Επικοινωνήστε μαζί μας

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΕ: Οι Βρυξέλλες θέλουν να δημιουγηθεί μια «Airbus των μπαταριών» για ηλεκτρικά οχήματα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που είναι αρμόδιος για την Ενέργεια, τάχθηκε, σε συνέντευξή του στη Sueddeutsche Zeitung, υπέρ της δημιουργίας μιας «Airbus των μπαταριών», δηλαδή μιας συμμαχίας ευρωπαίων κατασκευαστών για την παραγωγή αυτού του στοιχείου-κλειδί των ηλεκτρικών οχημάτων.


Ο Μάρος Σέφκοβιτς προτείνει τη δημιουργία μιας ευρωπαϊκής κοινοπραξίας για την κατασκευή μπαταριών ώστε η Ευρώπη να μην καθυστερήσει στον τομέα αυτόν.

«Αναφορικά με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα προχωρούν πιο γρήγορα από εμάς, υπογράμμισε ο Σέφκοβιτς.

«Έχουμε ανάγκη μια Airbus των μπαταριών», δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα, αναφερόμενος στην πρωτοβουλία επιχειρήσεων της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Βρετανίας και της Γερμανίας στη δεκαετία του 1970 για να ανταγωνιστούν την αμερικανική Boeing.

Ο Σέφκοβιτς εκτιμά πως η τεχνολογία της παραγωγής μπαταριών λιθίου, που αποτελεί ένα σημαντικό τμήμα του τελικού κόστους ενός ηλεκτρικού οχήματος, «είναι υπερβολικά σημαντική για να εισάγεται».

«Έχουμε διαθέσιμα μέσα για να υποστηρίξουμε την έρευνα, την υποδομή και την αγορά με γενικό τρόπο», δήλωσε επίσης. Η Sueddeutsche Zeitung αναφέρει πως μπορεί εν δυνάμει να χρησιμοποιηθούν 2 δισεκ. ευρώ για την ανάπτυξη των μπαταριών και των εναλλακτικών κινητήρων στην Ευρώπη.

ΓΑ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηλεκτροκίνηση & ζήτηση SUV αλλάζουν την αυτοκίνηση στη Γερμανία

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Είναι γνωστό σε όλους ότι η αυτοκινητοβιομηχανία της Γερμανίας όλα τα προηγούμενα χρόνια έχει επενδύσει σε εκδόσεις sedans και hatchbacks. Ακόμη και τώρα συνεχίζει να επενδύει σε αυτές τις δύο κατηγορίες, παρά το γεγονός ότι κάθε χρόνο όλο και περισσότερο αυξάνεται το ποσοστό των πωλήσεων για αυτοκίνητα ελεύθερου χρόνου.

Έτσι η ζήτηση για SUV, που αρχικά ξεκίνησε στην Αμερική, έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Αυτό και μόνο το γεγονός αλλάζει τις ισορροπίες.

Σε αριθμούς, στη BMW οι πωλήσεις SUV αντιπροσωπεύουν το 44% του συνόλου των παγκόσμιων παραδόσεων, από το 24% που ήταν πριν από μια δεκαετία.

Η τάση είναι παρόμοια στην Audi, η οποία εξάγει τα SUV κυρίως στο Μεξικό, την Ουγγαρία και τη Σλοβακία.

Την ίδια τάση παρουσιάζει και η Mercedes.

Σήμερα οι αυτοκινητοβιομηχανίες της Γερμανίας απασχολούν περίπου 830.000 εργαζόμενους.

Οι πωλήσεις των νέων μοντέλων είναι αυτή που κρίνει τις επενδύσεις ή τις περικοπές που θα πρέπει να γίνουν. Φυσικά στα επόμενα χρόνια θα υπάρξουν νέες μεγάλες αλλαγές.

Η στροφή προς την ηλεκτροκίνηση θα αλλάξει το χάρτη του αυτοκινήτου αλλά και τις ισορροπίες, κυρίως ως προς το έμψυχο δυναμικό, αφού ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο απαρτίζεται από πολύ λιγότερα εξαρτήματα και ανταλλακτικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media
Συνέχεια

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έξυπνη» μπλούζα παρακολουθεί τη λειτουργία των πνευμόνων

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Μια «έξυπνη» μπλούζα που παρακολουθεί με ακρίβεια την αναπνοή και τη λειτουργία των πνευμόνων καταγράφοντας με αισθητήρες τις κινήσεις του στήθους και της κοιλιάς, παρουσίασαν Ολλανδοί ερευνητές στο διεθνές συνέδριο της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας στη Μαδρίτη.

Η καινοτόμος μπλούζα με την ονομασία Hexoskin στέλνει μέσω διαδικτύου τα δεδομένα σε μια κινητή εφαρμογή (app).

Mπορεί να αξιοποιηθεί σε ασθενείς με Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ). Παράλληλα επιτρέπει στους γιατρούς να παρακολουθούν εξ αποστάσεως για ενδείξεις ότι η πάθηση εμφανίζει επιδείνωση.

Ερευνητές του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Ράντμπουντ, με επικεφαλής τη Ντενίζ Μανέ, δήλωσαν ότι η ΧΑΠ αποτελεί αυξανόμενο πρόβλημα με περίπου 64 εκατομμύρια πάσχοντες παγκοσμίως.

Η παρακολούθηση των ασθενών γίνεται με ειδικό εξοπλισμό στην κλινική (κυλιόμενο τάπητα, μάσκα), κάτι που δεν είναι εφικτό σε καθημερινή βάση.

Αυτή την ανάγκη καλύπτει η ‘έξυπνη’ μπλούζα που καταγράφει τυχόν συμπτώματα επιδείνωσης, όταν π.χ. ο ασθενής κάνει δουλειές του σπιτιού.

Η μπλούζα καταγράφει πότε το ύφασμα τεντώνεται (π.χ. σε περίπτωση βήχα).

Εκτιμά τον όγκο του εισπνεόμενου και εκπνεόμενου αέρα, ενώ μετρά τους παλμούς της καρδιάς.

Είναι άνετη και μπορεί να φορεθεί κάτω από κανονικό ρούχο ή και όχι.

Η ίδια τεχνολογία θα μπορούσε μελλοντικά να αξιοποιηθεί σε άλλες πνευμονολογικές παθήσεις. Όπως για παράδειγμα το άσθμα, η κυστική ίνωση ή ύστερα από μεταμόσχευση πνευμόνων.

«Ο στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των ασθενών. Αν μπορούμε με ακρίβεια να παρακολουθούμε τα συμπτώματα τους, καθώς κάνουν τις καθημερινές δραστηριότητες τους, θα είμαστε σε θέση να ανιχνεύσουμε τα προβλήματα έγκαιρα και να τα θεραπεύσουμε πιο γρήγορα, πράγμα που με τη σειρά του θα σημαίνει λιγότερο χρόνο παραμονής στο νοσοκομείο», δήλωσε η Μανέ.

Η χρήση τέτοιων «έξυπνων» ρούχων, σε συνδυασμό με αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης, αναμένεται να βοηθήσει τους πνευμονολόγους στο μέλλον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Συνέχεια

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Smartphone ή υπολογιστής: Που πληκτρολογούμε πιο γρήγορα;

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Συνεχώς μικραίνει η «ψαλίδα» στην ταχύτητα πληκτρολόγησης μεταξύ smartphone και πληκτρολογίου υπολογιστή, σύμφωνα με νέα ευρωπαϊκή επιστημονική έρευνα, τη μεγαλύτερη του είδους. Η έρευνα επιβεβαιώνει ότι οι νέοι πληκτρολογούν αρκετά πιο γρήγορα σε σχέση με τη γενιά των γονιών τους.

Η συγκριτική μελέτη από τα πανεπιστήμια Άαλτο Φινλανδίας, Κέιμπριτζ Βρετανίας και ΕΤΗ Ελβετίας πραγματοποιήθηκε σε περισσότερους από 37.000 χρήστες διαφόρων ηλικιών από 160 χώρες. Οι χρήστες κλήθηκαν να πληκτρολογήσουν τόσο σε κινητά όσο και υπολογιστές.

Διαπιστώθηκε ότι όσοι γράφουν στην οθόνη αφής του κινητού τηλεφώνου τους με δύο δάχτυλα, κατά μέσο όρο επιτυγχάνουν ταχύτητα 38 λέξεων το λεπτό. Η ταχύτητα είναι μόνο 25% πιο αργή από τη μέση ταχύτητα στο πληκτρολόγιο ενός υπολογιστή.

Όσο οι άνθρωποι γράφουν πιο αραιά σε πληκτρολόγια και συχνότερα σε οθόνες, τόσο θα κλείνει η «ψαλίδα» στην ταχύτητα.

Σε αυτό βοηθάει και η τεχνητή νοημοσύνη που συμπληρώνει τις λέξεις μόνη της.

Το ρεκόρ ταχύτητας σε οθόνη στη μελέτη πέτυχε χρήστης που έγραψε με την εντυπωσιακή ταχύτητα των 85 λέξεων το λεπτό. Την ταχύτητα αυτή ελάχιστοι μπορούν να πετύχουν ακόμη και σε πληκτρολόγιο.

Είναι αξιοσημείωτο ότι κατά μέσο όρο οι συμμετέχοντες στην έρευνα ανέφεραν ότι αφιέρωναν περίπου έξι ώρες τη μέρα στην κινητή συσκευή τους.

Το κρίσιμο σημείο είναι να συνηθίσει κανείς να γράφει στην οθόνη με δύο δάχτυλα και όχι μόνο με ένα. Σήμερα, τρεις στους τέσσερις χρήστες (74%) πληκτρολογούν στο κινητό ή στο τάμπλετ τους με δύο δάχτυλα.

Ενώ σταδιακά κλείνει το χάσμα στην ταχύτητα πληκτρολόγησης, μεγάλο παραμένει το χάσμα των γενεών.

Οι νέοι 10 έως 19 ετών, σύμφωνα με την έρευνα, πληκτρολογούν κατά μέσο όρο δέκα λέξεις το λεπτό περισσότερες από όσες οι άνθρωποι 40 έως 50 ετών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Συνέχεια

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμμετοχή του ΕΜΠ σε πρόγραμμα ανίχνευσης θυμάτων με χρήση ρομπότ

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Ξεκίνησε το νέο καινοτόμο ευρωπαϊκό πρόγραμμα CURSOR, που έχει ως στόχο να αναπτύξει σύγχρονες τεχνολογίες, όπως μικρά ρομπότ, drones και αισθητήρες, για την ανίχνευση θυμάτων παγιδευμένων κάτω από συντρίμμια σε περιπτώσεις φυσικών ή μη καταστροφών.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιχορηγεί με 7 εκατ. ευρώ το CURSOR στο πλαίσιο του προγράμματος Horizon 2020. Το έργο ξεκίνησε επίσημα τον Σεπτέμβριο και έχει διάρκεια τρία χρόνια.

Συνενώνει τεχνολογίες αιχμής στη ρομποτική, στις επικοινωνίες, στη διαχείριση κρίσεων, στη μικροηλεκτρονική, καθώς επίσης στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών έρευνας και διάσωσης.

Θα αναπτύξει καινοτόμες εφαρμογές για την αποτελεσματική διάσωση θυμάτων σε συντρίμμια. Αποτελεί συνέχεια της έρευνας που ήδη πραγματοποιείται από την ομάδα I-SENSE του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ) της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΗΜΜΥ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) τα τελευταία πέντε χρόνια, με υπεύθυνο τον δρα ‘Αγγελο Αμδίτη.

Το ΕΠΙΣΕΥ κατέχει τον ρόλο του τεχνικού και επιστημονικού συντονιστή του CURSOR. Είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη μονάδων εντοπισμού για τον ρομποτικό εξοπλισμό. Επιπλέον συμβάλει στη διαδικασία προώθησης της προόδου του έργου.

Τα ρομπότ θα είναι εξοπλισμένα με χημικούς αισθητήρες που ανιχνεύουν ένα ευρύ φάσμα χημικών ουσιών που υποδηλώνουν ανθρώπινη παρουσία. Μεταφέρονται από την έδρα των επιχειρήσεων στο σημείο της καταστροφής με drones. Τα ρομπότ θα εργάζονται ανεξάρτητα σε ομάδες, αναζητώντας επιζώντες.

Ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος θα λειτουργεί ως εναέριος κόμβος που παράγει απεικόνιση υψηλής ευκρίνειας και ακρίβειας.

Στο CURSOR συμμετέχουν 16 εταίροι, μεταξύ των οποίων επαγγελματικές ομάδες έρευνας και διάσωσης από τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, ερευνητικοί οργανισμοί, καθώς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Συνέχεια

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράλυτος περπατά ξανά, με εξωσκελετό που κινεί με τη σκέψη του

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Ένας 28χρονος άνδρας, τελείως παράλυτος από τους ώμους και κάτω, ο οποίος είχε σπάσει το λαιμό του μετά την πτώση του από ύψος 14 μέτρων σε ένα νυχτερινό κλαμπ πριν τέσσερα χρόνια, μπόρεσε να περπατήσει ξανά φορώντας έναν ολόσωμο ρομποτικό εξωσκελετό, τον οποίο ελέγχει με τον νου του.

Προς το παρόν, ο ασθενής δεν κινείται τελείως ανεξάρτητα.

Ο εξωσκελετός με την ονομασία “Ours” είναι συνδεμένος με έναν ιμάντα προσαρτημένο στο ταβάνι.

Το επίτευγμα αποτελεί σημαντικό βήμα προόδου, καθώς στον εγκέφαλο του ασθενούς είναι εμφυτευμένοι αισθητήρες και όχι ηλεκτρόδια, όπως σε άλλες περιπτώσεις. Οι αισθητήρες επιτρέπουν να κινεί με τη σκέψη του και τα τέσσερα άκρα του και όχι μόνο ένα όπως στο παρελθόν.

Οι Γάλλοι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή νευροχειρουργικής Αλίμ Λουίς Μπεναμπίντ του Πανεπιστημίου της Γκρενόμπλ έκαναν τη δημοσίευση στο περιοδικό “The Lancet Neurology”.

Σημαντικό επίτευγμα

Οι ερευνητές μελέτησαν τον εγκέφαλο του άνδρα και εντόπισαν τις περιοχές που ενεργοποιούνται, όταν σκέφτεται να περπατήσει ή να κινήσει τα άνω άκρα του. Στη συνέχεια, εισήγαγαν αισθητήρες στα συγκεκριμένα σημεία και στις δύο πλευρές του κρανίου του.

Ο ασθενής είχε μείνει δύο χρόνια σε νοσοκομείο μετά το ατύχημά του. Εκπαιδεύτηκε αρχικά να κινεί με το νου του ένα ψηφιακό ομοίωμα του (αβατάρ) που έβλεπε σε οθόνη υπολογιστή. Μετά φόρεσε τον εξωσκελετό και έμαθε να τον κινεί με τον νου του.

«Ένιωσα σαν τον πρώτο άνθρωπο στο φεγγάρι. Δεν είχα περπατήσει εδώ και δύο χρόνια. Είχα ξεχάσει πως κάποτε ήμουν ο ψηλότερος από τους περισσότερους ανθρώπους σε ένα δωμάτιο. Ήταν κάτι πολύ εντυπωσιακό», δήλωσε για την εμπειρία του.

Ο άνδρας είχε μείνει σχεδόν πλήρως παράλυτος από τους ώμους και κάτω. Εκτός από τον καρπό του αριστερού χεριού του, κάτι που του επέτρεπε να κινεί ένα αναπηρικό αμαξίδιο με ένα χειριστήριο.

Το επόμενο βήμα για τους ερευνητές θα είναι να καταστήσουν τον βάρους 65 κιλών ημι-επεμβατικό εξωσκελετό πλήρως αυτόνομο και αυτο-ισορροπούμενο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Συνέχεια

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες δυνατότητες στις εφαρμογές της Google – Τι αλλάζει

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Νέες δυνατότητες που διευκολύνουν τους χρήστες σε θέματα ιδιωτικότητας και ασφάλειας, ανακοίνωσε η Google, διευρύνοντας τόσο την «ινκόγκνιτο» χρήση των εφαρμογών της, όσο και την επιλογή της αυτόματης διαγραφής δεδομένων που αφορούν στο ιστορικό τοποθεσίας, τις αναζητήσεις και άλλες δραστηριότητες των χρηστών.

To Ιncognito mode εμφανίστηκε στο πρόγραμμα διαδικτυακής πλοήγησης Chrome το 2018. Νωρίτερα φέτος προστέθηκε στο YouTube και τώρα πλέον επεκτάθηκε στους Χάρτες (Google Maps).

Όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί το Incognito Mode στους Χάρτες, η δραστηριότητά του στην εφαρμογή, όπως τα μέρη που αναζήτησε, δεν θα αποθηκεύονται στο Google Account του. Παράλληλα δεν θα χρησιμοποιούνται για να γίνει πιο εξατομικευμένη η εμπειρία του στους Χάρτες.

Για να ενεργοποιήσει κάποιος το Incognito mode, το επιλέγει στο μενού που εμφανίζεται όταν πατά τη φωτογραφία προφίλ του. Ενώ μπορεί να το απενεργοποιήσει οποιαδήποτε στιγμή.

Η λειτουργία Ιncognito mode θα αρχίσει στο Android αυτό τον μήνα, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και για συσκευές iOS.

Τον Μάιο η Google είχε ανακοινώσει ότι οι χρήστες μπορούν πια να διαγράψουν αυτόματα το ιστορικό τοποθεσίας και τη δραστηριότητα ιστού και εφαρμογών, τα οποία περιλαμβάνουν τα πράγματα που έχουν αναζητήσει και περιηγηθεί. Τώρα η αυτόματη διαγραφή έρχεται και στο ιστορικό του YouTube.

Ο χρήστης μπορεί να ορίσει το χρονικό διάστημα διατήρησης των δεδομένων του. Δηλαδή 3 μήνες, 18 μήνες ή μέχρι να τα διαγράψει.

Φωνητικές εντολές

Ακόμη η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πρόσθεσε νέους τρόπους για εύκολη κατανόηση & διαχείριση δεδομένων των χρηστών στον Google Assistant. Ο έλεγχος του απορρήτου γίνεται πιο εύκολος και με απλές φωνητικές εντολές.

Τις επόμενες εβδομάδες, κάθε χρήστης θα μπορεί να διαγράψει τη δραστηριότητα του Assistant από το Google account του.

Ο χρήστης μπορεί να λέει π.χ. «Hey Google, διάγραψε το τελευταίο πράγμα που σου είπα». Ή «Hey Google, διάγραψε όλα όσα σου είπα την περασμένη εβδομάδα».

Ο χρήστης δεν θα χρειαστεί να ενεργοποιήσει κάποια από αυτές τις λειτουργίες, καθώς θα λειτουργήσουν αυτόματα, όταν ζητήσει βοήθεια από τον Assistant. Εάν ζητήσει να διαγράψει δεδομένα για διάστημα μεγαλύτερο από μία εβδομάδα από τον λογαριασμό του, ο Assistant θα τον καθοδηγήσει απευθείας στη σελίδα με τις ρυθμίσεις.

Η νέα δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη αυτή την εβδομάδα στα αγγλικά. Τον επόμενο μήνα θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις υπόλοιπες γλώσσες.

Εξάλλου, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας του κωδικού (password) του χρήστη, τίθεται σε εφαρμογή πλέον ο νέος «Έλεγχος Κωδικού Πρόσβασης». Μια νέα λειτουργία που με ένα κλικ ενημερώνει αν κάποιος από τους κωδικούς πρόσβασης είναι αδύναμος, αν ο χρήστης τον έχει επαναχρησιμοποιήσει σε πολλούς ιστότοπους ή αν ο κωδικός έχει παραβιαστεί από τρίτους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Συνέχεια

Like us on Facebook

Advertisement Europolitis 24

Für mehr

Abonnieren Sie kostenlos unsere Mailingliste und erhalten Sie interessante Informationen zu Ihrem E-Mail-Posteingang.

Danke fürs Abonnieren.

Something went wrong.

Advertisement
ΕΙΔΗΣΕΙΣ4 εβδομάδες πριν

Εξαρθρώθηκε τεράστιο δίκτυο πειρατείας συνδρομητικών καναλιών

Europolitis TV5 ημέρες πριν

H Γενική Πρόξενος Μαρίας Παπακωνσταντίνου στην Anuga 2019(Video)

9ο Συνέδριο Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών2 εβδομάδες πριν

Επιμνημόσυνη δέηση στον τάφο του συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ1 εβδομάδα πριν

Η Ολλανδία αλλάζει το επίσημο όνομά της σε «Κάτω Χώρες»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 εβδομάδα πριν

Ανακαλούνται επεξεργασμένα κρέατα στην Ολλανδία

Europolitis TV3 εβδομάδες πριν

Στηρίζουμε Ελλάδα, στηρίζουμε Ήπειρο, είμαστε εδώ!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ1 εβδομάδα πριν

Η Γερμανική πόλη όπου μπορείτε να μείνετε δωρεάν για ένα μήνα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ4 ημέρες πριν

Αμβούργο: 23χρονος τραυμάτισε τρεις ανθρώπους με μαχαίρι

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ2 εβδομάδες πριν

Τα 10 πιο περίεργα αντικείμενα που απαγορεύονται στο αεροπλάνο

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ1 εβδομάδα πριν

Δυναμική παρουσία της Ελλάδος στην Γερμανία (Anuga 2019)

Europolitis TV5 ημέρες πριν

H Γενική Πρόξενος Μαρίας Παπακωνσταντίνου στην Anuga 2019(Video)

Europolitis TV5 ημέρες πριν

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης στον Ευρωπολίτη

Europolitis TV1 εβδομάδα πριν

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης στην Anuga

9ο Συνέδριο Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών2 εβδομάδες πριν

Επιμνημόσυνη δέηση στον τάφο του συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη

9ο Συνέδριο Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών2 εβδομάδες πριν

Τράπεζα Εδεσμάτων με υλικά και πιάτα του 17ου αιώνα

Europolitis TV4 μήνες πριν

38ο Φ.Π.Ε: Μητροπολίτης Ζάμπιας κ Ιωάννης Τσαφταρίδης

Europolitis TV4 μήνες πριν

Συνέντευξη: Του προέδρου Π.Σ.Κ Μανώλη Κουγιουμουτζή

Europolitis TV5 μήνες πριν

1ος Χορός Κρητικού Συλλόγου Μπήλεφελντ 11 Μάϊου 2019

Europolitis TV5 μήνες πριν

Η Ελλάδα επιστρέφει δυναμικά στις αγορές (Video – Foto)

Europolitis TV6 μήνες πριν

Μήνυμα του Μητροπολίτη Γερμανίας κ.κ Αυγουστίνου (Άγιο Πάσχα)

Advertisement Europolitis
Advertisement