Connect with us

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Αυξήθηκαν μέσα στο 2023 τα εγκλήματα με κίνητρο την ακροδεξιά ιδεολογία

Published

on

Photo credits: reportyorym / pixabay

Ο αριθμός των εγκλημάτων, τα οποία είχαν ως κίνητρο την ακροδεξιά ιδεολογία, αυξήθηκε στη Γερμανία σχεδόν κατά ένα τέταρτο τον περασμένο χρόνο, όπως προκύπτει από στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εσωτερικών.

Συνολικά, 28.945 τέτοια εγκλήματα καταγράφηκαν στη χώρα τον περασμένο χρόνο, μια αύξηση κατά 23,21% σε σχέση με το 2022, προκύπτει από τα στοιχεία.

Ο αριθμός αυτός αφορά κυρίως αδικήματα προπαγάνδας, καταστροφή περιουσίας, υβριστική συμπεριφορά, υποκίνηση μίσους, εξαναγκασμό ή απειλές και παραβιάσεις του κανονισμού περί συναθροίσεων.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ακολουθεί ένα κύμα επιθέσεων με στόχο πολιτικούς κατά τις τελευταίες εβδομάδες μέσα σε ένα όλο και περισσότερο πολωμένο κλίμα, ανάμεσά τους και μια μετά την οποία ένας ευρωβουλευτής χρειάστηκε να νοσηλευτεί σοβαρά τραυματισμένος.



Ο αριθμός των εγκλημάτων που είχαν ως κίνητρο την ακροαριστερή ιδεολογία επίσης αυξήθηκε σε σχέση με το 2022 κατά 11,48% με συνολικά 7.777 τέτοια αδικήματα να έχουν καταγραφεί τον περασμένο χρόνο, προκύπτει από τα στοιχεία.

Σύμφωνα με την έκθεση, τα βίαια εγκλήματα υποκινούμενα από ακροδεξιά ή ακροαριστερή ιδεολογία αυξήθηκαν σχεδόν το ίδιο το 2023 – κατά 8,55% και 8,79% αντίστοιχα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters


ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Η υπηρεσία εσωτερικών πληροφοριών παρακολουθεί την αύξηση των ακροδεξιών εξτρεμιστών

Published

on

Από

Photo credits: Jonas Augustin / pixabay

Η γερμανική υπηρεσία εσωτερικών πληροφοριών ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των ακροδεξιών εξτρεμιστών τους οποίους παρακολουθεί εξακολουθεί να αυξάνεται στον απόηχο των ευρωεκλογών που έφεραν στη δεύτερη θέση το ακροδεξιό κόμμα “Εναλλακτική για τη Γερμανία” (AfD).

“Βλέπουμε μια ανανεωμένη αύξηση στον αριθμό των βίαιων ακροδεξιών εξτρεμιστών”, δήλωσε στο dpa ο επικεφαλής της υπηρεσίας Τόμας Χάλντενβανγκ.

Η υπηρεσία του σκοπεύει να παρουσιάσει την ετήσια έκθεσή της για το 2023 την ερχόμενη εβδομάδα.

Μια αύξηση περίπου 14,5%, ή αλλιώς 38.800 άτομα, η οποία αναφέρθηκε για το 2022 αποδόθηκε κυρίως στο γεγονός ότι για πρώτη φορά οργανώσεις της AfD παρακολουθούνται ως μια γνωστή ακροδεξιά εξτρεμιστική οργάνωση.



Σύμφωνα με την υπηρεσία, περί τα 10.200 μέλη του κόμματος και της νεολαίας του χαρακτηρίζονται ακροδεξιοί εξτρεμιστές.

Τον Μάρτιο του 2021 η γερμανική υπηρεσία εσωτερικών πληροφοριών χαρακτήρισε το AfD ως ύποπτη εξτρεμιστική οργάνωση. Έκτοτε, “έχουν αυξηθεί οι ακροδεξιές εξτρεμιστικές τάσεις στους κόλπους του κόμματος”, πρόσθεσε ο ίδιος.

Σε κρατίδια της ανατολικής Γερμανίας, τη Σαξονία, τη Σαξονία-Ανχαλτ και τη Θουριγγία, οι τοπικές οργανώσεις του κόμματος, έχουν χαρακτηριστεί επιβεβαιωμένες εξτρεμιστικές ακροδεξιές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ – dpa


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Το 51% υπέρ της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών

Published

on

Από

Υπέρ της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες τάσσονται κυρίως οι ψηφοφόροι της Χριστιανικής Ένωσης, της AfD και της νεοσύστατης «Συμμαχίας Ζάρα Βάγκενκνεχτ». Photo credits: ceparedonda / pixabay

Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων σε νέα δημοσκόπηση θεωρεί ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός θα αντέξει έως τις επόμενες εκλογές, ταυτόχρονα όμως ένας στους δύο τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών.

Σύμφωνα με το «Πολιτικό Βαρόμετρο» για λογαριασμό του δεύτερου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ZDF, το 66% πιστεύει ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την θητεία της, έως το 2025, ενώ το 30% εκφράζει αντίθετη άποψη.

Την ίδια ώρα, το 51% θα θεωρούσε «καλή» εξέλιξη την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, με το 43% να πιστεύει το ακριβώς αντίθετο.

Υπέρ της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες τάσσονται κυρίως οι ψηφοφόροι της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU) (63%), η οποία κέρδισε τις πρόσφατες ευρωεκλογές, της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD) (93%) και της νεοσύστατης «Συμμαχίας Ζάρα Βάγκενκνεχτ» (76%).



Στην ερώτηση σχετικά με την ανθεκτικότητα της σημερινής κυβέρνησης έως το 2025, θετικά απαντούν σε ποσοστό 82% οι ψηφοφόροι των Πρασίνων, το 76% των ψηφοφόρων του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) και το 67% των ψηφοφόρων CDU/CSU.

Η δυσαρέσκεια για την απόδοση της κυβέρνησης παραμένει σε υψηλό επίπεδο, με τους ερωτηθέντες που θεωρούν ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός κάνει «κακή δουλειά» να ανέρχεται σε 71% και αντίθετη άποψη να εκφράζει μόνο το 25%.

Σε ερώτηση πώς θα ήταν μια κυβέρνηση υπό το CDU, το 46% απαντά ότι δεν θα είχε διαφορά, το 36% ότι θα ήταν καλύτερη και το 14% χειρότερη.

Στο ερώτημα πάντως της πρόθεσης ψήφου, η Χριστιανική Ένωση προηγείται με 30% (-1), η AfD ακολουθεί με 16% (αμετάβλητο) και την τρίτη θέση μοιράζονται το SPD (-1) και οι Πράσινοι (+1) με 14%. Η «Συμμαχία Ζάρα Βάγκενκνεχτ» βρίσκεται στο 7% (+2) και οι Φιλελεύθεροι (FDP) παραμένουν στο όριο του 5%.



Ο υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους εξακολουθεί να είναι ο δημοφιλέστερος πολιτικός, ενώ θετικό πρόσημο έχουν οι απόψεις ακόμη για τον πρωθυπουργό της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας Χέντρικ Βουστ και τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας Μάρκους Ζέντερ.

Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς είναι προτελευταίος στην κατάταξη, μπροστά μόνο από την επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της AfD Αλίς Βάιντελ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Το σχέδιο για τη νέα στρατιωτική θητεία ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας

Published

on

Από

Η υποχρεωτική θητεία έχει ανασταλεί το 2011 και κύκλοι της κυβέρνησης διαβεβαίωναν ότι δεν υπάρχει πρόθεση επαναφοράς της. Photo credits: boo_ist_online / pixabay

«Η κατάσταση απειλής διαφέρει σε σχέση με πριν από μερικά χρόνια», τόνισε ο υπουργός ‘Αμυνας Μπόρις Πιστόριους, αιτιολογώντας το σχέδιό του για νέα – με βάση το σκανδιναβικό μοντέλο – στρατιωτική θητεία.

Η υποχρεωτική θητεία έχει ανασταλεί το 2011 και κύκλοι της κυβέρνησης διαβεβαίωναν ότι δεν υπάρχει πρόθεση επαναφοράς της.

«Τον Πούτιν δεν τον ενδιαφέρει μόνο η Ουκρανία. Πρέπει να θεωρούμε ότι η Ρωσία θα είναι σε θέση να επιτεθεί σε ένα κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ το 2029», δήλωσε ο κ. Πιστόριους και ανακοίνωσε τον σχεδιασμό για αύξηση των ενεργών μελών των ενόπλων δυνάμεων από 181.000 σε 203.000.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ίδιας της Βundeswehr, η Γερμανία χρειάζεται ακόμη επιπλέον 200.000 εφέδρους, με απώτερο στόχο το σύνολο των ενεργών και εφέδρων να φθάσει τις 460.000.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός ‘Αμυνας, όλοι οι άνδρες και οι γυναίκες με γερμανικό διαβατήριο θα λαμβάνουν στα 18α γενέθλιά τους επίσημη επιστολή με την οποία θα τους προτείνεται να σκεφτούν την βασική στρατιωτική θητεία έξι μηνών και μία πιθανή παράτασή της το πολύ κατά 17 μήνες.



Οι νέοι θα καλούνται να συμπληρώσουν ερωτηματολόγιο για την οικογενειακή τους κατάσταση, τα ενδιαφέροντά τους, την στάση τους σε σχέση με την χρήση όπλου, τις ακαδημαϊκές γνώσεις τους και την κατάσταση της υγείας τους.

Για τις γυναίκες η συμπλήρωση είναι προαιρετική, αλλά είναι υποχρεωτική για τους άνδρες.

Σύμφωνα με το γερμανικό Σύνταγμα, εφόσον το απαιτούν οι συνθήκες, η κυβέρνηση μπορεί να ζητήσει και από τις γυναίκες να υπηρετήσουν, όχι όμως και να πάρουν όπλο.

Με βάση τις πληροφορίες από το ερωτηματολόγιο, το υπουργείο Άμυνας υπολογίζει ότι θα εντοπίζει κάθε χρόνο περίπου 40.000 άτομα κατάλληλα για στρατιωτική θητεία, από τα οποία θα υπηρετήσουν τελικά περίπου 10.000. Η επιλογή θα γίνει με βάση ποιοτικά κριτήρια, διευκρίνισε ο κ. Πιστόριους.



Γυναίκες και άνδρες με τα κατάλληλα προσόντα μπορούν επίσης να κληθούν για καθήκοντα πολιτικής άμυνας ή για την αστυνομία και τη διοίκηση.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα (CDU) επέκρινε τον σχεδιασμό του κ. Πιστόριους, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι ικανός να εξασφαλίσει την ικανότητα αντίδρασης σε περίπτωση ανάγκης. Το κόμμα της αντιπολίτευσης τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικής θητείας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Η κυβέρνηση αποκλείει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

Published

on

Από

«Στην Γερμανία η επόμενη Bundestag θα εκλεγεί το φθινόπωρο του 2025 και σκοπεύουμε αυτό να το τηρήσουμε», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Χέμπεστραϊτ. Photo credits: nikolaus_bader /pixabay

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Χέμπεστραϊτ απέκλεισε σήμερα το ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων εκλογών, παρά το δυσμενές εκλογικό αποτέλεσμα για τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού.

Απαντώντας σε ερώτηση, εάν ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς σκέφτεται να μιμηθεί τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, ο κ. Χέμπεστραϊτ τόνισε ότι η Γαλλία έχει διαφορετικό πολιτικό σύστημα και διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε «ούτε για δευτερόλεπτο» σκέψη για πρόωρες εκλογές στην κυβέρνηση.

«Στην Γερμανία η επόμενη Bundestag θα εκλεγεί το φθινόπωρο του 2025 και σκοπεύουμε αυτό να το τηρήσουμε», δήλωσε.

Ο γενικός γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) Κάρστεν Λίνεμαν έθεσε χθες ζήτημα νομιμοποίησης της κυβέρνησης.

Μιλώντας στο πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης ARD, ο κ. Λίνεμαν τόνισε ότι ο καγκελάριος «πρέπει να θέσει ζήτημα εμπιστοσύνης στην Bundestag» και πρόσθεσε ότι απαιτείται είτε «νέο ξεκίνημα» είτε «αλλαγή πορείας».



Με ποσοστό 30% η Χριστιανική Ένωση (CDU/CSU) επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που την ήθελαν ισχυρότερη δύναμη σε αυτές τις ευρωεκλογές.

Η Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD) κατορθώνει με 16,4% να αναδειχθεί για πρώτη φορά δεύτερο κόμμα σε εθνική κάλπη, παρότι απέχει αρκετά από τα δημοσκοπικά ποσοστά των προηγούμενων μηνών, όταν είχε φθάσει ακόμη και στο 23%.

Ο μεγάλος ηττημένος είναι το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) του καγκελάριου Όλαφ Σολτς, το οποίο βρίσκεται στο 13,9% και αντιμετωπίζει έντονη κριτική από την αντιπολίτευση, ακόμη και για απώλεια της νομιμοποίησής του στην εξουσία.

Σχετικά με μια δεύτερη θητεία της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) και οι Φιλελεύθεροι (FDP) θέτουν προϋποθέσεις για να συναινέσουν σε στήριξή της.

Η ηγεσία του SPD αναφέρει σχετικά πως «όποιος θέλει την στήριξη των Σοσιαλδημοκρατών, δεν μπορεί ταυτόχρονα να υποστηρίζεται από ακροδεξιά κόμματα».

Ο αρχηγός του FDP Κρίστιαν Λίντνερ ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό μόνον εφόσον η πολιτικός του CDU δεν συνεχίσει την πορεία των προηγούμενων ετών, αλλά υιοθετήσει το πρόγραμμα του κόμματός της, απορρίπτοντας την ανάληψη κοινού χρέους στην ΕΕ και την γενική απαγόρευση των κινητήρων εσωτερικής καύσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία: Αύξηση των εφέδρων σχεδιάζει το υπουργείο Άμυνας

Published

on

Από

Photo credits: boo_ist_online / pixabay

Το υπουργείο Άμυνας σχεδιάζει την αύξηση του αριθμού των εφέδρων, ως λύση στο σοβαρό έλλειμμα προσωπικού που αντιμετωπίζουν οι γερμανικές ένοπλες δυνάμεις.

Σύμφωνα με τον αντιστράτηγο Αντρέας Χοπ, στο υπουργείο βρίσκεται σε εξέλιξη σχεδιασμός προκειμένου να καταγραφεί, να εκπαιδευτεί και να εξοπλιστεί ικανός αριθμός εφέδρων, στα πρότυπα της πρακτικής που ακολουθήθηκε κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, με στόχο να υπάρχουν μελλοντικά έως και 60.000 διαθέσιμοι έφεδροι.

«Είμαι πεπεισμένος ότι πρέπει να προσαρμόσουμε την εφεδρεία στις τρέχουσες απαιτήσεις της πολιτικής ασφάλειας», τόνισε ο αξιωματικός και διευκρίνισε ότι εξετάζεται ακόμη πόσοι πολίτες, οι οποίοι έχουν κατά το παρελθόν υπηρετήσει στην Bundeswehr, θα ήταν κατάλληλοι σε περίπτωση ανάγκης.



Συνολικά, η Bundeswehr διαθέτει σήμερα 181.500 στρατιώτες και εκτιμάται ότι της λείπουν περίπου 100.000, κυρίως λόγω της αναστολής της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας που αποφασίστηκε το 2011.

Ο υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους αναμένεται την Τετάρτη να παρουσιάσει στο υπουργικό συμβούλιο την πρότασή του για την στρατιωτική θητεία, με την αντιπολίτευση να ζητά ήδη την υπό όρους επαναφορά της υποχρεωτικής στράτευσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Continue Reading

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Legends 2004: Συνέντευξη τύπου στο Έσσεν ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού στις 11 Ιουλίου

Published

on

Από

Photo credits: Legends 2004 Football Team / Champions For Life N.P.C.

Σε αίθουσα του γηπέδου του Έσσεν, ο Όττο Ρεχάγκελ, ο Άγγελος Μπασινάς, ο Ζήσης Βρύζας, ο εκπρόσωπος της UEFA Γιούρκεν Άισμαν και εκπρόσωποι της πόλης του Έσσεν, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου για το μεγάλο παιχνίδι της 11ης Ιουλίου, στη γενέτειρα του Γερμανού τεχνικού, απέναντι στους UEFA All Stars.

Σε πολύ καλό κλίμα και με άριστη φιλοξενία από τον Δήμο της πόλης συνεχίζονται πυρετωδώς οι προετοιμασίες για ένα μεγάλο παιχνίδι που θα δημιουργήσει νέες ξεχωριστές αναμνήσεις με την “θρυλική” Εθνική Ελλάδος του 2004.

Photo credits: Legends 2004 Football Team / Champions For Life N.P.C.

Ο Όττο Ρεχάγκελ δεν αφήνει τους παίκτες του σε ησυχία και με το πνεύμα νικητή που τον διακατέχει είπε: “Εκείνες τις μέρες θα είναι οι ημιτελικοί του EURO τους οποίους δυστυχώς οι παίκτες μου δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν διότι θα πρέπει να προπονηθούν σκληρά ώστε να είναι έτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που στα 20 χρόνια από το 2004 τα “παιδιά” μου θα είναι στο “σπίτι” μου για να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την επιτυχία”.

Με τη σειρά του ο Άγγελος Μπασινάς σημείωσε: “Ως Legends 2004 είμαστε αήττητοι και αήττητοι θέλουμε να παραμείνουμε. Έχουμε προσμονή για να δούμε ποιοι θα είναι οι αντίπαλοί μας, αλλά απ΄ό,τι εχω πληροφορηθεί θα είναι πολύ μεγάλα ονόματα, οπότε κι εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για να γιορτάσουμε κατάλληλα μαζί με τους Έλληνες της ομογένειας οι οποίοι μας έχουν αγκαλιάσει με τον πιο ζεστό τρόπο.”

Photo credits: Legends 2004 Football Team / Champions For Life N.P.C.

Ο Ζήσης Βρύζας τόνισε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα γιορτάσουμε την επέτειο από τα 20 χρόνια της κατάκτησης του ευρωπαϊκού στη Γερμανία και συγκεκριμένα στον τόπο που γεννήθηκε ο προπονητής μας και θέλουμε να δώσουμε πίσω λίγη από την αγάπη που μας δίνουν οι ομογενείς κάθε φορά που τους επισκεπτόμαστε. Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο του Έσσεν και να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις και γιατί όχι να παραμείνουμε αήττητοι ως ομάδα”.

Photo credits: Legends 2004 Football Team / Champions For Life N.P.C.

Από πλευράς UEFA, το παρών έδωσε ο Γιούργκεν Άισμαν, ο οποίος είπε: “Δημιουργούμε μια θρυλική ομάδα παικτών για να αντιμετωπίσουν τους θρύλους του 2004, δηλαδή την Ελλάδα. Πρόκειται λοιπόν να διεξαχθεί ένας πολύ μεγάλος αγώνας με τεράστια ονόματα του ευρωπαϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον οποίο θα απολαύσει κάθε φίλαθλος που θα βρεθεί στο γήπεδο του Έσσεν. Λίγες μέρες υπομονή ακόμα, κι όταν ανακοινώσουμε τα ονόματα των UEFA All Stars θα εντυπωσιαστείτε.”

Εισιτήρια πωλούνται ήδη στο: https://www.ticketmaster.de/artist/legends-2004-tickets/1283973


Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες ago

Επεμβάσεις αποκατάστασης και ανάδειξης των Ανατολικών Θερμών στους Δελφούς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ15 ώρες ago

Φιγούρα δράσης του «Star Wars» πωλήθηκε σε τιμή ρεκόρ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ17 ώρες ago

Γερμανία: Η υπηρεσία εσωτερικών πληροφοριών παρακολουθεί την αύξηση των ακροδεξιών εξτρεμιστών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ17 ώρες ago

Κλιματική αλλαγή και ελληνοποιήσεις «χτυπούν» το ελληνικό μέλι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ18 ώρες ago

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Οι πρώτες εκτιμήσεις για βαθμολογίες και βάσεις

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

Γέννησε η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα μετά από μεταμόσχευση ωοθηκών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

«Δεξαμενή ταλέντων» για πρόσληψη ατόμων από τρίτες χώρες ενέκρινε το Συμβούλιο της ΕΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 ημέρες ago

Οι νέοι δασμοί στις εισαγωγές κινέζικων ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα επιβραδύνουν τις πωλήσεις στην ΕΕ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ2 ημέρες ago

Γερμανία: Το 51% υπέρ της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών

ΥΓΕΙΑ2 ημέρες ago

Τριπλασιάστηκε ο αριθμός των ατόμων άνω των 65 ετών με διαβήτη τύπου 1

BUSINESS-Kleinanzeigen3 εβδομάδες ago

Griechisches Restaurant zu vermieten

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Λογοτεχνικό βραδινό 18 Μάη 2024, στο Κρέφελντ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Επιστολική ψήφος: Προσβάσιμο το ψηφοδέλτιο για τα ΑμεΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ3 εβδομάδες ago

easyJet: 22 νέα απευθείας δρομολόγια προς την Ελλάδα από το εξωτερικό

Διατροφή4 εβδομάδες ago

Υπέρταση: Ποια διατροφική προσέγγιση βοηθά στον έλεγχό της

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 εβδομάδες ago

Γερμανία: Οι καταρρακτώδεις βροχές προκάλεσαν πλημμύρες στα νοτιοδυτικά

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 εβδομάδες ago

Συμμετοχή της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας σε Προγράμματα του Δήμου Μονάχου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ3 εβδομάδες ago

Τα πρώτα επιστημονικά δεδομένα από την διαστημική αποστολή Euclid

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες ago

Βαυαρική Κρατική Έκθεση Κήπου 2024 στην κωμόπολη Kircheim κοντά στο Μόναχο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

Μεσόγειος: Η άνοδος της στάθμης των υδάτων απειλεί τους υγρότοπους

Europolitis TV2 μήνες ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV3 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV1 έτος ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV3 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis