Επικοινωνήστε μαζί μας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Εκλογές και νέο Δ.Σ. στον Θρακιώτικο Σύλλογο του Λουντενσάϊντ

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου (ALTENAER STRASSE 23), o Θρακιωτικος Σύλλογος του Ludenscheid πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση και Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό της χρονιάς, ενώ συζητήθηκαν και άλλα θέματα.

Κατά την εκλογική διαδικασία εκλέχθηκαν και αναλαμβάνουν τα νέα τους καθήκοντα οι παρακάτω:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΟΥΤΑΦΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ

ΜΕΛΗ: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΙΑΛΙΑΓΚΑΣ, ΓΙΟΥΛΑ ΝΑΛΑΜΠΑΝΤΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΘΥΜΙΑΝΑΚΗ, ΣΟΦΙΑ ΜΟΥΝΤΙΟΥ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ: ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΝΤΙΚΑΚΗ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΤΣΙΡΑ

ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ 3ΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΛΑΛΙΔΗΣ, ΣΟΥΛΑ ΜΑΚΡΙΔΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΡΒΑΝΑ

Ο Θρακιωτικος Σύλλογος εύχεται καλή αρχή στο καινούργιο ξεκίνημα του νέου Δ.Σ.

 

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Εκμίσθωση Κυλικείου Ελληνικού Γυμνασίου Λυκείου Ντύσσελντορφ

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Πλειοδοτικό δημόσιο διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, για την μίσθωση του σχολικού κυλικείου του Ελληνικού Γυμνασίου Λυκείου Ντύσσελντορφ προκηρύσσει η Τριμελής Σχολική Επιτροπή του Σχολείου.

Τα σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν στο Γραφείο του Ελληνικού Γυμνασίου Λυκείου Ντύσσελντορφ, επί της οδού Heerdter Sandberg 12 40549 Dusseldorf, 1ος όροφος, από τον/την ίδιο/α τον/την ενδιαφερόμενο/η την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 από 09.30-11.30, σύμφωνα με την προκήρυξη.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την ίδια ημέρα, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12.00 από την Επιτροπή Διενέργειας πλειοδοτικού διαγωνισμού, στο Γραφείο του Ελληνικού Γυμνασίου Λυκείου Ντύσσελντορφ.

Για την παραλαβή της προκήρυξης μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο του Ελληνικού Γυμνασίου Λυκείου Ντύσσελντορφ (τηλ. 0211 554523) ώρες 10.00 – 13.00.

Ακολουθεί η περίληψη της προκήρυξης:

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Από την άνοιξη οι αιτήσεις των Ελλήνων του εξωτερικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Την άνοιξη θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών για την εγγραφή και κατάθεση δικαιολογητικών των Ελλήνων του εξωτερικού που επιθυμούν να ψηφίζουν στις εθνικές εκλογές και στις ευρωεκλογές από τον τόπο κατοικίας τους, ανέφερε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε ότι η επιτυχία αυτού του νόμου, που ψηφίστηκε με ρεκόρ θετικών ψήφων, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το πώς θα αντιμετωπίσει τη ρύθμιση η ελληνική ομογένεια.

Για το λόγο αυτό, το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει καμπάνια ενημέρωσης, μέσω της οποίας οι απόδημοι αφενός θα ενημερώνονται για τις παραμέτρους του νόμου, αφετέρου θα ενθαρρύνονται στο να συμμετάσχουν στις εκλογές της πατρίδας μας.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των εγγραφών, ο αριθμός όσων θα κάνουν χρήση της διευκόλυνσης είναι αδιευκρίνιστος, ισχύει ωστόσο ότι καλύπτονται από τον νόμο εκατοντάδες χιλιάδες νέοι κάτω των 30 ετών που εγκατέλειψαν τη χώρα στα χρόνια της κρίσης.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρικάκο, το μήνυμα της ψηφοφορίας του νομοσχεδίου είναι ότι «όταν πρόκειται για εθνική υπόθεση και για αυτονόητα δημοκρατικά δικαιώματα, τα κόμματα οφείλουν να βρίσκουν τον κοινό τόπο και να δημιουργούν συγκλίσεις και συναινέσεις».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο γιατη ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Με μία σπάνια για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα συντριπτική πλειοψηφία, η Ολομέλεια της Βουλής υπερψήφισε, μετά από ονομαστική ψηφοφορία, επί της αρχής και επί των άρθρων, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την διευκόλυνση άσκησης του εκλογικού δικαιώματος εκλογέων που βρίσκονται εκτός ελληνικής επικρατείας.

Ειδικότερα, επί συνόλου 296 παρόντων βουλευτών, υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου ψήφισαν 288 έναντι επτά κατά και ένα παρών. Το ΜεΡΑ25 είχε δηλώσει ότι θα το καταψηφίσει και θα υπερψηφίσει μόνο ορισμένα άρθρα.

Από τη ψηφοφορία απουσίαζαν δικαιολογημένα δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Μουζάλας και η Κυριακή Μάλαμα.

Την ίδια συντριπτική πλειοψηφία των θετικών ψήφων των βουλευτών είχαν και όλα τα άρθρα του νομοσχεδίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ που αριθμεί 86 βουλευτές υπερψήφισε όλα τα άρθρα ενώ δήλωσε «παρών», μόνο στο άρθρο 4.

Το άρθρο 4 αφορά τον τρόπο εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους των Ελλήνων του εξωτερικού.

Αναλυτικά:

295 ψήφους υπέρ και ένα «παρών» έλαβαν τα άρθρα: 1, 3, 5, 6, 7, 8, 9,11, 13, 14, 15, 16, 17 18, 19, 20, 21, 22, και 23.

288 ψήφους υπέρ, 7 όχι και 1 «παρών» έλαβαν τα άρθρα: 2, 10, 24 και το ακροτελεύτιο άρθρο .

288 ψήφους υπέρ και 8 «παρών» έλαβε το άρθρο 12

206 ψήφους υπέρ 7 όχι και 83 «παρών» έλαβε το άρθρο 4

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Οι διατάξεις του νομοσχεδίου που θα εφαρμοστούν στις επόμενες εκλογές προβλέπουν:

– Αύξηση των βουλευτών επικρατείας σε 15 από 12

– Κάθε κόμμα έχει τουλάχιστον 3 υποψηφίους βουλευτές, ‘Ελληνες του εξωτερικού στο ψηφοδέλτιο επικρατείας και ο ένας θα τοποθετείται υποχρεωτικά στις τρεις πρώτες θέσεις των ψηφοδελτίων.

– Οι εκλογείς στα τμήματα του εξωτερικού θα επιλέγουν το ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος που επιθυμούν χωρίς να βάζουν σταυρό προτίμησης.

– Συγκροτείται Ειδική Διακομματική Επιτροπή του υπουργείου Εσωτερικών στην οποία συμμετέχουν ένας εκπρόσωπος από κάθε κόμμα και ένας εκπρόσωπος του Συνηγόρου του Πολίτη ο οποίος θα είναι και ο εισηγητής των ενστάσεων επί απορριπτικών αποφάσεων.

– Επικαιροποίηση εκλογικών καταλόγων Ελλήνων του εξωτερικού κάθε 8 χρόνια.

– ‘Ασκηση του εκλογικού δικαιώματος με αυτοπρόσωπη παρουσία του εκλογέα σε εκλογικά τμήματα που θα συσταθούν σε πρεσβείες, προξενεία, χώρους οργανώσεων απόδημων ή άλλους κατάλληλους χώρους. Ο ελάχιστος αριθμός για να συγκροτηθεί εκλογικό τμήμα είναι να έχουν εγγραφεί σαράντα (40) τουλάχιστον εκλογείς.

– Η ψήφος των εκλογέων που ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα στα εκλογικά τμήματα θα μετράει ισότιμα στο συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα και για τη συνολική κατανομή των εδρών.

Δικαίωμα εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους έχουν οι εκλογείς οι οποίοι τα τελευταία 35 χρόνια έχουν ζήσει δύο χρόνια στην Ελλάδα και έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση Ε1 ή Ε2 ή Ε3 ή Ε9 είτε το τρέχον είτε το προηγούμενο φορολογικό έτος.

– Δεν απαιτείται υποβολή φορολογικής δήλωσης εφόσον ο εκλογέας δεν έχει συμπληρώσει τα 30 έτη ζωής και έχει υποβάλει φορολογική δήλωση συγγενής α΄ βαθμού κατά το τρέχον ή το προηγούμενο φορολογικό έτος.

– Η αίτηση του εκλογέα θα γίνεται ηλεκτρονικά σε ειδική πύλη η οποία αναμένεται να λειτουργήσει εντός δύο μηνών από τη ψήφιση του νόμου.

– Η πιστοποίηση των κριτηρίων διαμονής γίνεται με δημόσια έγγραφα:

Πρώτον: βεβαίωση φοίτησης από σχολείο πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας, μεταδευτεροβάθμιας, τεχνικής ή επαγγελματικής εκπαίδευσης ή από ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Δεύτερον: βεβαίωση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών (ένσημα) της ημεδαπής.

Τρίτον: βεβαίωση εκπλήρωσης της στρατιωτικής θητείας για όσο διάστημα διαρκεί αυτή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Θέατρο στην Κοιλάδα του Ρούρ: “Βρέ είστε όλοι ηλίθιοι εδώ πέρα;”

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Μία κατάρα, ένα χωριό και ένας έρωτας. Που; Στο Κουλιέτσι!

Στις 16.11.2019 πραγματοποιήθηκε η τέταρτη εν συνέχεια επιτυχημένη εμφάνιση της Θεατρικής Ομάδας της Ελληνικής Κοινότητας του Μπίλεφελντ, με οικοδεσπότη τoν Μορφωτικό και Εκπαιδευτικό Σύλλογο του Μπόχουμ.

Μια νεαρή δασκάλα διορίζεται στο χωριό και πρέπει να διαπιστώσει πολύ γρήγορα ότι το χωριό βαραίνει μία κατάρα με συνέπεια την απόλυτη ηλιθιότητα του κόσμου.

Μάχεται, λοιπόν, να το αλλάξει, πριν γίνει και η ίδια της μέρος της επικρατούσας κατάστασης. Πως αλλιώς; Ε, μέσα από έναν έρωτα, φυσικά!

Το κομμάτι “Οι Ηλίθιοι” του Νιλ Σάιμον, προσαρμοσμένο στα δεδομένα ενός ελληνικού ακριτικού χωριού, προκάλεσε πολύ γέλιο και θετικά σχόλια.

Μετά την επιτυχία της θεατρικής παράστασης αποφασίστηκε μία επανασυνεργασία στα πλαίσια του επόμενου προγραμματισμένου θεατρικού κομματιού της θεατρικής ομάδας.

 

Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Διαμαρτυρία για τη μη κάλυψη των Λειτουργικών κενών στη Β.Ρ.Β.

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Την έντονη ανησυχία αλλά και την αγωνία εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων για τη μη κάλυψη των λειτουργικών κενών σε σχολικές μονάδες στη Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία εκφράζει το Δ.Σ. των Εκπαιδευτικών Π.Ε. της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας.

Με επιστολή τους στον Συντονιστή Εκπαίδευσης Βερολίνου, κ. Π. Αθανασίου, αναφέρουν πως τρεις μήνες μετά την έναρξη του σχολικού έτους “δεν έχουν καλυφθεί ακόμη τα 2 λειτουργικά κενά Δασκάλων (ΠΕ70) στο Δημοτικό Σχολείο Μπίλεφελντ, το 1 λειτουργικό κενό Δασκάλου (ΠΕ70) στο Δημοτικό Σχολείο Βούπερταλ, καθώς και οι υπολειπόμενες ώρες Γερμανικών (ΠΕ07) στα Δημοτικά Σχολεία Βούπερταλ και Ντύσσελντορφ.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι να χάνονται διδακτικές ώρες από την έναρξη του διδακτικού έτους και να ταλαιπωρούνται οι εκπαιδευτικοί και η μαθητική κοινότητα”.

Οι εκπαιδευτικοί τονίζουν χαρακτηριστικά πως “θεωρούμε πολύ σημαντικό να είναι στελεχωμένα με εκπαιδευτικούς όλα τα σχολεία μας, έγκαιρα, πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Αγωνιζόμαστε ώστε όλοι οι μαθητές μας να μπορούν να απολαμβάνουν το αγαθό της Ελληνόγλωσσης Εκπαίδευσης με συνέχεια και συνέπεια”.

Απαιτούμε να προχωρήσουν τάχιστα οι διαδικασίες για την πλήρη στελέχωση των σχολείων και την ομαλή λειτουργία τους”, καταλήγουν στην επιστολή τους.

Διαμαρτυρία για τη μη κάλυψη των Λειτουργικών κενών στη Β.Ρ.Β.

 

Συνέχεια

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ι. Χρυσουλάκης: “Να συνδέσουμε όλα τα δίκτυα ομογενών γιατρών”

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Στην ανάπτυξη δικτύων μεταξύ των ομογενών επιστημόνων σε όλο τον κόσμο, με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων και την ανάπτυξη συνεργασιών, προσβλέπει η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού, όπως ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας Ιωάννης Χρυσουλάκης, στο ιατρικό φόρουμ της Ελληνικής Διασποράς (Hellenic Diaspora Medical Forum) που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη η Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Εκπαίδευσης.

“Δεδομένου του υψηλού κυβερνητικού ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση εκτός των εθνικών μας συνόρων του επιστημονικού δυναμικού, εμείς στη ΓΓ Απόδημου Ελληνισμού διαρκώς εργαζόμαστε και στοχευμένα από τα νέα δεδομένα που έχει δημιουργήσει πλέον το γνωστό σε όλους μας brain drain. Ο σχεδιασμός της πολιτικής μας γύρω από το ζήτημα της αξιοποίησης των Ελλήνων του εξωτερικού περιλαμβάνει τα ομογενειακά δίκτυα νέας γενιάς” είπε ο κ. Χρυσουλάκης.

Τόνισε, παράλληλα, ότι η Γραμματεία “μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία ενός οριζόντιου δικτύου ομογενών επιστημόνων από τον ευρύτερο χώρο των επιστημών υγείας που θα συνδέεται φυσικά με το ελληνικό ακαδημαϊκό και ερευνητικό σύστημα”.

“Το brain drain δεν πρέπει κατ ανάγκη να είναι ο κύριος οδηγός της στόχευσής μας. Η επιστροφή του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα δεν είναι πια “το άλφα και το ωμέγα”. Ο κόσμος έχει αλλάξει, υπάρχει brain circulation, κινητικότητα των επιστημόνων, και αυτό αποτελεί πρόοδο για τον σύγχρονο κόσμο. Στόχος μας είναι η ένταξη της ομογενειακής μας ιατρικής κοινότητας στη δική μας ελληνική, και συγχρόνως η διεθνής δικτύωση με έναν οριζόντιο τρόπο” ανέφερε.

Γνωστοποίησε, μεταξύ άλλων, ότι γίνονται τριμερείς συναντήσεις της Ελλάδας και της Κύπρου με την Αίγυπτο, το Ισραήλ και την Αρμενία, ώστε να είναι επωφελής αυτή η κινητικότητα των επιστημόνων, ενώ έδωσε έμφαση στην διασύνδεση των Ελλήνων επιστημόνων υγείας σε όλο τον κόσμο με σκοπό να γίνουν πρέσβεις του Ιπποκράτειου ιδεώδους παντού στη γη. “Το brandname Ιπποκράτης είναι ένα από τα ισχυρότερα στον πλανήτη. Έχουμε τους καλύτερους γιατρούς στον πλανήτη και θέλουμε να το διαφημίσουν αν είναι δυνατόν στην κάθε γωνιά του” τόνισε. Αναφέρθηκε, τέλος, στην πολιτιστική ταυτότητα του νησιού όπου έζησε ο Ιπποκράτης, ώστε η Κως να αναβαθμιστεί στον ομφάλιο λώρο της ιατρικής διεθνώς.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του τμήματος της Ιατρικής του ΑΠΘ Αστέριος Καραγιάννης, αναφέρθηκε στη δημιουργία του Κέντρου Βασικής Έρευνας στη Θεσσαλονίκη, με μονάδες κλινικών μελετών φαρμάκων, ερευνών και πειραμάτων στο εργαστήριο και ιατρικής ακριβείας (για τη χορήγηση συγκεκριμένων θεραπειών ανάλογα με το προφίλ του ασθενή). Εκτίμησε ότι, μετά τη ρύθμιση των νομικών ζητημάτων, το Κέντρο θα λειτουργήσει μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2020. Παράλληλα, σχολίασε ότι το Κέντρο θα δημιουργήσει τεράστιες ευκαιρίες για τους Έλληνες του εξωτερικού, καθώς στο πλαίσιο των επιηματοδοτούμενων ερευνητικών προγραμμάτων αναμένεται να εργαστούν, σε πρώτη φάση, πάνω από εκατό Έλληνες επιστήμονες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξαν οι επιστήμονες που συμμετέχουν στο φόρουμ στο θέμα των ιατρικών δεδομένων, καθώς, όπως είπε ο κ. Καραγιάννης, άλλο είναι να υπάρχουν στοιχεία για μια ασθένεια από 3.000 ασθενείς και άλλο από πέντε εκατομμύρια.

Για το θέμα αυτό ο συντονιστής των καθηγητών της Διασποράς Γιώργος Βέλμαχος, καθηγητής χειρουργικής στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, σχολίασε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί η γνώση που υπάρχει από τα λάθη των άλλων χωρών και δη της Αμερικής και της Αγγλίας, ώστε να δημιουργηθεί μια βάση ιατρικών δεδομένων που να είναι πανεθνική και όχι ιδιαίτερα ακριβή. Εκτίμησε, μάλιστα, ότι μια τέτοια βάση δεδομένων, με υπολογιστικά διανοσοκομειακά συστήματα, θα μπορούσε να δημιουργηθεί μέσα σε δύο με τρία χρόνια.

Τη διοργάνωση μιας ερευνητικής ολυμπιάδας για Έλληνες ερευνητές του εξωτερικού και της Ελλάδας κάθε δύο χρόνια, ώστε η Θεσσαλονίκη και το ΑΠΘ να γίνουν το κέντρο παρουσίασης από νέους ερευνητές των ερευνητικών εργασιών που κάνουν, πρότεινε ο καθηγητής Ορθοπαιδικής Τραυματιολογίας στο Πανεπιστήμιο Leeds στο Ηνωμένο Βασίλειο, Παναγιώτης Γιαννούδης.

Ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, Ευστράτιος Στυλιανίδης απηύθυνε έκκληση για ένωση δυνάμεων ώστε η έρευνα και η τεχνολογική ανάπτυξη να ενδυναμώσουν τη χώρα αλλά και τη σχέση με το απόδημο ιατρικό δυναμικό ενώ στη σημασία της αριστείας, της αξιοκρατίας και της στροφής στην οικονομία της γνώσης αναφέρθηκε η αντιδήμαρχος παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Δήμητρα Ακριτίδου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Συνέχεια

Like us on Facebook

Advertisement Europolitis 24

Für mehr

Abonnieren Sie kostenlos unsere Mailingliste und erhalten Sie interessante Informationen zu Ihrem E-Mail-Posteingang.

Danke fürs Abonnieren.

Something went wrong.

Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ1 λεπτό πριν

Αυτός είναι ο λόγος που δεν υπάρχει δωρεάν wifi στα αεροπλάνα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ2 ώρες πριν

Με”μεγάλη ταχύτητα”μετακινείται ο μαγνητικός βόρειος πόλος τηςΓης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ3 ώρες πριν

COP25:Η σύνοδος για το κλίμα ενέκρινε μια αρκετά αόριστη συμφωνία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ16 ώρες πριν

Μνήμη από κρύσταλλο αποθηκεύει τεράστιο όγκο δεδομένων για αιώνες

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ20 ώρες πριν

Αποστολή χριστουγεννιάτικων καρτών και δώρων στη Γερμανία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ20 ώρες πριν

Απώλειες 3,8 τρισ.τόνων πάγου μέσα σε 26 χρόνια είχε η Γροιλανδία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ21 ώρες πριν

Υπερκινητικότητα εμφανίζουν τα παιδιά που εκτίθενται στο κάπνισμα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα πριν

Ολλανδία: Συλλήψεις ακτιβιστών στο αεροδρόμιο Σίπχολ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 ημέρες πριν

Τέλος στις διαφημίσεις τσιγάρου και στη Γερμανία

Διατροφή2 ημέρες πριν

Πώς να μην πάρεις κιλά κατά τη διάρκεια των εορτών

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ3 εβδομάδες πριν

Αφιέρωμα στην Κολωνία: Μια πόλη γεμάτη αξιοθέατα και ζυθοποιΐες

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ2 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Τα καλύτερα μέρη για να επισκεφθείτε τον Δεκέμβριο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες πριν

Νέες απευθείας πτήσεις της Eurowings από τη Γερμανία στην Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ3 εβδομάδες πριν

Ryanair: Δικαστήριο αλλάζει τα δεδομένα για την χειραποσκευή

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες πριν

Το Ντίσελντορφ στις πιο έξυπνες πόλεις του κόσμου για το 2019

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 ημέρες πριν

Γερμανία: Παντού πλέον αποδείξεις λόγω φοροδιαφυγής

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες πριν

Γερμανία: Αυτά είναι τα must πιάτα του φθινοπώρου

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ3 εβδομάδες πριν

ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες πριν

Αμβούργο – Κάλεσμα: Όλοι στον αγώνα σήμερα μπροστά στο Δημαρχείο

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Αμβούργο: Δυναμική παρέμβαση του ελληνισμού

Europolitis TV3 εβδομάδες πριν

Το Αιγοπρόβατο όπως δεν το ξέρουμε!

Europolitis TV2 μήνες πριν

H Γενική Πρόξενος Μαρίας Παπακωνσταντίνου στην Anuga 2019(Video)

Europolitis TV2 μήνες πριν

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης στον Ευρωπολίτη

9ο Συνέδριο Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών2 μήνες πριν

9o Συνέδριο Χαιρετισμός Προέδρου Π.Σ.Κρητών Μανώλη Κουγιουμουτζή

Europolitis TV2 μήνες πριν

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης στην Anuga

Europolitis TV2 μήνες πριν

Αναστασία Σίμου- Τάσιου « Ηπειρος… πλούσια σε φυσικό κάλλος»

9ο Συνέδριο Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών2 μήνες πριν

Επιμνημόσυνη δέηση στον τάφο του συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη

9ο Συνέδριο Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών2 μήνες πριν

Τράπεζα Εδεσμάτων με υλικά και πιάτα του 17ου αιώνα

Europolitis TV6 μήνες πριν

38ο Φ.Π.Ε: Μητροπολίτης Ζάμπιας κ Ιωάννης Τσαφταρίδης

Europolitis TV6 μήνες πριν

Συνέντευξη: Του προέδρου Π.Σ.Κ Μανώλη Κουγιουμουτζή

Advertisement Europolitis
Advertisement