστορική πρωτεύουσα, εντυπωσιάζει με τα γραφικά σοκάκια και τη θέα που “κόβει” την ανάσα. Την παράσταση “κλέβουν” οι πανέμορφες παραλίες και τα νησάκια του Πάρκου».

Η λίστα του generationvoyage.fr συμπληρώνεται με τη Χίο, τα Κύθηρα, την Ιθάκη, την Κέα και την Πάτμο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Le Figaro: Κρήτη και Ρόδος τα ελκυστικότερα νησιά για όσους θέλουν να επενδύσουν σε ακίνητα

Published

on

Από

Οι επαγγελματίες του κλάδου συμφωνούν ότι η τελική επιλογή είναι μία πολύ προσωπική υπόθεση, καθώς τα ελληνικά νησιά είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Photo credits: Erik_Karits / pixabay

Σε δημοσίευμά της με τίτλο «Τα κορυφαία νησιά για την αγορά ακινήτων στην Ελλάδα», η γαλλική εφημερίδα Le Figaro παραθέτει την άποψη οκτώ μεσιτικών γραφείων για τα μέρη που θα έπρεπε οι Γάλλοι να επενδύσουν στη χώρα, αγοράζοντας ακίνητη περιουσία.

«Αν ονειρεύεστε ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα, αλλά θέλετε να μείνετε στην Ευρώπη, η Ελλάδα είναι η φθηνότερη από όλες τις χώρες», δηλώνει η υπεύθυνη του Houses in Greece, υπογραμμίζοντας πως μετά το τέλος του ειδικού φορολογικού καθεστώτος για τους ξένους συνταξιούχους στην Πορτογαλία, η Ελλάδα αποτελεί δημοφιλή προορισμό για συνταξιούχους και εύπορους αγοραστές.



Επισημαίνει, ακόμη, ότι η Ελλάδα προσελκύει περισσότερους από 30 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει: Το κλίμα, το τοπίο, τη γαστρονομία το κόστος ζωής, περίπου 14.000 χιλιόμετρα ακτογραμμής και περίπου 200 κατοικημένα νησιά.

«Μπορείτε να βρείτε ένα σπίτι με θέα στη θάλασσα από 350.000 ή 400.000 ευρώ. Στην Ισπανία, την Ιταλία ή την Πορτογαλία, δεν υπάρχουν αυτές οι τιμές», αναφέρεται στο δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας, η οποία παραθέτει τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε συνομιλώντας με οκτώ επαγγελματίες του κλάδου ακινήτων στην Ελλάδα, προκειμένου να βοηθήσει τους Γάλλους αναγνώστες-υποψήφιους αγοραστές (με προϋπολογισμό της τάξεως των 500.000 ευρώ) στην αναζήτηση μόνιμης ή εξοχικής παραθαλάσσιας κατοικίας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι δέκα προορισμοί κατά σειρά προτεραιότητας – με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που παρουσιάζονται για τον καθένα, εν συντομία, στο άρθρο – είναι οι εξής: 1) Κρήτη, 2) Ρόδος, 3) Κέα, 4) Άνδρος, 5) Πάρος, 6) Σύρος, 7) Νάξος, 8) Τήνος, 9) Κέρκυρα, 10) Κως.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Η Κρήτη μεταξύ των 13 ιδανικών προορισμών για διακοπές τον Οκτώβριο

Published

on

Από

Photo credits: fietzfotos / pixabay

Κατάλογο με τους 13 καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης για διακοπές τον Οκτώβριο δημοσίευσε η κορυφαία ταξιδιωτική ιστοσελίδα Conde Nast Traveller, αναδεικνύοντας στην τρίτη θέση την Κρήτη.

Όπως τονίζει το διεθνές μέσο, «ο Οκτώβριος είναι η αγαπημένη εποχή του έξυπνου ταξιδιώτη για διακοπές. Οι τιμές είναι συχνά πολύ πιο προσιτές αυτή την περίοδο ενώ οι επιλογές ποικίλλουν από ονειρεμένα ιταλικά κρησφύγετα μέχρι τα ειδυλλιακά ελληνικά νησιά».

Στην κορυφαία τριάδα του καταλόγου βρίσκονται η Κύπρος, η Σικελία και η Κρήτη.



Σύμφωνα με το Conde Nast Traveller «ως γενέτειρα του Δία, της Αφροδίτης, του Απόλλωνα και όλου του δυτικού πολιτισμού, η Κρήτη είναι ένας μύθος που έγινε πραγματικότητα.

Το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας έχει παραδεισένιες παραλίες, όρμους με φόντο τις ζωηρές αποχρώσεις του μπλε, εύφορες πλαγιές και μια θερινή σεζόν αρκετά μεγάλη για διακοπές στην παραλία τον Οκτώβριο.

Μπορείτε να περιπλανηθείτε στους αρχαίους ναούς και στο Παλάτι της Κνωσού χωρίς κόσμο και να απολαύσετε την κρητική κουζίνα σε οικογενειακά εστιατόρια μέσα σε ορεινά χωριά».

Στις επόμενες θέσεις της λίστας ακολουθούν η Καλαβρία, η Μάλτα, η Ίμπιζα το Μπόντρουμ, η Ρόδος, το Κάντιθ, το Λανζαρότε, το Αλγκάρβε, η Αντάλια και η Κως.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αστυπάλαια στα επτά «κρυμμένα πετράδια» για το 2025

Published

on

Από

Η "πεταλούδα του Αιγαίου" συνδυάζει στοιχεία από Κυκλάδες και Δωδεκάνησα και μπορεί να υπερηφανεύεται για την πιο υπέροχη Χώρα σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με τον blogger. Photo credits: Bru-nO / pixabay

Την κορυφή κατακτά η Αστυπάλαια στο νέο κατάλογο με τους επτά πιο εντυπωσιακούς προορισμούς του κόσμου, πέρα από τα “τετριμμένα” για το 2025, όπως ανακοίνωσε το διεθνές ταξιδιωτικό blog «7 Continents 1 Passport».

Ο διακεκριμένος blogger Pericles Rosa που ταξίδεψε σε κάθε ήπειρο προκειμένου να ανακαλύψει «άγνωστους θησαυρούς» για το 2025, αναφέρει πως «αν ονειρεύεστε να επισκεφτείτε ένα ελληνικό νησί που δεν το εντοπίζουν τα ραντάρ του μαζικού τουρισμού και χρειάζεστε ένα μέρος για να επαναφορτίσετε τις “μπαταρίες” σας, η Αστυπάλαια είναι η καλύτερη απάντηση.



Η “πεταλούδα του Αιγαίου” συνδυάζει στοιχεία από Κυκλάδες και Δωδεκάνησα και μπορεί να υπερηφανεύεται για την πιο υπέροχη Χώρα σε όλη την Ελλάδα που είναι γεμάτη λευκά σπιτάκια, χαρακτηριστικούς ανεμόμυλους, εκκλησίες με μπλε τρούλους και ένα επιβλητικό κάστρο να δεσπόζει από ψηλά.

Το νησί διαθέτει πολλά μίλια παρθένων παραλιών, πεντακάθαρα τουρκουάζ νερά, πλούσια κουζίνα και γραφικά σοκάκια».

Στις επόμενες θέσεις της λίστας βρίσκονται τα νησιά Boipeba στη Βραζιλία, Ko – Lipe στην Ταϋλάνδη, Raja Ampat στην Ινδονησία, Socotra στην Υεμένη, San Andres στην Κολομβία και Lord Howe στην Αυστραλία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Η Κάρπαθος ανάμεσα στους καλύτερους ανερχόμενους προορισμούς του κόσμου

Published

on

Από

Η Express τονίζει πως το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων αποτελεί μια εκπληκτική εναλλακτική λύση διακοπών που μπορεί κανείς να επισκεφτεί και μετά τον Αύγουστο. Photo credits: analogicus / pixabay

Την Κάρπαθο ξεχωρίζει η βρετανική εφημερίδα Express ως την καλύτερη εναλλακτική ποιοτική επιλογή για διακοπές στην Ελλάδα έναντι μαζικών προορισμών που υποφέρουν από υπερτουρισμό.

Το βρετανικό μέσο αναδεικνύει την διάκριση της Καρπάθου στα 24 μέρη του πλανήτη που αξίζει να επισκεφτεί κανείς, αντί για τα «κλασικά» τουριστικά μέρη με συνωστισμό.



Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο, «η ιστορία στην Κάρπαθο βρίσκεται διάχυτη παντού. Τα παλαιότερα ευρήματα ανθρώπινης παρουσίας στο νησί χρονολογούνται από το 4.000 π.Χ. με το νησί να αποκαλείται και “χώρα των Τιτάνων” στην Ελληνική Μυθολογία.

Στην Κάρπαθο, το γραφικό χωριό και μνημείο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, η Όλυμπος, διατηρεί την πολιτιστική του ταυτότητα και τις παραδόσεις του, όπως φαίνεται άλλωστε και από τα παραδοσιακά ρούχα που φορούν οι γυναίκες και την αρχαϊκή διάλεκτο που μιλούν οι ντόπιοι».

Η εφημερίδα τονίζει επίσης πως το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων είναι μια εκπληκτική εναλλακτική λύση διακοπών με ψηλά βουνά, παρθένα τοπία, ευωδιαστά δάση, παραδοσιακά χωριά και γαλαζοπράσινα νερά που μπορεί κανείς να επισκεφτεί και μετά τον Αύγουστο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Σε κανονικά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία τον Σεπτέμβριο 2024

Published

on

Από

Photo credits: Giullie / pixabay

Σε κανονικά για την εποχή επίπεδα κυμάνθηκε η μέση τιμή των μέγιστων ημερήσιων θερμοκρασιών τον φετινό Σεπτέμβριο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το δίκτυο των 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Εξαίρεση αποτέλεσαν τα νησιά του Αιγαίου και η Κρήτη, όπου ο φετινός Σεπτέμβριος καταγράφηκε ως ο δεύτερος θερμότερος από το 2010.

Στην Αθήνα, η μέση μηνιαία τιμή απόκλισης της μέγιστης θερμοκρασίας ήταν +0,6 °C, με 12 από τις 30 ημέρες του μήνα να είναι θερμότερες από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Στη Θεσσαλονίκη, 16 ημέρες του μήνα ήταν θερμότερες από τη μέση τιμή της περιόδου 2010-2019, όπου η μέση μέγιστη θερμοκρασία του μήνα κυμάνθηκε +0,3 °C πάνω από τα κανονικά επίπεδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΓΕΡΜΑΝΙΑ11 λεπτά ago

Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς Βηρυτό και Τεχεράνη έως τις αρχές του 2025

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 ώρες ago

ΟΒΙ: Η πανεπιστημιακή έρευνα παράγει πάνω από το 10% των εφευρέσεων στην Ευρώπη

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ7 ώρες ago

Με κλείσιμο απειλείται το μεγαλύτερο Δίγλωσσο Σχολείο της Ομογένειας στο Μόναχο

ΥΓΕΙΑ8 ώρες ago

Υγιεινός τρόπος ζωής, εξετάσεις και διαχείριση παραγόντων κινδύνου μειώνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού

ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες ago

Λειψοί, ένας άγνωστος θησαυρός της Ελλάδας στα καλύτερα νησιά του κόσμου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Μειώθηκαν οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Αύγουστο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις που θα αναχωρούσαν από το αεροδρόμιο Σαρλερουά

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Μ. Μυρογιάννη: Γέφυρα επικοινωνίας των Ελλήνων της Διασποράς με το μητροπολιτικό κέντρο η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ1 ημέρα ago

Το ιστορικό μυθιστόρημα «Η Έξοδος των Θρακών» παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στο Μόναχο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Περισσότερες από 6.000 αποβολές μαθητών λόγω χρήσης κινητού στα σχολεία!

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες ago

70η Επέτειος ίδρυσης της Γερμανοελληνικής Εταιρείας Ντύσσελντορφ: 70 χρόνια δράσεων και ενίσχυσης της γερμανοελληνικής φιλίας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Ενημέρωση για τη λειτουργία των αμιγών σχολικών μονάδων και των αρμοδιοτήτων των Ομοσπονδιών στη Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Νέο είδος “καρχαρία φάντασμα” ανακαλύφθηκε στα ανοιχτά της Νέας Ζηλανδίας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Ενώπιον διλήμματος το FDP για την παραμονή του στην κυβέρνηση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Προσφυγή της ΕΕ σχετικά με την έρευνα αντιντάμπινγκ της Κίνας για τα γαλακτοκομικά προϊόντα

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Αρμενικής Διασποράς η Γ.Γ. Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Γραμμές της Νάσκα: 303 νέα γεωγλυφικά ανακαλύφθηκαν από την Τεχνητή Νοημοσύνη

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Επιδρομές και συλλήψεις για συμμορία διακίνησης ανθρώπων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Στη Βουλή το αίτημα των Ελλήνων Ομογενών για online μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας και Παραδοσιακών Χορών μέσω ΥΠΑΙΘ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εβδομάδες ago

Επιληψία, η διαταραχή που επηρεάζει περισσότερους από 65 εκατ. ανθρώπους

Europolitis TV6 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV7 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV2 έτη ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV4 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch4 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch4 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch4 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV4 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV4 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis