Connect with us

BUSINESS-Kleinanzeigen

Ατύχημα με αυτοκίνητο. Μην ανησυχείτε! Κοντά σας ο δικός σας πραγματογνώμονας

Published

on

Οι ειδικοί δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα! Η εταιρεία Experts24 με 14 χρόνια παρουσίας στην γερμανική αγορά και κύριο αντικείμενο την εκτίμηση υλικών ζημιών σε τροχαία ατυχήματα παρέχει τις υπηρεσίες της 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

 

Με αμεσότητα και συνέπεια. Όταν κάποιος εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα είναι πολύ σημαντικό να επιλέξει τους σωστούς επαγγελματίες ώστε να γίνει σωστά η εκτίμηση των υλικών ζημιών και να αποζημιωθεί στο ακέραιο.

 

Στο δυναμικό της εταιρείας ανήκει ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, εμπειρογνώμονας (KFZ.-Sachverständiger), ο οποίος προσφέρει τις εξειδικευμένες γνώσεις και την πολυετή πείρα του σε κάθε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, ενώ η ελληνική καταγωγή του τον καθιστά έναν από τους πιο περιζήτητους επαγγελματίες στο είδος του στην αγορά της Γερμανίας.

Οι Experts24 και ο κ. Γιαννόπουλος κάνουν εκτιμήσεις (Haftpflichtgutachten) ζημιών, εκτιμήσεις από μικτές ασφάλειες, συντάσσουν βεβαιώσεις επισκευασμένων ζημιών σε ένα όχημα (αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι εάν προκληθεί ζημιά ξανά στο ίδιο μέρος στο μέλλον, ο πελάτης μπορεί να αποδείξει ότι η προηγούμενη ζημιά επισκευάστηκε), ενώ ετοιμάζουν και λεπτομερείς αναφορές αποτίμησης, για παράδειγμα για κλασικά αυτοκίνητα.

Τους Experts24 θα τους βρείτε σε όλη την NRW και φυσικά επισκέπτονται τους πελάτες στον τόπο που θα τους υποδείξουν. Γι’ αυτό μην ανησυχείτε για τίποτα. Να ξέρετε ότι από τη στιγμή που θα τους επιλέξετε όλα θα κυλήσουν ομαλά μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να  καλέσετε τον κ. Γιαννόπουλο  και ο ίδιος θα φροντίσει να σας κλείσουν αμέσως ραντεβού για να  εξυπηρετηθείτε. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Solingen. Ωστόσο, υπάρχουν υποκαταστήματα στο Ντύσσελντορφ, την Κολωνία, το Βούπερταλ, το Μέτμαν και αλλού.

 

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται; Γίνεται επιτόπιος έλεγχος του οχήματος, βγαίνουν φωτογραφίες και ζητούνται από τον πελάτη επιπλέον πληροφορίες για το συμβάν. Έτσι, ο πελάτης είναι κατοχυρωμένος με αποδεικτικά στοιχεία και ειδικές δηλώσεις από τον εμπειρογνώμονα σχετικά με την υπαιτιότητα και το εύλογο της ζημίας.

Σε όσους θα βιαστούν να απαντήσουν ότι μια ασφαλιστική προσφορά θα αρκούσε για τη ζημιά, οι Experts24 έρχονται να διευκρινίσουν ότι μια εκτίμηση κόστους είναι ευάλωτη και δεν έχει αποδεικτική αξία. Ο ζημιωθείς έχει το καθήκον να αποδείξει τη ζημιά στην ασφαλιστική εταιρεία της άλλης πλευράς. Επιπλέον, κατά τη διαδικασία ο πελάτης ενημερώνεται για την πορεία διευθέτησης των αξιώσεων. Ο χρόνος για την ολοκλήρωση μιας πραγματογνωμοσύνης και την παράδοση στον πελάτη διαρκεί κατά μέσο όρο δύο ημέρες.

Απώτερος στόχος είναι όλες οι διεκπεραιώσεις να γίνουν στο μικρότερο δυνατό χρόνο ώστε και ο πελάτης με τη σειρά του να λάβει την αποζημίωση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, ο χρόνος αυτός μπορεί μερικές φορές να παραταθεί σημαντικά εάν πρέπει να ληφθούν υπ΄ όψιν περισσότερες πληροφορίες πριν καταρτιστεί η αναφορά. Όταν αυτή είναι έτοιμη, αποστέλλεται στον ζημιωθέντα, στην ασφαλιστική εταιρεία της άλλης πλευράς και, εάν είναι απαραίτητο, σε κάποιον δικηγόρο στον οποίο ενδεχομένως ο ζημιωθείς έχει αναθέσει την υπόθεση.

Όσον αφορά την αξιολόγηση της ζημιάς αυτή γίνεται συνήθως σύμφωνα με τη μάρκα του αυτοκινήτου ή το κόστος των ανταλλακτικών. Οι Experts24 επιλέγουν ποια ανταλλακτικά πρέπει να αντικατασταθούν ή να επισκευαστούν. Εάν πρέπει να αντικατασταθούν ανταλλακτικά, το κόστος τους είναι μέρος της ζημιάς.

Ένα σημαντικό μέρος της ζημιάς είναι επίσης οι τιμές του εργαστηρίου και αντιπροσωπείας, όπου το όχημα θα πρέπει να επισκευαστεί. Το εύρος των τιμών εξαρτάται από την επωνυμία του αυτοκινήτου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές εργασίας των κατασκευαστών είναι συνήθως πολύ υψηλότερες από εκείνες των ανεξάρτητων εργαστηρίων.

Ωστόσο, ο κ. Γιαννόπουλος ενημερώνει τους υποψήφιους πελάτες ότι οι τιμές εργασίας του κατασκευαστή μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο εάν το όχημα είναι ηλικίας κάτω των τριών ετών ή έχει ιστορικό συντήρησης.

Σε περιπτώσεις συνολικής οικονομικής απώλειας (όταν το κόστος της επισκευής είναι υψηλότερο από την αξία του αυτοκινήτου πριν από το ατύχημα) υπολογίζεται και πάλι η ζημία, αλλά ο ζημιωθείς λαμβάνει συνήθως από την ασφαλιστική εταιρεία της άλλης πλευράς το κόστος της αξίας αντικατάστασης, δηλαδή την αξία του αυτοκινήτου πριν από το ατύχημα, μείον την υπολειμματική αξία, δηλαδή την αξία του οχήματος μετά το ατύχημα, και όχι το κόστος επισκευής. Ισχύουν όμως και ειδικοί κανονισμοί, όπως το «όριο του 130% της ζημιάς». 

Ο πελάτης μπορεί να αποφασίσει ελεύθερα σε ποιο εργαστήριο θέλει να επισκευαστεί το αυτοκίνητο. Οι Experts24 συνεργάζονται με εργαστήρια όπου γνωρίζουν ότι οι επισκευές είναι καλής ποιότητας. Επίσης, αν ο πελάτης έχει γνώσεις, μπορεί να επισκευάσει μόνος του, το όχημά του. Στη συνέχεια, θα χρεώσει τη ζημιά «πλασματικά» «Fiktiv» στην ασφαλιστική εταιρεία και θα τη ρυθμίσει σύμφωνα με τη γνώμη των εμπειρογνωμόνων. Έπειτα, πρέπει να φροντίσει για τις επισκευές και τα ανταλλακτικά.

Ας έρθουμε τώρα στο κόστος μιας αξιολόγησης. Αυτό εξαρτάται από το ποσό της ζημίας, το οποίο καθορίζεται στην τρέχουσα νομολογία. Ο κ. Γιαννόπουλος καθιστά σαφές ότι ένας εμπειρογνώμονας σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προσφέρει μια γνώμη δωρεάν. Η ασφαλιστική εταιρεία της άλλης πλευράς θα πρέπει να καλύψει τα έξοδα για την εκτίμηση, σύμφωνα με τη νομοθεσία και την ισχύουσα νομολογία. Να σημειωθεί ότι, το κόστος για έναν ειδικό οχημάτων είναι μέρος της ζημιάς. Επομένως, η αξιολόγηση δεν είναι δωρεάν και τα έξοδα καλύπτονται από την ασφαλιστική εταιρεία της άλλης πλευράς.

Σε περίπτωση μερικής ευθύνης του πελάτη, η ασφάλιση καλύπτει ένα ποσοστό της συνολικής ζημίας, συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών των ειδικών. Αν παρ’ όλα αυτά δεν καταφέραμε να λύσουμε τις απορίες σας και θα θέλατε περισσότερη ενημέρωση δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με τους Experts24 και τον κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο για να σας δώσουν περαιτέρω πληροφορίες.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Experts24 Tassone GmbH
Hildener Straße 28
42697 Solingen
Tel. 0212 2000 5655

κ. Γιαννόπουλος 0176 43399099

www.experts24.de

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

BUSINESS-Kleinanzeigen

KREFELD: ΠΩΛΕΙΤΑΙ , IMBISS-TAVERNA

Published

on

Από

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ IMBISS-TAVERNA 45 ΧΡΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ.

ΜΕ 25 ΘΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ 25 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ.

ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ.

 Πληρ.: 004915209473243

Continue Reading

BUSINESS-Kleinanzeigen

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ (83 Τ.Μ.) ΣΤΗΝ ΤΕΜΕΝΗ ΑΙΓΙΟΥ

Published

on

Από

Πωλείται ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ (83 τ.μ.) με πυλωτή οικοδομήσιμη (επιπλέον 83 τ.μ.) σε οικόπεδο 1000 τ.μ.

Πωλείται ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ (83 τ.μ.) με πυλωτή οικοδομήσιμη (επιπλέον 83 τ.μ.) σε οικόπεδο 1000 τ.μ. (περιβόλι με λεμονιές/πορτοκαλιές). Διαθέτει σαλόνι – κουζίνα (ενιαίος χώρος με τζάκι), 2 Υ/Δ, μπάνιο, μεγάλα μπαλκόνια, αποθήκη (35 τ.μ.), θέρμανση πετρέλαιο, BBQ με κιόσκι.

Μόνιμη ή εξοχική κατοικία. Τιμή 145,000€.

Τηλ.: (0030) 6944-833 797 ή (0030) 6976-825-733.

Continue Reading

BUSINESS-Kleinanzeigen

EVERGETIKON at the BEAUTY exhibition
of DÜSSELDORF March 22-24

Published

on

Από

EVERGETIKON is active in the production of natural cosmetics and products of high nutritional value. In 2007 we started research for the production of EVERGETIKON the name of which means ‘a present of nature’. Our vision has two main axes:

a) Respect for the development of the rich and unique biodiversity of Greek nature with 5500 kinds of plants, of which the 1200 are endemic, with great medicinal and cosmetic value, an advantage which combined with the ample sunlight and the low levels of pollution, makes Greek extracts especially drastic.

b) The holistic approach for health and beauty. We feel we should further beauty as the utmost inner and outer aesthetic value. Beauty, for ancient Greeks, had to do with external appearance as well as health, good mood and the morals each individual should have.We, the people of EVERGETIKON from the beginning until this day have the same passion, with scientific competence and ongoing innovative development which we support and enhance with the power of nature, creating high quality products for the face, the body and the hair.

It is a great challenge for us to achieve the maximum balance among 100% natural ingredients without synthetics or other ingredients which are blamed for unwanted effects, and the effectiveness we want to have without compromises in the quality and safety of the final product. For this reason, we have developed production methods that do not alter the ingredients, synergistic combinations which maximize effectiveness and most importantly what helps us not to use preservatives is that our cosmetics do not contain any water which needs to be preserved. All the ingredients are 100% natural, they have a lifespan of 3 years and many of them are natural preservatives. The final  product comes in glass packaging which protects it even more.

In EVERGETIKON, taking into consideration prevention, as well as the treatment of problems at a cellular level, we make natural products that include innovation, research, quality and values which we want to give a holistic perspective to, on the health and beauty of today and tomorrow. It is our mission.

For more information and options from our wide range of products, you can visit our website: www.evergetikon.gr

Continue Reading

BUSINESS-Kleinanzeigen

Η EVERGETIKON στην στην έκθεση BEAUTY TOY DÜSSELDORF 22-24 Μαρτίου

Published

on

Από

Η  EVERGETIKON με σεβασμό και αγάπη μεταφέρει με τα προϊόντα της τα ευεργετικά χαρακτηριστικά του ήλιου και της φύσης που βρίσκονται στην αγκαλιά της Κρήτης.  Σας περιμένει στην έκθεση ομορφιάς και φροντίδας στην πόλη του Ντύσσελντορφ 22-24 Μαρτίου

Η EVERGETIKON δραστηριοποιείται στην παραγωγή φυσικών καλλυντικών και προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας. Το 2007 ξεκινήσαμε την έρευνα για την παραγωγή του ΕΒΕΡΓΕΤΙΚΟΝ το όνομα του οποίου σημαίνει «δώρο της φύσης». Το όραμά μας έχει δύο βασικούς άξονες:

α) Σεβασμό στην ανάπτυξη της πλούσιας και μοναδικής βιοποικιλότητας της ελληνικής φύσης με 5500 είδη φυτών, εκ των οποίων τα 1200 είναι ενδημικά, με μεγάλη φαρμακευτική και καλλυντική αξία, πλεονέκτημα που συνδυάζεται με την άφθονη ηλιακή ακτινοβολία. και τα χαμηλά επίπεδα ρύπανσης, καθιστούν τα ελληνικά εκχυλίσματα ιδιαίτερα δραστικά.

β) Η ολιστική προσέγγιση για την υγεία και την ομορφιά. Αισθανόμαστε ότι πρέπει να προωθήσουμε την ομορφιά ως την ύψιστη εσωτερική και εξωτερική αισθητική αξία. Η ομορφιά, για τους αρχαίους Έλληνες, είχε να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση καθώς και με την υγεία, την καλή διάθεση και το ήθος που έπρεπε να έχει κάθε άτομο.


Αφήστε τη φύση να σας προσφέρει αυτό που σας αξίζει…


Εμείς οι άνθρωποι της EVERGETIKON από την αρχή μέχρι σήμερα έχουμε το ίδιο πάθος, με επιστημονική επάρκεια και διαρκή καινοτόμο ανάπτυξη που υποστηρίζουμε και ενισχύουμε με τη δύναμη της φύσης, δημιουργώντας προϊόντα υψηλής ποιότητας για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.


Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς να επιτύχουμε τη μέγιστη ισορροπία μεταξύ 100% φυσικών συστατικών χωρίς συνθετικά ή άλλα συστατικά που ενοχοποιούνται για ανεπιθύμητα αποτελέσματα και την αποτελεσματικότητα που θέλουμε να έχουμε χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και την ασφάλεια του τελικού προϊόντος. Για το λόγο αυτό, έχουμε αναπτύξει μεθόδους παραγωγής που δεν αλλοιώνουν τα συστατικά, συνεργιστικούς συνδυασμούς που μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα και κυρίως αυτό που μας βοηθά να μην χρησιμοποιούμε συντηρητικά είναι ότι τα καλλυντικά μας δεν περιέχουν καθόλου νερό που πρέπει να συντηρηθεί. Όλα τα συστατικά είναι 100% φυσικά, έχουν διάρκεια ζωής 3 χρόνια και πολλά από αυτά είναι φυσικά συντηρητικά. Το τελικό προϊόν διατίθεται σε γυάλινη συσκευασία που το προστατεύει ακόμα περισσότερο.Στην EVERGETIKON, λαμβάνοντας υπόψη την πρόληψη, καθώς και την αντιμετώπιση προβλημάτων σε κυτταρικό επίπεδο, φτιάχνουμε φυσικά προϊόντα που περιλαμβάνουν καινοτομία, έρευνα, ποιότητα και αξίες στις οποίες θέλουμε να δώσουμε μια ολιστική προοπτική, για την υγεία και την ομορφιά του σήμερα. και αύριο. Είναι η αποστολή μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και επιλογές από την μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.evergetikon.gr

Anzeige

Continue Reading

BUSINESS-Kleinanzeigen

Μόναχο: Ζητείται Bοηθητικό Προσωπικό για Eστιατόριο

Published

on

Από

Εχετε  όρεξη για εργασία;

Ομαδικό πνεύμα;

Αγαπάτε την καθαριότητα;

Τότε θα μπορούσατε  και εσείς να γίνετε μέλος της ομάδας  μας.

Ζητείται βοηθητικό άτομο ή και ζευγάρι για την κουζίνα ελληνικού εστιατορίου ΜΙΝΟΑ στο Μόναχο.

(Σαλάτες, πιάτα, προετοιμασία, καθάρισμα.)

Παρέχεται και δυνατότητα διαμονής.

Πληροφορίες  κ. Μανώλη : 089 60666652

Continue Reading

BUSINESS-Kleinanzeigen

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: ΔΙΩΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ (ΧΑΡΑΥΓΗ ΚΟΖΑΝΗΣ)

Published

on

Από

Πωλείται διώροφη μονοκατοικία στην νέα χαραυγή Κοζάνης 213τμ και 90τμ γκαράζ,

σε οικόπεδο 450τμ. Έχει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, σαλόνι, καθιστικό με κουζίνα , τζάκι. 

Πληρ. 0030 6986560763 κ. Γιώργος.

Continue Reading
Advertisement Europolitis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗ

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – GEDRUCKTE VERSIONEN

Like us on Facebook

Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ3 ώρες ago

Πρώτη στις προτιμήσεις και αναζητήσεις των Γερμανών ταξιδιωτών η Άνδρος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ6 ώρες ago

750.000 θάνατοι που συνδέονται με τη μικροβιακή αντοχή θα μπορούσαν να αποτραπούν κάθε χρόνο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ7 ώρες ago

Πώς να συντηρήσουμε το κλιματιστικό του αυτοκινήτου μας πριν το καλοκαίρι

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ9 ώρες ago

Βέλγιο: Πλήθος κόσμου συρρέει για να θαυμάσει ένα σπάνιο γιγάντιο λουλούδι

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ10 ώρες ago

“Η μπάντα…”: Προβολή ντοκιμαντέρ στην Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ22 ώρες ago

easyJet: 22 νέα απευθείας δρομολόγια προς την Ελλάδα από το εξωτερικό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ1 ημέρα ago

Τα πρώτα επιστημονικά δεδομένα από την διαστημική αποστολή Euclid

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ1 ημέρα ago

Προβολή της ταινίας «Βενιζέλος, αγώνας για τη Μικρά Ασία» στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα του Αμβούργου

ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα ago

Μελέτη πανοπλίας 3.500 ετών τεκμηριώνει την πολεμική τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 ημέρα ago

ECMWF: Από τα πιο θερμά καλοκαίρια των τελευταίων ετών αναμένεται να είναι το φετινό

Deutsch3 εβδομάδες ago

Litanei des Epitaphs in der Griechische Gemeinde Erlangen

ΑΝΑΚ/ΣΕΙΣ4 εβδομάδες ago

KKE: Στη Γερμανία ο Δ. Κουτσούμπας στις 9 – 11 Μάη

Deutsch3 εβδομάδες ago

Osterbotschaft 2024 des Metropoliten Augoustinos von Deutschland, Exarchen von Zentraleuropa

Deutsch3 εβδομάδες ago

Frauen-Empowerment-Gruppe bei der Hellenische Gemeinde zu Berlin e.V.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ4 εβδομάδες ago

1ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη, μια Εκπαιδευτική Συνύπαρξη – Πολίτες της Πόλης, Έλληνες της Οικουμένης»

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ4 ημέρες ago

Λογοτεχνικό βραδινό 18 Μάη 2024, στο Κρέφελντ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ3 εβδομάδες ago

202.556 Έλληνες θα ψηφίσουν με επιστολική ψήφο στις ευρωεκλογές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 εβδομάδες ago

Απόψε ο Α’ ημιτελικός της Eurovision 2024

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ2 εβδομάδες ago

H υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Κρυσταλλία Αρμενάκη κοντά στην ομογένεια της Γερμανίας 9 και 10 Μαΐου

ΓΕΡΜΑΝΙΑ3 εβδομάδες ago

Γερμανία: Υπέρ της πλήρους μετεγκατάστασης της κυβέρνησης στο Βερολίνο τάσσεται η πλειοψηφία

Europolitis TV1 μήνα ago

5ο Medical Forum με θέμα: «Γυναίκες στην Ιατρική» Genesis e.V

Europolitis TV2 μήνες ago

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ντύσσελντορφ με συνεργασία του Ιατρικού συλλόγου Genesis e.V και Ενορίας Αποστόλου Αγίου Ανδρέα

Europolitis TV12 μήνες ago

Η αιμορραγία ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, να γίνει μετάγγιση και αναζωογόνηση της χώρας αξιοποιώντας κατάρτιση και εμπειρία.

Europolitis TV1 έτος ago

Παρέλαση των Ελλήνων του Βούπερταλ

Europolitis TV3 έτη ago

(E.E) Το μέλλον του τουρισμού: βιώσιμος, υπεύθυνος, έξυπνος τουρισμός

Deutsch3 έτη ago

«This is Arcadia»

Deutsch3 έτη ago

Beleuchtung des Rheinturms Düsseldorf – 200 Jahre Griechische Revolution vom 25. März 1821-2021!

Deutsch3 έτη ago

200 Jahre Griechische Revolution I Gedenkveranstaltung (Rhein-Neckar am 20.3.2021)

Europolitis TV3 έτη ago

Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»

Europolitis TV3 έτη ago

RescEU : H E.E έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση καταστροφών

Advertisement Europolitis
Advertisement Europolitis